Catalog JobShop(R) 2013

105
JobShop ® Catalog Evenimentul naţional de carieră Ediţia a XX-a www.JobShop.ro Parteneri 20 - 26 aprilie 2013 Centrul Regional de Afaceri Organizat de Participanți Vizavi de Sala Olimpia INFOBEST

description

Catalog online JobShop(R) Timisoara 2013

Transcript of Catalog JobShop(R) 2013

Page 1: Catalog JobShop(R) 2013

JobShop®Catalog

Evenimentul naţional de carierăEdiţia a XX-a

www.JobShop.roParteneri

20 - 26 aprilie 2013Centrul Regional de Afaceri

Organizat de

Participanți

Vizavi de Sala Olimpia

INFOBEST

Page 2: Catalog JobShop(R) 2013
Page 3: Catalog JobShop(R) 2013

3

Eşti invitat la JobShop®!

În fiecare an, JobShop® iți oferă oportunitatea de a îndrăzni mai mult și de a face încă un salt în cariera ta. Cât de mult va fi influențat viitorul tău de acest eveniment și cum vei lua avantajele acestei oportunități, depinde doar de tine și de cât de departe poți să-ți urmezi visele.

Dar, mai întâi de toate, ce este JobShop® și cum te poate ajuta el pe tine? Ajuns la cea de-a 20-a ediție, JobShop® este evenimentul naţional de carieră organizat an de an de către BEST Timișoara pentru studenți și proaspăt absolvenți. Anul acesta are loc în Cluj-Napoca, Iaşi și Timişoara.

Participând la activitățile propuse în cadrul JobShop® cum ar fi: sesiunile de training, prezentările de burse, atelierele tehnice, prezentările de companii, testările lingvistice, prezentările “Cariere de succes”, interviurile, vizitele în companii sau prin dialogul direct cu reprezentanții companiilor prezente de-a lungul celor două zile de stand, ai șansa să descoperi ceea ce îți place și ceea ce ți se potrivește pentru a te dezvolta atât pe plan profesional, cât și personal.

Ce reprezintă JobShop® pentru cei care îl organizează, an de an, încă din 1993?

Pentru noi, acest eveniment înseamnă dedicare, calitate, reușită, muncă în echipă, dezvoltare, prietenie, pasiune, profesionalism, creativitate, succes, necunoscut, ajutor, seriozitate, eleganță, șansă, început.

Noi ne dedicăm pentru a organiza acest eveniment, pentru ca el să fie unul de calitate și reușim să facem asta lucrând în echipă. Astfel, dezvoltăm prietenii, iar cu pasiune ne lăsăm creativitatea să ia amploare și să avem succes în acțiunile pe care le desfășurăm. Este normal ca uneori să ne lovim de necunoscut, iar în acele clipe să avem nevoie de ajutor pentru a duce la bun sfârșit lucrurile pe care ni le-am propus. Cu seriozitate și eleganță acum vrem să îți oferim ție șansa unui nou început.

Așadar, te invităm să participi anul acesta la JobShop®, care va avea loc în perioada 20-26 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Vino să vezi rezultatul muncii noastre și să participi la activitățile propuse de noi pentru a face primul salt în cariera ta!

Teodor ȘUHANCoordonator JobShop® 2013

Page 4: Catalog JobShop(R) 2013

4

Cuprins

Ești invitat la JobShop®!CuprinsBEST în EuropaBEST TimișoaraBEST Career Support

Ediții anterioare JobShop®JobShop® - marcă înregistratăCe îți oferă JobShop® în 2013AgendăHarta standurilorÎmpărțirea companiilor pe facultățiTimișoara: Programe de MasterCluj-Napoca: Programe de MasterIași: Programe de MasterACI WorldwideAtoss SoftwareAutolivContinental Automotive RomaniaContinental Automotive ProductsCooper Industries RomâniaDigital EducationE.ON RomâniaExpert Software ApplicationsGHF Derivates LimitedHaufe-LexwareHella RomâniaHoneywell Life Safety RomâniaHUF RomâniaInfobest RomâniaLeoni Wiring SystemsLNSoftwareMicrosoft România

3 4 6 7 8 91011121516182022262830323436384042444648505254565860

Page 5: Catalog JobShop(R) 2013

5

Cuprins

MovidiusOMV PetromProcter&GambleRapidSolution SoftwareSaguaro TechnologySOFTVISIONSSI SchaeferTMD Friction RomâniaToluna RomâniaVisma SoftwareGrupul ZoppasParteneri educaționali și sponsoriParteneri media

62 64 66 68 70 72 74 76 78 80 82 86101

Page 6: Catalog JobShop(R) 2013

6

BEST în Europa

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizaţie apolitică, non-profit, aflată în permanentă dezvoltare. Încă din 1989 asigurăm modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea şi schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni, ca și tine, din mediul academic tehnic. Organizaţia este prezentă în 94 de universităţi tehnice din 32 de ţări europene.

BEST încearcă să ajute studenţii să devină mai deschişi spre colaborarea internațională prin şansa de a se familiariza cu diversitatea culturală europeană, dezvoltându-le, în acelaşi timp, capacitatea de a lucra în medii multiculturale.

Modalitatea prin care oferim aceste oportunități este participarea la cursurile academice şi non-academice, simpozioanele educaţionale şi competiţiile inginereşti pe care le organizăm.

Prioritățile noastre sunt studentul și serviciile de înaltă calitate oferite acestuia, prin colaborarea cu alte organizații atât pe întreg cuprinsul Europei cât și în alte părți ale lumii.Astfel, reuşim să aducem toţi partenerii din triunghiul “student - companie - universitate” mai aproape.

În România, BEST este prezent în marile centre universitare prin prin intermediul a 5 grupuri locale: Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Din 2010, am considerat și BEST Chișinău ca parte a grupului de asociații BEST vorbitoare de limba română. Împreună organizăm an de an evenimente atât pentru studenții de la facultățile tehnice cât și pentru membrii organizației.

32 de ţări

94 de universităţi

1.700.000 de studenţi

Page 7: Catalog JobShop(R) 2013

7

BEST Timişoara

50 de membri activi

25 de cursuri academice

12 competiţii inginereşti

10 schimburi culturale

21 de ani de experienţă

19 ediţii JobShop®

4800 de studenţi ai UPT au participat la evenimentele BEST Timişoara

Salutare!

Dacă nu ai auzit încă de noi, ne numim BEST Timișoara!Încântați de cunoștință!

Organizaţia BEST Timişoara a prins viaţă în primăvara anului 1991, la iniţiativa unui grup de studenţi entuziaşti, dornici de a profita din plin de anii de studenţie şi oportunităţile pe care aceştia ţi le oferă.

Acum, 21 de ani mai târziu, reuşim, an de an, să vă oferim vouă, studenţilor Universităţii “Politehnica” din Timișoara, o varietate de evenimente care contribuie la dezvoltarea voastră, atât în plan profesional, cât şi în plan personal.

BEST Timișoara are:

BEST Timișoara a organizat:

Page 8: Catalog JobShop(R) 2013

8

BEST Career Support

Te-ai gândit cum ar fi dacă ai avea acces la informații despre companiile locale și internaționale pe tot parcursul anului?

Vrei să fii la curent cu noutățile din cadrul acestora precum oferte de job-uri, internship-uri, evenimente?

Îți dorești ca CV-ul tău să fie citit de către companii locale și internaționale?

Ei bine, prin intermediul BEST Career Support le poți avea pe toate acestea și multe altele.

BEST te invită să îți faci cont pe www.best.eu.org. Acolo contul tău va lua forma unui CV care te va aduce mai aproape de companii multinaționale cum ar fi Thales, P&G, Schlumberger, Deutsche Bahn, Veolia Water și multe altele. Pentru a primi informații cu privire la companiile partenere BEST va trebui să bifezi căsuța care te va întreba dacă dorești să fi ținut la curent cu activitățile noastre. Odată activată, vei putea fi unul dintre norocoșii cărora le vor fi citite CV-urile de către companii. Nu rata acesta șansă! Pentru mai multe detalii și dacă vrei să te scăpam de orice nedumerire, ne poți găsi oricând în sediul BEST Timișoara din spatele căminului 7C, la parter. Fă-ți cont și devino unul dintre aspiranții către o carieră strălucită!

Page 9: Catalog JobShop(R) 2013

9

Ediții anterioare JobShop®

Printre premierele Timișoarei numărăm și JobShop® în anul 1993. De ce? Pentru că a fost primul târg de locuri de muncă din România datorită Asociației BEST Timișoara. A avut un debut timid cu doar 3 companii timișorene, dar s-a bucurat de un succes enorm în decursul anilor.

