52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

download 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

of 12

Transcript of 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    1/12

    Calatoria astrala

    Calatoria astrala este foarte cunoscuta. Melfior Ra ne-a incantat cu descrierile saledespre calatoriile intreprinse cu sau fara ajutorul extracorporalizarii. Dedublareaeste un fenomen care se produce, in mod spontan in momentul unei relaxariprofunde a corpului fizic. Nu este usor sa ai o asemenea experienta dar oricine

    poate incerca. Totusi, ar fi bine ca atunci cand se doreste oextracorpolarizare, sa nu fiti singuri ci insotiti de o persoana initiata

    pentru ca exista fel de fel de pericole.Exista totusi posibilitatea de a calatorii in astral fara a apela la aceasta metoda insapentru ambele metode aveti nevoie sa va insusiti cateva tenici cum ar fi!". Tenica relaxarii. #nainte de toate trebuie sa va insusiti tenica relaxarii. $entru aexecuta o calatorie astrala e nevoie de o relaxare profunda a tuturor %rupelor demusci din corpul fizic. &'E(# rubrica Cursuri)*. 'izualizarea. Exercitiile de vizualizare sunt necesare pentru a vedea cu cel de-altreilea oci, pentru ca in plan astral, corpul fizic nu patrunde, asadar, nu avetiposibilitatea de a va folosi simtul vazului. &'E(# rubrica Cursuri)+. Meditatia sau vidul mental. Eliminarea z%omotelor din jur, a peisajului, a%andurilor sunt cateva conditii ce trebuiesc indeplinite inainte de a trece la fapte.&'E(# rubrica Cursuri)a inceput, orice practicant va avea parte de o calatorie foarte scurta, ciar de catevasecunde, dar practicand zilnic, acesta poate ajun%e sa strabata locuri necunoscute untimp indelun%at. #n timpul unei astfel de calatorii, %andurile trebuiesc eliminate.rice incercare de a analiza ceea ce vedem nu face decat sa ne intoarca din nou inplanul fizic. & ttp!///.astronet.rospiritele.tm)

    Desi aceste doua expresii par asemanatoare, intre iesirea in astralsi calatoria inastraleste totusi o diferenta esentiala. De fapt, insisi termenii folositi pentru a

    desemna acest lucru sunt destul de explicativi. #esirea in astral se face, de cele maimulte ori, intamplator sau accidental, ori in cel mai bun caz, inconstient0 pe candcalatoria in astral nu se poate face decat constient, stapan pe tine insuti si totalconstient de ceea ce faci si, de asemenea, constient de tine insuti si de capacitatiletale...& ttp!cristal-life.roome.pp1menuoption2calatoriile-astrale-souna-3a4asi )

    Adevarata medicina este sanatatea nu boala. Boala adauga medicinii terapia, arta devindecare a bolilor. Boala este conflictul dintre firea noastra sanatoasa si alte firi anormale,distrugatoare. Noi fiind dubla realitate ca suflet si corp, inseamna ca boala este dubla,

    sufleteasca si trupeasca; tulburari de ordine in suflet si tulburari de ordine in trup - corp. Inaceasta viziune putem vorbi de o medicina sacra - cosmica si de sacro-terapie. Minciunilelimbajului de sufletse fac prin informatii negative ale informatiilor - energiilor din corpul nostru,de unde se genereaza informatii bolnave in corpul nostru, care astfel se negativeaza si producboli de tot felul. Psihanaliza a descoperit acest secret al nocivitatii minciunilor ce se acumuleazain subconstientul nostru, de unde genereaza informatii bolnave in energiile corpului nostru. Dandpe fata aceste minciuni - ascunzisuri, puterea constiintei de suflet revine, puterea acestor boliscade si noi simtim, real, insanatosirea. Boala incepe de la minciunile constiintei de suflet decare se infecteaza sufletul.Orice constiinta negativa este o minciuna negativa, este o minciuna -microb de suflet, care daca nu e descoperita la timp produce boli sufletesti cu prelungiri in boli

