Godmother - august 2012

44
Agency Credentials

description

full advertising agency

Transcript of Godmother - august 2012

Page 1: Godmother - august 2012

Agency Credentials

Page 2: Godmother - august 2012

Despre Godmother

Prietenii nostri

ATL

BTL

TTL (integrate)

Cuprins

Page 3: Godmother - august 2012

Godmother inseamna o agentie, flexibila, axata pe eficienta pe termen lung a serviciilor oferite.

Livram complet orice proiect ATL sau BTL, bine si fara complicatii.

5 creativi + 4 web addicted + 4 BTL-isti + 3 client service + 1 strategie + 5 administrativ

Pentru noi, clientii sunt parteneri, iar acest lucru poate fi probat de colaborarile indelungate pe care le avem cu o mare parte din clientii nostri.

Despre Godmother

Page 4: Godmother - august 2012

Partenerii nostri

Page 5: Godmother - august 2012

Above The Line

- spoturi TV, filme prezentare, print + OOH, cataloage prezentare, POSM, identitate brand (logo), ambalaje,

online -

Page 6: Godmother - august 2012

Spoturi TV

Page 7: Godmother - august 2012

Printuri / OOH

Page 8: Godmother - august 2012

Printuri / OOH

Page 9: Godmother - august 2012
Page 10: Godmother - august 2012
Page 11: Godmother - august 2012
Page 12: Godmother - august 2012

Cataloage Prezentare

Page 13: Godmother - august 2012

Calendare, agende si felicitari personalizate

Page 14: Godmother - august 2012

Calendare, agende si felicitari personalizate

Page 15: Godmother - august 2012

Felicitari personalizate

Page 16: Godmother - august 2012

Selectra.ch

Ochi-sanatosi.ro

Agrafa.ro

perfectskin.ro

Mereuinforma.ro

sanatateprinnatura.ro/arkopharma

teambuildinginovativ.ro

Gmarketing.ro

Super-bona.ro

Web Design

Page 17: Godmother - august 2012
Page 18: Godmother - august 2012

POSM

Page 19: Godmother - august 2012

Logos

Page 20: Godmother - august 2012

Below The Line

- evenimente, gale, lansari -

Page 21: Godmother - august 2012

Google engage

Primul eveniment oraganizat de Google Romania

Participanti: 250 persoane – reprezentanti ai agentiilor de publicitate din Romania

• “Suntem foarte mutumiti de colaborarea cu Godmother – sunt o echipa tanara, dinamica si care se potriveste foarte bine spiritului fresh al Google Romania. Speram intr-o colaborare de lunga durata, in care sa organizam impreuna evenimente care vin in sprijinul mediului online si care reusesc totodata sa aduca utilizatorului magia Google”, spune Rarea Rusu, Marketing Manager - Google Romania.

Page 22: Godmother - august 2012

Google engage

Page 23: Godmother - august 2012

Lansare Midocar Vitan

Concept: Detective Story

Scenariu: “Descopera indiciile care te duc la noul showroom Midocar”

Scenografie: parcarea a fost amenajata precum strada unui cartier din America din anii 50

cu masini marca VW vechi si alte elemente de décor tipice showroom-ul Audi a fost decorat in stil Chesterfield, cu un aer elegant &

classy & stylish prin elemente precum: mobilier, pian, expozitie foto Alex Galmeanu, bar pentru coniac si whiskey & trabucuri

showroom-ul VW – accentul s-a pus pe detaliile de tip minimalist si tehnologic

Elemente de atractie: sicaf- sand, pantomima, caricaturist, concert Horia Brenciu

Participanti: 500 persoane

Page 24: Godmother - august 2012
Page 25: Godmother - august 2012

Sarbatorile de iarna

la Plaza Romania

Concept: Viziteaza casa lui Mos Craciun

Scenariu: atmosfera care reda locurile “natale” ale lui Mos Craciun, accent pe acele elemente care trimit la spiritul sarbatorilor de iarna: bucurie, joaca, voi buna, generozitate, copilarie.

