AFACEREA LIFE-CARE

download AFACEREA LIFE-CARE

If you can't read please download the document

 • date post

  10-Jan-2016
 • Category

  Documents

 • view

  30
 • download

  11

Embed Size (px)

description

AFACEREA LIFE-CARE. Fiecare dintre noi stim (fie din postura de angajat , fie de angajator ) ca o afacere se bazeaza pe cateva principii : -un public tinta ( clientii probabili - in cazul nostru cunostintele apropiate ) - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of AFACEREA LIFE-CARE

 • AFACEREA LIFE-CARE

  Fiecare dintre noi stim (fie din postura de angajat, fie de angajator) ca o afacere se bazeaza pe cateva principii:-un public tinta (clientii probabili - in cazul nostru cunostintele apropiate)-produsul (Life Care ofera aceleasi produse unice, BIO, oricarui colaborator)-planul de marketing (Group One a dezvoltat cel mai eficient si simplu de explicat plan de marketing)-persoanele implicate in afacere

 • Daca vrei ca toate acestea sa le primesti trebuie sa investesti putin in tine: in mintea ta, in corpul tau, in stilul tau de a vedea lucrurile. Acestea sunt elementele de baza, care iti vor aduce avantaje pe care nici nu ti le imaginezi!Mai departe este doar tehnica pe care o vei invata de la ceilalti care au inceput asa, ca tine.

  In Life Care gasesti lucrurile care iti plac cel mai mult de la viata: - o modalitate de a trai sanatoasa/sanatos - oameni cu preocupari identice cu ale tale - bani suficienti ca sa iti permiti orice - acces la o lume diferita de cea "gri" de zi cu zi Life Care iti ofera o solutie completa de franchiza: produse BIO unice de super calitate, un mod de lucru si sistem de perfectionare personala. In plus Startul este fara nici o investitie si fara riscuri!

 • Prezentarea afacerii In cadrul afacerii Life Care, exista doua modalitati prin care intreprinzatorii pot obtine venit. Mai intai, prin vanzarea de produse catre clienti (adaos comercial). Apoi, prin intermediul bonusurilor care se platesc in functie de volumul vanzarilor, in functie de numarul si valoarea produselor vandute catre clienti finali. Calculul acestui bonus ia in considerare si vanzarile realizate de intreprinzatorii pe care i-ati introdus direct sau indirect in afacere, i-ati pregatit si i-ati ajutat sa isi construiasca propria lor linie linie de indrumare.

 • Avantajele acestui sistem de lucru - network marketing

  Network marketing este o forma de comert diferita de cea desfasurata in magazine care are ca scop circulatia produselor oferind partenerilor sai oportunitatea unui venit suplimentar in timpul liber prin formarea unei retele de consumatori fideli. In acelasi timp Life Care este un membru activ in asociatia RODSA, avand responsabilitati in comitetul director al acestuia. Misiunea Life Care este de a dezvolata o comunitate de oameni liberi, educati si informati care sa influenteze definitoriu mediul social in care traiesc prin calitate si viziune.

 • Avantajele acestui sistem de lucru - network marketing Spre deosebire de locatiile de vanzare clasice, network marketing presupune comercializarea produselor si serviciilor direct catre consumatori. Consumatorii companiei Life Care sunteti dumneavoastra, consultantii. Clientii d-voastra pot fi apropiatii d-voastra. NETWORK MARKETING nu inseamna sa bati la usa unor necunoscuti, ci pe baza satisfactiei personale sa expui produsele tale, cu scopul final de a deveni consultant. Life Care ofera totodata si oportunitatea de a dezvolta o afacere proprie, de a acumula noi cunostinte, mai ales referitor la produse si la tehnicile de management in afaceri. Profiturile intreprinzatorilor sunt direct proportionale cu volumul bunurilor comercializate catre clientii finali si constau din adaosul comercial si bonusuri pe baza volumului de vanzari. Intreprinzatorii independenti nu realizeaza profituri din atragerea de noi parteneri in afacere.

 • Ce se ntmpl n comertul clasic?

  n cadrul comertului clasic exist un productor i un consumator final. Consumatorul este cel care cumpr bunurile de care are nevoie din magazin pltind pretul final (n medie acesta este de 100% din valoarea produsului). Dar productorul care fabric respectivul produs l scoate pe piat la doar 40% din pretul final. Rmn 60% care reprezint cheltuieli de distributie i publicitate.

  Cine pltete aceti 60%? Productorul? NU! El ia acoperit cheltuielile din cei 40%. Cel care pltete diferenta este consumatorul final. El suport cheltuielile de distributie i de publicitate acestea fiind incluse n pretul final al produselor. Nimeni nu l ntreab dac este de acord sau nu. De cte ori ati cumprat un produs doar pentru c ati vzut o reclam la televizor sau n massmedia? n cine aveti mai mult ncredere: n reclama de la televizor (pe care o pltiti chiar dac nu doriti) sau n ceea ce v spune o cunotint care a ncercat produsul (i pe care nu o pltiti)?

 • Ce este Life Care?

  Firma Life Care reprezint un grup de consumatori i distribuitori care iau propus s elimine verigile intermediare de distributie i publicitate economisind 60% din pretul produsului. Dac doriti s v achizitionati produsele n continuare la un pret mai mare pltind din buzunarul dumneavoastr publicitatea din massmedia i comisioanele intermediarilor, atunci nu trebuie s cititi mai departe deoarece firma Life Care v propune o alternativ.

