Revista Forever August 2014

download Revista Forever August 2014

of 20

description

Revista Forever August 2014

Transcript of Revista Forever August 2014

  • 2 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    MESAJUL FONDATORULUI COMPANIEI

    CUM NE PUTEI CONTACTA?Pentru informaii referitoare la:n companie i site - la adresa de [email protected] produselor - la numrul de fax 021 222 8924 sau la adresa de e-mail [email protected], cumeniunea n atenia medicilor consultani aicompaniei. Rspunsurile vor fi trimise prin e-mail sau fax(n funcie de modul n care ai fcut solicitarea). Acestserviciu este disponibil numai pentru distribuitorii companiei,

    prin urmare, v rugm s menionai numruldumneavoastr de identificare n cuprinsul solicitrii.Informaiile se dau exclusiv n scris. nprocesarea nscrierilor i a comenzilor - la adresade e-mail [email protected], cu meniunea n atenia Departamentului AS400.n nregistrarea fiscal, emiterea i plata facturilorde bonus, fiele bancare - la adresa de e-mail [email protected], cu meniunea n ateniaDepartamentului de Contabilitate.

    CUM POT AFLA PUNCTELE CREDIT?1. Acceseaz foreverliving.com i logheaz-te cadistribuitor i vei avea acces la situaia punctelor tale.Dac nu ai o parol sau ai uitat-o, o poi afla trimind une-mail la [email protected], cu meniunea natenia Departamentului AS400 sau poi contacta telefonicSediul Central din Bucureti.2. Trimite un SMS cu user (toate cele 12 cifre ale ID-uluiFLP) i parola (parola iniial este format din ultimele 6cifre ale ID-ului FLP), la numrul 0745.072.689. User-ul iparola trebuie desprite printr-un singur caracter spaiu.

    FOTBAL FOREVER

    E simplu:fotbalul este un joc

    simplu, bazat pedoar cteva reguli.

    E simplu: vorbim cu oamenii,

    recomandm produselei Planul de Marketing.

    Nu trebuie snfrumusem lucrurile.

    Pur i simplu ne spunempovestea i i invitm i

    pe alii s ncerce.

    Fr pauze: mai poi ncetini din

    cnd n cnd ritmul, dartrebuie s rmi n joc.

    Consecvena este ocaracteristic vital pentru

    succes. Nimic nuncetinete mai multcreterea dect lipsa

    consecvenei.

    E nevoie de exerciiu: trebuie

    s munceti din greu ca sfii foarte bun. Participarea

    la ntlniri i instruirinseamn munc.

    Susinerea aceloraiprezentri zilnic nseamnmunc. Norocul nu aduce

    succes pe termen lung n Forever.

    Fr bariere: e simplu s ncepi

    afacerea Forever. Tot ceavem nevoie este

    dorina de a munci dingreu, de a consuma

    produsele i de a ne facelista de nume.

    Un sport de echip: nu poi atinge adevratul

    succes muncind singur.Vei avea unele reuiteizolate, dar succesulabsolut l vei atinge

    atunci cnd i vei inspirai pe alii s neleag is mbrieze viziunea

    Forever.

    Un joc cu dou reprize:

    ai totdeauna la dispoziieziua de mine. Dac

    astzi nu i-a mers bine,mine poi face cevadiferit. Ca i n fotbal,

    exist un termen limit.Odat cu fluierul final se

    adun punctele credit i fie eti calificat,

    fie nu.

    E nevoie deexerciiu: cu ctjoci mai mult, cuatt ai mai multeanse de ctig.

    Fr pauze

    Fr bariere: oricineare o minge i doupori poate intra n

    joc.

    Un sport de ECHIP:fotbalul este un sportde echip. Ctigi sau

    pierzi, dar mereu nechip.

    Un joc cu dou reprize:indiferent cum a mers

    meciul n primele 45 deminute, nu renuni

    niciodat.

    START N FOR PENTRU A DOUA JUMTATE A LUI 2014

    Felicitri Germania! i felicitri tuturor celor care au participat la Campionatul Mondial de Fotbal! Indiferent c ai fost juctor, comentator, fanpasionat sau ai urt fiecare minut al acestei competiii, nu exist nicio ndoial c a fost un spectacol global. Este extraordinar s vezi atteanaiuni intrnd n competiie fr s se rneasc sau s-i fac ru. De fapt, seamn mult cu Raliul Global Forever, cu excepia faptului cacesta are loc n fiecare an.

    Fotbalul este un fenomen, iar supremaia sa la nivel global este de netgduit. Ce putem, aadar, s nvm din succesul de care se bucuracest sport? Exist ase caracteristici ale fotbalului pe care le consider eseniale pentru succes atunci cnd facem paralela cu afacerea noastrForever:

    Acum, cnd luminile Campionatului Mondial s-au stins pentru urmtorii patru ani i milioane deoameni s-au ntors la vieile lor, acord-i cteva momente i uit-te n calendar. Vei vedea c am

    trecut deja de prima jumtate a lui 2014. Eti pregtit pentru ceea ce urmeaz? Identific-ipunctele slabe i pe cele forte. i hai s ne asigurm mpreun c fluierul de final dindecembrie i va aduce mplinirea elului propus!

    Mereu al vostru,

    Rex Maughan

  • 3f o r e v e r l i v i n g . r o

    MESAJUL DIRECTORILOR GENERALICUPRINS Mesajul Fondatorului Companiei 2

    Mesajul Directorilor Generali3

    Aloe BB Creme - un nou fenomen cosmetic, o inovaie n make-up

    4-5

    6 grade de separaie6-7

    Aloe Fleur de Jouvence8-9

    Mreia se nva10

    Tu pe ce i vei cheltui banii?11

    Ari mai bine, te simi mai bine12

    O pia n continu expansiune13

    De la dorin la vis mplinit14

    10 motive s fii Eagle Manager n 201515

    Caut-i motivaia n jurul tu16

    INFO FOREVER17

    Calificrile lunii iulie18 -19

    Este canicul sau plou, vara mulioameni sunt tentai s-i ofere un timpndelungat pentru leneveal. V suncunoscut?

    Sigur, ne-am obinuit s credem c eperioada ideal pentru vacan. i ne-am obinuit s vedem vacana cape timpul n care ne trim viaa cel maiintens. Ce facem, ns, dac i varasunt campioni olimpici care stabilescnoi recorduri, sunt tineri care intr lafacultate cu brio, sunt oameni a crorafacere crete?