Scenografie: realizarea unei butaforii (la o scara apropiata de real) prin care am recreat “locasul” lui Mos Craciun” care a poposit la Plaza; casa vizitabila, Mosul impreuna cu sotia mereu la dispozitia copiilor, elfi si Craciunite, atelierul de testat jucarii amplasat in mansarda casei

Elemente de atractie: tobogan, roata parc distractii, trenulet electric, intalnirea live cu Mosul si ajutoarele sale, 13 concerte cu 5 trupe

Participanti: 200 copiii/zi x 24 de zile

Page 26: Godmother - august 2012
Page 27: Godmother - august 2012

Afi Palace Cotroceni

Mega Fun

Concept: Eveniment aniversar 1 an

Scenariu: Pe 1 decembrie, Afi Palace Cotroceni a sarbatorit primul an de activitate printr-un Mega eveniment care a reunit momente artistice deosebite – un program special dedicat copiilor, un spectacol de dans contemporan sustinut de „Compania de teatru-dans 2012”, momente de acrobatie – aerial silk si aerial hoop, o parada „Les Grandes Artistes” si un Fire Show.

Petrecerea a inceput inca de dimineata si s-a incheiat seara tarziu cu un concert Holograf si un after-party sustinut de echipa ProFm alaturi de George Vintila.

Pentru a marca aniversarea Mega Fun s-au pregatit 2 torturi de peste 100 kg., fiecare fiind degustate de catre cei prezenti. De asemenea, au fost desemnati si castigatorii premiilor tombolei aniversare – un Fiat 500, o excursie la Paris si multe alte cadouri. Cu aceasta ocazie a fost aprins si un brad de 10 metri, simbol al sarbatorilor de iarna.

Numar participanti: trafic record de peste 130.000 de persoane

Page 28: Godmother - august 2012
Page 29: Godmother - august 2012

Eveniment BDT

Concept: Fotbal dintr-o alta perspectiva

Scenariu: Vizonarea meciului din finala Champions League impreuna cu un mare erou al fotbalului romanesc - Helmuth Duckadam si un cunoscut analist sportiv - Andrei Vochin.

Scenografie: promoterite echipate gata de intrat pe teren, instrumentar tehnic care sa permita explicarea schemelor de joc in stilul marilor antrenori, masini special echipate pentru eveniment.

Elemente de atractie: artificii, vedete invitate din lumea fotbalului.

Participanti: 350 persoane

Page 30: Godmother - august 2012
Page 31: Godmother - august 2012

Midocar te racoreste

Concept: Midocar pentru orice stare de spirit, chiar si atunci cand mori de sete.

Scenariu: crearea unei serii de activitati desfasurate pe autostrada, cu focus pe Autostrada Soarelui in perioada estivala.

Organizarea unor puncte de refresh Midocar unde promoterite echipate de plaja ofereau apa si cadouri celor care “trageau pe dreapta” la “pitstopul” Midocar.

Scenografie: look promoterite – outfit de plaja, chaiselongue, umbrelute, masini decorate in acord cu tema.

Elemente de atractie: look-ul promoteritelor

Participanti: 250 persoane/zi

Page 32: Godmother - august 2012
Page 33: Godmother - august 2012

Caravana Rehau

Concept: Caravana Rehau (familiarizarea end-user-ilor cu sistemele si produsele utilizate pentru producerea energiei regenerabile)

Scenariu: evenimentul a avut mai multe componente - campanie online (14-28 iulie), campanie de PR (14-28 iulie), activare leafleting (26-29 iulie – peste 27.000 flyere distribuite) si implementarea caravanei (28-31 iulie).

Locatia: parcarea de la Baneasa Shopping City - zona Rehau delimitata constand in aranjamente speciale, zona de catering cu mancare si bauturi gratuite pentru vizitatori si zona “Rehau Truck”. Aici, in fiecare zi, in intervalul orar 11:00 – 21:00, timp de 4 zile, reprezentantii Rehau au oferit informatii detaliate legate de produsele prezentate, vizitatorii putand astfel vedea si intelege componentale fiecarui sistem “Rehau Eficienta Energetica”.

Numar persoane inscrise in baza de date Rehau: peste 120

Numar persoane expuse la eveniment: peste 400

Page 34: Godmother - august 2012
Page 35: Godmother - august 2012

Gala Life Care 2009

Concept: Viseaza, indrazneste, castiga!