    http://www.astronet.ro/spiritele.htmhttp://cristal-life.ro/home.php?menuoption=calatoriile-astrale-souna-yakashihttp://cristal-life.ro/home.php?menuoption=calatoriile-astrale-souna-yakashihttp://www.astronet.ro/spiritele.htmhttp://cristal-life.ro/home.php?menuoption=calatoriile-astrale-souna-yakashihttp://cristal-life.ro/home.php?menuoption=calatoriile-astrale-souna-yakashi
  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    2/12

    trupesti. inciuna este originea inchipuirii si apoi a imperfectiunii raului. De la micile minciuniincepe tot ce este boala si negativ. Incepe sacro-terapia cu descoperirea minciunii proprii. Iti veiface astfel o psihanaliza proprie.

    Medicina Cosmica si Calatorii Astrale- Souna Yakashi- (56 pag A5 -6 !ei

    http://www.geealife.ro/m10-medicina_cosmica.htm

    AS"#A!$!

    !oarte multi vorbesc de iesiri sau calatorii in astral fara ca macar sa stie ce este astralul sauce se intelege prin termenul astral. %lanul sau starea astrala este, in acelasi timp, o stare deconstienta si un nivel evolutiv mental si spiritual. "stralul este o stare, un strat, un nivel energeticde vibratie medie situat si format la intrepatrunderea planului fizic cu cel mental. "ceasta, dinpunct de vedere macrocosmic.

    Din punct de vedere microcosmic #intrauman$ prin astral se intelege un corp, corpul astral sio stare de constienta si de constiinta. Corpul nostru astral se afla si s-a format prinintrepatrunderea corpului fizic cu cel mental. %orpul astral este, deci, in acelasi timp, o stare deconstiinta dar si un invelis al corpului mental precum si substratul corpului fizic cu care esteimbracat, incarnat.

    &a nivel macrocosmic astralul este o stare, un strat vibrational in care fiinteaza o infinitate deentitati si in care au acces si entitatile din starile superioare' mental si spiritual, precum si dinstarile inferioare' planul fizic. Deci si noi cei din planul fizic avem acces in planul astral.

    Pentru accesul in planul astral nu e(ista nici o restrictie pentru nimeni, oricine poate face

    acest lucru. Insa pentru acest lucru - pentru a intra in astral - este nevoie de o mare cheltuialaenergetica."stfel ca, desi fiecare dintre noi poate si are acces pentru a intra in planul astral nuoricine reuseste acest lucru. "vem nevoie de o mare putere energetica pentru a face aceastaminunata calatorie. Nu este vorba de o forma de energie pamanteana ci este vorba doar deenergia spirituala si mentala a fiecarui om in parte.

    "r trebui ca fiecare om sa aiba o putere infinita in ce priveste energiile mentale si spiritualecaci in fiecare om divinitatea este prezenta in toata puterea si splendoarea sa. Potential vorbind,orice om are puterea divinitatii, puteri infinite, insa, practic vorbind, aceasta putere divina o audoar cei care sunt constienti de acest lucru, cei care sunt perfecti constienti de ei insisi, ca omuleste un Dumnezeu incarnat in planul fizic, toti cei care sunt convinsi de acest lucru. )i foarteputini sunt cei care au atins acest nivel evolutiv.

    %aci ma*oritatea entitatilor isi risipesc energia prin comportamente gresite, prin alimentatiadenaturata pe care o folosesc, prin bulversarea mentala la care sunt supusi si la care se supunsinguri, prin cuvintele si prin formele gand pe care le emit si le receptioneaza fara sa fie stapanipe ele si fara sa le controleze in cea mai mica masura. Iata deci cum isi risipeste omul energia.%um, insa, foarte multe entitati nu sunt constiente sau nu si-au trezit capacitatile divine infinite pecare le au, nu au nici macar ce sa risipeasca astfel ca, neavand ce risipi energetic, ei isi risipesccorpul fizic, adica si-l distrug, la propriu.