    Semnalele despre asemenea reuitedovedesc c viaa este o biciclet,cum spunea Einstein - pentru a-i puteamenine echilibrul trebuie s merginainte, s pedalezi fr oprire. Iarsuccesul, la fel ca adevrata mplinire,este un flux continuu.

    Ne aflm n acest curent ascendent sauvrem s mergem mpotriva lui n tenta-tiva de a fura clipe, zile, sptmni,luni pentru ceea ce ne place s numimrelaxare? Fiecare dintre noi are rspun-sul. Dar i dac nu ne este la ndemns-l formulm, sentimentul cu care netrezim dimineaa i cel dinainte de ane culca seara ne poate spune dacsuntem pe drumul cel bun.

    Dac suntem mpcai cu noi nine,energici i ncreztori, gsim bucuriachiar n a pedala nainte pe biciclet.

    Miestria cu care o facem nepermite s ne relaxm din mers.Desigur, sunt i momente cndntmpinm obstacole pe drum.Atunci ne amintim c asemeneagreuti au dreptul s apar nviaa noastr, dar n-au dreptuls rmn.

    Nu trebuie s le acordmacest drept. St n putereanoastr s trecem mai departe.Mreia dinuntrul nostru ne daceast for. Mreia pe care otrezete, o ncurajeaz, o rsplteteForever Living Products.

    Exist i un alt motiv pentru a naintaneobosii? Suntem lideri, ne-am asumatresponsabilitatea de a-i sprijini pe ceidin echipa noastr s-i recunoasc is-i mplineasc visurile. Echilibrul lorpornete de la echilibrul nostru. Bicicletalor o urmeaz ndeaproape pe a noastr.

    Iar tot ceea ce facem astzi estemotenirea pe care o lsm nu doarpropriilor copii, ci chiar viitorului. Estemesajul i darul nostru pentru o lumecare preuiete sntatea, cele naturale,armonia, ansa tuturor de a fi prosperii fericii.

    V ateptm la urmtorul Success Day,unde avem un oaspete descins dinacest viitor. Ange Loughran a ajuns n

    trei ani la nivelul de Safir Manager in fiecare lun reuete s realizeze900 de puncte credit. Unii prefer smearg cu bicicleta pe drumuri btto-rite, ea este dintre oamenii care iubescs-i croiasc propriul drum.

    Cum a reuit? A folosit puterea uriaa site-urilor de socializare. A ndrznit,a perseverat, s-a relaxat n timp ce acomunicat cu zeci de mii de oamenicrora le-a mprtit pasiunea care onsufleete. Venii s-o vedei, s auziipovestea chiar de la ea, s v molipsiide hotrrea i bucuria ei de a nainta,fie c este canicul, fie c plou.

    V dorim s mergei alturi de cele mairapide i performante biciclete Forever!

    Cu prietenie i ncredere,

    Dr. Szcs Gbor & Dr. farm. Szcs Dra

    GREUTILE AU DREPTULS APAR, N-AU DREPTULS RMN

  • 4 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    FOREVER - NOU

    UN NOU FENOMEN COSMETIC, O INOVAIE N MAKE-UPAloe BB Crme

    nhidrateaz tenul

    n corecteaz imperfeciunile

    ndiminueaz aspectul ridurilor fine

    n ofer pielii un aspect impecabil

    n este mbogit cu Aloe vera

    n asigur factor de protecie

    mpotriva radiaiilor UVA i

    UVB

    Motive s iubeti Aloe BB Crme: Un ingredient de origine vegetal dinformula Aloe BB Crme, testat clinic, ajut lacontrolul secreiei de sebum i las pieleacatifelat, n timp ce pulberile de ultimtehnologie asigur efectul de matifiere idiminueaz aspectul ridurilor fine i alimperfeciunilor.

    Extractul din frunze de mslin contribuie launiformizarea delicat a nuanei pielii iconfer o textur perfect pentru orice tipde ten.

    n asigur ngrijire adecvat pentru pielea sensibil,pentru tenul matur sau pentru tenul cu problemen este un must-have pentru orice femeie care idorete s ascund imperfeciunile fr a obineefectul de ten ncrcatn nseamn i economie de timp, pentru cntrunete attea proprieti ntr-un singur produsn perfect pentru a arta fresh i natural

    n indispensabil femeii moderne i minunat pentruutilizare zilnic

    Folosii-l cu ncredere, de fiecare dat numai duprutina de ngrijire matinal a tenului cu produselepreferate de la Forever.

    Laura BuurcBeauty trainer & makeup artist

    Aloe BB Crme

    Lansat pe piaa din Germania i perfecionat pe cea din Asia, conceptul de BB Creme a fost creat, labaz, pentru a rspunde nevoilor persoanelor care au fost supuse tratamentelor cu laser, asigurnd nacelai timp un plus de valoare i beneficii tenului i, mai mult dect att, oferind o acoperire mediebun, echivalent cu efectul unei creme pigmentante sau al unui fond de ten light.

    Radiaiile ultraviolete de tip UVA (care penetreaz epiderma, derma i chiar hipoderma) i UVB (carecauzeaz nroirea i arsurile cutanate) sunt responsabile cu ponderea cea mai mare de alterare aADN-ului celular, mbtrnirea pielii i apariia ridurilor.

    Cunoscut ca Beauty Balm sau Blemish Balm, Aloe BB Crme este cel mai nou produs din gamaflawless by Sonya lansat pe piaa din Romnia, produsul hot care nu trebuie s lipseasc din trusa de machiaj a oricrei femei.

  • 5Aloe BB Crme Nude(SPF 20) cod 371

    Aloe BB Crme Cocoa(SPF 10) cod 373

    p.c. 0,138

    Pre depozit 21,38 Euro + TVAPre NDP 25,96 Euro + TVA

    PRV 30,54 Euro + TVA

    f o r e v e r l i v i n g . r o

    Inspiraie pentru unlook de var fr

    cusur

    Pasul 1 demachiere i tonifiere(cu Aloe Fleur de Jouvence sauSonya Skincare Kit)

    Pasul 2 hidratare i baz demachiaj cu noul Aloe BB Crme

    Pasul 3 Aloe Mineral Makeupsau Cream to Powder Foundationpentru un grad mai mare deacoperire

    Pasul 4 nimic nu confer maimult prospeime tenului dectun strop de blush

    Pasul 5 Defining Eye PencilBlack i pune perfect ochii neviden

    Pasul 6 alege LenghteningMascara pentru o privireseductoare

    Pasul 7 desvrete machiajulcu o tu n culorile verii:Delicious Lipsticks Pomegranatesau Watermelon

  • 66 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    Forever INSTrUIre

    grade de separaieUn experiment fcut n 1967 n Statele Unite, bazat pe trimiterea de scrisori potale din cunotin ncunotin, i-a propus s determine numrul mediu de grade de separaie care exist ntre dou persoanealese aleator. Oamenii de tiin au vrut astfel s afle ct de lung este, n medie, lanul format din prietenulunui prieten care s poat conecta o persoan cu oricine altcineva din aceast lume. Numrul respectiv,confirmat i de alte experimente ulterioare, este 6.