Din anul 1997, JobShop® este marcă înregistrată a Asociației BEST Timişoara care deține copyright pe teritoriul României. De-a lungul timpului, acesta s-a afirmat ca un brand cu renume în marile centre universitare din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Pe tot parcursul edițiilor organizate, am avut în vedere:

• pregătirea și informarea studenților pentru construirea unei cariere;• facilitarea unui dialog deschis;•formarea unei imagini reale a posibilităţilor de dezvoltare a studenţilor în cadrul companiilor și dobândirea unei experiențe într-un cadru local, național sau internațional;•identificarea de către angajatori a potenţialului reprezentat de studenţii și absolvenții tehnici timişoreni;•asigurarea dezvoltării mediului economic.

Page 10: Catalog JobShop(R) 2013

10

JobShop® - Marcă înregistrată TIMISOARA

JobShop®Conform certificatului de înregistrare nr. 30579 eliberat de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci România, sigla și numele JobShop® sunt marcă înregistrată a BEST Timișoara, și au obținut protecția pe teritoriul României, în temeiul legii nr. 84/1998.

Înregistrarea aduce cu sine interdicția, pentru terți, de a depune sau de a utiliza, fără autorizație, indiferent sub ce formă, marca sau unul din elementele sale caracteristice, pentru aceleași produse sau servicii.

Page 11: Catalog JobShop(R) 2013

11

Ce este JobShop®?

JobShop® este evenimentul naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi care a ajuns anul acesta la cea de-a 20-a ediţie în Timişoara.

JobShop® îți oferă atât șansa de a intra în contact direct cu reprezentanții unor companii de renume, cât şi oportuni tatea de a lua parte la o serie de activităţi care urmăresc dobândirea de noi cunoştinţe pe care le poți folosi în cariera ta.

Ce îţi oferă JobShop® în 2013

Sesiuni de trainingTraineri specializaţi îţi vor oferi consultanță în carieră. Poţi participa la training-uri cu profil non-tehnic având teme precum: persuasiune, negociere, team work, management financiar sau al timpului. Vino să înveți cum să îți prezinți cunoștințele și abilitățile cât mai bine în fața angajatorilor.

Prezentări de burseÎn timpul facultății și după terminarea acesteia te așteaptă multe oportunități de studiu în străinătate. Îți poți face o idee participând la prezentarea programelor de burse şi a oportunităţilor de studiu în străinătate.

Zoom pe companieJobShop® îți oferă şansa să afli tot ce te interesează despre un job sau o companie direct de la reprezentanţii acesteia. Fiecare firmă are 30 minute la dispoziție pentru a-ți răspunde la toate întrebările și a te ajuta să îți faci o impresie cât mai corectă despre profilul acesteia, cultura ei organizațională și oportunitățile pe care ți le oferă. În plus, afli ce își doresc ei cu adevarat de la un nou angajat, cu ce bagaj de cunoștințe se așteaptă să vii și ce sesiuni de training îți oferă la locul de muncă.

Zile de standToate acestea vor culmina cu două zile în care te întâlnești cu reprezentanții companiilor, te informezi cu privire la posibilitățile de angajare sau de obținere a unui loc de practică. Te invităm să îți depui CV-ul direct la standurile companiilor și să intri în contact cu invitații JobShop® în 22 și 23 aprilie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Vizite în companieStudenții vor avea ocazia de a vizita sediul uneia din companiile prezente la eveniment. Aceștia vor cunoaște atât linia de producție cât și modul de lucru pe departamente din cadrul companiei. Scopul desfășurării acestei acțiuni este de a familiariza studenții cu mediul economic real.

Ateliere tehniceAtelierele tehnice reprezintă şansa ta să te pregăteşti sau să fii testat în diverse domenii. Ele se desfăşoară la sediul companiilor și îţi oferă ocazia să îţi valorifici calităţile, creativitatea şi cunoştinţele tehnice în condiţiile de lucru pe care le vei întâlni când te vei angaja.

Testări lingvisticeVei avea șansa să îți verifici nivelul unei limbi străine pe care o cunoști și să fi îndrumat spre un curs care să te ajute să-l îmbunătățești.

InterviuriInterviul din cadrul JobShop® 2013 este activitatea care reunește deopotrivă studenții și companiile în posibilitatea unei viitoare angajări. Astfel, studenții au oportunitatea de a fi intervievați și de a fi mai aproape ca niciodată de unul dintre posturile disponibile în cadrul companiei.

Cariere de succesDacă te-ai gândit să îți începi propria afacere, la această secțiune vei învăța ce presupun primii pași în această direcție. În plus, vei afla și poveștile de succes ale unor antreprenori cunoscuți sau oameni de succes.

Ce se întâmplă la JobShop®?

Ce îţi oferă JobShop® în 2013

Page 12: Catalog JobShop(R) 2013

12

Agendă

Sesiuni de training

Prezentări de burse

• Sâmbătă, 20.0411:00

11:00-13:30

11:00-13:3012:00-15:00

14:00-16:0016:00-18:00

18:00-20:00

Deschiderea oficialăRedactarea CV-ului şi a scrisorii de intenţie. Susţinerea unui interviu în limba engleză (Berlitz)Pregătirea unui portofoliu de succes (Edukube)Tehnici de realizare a prezentărilor multimedia (prof. Mihai Onița - UPT)Decizii inteligente (Diana Vitan)Cursuri de proiectare în AutoCad 2D/3D (Institutul Multimedia Româno-Elvețian)Workshop: Cariera potrivită (A&C Consulting)

• Duminică, 21.0410:00-12:00

12:00-14:0014:00-18:0014:00-16:00

16:00-18:0018:00-20:00

Tips & Tricks – Cum să devii candidatul ideal pentru job-ul la care visezi (PsihoProfil)Open 2day (Babel)Public speaking and leadership (Toastmasters)Cum sa ai un CV internațional - Secretele unei aplicații de succes (International House)Comunicarea și atitudinea la interviu (NLP Explorer)Profilul antreprenorului de succes în România (RD Profil Consult)

• Sâmbătă, 20.0411:00-13:30 Oportunități de studiu în strainătate

(Integral Programe Educaţionale)

• Duminică, 21.0412:00-13:00 Universitatea “Politehnica” din Timișoara - Erasmus

2013-2014 (DRPI)

Pentru a te înscrie la activități şi a vedea locația pentru fiecare dintre ele, accesează www.JobShop.ro

Page 13: Catalog JobShop(R) 2013

13

Zile de stand

• Luni, 22.0409:00-17:00 Vizitare standuri companii

• Marți, 23.0409:00-16:00 Vizitare standuri companii

Interviuri• Marți, 23.04

Infobest România

• Miercuri, 24.04RapidSolution Software

Zoom pe companii• Luni, 22.0411:00-12:0012:00-13:0013:00-14:0014:00-15:00

Concurs Honeywell Award (Honeywell Life Safety România)Prezentare Autoliv (Autoliv România)Ruby și Digital Education, se potrivesc? (Digital Education)Company presentation (Microsoft România)

• Marți, 23.0410:00-11:0012:00-13:00

13:00-14:00

14:00-15:00

Prezentare Hella (Hella România)Noua Generație de Camere pentru Telefoane Mobile (Movidius Timișoara)Huf Hülsbeck & Fürst ...the intelligent touch to cars (HUF România SRL)SIPA Engineering România (Grupul Zoppas: Zoppas Industries România și SIPA Engineering România)

Pentru a te înscrie la activități şi a vedea locația pentru fiecare dintre ele, accesează www.JobShop.ro

Agendă

Page 14: Catalog JobShop(R) 2013

14

Agendă

Testări lingvistice

• Miercuri, 24.0413:00-14:00 Testare lingvistică (ExamPlus)

Cariere de succes

• Miercuri, 24.0411:00-12:0013:00-14:00

14:00-16:00

Cristian Olar (Team Leader Movidius)Marius Toader (Șef arie Confecții/Producție Continental Automotive Products, Tires Division)Conferință “Cariere de succes” (Ștefan Szakal, Octavian Moț, Răzvan Ogîrcin, Adelina Roșca)

Ateliere tehnice• Joi, 25.0414:00-16:00 Gândire creativă (Infobest România)

Vizite în companii

• Vineri, 26.0414:00-16:00 De la o idee la un produs... (RapidSolution Software)

