August Forever 2012

download August Forever 2012

of 20

Transcript of August Forever 2012

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    1/20

    August 2012 | 160

    Romnia & Republica Moldova

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    2/20

    2

    Suntem n luna august, iarasta nu poate nsemnadect un lucru pentruForever. Da, ai ghicit este timpul pentru SuperRaliu! Chiar au trecut 12luni de cnd ne-am ntlnitla Gaylord Hotel nWashington D.C.? Ct de

    repede trece un an! Acum, cnd este timpul s petrecem mpreun ultimul SuperRaliu, nu pot s nu m gndesc la momentele incredibile pe care le-am petrecut

    mpreun de-a lungul anilor la toate Super Raliurile, de peste tot din StateleUnite unele chiar i din afar. ntotdeauna atept cu nerbdare ntlnirea cucteva mii dintre cei mai muncitori distribuitori Forever din lume. Estenemaipomenit s rennoim vechile prietenii i s legm altele noi, n acelaitimp.

    Calificarea pentru Raliu nu este uoar, indiferent de vechimea carierei voastren Forever. Prima calificare este cu att mai grea, pentru c iei totul de lanceput i pot trece civa ani pn cnd afacerea atinge nivelul celor 1.500de puncte credit. Calificarea la Raliu reprezint adevrata msur a succesuluivostru. Este o piatr de hotar care v indic vou i ntregii lumi Forever cavei planuri mari pentru aceast afacere, iar eecul nu este o opiune.

    Dei nu obinuiesc s vorbesc despre eec, a vrea, totui, s v povestesc ontmplare recent. Cu civa ani n urm, am cunoscut t rei persoane dinindustria muzical unul era un superstar de talie internaional, altul eraimpresar, iar al treilea era un star n devenire. mi amintesc cu drag melodiileambilor cntrei, amndoi erau foarte talentai.

    Impresarul a fcut ceva destul de des ntlnit n industria muzical i benefic attpentru unul, ct i pentru cellalt: a organizat un turneu n cadrul cruia urmaus cnte i nceptorul i superstarul. Impresarul a sperat ca nceptorul s nveedin experiena superstarului, astfel nct s-i dea seama de ce este nevoiepentru un succes de durat.

    Din pcate lucrurile nu au stat chiar aa.

    nceptorul s-a bucurat de succes imediat, cinci dintre melodiile sale au ajuns nfruntea clasamentelor muzicale, dar, dei era foarte talentat, succesul se datorafaptului c sear de sear cnta n faa publicului superstarului. Din pcate, elnu vedea lucrurile astfel i decisese c nu mai are nimic de nvat de la colegulsu mai experimentat, c nu mai este nevoie s cnte n deschiderea

    concertelor lui. Se considera deja prea bun pentru asta, aa c i-a concediatimpresarul pentru a ncepe o carier pe cont propriu.

    Deloc surprinztor, ns, talentatul cntre nceptor a disprut imediat de pescena muzical. Nu a mai scos niciun hit i nimeni nu a mai auzit de el. ntr-unfel, povestea este destul de ocant pentru c acest tnr chiar era foartetalentat, dar, pe de alt parte, finalul era destul de previzibil. Acelai final l-amvzut de nenumrate ori n afacerea noastr, fie n cazul unui nou distribuitorcare simte c poate ignora leciile dovedite n timp ale liniei superioare, fie ncazul unui distribuitor mai vechi, care crede c ultimele tendine n MLMreprezint calea sigur ctre mbogire.

    Cu toii tim ce se ntmpl de obicei cnd oamenii aleg s abandoneze leciilei metodele care le-au permis s gseasc succesul experimenteaz eecul.

    Partea ciudat este c niciodat nu cred c li s-ar putea ntmpla chiar lor iacesta este motivul pentru care am vrut s v mprtesc aceast ntmplare.Nu vreau s uitm niciodat c ntotdeauna avem ceva de nvat. Leciile nu setermin niciodat. ntotdeauna putem beneficia de nelepciunea altora i estede datoria noastr s cutm aceast nelepciune.

    M aflu n aceast afacere de 35 de ani i, dei am avut timp s acumulezmult experien, sunt deschis de fiecare dat fa de oamenii de la care potnva distribuitori minunai, prieteni, lideri comunitari, oameni de afaceri oricine a experimentat succesul ntr-un domeniu n care i eu mi doresc s amsucces.

    Amintii-v aceast povestioar pe msur ce ncercai s creai stilul de viape care vi-l dorii pentru voi i familiile voastre. Nu putem i nu vom puteaniciodat s spunem c nu mai avem ce nva. ntotdeauna vom avea mai multde descoperit, mai multe cunotine de acumulat i de aplicat n vieile noastre.

    Sunt att de muli oameni n Forever de la care putem nva! Sper ca la acestSuper Raliu s v ntlnii cu vechi prieteni crora le-ai mprtit dincunotinele voastre i de la care ai avut ce nva i sper, totodat, s ntlniioameni noi de la care s nvai mereu. Forever este o afacere construit pebaza experienei mprtite, a nvrii continue i a succesului colectiv. Veniila Raliu pregtii i nerbdtori s nvai i v promit c succesul nu se va lsaateptat.

    V atept cu drag n Phoenix!

    Mereu al vostru,

    Rex Maughan

    CUM NE PUTEI CONTACTA?Pentru informaii referitoare la:

    n companie, produse, site - la adresa de [email protected]

    nutilizarea produselor - la numrul de fax 021 222 8924 sau la adresa de e-mail [email protected], cu

    meniunea n atenia medicilor consultani aicompaniei. Rspunsurile vor fi trimise prin e-mail sau fax(n funcie de modul n care ai fcut solicitarea). Acest

    serviciu este disponibil numai pentru distribuitorii companiei,

    prin urmare, v rugm s menionai numrul dumneavoastr

    de identificare n cuprinsul solicitrii. Informaiile despre

    utilizarea produselor nu se dau prin telefon.

    nprocesarea nscrierilor i a comenzilor - la adresade e-mail [email protected], cu meniunea

    n atenia Departamentului AS400.nnregistrarea fiscal, emiterea i plata facturilorde bonus, fiele bancare - la adresa de [email protected], cu meniunea n ateniaDepartamentului de Contabilitate.

    Mesajul Fondatorului Companiei

    NTOTDEAUNA AVEM

    CEVA DE NVAT

    SUCCESS DAY

    Invitat de onoare: Berkics Mikls,Diamant Manager, Forever Ungaria

    22 septembrie 2012,Sala Palatului din Bucureti.

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    3/20

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160 3foreverliving.com

    CUPRINS

    TE ATEPTM PEPODIUMULLIDERILOR DE AUR

    Mesajul Directorilor Generali

    Ne uitm foarte rar la televizor, ns de cnd au nceput Jocurile Olimpice amurmrit cu sufletul la gur performanele sportivilor notri. Iar bucuria dea-i vedea cum lupt i dau totul pentru medaliile mult rvnite a fost complet laLondra, unde ne-am dorit foarte mult s ajungem cteva zile i s fim prezeni

    n carne i oase la marea competiie. i unde am trit, la intensitate maxim,alturi de Sandra Izbaa, emoia unic a cuceririi medaliei olimpice de aur.

    ntotdeauna ne-au impresionat voina sportivilor i fora lor interioar. Varaaceasta ne-am convins o dat n plus c victoriile lor merit s ne devin

    surs permanent de inspiraie. Gndii-v la Alin Moldoveanu, cel care aluat aurul la tir. Povestea lui este uimitoare chiar n ziua cnd mplinea 23de ani, n drum spre Rio de Janeiro, unde se desfura etapa pentru CupaMondial, a aflat c i-a murit tatl.

