24Fun Brasov Editia 211

of 64 /64
anul Ix nr. 211 GRATUIT 64 pagini www.24fun.ro 13 - 26 iulie 2013

Embed Size (px)

description

(13 - 26 iulie)

Transcript of 24Fun Brasov Editia 211

Page 1: 24Fun Brasov Editia 211

an

ul

Ix n

r. 2

11

GRAT

UIT

64 p

ag

ini

www.24fun.ro 13 - 26 iulie 2013

Page 2: 24Fun Brasov Editia 211
Page 3: 24Fun Brasov Editia 211

Din seria… mi-e milă de tine, dar demine mi se rupe sufletul, jur pe roșu căam nevoie de un concediu. Acum te strâmbi și zici că-s egoistă, că nu doar eu muncesc, că și tu simți lafel. Dar… Să revenim la mine! În restul zilelor sunt o persoană cusuflet mare, dar luna asta am unproiect nou – să-mi pese mai multe demine! Mi-am făcut și listă. Să stau mai mult acasă. Îmi zâmbesc ochii și mă umplu deenergie pozitivă la fiecare întâlnire cupasiunea mea… decorațiunile! Să am minim o ședință de răsfăț

corporal pe săptămână. Să-i aud zilnic vocea mamei, chiar șiprin telefon. Să povestesc toate nimicurile zilnice cu

prietenele. Să fac din bucătăria mea un tărâm alaventurilor culinare.Să descopăr în fiecare zi o melodienouă. Să petrec mai mult timp cu pufoșiimei… la câini mă refer. Să profit de zilele cu soare și să măplimb prin toate parcurile și dealuriledin împrejurimi. Să-mi găsesc răbdarea necesară să măjoc. Aici am de lucru, dar fiecareproiect are în spate o strategie, așa cămă apuc de desenat! Să îmi caut activități care nu implicăcheltuieli financiare. Să fiu din nou creativă! Să zâmbesc cu sufletul, nu cu guraforțată de mușchii feței.

Să numai fiu stresată de plăți și cliențineserioși. Să numai iau lucrurile personal.Oamenii sunt așa cum sunt nu doar cupersoana mea, Alina, ci și cu vecinul,colega de birou sau chiar cu sora lui.Nu-i pot educa, dar asta nu înseamnăcă trebuie să fiu ca ei. Poate dacă noi oamenii am citi maimult… și am asculta mai multă muzicăbună... Între 18 – 21 iulie în PiațaSfatului va fi Festivalul de Carte șimuzică. Ai ocazia să testezi feed backul! Detalii pe www.libris.ro. În rest?Aștept cu nerăbdare Fatzada StreetFest pe strada Postăvarului 16 – 18august. Sunt însetată de cultură!

editoriale partea 1Alina Ariton 3Mihai Dobrovolschi 4Mircea Toma 6The Story - Just t 8

editoriale partea 2

Editor: S.C. reDDY TO BuY S.r.l. Redac\ie: Tel./Fax. 0268 477 023

Adresa: Str. Serii nr. 2 Management: alina ariton - [email protected]

DTP: alexandru Constantin Publicitate: Oana Draghici - [email protected]

Redac\ie: [email protected] Secretariat: [email protected]

Grafic[: alexandru Constantin Tipar: artprint Distribuţie: reddy To Buy pr agency

Re\eaua 24FUN: Director General: alex. S[ndulescu Redactor-§ef: aneta ple§a

Responsabilitatea pentru exactitatea informa\iilor revine exclusiv institu\iilor care le furnizeaz[.

www.24fun.ro Tiraj: 15.000 de exemplare

Sete de mine!