    Problema propriu - zisa nu apare si nu se refera la ceea ce intelegem fiecare prin iesire sau

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    3/12

    calatorie in astral ci apare la modul %+ sa calatorim sau macar sa iesim in astral.

    Inainte de a va sugera cateva metode de calatorie in astral este nevoie sa cunoastem cateceva despre planul astral sau lumea cealalta asa cum o numesc unii. Planul sau starea devibratie astrala este, asa cum am mai spus, formata si situata la intrepatrunderea planului mental

    cu planul fizic. ibratia sa este medie iar ca nivel energetic are doua stari' astralul inferior siastralul superior.

    Intregul plan astral este structurat si organizat, pe langa starile superioara si inferioara, in maimulte substari energetice. "stfel, astralul superior este organizat in noua stari energetice,vibrationale, numite astfel' stratul I, stratul II, stratul III, stratul I - aceste prime patru straturi maisunt numite si straturile primare ale planului astral - stratul , stratul I, stratul II, stratul III sistratul I - aceste straturi mai sunt numite straturile superioare ale astralului. "stralul inferior aretrei straturi vibrationale de *oasa si foarte *oasa frecventa.

    &a intrepatrunderea astralului superior cu astralul inferior e(ista un strat comun numit stratulratacirilor, adica stratul entitatilor care nu sunt nici in astralul superior, nici in astralul inferior, care,prin acumularile lor energetice nu au avut acces in straturile astralului superior dar nu au cazut

    nici in straturile astralului inferior. Intre aceste straturi nu e(ista granite sau bariere asa cum ne-am astepta noi sa fie, ci este vorba doar de vibratie, de schimbare de vibratie, de schimbare defrecventa.

    Nici nu este nevoie de paza pentru ca entitatile negre din straturile inferioare ale astraluluiinferior sa nu poata patrunde in astralul superior caci in straturile planului astral se intra doar prinrezonanta, doar prin gradul energiei acumulate. "stfel, ca dupa ce moare, fiecare intra in stratulpentru care a acumulat energia #faptele$ necesara. )i nici o entitate situata in straturi mai *oase nupoate sa intre in straturile mai inalte, nici macar un nivel, cu un grad. In schimb, entitatile dinstraturile superioare pot calatori in straturile inferioare dar vibratia *oasa a acestora nu le facecalatoria prea placuta.

    !iecare strat este locuit de entitati corespunzatoare din punct de vedere energetic, niveluluirespectiv de vibratie, de energie. "sa incat, fiecare strat este o lume, un nivel e(istential.

    Daca ati inteles bine cele e(puse mai sus puteti trece la constientizarea metodelor decalatorie in astral pe care vi le sugereaza aceasta carte. rebuie sa recunoasteti ca, desi ati cititfoarte multe carti metafizice, de astrologie, aproape niciunde n-ati gasit ceea ce va interesa'moduri si tehnici de intrare in planul astral. "cum, ca aveti in maini o asemenea realitate avetigri*a ca sa nu irositi sansa care v-a fost oferita.

    otto-ul' In tot ceea ce faci, raporteaza-te doar la tine insuti v-a spus, probabil, ca pentru areusi oriunde si oricand, precum si in calatoriile astrale, nu trebuie sa te lasi influentat de ceea cespun sau fac ceilalti, nu trebuie sa te lasi influentat de pre*udecati, de frici, de formele gand careincearca sa te descura*eze sau sa te influenteze in asa fel incat sa nu realizezi nimic din ceea cevisezi, din ceea ce ti-ai dori. "sadar, in tot ceea ce faci, raporteaza-te doar la tine insuti.