    Nu s-a retras din concurs, iar la Cupa Mondial a avut atta hotrre iatta stpnire de sine, nct a luat argintul. La Olimpiada din 2008, laBeijing, a ratat ns podiumul i s-a clasat pe locul al patrulea. Cum areacionat la acea nfrngere? Cu mai mult hotrre i cu mai mult munc.Iar asta l-a fcut s ajung n topul campionilor de aur ai Romniei.

    i viaa lui Rzvan Martin este exemplar. El a luat bronzul pentru echipanaional de haltere, care nu a mai avut nicio victorie olimpic vreme de16 ani. Este un nvingtor absolut. A rmas orfan de tat la 3 ani, nadolescen a plecat de-acas i a trit mai mult pe strzi. Mama lui nuavea bani nici s plteasc facturile, nu l-a mai ajutat, iar Rzvan a ajuns smnnce din resturile aruncate la ghen de alii.

    Ambiia l-a fcut s supravieuiasc i s transforme gunoiul n postament.n perioada cnd a nceput s locuiasc ntr-o baz sportiv, dac nu gseagreutile care i trebuiau, se antrena suplimentar ridicnd tomberoane. Uniil-au luat n rs c a ndrznit s participe la Olimpiada trecut. Avea doar16 ani i, ntr-adevr, nu a ctigat nicio medalie la Beijing. Dar acum nimicnu-i mai poate opri drumul spre aur. Asta crede Rzvan Martin, asta adeclarat presei.

    Nu este o exagerare. Nu este un film marca Hollywood. E viaa unoroameni de lng noi. A unor romni care reinventeaz cuvntul hotrrei cuvntul succes. Copiaz-i cu ncredere. Nu mai permite s conteze

    fluctuaiile cursului valutar, temperatura de afar, discuiile i lamentriledespre criza economic. F s conteze total fora ta interioar.

    Hotrte-te s foloseti ansa pe care i-o ofer Forever. Dac iei aceastdecizie faci primul pas spre medalia de aur pe care propria ta via teateapt s-o ctigi. Crezi c e greu? Amintete-i cum a ridicat RoxanaCoco, rspltit cu argint la Londra, haltere care cntresc de dou ori

    greutatea ei. i a ctigat. Te gndeti c prea puini oameni sunt interesain ultima perioad de afacerea Forever sau prea puini i permit financiarprodusele Forever? i vine uneori s renuni la telefoanele zilnice, la discuiilecu oameni noi, la prezentrile de zi cu zi? Te simi descurajat?

    Adu-i aminte cum a reacionat Larisa Iordache, mezina lotului de gimnastic.Una dintre sportivele de la care se ateptau medalii. A avut dureri mari dincauza unei afeciuni vindecabile n sptmni. Cum a rspuns aceastadolescent de 16 ani cnd doctorii unei clinici londoneze au sftuit-o snu-i mai foreze piciorul?

    tiu c au nevoie de mine, strng din dini, vreau s ajut echipa, s-mi facbine exerciiile i s ajungem unde ne dorim. Nu m doare att de tare,

    nct s nu fac nimic, pot s rezist. Ce a urmat se tie, echipa Romniei actigat bronzul i datorit Larisei Iordache.

    Nimic nu se petrece fr hotrre. Hotrrea este motorul secret al fiecruimare succes. n momentul n care te-ai hotrt, lucrurile ncep s se petreac.Asum-i definitiv atitudinea campionului. Fii energic, fii ntreprinztor,folosete libertatea pe care i-o ofer lucrul n companie. Nu depinzi denimeni. Nu depinzi de nimic. Tot ce conteaz este hotrrea ta.

    Te ateptm pe podiumul liderilor de aur, acolo unde este dintotdeauna locultu!

    Dr. Szcs Gbor & Dr. farm. Szcs Dra

    CUM POT AFLA BONUSUL LUNAR?nBonusul Recapitulatival lunii precedente poate fivizualizat pe www.foreverliving.com , n contul dvs. dedistribuitor. Pentru detalii, adresai-v Managerului superiorsau sediului central din Bucureti, la adresa de [email protected], cu meniunean atenia Departamentului AS400.n Prin SMS la numrul 0745 072 689. StructuraSMS-ului: user parola bonus desprite de un singurcaracter spaiu. Bonusurile lunii precedente vor fi afiatencepnd cu data de 15 a lunii viitoare.

    Mesajul Fondatorului Companiei &

    Mesajul Directorilor Generali

    2-3

    Mic-te liber4-5

    Cum s fiiun bun negociator

    6-7

    Sntatea inimii tale8

    Puterea echipei9

    Pasul spre succes10-13

    Sntate la pahar14

    Simte-te mai tnr cu Argi+15

    Drumul spre performan16

    INFO FOREVER17

    Calificrile lunii iulie18 -19

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    4/20

    Stilul de via sedentar i lipsa dehidratare corect conduc la

    mbtrnirea i rigidizarea articulaiilor,

    iar odat cu vrsta procesul se agraveaz. De

    aceea, modul n care ne putem proteja

    articulaiile este o preocupare constant att

    a specialitilor, ct i a pacienilor. Astzi,dieta noastr este profund inflamatoare, n

    special din cauza excesului de acizi grai

    Omega-6 proinflamatori (i derivai ai

    acestora acid arahidonic), care determin

    producia de eicosanoide proinflamatoare.

    Acestea, la rndul lor, conduc la instalareaunui status proinflamator sistemic,

    caracterizat de un stres oxidativ cronic. Iat

    de ce este important s includem n dieta

    noastr zilnic substane care s ne sprijinen demersul de a ne menine sntatea

    articulaiilor i nu numai.

    CE ESTEACIDUL HIALURONIC?

    n un glicozaminoglican, prezent n

    esuturile conjunctiv, epitelial i nervos;

    n un hidratant biologic al pielii, care

    atrage i reine circa 70% din greutateasa n ap pentru o hidratare

    mbuntit;

    n o protein care apare n mod natural n

    ntreg corpul uman i este concentrat n

    fluidele sinoviale, n valvele inimii i la

    nivelul ochiului, fiind, totodat, o

    component cheie a cartilajului.

    CUM ACIONEAZACIDUL HIALURONIC?

    n amortizeaz ocurile n articulaii

    n reduce inflamaia

    n lubrifiaz i protejeaz articulaiile n

    faa inflamaiilor cronice

    n scade nivelul de prostaglandine,

    reducnd durerea

    nmbuntete calitatea cartilajului

    articular

    n crete vscozitatea lichidului sinovial

    i, implicit, gradul de libertate n micare

    a articulaiei

    n ajut sistemul imunitar, acionnd ca

    antioxidant

    n crete retenia de ap n esuturi,

    meninnd cele mai importante

    caracteristici ale epidermei tinere i

    sntoase: supleea, elasticitatea i

    tonicitatea

    n crete gradul de lubrifiere a valvelor

    cardiace

    n hidrateaz pielea din interior spre

    exterior, diminund ridurile

    n acioneaz ca agent anti-mbtrnire

    n datorit structurii sale, acidul hialuronic

    formeaz la nivelul pielii un film invizibil,transparent i elastic, acionnd n acelai

    timp n profunzime, la nivelul esuturilor,

    precum i al cartilajelor

    CE CONSECINEARE LIPSA DE

    ACID HIALURONIC?n uzura esuturilor prin frecare, ceea ceconduce la mcinarea oaselor, nsoit dedureri articulare

    4

    F O C U S

    M I C - T E L IBERMobilitatea i stabilitatea sistemului musculo-scheletal depind n foarte mare msur desntatea articulaiilor. Astzi, conform datelor furnizate de Organizaia Mondial aSntii, milioane de oameni sufer de afeciuni ale sistemului osteo-articular, cele maifrecvente fiind artroza, artrita i spondiloza. Afeciunile osoase i articulare ne pot afectasntatea pe termen lung, prin alterarea cartilajului, scderea densitii osoase, atrofiereamusculaturii i ngreunarea circulaiei sanguine. Aflm de la Directorul Institutului deCercetri Alimentare Bucureti, domnul profesor doctor Gheorghe Mencinicopschi, ce

    aliai avem pentru a ne bucura de articulaii sntoase pe termen lung.