Scenariu: Gala nationala Life Care a fost construita ca o poveste in trei parti, fiecare dintre ele avand menirea de a transmite cate o parte a conceptului.S-a vorbit de strategie pentrul noul an, s-a vorbit de viziunea companiei, dar cel mai mult s-a discutat despre calitatile si valentele oamenilor din companie:

Oamenni care au visat sa faca parte dintr-o organizatie de prestigiul si importanta Life CareAu indraznit sa isi creeze o noua sursa de venitAu castigat respectul si aprecierea a 800 de colegi prezenti la Ateneul Roman in ziua evenimentului

Pentru toate aceste persoane desebite Godmother a pregatit filme de prezentare, momente de dans latino, teatru interactiv, branding in rotonda si in sala mare a Ateneului si un concert Holograf pentru finalul serii.

In cifre: Gala Lifecare s-a numarat in :800 de invitati/137 de aranjamente florale/ 181 de diplome nominale/12 trofee/echipa de implementare compusa din 32 persoane si 18 furnizori diferiti/10 ore de eveniment intr-un desfasurator cu 84 de puncte

Page 36: Godmother - august 2012
Page 37: Godmother - august 2012

Gala Life Care 2010

Concept: Rapsodia culorilor Scenariu: Gala a fost construita in 3 parti, fiecare fiind dedicata unei culori si valorilor

inspirate de aceasta – albastru (incredere), rosu (pasiune) si verde (performanta). Invitatii au avut parte de un show de lasere impresionant, desfasurat in 3 parti care au deschis secventele dedicate fiecarei culori: o reprezentatie de aerial silk, un dans special sustinut de o echipa de la Dansez pentru Tine (Laura Cosoi si Daniel Boanta), proiectii 3D pe cupola si peretii laterali ai salii si filme de prezentare. Invitatii au avut placerea sa asculte un discurs motivational sustinut de un speaker international – Paul Martinelli.

Evenimentul a avut si doi MC pe masura – Razvan si Dani – care au reusit sa mentina o atmosfera antrenanta intreaga zi si sa interactioneze cu publicul in functie de specificul fiecarui moment. Iar pentru a marca intrarea acestora pe scena, le-am pregatit un moment original – un film care a prezentat drumul lor de la studioul Antena 1 pana la TNB si care a culminat cu intrarea lui Dani pe scena cu motocicleta, printr-un ecran de proiectie.

Si pentru ca un astfel de eveniment trebuie sa fie incheiat de un moment culminant, finalul a fost marcat de un concert Stefan Banica Jr. care a ridicat sala in picioare pentru mai mult de o ora.

Pentru acest eveniment au lucrat 28 de furnizori, 42 de tehnicieni, 23 de oameni din echipa de implementare, iar dupa 2 nopti nedormite, sala mare a Teatrului National a gazduit peste 1000 de oameni fericiti.

Page 38: Godmother - august 2012
Page 39: Godmother - august 2012

Through The Line

- campanii integrate -

Page 40: Godmother - august 2012

Concept: “Iubeste-ti aproapele” - Decalogul antidiscriminare. Campanie antidiscriminare pentru educarea personalului intern.

Dezvoltarea campaniei: materiale de comunicare si programe speciale (workshopuri, conferinte) adapate in spiritul conceptului cu rolul de a informa angajatii Distrigaz despre ceea ce inseamna, cum se manifesta si care sunt consecintele discriminarii.

Materiale: Realizarea unui film dedicat programului in care erau redate punctual cazuri si efecte ale tipurilor de discriminare, POSM si materiale de comunicare suport cu productie de tip inovativ. Mesajul divizat in functie de profilul interlocutorului.

Target: 6000 angajati

Distrigaz

Page 41: Godmother - august 2012
Page 42: Godmother - august 2012

Concept: Premii Bucuresti - Roma. Circuitul premiilor Agip!

Dezvoltarea campaniei: Campanie sustinuta prin materiale de comunicare inovative si radio. Succesul campaniei a generat prelungirea acesteia si suplimentarea materialelor si a premiilor. Campania a fost premiata la categoria Promotii, aleasa de consumatori ca fiind a doua din categorie

Participanti: 80000 de persoane

Agip

Page 43: Godmother - august 2012
Page 44: Godmother - august 2012

Va multumim!www.godmother.ro

[email protected]