    )a nu credeti ca in astral e(ista ceva static, dimpotriva, totul este in miscare, totul estedinamic, nimic nu sta. "cest lucru face calatoria in astral putin mai dificila. Poate din acest motivunora li se pare aproape imposibil sa faca o calatorie in astral. Depinde de fiecare dintre noi dacavom reusi sau nu sa realizam ceea ce altii n-au indraznit macar sa viseze, ceea ce la urecheaomului nu s-a auzit, ceea ce ochiul omului n-a vazut si ceea ce la inima omului nu s-a suit.

    Inainte de a trece la e(punerea primei metode de calatorie in astral este necesar sa nereamintim ca formele gand nu au numai inteligenta proprie dar ele sunt nemuritoare si isi

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    4/12

    pastreaza esenta la infinit. "supra lor nu poate interveni decat tot omul dar nu pentru a le distrugecaci nu este posibil asa ceva ci pentru a le transmuta in forme gand superioare sau inferioare, cavibratie.

    !iecare forma gand se pastreaza in asa - numita emorie %osmica #Documentul "/ashic$

    astfel ca, orice gandeste, doreste sau isi imagineaza un om, precum tot ceea ce el a facut si face,se pastreaza, totalmente, in Documentul "/ashic. Pastrarea se face atat vizual - sub forma deimagini - , auditiv - sub forma de vibratii sonore - , cat si esential - sub forma de forma gand. %andva amintiti ceva, o intamplare, o stare de spirit, un lucru placut sau mai putin placut sa stiti ca atiluat aceasta amintire din Documentul "/ashic.

    Iar cum acesta isi are sediul in straturile superioare ale astralului, folosindu-va de el intratiautomat in astral. &acand deci apel la amintiri intrati la modul cel mai simplu in astral'edetidar si voi, cat este de simplu0 Nu se poate vorbi de o iesire in astral caci, mult mai corect, sepoate spune intrare in astral, caci nu este vorba de ceva spectaculos, cu tunete si fulgere, ci estevorba despre un lucru deosebit de simplu, de firesc. De altfel, veti constata si singuri acest lucru.

    Tehnica de scoatere a corpului astral

    dedublare

    #nainte de exersare trebuie sa rostiti obli%atoriu mantra ocrotitoare!

    5a fie umina si pace in ceruri

    5a fie pace in 6dancuri

    5a fie pace pe $amant5a fie pace pentru toate fiintele

    5a fie fericire pentru toate fiintele

    5a fie bucurie pentru toate fiintele

    5e spune ca toti aceia care au rostit aceasta mantra in cel de-al doilea razboi mondial ,au

    supravietuit.

    #ntindeti-va pe un pat neted ,tare si fara perna,cu capul spre nord.Respiratia superficiala.Timp

    de +-7 minute concentrati-va raza %andului asupra bazei conului ca4rei manipura.in acelasi

    timp,trimiteti ener%ia externa prin ambele maini spre varful conului ca4rei,dirijand ener%ia in

    sensul acelor de ceasornic spre baza acestuia.Cand simtiti o suprasaturare&aveti senzatia ca si

    cand conul ca4rei este precum o min%e umflata puternic sau ca au loc vibratii puternice si

    neplacute) uniti varfurile de%etelor pentru 7-8 secunde,apoi intorceti-le in pozitia initiala

    &paralele cu trunciul).

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    5/12

    9olosind autosu%estia,descide-tiva ecluza su%estionala prin formula :fiecare cuvant ,fiecare

    %and al meu va fi usor receptionat de catre psiic,bioener%osistem si se va indeplini;.Timp de

    "7-*< minute uitati-va in sus &de exemplu la tavan) si concentrati-va atentia asupra unui

    sin%ur %and!;Corpul meu subtil astral poate usor ,fara %reutate sa se desprinda de corpul meufizic %rosier;.Repetati pana cand acest %and se impleteste cu dorinta voastra arzatoare intr-un

    tot unitar.$rimul semn este o usoara vibratie acorpului.6poi,comutati ociul mintii &nu luati

    privirea de la tavan ) asupra invelisului vostru astral & de culoare %albena ,unit cu

    manipura)timp de aproximativ + minute.'izualizati-l cu claritate &mental.). #n acelasi timp

    autosu%estionati-va cu formula;corpul meu astral conduce usor corpul %rosier.Materia %rosiera

    se va desprinde usor,la dorinta mea,de cea subtila.Corpul meu astral devine acum de o mie de

    ori mai puternic decat cel fizic si il pot transmite usor la orice distanta,apoi il pot intoarece

    usor.'ointa mea dirijeaza usor astralul;.