• Joi, 25.0411:00-13:00 Vizită la companie (Haufe-Lexware)

Pentru a te înscrie la activități şi a vedea locația pentru fiecare dintre ele, accesează www.JobShop.ro

16:00-18:00 Testare lingvistică (Babel)

• Marți, 23.04

11:00-12:00 Apopei Iulian (Program Manager Leoni Wiring Systems)

Page 15: Catalog JobShop(R) 2013

15

INTRARE

1. Honeywell 2. Hella 3. Continental 4. Movidius 5. Microsoft 6. OMV Petrom 7. Atoss 8. Infobest 9. Rapid Solutions10. EXSWAP11. LNSoftware12. Toluna13. Cooper Industries

9

8

7

6

12

18

5

4

3

i

24

11

10

13

2

1716

14 20

15

19

21

22

23

25

26

i14. SOFTVISION15. Visma16. Leoni17. ACI Worldwide18. Haufe-Lexware19. Procter&Gamble20. HUF21. TMD Friction22. Grupul Zoppas23. Digital Education24. Autoliv25. Saguaro Technology26. E.ON

1

Harta standurilor

Page 16: Catalog JobShop(R) 2013

16

Haufe LexwareHella

GHFEXSWAP

Digital Education

E.ON

HUF

•• • • ••

•• • • • • •••• • ••• ••

23

Cooper Industries • •• 13

26

20

10-

18

2

ContinentalAutomotive Products

3

JobShop®

Aut

omat

ică

șiC

alcu

lato

are

Chi

mie

Ind

ustr

ială

și I

ngin

eria

Med

iulu

i

Con

stru

cții

Știin

țe a

le C

omun

icăr

ii

Elec

tron

ică

șiTe

leco

mun

icaț

ii

Elec

troe

nerg

etic

ăși

Ele

ctro

tehn

ică

Mec

anic

ă

Man

agem

ent

în P

rodu

cție

și T

rans

port

uri

Num

ăr s

tand

ACI WorldwideAtossAutoliv

Ciao Toluna

• •• • •• ••

• • • •

• • ••

• • ••

177

24

12

ContinentalAutomotive România

3

1• •Honeywell

Împărțirea companiilor pe facultăți

Page 17: Catalog JobShop(R) 2013

17

Împărțirea companiilor pe facultăți

Zoppas

VismaTMD Friction

Softvision

SSI Schaefer

Procter&GambleRapid Solutions

Saguaro Technology

• • • • • • ••• •• •• •• •• • • • • ••• •

• • • • •

2514

19

OMV Petrom • • • • • •• 6

9

-

211522

5

JobShop®

Aut

omat

ică

șiC

alcu

lato

are

Chi

mie

Ind

ustr

ială

și I

ngin

eria

Med

iulu

i

Con

stru

cții

Știin

țe a

le C

omun

icăr

ii

Elec

tron

ică

șiTe

leco

mun

icaț

ii

Elec

troe

nerg

etic

ăși

Ele

ctro

tehn

ică

Mec

anic

ă

Man

agem

ent

în P

rodu

cție

și T

rans

port

uri

Num

ăr s

tand

InfobestLeoniLNSoftware

MicrosoftMovidius

• •• • •••• •• •

816

11

4

Page 18: Catalog JobShop(R) 2013

18

Facultatea de Arhitectură• Urbanism și amenajarea teritoriului

Facultatea de Automatică şi Calculatoare• Automotive embeded software• Computer engineering• Information tehnology• Ingineria sistemelor automate• Sisteme informatice aplicate în producție și servicii• Sisteme informatice în îngrijirea sănătăţii• Tehnologii informatice• Software engineering

Facultatea de Chimie Industrială şi Ingineria MediuluiControlul și avizarea produselor alimentare Ingineria și managementul mediului în industrieMicro și nanomaterialeTehnologii de proces nepoluante

Facultatea de Construcţii• Advanced design of steel and composite structures• Cadastru şi evaluarea bunurilor imobile• Dezvoltare durabilă: auditul energetic şi securitatea la incendiu a clădirilor• Infrastructuri pentru transporturi• Ingineria protecției mediului• Inginerie și reabilitare rurală durabilă• Optimizarea exploatării sistemelor de inginerie sanitară și protecția mediului• Optimizarea și modernizarea sistemelor de instalații• Optimizarea sistemelor hidrotehnice • Reabilitarea construcțiilor • Sisteme de fundare pentru construcții speciale • Structuri

Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii• Communications networks engineering• Electronică biomedicală• Electronica sistemelor inteligente• Ingineria reţelelor de telecomunicaţii• Prelucrarea semnalelor• Tehnici avansate în electronică• Tehnologii multimedia

Timișoara: Programe de Master

Page 19: Catalog JobShop(R) 2013

19

Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică• Electrotehnică şi electronică de putere • Conducerea sistemelor electroenergetice • Energii regenerabile - Energia solară

Facultatea de Management în producţie şi transporturi• Ing. şi managementul competitivităţii• Ing. şi managementul sistemelor logistice• Master antreprenorial în administrarea afacerilor

Facultatea de Mecanică• Energoecologie în domeniul termic și al vehiculelor de transport• Ergoinginerie în mecatronică• Hidrodinamica mașinilor și sistemelor hidromecanice• Implanturi, proteze și evaluare biomecanică• Ingineria calității în mecatronică și robotică• Ingineria produselor din materiale polimerice și compozite• Ingineria relațiilor de muncă, sănăt. și securit. în muncă• Ingineria resurselor regenerabile de energie• Ingineria sistemelor de propulsie pentru autovehicule• Inginerie integrată• Inginerie mecanică avansată• Managementul calității proceselor tehnologice• Materiale și tehnologii avansate• Metode și tehnici statistice în sănătate și în cercetarea clinică• Procedee productive de sudare în mediu de gaze protectoare• Sisteme feroviare moderne• Sisteme integrate pentru fabricația agroalimentară• Sisteme robotice cu inteligență artificială • Tehnici avansate în transportul rutier

Facultatea de Inginerie Hunedoara• Ingineria și managementul dezvoltării durabile în industria de materiale• Ingineria și managementul sistemelor mecanice• Materiale și tehnologii avansate pentru industria autovehiculelor• Sisteme avansate de utilizare industrială a energiei electrice• Tehnici informatice în ingineria electrică

Facultatea de Știinte ale Comunicării• Comunicare, relații publice și media digitală

www.upt.ro

Page 20: Catalog JobShop(R) 2013

20

Facultatea de Mecanică• Automobilul și mediul• Logistica transporturilor rutiere• Ingineria biosistemelor mecanice pentru agricultură şi industria alimentară• Energii regenerabile• Inginerie de precizie şi managementul calităţii• Managementul energiei termice• Servosisteme hidraulice şi pneumatice (Sisteme hidro-pneumatice avansate)• Aplicaţii industriale prin simulare şi expertiză• Inginerie mecanică (Inginerie mecanică avansată)• Ingineria sistemelor mecatronice

Facultatea de Inginerie Electrică• Tehnici moderne de proiectare asistată de calculator în inginerie electrică• Sisteme de monitorizare și control în inginerie electrică• Sisteme și structuri electrice avansate• Managementul sistemelor electroenergetice moderne• Științe inginerești aplicate în medicină

Facultatea de Construcţii• ECO infrastructuri pentru transporturi și lucrări de artă• Inginerie structurală• Construcţii durabile din beton• Patologia şi reabilitarea construcţiilor• Ingineria infrastructurii transporturilor• Inginerie geotehnică• Ingineria tehnologiilor speciale• Managementul proiectelor şi evaluarea proprietăţii

Construcții de mașini• Antreprenoriat• Design Industrial• Ingineria şi managementul intreprinderii sustenabile• Ingineria și managementul resurselor tehnologice în industrie• Inginerie virtuală și fabricație competitivă• Inginerie virtuală și fabricație competitivă (l.engleză)• Management și inginerie în afaceri• Managementul și ingineria calității• Managementul și ingineria sistemelor logistice• Procese de producție inovative și managementul tehnologic (l.germană)• Proiectarea asistată de calculator a sistemelor de fabricație• Robotică• Robotică (l.engleză)• Tehnologii avansate de fabricație

Cluj-Napoca: Programe de Master

Page 21: Catalog JobShop(R) 2013

21

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației• Circuite și sisteme integrate• Inginerie electronică• Prelucrarea semnalelor și imaginilor (l. franceză)• Sisteme integrate de comunicații cu aplicații speciale• Tehnologii multimedia• Telecomunicații