    Altfel spus, dac i propui sajungi la oricine de pe acestpmnt, de la preedintele

    Statelor Unite pn la un locuitor alunei insule din Indonezia, vei trece,n medie, prin ase introduceri dinom n om. Experimentul s-a numitatunci lumea-mic i, cteva deceniimai trziu, lumea a devenit cuadevrat mai accesibil, odat cuapariia internetului i a reelelor desocializare precum Facebook, Twitter,LinkedIn sau Google+.

    Importana reelelor de socializare afost, ncetul cu ncetul, neleas i dectre companii i oamenii de afaceri.Acum, clienii pot fi contactai direct

    i trebuie ascultai pentru a cretecalitatea serviciilor i a produseloroferite. Un forum, un blog sau unwebsite devin buturugi mici care potrsturna (sau ajuta) un car mare. Unproductor local se poate adresaunei piee globale, iar o reea socialconstruit iniial pentru studeniiunei universiti devine uninstrument de comunicare imarketing universal, accesibil ntregiiplanete, aa cum s-a ntmplat cuFacebook.

    Interaciunile se desfoar, ns,dup anumite reguli. De exemplu, caom de afaceri Forever, i cultivi unbrand personal, iar reelele de

    socializare te ajut n aceastdirecie. Identitatea pe care i-oconstruieti astfel ar trebui s fie:

    n uor de neles: atunci cnd idescrii afacerea, f-o ct maisimplu, cu accent pe beneficiileoferite publicului tu int.n distinct: platformele decomunicare i socializare suntpline de informaii, de zgomotinutil, iar tu trebuie s te distingi,s iei din mulime.n uor de mprtit: comunicide aa manier nct celorlali levine uor s distribuie i altoraideile i informaiile venite de latine. Google Docs, spre exemplu,

  • 7f o r e v e r l i v i n g . r o

    este o unealt gratuit prin carepoi pune la comun cu cei dinechipa ta documente, imagini saumateriale utile pentru afacere. Iarbutoanele de share i like nutrebuie s lipseasc din postriletale.n uor de gsit: s fii accesibilatunci cnd oamenii au nevoie deajutorul, ideile sau resursele pecare le pui la dispoziie.n permanent activ: tableta sausmartphone-ul tu sunt pornitetot timpul, interacionnd cuclienii i cu cei din reeaua ta,chiar dac, odat cu asta, trebuies administrezi i riscurileasociate. Comunicarea poate fiautomatizat:www.hootsuite.com este oaplicaie care te poate ajuta nmanagementul canalelor desocializare. n consecvent: afiezi acelai tipde coninut i stil de a comunican fiecare dintre canalele folosite,iar caracterul tu nu se schimbodat cu timpul sau cu trepteleurcate n Planul de Marketing.n uman: identitatea trebuie sreflecte ceea ce eti cu adevrat,caracteristicile tale distincte,sentimentele, gndurile i opiniiletale n strns legtur cuprodusele i afacerea Forever.

    Chiar dac tehnologia i ofer, nziua de azi, oportunitatea de a teconecta i a te adresa aproape oricui,succesul n reelele de socializare seaaz, de fapt, pe patru piloni:

    nmunc: trebuie s fii permanentactiv, conectat, s-i asculi peceilali, s-i spui opiniile, s faciafirmaii, s oferi resurse iinformaii, s fii simpatic isociabiln rbdare: nu te atepta ca ncteva sptmni mii de oamenis te asculte i s devii pestenoapte un factor de influen amaselor acest lucru ia timp ipresupune mult perseverenn inspiraie: modul n care tecompori i ceea ce afirmi ncadrul reelelor de socializaretrebuie s fie creativ, dar n acelaitimp s rezoneze cu mediul, cunevoile i cu felul de a fi al celorcu care interacionezin empatie: nu uita, totul estedespre ei, nu despre tine.

    Majoritatea blog-urilor, website-urilor sau paginilor de media socialsunt seci i plictisitoare. Ele fac aa-numitul eu marketing:monologheaz despre companie,oameni, produse i servicii pe care leofer. De aceea, interaciunile suntde scurt durat. Soluia const n a

    face mai mult tu marketing. Adics asculi, s rspunzi i s invii lainteraciune. S vorbeti despreclieni, despre vizitatori, despreprovocrile i nevoile lor i despremodul n care i poi ajuta.

    n Social Media nu intri cu scopuldeclarat de a vinde. Intri pentru aavea conversaii de calitate iinteraciuni deosebite. Asculi maimult dect vorbeti, iar atunci cndvorbeti, eti simpatic i oferiinformaii de folos. Asta i ctigncrederea celorlali i te face tot maipopular. Cu aceast conduit vei fi nmsur s valorifici cele ase gradede separaie care te despart de oriceconsumator sau viitor membru alechipei tale Forever.

    F o list cu toate modalitile prin care i promoveziafacerea: website, blog, pagin Facebook, LinkedIn,Google+, YouTube, dar i cartea de vizit, discursulde introducere sau prezentare a oportunitii oricomunicarea cu echipa. Analizeaz fiecare caz nparte i verific dac se ncadreaz la capitolul tumarketing, dac vorbete despre ceilali, problemelei nevoile lor i apoi despre cum i poi ajuta. Dacnu, f modificrile cuvenite. De exemplu, dac titlul

    unei postri pe blog este acum Produse pentrungrijirea tenului de la Forever l poi schimba cuAfl ce pot face pentru tenul tu produsele de laForever. Iar de acum ncolo promoveaz-te inndcont c totul este despre ei, nu despre tine.

    Alexandru IsrailSpecialist marketing

    E X E R C I I U

  • Cnd ai primit ultimadat ntrebarea Tenultu arat senzaional,ce faci pentru asta?

    Este ocazia perfect s ncepi odiscuie despre afacerea ta Forever.Asigur-te c tu i tenul tu sunteiun produs al acestor produse unicepentru frumusee, inspirate debeneficiile Aloe vera.