Alina Ariton

S UMAR 13 - 26 iulie 2013

info partea 1cultura 10expo 14evenimente 16summer story 26shopping 31evenimente speciale 32auto 34Ciprian Vaida 3

Corina Bacalu 4The Story - Bombo 6

info partea 2frumusete 8pizza & food 14restaurante 16cluburi si baruri 21turism 25

Page 4: 24Fun Brasov Editia 211

O singură dată

Trei femei

Mihai Dobrovolschi

editorial

4 z www.24fun.ro

Când am avut o femeie exactca maică-mea, am alungat-o.Era exact ce îmi doream. Ba nu, mint. Era exact ce îmiaminteam. Am alungat-opentru că mă făcea săgânguresc, să tremur dinbărbie şi să îmi şterg nasul cumâneca. Şi la vârsta meadevenise uşor penibil.Când am avut o femeie exactcum îmi imaginam o iubită,am alungat-o. Era exact ce îmi doream.Ba nu, mint. Era exact ce îmi imaginam.Am alungat-o pentru că măfăcea să fiu exact cum îmiimaginam că aş fi dacă aşavea o iubită. Şi nu învăţam nimic. Or, la vârsta mea, deveniseuşor târziu.Când am avut o femeierăzboinică, am alungat-o. Era ceva ce nu mai văzusem,dar o recunoşteam ca ceva ce îmi mai fusese în faţă. Era exact ce credeam că nu-midoresc. Dar era de ofrumuseţe atât de puternicăîncât îngenunchea oricevietate. Am alungat-o pentrucă era atât de femeie încât, decâte ori vedea că sunt bărbat,mă omora câte puţin. Or, la vârsta mea, deveniseuşor devreme.Dar nu sunt singur. Pentru că, alungându-le, lepot chema acum pe toatedeodată. Şi doar aşa n-o să lemai alung: dacă vin toate trei,iubindu-se, fiind una singură,fiind una cu mine.Abia atunci n-o să mai vrea săfie alungată: când o să poatăchema trei bărbaţi deodată,un paj, un cavaler şi-un regesângeros din acelaşi turn decetate, una cu ei înşişi, unulcu ea.

Page 5: 24Fun Brasov Editia 211
Page 6: 24Fun Brasov Editia 211

Luxten stinge Bucureştiul

Concert la lun[

Mircea Toma

editorial

6 z www.24fun.ro

Locuiesc pe o străduţă din vatra vechea capitalei. Străzi croite la începutulsecolului XX, cu case tip, de câte douăniveluri, aşa cum sunt majoritateaclădirilor din oraş până la graniţa cumarile cartiere de blocuri.

De câteva luni, într-una dintre caselevecine, a început să se mute o familie,iar primul sosit în noul domiciliu afost un câine lup frumos foc. Când zicilup, zici şi că-i curajos. Lupul ăsta,însă, este mai degrabă sociofil:iubeşte compania şi nu suportăsingurătatea. Or’, singura întâlnire cucâte-un alt membru al familiei sepetrece o dată pe zi, când i se dă ceva

de mâncare. În restul zilei, căţelulplânge de ţi se rupe sufletul. Dar cum este, totuşi, ditamai lupul,plânsul lui este un urlet continuu careintră în competiţie cu concertele dinPiaţa Constituţiei – care e la mai puţinde un kilometru distanţă. Concertelese termină până la miezul nopţii,căţelul nostru rezistă până dimineaţă.

În altă ordine de idei, în acelaşi decorde început de secol, luminatul stradals-a sfârşit de mai mult de-o lună. Nu doar pe strada mea, ci şi pe ceavecină, ca starea de beznă absolutăsă nu fie alterată de vreun bec rebel.Cătinel, în locatari s-a trezit reflexul

de cetăţeni şi au început să facăreclamaţii. La început le-au făcut laprimărie, pentru că în imaginaţia lorprimăria răspunde de starea oraşuluişi de confortul cetăţenilor. Când s-au sinchisit să răspundă,funcţionarii de la primărie au explicatcă e inutil să reclamăm la ei, pentrucă iluminatul stradal e încă din 1996“externalizat către SC LuxtenLighting SA Bucureşti.” La Luxten răspunde în doi peri odoamnă care, o vreme, a refuzat săînregistreze reclamaţii pentru că “nusunt destule”! Apoi a înregistratreclamaţii, fără alt efect. În faţa acestui răspuns, eu şi veciniimei ne-am simţit abandonaţi iar ceamai la îndemână reacţie a fost aia decâine lup: urletul. Iar cum bezna areavantajul că lasă luna la vedere,acum avem şi la ce urla.