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    5/20

    n la nivelul pielii, absena lui conduce lariduri i cuten afeciuni oculare (dezlipire de retin,glaucom)n contracii muscularen rahitism scheleticn fibromialgien acrogeria (ridarea prematur a pielii)n sindromul mbtrnirii prematuren herniinmbtrnirea cartilajelor

    OFRANUL

    n este folosit n medicina tradiionalindian i chinez pentru vindecareaproceselor inflamatoriin este bogat n vitamina C, un importantagent antioxidant util n prevenireaaciunii nocive a radicalilor liberi n

    articulaii

    n susine funciile ficatului i glandeibiliare prin stimularea fluxului biliarn are efect antitumoral (reducecreterea, proliferarea i migrareacelulelor canceroase prin inhibareaneoangiogenezei, inducerea apoptozeicelulelor tumorale, detoxifiereaorganismului de substane cancerigene)n reduce durerile i sporete mobilitatean este un antioxidant de 300 de ori maiputernic dect vitamina En are efecte imunostimulatoare,antivirale, antifungice, antibacteriene,este protector hepatic, pulmonar i renaln reduce nivelul colesterolului total,crete fraciunea HDL, inhibperoxidarea lipidic, previneateroscleroza i este antiagregantplachetar (normalizeaz nivelulfibrinogenului). Nu se asociaz cuanticoagulante, antiacide, antiagreganteplachetare, precum i cu anumiteantibiotice.

    GHIMBIRUL

    n priveaz celulele de cancer prostaticde combustibilul lor de creteren restabilete n mod sigur funcionareasntoas a trombocitelor prin inhibarea

    formrii unui grup numit tromboxan

    n reduce prostaglandinele caresensibilizeaz receptorii durerii dinterminaiile nervoase, avnd efecteputernic analgezicen are efecte gastric protectoaren conine melatonin, care regleazritmurile circadiene ale organismului i

    stimuleaz, astfel, activitatea corpului isomnuln are de 180 de ori mai multe enzimepentru digestia proteinelor dectlegendara papaya.

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160 5foreverliving.com

    Acest articol are rol exclusiv informativ i nu poate fi folositca material publicitar.

    Produsele din aceast categorie nu au fost evaluate de FDA,deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate n scopdiagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unorafeciuni sau grupe de afeciuni. n cazul n care vconfruntai cu o problem medical trebuie s consultaimedicul de familie.

    OFRAN

    GHIMBIR

    FOREVERACTIVE HA

    n conine precursori i substane cunalt biodisponibilitate, necesaremeninerii i / sau refacerii structurilorconective, eseniale pentru bunafuncionare a tuturor esuturilor iorganelor i n special a esutuluiosteo-articular (inclusiv dentiie),muscular (miocard), a pielii (previne

    mbtrnirea, ridarea), dar i a prului,unghiilor.

    n pe lng funciile structurale deasigurare a sntii sistemului osteo-articular, componentele produsuluiau i puternice efecte antiinfla-matoare, antioxidante i imunostimu-latoare

    n lubrifiaz articulaiilen hidrateaz pielea

    tiai c:nn anii 1990, preparatele cu acidhialuronic au nceput s fie utilizate i noftalmologie, la tratarea sechelelor deleziuni pe cornee?

    n Un studiu realizat n Italia a artat cpacienii cu osteoartrit sau dureriarticulare care au urmat o cur cuextract de ofran i-au redus disconfortulcauzat de dureri cu 58%?

    n Un vechi proverb indian spune: Oricecalitate bun este coninut n ghimbir?

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    6/20

    D E Z V O L T - I A F A C E R E A

    6

    CUM S FII UN BUNNEGOCIATORNegocierea poate fi definit ca procesul prin care indivizii care au viziuni diferite asupra aceluiai subiect

    gsesc formule constructive de a ajunge la un punct de vedere comun i a continua n armonie. Abilitatea ta dea negocia este un factor care i influeneaz puternic viaa. n afacerea Forever, negocierea este arta care i

    poate asigura succesul, pentru a te ajuta s vinzi mai multe produse, s faci mai multe sponsorizri i

    s-i influenezi pozitiv echipa.

    Exist o teorie care spune c un produssau serviciu nu are o valoare n sine valoarea sa este dat de percepie, de

    utilitatea pe care o regsete n acel lucru celcare e dispus s plteasc. Ce ai putea facecu o bancnot de 500 de euro pe o insulpustie? N-ar avea nicio valoare. n schimb,dac te afli ntr-o pia european, nschimbul ei poi primi o grmad deproduse. Cu alte cuvinte, situaii diferite dau

    valori diferite aceluiai produs, aa cumoameni diferii sau momente diferite n timppot influena valoarea perceput asupraunui lucru. ntreab-te, de exemplu, cumeste privit propunerea de a dezvolta oafacere Forever de ctre un individ angajat,n plin activitate, fa de unul care tocmai afost disponibilizat, deoarece compania lacare lucra a dat faliment.

    Valoarea perceput diferit de persoanediferite asupra aceluiai lucru este motivulpentru care se ajunge la negociere. Iar n

    via i n afaceri, totul este negociabil.

    Un bun negociator caut i gseteoportuniti de a-i exersa i dezvoltaaceast abilitate n tot ceea ce face. ncepedimineaa cnd, poate, trebuie s-iconving copiii s se trezeasc la timppentru a ajunge la coal, continu cutreburile zilnice de exemplu distribuireasarcinilor n cas i merge pn laactivitatea profesional sau achiziiilepersonale.

    Pentru a intra ntr-o negociere fr a fitensionat sau stresat, aceasta trebuieperceput ca un joc. Este un joc cu ctevareguli, n care cel mai abil ctig. n acestjoc trebuie s intri fr vanitate, frmndrie. Suntem condiionai, din pcate, sdepindem de prerea celorlali despre noi.Asta ne influeneaz mai mult dect ar trebuii este motivul pentru care majoritateaoamenilor nu intr ntr-o negociere le efric s nu fie refuzai i, astfel, s li se lezezeorgoliul. Nu-i fie fric s negociezi! Care este

    cel mai ru lucru care i se poate ntmpla?S fii refuzat. i afecteaz ego-ul? Dac da,nu vei fi un bun negociator.Flexibilitatea i inovaia sunt arme alenegociatorului de succes. El nu se blocheazntr-o poziie fix, cernd lucruri non-nego-ciabile. nelegnd i poziia celuilalt, el cautn permanen soluii noi i, poate,neobinuite, pentru a ajunge la un punct devedere comun. Atunci cnd prerile celordou pri implicate ntr-o negociere nu suntn concordan, exist aproape ntotdeauna

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    7/20

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160 foreverliving.com 7

    o a treia alternativ ce va fi agreat deambele pri, la care se poate ajunge curbdare, creativitate i efort de gndire.

    ncrederea este cheia de bolt a unei

    negocieri de succes. Altfel spus, onestitateai abordarea direct sunt ingrediente fr de

    care nu se poate ajunge la un compromis.Nimeni nu va cumpra oportunitatea de aintra n afacerea Forever pn nu tecumpr pe tine nti. De aceea, prezint

    ntotdeauna situaia ca una n care ambele

    pri au de ctigat. Onestitatea dezarmeaz,iar negocierea devine mai uoar. Este

    important ca, n urma negocierii, nimeni snu se simt dezavantajat sau manipulat,pentru ca apoi s plece de acolo dezamgit.Este de preferat s rspunzi cu rbdare itact la toate ntrebrile i s-i lai

    interlocutorului timp s neleag avantajeleoportunitii pe care i-o prezini.