Facultatea de Automatică și calculatoare• Rețele de comunicații și sisteme distribuție• Inteligență și viziune artificială• Inginerie software• Ingineria calculatoarelor• Tehnologia informației în economie• Complemente de știința calculatoarelor• Controlul avansat al proceselor• Informatică aplicată• Informatică aplicată în ingineria sistemelor complexe• Ingineria conducerii avansate a fabricației

Facultatea de Inginerie a Materialelor și Mediului• Materiale, micro si nanotehnologii• Ingineria și managementul procesării avansate a materialelor• Metalurgia pulberilor și materialelor avansate• Dezvoltare durabilă și protecția mediului• Procedee avansate în protecția mediului• Managementul integrat al resurselor și al deșeurilor

www.utcluj.ro

Page 22: Catalog JobShop(R) 2013

22

Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului• Protecţie anticorosivă şi electrochimie aplicată• Produse farmaceutice şi cosmetice• Cataliză şi materiale catalitice pentru mediu, energie şi sănătate• Produse naturale• Ingineria procedeelor nepoluante• Ştiinţa hârtiei şi a materialelor polimerice• Materiale macromoleculare înalt performante• Managementul mediului• Managementul, tratarea şi valorificarea deşeurilor• Controlul calităţii mediului ambient• Managementul mediului şi energie durabilă (în limba engleză – Environmental management and sustainable energy)

Facultatea de Construcţii şi Instalaţii• Ingineria clădirilor• Inginerie structurală• Inginerie structurală (în limba engleză – Structural enginering)• Materiale şi produse performante pentru construcţii• Reabilitarea şi creşterea siguranţei construcţiilor• Infrastructuri moderne pentru transporturi• Management şi tehnologii speciale în construcţii• Inginerie geotehnică• Evaluare şi administrare imobiliară• Instalaţii pentru construcţii

Iași: Programe de Master

Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului• Inginerie hidrotehnică• Modernizarea sistemelor hidrotehnice, hidroameliorative şi hidroedilitare• Ingineria şi managementul factorilor de mediu• Geomatică şi cartografie

Facultatea de Mecanică• Concepţia şi managementul proiectării automobilului• Sistemica transporturilor autopropulsate• Exploatarea tehnică a autovehiculelor rutiere• Siguranţa şi performanţele circulaţiei rutiere• Diagnoze şi expertize tehnice în ingineria mecanică• Maşini termice, frigotehnie şi climatizare• Tehnici nepoluante în industria agroalimentară• Mecatronică avansată• Sisteme robotizate

Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor• Materiale avansate şi tehnici de analiză experimentală• Tehnici avansate în ingineria procesării materialelor• Sisteme industriale pentru tehnologii moderne

Page 23: Catalog JobShop(R) 2013

23www.tuiasi.ro

Facultatea de Automatică şi Calculatoare• Sisteme de control încorporate• Sisteme şi control automat• Sisteme şi control automat (în limba engleză – Systems and control)• Sisteme distribuite şi tehnologii WEB• Sisteme distribuițe şi tehnologii WEB (în limba engleză – Distributed systems and WEB technologies)• Calculatoare încorporate

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației• Reţele de comunicaţii• Sisteme electronice inteligente şi informatică industrială• Proiectarea circuitelor VLSI avansate• Sisteme avansate în electronica aplicată• Tehnici moderne de prelucrare a semnalelor• Radiocomunicaţii digitale

Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată• Sisteme informatice de monitorizare a mediului• Sisteme electrice avansate• Conversia energiei şi controlul mişcării• Managementul sistemelor de energie• Management, energie, mediu• Inginerie şi management în contextul globalizării

Facultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial• Managementul şi tehnologia producţiei• Concepţia şi fabricaţia asistată de calculator• Sisteme micromecanice• Inginerie şi management în fabricaţia mecanică• Tehnologii avansate de fabricaţie• Mecanica fluidelor aplicată

Facultatea de Textile – Pielărie şi Management Industrial• Dezvoltări în proiectarea produselor de încălţăminte şi marochinărie• Design industrial textile• Design vestimentar• Proiectarea şi modelarea îmbrăcămintei• Tehnologii performante de tricotare• Sisteme inovative de producţie în confecţii• Textile avansate• Asigurarea calităţii în domeniul textile – pielărie• Ecodesign în finisarea textilelor• Procesarea avansată a resurselor proteice• Marketing industrial• Inginerie şi management în producţia de bunuri şi servicii• Management şi administrarea afacerilor• Managementul proiectelor europene în domeniul ingineriei• Inovare şi antreprenoriat

Page 24: Catalog JobShop(R) 2013

“[...] Intenţionăm să transformăm acest JOBSHOP într-o activitate care să se desfăşoare aici, la Timişoara, înfiecare an. Vom încerca să-l transformăm într-un JOBSHOP internaţional prin invitarea unor mari concerne europene [...]”

Ovidiu ŞANDOR, preşedinte BEST TimişoaraTimişoara, 3 iunie 1993

Page 25: Catalog JobShop(R) 2013

Companii Participante

Page 26: Catalog JobShop(R) 2013
Page 27: Catalog JobShop(R) 2013

27

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

ACI Worldwide

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Bune cunoştinţe în C++, Java, Oracle, MS SQL, ScriptingAtitudine pozitivăDorinţă de dezvoltare continuăResponsabilitate pentru deciziile şi acţiunile propriiVoinţă de lucruJucător de echipă

Domeniu de activitate Dezvoltare software pentru plăţi electronice

Produse / Servicii Produse şi servicii adresate instituţiilorfinanciar-bancare.Produsele noastre oferă soluţii pentru: achiziţionarea, rutarea şi autorizarea plăţilor electronice, detectarea şi prevenirea fraudelor, web-banking.

Număr de angajaţi 177

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareInformaticăElectronică şi Telecomunicaţii

Posturi disponibile Inginer de TestInginer Dezvoltare Software

Str. Pestalozzi nr. 22, Timișoarawww.aciworldwide.com

Roxana BRAHASTEANU+40 356 434 908

[email protected]

Page 28: Catalog JobShop(R) 2013

SC ATOSS Software SRL, Str. Diaconu Coresi, Nr. 31, 300588 TimisoaraHuman Resources, Raluca Radu, F +40 356 710 170, [email protected], www.atoss.ro

w w w. AT O S S . C O m / C A R E E RS O F T wA R E | C O N S U LT I N G | S E R V I C E S

T h e E f f i c i e n c y F o r m u l a

Page 29: Catalog JobShop(R) 2013

29

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Atoss Software

INTR

AR

E

i

i

SC ATOSS Software SRL, Str. Diaconu Coresi, Nr. 31, 300588 TimisoaraHuman Resources, Raluca Radu, F +40 356 710 170, [email protected], www.atoss.ro

w w w. AT O S S . C O m / C A R E E RS O F T wA R E | C O N S U LT I N G | S E R V I C E S

T h e E f f i c i e n c y F o r m u l a

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Test logicăTest Java (pentru postul de Programator Java)Limba engleză – nivel conversaționalLimba germană – nivel conversațional (pentru poziția IT Product Manager)

Domeniu de activitate Software/Tehnologii

Produse / Servicii ATOSS Software este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de gestionare a muncii.Produsul nostru de referință, denumit ASES - ATOSS Staff Efficiency Suite, este o soluție integrată de planificare a forţei de muncă incluzând previzionarea necesarului de personal şi de gestionare a timpului de lucru.

Număr de angajaţi 74

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareInformaticăElectronică şi TelecomunicaţiiElectrotehnică

Posturi disponibile Programator JavaIT Product Manager

Str. Diaconu Coresi, nr. 31,Timișoarawww.atoss.ro

Raluca RADU+40 356 710 659

[email protected]

Page 30: Catalog JobShop(R) 2013

The worldwide leader in automotive safety

WE SAVE LIVES!