Page 7: 24Fun Brasov Editia 211
Page 8: 24Fun Brasov Editia 211

Misiunea noastră este să vă încântămsimțurile cu cele mai diversificate șimai încântătoare rețete naturale deplante, ambalate elegant pe patru categorii, pentru diverse tipuri de consumatori. Suntem astfel completdedicați sloganului nostru: Just t,Nowadays tea!

Astfel, Just t a creat pentruconsumatorii săi trei categorii derețete, potrivite fiecărui moment alzilei: Classic Selection, cuprinzând predominant diverse sortimente de ceai

negru sau verde, Favourite Selection,rețete delicioase de ceaiuri de fructe șiSpa Selection, desfătări ale simțurilorcu ghimbir, lemn dulce, miere saufructe exotice.

Vă recomandăm să serviţi un Just tGreen Tea Jasmine Blossom, elegant şigustos în acelaşi timp sau un Just tFruit Infusion Sweet Berry, ceai defructe delicios, recomandat şi copiilor.Poftiţi la masă! Just t şi Restaurant La

Mav vă aşteaptă.

Pentru că nimic nu se compară cu omasă delicioasă şi un ceai savuros,Restaurant La Mav şi Just t vă aşteaptăpe str. Toamnei. nr. 3-5.

Just t, una dintre cele mai moderne șimai cunoscute mărci de ceai, la niveleuropean, produsă de către LifebrandsGermania și importată în Româniaexclusiv de către S.C Food Bar S.R.L,oferă consumatorilor de ceai rețeteatent preparate, în combinații mereusurprinzătoare și savuroase de plantenaturale. Cuvintele care caracterizeazăși reprezintă brandul Just t sunt idee șidesign, modern, calitate, inovație,simplitate și caracter iar cuvintele carecaracterizează și reprezintăconsumatorii de ceai Just t - o nouăgenerație de iubitori de ceai.

Prin tehnologie modernă, animată desensibilitate, multă dedicare și spiritinovativ, Just t a dezvoltat un sortiment modern de ceaiuri despecialitate, clasic și de wellness.

the story

8 z www.24fun.ro

Restaurant La Mav

Just t - aventura gusturilor

Page 9: 24Fun Brasov Editia 211
Page 10: 24Fun Brasov Editia 211

10 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

FILARMONICA BRAŞOV

Str. Apolonia Hirscher, nr.10

Complexul Militar, Livada Poştei

Telefon: 0268.473.058

www.filarmonicabrasov.eu

OPERA BRAŞOV

Str. Bisericii Romane Nr. 51,

Telefon: 0268 41 59 90

www.opera-brasov.ro

TEATRUL ANDREI MURESANU

P-ta Libertatii, nr.1

Sfantu Gheorghe, Jud. Covasna

Tel./fax: 0267 315 324

www.tam.ro

TEATRUL ARLECHINO

Str. Hirscher Apollonia nr. 10

Telefon: 0268-475 243

www.teatrularlechino.ro

HANSEL SI GRETEL

de Stefan Dedu Farca

Regia: Liviu Steciuc

Scenografia: Manuela Zaharie

S]mb[t[, 13 iulie, ora 10:30

la Sediu

Duminic[, 14 iulie,

ora 10:30 - 12:00

la Sediu

PROGRAMUL STAGIUNII

ESTIVALE 2013

PUNGUTA CU DOI BANI

de Stefan Dedu Farca

O conceptie regizorala a colecti-

vului de actori ai Teatrului

Arlechino

S]mb[t[, 20 iulie, ora 11:00

Centru - Pia\a Sfatului

POVESTEA

OMULETULUI

ALB – ASMODEE

Regia: Valentin Dobrescu

Scenografia: Valentin Dobrescu

Muzica: Alin Macovei Moraru

Miercuri, 24 iulie, ora 11:00

R[c[d[u - Parcul Trandafirilor

TEATRUL SIC{

ALEXANDRESCU

Str. Piata Teatrului nr. 1

Tel. 0268 418 850

www.teatrulsicaalexandrescu.ro

BIBLIOTECA JUDE|EAN{

„GEORGE BARI|IU”