    Zilele, lunile i anotimpurile se

    succed i las urme asupra tenului

    nostru. De aceea este esenial s nu

    ne abatem de la ritualul de ngrijire a

    pielii, pentru a ne menine tot anul

    tenul proaspt i sntos.

    Iat doar cteva dintre trucurile

    noastre preferate pentru o piele ce

    strlucete de sntate i frumusee

    chiar i n zilele toride de var:

    1. AP, AP, AP... PLUSALOE, ALOE, ALOE!Strlucirea ncepe din interior.Asigur-te, aadar, c bei zilnicsuficient ap i una dintre buturiletale preferate pe baz de Aloe vera.

    2. ALOE CLEANSERDemachierea este primul pas pentruun ten frumos, fr cusur. O pielecurat nseamn o piele sntoas.Nu omite niciodat acest pas celpuin de dou ori pe zi. AloeCleanser conine vitamina C i ulei dejojoba pentru o piele catifelat iperfect hidratat.

    3. REHYDRATING TONERn ritualul corect de ngrijire a pielii,tonifierea este cel puin la fel deimportant ca i demachierea. AplicRehydrating Toner pentru a meninepielea hidratat i a-i pstrafermitatea. nc nu eti convins? Nuuita c loiunea tonic nlturreziduurile care mai rmn pe pielechiar i dup demachiere ipregtete tenul pentru aplicareaproduselor de makeup.

    4. FIRMING DAY LOTION iRECOVERING NIGHT CREMEHidratarea este esenial pentru ten.Din cauza schimbrilor constante

    8 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    FOREVER - FOCUS

    IUBETE-I TENUL CU

    Aloe Fleur de Jouvence

  • att n interior, ct i n exterior,pielea poate deveni uscat, aspr ideshidratat. Aplicate cu regularitate,cremele noastre pe baz de aloe,mbogite cu lipide, provitamina B5,precum i vitaminele C i E reprezintfundaia ideal pentru un ten cuaspect mereu tnr i hidratat zidup zi, an dup an.

    5. ALOE ACTIVATOR i MASK POWDERNu ai cum s nu iubeti aceastcombinaie cu rezultate uimitoare.Oamenii te vor ntreba: Cu ce te dai

    pe piele?. O masc facial pebaz de Aloe vera esterecomandat de 2 3 oripe sptmn, pentrucurarea i catifelareatenului i reducereaporilor, datoritcompoziiei bogate nalbumin, amidon deporumb, alantoin iextract de mueel. AloeActivator este un excelentagent hidratant, iar beneficiilesale sunt maxime n combinaiecu Mask Powder.

    9f o r e v e r l i v i n g . r o

    tiai c:n Cel mai mare organ din corpul

    nostru este pielea?

    n Pielea cntrete cam 15% din

    greutatea corporal total?

    n La fiecare 28 de zile pielea noastr se

    regenereaz complet?

    n Pielea cea mai fin este cea de pe

    pleoape?

    n Pielea scap de peste 30.000

    de celule moarte n fiecare

    minut?

  • 10 FO R E V E R | R om n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    FOREVER - AFACERE

    Cuvntul excelen este deseori folosit pentru a descrie o echip nvingtoare sau unsportiv care face performan individual, precum atleii care concureaz la olimpiade.Am auzit, de asemenea, acelai cuvnt folosit n descrierea membrilor Global LeadershipTeam din Forever. Ei sunt distribuitori care au profitat la maximum de ansa Foreverpentru ei i pentru colaboratorii lor. Fie c sunt atlei sau distribuitori, cei care atingexcelena sunt caracterizai de pasiunea de a deveni cei mai buni ntr-un domeniu ncare pot face cu adevrat diferena. Indiferent c vorbim despre doborrea unui nourecord mondial sau primirea unui cec Chairmans Bonus de milioane de dolari,excelena se nva i se ctig.

    Aici, la Sediul Central, munca noastr este mereu ghidat de dorina de a face maifrumoase vieile clienilor, distribuitorilor i angajailor notri. i ne dm seama c acestlucru nseamn mult mai mult dect recompensele financiare. Exist nenumrate povetidespre distribuitori ale cror viei s-au schimbat n bine i sunt mai mplinite ca urmare aimplicrii lor n dezvoltarea afacerii. Au mai muli prieteni, mai mult ncredere n ei niii au devenit oameni mai buni. O via mai bun nseamn, n acelai timp, i beneficiimateriale.

    n Forever ne strduim s fim mereu deasupra tuturor celorlalte companii MLM din lume.Lucrm constant pentru a crete valoarea cecurilor de bonus primite de distribuitoriinotri, pentru ca, astfel, ei s-i poat ajuta i pe alii s ating mreia. Reunim, deasemenea, multe dintre cele mai populare produse ale noastre n pachete avantajoasepentru construirea afacerii. Vital5 este un exemplu elocvent n acest sens.

    Suntem norocoi c n Forever putem experimenta mreia n att de multe feluri, dar nacelai timp tim c exist ntotdeauna loc de mai bine. n lume sunt milioane de oamenicare au nevoie de ceea ce oferim noi oportunitatea de a fi mai sntoi i maiprosperi.

    i tu poi atinge excelena n Forever. Rspunznd la urmtoarele trei ntrebri i vei gsipropria reet pentru succes.

    1. Ce te pasioneaz?2. n ce domeniu crezi c poi fi cel mai bun?3. Ce te motiveaz cel mai mult?

    Rspunsurile la ntrebrile de mai sus te pot ajuta s afli unde trebuie s-i investetitimpul i energia pentru a-i atinge adevratul potenial i a bifa mplinirea obiectivelor cuadevrat importante pentru tine. Dac munceti susinut i nu cedezi n faa obstacolelor,vei atinge mreia. i vei duce cu tine acas un cec generos Chairmans Bonus. Amncredere c poi!

    Gregg MaughanPreedinte Forever Living Products International

    MREIAS E N VA

    Aici, la Sediul Central, muncanoastr este mereu ghidat dedorina de a face mai frumoasevieile clienilor, distribuitorilori angajailor notri.

  • 11f o r e v e r l i v i n g . r o

    Tu pe ce i vei cheltui banii?

    PROGRAMUL STIMULATIV DE MERIT

    Calific-te la ProgramulStimulativ de Merit!Consult capitolul 10din Politicile Companieipentru regulilecomplete de calificare.

    Zeci de familii din Romniai-au schimbat maina cu unamai performant, i-au construitcasa visurilor, s-au bucurat devacane exotice cu familiadatorit acestei calificri.