    T E H N I C I D E N E G O C I E R EExist cteva tehnici pe care un bun negociator le poatefolosi spre avantajul su.

    DETAAREA. Atunci cnd propui cuiva sponsorizarea pentru aintra n afacerea Forever, f-o relaxat i nu lsa s se vad ct de

    important este pentru tine. Fii uor indiferent n discuie i las s seneleag c avantajul este ntr-adevr reciproc cu alte cuvinteoportunitatea pe care o oferi i compania de multilevel marketingsub umbrela creia i va desfura activitatea sunt o ans unic.

    COMPETENA. Fii sigur pe ceea ce spui i arat c stpnetidomeniul tu de expertiz. Cu ct foloseti n dialog mai multeinformaii exacte legate de produsele sau de afacerea Forever, cuatt cel din faa ta va fi mai impresionat.

    RARITATEA. D de neles c Forever nu este o oportunitate cucare te ntlneti n fiecare zi. Explic faptul c acum, mai mult dectoricnd, merit s te nscrii nu se tie cnd i n ce condiii te mai

    poi ntlni cu o astfel de ocazie.

    INFORMAIA. Documenteaz-te dinainte i fii la curent cunevoile i dorinele celui cu care negociezi. Cu ct tii mai multe

    despre el, cu att i va fi mai uor s ajungi la un punct comun. Veiti care sunt punctele sale sensibile i astfel vei putea pune accent pechestiunile care sunt cu adevrat importante pentru el.

    NFIAREA EXTERIOAR. Poi degaja sentimentul de

    putere prin felul n care te mbraci, lucrurile care te nsoesc icuvintele pe care le foloseti. Aceste elemente sunt argumente nfavoarea punctului tu de vedere, dar care lucreaz la nivelulsubcontientului celui cu care negociezi.

    DEDICAREA. O persoan care intr ntr-o negociere cu druire,cu hotrrea de a ajunge la o nelegere reciproc avantajoas estemult mai puternic i eficient dect una care e nesigur, nu tie cevrea i unde dorete s ajung.

    SIMPATIA. Citete-l pe cel cu care negociezi i f-te simpatic.Arat-i c-i nelegi problemele, f-l s zmbeasc, fii empatic. Estemult mai uor s ajungi la un punct comun cu cineva care i este

    simpatic.

    Tehnicile de mai sus se pot folosi i n sens invers. Cu alte cuvinte,atunci cnd te afli ntr-o negociere, fii atent ca nu cumva ele s fiefolosite asupra ta.

    Tehnicile de negociere nu pot fiasimilate cu manipularea atunci cndscopul lor este unul de lung durat. nfapt, ar trebui s folosim un alt termen

    n loc de negociere: armonizare. Practic,atunci cnd negociezi, e bine s tegndeti c scopul tu final estearmonizarea prerii tale cu cea a

    partenerului de discuie. Dup ce acestaaccept s consume produsele sau sintre n afacerea Forever, asigur-te cexperiena aceasta i va aduce satisfaciii c va fi mulumit de decizia luat. ncalitate de sponsor, l poi ajuta pemultiple planuri de exemplu, laconstruirea unei strategii eficiente depromovare a afacerii. Dar despre asta, narticolul urmtor.

    Alexandru IsrailSpecialist marketing

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    8/20

    Stilul de via modern, caracterizat prin

    alimentaie de tip fast-food i lipsaexerciiilor fizice, pune la grea ncercaresistemul cardiovascular, care are nevoie desusinere n faa provocrilor cotidiene. Iatcu ce-l poi sprijini:

    Coenzima Q10 substanasemntoare vitaminelor, produs ncantiti mici de ctre organismul uman,coenzima Q10 particip la producereaenergiei n mitocondriile din celulele inimii iale altor organe din corp. Acioneaz caantioxidant n membranele celulelor,ajutndu-le s-i pstreze integritatea ibuna funcionare. Unele dintre cele maicunoscute beneficii ale coenzimei Q10asupra sistemului cardiovascular includreducerea simptomelor insuficienei cardiacecongestive, precum i mbuntireaeficienei funciei cardiace i a respiraieimuchiului cardiac.

    Printre factorii care potafecta buna funcionare ainimii se numr i unnivel neadecvat dehomocistein, un compusintermediar, produs deorganism n timpulconversiei aminoaciduluimetionin n cistein.Conversia completdepinde de prezena a treidintre vitaminelecomplexului B, cunoscutei ca factorii homocisteinei:B6, B12 i acidul folic. nabsena lor, nivelulhomocisteinei crete,

    ducnd la risc major deatac de cord, infarct iboli vasculare periferice.Homocisteina acioneazasupra vaselor de sngeca un burete abraziv, iritndu-le i cauzndastfel un rspuns inflamator. Celuleleimunitare, colesterolul i alte lipide vin najutor, ns scutul astfel format pentruprevenirea unei daune imediate sfreteprin a bloca vasele de snge.

    Magneziul deficiena de magneziu a fostasociat clinic cu bolile aparatului cardiovascular.Prin urmare, magneziul joac un rol crucial nreaciile enzimatice legate de contractilitatea imetabolismul muchiului inimii.

    Acum ai aflat:

    este foarte simplu s sprijini funciacardiovascular a organismului tu.

    Mnnc sntos, f efort fizic regulati bucur-te de beneficiile coenzimei

    Q10, ale magneziului i ale unui nivelsczut de homocistein, dizolvnd unplicule de CardioHealth n butura ta

    preferat pe baz de Aloe vera. Inimata va bate sntoas pn la adnci

    btrnei!

    Hrnete-i inima i nu uitade oferta noastr special!

    tiai c: ncepnd cu cel de-al treileadeceniu de via, corpul produce din cen ce mai puin coenzima Q10?

    tiai c: O diet bogat n alimenteprocesate determin creterea nivelului

    homocisteinei?

    tiai c: Perioadele lungi de stres aufost asociate cu nivelul sczut almagneziului n organism?

    N F O R M M A X I M

    8

    CONTRIBUIE I TU LA

    SNTATEA INIMII TALEUn sistem cardiovascular sntos presupune ca

    muchiul inimii s fie puternic i s bat regulat, s fiehrnit din belug cu substane nutritive i s poat susineenergia necesar metabolismului propriilor celule. Vasele desnge s fie suple (uor extensibile), cu perei puternici i snu prezinte blocaje.

    Acest articol are rol exclusiv informativ i nu poate fi folositca material publicitar.

    Produsele din aceast categorie nu au fost evaluate deFDA, deoarece nu au fost concepute pentru a fi utilizate nscop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv alunor afeciuni sau grupe de afeciuni. n cazul n care vconfruntai cu o problem medical trebuie s consultaimedicul de familie.

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    9/20

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160 foreverliving.com 9

    A F A C E R E A T A

    Suntei de 11 ani n afacerea Forever.Ce nseamn, din punctul vostru de

    vedere, recrutarea?

    Recrutarea este activitatea de cutare iidentificare a persoanelor potrivite, interesatede oportunitatea Forever. Trebuie s fie unproces continuu care genereaz o creterepermanent a echipei. Asigur entuziasm imicare n echip. Avnd rezultate, eti unexemplu pentru cei din echipa ta, care se vorfocaliza i ei pe recrutare. Fiecare n parte, nurma rezultatelor, va fi foarte bine pltit, seconvinge c funcioneaz i multiplicarea secontinu.

