8625871 Sfarsitul Timpului

download 8625871 Sfarsitul Timpului

of 3

Transcript of 8625871 Sfarsitul Timpului

  • 7/24/2019 8625871 Sfarsitul Timpului

    1/3

    Sfarsitul timpului

    "Aceeasi samani i-au spus lui Villoldo ca lumea va ajunge intr-adevar la un sfarsit... ca planeta se vatransforma in anii care urmeaza intr-un mod care depaseste capacitatea noastra de intelegere actuala.Perioada anilor 2002 - 2012 ei o denumeau Pachacuti, insemnand timpul cand totul se intoarce invers,cand realitatea este restructurata." a! eidner si Vincent #ridges in cartea "$isterele marii cruci de la%enda!e"

    &-au scris multe despre sfarsitul timpului si 21 decem'rie 2012, data la care cele'rul calendar $a!a se

    incheie 'rusc.

    (n lucru interesant este ca $a!asii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmicepana la milioane de ani in trecut. )e ce calendarul lor se incheie la solstitiul de iarna din anul 2012*

    +a fel de tul'urator este faptul ca in cu totul alta parte a lumii, traditia alachara /oata impului afirma cadupa 30 de ani de la revelarea invataturii secrete in i'et care s-a facut in anul 1024 va veni o perioadade 25 de ani care va culmina cu &farsitul impului. 6 matematica simpla ne duce la un rezultat intrigant71024 8 30 8 25 9 2012.

    :u cativa ani in urma au inceput sa apara comentarii si teorii pe marginea celor doua "curente"convergente7 calendarul $a!a si traditia ti'etana alachara. otusi, nimeni nu putea raspunde la o

    intre'are simpla si legitima. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012 si intram in era Varsatorului,transformarea constiintei colective a umanitatii se va face fara cataclisme sau va fi nevoie de o marepurificare si "triere", asa cum traditia indienilor %opi si multe altele consemneaza* &au in am'ele moduri*

    /ecent am citit o carte numita "$isterele marii cruci de la %enda!e" care raspunde acestei intre'ari. Astazisuntem la marginea impului, cu toate consecintele de rigoare. &i intr-adevar, intreaga realitate se vaintoarce "pe dos". Acelasi lucru s; -a intamplat in Atlantida cu mii de ani in urma, cand, ca si acum,domneau lacomia, materialismul, setea de putere si tehnologia, in detrimentul spiritualitatii.

    )e cel putin n #i'lie se spune ca graul va fi separat de neghina.Aceasta "triere" deja se desfasoara su' ochii nostri.

    =ste unanim recunoscut ca, de-a lungul mileniilor, frumoasa nostra planeta a trecut prin diverse cataclisme.?ie ca era vor'a de inundatii, ere glaciare, inversari de poli sau alte violente majore, multe dintre ele s-aupetrecut foarte rapid. :aminul nostru nu este atat de sta'il si sigur pe cat am vrea noi sa fie.

    >n credintele stravechi gasim referire la fenomenul precesiei echinoctiilor, avand o durata de 25.20 de ani.Acest mare ciclu, sau Anul :osmic, are o pozitie centrala in traditiile egipteana, ma!asa, nord-americana...

    =ra deci foarte important ca astronomii antici sa cunoasca e@act locul lor in acest mare ciclu, pentru cae@istenta lor depindea de aceasta.

    Secretul crucii de la Hendaye

    $area cruce de la %enda!e din sudul ?rantei este un monument ce reprezinta &farsitul impului. :ontineintr-o forma codificata informati; i despre marele An :osmic si ciclurile de purificare si "triere" care vin odatacu acesta.

    )ar mai important decat aceasta, mesajul acestei cruci descrie procesul de purificares emisfera nordica aplanetei va trece "prin foc" datorita unui eveniment ce apare in centrul gala@iei noastre. Autorii se 'azeazanu pe profetie, ci pe cercetari stiintifice in legatura cu anumite alinieri planetare si galactice care au

    determinat perioadele de purificare din trecut. (n astfel de proces a inceput deja si pentru noi.

  • 7/24/2019 8625871 Sfarsitul Timpului

    2/3

    Aceste conculzii prezentate in carte au o 'aza stiintifica solida. /ecente descoperiri astronomice vin insprijinul afirmatiei ca multiple schim'ari planetare au inceput deja si acestea se vor intensifica pe masura cene apropiem de anul 2012.

    +a inceputul anului 200, magazinul "?ortune" si ziarul "he Buardian" au facut pu'lic un raport alPentagonului. :are afirma ca in urmatorii ani ne putem astepta las schim'ari 'ruste de clima care vor duceplaneta la; anarhieC dupa anul 2010 =uropa va suporta o schim'are radicala de clima se estimeazamilioane de victime omenesti datorate raz'oiului si foameteiC pana in anul 2004 furtuni violente vor distruge'ariera de coasta a 6landei determinand pierderea unor vaste teritoriiC revolte si conflicte interne vordistruge >ndia, Africa de &ud si >ndoneziaC numeroase perioade de seceta vor afecta majoritatea

    "granarelor" lumiiC amenintarile nucleare se vor intensificaC $area #ritanie si tarile vecine se vor indreptacatre un climat &i'erianC conflictele si neincrederea vor patrunde in toate aspectele vietiiC schim'area climeiva fi o amenintare mai mare decat cea terorista.