  • 12 F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    INTERVIU

    Cum ai luat decizia de a ncepeprogramul de slbire, cum ai alesmomentul potrivit?Aveam 20 de ani i 111 kilograme. Am plecatla cumprturi i cu greu mi-am gsitpantaloni pe msura mea i atunci mi-am zis:Gata, s-a terminat cu mncatul. Am nceputdieta, din care nelipsite au fost produseleGarcinia Plus i Lite Ultra. Mi-a fost greu lanceput, dar nu m-am dat btut, mai ales cdup trei sptmni, cnd am vzut cslbeam tot mai mult, am nceput s fac imicare.

    Care considerai c este cea maipotrivit modalitate de a ncepe odiet?Primii pai i cei mai importani din punctulmeu de vedere sunt micarea i regimulalimentar sntos, fr grsimi i fr prjeli(mai ales cartofi prjii, pe care eu i-am exclusdin alimentaie pe toat perioada dietei). Apoicu siguran includerea n dieta zilnic asuplimentelor alimentare care s susinorganismul n acest demers. Eu am alesGarcinia Plus i Lite Ultra i am fost foartemulumit de rezultate.

    Majoritatea oamenilor nu intr nlupta cu kilogramele n plus dincauza temerilor pe care le au cuprivire la diete. Ai avut idumneavoastr astfel de temeri?Cum ai reuit s le depii?Da, mi-a fost i mie team c nu voi reui srespect dieta i s fiu consecvent, dar prinambiie am reuit s trec peste acestemomente.

    De obicei, la finalul unui drum,oricare ar fi el, ne dm seama deunele greeli fcute pe parcurs. Carecredei c sunt cele mai frecventegreeli pe care le fac cei care dorescs slbeasc?Dac ar fi s enumerm doar cteva, cred cmncatul ntre mese, mncatul la fast-food,dulciurile n exces, lipsa exerciiilor fizice.

    Muli spun c, de fapt, adevrataprovocare ncepe abia dup cekilogramele n exces au disprut.Cum reuii s v menineigreutatea?Dup o perioad de patru luni de diet amreuit s ajung la 88 kg, cu ajutorul ForeverLite Ultra i Garcinia Plus i, bineneles, cumicare zilnic i m bucur faptul c pot sm menin, nu am pus kilograme n plus isunt mndru de mine i ncntat de produselepe care le-am folosit. Pentru a ne meninegreutatea ar trebui s renunm la excesul dedulciuri i s eliminm alimentele de tip fast-food din diet i, n acelai timp, s nurenunm s facem micare.

    Ce sfaturi le putei da celor care sesimt descurajai i vor s renune laprogramul de slbire pe care l-aunceput? Ce le recomandai s facpentru a se menine pe traiectoriastabilit?Celor care se simt descurajai le dau un sfat: nurenunai! Chiar dac la nceput este greu itentaia e mare, cu siguran se poate, ambiia

    conteaz. Cum spune i Colin Turner, pentru aobine un succes, trebuie s crezi n tine nsui,s faci ceea ce trebuie fcut, cnd trebuiefcut i s continui pn cnd reueti. i imai sftuiesc s aib ncredere n suplimenteleForever Living pentru controlul greutii,concepute special pentru a susine i a ajutacorpul ntr-un astfel de demers. Att eu, ct imuli ali colaboratori i consumatori suntemdovezi vii ale faptului c aceste produse teajut s slbeti n mod sntos i s nu pui laloc kilogramele pierdute.

    Considerai c se pot pierdekilograme numai pe baza uneidiete, fr exerciii fizice? Care afost programul de exerciii fizice pecare l-ai urmat dvs.?Da, se pot pierde kilograme doar pe baza uneidiete, dar nu la fel de bine cum se pierd dacadaugi i exerciii fizice, cel puin 30 de minutepe zi sau chiar mai mult, dac timpul i condiiafizic i permit. Eu am ales s alerg, s facabdomene i flotri. i cea mai mare bucurieeste c greutatea mea a rmas constant.

    ARI MAI BINE,TE SIMI MAI BINEDe mine, de luni, de sptmna viitoare, dup ce trec srbtorile, dup ce se termin coala... Vi se par cunoscuteaceste sintagme? Cu siguran oricine a ncercat cel puin o dat s urmeze o diet tie despre ce vorbim. Nebucurm s v mprtim, n rndurile de mai jos, succesul de care s-a bucurat Iasmin Ocanovici, colaboratorForever Romnia, n lupta cu kilogramele n plus.

    NAINTE: 111 kg DUP: 88 kg

    -23 kg

  • 13f o r e v e r l i v i n g . r o

    FOREVER - ACTUAL

    o PiAn Continu EXPAnSiunEIndustria produselor pentru controlul greutii se afl n plin perioad deboom, iar acest trend ascendent este perfect vizibil i n cadrul Forever.

    n prima jumtate a anului 2014 vnzrile produselor noastre din gamapentru controlul greutii au crescut cu 29% fa de aceeai perioad a lui2013. Aceast popularitate sporit contribuie din plin la consolidareapoziiei pe pia i a reputaiei de excelen de care se bucur ForeverLiving Products.

    Vorbim despre o cretere fenomenal, al crei succes este o dovad nplus a ncrederii consumatorilor n eficacitatea produselor Forever.

    Forever Aloe Vera Gel

    ajut la detoxifiere ifurnizeaz corpului uncocteil puternic denutrieni ce susin sntatea i starea de bine.

    Forever Lite Ultra cu

    Aminotein asigur ocantitate important devitamine i minerale ipoate nlocui o mas atuncicnd eti pe fug.

    Forever Garcinia Plus

    conine crom, carecontribuie la meninereaunui nivel normal de zahrn snge i stimuleazmetabolismul.

    Forever Bee Pollen

    contribuie la meninereaenergiei i a vigorii la cotemaxime.

    De ce Clean 9?

    tiai c?n n Romnia, peste 4 milioane depersoane sufer de obezitate: 30% dintrefemei i 20% dintre brbai, potrivitstudiilor Institutului de EndocrinologieC.I. Parhon?

    n n Europa, SUA i Japonia, piaaproduselor pentru slbit atinsese deja n2010 o valoare de peste 2 miliarde dedolari, potrivit unui studiu realizat decompania de cercetare de pia EspicomHealthcare Intelligence, i este ncontinu cretere?

  • 14 FO R E V E R | R om n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    FOREVER - INTERVIU

    Cum v-ai planificat calificarea la

    Eagle Manager pentru a fi anul

    acesta n Lake Tahoe?