    Cum priveai, la nceputulparteneriatului cu Forever, activitateade recrutare? Ce obstacole ai ntlnit

    i cum le-ai depit?Una dintre problemele cu care m-amconfruntat la nceputul activitii a fosttocmai aceast provocare. Am crezutc nu voi putea face aceast afacere,pentru c nu eram o persoan foartecomunicativ, nu-mi plcea svorbesc cu necunoscui. Schimbareas-a fcut treptat. n urma consumuluide produse au aprut rezultate, am

    nceput s prind curaj i m-am gndit lapersoanele din jurul meu, care aveaunevoie de ajutor n ceea ce privete sntateasau nevoia unui ctig suplimentar. M-am

    simit responsabil s transmit mai departeaceast informaie i rezultatele mi-au depitateptrile.

    Ce nseamn recrutarea din perspectivaunui Safir Manager de succes? Ct demult timp alocai acum acesteiactiviti?

    Recrutarea nu este o opiune, este o necesitatefireasc, un element cheie pentru o afacere desucces. Nu funcioneaz automat. Ne-amprogramat s facem acest lucru zilnic, chiar

    dac nu este uor. Este o mare responsabilitatei o onoare pentru noi s oferim informaiidespre oportunitatea Forever n fiecare zioamenilor din jurul nostru. Cnd trieti stilulde via Forever i te bucuri zi de zi de tot ceofer compania este o adevrat misiune s

    oferi aceast ans celor care caut i au nevoiede acest ajutor.

    Ce tehnici de recrutare folosii i cum leaplicai practic?

    n fiecare zi, n drumurile noastre, ntlnimoameni cu care putem intra n contact, pentrua ne face cunoscui. Cardurile de recrutare sunt

    instrumente pecare le folosim zilnic, pentru a cunoate oameninoi. Atragem atentia prin modul n care necomportm i discuiile pe care le avem cupersoanele respective, strnim interesul prinoferirea acestor carduri i stabilim o ntlnirepentru prezentarea afacerii. Nu cutm oamenibolnavi, ci persoane care sunt interesate s

    nceap o afacere. Nu rugm pe nimeni, pentruc oferim ansa unei colaborri cu un lidermondial. Cutm oameni hotri, care vor sfac ceva pentru a-i schimba viaa. Selecia se

    face n mod natural. Pentru a gsi oamenii cheiede care avem nevoie, informaia trebuie s ajungla foarte multe persoane, ct mai repede posibil.

    Ce loc ocup, ntre acestea, Puterea celor 5?

    Principiul Puterea celor 5 este promovat i folositn echipa noastr. O persoan care lucreaz parttime n aceast activitate, dar i dorete s facperforman n Forever, trebuie s gseasc 5parteneri serioi, ambiioi i hotri s aibsucces, care au o minte deschis i o atitudinepozitiv. Pentru a-i gsi n cel mai scurt timpposibil, planificm mpreun cum s contacteze nfiecare zi 5 persoane de pe lista de nume, printelefon sau SMS i s stabileasc ntlniri mpreuncu sponsorul pentru prezentarea oportunitii. Aurezultate doar cei care sunt disciplinai ipersevereni n aceast munc zilnic i, indiferentde rezultate, sunt hotri s nu renune, pentru cau o motivaie puternic, ce i ajut s ias din

    zona de confort i s plteasc n fiecare zi preulpentru succes.

    Ct de important considerai c estemeninerea legturii cu noii prospeci?

    Cum realizai voi, practic, acest lucru?

    Meninerea legturii cu noii prospeci esteesenial pentru dezvoltarea unor relaii sntoase

    n echipa noastr. Dac ne vom concentra snelegem nevoia omului cu care vorbim i i vomoferi o soluie practic la problema arztoare cucare se confrunt, vom avea clieni mulumii iparteneri care ne vor urma. ncrederea se dezvoltatunci cnd omul simte c tu vrei s-i druieticeva, nu s obii ceva de la el.

    Pstreaz-i visurile vii. nelege c pentru a realizaceva trebuie s ai credin i ncredere n tine,viziune, munc, determinare i druire. Amintete-ic toate lucrurile sunt posibile pentru cei carecred. (Gail Devers)

    V mulumim c ne-ai mprtit dinexperiena voastr bogat i v dorim

    i n viitor rezultate de excepie nafacerea Forever!

    PUTEREAECHIPEIO afacere solid i stabil n parteneriat cu Forever Living se bazeaz pe o echip puternic,

    dinamic i n continu expansiune. Cum ne putem bucura de o astfel de echip aflm de la Cameliai Daniel Dincu, Safir Manageri i membri Presidents Club.

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    10/20

    10

    E V E N I M E N T

    Calificri Asistent Supervizori

    ntlnirea Success Day din 7 iulie ne-a demonstrat tuturor csuccesul este o opiune personal, iar dimensiunea afaceriinoastre Forever depinde doar de dorina noastr de a da totce avem mai bun i de a nu renuna s ne mplinim visurile.Le mulumim gazdelor acestui eveniment, Carina i SebastianIact, Soaring Manageri, pentru mesajele transmise, pentruprofesionalismul cu care au abordat i dus la bun sfritaceast provocare i pentru ntreaga atmosfer aevenimentului.

    PASUL SPRE

    SUCCES

    Cei care au urcat pe scen pentru atingereaunor nivele noi n Planul de Marketing,pentru calificarea la ntlnirea

    Managerilor de la Braov, pentru Top Manageri60 p.c. personale i non-manageriale i nu nultimul rnd pentru concursurile Sponsorulsptmnii i Sponsorul lunii i ctigtoriicrosului Fii sntos cu Aloe vera merit toatefelicitrile i aplauzele noastre.

    Prin mesajul lor, Directorii Generali ForeverRomnia, Dr. Szcs Gbor & Dr. farm. SzcsDra, ne-au provocat s ne gndim de cte oritrim viaa altora n loc s-o construim pe-anoastr, de cte ori amnm luarea unor deciziieseniale pentru viitorul nostru, ce sentimente

    Gazde: Carina & Sebastian Iact, Soaring Manageri

    Calificri ntlnirea Managerilor Braov 2012

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    11/20

    privilegii: timp liber, via social, spirit de echip, entuziasm,

    independen, leadership, druire, iubire, empatie. De la familiade tineri Manageri Olimpia i Emil Rotrescu am aflat c atunci

    cnd ai un el i respeci planul pe care i l-ai fcut e imposibil s

    nu reueti, mai ales c n Forever ai mereu aproape oameni care

    te susin, te ajut, pe apreciaz i te ncurajeaz s mergi mai

    departe i s te dezvoli continuu. Alturi de Dana Ion, Senior

    Manager, am fcut o incursiune extrem de inspirat i plin de

    culoare n lumea produselor

    Forever, care ne ajut pe toi

    s fim mereu ntr-o form dezile mari, iar de la doamna

    doctor Carmen Larion, Senior

    Manager i membru

    Presidents Club, am neles

    c poi s nu ai nimic atunci

    cnd porneti aceast

    afacere, ct vreme ai

    perseverena s-i urmezi

    visul pn la realizare i, dac

    la un moment dat nu eti

    mulumit cu ceea ce ai

    11foreverliving.comF O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160

    Dr. farm. Szcs DraDirector General

    Dr. Szcs GborDirector General

    Bucurel & Gyngyike GhirdSoaring Manageri

    le transmitem celorlali atunci cnd vorbim despre afacereaForever i ct de important este s fim disciplinai n tot ceea cefacem i s nu ateptm ca alii s acioneze n numele nostru,s ne fac viaa mai uoar, mai bun. Toate acestea depinddoar de noi nine i de puterea noastr de a fi persevereni i

    de a nu abandona cursa la jumtate.