Page 31: Catalog JobShop(R) 2013

31

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare According to each job

Domeniu de activitate Vehicle Safety Systems

Produse / Servicii Automotive Safety ECUsRadar Systems Night Vision SystemsAirbagsSeat BeltsSteering Wheels

Număr de angajaţi 5000

Specializări căutate Automation & Computer ScienceElectronics & TelecommunicationsMechanics

Posturi disponibile Software Developer Engineer for Radar ProductSoftware Developer Engineer for Airbag ProductSoftware Verification Engineer for RADAR SystemsProcess Quality EngineerDesign Engineer

Autoliv România - Electronics DivisionCity Business Centre - D Building

Coriolan Brediceanu str, no. 10, 6th floor300 011 Timișoara - România

www.autoliv.com

Raluca TVEIN+40 732 310 913

[email protected]

Autoliv România

INTR

AR

E

i

i

Page 32: Catalog JobShop(R) 2013

Continental Automotive în România

TimișoaraSibiuIașiBrașov

SUNTEM MÂNDRI SĂ-ŢI PUNEM MAŞINA ÎN MIŞCARE!La Continental Automotive România, peste 6000 de oameni lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare din Timişoara, Sibiu şi Iaşi şi în unităţile de producţie din Sibiu, Braşov şi Timişoara. Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

www.romania.careers-continental.com

Page 33: Catalog JobShop(R) 2013

33

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Test tehnic şi interviu

Domeniu de activitate Automotive

Produse / Servicii Inginerii noştri dezvoltă soluţii software, hardware şi de design mecanic pentru aplicaţii în interiorul maşinii, pentru siguranţă, motor şi transmisie, cât şi sisteme de navigaţie şi instrumente de bord pentru viitoarele maşini şi camioane.

Număr de angajaţi 3500

SC Continental Automotive Romania SRLStr. Siemens nr. 1, 300704 Timișoara

www.romania.careers-continental.com

Maria MARCOVICI+40 256 251 505

[email protected]

Continental Automotive Romania

INTR

AR

E

i

i

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareElectronică şi Telecomunicaţii Informatică ElectrotehnicăMecanică

Posturi disponibile Software Developer Hardware Engineer Mechanical Engineer System Test Engineer

Page 34: Catalog JobShop(R) 2013
Page 35: Catalog JobShop(R) 2013

35

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Cunoștințe bune în domeniul de specialitateLimba engleză: nivel mediu/avansatExperiența pe un post similar/experința sau studiile în străinătate constituie un avantaj

Domeniu de activitate Producție

Produse / Servicii Anvelope

Număr de angajaţi 1974

Specializări căutate MecanicăElectrotehnicăLogisticăChimie

Posturi disponibile Inginer MecanicInginer ElectroInginer Product IndustrializationLogistic TraineeInginer de proces chimist

Continental Automotive Products SRL Tires DivisionAvram Imbroane 9, 300129 Timișoara, România

www.conti-online.ro

Fulvia GOLUB+40 356 404 200 [email protected]

Continental Automotive Products

INTR

AR

E

i

i

Page 36: Catalog JobShop(R) 2013
Page 37: Catalog JobShop(R) 2013

37

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Criterii de angajare Studii superioare tehniceCunoștințe de limba engleză avansate (scris și vorbit)Cunoștințe de limba franceză sau germană constituieun avantajAbilități de operare PCPersoană organizată, gândire analitică, abilități decomunicareSpirit de echipă

Domeniu de activitate Producție echipamente electrice

Produse / Servicii Fabricare echipamente electrice de siguranță,produse electrice care funcționează fiabil și în siguranță în medii periculoase

Număr de angajaţi 172

Specializări căutate ElectrotehnicăElectronicăMecanicăFizică

Posturi disponibile 7

Arad, Zona Industrială de Vest, Str. III, Nr. 12www.cooperindustries.com

Raluca ȘERBAN+40 257 201 430+40 257 201 468

[email protected]

Cooper Industries România

INTR

AR

E

i

i

Alte oportunităţi Proiecte Diplomă Locuri Practică Burse

Page 38: Catalog JobShop(R) 2013
Page 39: Catalog JobShop(R) 2013

39

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Digital Education

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Cunostințe de programare orientată pe obiecte;Pasiune pentru programare;Dorința de a învața și de a te dezvolta.

Domeniu de activitate Dezvoltare Software

Produse / Servicii Software educațional web

Număr de angajaţi 20

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareInformatică

Posturi disponibile Web Developer (cu PHP/ Java/ Ruby/ Python);Front End Developer (cu HTML, CSS, Photoshop, Java script);Administrator de sistem (cu Linux, Amazon, Apache, NGINX).

Str. Gh. Lazăr, Nr. 24, Fructus Plaza,Timişoarawww.digital-education.com

Adina VINTER+40 356 881 833

[email protected]

Page 40: Catalog JobShop(R) 2013
Page 41: Catalog JobShop(R) 2013

41

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

E.ON România

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Studii universitare finalizateCunoştinţe limba engleză, nivel avansatExperienţă de muncă zero sau limitatăNivel mare de flexibilitate și mobilitateInterese şi activităţi extracurriculare

Domeniu de activitate Industria energetică

Produse / Servicii Distribuţia şi furnizarea gazelor naturale și energiei electrice.

Număr de angajaţi 6300

Specializări căutate Ştiinţe economiceInstalaţiiPetrol și gazeEnergeticăInginerie electricăElectrotehnicăInginerie economică

Posturi disponibile Integrare în Programul pentru Absolvenţi. Posturile vor fi stabilite în urma discuţiilor cu absolvenţii.

Str. Ghe. Doja nr. 64-68,Târgu Mureşwww.eon-romania.com

Smaranda PETERFI+40 365 423 787

[email protected]

Page 42: Catalog JobShop(R) 2013
Page 43: Catalog JobShop(R) 2013

43

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Expert Software Applications

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Cunoștințe solide de OOP

Domeniu de activitate Dezvoltare Software

Produse / Servicii Dezvoltare software la comandă şi dezvoltare produse proprii

Număr de angajaţi 30

Specializări căutate Automatică şi CalculatoareInformatică

Posturi disponibile Java Web Developer: JSF, SpringFramework, Hibernate.Net Developer: C#, .NET FrameworkFront End Developer: Javascript, HTML5, CSS

Str. Ciprian Porumbescu Nr. 5A, Timișoarawww.exswap.com

Zoltan LORINCZ+40 256 486 430

[email protected]

Page 44: Catalog JobShop(R) 2013

T

Page 45: Catalog JobShop(R) 2013

45

JobShop®

www.JobShop.ro

Criterii de angajare Excelente abilități numericeCompetitivitateGândire analiticăRapiditate în luarea deciziilor - mai ales în condiții de stresDeterminare și dorință de a reuși

Domeniu de activitate Financiar-Piețe de capital

Număr de angajaţi

Specializări căutate Absolvenți de facultate sau master.Specializările: economie sau inginerie, management, matematică, fizică, științe exacte.

Posturi disponibile Trading AnalystOil & Research Trading Analyst

GHF Derivates Limited

Peste 800 în cadrul grupului GHF, 21 în România

Global City Business Park – 10 Sos. Bucuresti-Nord, building O23, 5th floor,

www.ghfgroup.com

Diana MARCOVICI+40 212 720 072+40 212 720 073

[email protected]

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Page 46: Catalog JobShop(R) 2013

Hello, We are Haufe-Lexware Romania!

2010 was an extraordinary year for both group consolidation as well as international expansion of the Haufe Media Group, due to its newest addition: Haufe-Lexware Romania. Starting in May that year, we have set-up an exciting software research and development center in Timisoara.

Our goal is to provide software professionals with a chance to develop top quality products using the latest development environments. The mission is to grow Haufe-Lexware Roma-nia to one of the top software houses in Timisoara. „German quality software” is our motto.

In 2013, over 56 skilled and dynamic developers are working in close collaboration with their peers in Freiburg to develop mobile, desktop and webapplications, as well as cloud services for all the above. The team is set for further growth in coming years.

We are interested in the young minds. Our involve-ment in university activities has given students opportunities for training, internships and part time jobs. Noteworthy examples are: BESTEngineering Competition, Excite and Liga AC LABS.

We also continuously support the local developer community. We are involved in organizing events such as TiMoDev, Codecamp, Testing Camp and our developers are skilled presenters and active community contributors.