    Premiulacestuianareprezentatomotivaiedeosebitdeputernic.NuiseoferpreadesansauneiexcursiideluxGRATUITEnSUAfrsisecearnimicnplusfademuncaobinuit.Ammpritanulntrimestreine-amconcentratdinprimeleclipeperecrutareactiv,astfelnctsavemobazdenoipartenericucareslucrmpentruandeplinicondiiile.Planulafuncionati,lafinalulprimeloraseluni,aveam2Supervizoricalificai.Ulterior,totdinceirecrutainprimelelunis-amaicalificatunSupervizornprimageneraie.Deasemenea,peceicarenudoreauafacereai-aminutaproapeprinfidelizare(subiectexplicatfoartebinenrevisteleanterioare),iaraacondiiadepunctenoiafostndeplinitichiardepitnmodnatural.

    Cum i la ce interval v evaluai

    progresele?

    Programuldecalificarensineestecaohartclariipoiurmrievoluianfiecaremoment.Evidenaeste

    sptmnal,iarcunoiipartenerilucrmnetapedetreiluni,intervalncarenestrduimsdmtotulpentruialturideei.

    Cum promovai, n echipa

    dumneavoastr, calificarea la Eagle

    Manager? Folosii acest stimulent ca

    un instrument de fidelizare a

    partenerilor?

    Promovareaestefoartesimpl.Acumexistmultemijloaceonline,oameniineurmrescpeFacebook,vdrevistele.FiecarepartenertiecopartedininsignanoastrdeEagleManagersedatoreazimunciilor.Cuaceastocazieifelicitmpentruseriozitateanmuncilemulumimpentruncredere.Rezultateleiactivitateazilnicreprezintadevratamotivare.Funcionmcaoechip,nvmmultuniidelaalii,nuconteaznivelulfiecruia.

    Cum v mprii timpul ntre

    partenerii noi i restul echipei non-

    manageriale?

    Parteneriiaupersonalitiiabilitifoartediferiteineadaptmfiecruia

    pentruaputeascoatelasuprafadiamantulcaresigurexistnfiecare.ngeneral,prioritateauceinoinscrii,cucarevorbiminentlnimaproapezilnic.Ceicareaudepitstagiuldetreiluniintrlaconsiliereageneral,edinelesptmnale,e-mail-uri,etc.Apariexcepii,dinfericirefoartefrumoase,cndcinevarevinenfor,cunoiobiectiveichefdemunc.Imediatdevineprioritate.

    Ce schimbri a adus n viaa i n

    afacerea dumneavoastr Forever

    calificarea la Eagle Manager?

    Faptulcncasmlunarcomisioanefrumoasene-afcut,bineneles,sdormimmultmailinitii,daradevratulctiglreprezintncredereanviitorulsigurpecare-lavemalturideaceastcompanie.SuntemncntaidetotceeacenseamnAfacereaIubiriii,datoritevenimentelorEagleManagersRetreat,timsigurcoricevispoatefimplinit.Ne-ammbuntitnivelulsocial,relaional,sntateaistareadearmonie.PurisimplunesimimminunatnafacereaForeveriartmtuturorasta,dacnuauvzutsingurintretimp.

    De la dorin la

    vis mplinitMereu am tiut c trebuie s facem ceva n plus pentru viaa noastr. Amfost angajai mult timp, apoi am pornit pe cont propriu. Am avut afacericlasice, am dezvoltat i un sistem de franciz, ne luptam zilnic s facem faproblemelor i riscului care nu ne lsa s dormim bine. n 2009 proiectelenoastre au intrat n colapsul global i am decis s intrm n industria MLM.Am ales Forever deoarece eram clieni de muli ani i cunoteam calitateadeosebit a produselor. Planul de Marketing s-a dovedit a fi genial, ne-amimplicat cu seriozitate i rsplata din partea companiei ne-a depit cu multateptrile. Povestea noastr alturi de Forever continu i va continua. Cuaceste cuvinte a nceput discuia noastr cu Adriana i Valentin Niu, calificaipentru a doua oar la stimulentul Eagle Manager. n rndurile de mai jos auacceptat s ne dezvluie ce i-a motivat s accepte aceast provocare, cumi-au planificat paii pentru a-i atinge obiectivul i ce schimbri a adus nviaa lor aceast victorie.

  • 15f o r e v e r l i v i n g . r o

    FOREVER - STIMULENTE

    10motive s fii EaglE ManagErn 2015

    Consult capitolul 8 din Politicile Companiei

    pentru regulile complete de calificare.

    1. Calificarea la stimulentul Eagle Manageri aduce automat un bonus lunar maimare pe toat perioada calificrii.

    2. Vei avea parte de o cltorie de 5 stele,achitat integral de companie, n Cancun,Mexic.

    3. Vei face un pas important sprecalificarea la Chairmans Bonus i RaliulGlobal.

    4. Vei avea ocazia s-l ntlneti pe RexMaughan, fondatorul Forever LivingProducts International.

    5. Vei avea parte de sesiuni speciale detraining dedicate ie.

    6. Vei avea parte de recunoatere intern iinternaional.

    7. i vei dezvolta o reea solid de distribuitorii consumatori fideli, ceea ce va conduce ladezvoltarea continu a afacerii tale.

    8. Vei fi un exemplu demn de urmat pentruechipa ta.

    9. Vei fi mult mai organizat n planificareacorect a afacerii tale, pentru fiecare lun nparte.

    10. Vei primi o insign special de EagleManager i vei face parte din grupul KeyLeaders Council Romnia.

  • 16 FO R E V E R | R om n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 4

    FOREVER-INSPIRAIE

    CAUT-I MOTIVAIA

    Ce poi face?nprimulrndtrebuiesteopretipentruoclipisevadezidinspaiulapstoraldemotivrii.ncepeprinaspuneSTOPoricreisursedeinformaie,nchidecalculatorul,televizorul,schimbradioulcuunCDcumuzicatapreferat,aruncziarullacoiiaocartedinbibliotec,ieinparc.Tuicartea.Caut

    uncollinititnnaturundetepoirelaxa.