    Efectuati o puternica trimitere de ener%ie di ca4ra manipura spre invelisul astral.$rin efort de

    vointa si dorinta puternica &dar fara supraincordare fizica) separati incet corpul astral ,ridicati-l

    pana al tavan,rostind de trei ori formula de autosu%estionare!;6m invins forta %ravitationala a

    $amantului;.'eti simti o impin%ere usoara si dublura voastra astrala se va afla lan%a

    tavan.6poi,daca ,doriti puteti trce prin perete,puteti sa va inaltati spre stele...e%atura dintre

    invelisul astral si cel fizic se pastreaza in permanenta.Ceea ce vede invelisul vostru astral vede

    si cel fizic.Transmiterea informatiei se realizeaza prin canalul bioener%oinformational.

    Daca veti simti extenuare,intoarceti imediat invelisul vostru astral.6tunci cand astralul

    vostru este puternic slabit,prin forta %andului&deoarece controlul trebuie sa fie permanent)

    descideti :ecluzele;de la varfurile de%etelor,directionati ener%ia spre manipura incarcand-o si

    trimiteti un puternic flux de ener%ie astralului.

    In primii 2-3 ani ,atunci cand efectuati acest exercitiu,langa dumneavoastra trebuie

    sa se afle obligatoriu un profesionist,un maestru,pentru a fi in siguranta.ltfel,exista

    pericolul de a nu intoarce corect invelisul astral sau, si mai periculos,de a nu-l

    intoarce deloc,ceea ce echivaleaza cu moartea fizica.Invatati sa va controlati si,in

    primii ani, nu indepartati astralul la distante mari.

    vand in vedere ca in planul astral orice gand se indeplineste instantaneu trebuie sa

    avem un cotrol absolut asupra gandurilor.De multe ori celor incepatori in momentil

    desprinderii de corpul fizic le apare o stare de frica &de cele mai multe ori cea de a muri).Daca

    se intampla sa aveti o stare de teama cel mai indicat este sa rostiti numele maestrilor

    iluminatisus de exemplu).

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    6/12

    $ot sa mai spun din expetienta ca mantra 6um =ovinda3a nama ,m-a salvat in momentul

    cand am fost in prezenta unei entitati malefice din astral &la rostirea mantrei pur si simplu ea a

    disparut odata cu frica mea).Mantra este o mantra de protectie va asi%ur.

    >rmatoarea piesa are implementata in ea frecventa corecta pt a va induce proiectia

    astrala.5unetele din bac4%round sunt ca o apa si da sentimentul de plutire cand piesa e

    ascultata cu casti.$iesa este foarte relaxanta dar tenolo%ia undelor cerebrale implementata in

    piesa nu va lasa corpul sa adoarma.

    ttp!///.zsare.netaudioportal-mp+.tml

    #n urmatoarea piesa versurile dintrun cantec tibetan sunt asociate cu sunete misterioase ce

    ajuta la inducerea proiectiei astrale.

    ttp!///.zsare.netaudioastral?cant-mp+.tml

    $entru ca piesele sa aiba un efect mai rapid,ascultati-le cu casti.Doar asa tenolo%ia

    frecventelor cerebrale

    are efect in melodi.