Page 47: Catalog JobShop(R) 2013

47

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Dorința de a învăța și de a se dezvolta profesionalCunoștințe bune de programare orientată pe obiecte

Domeniu de activitate Dezvoltare și cercetare software

Produse / Servicii Servicii

Număr de angajaţi 56

Specializări căutate Automatizări și calculatoare

Posturi disponibile 2

C. Aradului 8, et. II (clădire AGN), Timișoarawww.haufe-lexware.ro

Marius PENTEK+40 720 222 567

[email protected]

Haufe-Lexware

INTR

AR

E

i

i

Page 48: Catalog JobShop(R) 2013
Page 49: Catalog JobShop(R) 2013

49

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Absolvenți studii superioare, studenți în anii terminaliInițiativă, motivație și creativitateOrientat spre rezultatLimba engleză și germană

Domeniu de activitate Automotive

Produse / Servicii Producție componente electronice și sisteme de iluminat pentru industria autoFurnizor piese de schimbDesign și dezvoltare

Număr de angajaţi 1470

Specializări căutate Automatică și CalculatoareElectronică și TelecomunicațiiMecanicăElectrotehnică

Posturi disponibile Ingineri și specialiști producțieIngineri design și dezvoltareSpecialiști tehnici pentru servicii de support

Str. Hella nr. 3, Ghiroda, Timiș, Str. I.I. de la Brad, Nr. 15, Timișoara

www.hella.com

Iulia MOȚIU+40 372 227 110

[email protected]

Hella România

INTR

AR

E

i

i

Page 50: Catalog JobShop(R) 2013

We are Honeywell

We are building a world that's safer and more secure … More comfortable and energy efficient … More innovative and productive. We are Honeywell.

Honeywell Life Safety Romania, provides leading-edge solutions that extend technology leadership in Fire and Smoke Detection and Nurse call Systems.

- HONEYWELL AWARD – an industrial implementation projects contest with 5 prices of 400€ each - Company Zoom: Honeywell Award Contest For details: [email protected]

• What’s in it for you? - Opportunity to get in touch with the industrial environment, to learn through scientific & practice research - Offers you the possibility to realize internship during the summer holiday

Page 51: Catalog JobShop(R) 2013

51

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Foarte bună pregatire teoretică și pasiune pentru electronică.Atitudine pozitivă, responsabilitate pentru acțiunile și deciziile proprii, bune abilități de comunicare, experiența într-o companie multinațională este un avantaj.

Domeniu de activitate Producție sisteme electronice pentru siguranța vieții

Produse / Servicii Sisteme de detecție incendiu, sisteme de apel medical

Număr de angajaţi 650

Specializări căutate Absolvent de studii superioare, licențiat în Electronică și Telecomunicații, Automatică și Calculatoare

Posturi disponibile Inginer calibrareInginer proiectare CAD

Str. Salcamilor, Nr. 2 bis, 305500, Lugoj, jud. Timiswww.honeywell.ro

www.honeywell.com

Adriana FLOREA0256-350000

[email protected]

Honeywell Life Safety România

We are Honeywell

We are building a world that's safer and more secure … More comfortable and energy efficient … More innovative and productive. We are Honeywell.

Honeywell Life Safety Romania, provides leading-edge solutions that extend technology leadership in Fire and Smoke Detection and Nurse call Systems.

- HONEYWELL AWARD – an industrial implementation projects contest with 5 prices of 400€ each - Company Zoom: Honeywell Award Contest For details: [email protected]

• What’s in it for you? - Opportunity to get in touch with the industrial environment, to learn through scientific & practice research - Offers you the possibility to realize internship during the summer holiday

INTR

AR

E

i

i

Page 52: Catalog JobShop(R) 2013

We have opend (more margin) CMYK ZW 2013-03-19_Huf Romania 20.03.13 11:44 Seite 1

Page 53: Catalog JobShop(R) 2013

53

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

HUF România

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Cunoștințe tehnice de specialitateLimba Engleza nivel avansatCapabil sa lucreze în echipă internatională

Domeniu de activitate Dezvoltare și producție de sisteme mecanice și electronice pentru industria automotive.

Produse / Servicii Sisteme de acces, securitate și imobilizare a autovehiculelorSisteme telematiceSisteme de monitorizare a presiunii roților

Număr de angajaţi 300

Specializări căutate Electronică și telecomunicațiiAutomatică și calculatoareInformaticăFizicăMecanică

Posturi disponibile Inginer dezvoltare software începătorInginer dezvoltare software: începator și avansat (Timișoara)Inginer testare sistem: începator și avansat (Timișoara)Inginer dezvoltare software - Proiect TPMS (Sistem de Monitorizare a Presiunii la Roți) (Timișoara)Testare White Box (Timișoara)Inginer calitate proces (Arad)Inginer de proces (Arad)Inginer întreținere facilități (Arad)

Arad, Zona Industrială Nord-Vest, Str. I, Nr. 5Timișoara, Piața Consiliul Europei, Nr. 1, Et. 6

www.huf-group.com

Arad: Liliana GLIGOR, Timișoara: Cristina PROFIR Arad: +40 257 220 178, Timișoara: +40 356 229 911

[email protected]

Page 54: Catalog JobShop(R) 2013
Page 55: Catalog JobShop(R) 2013

55

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Infobest România

INTR

AR

E

i

i

INFOBEST

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Gradul de îndeplinire a cerinţelor descrise pentru fiecare post

Domeniu de activitate Realizarea de aplicaţii software

Produse / Servicii Aplicații softwareConsultanță în realizarea aplicațiilor software

Număr de angajaţi 70

Specializări căutate Ingineri software

Posturi disponibile Programator ASP .NETProgramator Java WebInginer – asigurarea calității softwarePracticant

Bd. Simion Bărnuțiu 13, Etaj 1 și 2, Timişoarawww.infobest.ro

Petra CONTI+40 256 476 071+40 727 395 689

[email protected]

Page 56: Catalog JobShop(R) 2013
Page 57: Catalog JobShop(R) 2013

57

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Studii superioare tehniceLimba Engleză și/sau GermanăOperare PCAbilități practiceCapacitate de analizăFlexibilitate și mobilitateSpirit de echipăAbilități de coordonare

Domeniu de activitate Producție Cablaje Auto

Produse / Servicii Instalații electrice și cutii de siguranță pentru mașini

Număr de angajaţi 3800

Specializări căutate Mecanică, electrică, electronică, electrotehnică,automatizări, roboți industriali

Posturi disponibile Inginer ProcesInginer ProiectantInginer CalitateInginer MentenanțăInginer Industrial

Zona Industrială Vest, Str. I, Nr. 11, Arad, Județul Aradwww.leoni.com

Mihaela ROTAR, Andreea TERBET,Klara LETRAI, Andreia GYORGY

+40 257 205 [email protected]

Leoni Wiring Systems

INTR

AR

E

i

i

Page 58: Catalog JobShop(R) 2013

Martin Luther, Nr. 2

Etaj 2, 300054

Timișoara, România

[email protected]

WWW.LN-SOFTWARE.COM

Page 59: Catalog JobShop(R) 2013

59

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

LNSoftware

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare PerformanțăEficiențăDevotament

Domeniu de activitate Dezvoltare software

Produse / Servicii Dezvoltare și mentenanță software

Număr de angajaţi 9

Specializări căutate Dezvoltator software JavaModel-Based Embedded Developer Matlab

Posturi disponibile Dezvoltator Software (Java)Model-Based Embedded DeveloperQuality Assurance Engineer

Martin Luther nr. 2, etaj 2, 300054, Timișoarawww.ln-software.com

Nicolae LĂCULICEANU, Laurențiu LABO+40 748 045 250

[email protected]

Page 60: Catalog JobShop(R) 2013
Page 61: Catalog JobShop(R) 2013

61

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare IT specialist with foreign language skills (French, German, Swedish, Italian, Spanish and so on)

Domeniu de activitate IT software

Produse / Servicii Microsoft software products

Număr de angajaţi 400

Specializări căutate IT software, engineering, technical support

Posturi disponibile Internship @ Microsoft Exchange Support Engineer Unified Communications Support EngineerSharePoint Support Engineer Core Support Engineer System Center Support Engineer MS Project Support Engineer Visual Studio/.net Support EngineerOffice 365 Support Engineer

Coriolan Brediceanu 10, City Business Centre B (near Piața 700); 6th floor

http://careers.microsoft.com/careers

Adriana CONSTANTIN, Ioana TĂNASE+40 312 258 100

[email protected]@microsoft.com

Microsoft România

INTR

AR

E

i

i

Page 62: Catalog JobShop(R) 2013
Page 63: Catalog JobShop(R) 2013

63

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Sunt disponibile poziții de la entry/student level până la senior și team leader pentru ingineri talentați și dedicați cunoașterii.

Domeniu de activitate Aplicații Embedded SW pentru procesoaremultimedia pe telefoane mobile.

Produse / Servicii Movidius dezvoltă caracteristici unice de procesare pentru aplicații multimedia, incluzând High Definition 2D sau 3D video, procesare și captare de imagine cu rezoluții înalte, computational photography și procesare de tipul computer vision. Aplicațiile uzuale includ captare, compresie, creare, editare, share-uire, vizualizare și optimizare în timp real a conținutului multimedia.Tehnologia Movidius este anume creată pentru telefoane mobile și aparatură cu consum redus de putere, care să permită producătorilor să creeze produse de o înaltădiversitate și experiențe unice consumatorilor.