    Nusuntnicipedeparteuntrainermotivaional,darvreausmprtesccutinesursameadeforinterioarilinite.nfiecareseardupora20:00iesnparculA.I.CuzadinBucuretismplimbcubicicleta.ntimpulplimbrilormiplacesurmrescoamenii,svdreacii,s-istudiezdeladistanisnvdelaei.Dardincolodetoateacesteaamnvatsfiumaibunireuescs-migsescmotivaiaacolo,nparc.Peunadintrealei,undomndeaproximativ40deanifaceexerciiidemersmpreuncufiulsude15ani.Fiulestepurtatnspateiajutatspeasc.Vzndseardesearaceastscenamnelesiamnvatcniciodatnutrebuiesteopreti.Trebuieslupi.Orictdegreuarfi,acoloundemaiexistunpunctmicdesperantrebuievalorificat.

    nfiecaresear,odomnioartraverseazparculperolepentruasentlniprobabilcuamiculeiuntip

    simpaticiplindevia.Arecam30deaniiesteimobilizatntr-unscaunrulant.Seardesearseplimbnjurullaculuimpinsdeprietenalui.Suntplinideviaimereuzmbitori.Orictecrengisuntczutepealeidincauzavntului,orictdeaglomeratarfialeeadinjurullacului,eizmbesc.Amnvatdelaeicniciodatnutrebuies-ilaiamiciinurm,chiardacpentrueiestemaigreusnainteze.

    Acesteasuntdoardoudintrepovetilepecarelepoivedeaignorndsurselededemotivare.MesajulacestorrelatritranspusnafacereaForeverarfisnucedeziniciodat,orices-arntmpla,orictdegreuarfi.Atttimpctmaiexistsperan,nuteopri.Atuncicndunomdinechipatasemicmaigreu,nu-llsanurm,identificproblemaalturideeliapoicontinuaidrumulmpreun.

    idorescmultsuccesimotivaiemaxim,iarlasfritullui2014sbifezicelmaibunandinviaata,dinafacereata!

    N JURUL

    TU

    Zilnic suntem bombardai petoate canalele cu informaiinegative, aciuni care ne taiedin elan i ne demotiveaz.Orict de intens i doresc, mulidintre noi nu reuesc s fieimuni, preiau efectele negativei le pun n aciunile lor. Fie ceste vorba de informaii denatur economic, problemepersonale ale cunoscuilor saumulte altele, toate acestea neinflueneaz.

  • 17f o r e v e r l i v i n g . r o

    Arad: n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295. Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049; [email protected]

    Braov: n Str. Lung 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233; [email protected]

    Cluj: n Str. Dorobanilor nr. 32 - 34, Cod 400117. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762; [email protected]

    Constana:n Bd. Alexandru Lpuneanu nr. 175A. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243;[email protected]

    Craiova: n Str. Maria Tnase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444; [email protected]

    iai: n Bd. Nicolae Iorga nr. 2A. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591;[email protected]

    PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

    n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852.

    Tel: 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

    Pentru orice informaii referitoare la comenzile de produse n centrul dedistribuie din Bucureti, Bd. Aviatorilor nr. 3, dupa orele 17:00 puteisuna la numrul 0728 88 00 41.

    PROGRAM: Depozit - Luni-Vineri: 8-20; Smbt: 9-17- n prima zi lucrtoare a lunii: 12-20 sau dac

    prima zi este smbt, programul va fi 12-17)Departamente - Luni - Vineri: 9-17

    Sediu CentRAl (BuCuReti):

    1. n centrele de distribuie din ar2. Online www.comenziforever.ro

    Poi plasa comenzi cel trziu pn n penultima zi lucrtoarea fiecrei luni. Pentru coletele livrate n Bucureti i judeul Ilfov,taxa de livrare este de 10 lei, iar n urmtoarele localiti dinIlfov se accept plata ramburs: Chiajna, Chitila, Otopeni,Voluntari, Celu, Popeti-Leordeni, Jilava, Mgurele,Bragadiru.

    Plata se poate face i online, cu cardul, n contulRO24BRDE450SV09924624500

    Dac plasezi comanda cu plat ramburs pn n ora 13:00, iaradresa de livrare este n Bucureti, primeti produsele n aceeai zi.

    3. Tel Verde 0800 802 563 sau telefon 021 222 00 22, de lunipn vineri ntre orele 10:00 16:00

    Comenzile telefonice se preiau cel trziu pn n data de 25a fiecrei luni.

    Produsele comandate prin telefon se achit n contulRO24BRDE450SV09924624500

    Te rugm s verifici integritatea coletului n prezena curierului i, ncazul n care produsele sunt deteriorate, ntocmete mpreun cuacesta un proces verbal, iar noi vom remedia problema n cel maiscurt timp posibil.

    Nu uita c plata produselor se face n lei la cursul euro / leucomunicat de BNR (se iau n calcul doar primele dou zecimale).

    PLATA PRODUSELOR1. Pentru comenzile plasate n centrele de distribuie

    Cu cardul La orice sucursal CEC, n contul Forever Living Products La BRD, n contul RO74BRDE450SV01018054500 Prin intermediul automatelor ROMPAY

    2. Pentru comenzile plasate online i prin telefon EXCLUSIV n contulRO24BRDE450SV09924624500

    COMANDA PRODUSELOR

    UNDE NE GSETI?

    nBonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fivizualizat pe www.foreverliving.com , n contul dvs. dedistribuitor. Pentru detalii, adresai-v Manageruluidumneavoastr sau sediului central din Bucureti, laadresa de e-mail [email protected], cu meniunea n atenia Departamentului AS400

    CUM AFLI BONUSUL LUNAR

    IMPORTANT

    I N F O

    nFormularele de nscriere trebuie semnate personal. Nu se accept nici Formularele de nscriere semnate de altcineva,nici cele semnate n baza unei mputerniciri n faa notarului public.

    n n termen de maxim 60 de zile de la depunerea fiei bancarepentru virarea bonusului trebuie s v deplasai la sucursala BRDindicat pe fi pentru a intra n posesia cardului.

    nPentru ncasarea bonusurilor obinute n urma activitiidesfurate n Republica Moldova, distribuitorii sunt rugai scontacteze sediul din Chiinu (adresa i numrul de telefon suntdisponibile n cadrul seciunii Programul i adresele centrelor dedistribuie).

    nFacturile de bonus trebuie completate dup cum urmeaz:La rubrica Explicaie trebuie menionat Bonus / Comision,conform Contractului MLM nr. . Rubrica Cumprtor trebuiecompletat astfel:

    Cumprtor: Forever Living Products Romnia SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeul: BucuretiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

    Republica Moldova:

    Chiinu: n Str. Mihail Koglniceanu nr. 58. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 00 96 08;[email protected]

    PROGRAM: L - V: 9-18; Ultima smbt a fiecrei luni, de la 10-13.