    Le mulumim vorbitorilor acestui Success Day pentru ideile

    valoroase pe care ni le-au mprtit. Radu Vingan, Supervizor,

    ne-a demonstrat, prin exemplul personal, c Forever este o

    afacere avantajoas nc de tnr, deoarece ne ofer numeroase

    Calificri Asistent Manageri

    Dr. Carmen LarionSenior Manager,

    membru Presidents Club

    Dana IonSenior Manager

    Radu VinganSupervizor

    Olimpia & Emil RotrescuManageri

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    12/20

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    13/20

    Atmosfera incendiar a fost

    completat de momentul special

    i plin de savoare cu care ne-auncntat talentaii biei de la Bar

    Session, precum i de melodiile

    interpretate cu pasiune de Paula

    Ghivirig.

    Urmtorul Success Day, ce va avealoc pe 22 septembrie, la Sala

    Palatului din Bucureti, ne vaaduce un invitat de onoare:

    Berkics Mikls, Diamant Manager,

    Forever Ungaria. Nu lipsii de lantlnirea cu o dovad vie a

    succesului de top n Forever.

    Pn atunci, v dorim o var fierbinte i mult succes

    n calificarea la primul Raliu Global din Hawaii, laProfit Sharing i Eagle Manager!

    Departamentul de marketing i comunicare

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160

    Recunoateri Manageri cu 60 p.c. personale & non-manageriale

    Sponsorul sptmnii & Sponsorul lunii

    foreverliving.com 13

    Ionela Claudia & Daniel Gagea, Manageri

    Dorel & Ana Ardelean, Manageri Bianca Delia Maxim, Manager

    Ionu Burta, Manager

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    14/20

    14

    D E S E Z O N

    lapaharSNTATE

    Cur lmia de coaj i stoarce-o n blender.

    Adaug, apoi, gelul de Aloe vera, mierea

    i apa. Toarn tot amestecul ntr-un

    pahar mare, plin cu cuburi de ghea.

    La final, adaug frunzele de ment iamestec. Variant: dac scoi

    cuburile de ghea i frunzele de

    ment i nlocuieti lmia cu o

    portocal, obii o delicioas

    butur pentru micul dejun. i,

    pe lng gustul delicios, vei ncepe

    ziua minunat cu o infuzie de

    vitamine!

    Amestecate bine de diminea i puse la rece pentrudisear iat cum se prepar acest delicios cocteil plin

    de vitamine i antioxidani. Poi aduga orice fel de

    fructe ai prin cas: feliue de banane, de mr, de

    portocale, ananas sau mango. Las-i imaginaia

    liber i bucur-te de beneficiile tuturor

    vitaminelor din aceast butur delicioas.

    n 50% FAB

    n 50% suc de mere

    Butura perfect pentru o noapte

    alb. Amestec o cutie de FAB

    cu aceeai cantitate de suc de

    mere proaspt stoarse.

    Pregtete cte o astfel de

    butur fiecrui invitat la

    petrecere i servete-o rece.

    Vei dansa cu toii pn

    diminea!

    n 50 ml Aloe BitsN Peachesn 50 ml de suc de portocaleproaspt stoarsen 50 ml suc de meriorn bucele de fructe

    Nimic nu se compar cu prima nghiitur dintr-un cocteil sntos,rece ntr-o zi fierbinte de var. Simi paharul rece n minile tale, auzigheaa lovindu-se de pereii paharului, iar gustul mmmmmmm tepoart cu gndul peste mri i ri. Relaxeaz-te, savureaz i apoi

    mprtete i celorlali secretul perfect al unei veri Forever.

    E nc var i temperaturile i fac de cap. Cum te poi relaxa i rcori mai bine dup o zi lung dect cu uncocteil rece? Fie c i invii prietenii s stai de vorb, susii o prezentare sau vrei s te relaxezi singur(), citind ocarte bun, aceste buturi delicioase, pline de antioxidani, te vor face s te simi ca pe o plaj exotic.

    n 60 ml Aloe Vera Geln 1 lmien Forever Bee Honey

    (dup gust)n 8 frunze mentn 80 ml de ap

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    15/20

    15

    P R O D U S U L L U N I I

    SIMTE-TE MAI TNR CU

    n Ajutlaeliberareahorm

    oniloranti-mbtrnire.

    n Amelioreazsensibilitat

    ealainsulin,contribuind

    la

    meninereaunuinivelnormaldezahrn

    snge.

    n Mretemasamuscular

    ,reducnd,nacelaitimp,esutul

    adipos.

    nCretefluxuldesnge,

    mbuntindastfelfuncia

    sexual.

    n Sprijincretereairefa

    cereaesuturilorosoasei

    musculare.

    n Ajutlameninereaune

    ipresiunisanguinenormal

    e.

    n Sprijinsistemulimunitar

    .

    Iatdoarctevad

    intrenumeroasele

    beneficiialeunuic

    onsumregulatdeA

    rgi+.

    SFATUL NOSTRU!

    Prezint Argi+ tuturor iubitorilorsportului i adepilor unui stil de

    via sntos.

    UNDE?ncepe cu slile de sport icluburile de fitness!

    CND? Chiar astzi! Orice minutctigat nseamn o oportunitate n pluspentru afacerea ta.

    CUM? Folosind toate informaiile pusela dispoziie de companie despre acestprodus, alturi de experiena tapersonal.

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160

    i pentru c tim ct de mult iubeti Argi+, i-ampregtit dou materiale noi de excepie, care tevor ajuta s vorbeti profesionist i documentatdespre un produs care i poate revoluionaafacerea.

    foreverliving.com

    NOU!n curnd vei avea aceste materiale la dispoziiata n toate centrele noastre de distribuie.

    Include acest produs revoluionar n dieta ta zilnic i mprteteinformaia cu toi cei cu care intri n contact.

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    16/20

    I N T E R V I U

    16

    DRUMUL SPRE PERFORMANAm avut bucuria s-i felicitm pe Dorel & Ana Ardelean, de profesie consilier juridic i, respectiv, medic specialist

    medicin de familie, i s-i ascultm pe scena ntlnirii Success Day din 7 iulie, atunci cnd au fost recunoscui la nivelde Manager. Au pornit pe drumul Forever cu mult entuziasm i le dorim s nu se opreasc niciodat din ascensiune.

    Ce v-a determinat s deveniiparteneri Forever Living Products?Au fost mai muli factori care ne-auinfluenat. n primul rnd suntemiubitori de natur i de tot ceea ce neofer ea pentru trup i suflet, apoi a fostinsistena sponsorului. Am semnatformularul de nscriere pentru a testanite produse ale companiei, iarlibertatea pe care am simit-o la Raliulde la Budapesta ne-a fcut s vism laHawaii.

    Ce v-a motivat s v doriiatingerea nivelului de Manager ice ai fcut concret pentru a reui?Am semnat Formularul de nscriere pedata de 31 ianuarie 2012. n februarieam mers la Raliul European ca turiti ine-am ntors vulturi. La nceput am fost foartesceptici, dar dup momentul Budapesta ne-ampropus s facem performan. Nu prea tiam la

    nceput mare lucru nici despre produse i nicidespre companie sau Planul de Marketing, darprin autoinstruire i cu ajutorul Managerilor dinlinia superioar am rezolvat aceste lacune. Practic,

    ncepnd cu luna martie 2012 ne-am apucat seriosde lucru, iar la ntlnirea Success Day din luna mai,cnd am primit insigna de Supervizor, am luathotrrea ca la urmtorul eveniment din luna iulies venim la Bucureti pentru calificarea deManager. i aa s-a i ntmplat. Am mobilizat

    ntreaga familie, de la mic la mare, i ne-am apucatde treab. Motivaia ne-a dat-o n primul rndPlanul de Marketing, un plan care se apropie deperfeciune, care rspltete extrem de echitabilefortul depus i care poate deveni motorul afaceriitale. Nivelul de Manager reprezint o prim

    ncununare a eforturilor unui distribuitor implicati primul pas major din cariera n Forever.