    Tot din experienta va spun ca prima piesa ciar are efect.

    succes si nu uitati sa aveti o minte calma inainte de tenica&nu mancati inainte cu *-+ ore de a

    o face).Totul consta in concentrare si constientizare.Eu ma dedublez usor acum ,vizualizandu-

    ma plutind deasupra corpului meu fizic ,intins.Cam *

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    7/12

    Practic5nd diversele chei pe care 7noza le d2 pentru a ne dedubla4n modcon3tient, aceste 8vise8 pot deveni realitate 3i 4n acest fel putem c2l2tori 4n diverse locuriale planetei, putem invoca fiin6e superioare care ne pot instrui 3i 4nv26a marile mistereale vie6ii 3i ale mor6ii etc.

    Dedublare si experiment

    Fenomenul este real, iar revista americana Science confirma

    Dedublarea, decorporalizarea intervine in experientele extracorporale, cand

    corpul astral se desprinde de corpul fizic, Eu-l trecand in corpul astral.Acest lucru se produce in momentul in care relaxarea corpului fizic este

    profunda, meditatia sau vidul mental este si el profund si se deschide Al

    treilea ochi care vede in astral. Despre toate acestea, revista noastra a

    scris pe larg in articolul intitulat Astral journey. Corpul astral .

    Exista numeroase relatari despre dedublare, care se poate produce si in

    mod spontan la unele persoane in stare de relaxare profunda.

    Specialistiispun ca o persoana din 10 a trait sau este posibil sa traiasca o

    astfel de experienta. Aceste stari au fost relatate si de unele persoaneaflate in moarte clinica ce au supravietuit acesteia sau in alte situatii

    neobisnuite care le-au atins undele cerebrale.

    Recent doua echipe de oameni de stiinta au publicat in presa de

    specialitate rezultatele cercetarilor lor, facute independent una de cealalta,

    referitoare la experimentarea de laborator a dedublarii. (Este recunoscuta

    neincrederea oamenilor de stiinta - si nu numai - in numeroasele fenomene

    paranormale si parapsihice, daca acestea nu pot fi experimentate in conditiide laborator ; dar tot atat de adevarat este si ca experimentele costa ). Desi

    fenomenele respective se produc cu o frecventa mare, la unele persoane in

    mod spontan, la altele in experiente de viata marcate de evenimente

    funeste, iar la alte persoane pe cale de autoinductie, multi sunt inca

    sceptici in a le accepta.

    http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=413http://www.elystar.ro/modules/news/article.php?storyid=413
  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    8/12

    Atat timp cat cercetatorii englezi si elvetieni si-au publicat rezultatele

    experimentarilor in prestigioasa revista americana Science, ele arata ca

    fenomenul de dedublare este real, poate fi indus in conditii de laborator si,

    deci, poate fi studiat.Scepticii pot sa se informeze !

    Dedublarea con!tient"

    @n timpul viselor fiecare dintre noi experimenteazA de fapt dedublarea astralA spontanA. @nBelepBii vecii #ndii afirmA c

    :somnul ne este dat pentru a ne aminti de moarte, n timp ce visele ne obinuiesc cu lumile astrale.;

    6depBii teoriei corpurilor subtile susBin de altfel, cA acestea ar fi explicaBia odinei ce survine n timpul somnului ianume, desprinderea corpului astral i rencArcarea lui cu ener%ii subtile. 5omnul indus prin intermediul somnifereloreste superficial, fiind neodinitor i nici nu permite apariBia viselor, tocmai pentru cA un astfel de somn nu faciliteazAdesprinderea corpului astral de corpul fizic.

    MulBi cercetAtori au abordat problema proiecBiilor astrale contiente, dirijate i mai mult, au afirmat cA fiecare individeste capabil sA performeze la un moment dat o astfel de experienBA.

    CercetAtori ca Robert Monroe, Ra3mond Reant, eanine Mora, $.D. Feit Garar3 i $amela Heintraub, =avin i Ivonne9rost au trecut ciar la elaborarea unor pro%rame concrete, prin respectarea cArora oricine ar putea :nvABaJ sApractice proiecBia astralA. @n toate aceste metode, controlul mental al g#ndurilor !i emo$iilor este esen$ial.