Număr de angajaţi 40-50

Specializări căutate Embedded SW Engineering, PCB Engineering, DSP Applications Engineering, Audio/Video Processing Engineering, Multicore Processor Tools (developed in C++/Java/Eclipse) Engineering, Test Automation/Scripts Engineering, Android/Linux Platforms Engineering

Posturi disponibile Embedded SW Engineers/Leads, PCB Engineers, DSPApplications Engineers/Leads, Audio/Video ProcessingEngineers/Leads, Multicore Processor Tools (developed in C++/Java/Eclipse) Engineers/Leads, Test Automation/Scripts Engineers/Leads, Android/Linux PlatformsEngineers/Leads

Timișoara, Str. Paris, Nr. 2/a, Sala P01, Cod 300003www.movidius.com

www.movidius.com/timisoara-romania-2/

Valentin MUREȘAN+40 356 170 271

[email protected]

Movidius Timișoara

INTR

AR

E

i

i

Page 64: Catalog JobShop(R) 2013
Page 65: Catalog JobShop(R) 2013

65

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

OMV Petrom

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Căutăm tineri, proaspăt absolvenţi pregătiţi pentru a-şi începe cariera alături de OMV Group.

Domeniu de activitate OMV Group este cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei.

Produse / Servicii Explorare şi Producţie, Rafinare, Marketing, Gaze naturale şi Energie.

Număr de angajaţi 20000

Specializări căutate Suntem interesaţi să formăm o echipă de specialişti îndomeniile: Inginerie de Producţie, Inginerie de Zăcământ, Ingineria Mediului, Inginerie Electrică, Ingineria Materialelor, Automatică, Chimie, Geologie-Geofizică, Construcţii Civile, IT, Mecanică şi Echipament Petrolier.

Posturi disponibile Junior Electrical Engineer, Junior Mechanical Engineer, Junior Chemist Engineer, Junior Construction Engineer, Junior Civil Engineer, Junior Logistics Engineers, Junior Materials Engineer, Junior Instrumentation & Automation Engineer, Junior Reservoir Engineer, Junior Reservoir Geophysicist, Junior Petrophysicist, JuniorProduction Engineer, Junior ProductionTechnologist, Junior Geologist, Junior Drilling Engineer, Junior Completion Engineer.

București - Petrom Citywww.petrom.com

[email protected]

Page 66: Catalog JobShop(R) 2013
Page 67: Catalog JobShop(R) 2013

67

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Procter&Gamble

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Student sau recent absolvent de facultate tehnică Cunoștințe de Engleză

Domeniu de activitate Producție - Bunuri de larg consum

Produse / Servicii 300 Brand-uri: Gillette, Wella, Ariel, Tide, Bonux, Ace, Fairy, Head&Shoulders, Pantene, Wash&Go,Always, Camay, Pampers, precum și Hugo Boss, Max Factor, Wella, Blend-a-med, etc.

Număr de angajaţi România 1000, Timișoara 300

Specializări căutate Facultate tehnică (Automatică și Calculatoare, Mecanică, Electronică, Chimie, etc)

Posturi disponibile Internships:Inginer de Proces în Timișoara & Urlați - RomâniaInginer de Proces în Rakona - Cehia

Posturi disponibile:Inginer de Proces în Timișoara & Urlați - RomâniaInginer de Proces în Rakona - Cehia

Strada Stan Vidrighin, Nr 5, Timișoara www.balkans.experiencepg.com

Melinda CSIKI

+40 256 300 298 [email protected]

Page 68: Catalog JobShop(R) 2013
Page 69: Catalog JobShop(R) 2013

69

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

RapidSolution Software

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Absolvenți Universitate, experiență în C#, Java,Android, Win8 App (HTML5/JS)Limba engleză nivel avansat scris/cititLimba Germană constituie un plus

Domeniu de activitate Dezvoltare Aplicații Software

Produse / Servicii Audials One 10 - Pachet de produse software pentru audio - video

Număr de angajaţi 25

Specializări căutate Dezvoltare Aplicații SoftwareTestare / QASuport Clienți / HelpDesk

Posturi disponibile Inginer Dezvoltare SoftwareProgramatorSpecialist QA / TestorOperator Support / HelpDesk

Str. Paris 2A, cam. 411, 300003 Timișoara www.rapidsolution.ro

Ing. Daniel GIUREA

+40 256 220 919 +40 722 302 164

[email protected]

Page 70: Catalog JobShop(R) 2013

2013 Summer Job Opportunities

Project Title Project themes Required skills

Printer Controller modules

Printer Controller components implementation Linux, C/C++, scripting

Print Server modules

porting and enhancements

Port and enhance complex Print Server modules to Linux

Linux, make, gcc, good C/C++ skills

Job Ticketing API Validation

Develop validation engine for

an API, based on the CIP4 JDF standard

Java / C++

User Interface enhancements

Enhance and maintain existing user interfaces (GUI)

Java / JavaScript / HTML5

Enhance current sorter C#

TotalFlow Path Reporting Module

Develop or enhance the reporting module by querying

audit data in a job ticket

C# / XML / Javascript / HTML5

To learn more about the requirements and eligibility criteria’s please contact us by

e-mail at [email protected] or visit our website http://www.saguarotech.net/careers.html

In Collaboration with…

Politehnica University of Timisoara and

West University of Timisoara

Wafer sorter simulator

Page 71: Catalog JobShop(R) 2013

71

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Saguaro Technology

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Diplomă de Licenţă - Ştiinţe Informatice - obligatoriuFamiliar cu aplicații Linux/UnixFoarte bune cunoștințe de programare în Java/C/C++/C#Bune abilități de scris/vorbit în limba englezăAbilități de muncă în echipă

Domeniu de activitate IT/Software

Produse / Servicii Dezvoltare de produse software de înaltă calitate

Număr de angajaţi 280

Specializări căutate Programare în următoarele limbaje:JavaC/C++C#Quality Assurance

Posturi disponibile Programator în C#/.NETProgramator în JavaProgramator în C/C++Inginer Calitate

www.saguarotech.net

Andreea COCOROIUMonica LUCA

+40 356 101 [email protected]

Page 72: Catalog JobShop(R) 2013
Page 73: Catalog JobShop(R) 2013

73

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare În afară de cunoștințele tehnice necesare fiecărei poziții deschis, sunt considerate plusuri:• abilități pentru munca în echipă• pasiune pentru dezvoltare continuă și tehnologie• abilitati de management al timpului• dedicare• abilități de comunicare

Domeniu de activitate Companie românească de outsourcing în domeniul dezvoltării software cu sediu central în Cluj-Napoca şi birouri în Baia-Mare, Iași, Timișoara şi SUA. Experienţă de peste 15 ani. Proiecte de succes pentru clienţi de renume din SUA şi Europa. Peste 850 angajaţi. Servicii şi soluţii de calitate. Cele mai bune rezultate. Fără compromisuri.

Produse / Servicii Consultanţă şi dezvoltare software, customizare soft-ware, dezvoltare şi mentenanţă de aplicaţii, testare şi asigurarea calităţii, servicii de support 24/7.

Număr de angajaţi 836

Specializări căutate Specialiști în IT

Posturi disponibile Timișoara1. Embedded Developer 2. .Net Web Developer 3. .NET Developer - All Levels 4. C/C++ Developer 5. iOS Developer

SOFTVISION – filiala TimișoaraBusiness Center Romcapital, Bd. Mihai Viteazu nr. 30B

SOFTVISION Sediul Central, Cluj-NapocaStrada Republicii, nr. 57

www.softvision.ro, www.softvision.ro/cariera

[email protected]+40 256 220 846, +40 364 401 400

SOFTVISION

INTR

AR

E

i

i

Page 74: Catalog JobShop(R) 2013
Page 75: Catalog JobShop(R) 2013

75

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Proiecte relevanteCunoștințe de specialitateDisponibilitate la deplasări

Domeniu de activitate IT

Produse / Servicii SSI SCHÄFER se numără printre cei mai importanți furnizori de sisteme de depozitare și logistică din lume. Serviciile oferite se extind de la găsirea deconcepte până la echiparea depozitelor cu articole din producția proprie, la realizarea proiectelorcomplexe de logistică, ca și contractor general.