Bulevardul Eroilor nr. 33-35

Telefon: 0268 419 338

www.bjbv.ro

LANSARE DE CARTE

Liga Scriitorilor

Joi, 18 iulie, ora 18:00

Mansarda Casei Baiulescu

SEARA DE CARTE

Joi, 24 iulie, ora 18:00

Mansarda Casei Baiulescu

FILIALA PENTRU

COPII SI TINERET

SMS prescolar – Educatie

pentru miscare pentru copiii

între 3-7 ani.

Str. Iuliu Maniu nr. 6

Expozitia de carte – Biblioteca

Judeteana „George Baritiu”

Brasov - Sediul Central, la etaj

1 - 31 iulie,

ora 9:30 - 13:30

Page 11: 24Fun Brasov Editia 211
Page 12: 24Fun Brasov Editia 211

CENTRUL CULTURAL REDUTA

Str. Apollonia Hirscher

Tel. 0268 419 706

FESTIVALUL INTERNA|IONAL

AL ARTELOR DIN |{RILE

VECINE ROM}NIEI SI DIN

BALCANI

edi\ia a VII-a

Ţări invitate: Turcia, Polonia,

Serbia, Ungaria, România

Miercuri – Vineri 12-14 iulie

FESTIVALUL COPIILOR

Brasovul va deveni capitala

copilariei, bucuriei si a bunei

dispozitii. Festivalul va gazdui

activitati complexe pentru copii,

parinti si toti cei care isi doresc

sa petreaca timpul cât mai placut

si recreativ.

Miercuri, Joi, Vineri,

17, 18, 19 iulie

CENTRUL CULTURAL GERMAN

Str. Lung[ nr.31

Tel: 0268.473.104

Mobil: 0745.209.707

www.kulturzentrum-kronstadt.ro

CEAINĂRIA CEAI ET CAETERA

Str. Latinaă nr 15, Braşov

Tel. 0372.741.745

www.ceaietc.ro

[email protected]

SCHIMB DE C{R|I

Aduceți o carte, povestiți-ne

despre ea și împrumutați-o unui

alt pasionat de lectură!

La schimb, puteți primi cel puțin

o altă carte care vi se pare

interesantă!

Duminic[, 28 iulie, ora 19:00

CLUBUL DE BOARD GAMES

~n fiecare zi de luni, ora 19:00

~NT}LNIREA CLUBULUI

de Go CS Tengen din Brașov

`n fiecare mar\i de la ora 19:00

PUZZLE NIGHT

Competi\ie `n Brasov

~n fiecare miercuri ora 19:00,

`ncep]nd cu data de 24 aprilie.

Înscrierile se fac la una din

adresele de e-mail:

[email protected],

[email protected] sau telefonic

la: 0731.837.596

FRIDAY NIGHT MAGIC

~n fiecare vineri de la ora 19:00

COL|UL DE IDEI...

Cadouri sau pretexte pentru a le

face o bucurie celor dragi... și

pentru a face în același timp o

faptă bun[

PRERELEASE MAGIC

THE GATHERING CORE

SET M14

Magic The Gathering este cel mai

cunoscut joc de tipul “trading

card game” din lume, cu o istorie

de 20 ani. Brașovul este unul din

cele 6 orașe din țară care poate

oraganiza Prerelease pentru noile

seturi.

Sâmbătă, 13 iulie, ora 12:00

LANSARE JOC

REGELE DIN TOKYO

Regele din Tokyo (denumire

originală – King of Tokyo) este un

joc de strategie combinat cu

noroc conceput de Richard

Garfield, omul care a oferit lumii

cel mai celebru joc de carți,

Magic: The Gathering.