    )ovezi stiintifice in sprijinul unei schim'ari 'ruste de ordinul a cativa ani a climei e@ista, pentru caasemenea schim'ari au avut loc si in trecut. )oua articole recente pu'licate in "?ortune" si ":ommon)reams" descriu cum aceste schim'ari sunt asociate cu ultima era glaciara, care s-a petrecut acum 1deea centrala a cartii este caaceasta cruce reprezinta un punct de referinta pentru purificarea planetara actuala.

    a! eidner afirma ca "initiatii scolilor stravechi priveau timpul si e@perienta umana intr-o dimensiune'azata pe cicluri." &travechi te@te ; indiene descriu cu multe mii de ani inaintea #i'liei cum $arele :iclu de25.20 de ani a fost impartit in ere ">n acelasi fel cum anotimpurile decurg unul din altul, cum +una treceprin perioadele de nastere, crestere, maturitate si moarte, umanitatea, ca intreg, trece prin cele faze aleacestui $are :iclu. Acesta este compus din era de aur &at!a, era de argint reta, era de 'ronz

    )vapara si era de fier ali."

    Astazi ne aflam nu numai la sfarsitul erei de fier, dar si la sfarsitul ciclului de 25.20 de ani. :onformscrierilor stravechi, era de fier este perioada in care magia neagra devine religie iar oamenii gasescplacerea in a-si controla si domina semenii si chiar planeta. Pamantul, aerul si apa sunt poluate. /az'oaie,foamete si epidemii inconjoara rasa umana. impul insusi se gra'este acum spre &farsitul care va permiteunui nou ciclu sa reinceapa."

    =ste de ajuns sa privesti atent in jurul tau si vei vedea ca toate aceste simptome sunt prezente.

    Alinieri cosmice

    Pentru a intelege cu adevarat mesajul crucii de la %enda!e este necesar sa intelegem fenomenul precesieiechinoctiilor.

  • 7/24/2019 8625871 Sfarsitul Timpului

    3/3

    Pe scurt, planeta Pamant se invarte in jurul a@ei sale ca un titirez care se clatina. :a rezultat, polul nord alplanetei traseaza in spatiu un cerc imaginar larg, avand o perioada de 25.20 de ani. Acest adevarat "An:osmic" este unul dintre secretele 'ine pazite ale vechilor scoli spirituale ale civilizatiilor antice.

    :alea +actee este gala@ia din care face parte sistemul nostru solar. Privita din profil, arata ca o painerotunda cu un mijloc centru proeminent. :entrul gala@iei descoperit in 114 se comporta ca o inima cepulseaza lent, trimitand in spatiu o energie misterioasa.

    Autorii cartii afirma ca mesajul crucii de la %enda!e confirma recentele descoperiri stiintifice din astronomiecare arata ca centrul gala@iei este responsa'il de periodice pulsatii energetice ce influenteaza sistemulnostru solar. &ecrete stravechi ne spun ca centrul galactic este sursa :onstiintei :reatoare care ghideazaevolutia umanitatii si a intregii gala@ii si determina calitatea vietii si a constiintei de pe Pamant.

    )esi aduce mai mult a filozofie, nu este deloc asa. Autorii arata ca descoperirile fizicianului Paul +aViolettesunt esentiale. =l le-a pu'licat in cartea sa "Pamantul incendiat" in care demonstreaza ca apro@imativ lafiecare 1n ultimele cateva zeci de ani unii ghetari din =lvetia s-au diminuat cu 50E, la fel ca sigheturile nord-polare din regiunea Alasa si :anada. &ir )avid ing, omul de stiinta cel mai respectat din

    $area #ritanie a afirmat recent ca "ne aflam in fata unui dezastru climatic" iar ca urmare guvernul #ritanica incercat sa-l r; educa la tacere.

    Du putem ignora toate aceste informatii.

    Atunci ce e de facut* &a ne ridicam mainile la cer si sa renuntam la orice speranta* A'solut nu. Aceleasitraditii stravechi ne spun ca cei care sunt pregatiti vor trece cu succes prin toate aceste evenimente,regasindu-se in noul ciclu.

    :atre sfarsitul cartii, autorii amintesc de discutiile pe care le-a avut Al'erto Villoldo cu unii dintre samanii dinPeru. "=l vor'este de o posi'ila evolutie a speciei %omo &apiens spre %omo +uminous". >n aceasta directiesunt importante recentele cercetari despre genomul uman si despre posi'ilele re-organizari ale genelor informe noi care vor da nastere unor lanturi de A)D cu mai multe spirale in prezent sunt doua. &a fierezultatul misterioasei energii din centrul gala@iei*

    (n lucru e sigur7 acesti samani sunt convinsi ca ceva cu adevarat profund este pe cale sa se infaptuiasca sica urmeaza un pas foarte important pentru umanitate.

    :a referinta, merita citite "Amprentele zeilor" de Braham %ancoc, "Profetiile $a!a" de $aurice :otterell siAdrian Bil'ert si ")incolo de profetii si predictii" de $oira imms.

    $aterial primit de la o prietena.