    Contientizarea etapelor unei relaxAri profunde, o treptatA detaare de lumea exterioarA, de lucrurile care ne atra% nmod obinuit este de asemenea necesarA. Este necesarA mai ntKi amplificarea capacitABii de a se interioriza, de aaprofunda propriile stAri psiice dupA care, abilitatea de expansionare a stArii de coniinBA n forma proiecBiei astrale sva dezvolta treptat. Dar pe lKn%A acestea, perseverenBa, rAbdarea i ncrederea sunt trAsAturi de caracterindispensabile unei depline reuite.

    Dedublarea contientA poate avea loc i prin tenici de inducBie! n transe, dans amanic, iperventilaBie. $racticate ncadrul unor cAi spirituale, aceste experien$e trebuie s" se afle sub directa %ndrumare a unui maestruspiritual, %ntruc#t producerea brusc" a st"rii de dedublare poate duce la !oc psihic, emo$ional,asfixiere, supraexcitare, hiperventila$ie, intoxicare, anoxie.

    De exemplu, eanine Mora considerA ca fiind esenBiale n nvABarea proiecBiei astrale urmAtoarele elemente!

    Relaxarea L nBeleasA ca procedeu neuromuscular prin care se eliminA anxietatea, stresul, %Kndurile ne%ative,tensiunile interioare. @n mintea noastrA, menBioneazA autoarea, trebuie sA avem mereu su%estia! :fii relaxat;

    RespiraBia trebuie sA fie completA, amplA, naturalA i trebuie sA cuprindA cele trei etape, aa cum sunt eledescrise n cadrul tenicilor 3o%ine de $rana3ama! abdominalA, toracicA i clavicularA. ipsa unei buneoxi%enAri micoreazA capacitatea de concentrare i obosete prematur creierul. De asemenea, respiraBiacompletA 3o%inA ne poate ajuta la trezirea armoniasA a celor apte ca4ras, ceea ce va face ulterior posibilAi dedublarea stralA.

    Concentrarea constA ntr-un efort de voinBA i este tradusA n acea capacitate de a fi absorbiBi de un obiect de

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    9/12

    idee, fArA nici un :parazit; mental, nseamnA a fixa :receptorul nostru de unde radio; &creierul) pe lun%imea dundA fArA sA captAm toate interferenBele care se re%Asesc i care bruiazA emisia. Concentrarea nseamnA nfapt un control mental cKt mai bun. $entru a obBine concentrarea este necesar sA ne relaxAm mai ntKi. :AsA%Kndurile i ima%inile sA pluteascA. AsaBi-le sA treacA fArA a le reBine. Nu cAutaBi sA le opriBi n mod voluntar.Cu cKt veBi vrea sA le ndepArtaBi cu atKt ele vor fi mai prezente. @ncetul cu ncetul ele vor diminua i vordispare. 5ubiectul asupra cAruia vrem sA ne concentrAm va apare fArA dificultate. $oate pArea o stare dereverie sau de absenBA.; i autoarea mai adau%A! ;9iBi prezenBi n ceea ce faceBi. ConsideraBi orice activitate ca

    fiind interesantAO AsaBi-vA absorbiBi de ea.;http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=10!

    )*)$B!A#*A

    #n $%r%l fiecr%i corp fi'ic se afl toat s%ccesi%nea de plan%ri paralelecare se intersectea'( astfel )nc*t )n tot ansam+l%l sistem%l%i solar materiaeteric este amestecat c% cea astral ,i cea ca%'al( toate ptr%n'*nd corp%rilesolide. % exist o delimitare strict a a,a-'iselor plane paralele.