    Ai avut momente n care vi s-a prut

    c e prea greu i v-ai gndit srenunai? Cum le-ai depit?Dup ce am luat hotrrea de a ne apuca serios detreab am avut impresia c nivelul de Manager vafi floare la ureche. Nu putem zice c a fost greu icu siguran a fost frumos. E foarte important cne susinem reciproc. Apoi, am avut norocul savem alturi nite Manageri deosebii: pe doamnaEva Csukat, un lider de excepie cu un altruism i orbdare rar ntlnite; pe Mnika Kele, pe Ildik iDvid Balog, care au nfrnt barierele distanei i,ori de cte ori timpul le-a permis, au fost alturi denoi. Au fost i momente grele, de ezitare, cndne-am ndoit de tot ceea ce ne propusesem, dardorina de a reui a fost mai mare. Dac i doreti

    ceva foarte tare te simi plin de energie i ai unentuziasm pe care-l transmii pur i simplupersoanelor cu care vii n contact.

    Care considerai c sunt cele maiimportante beneficii pe care le-ai obinut,

    pn acum, din parteneriatul cu Forever?Forever ne-a schimbat efectiv viaa i nu sunt doarcuvinte mari. Noi suntem la nceput, dar dejaavem o echip minunat alturi de noi, am fcutexcursii frumoase mpreun, suntem mai sntoii avem o via plin de satisfacii, inclusivmateriale.

    Cum v motivai echipa?Cea mai bun motivaie pentru echipa noastreste puterea exemplului. Metoda copieriifuncioneaz. Meninem ritmul susinut, ncercms identificm i, n msura posibilitilor, ssoluionm problemele i ntrebrile partenerilornotri, dar mai ales s scoatem din vocabularexpresiile ce conin cuvntul nu. ncercm s le

    insuflm ncredere n primul rnd n ei, dar i nproduse, companie i Planul de Marketing.

    Cum v pstrai dvs. motivaia?Orice om are momente de cdere pe care, demulte ori, nu are curajul s le recunoasc, darimportant e s gseti fora s le depeti. Noiconsiderm c am depit acel punct critic iputem s afirmm cu convingere c nu vomrenuna niciodat nici la afacere i nici laconsumul de produse. Ambele sunt de excepie.De aici pleac motivaia noastr. Apoi, sunt atteaexemple n jur de oameni care au reuit. Cusiguran i ei s-au confruntat cu greuti, dar autrecut peste ele i au ajuns la marea performan.

    Care sunt produsele dvs. preferate?Ne plac toate, suntem mulumii de fiecareprodus n parte pe care l-am consumat.Efectele cele mai vizibile le-am avut cu Clean9, care ne-a ajutat s pierdem ctevakilograme, dar care ne-a adus i punctefrumoase. Suntem nedesprii de Aloe First,Forever Bright Toothgel, Aloe Ever Shield,25th Edition pentru ambele sexe. i,bineneles, consumm regulat, fiecare dupcaz, Aloe Vera Gel i Aloe Berry Nectar,

    precum i alte suplimente.

    Numii 5 caliti pe care leconsiderai eseniale pentru a fi unlider de succes n Forever.

    n primul rnd este nevoie dencrederencompanie, n produse i n Planul deMarketing. Apoi este nevoie de viziune.

    Trebuie s contientizezi oportunitatea oferit deForever i s-i focalizezi toat atenia pe elulpropus. n al treilea rnd, este obligatoriu s vreis-i depeti condiia, s faci performan, snu te mulumeti cu jumti de msur. Deasemenea, este nevoie de perseveren. Trebuies te duci la culcare cu Forever n minte, dimineaa

    Forever s-i dea trezirea, iar peste zi s n-ai ngnd altceva dect Forever. Trebuie s avem grijs nu amnm pe mine i poimine ceea ceputem face azi. Nu n ultimul rnd, este nevoie deentuziasm. Dac acesta lipsete, cu siguranstarea de indiferen va cuprinde i echipa, iarafacerea este compromis.

    Ce nu avei n acest moment i v-aidori s avei?Desigur, nevoile ar fi multe i este ntotdeauna loci de mai bine, dar s nu-l suprm pe Dumnezeu.Poate am avea nevoie de mai mult determinare imai mult timp, care adesea ni se pare c trece prearepede. n afar de acestea, ne dorim o echip mai

    mare i dinamic, ne dorim s cltorim i ct maimulte calificri.

    Ce planuri avei pentru afacerea dvs.Forever n acest an?Planurile noastre aveau ca int principal Hawaii,dar pentru acest an cred c va trebui s nemulumim cu Sardinia. De asemenea, ne dorim caechipa noastr s se dezvolte att pe orizontal,ct i pe vertical i s devin puternic.

    V mulumim pentru timpul acordati v dorim mult succes n tot ceea ce

    v-ai propus s realizai!

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    17/20

    I N F O F O R E V E R

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160 17foreverliving.com

    nPrin internet, accesnd www.foreverliving.com i selectnd apoi DistributorLogin / Europe / Romania. Cele 2 elemente necesare accesului sunt LOGON ID(numrul de identificare Forever) i PASSWORD. Dac nu ai primit sau ai uitatparola, o putei afla prin e-mail la adresa [email protected] (dac aimenionat adresa de e-mail n Formularul de nscriere), cu meniunean ateniaDepartamentului AS400, sau prin telefon la Sediul Central din Bucureti.

    nPrin SMS la numrul 0745 072 689. Putei folosiorice tip de telefon mobil conectat la Orange sauVodafone. Structura SMS-ului: user = toate cele 12 cifreale ID-ului FLP; parola = parola iniial este format dinultimele 6 cifre ale ID-ului FLP.

    User-ul i parola trebuie desprite printr-un singur caracter spaiu. Parola trebuie sfie diferit de cea utilizat pentru plasarea comenzilor online.

    Detalii despre serviciul SMS suntdisponibile pe www.foreverliving.com .

    nFormularele de nscriere trebuie semnate personal.Nu se accept nici Formularele de nscriere semnate de altcineva, nicicele semnate n baza unei mputerniciri n faa notarului public.nn termen de maxim 60 de zile de la depunerea fiei bancare pentruvirarea bonusului trebuie s v deplasai la sucursala BRD indicat pefi pentru a intra n posesia cardului.nPentru ncasarea bonusurilor obinute n urma activitii desfurate nRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugai s contacteze sediul dinChiinu (adresa i numrul de telefon sunt disponibile n cadrul seciuniiProgramul i adresele centrelor de distribuie).nFacturile de bonus trebuie completate dup cum urmeaz:La rubrica Explicaie trebuie menionat Bonus / Comision, conformContractului MLM nr. . Rubrica Cumprtor trebuie completat astfel:

    Cumprtor: Forever Living Products Romnia SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeul: BucuretiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

    Arad: n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295.

    Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049

    L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

    Braov: n Str. Lung 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233

    L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

    Bucureti:n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852.Tel: 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

    L: 9-19; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17

    Luni i miercuri, programul de lucru al departamentelor

    este ntre orele 9 i 17

    n Str. Traian 187 189. Tel: 031 425 47 00; Fax: 031 425 46 99

    L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

    Cluj: n Str. Constana 24, Cod 400158. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762

    L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

    Constana:n Str. Clrai 11, Cod 900590. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243

    L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

    Craiova: n Str. Maria Tnase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444

    L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

    Iai: n Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591

    L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17Republica Moldova:

    Chiinu: n Str. Mihai Eminescu 35. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 85 69 39

    L: 10-18; M: 10-18; M: 12-20; J: 10-18; V: 10-18;

    Ultima smbt a fiecrei luni, de la 10-13.