  • F O R E V E R | R o m n i a & R e p u b l i c a M o l d o v a | a u g u s t 2 0 1 4 | 1 8 418

    Asistent ManageriNume Localitate SponsoriSimina Lazr Valu lui Traian, CT Loredana Mirela Bogoi

    Asistent ManageriDistribuitorii careau obinut 75 dep.c. n 2 lunicalendaristiceconsecutive.

    Calific

    rile

    lunii i

    uliE

    Manager 60Manager 60Managerii care i-au reconrmatnivelul, acumu-lnd 60 de p.c.personale i non-manageriale.

    ManageriNume Localitate SponsoriLoredana Mirela Bogoi Valu lui Traian, CT Maria & Adrian Arghir

    ManageriDistribuitorii care auobinut 120 de p.c.n 2 luni calenda-ristice consecutive.

    Supervizori

    SupervizoriDistribuitorii careau obinut 25 dep.c. n 2 lunicalendaristiceconsecutive.

    i felicitm i le dorim mult succes i tuturor calificailor la nivelul de Asistent Supervizor n luna iulie! Lista complet a calificailor la acest nivel va fi disponibil n varianta online a revistei.

    Felicitri Managerilor care n luna iulie au acumulat cel puin 60 p.c. personale i non-manageriale!

    Maria & Adrian Arghir Loredana Mirela BogoiCarmen & Gabriel Larion

    Daniel & Maria Parascan Ctlina & Ovidiu Plncianu

    Nume Localitate SponsoriDoina Ioana Alexandru Constana Loredana Mirela Bogoi

    Virginia Ana Mioveni, AG Camelia & Nicolae Catrina

    Liviu Vasile Bledea Sibiu Liviu & Luminia Rednic

    Daniela Elisabeta Ferencz Trnveni, MS Georgeta & Raul Piscoi

    Alexandra-Livia Minescu Dragodana, DB Georgeta Stanciu

    George Lucian & Ctlina Murean Trgovite Niculina tefana

    Szemly Irn Trgu-Mure Gizella & Marius Boti

    SponsorulsptmniiDistribuitorii care aunscris cele mai multepersoane n decursde o sptmn.

    Sponsorul sptmnii30 iunie 5 iulie Constana Mihalache, din Bacu

    7 12 iulie Maria & Petru Freniu, din Arad

    14 19 iulie Maria Gheorghe, din Rmnicu-Vlcea

    21 26 iulie Maria & Adrian Arghir, din Constana

    28 iulie 2 august Gizella & Marius Boti, din Corunca, jud. Mure

  • 19f o r e v e r l i v i n g . r o

    Top 10 Noi Distribuitori1. Elena & Toader Dumitrache

    2. Ctlina & Ovidiu Plncianu

    3. Didina Ahalani

    4. Gizella & Marius Boti

    5. Ana & Gabriel Piparc

    6. Doina Ioana Alexandru

    7. Cosmin & Veronica Hila Droasca

    8. Claudia Stanciu

    9. Daniel & Maria Parascan

    10. Emanoil & Lcrmioara Creu

    Top 201. Aurel & Veronica Meter (1)

    2. Maria Pop (2)

    3. Gizella & Marius Boti (3)

    4. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (6)

    5. Daniel & Maria Parascan (9)

    6. Carmen & Gabriel Larion (5)

    7. Vajda Katalin (7)

    8. Ramona & Dorin Vingan (8)

    9. Maria & Adrian Arghir (11)

    10. Smaranda Slcudean (13)

    11. Marilena & Teodor Culiir (18)

    12. Ctlina & Ovidiu Plncianu (16)

    13. Cristiana & Eugen Dincu (12)

    14. Bucurel & Gyngyike Ghird (nou)

    15. Marinela uuleasa (nou)

    16. Derzsi Smuel & Etelka (nou)

    17. Iuliana Mirela Popescu (nou)

    18. Constantin & Tania Popa (10)

    19. Elena & Virgil Angelescu (nou)

    20. Violeta & Dumitru Luca (17)

    Top 20Primii 20 de Distribuitori, n funcie depunctele totale, care au realizat statutul deActiv (1pc n nume personal, cel puin 3 pcde la Noi Distribuitori i cel puin unAsistent Supervizor).

    Programul de mainSTIMULENTUL I

    Cristiana & Eugen DincuCarina & Sebastian IactCarmen & Gabriel LarionConstana & Dnu Mei-RouDaniel & Maria ParascanCtlina & Ovidiu PlncianuElisaveta & Alexandru PocaznoiConstantin & Tania Popa

    STIMULENTUL II

    Maria Pop

    STIMULENTUL III

    Gizella & Marius BotiCamelia & Daniel Dincu Aurel & Veronica Meter

    Programul de mainManagerii Activi i Recunoscui care ndeplinescurmtoarele condiii timp de trei luni consecutive:

    Detalii n capitolul 10 din Politicile Companiei.

    Puncte credit necesare Stimulent 1 Stimulent 2 Stimulent 3

    Prima lun 50 75 100

    A doua lun 100 150 200

    A treia lun 150 225 300

    Top 10 non-managerial1. Daniel & Maria Parascan

    2. Maria & Adrian Arghir

    3. Loredana Mirela Bogoi

    4. Carmen & Gabriel Larion

    5. Ctlina & Ovidiu Plncianu

    6. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi

    7. Daniela Levrd & Alexandru Chi

    8. Aurel & Veronica Meter

    9. Violeta & Dumitru Luca

    10. Iuliana Mirela Popescu

    Sponsorul lunii iulieDaniel & Maria Parascan, din Bacu

    Sponsorul luniiDistribuitorul care n decursul lunii a adus nechipa sa cele mai multe persoane.

    Top 10 non-managerialPrimii 10 distribuitori care au acumulat celemai multe puncte non-manageriale.

    Top 10 Noi DistribuitoriPrimii 10 Distribuitori care au acumulat celemai multe puncte de la Noii Distribuitori.

  • Forever LivingProducts Romnia

    184 august forever A4 pag 1184 august forever A4 pag 2184 august forever A4 pag 3184 august forever A4 pag 4184 august forever A4 pag 5184 august forever A4 pag 6184 august forever A4 pag 7184 august forever A4 pag 8184 august forever A4 pag 9184 august forever A4 pag 10184 august forever A4 pag 11184 august forever A4 pag 12184 august forever A4 pag 13184 august forever A4 pag 14184 august forever A4 pag 15184 august forever A4 pag 16184 august forever A4 pag 17184 august forever A4 pag 18184 august forever A4 pag 19184 august forever A4 pag 20