    rin 23456R2( om%l poate trimite )n spa7i% %n ro+ot de s%+stan7eteric lipsit de spirit ,i de con,tiin7( diri$at de mintea om%l%i( care ),i incl%deo component )n acel ro+ot. artea eteric a perispirit%i%i este cea care poate fidislocat( capt*nd o parte a min7ii 8mintea de re'er9 ,i astfel( c%prinse )n)n9eli,%l eteric desprins de corp%l fi'ic( pot cltori )n astral sa% )n spa7iile

    s%perioare.6;iecare partic%l a astral%l%i( oric*t de mic ,i de fin ar fi ea( este %n aparat defotografiat( astfel )nc*t tot ce se )nt*mpl pe m*nt sa% )n %ni9ers%l nostr%stelar este fotografiat )n astral. eea ce 9ede7i c*nd ptr%nde7i )n astralrepre'int imagini ,i fapte petrec%te oric*nd )n trec%t ,i ori%nde )n pre'ent.espre 9iitor se pot o+7ine informa7ii prin ded%c7ie( prin declan,area %n%i

    mecanism a%tomat ,i instantane% care 9 re9elea' ipote'e despre fapte ,isit%a7ii 9iitoare( dar tre+%ie s )n7elege7i c 9i s-a dat doar o 9ariant( doar oposi+ilitate despre ceea ce se 9a )nt*mpla. iitor%l n% este fix( n% poate fi)ncerc%it. %te7i primi o progno' din astral( ea se poate ade9eri exact( sa% p%7indiferit( e9ent%al )ntr-o 9ariant contrar( sa% n% se ade9ere,te. ei care a% acces

    prin di9erse metode la memoria astral 86@asha n% prea ),i as%m rsp%ndereade a transmite oric%i pre9i'i%nile pe care le-a% primit. Aa$oritatea da%

    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1805http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1805
  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    10/12

    progno'e codificate( pentr% ca aceia care le 9or interpreta de-a l%ng%l timp%l%is le poat adapta la pre'ent%l )n care triesc. rogno'e ca ale l%i ostradam%s

    pot fi interpretate )n diferite mod%ri( de aceea n% tre+%ie s fie l%ate dreptpre9estiri a+sol%te. #n general( este +ine ca progno'ele s fie date pe termen c*tmai sc%rt( )n ca' contrar inter9enind acei factori aleatori care pot na,te noi9ariante ,i pot compromite 9ala+ilitatea progno'ei.

    23456R26 2

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    11/12

    6ceast %ltim sit%a7ie poate a9ea o implica7ie +enefic sa% malefic(depinde de ca'. e exempl%( dac %n spirit malefic cola+orea' c% o mintenerecepti9( +locat( at%nci sfat%rile rele date de spirit n% s%nt prel%ate )n modcoresp%n'tor de minte ,i efect%l malefic al comen'ii este m%lt dimin%at( iarconsecin7ele fi'ice s%nt mai p%7in distr%cti9e dec*t ar fi dorit spirit%l. a'%lideal este ca %n spirit ele9at s cola+ore'e c% o minte aerisit( penetra+il( +ine,lef%it( recepti9. 6cesta este ca'%l il%mina7ilor l%mii pm*ntene( aceia carea$%ng )n spa7iile s%perioare( c*t mai aproape de 5%mina i9in. Op%se acestoras%nt fiin7ele la care spirit%l malefic este )nso7it de o minte recepti9( iarre'%ltatele s%nt ac7i%ni c% %n caracter p%ternic malefic( distr%cti9.

    #n somn( spirit%l cltore,te mere% ,i )n fiecare clip )i transmitecon,tiin7ei impresii s%+ form de imagini ,i s%nete. Aintea le preia de lacon,tiin7 )n f%nc7ie de calitatea sa recepti9. #n creier se pstrea' doar o partedin impresiile primite de minte( astfel )nc*t la tre'ire ),i aminte,te mai m%lt sa%mai p%7in din imaginile ,i s%netele transmise. eci( re7inerea 9iselor depinde decapacitatea de memorare a creier%l%i( s%+ comen'ile min7ii.

    http://www.spirit%s.ro/;BRB

  • 7/21/2019 52827313-CALATORII-ASTRALE-culegere-de-texte.doc

    12/12