Număr de angajaţi 103

Specializări căutate IT - Programatori Java

Posturi disponibile Programator Java

Bld. Industriei, Nr.6, 300714, Timișoarawww.ssi-schaefer.ro/ssi-schaefer/despre-noi.html

Raluca DRAGOMIR+40 256 307 981

[email protected]

SSI Schaefer

Page 76: Catalog JobShop(R) 2013
Page 77: Catalog JobShop(R) 2013

77

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

TMD Friction România

INTR

AR

E

i

i

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Criterii de angajare Studii superioare tehniceCunoștințe de proiectare și planificare Abilități PC, MS OfficeLimba englezăCunoștințe SAP Germana constituie un avantaj

Domeniu de activitate Automotive

Produse / Servicii Portofoliul de produse include garnituri pentru frânele cu disc şi cu tambur utilizate la autoturisme şi autoutilitare, precum şi materiale de fricţiune pentru automobilele de curse şi pentru industrie.

Număr de angajaţi 400

Specializări căutate Ingineri

Posturi disponibile Administrator SAP Inginer de produs.Inginer bază de date

Str. Vf. Gugu, nr. 1, Caransebeș, Caraș-Severinwww.tmdfriction.com

Izabela VASILE +40 355 403 922

[email protected]

Page 78: Catalog JobShop(R) 2013
Page 79: Catalog JobShop(R) 2013

79

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Studii superioareCunoașterea a două limbi străine europeneCunoștințe tehnice în funcție de departamentOperare PC, pachetul MS OfficeDisponibilitate de lucru full time

Domeniu de activitate Studii de piață, IT, producție software

Produse / Servicii Studii de piață onlineSoftware pentru realizarea studiilor de piață

Număr de angajaţi 200

Specializări căutate SociologiePsihologieInformaticăMultimediaMarketingLimbi străine

Posturi disponibile Survey ProgrammerSurvey TesterData ProcessorDesktop Support SpecialistProject ManagerTranslatorCommunity ManagerWeb DeveloperSoftware Developer

Str. Coriolan Brediceanu, nr. 10, Business Centre corp A, Piața 700

www.toluna-group.com

Călina LUPANManager Resurse Umane

+40 256 406 [email protected]

Toluna România

INTR

AR

E

i

i

Page 80: Catalog JobShop(R) 2013
Page 81: Catalog JobShop(R) 2013

81

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Studies in computer science (bachelor degree is optional). General software engineering knowledge of patterns, UML modeling and development methods. Good competence in web development C#, ASP.NET, ASP.NET MVC (with Razor), HTML, HTML5, jQuery, Javascript, CSS. Experience with unit tests is an advantage. Experience with database programming like stored procedures and ORM mappings is an advantage. Self-driven. Team focus and genuine interest in software development. Good spoken and written language skills in English

Domeniu de activitate IT/Software

Produse / Servicii Visma makes businesses more efficient, through offerings of software, outsourcing services, commerce solutions, retail IT-solutions, and IT-related projects and consulting. We simplify and digitalize core business processes within the private and public sector. 320,000 customers in Northern Europe utilize our products and services, and an additional 330,000 use us as a hosting partner. We are more than 5 000 employees and our net revenue amounted to NOK 4 168 million in 2010.

Număr de angajaţi 140

Specializări căutate .net, C#, C++, Java developer

Posturi disponibile System Developer .net, System Developer C#, System Developer C++, System Developer Java

Timișoara, City Business Centre, Str. C. Brediceanu 10 C/5 cod 300011

www.visma.com

Monica NYESTI+40 771 670 804

[email protected]

Visma Software

INTR

AR

E

i

i

Page 82: Catalog JobShop(R) 2013
Page 83: Catalog JobShop(R) 2013

83

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

JobShop®

www.JobShop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare Absolvent de studii superioare tehnice. Internship în cadrul unei firme de producție constituie un avantaj.Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională (italiană și/sau engleză).Experiență în utilizarea unui soft CAD constituie un avantaj.Disponibilitate pentru deplasări.

Domeniu de activitate Producție și confecționare

Produse / Servicii Grupul Zoppas format din Zoppas Industries România - lider mondial în domeniul producției elementelor șisistemelor electrice de încălzit și SIPA EngineeringRomânia - cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de tehnologii de fabricare a PET-urilor, de îmbuteliere și ambalare.

Număr de angajaţi 2600

Specializări căutate Electroenergetică, Electromecanică, Electrotehnică generală, Energetică Industrială; Management în Producție și Transporturi; Chimie Industrială și Protecția Mediului; In-ginerie Mecanică, Mașini și Sisteme Hidraulice șiPneumatice, TCM, Mașini, unelte și sisteme de producție, Mecatronică, Stiința materialelor

Posturi disponibile Inginer Proiectant - sediul TimișoaraInginer Service - sediul TimișoaraInginer Calitate - sediul Sânnicolau MareInginer Metodist - sediul Sânnicolau MareInginer Lean - sediul Sânnicolau Mare

SIPA Engineering - Timișoara, Str. Mangalia, Nr. 59-61, Corp CZoppas Industries România - Sânnicolau Mare, Dr. Cenadului 24

www.zoppas.com

SIPA Engineering: Adela OȚOIUZoppas Industries România: Simona BURLACU

SIPA Engineering: +40 256 434 200Zoppas Industries România: +40 256 303 800

[email protected], [email protected]

Grupul Zoppas: Zoppas Industries România și SIPA Engineering România

INTR

AR

E

i

i

Page 84: Catalog JobShop(R) 2013

“În fiecare an încercăm să aducem la un loc entitățile pe care BEST le unește prin JobShop®: studenții, universitatea și companiile. Astfel, activitățile din cadrul evenimentului vin în ajutorul studenților, pentru a oferi acestora șansa de a interacționa cât mai mult cu mediul economic pe întreaga sa desfășurare. În plus, activitățile propuse de noi au caracter de educație complementară, datorită partenerilor noștri educaționali care acceptă invitația de a fi alături de noi, sprijinind acest proiect ediție de ediție.”

Rareș OANCEA, Coordonator JobShop® 2012

Page 85: Catalog JobShop(R) 2013

Parteneri Educaționaliși Sponsori

Page 86: Catalog JobShop(R) 2013
Page 87: Catalog JobShop(R) 2013
Page 88: Catalog JobShop(R) 2013
Page 89: Catalog JobShop(R) 2013
Page 90: Catalog JobShop(R) 2013
Page 91: Catalog JobShop(R) 2013
Page 92: Catalog JobShop(R) 2013
Page 93: Catalog JobShop(R) 2013
Page 94: Catalog JobShop(R) 2013
Page 95: Catalog JobShop(R) 2013
Page 96: Catalog JobShop(R) 2013

Firma PSIHO PROFIL este prezentă pe piaţa din Timişoara începând cu anul 2003.

Cu peste 10 ani de experienţă în consultanţă managerială şi diagnoză organizaţională, printre clienţii noştri se numără astăzi atât firme naţionale şi multinaţionale de prestigiu, cât şi peste 2000 de participanţi la diferitele cursuri pe care le-am susţinut de-a lungul timpului.

În cadrul Centrului de evaluare şi dezvoltare a resurselor umane, oferim o gamă variată de servicii profesionale prin care ne ajutăm clienţii să găsească cele mai adecvate soluţii personalizate pentru propriile nevoi, cum ar fi:

◊ Formare profesională & Training;◊ Consultanţă în resurse umane;◊ Laborator psihologic autorizat;◊ Cercetări, studii şi analize - cantitative şi calitative;◊ Management de proiecte.

Oferim de asemenea şi o gamă variată de cursuri gratuite şi alte servicii, în cadrul unor proiecte finanţate din fonduri europene:

Cursuri de specializare: Cursuri de calificare:• Inspector resurse umane• Manager resurse umane• Inspector SSM• Agent comercial• Agent vânzări

• Cameristă• Lucrător în comerţ• Operator cablaje auto

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta oricând: calea Bogdăneştilor nr. 22, Timişoara, tel: 0785/288.100, e-mail: [email protected]

Page 97: Catalog JobShop(R) 2013
Page 98: Catalog JobShop(R) 2013
Page 99: Catalog JobShop(R) 2013
Page 100: Catalog JobShop(R) 2013

Alex Vancu

Gabriel Amza

Radu Carnaru

Zorislav StojanovicSebastian Gutu

Page 101: Catalog JobShop(R) 2013

Parteneri Media

Timișoara.ro89

Page 102: Catalog JobShop(R) 2013

Sponsori

Page 103: Catalog JobShop(R) 2013
Page 104: Catalog JobShop(R) 2013
Page 105: Catalog JobShop(R) 2013