    1. La toate centrele de distribuie dinar

    La sediul central din Bucureti, Bd.Aviatorilor nr. 3 se pot ridica doarcomenzile personale.

    2.Prin Tel Verde, la numrul0800 80 ALOE (0800 802 563) sau 021.222.00.22(apelabil din orice retea de telefonie) de luni pn

    vineri, ntre orele 10:00 16:00. Ultima zi de comenzieste data de 25 a fiecrei luni.

    3.Online la adresa www.comenziforever.roUltima zi de comenzi este penultima zi lucrtoare afiecrei luni pentru comenzile achitate online.

    ATENIE!n cazul coletelor livrate prin curier, v rugm

    verificai integritatea coletului n prezena curierului. n cazulcoletelor deteriorate v rugm s ntocmii un proces verbaln prezena curierului care a livrat coletul.

    n La orice unitate CEC, n contul Forever Living Products.

    n La centrele de distribuie, prin intermediul cardului bancar.Nu se accept plata n numerar.

    nPrin serviciul BRD NET.

    n La orice sucursal BRD, n urmtoarele conturi:

    nRO24BRDE450SV09924624500 doar pentru comenzile prinTel Verde i online. Pentru procesarea ct mai rapid a comenzilorplasate online i prin Tel Verde, v rugm s pltii n acest cont.

    nRO74BRDE450SV01018054500

    n La trezorerie pentru cei care achit astfel produsele, n contulRO96TREZ7005069XXX001347.

    Produsele se achit n lei, la cursul de schimb euro / leucomunicat de BNR (se iau n calcul doar primele dou zecimale).

    Bucur-te i tu de oferta special a lunii august:TRANSPORT GRATUIT oriunde n ar pentru orice

    comand plasat ONLINE i prin TEL VERDE.

    PROGRAMUL I ADRESELECENTRELOR DE DISTRIBUIE

    IMPORTANT

    CUM AFLU SITUAIAPUNCTELOR CREDIT?

    UNDE PLTESC PRODUSELE?

    CUM COMAND PRODUSELE?

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    18/20

    Alice & Laureniu Negoiescu Ploieti Dorin & Dana IonIoana Pdureanu Clinceni, IF Mihia Elena PostelnicuMariana Minodora Rdan Giurgiu Ileana & Marin ParaschivRdia Stniteanu Giurgiu Mariana Minodora RdanLucian Ungureanu Constana Mariana & Radu PapadopolOana Alexandra Voicu Bucureti Ioana Pdureanu

    18

    SUPERVIZORI SPONSORI

    Mariana & Radu Papadopol Constana Daniel & Larisa Ft

    MANAGERI SPONSORI

    ASISTENT MANAGERI SPONSORI

    Gabriela Oana Bucur Geti Oana Alexandra VoicuMarius-Iulian Ciortan Giurgiu Rdia StniteanuAnioara & Cristian Dimitean Brila Luminia & Samuel CarabMarian-Alexandru Ioan Bucureti Gabriela Oana BucurGabriela Nichifor Techirghiol Elena-Gabriela & Octavian PunElena Niga Constana Niculina & Viorel CiucheaOana Gabriela & Dinu Raiu Satu-Mare Anca Ioana & Lucian HulicElena Gilia & Laureniu Voicu Puchenii Mari, PH Daniela Raluca Anghel

    C A L I F I C R I

    Cafcre lunii iuliERomnia & Republica Moldova

    SPONSORUL LUNIISponsorii lunii iulie sunt

    Mara & Moca Co din Constana.

    FeliCitRi i Mult suCCes

    n COntinuARe!

    SPONSORUL SPTMNIIn 2 7 iulie Ctlina & Ovidiu Plncianu

    din Roman

    n 9 14 iulie Monica & Marian Costidin Constanan 16 21 iulie Alexandru Cristian Crciun

    din Constanan 23 - 28 iulie Constana & Dnu Mei-Rou

    din Ploietin 30 iulie 4 august Maria & Petru Freniu

    din Arad

    FELICITRI TUTUROR IMULT SUCCES I N VIITOR!

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    19/20

    PROGRAMUL DE MAIN

    F O R E V E R | Romnia & Republica Moldova | august 2012 | 160 19foreverliving.com

    STIMULENTUL I

    Iulia BeldimanIon & Dorina CiolacNiculina & Viorel CiucheaMarilena & Teodor CuliirCristiana & Eugen DincuAngela & Valentin GhergheBucurel & Gyngyike GhirdCarina & Sebastian IactDoina Ligia & Neculai IordacheCarmen & Gabriel LarionConstana & Dnu Mei-Rou

    Maria Pop

    Constantin & Tania PopaSmaranda SlcudeanRamona & Dorin VinganLucica & Gheorghe TbcaruPetru & Emilia Truc

    STIMULENTUL II

    Gizella & Marius BotiDaniel & Maria ParascanElisaveta & Alexandru PocaznoiVajda Katalin

    STIMULENTUL III

    Camelia & Daniel DincuAurel & Veronica Meter

    TOP 10 n funcie de pcale Noilor Distribuitorirealizate n luna iulie

    1.Aurel & Veronica Meter (1)

    2.Camelia & Daniel Dincu (2)

    3.Maria Pop (4)

    4.Daniel & Maria Parascan (5)5.Carmen & Gabriel Larion (6)

    6.Gizella & Marius Boti (7)

    7. Vajda Katalin (10)

    8. Valentin Niu & Adriana Udrea (nou)

    9. Constana & Dnu Mei-Rou (14)

    10. Niculina & Viorel Ciuchea (16)

    11. Cristiana & Eugen Dincu (8)

    12. Bucurel & Gyngyike Ghird (13)

    13. Kele Mnika (12)

    14. Smaranda Slcudean (11)15. Constantin & Tania Popa (17)

    16. Mircea & Dana Olariu (9)

    17. Marilena & Teodor Culiir (nou)

    18. Mariana & Radu Papadopol (nou)

    19. Elena & Virgil Angelescu (19)

    20. Ileana & Marin Paraschiv (nou)

    Clasamentul i include doar pe cei care au realizat statutul de Activ n luna iulie acumulnd 1 pc n numepersonal, cel puin 3 pc de la Noi Distribuitori i au cel puin un Asistent Supervizor.

    TOP 20 n funcie de pc totale realizate n luna iulie(locul din luna precedent)

    1.Gicu & Gabriela Ceahlu2.Marius-Iulian Ciortan3.Constantin & Tania Popa4.Marian & Monica Costi5.Gabriela Nichifor6.Claudia & Daniel Stanciu7.Ctlina & Ovidiu Plncianu8.Corina & Constantin Constantinescu9. Ana & Gabriel Piparc10. Mariana & Radu Papadopol

    1.Valentin Niu & Adriana Udrea2.Niculina & Viorel Ciuchea3.Daniel & Maria Parascan4.Carmen & Gabriel Larion5. Ileana & Marin Paraschiv6.Mariana & Radu Papadopol7. Bucurel & Gyngyike Ghird8.Constana & Dnu Mei-Rou9.Ctlina & Ovidiu Plncianu10. Zenovia & Ctlin Riglea

    Felicitri Managerilor

    care n luna iulie au

    acumulat cel puin

    60 p.c. personale i

    non-manageriale!

    n Valentin Niu & Adriana Udrea

    n Niculina & Viorel Ciuchea

    n Daniel & Maria Parascan

    n Carmen & Gabriel Larion

    n Mariana & Radu Papadopol

    n Ileana & Marin Paraschiv

    n Bucurel & Gyngyike Ghird

    n Ctlina & Ovidiu Plncianu

    n Constana & Dnu Mei-Rou

    TOP 10 n funcie depc non-managerialerealizate n luna iulie

  • 7/31/2019 August Forever 2012

    20/20

    Forever Living

    Products Romnia