 • Planul de marketing

  Ca sa nu iti rapim prea mult timp, iata o lista cu beneficiile Life Care. Tu hotarasti de ce anume din cele de mai jos vrei sa beneficiezi: Reduceri pentru membrii20% pentru orice comanda indiferent de valoare5% in plus pentru comenzi mai mari de 500 RON ( cumulate intr-o luna)**10% in plus pentru comenzi mai mari de 1000 RON ( cumulate intr-o luna)**10% bonus din valoarea comenzii, numai la prima comanda, daca aceasta este minim 250 Lei.**100 Lei bonus daca in primele 3 luni consecutive valoarea comenzilor tale este de minim 250 lei in fiecare luna.**** Se acorda in produse in luna urmatoare celei in care au fost indeplinite cerintele.

 • Planul de marketing Ati fcut vreodat reclam la un produs? Nu?!? Nu ati cumprat niciodat un produs care s v plac? Ce ati fcut dup ce lati ncercat? Ati spus i prietenilor, cunotintelor, vecinilor etc. ce produs ati cumprat i ct sunteti de multumit() de el? i o parte din cei la care leati spus au dorit i ei s ncerce produsul sau s l cumpere? Dac rspunsurile la aceste ntrebri au fost afirmative, atunci ati fcut ceea ce se numete reclam prin viu grai (sau de la om la om) n mod gratuit, fr s fiti pltit(). Fcnd acelai lucru pentru firma Life Care veti fi pltit() pentru munca" depus sub forma unui comision lunar

 • Cum se calculeaz comisionul?

  Comisionul lunar se pltete pentru realizrile dumneavoastr i ale grupului dumneavoastr pe baza unei grile de bonificatii n functie de vnzrile provocate n luna respectiv. S lum un exemplu concret. Presupunem c dvs v nscrieti n grupul Life Care. Pentru aceasta aveti nevoie de recomandarea persoanei care va spus de aceast oportunitate, persoan numit sponsor/senior (deoarece ea garanteaz pentru dvs i v d informatiile de care aveti nevoie). n prima lun faceti cumprturi pentru familia dvs n valoare de cel putin 130 Lei(valoare minima necesara pentru transport gratuit la domiciliu). Calculele comisioanelor se fac pe baza unei valute interne numit punct valoare afacere (PVA) care are o valoare medie de 1PVA= 3,8 ron. ncercati produsele i le recomandati i altor prieteni sau cunotinte iar dintre persoanele cu care ati vorbit presupunem ca 5 doresc i ele s se nscrie i fac i ele cumprturi fiecare de cel putin 130 lei/comanda ( aproximativ 20 PVA).

 • Cum se calculeaz comisionul? La sfritul lunii se calculeaz punctele acumulate i se compar cu urmtoarea gril: Puncte acumulate.......Nivel de calificare75 PVA .......................2% 150 PVA .....................4% 350 PVA......................7% 600 PVA....................10% 1100 PVA..................12% 1800 PVA..................14% 3100 PVA..................17% peste 4500 PVA........20%

  Dvs aveti astfel la sfritul primei luni un total de 120pva = 20pva(ale dvs) + 5 persoane inscrise x 20pva. Aceasta nseamn un nivel de calificare de 2%. Comisionul pentru prima lun va fi: 120pva*2%*3,8ron = 9,12 ron Luna se termin, se termin i punctele.

 • Cum se calculeaz comisionul? Dac doriti din nou puncte, faceti din nou cumprturi, iar dac i nvtati i pe cei 5 pe care i-ati sponsorizat s fac ce ati fcut dvs, adic s prezinte i ei altor persoane avantajele Life Care, n luna a doua fiecare din ei va putea s mai nscrie cte 5 persoane (vezi figura). La sfritul lunii a doua aveti un total de 620pva = 20pva + 5*20pva + 5*5*20pva ceea ce nseamn un nivel de calificare de 10% pentru dvs. Dar aveti i 5 persoane calificate la nivel de 2%.

 • Cum se calculeaz comisionul? Regula de plat este urmtoarea: ultimul venit, primul pltit Adic din comisionul de 10% se pltesc nti calificrile inferioare, iar diferenta este a dvs. Comisionul dvs pentru luna 2 este:620pva*10%*3,8ron- 5*(120pva*2%*3,8ron)= 235,6 - 45,6 = 190 ron ... Un calcul ipotetic al comisionului pentru luna 12 ar putea fi: 5020pva*20%*3,8ron- 5*(1000pva*10%*3,8ron)=3800-1900ron= 1900ron Dar ce se ntmpl dac i cei pe care iati sponsorizat ajung la nivel de 20%? Nu mai primiti nici un ban pentru c diferenta de comision este 0? Ba da. n acel moment respectiva ramur devine GI-grup independent iar dvs, pentru c ati ajutat la crearea ei, veti primi lunar din partea companiei 4% din vnzrile grupului respectiv atta timp ct el se mentine la 20%. Aceasta nseamn cel putin 4%*4500pva*3,8ron= 684ron lunar venit rezidual adic un fel de pensie" pentru munca depus. Cum vi se pare propunerea? Sun interesant? Credeti c ar merita s munciti 2 pn la 5 ani pentru a beneficia apoi de o pensie" suplimentar? Sau dac doriti, puteti continua s munciti i s creati mai multe grupuri de 20% !