Duminică, 14 iulie, ora 13:00

ATELIER DE CORONI|E

~NMIRESMATE

Cu cine? Cu Adela - ucigătoarea

de flori :P Cu ce? Ca să nu fiu

killer în serie, puteți să vă aduceți

florile preferate (nu foarte multe),

sârmă (nu ghimpată) și o panglică

12 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 13: 24Fun Brasov Editia 211

drăguță (opțional) și normal...

hainele care să se asorteze cu

coronița

Duminică, 14 iulie, ora 13:00

ATELIER DE LEGO

“build it your way”

Cu cin? Horia, "ingineraș" în

devenire cu pasiuni ciudate și

sau diverse, globetrotter dornic

de aventură și o discuție

stimulantă.

Cu ce? Cu entuziasm și cu puțină

atenție pentru detaliu (meșterul

aduce cam tot ce trebuie).

Miercuri, 17 iulie, ora 18:00

LABORATORUL DE OPTIMISM

Cu cine? Eu sunt Tudor Mureşanu

şi toată viaţa am făcut ce-am

vrut. Nu m-am plictisit niciodată

şi nici nu înţeleg conceptul.

Joi, 18 iulie, ora 19:30

POVETI C{L{TORIE

din “lumea a treia”

Cu cine? Timp de peste 10 ani,

Mircea Samoilă a trăit și a muncit

în India, Sri Lanka, Ghana, Togo,

Etiopia, Thailanda, Maroc, Africa

de Sud, Botswana, Jamaica,

Argentina, Burma, Nepal

Joi, 18 iulie, ora 19:30

BASTIONUL |ES{TORILOR

Str. George Co§buc nr. 9

Tel. 0268 472368

Mar\i – Duminic[: 9.00-17.00

Expozi\ia “Cetatea Bra§ovului

§i fortifica\iile din |ara B]rsei”

BISERICA NEAGR{

Curtea Johannes Honterus nr. 2

Tel. 0268 511825

CONCERT DE ORG{

în fiecare Mar\i, Joi si Sâmb[t[.

2 - 30 iulie, ora 18:00

Stagiunea concertelor de orga

Biserica Neagra

GHIDAJ TEMATIC

Prezentare turn, clopote si

acoperis - cu Liliana Selaru

Biserica Neagra

Miercuri, 17 iulie, ora 17:00

GHIDAJ TEMATIC

Covoarele orientale si

stranele - cu Richard Sterner

Biserica Neagra

Miercuri, 24 iulie, ora 17:00

CONCERT VOCAL SIMFONIC

Johannes Brahms - Ein Deutsches

Requiem `n cadrul proiectului

„Oratorium” al Funda\iei Jubilate

Cluj-Napoca)

Vineri, 26 iulie, ora 18:00

(Biserica Neagra

BASTIONUL GRAFT

Aleea Dup[ Ziduri

Tel. 0268 474662

Luni 12.00-19.00.

Mar\i – Vineri: 11.00-18.00.

S]mb[t[-Duminic[: 10.00-19.00

„Arme albe §i de foc,sec.XVIII”

CASA SFATULUI

Pia\a Sfatului nr. 30

Tel.: 0268.472.363

Marti: Duminica: 09:00 - 17: 00

www.24fun.ro z 13

13 - 26 iulie

Page 14: 24Fun Brasov Editia 211

14 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

GALERIE DE ANTICHIT{|I

Str. Mureşenilor nr.15

Tel. 0268.410 219

Bijuterii, artă decorativă, pictură

Muzeul primei Scoli Romanesti

Pia\a Unirii nr. 2-3

Luni - Duminica: 09:00 - 17:00

Pret intreg: 5 RON. redus: 3 RON

GALERIA DE ARTA

TRANSILVANIA

Piaţa Sfatului nr. 7, Braşov

Tel: 0268.418.411

Luni - Vineri: 11:30 - 19:00

Sâmbătă: 11:30 - 15:00

ISABELL ART GALLERY

Str. Apollonia Hirscher 4

Tel. 0368 800 159

Luni - Sâmb[t[:10.30 - 19.30

LIBR{RIA LIBRIS

Str. Mureşenilor Nr. 14

Tel: 0268 477 799, 0268478 595,

Fax: 0268 477 798

E-mail: [email protected]

www.libris.ro

MUZEUL CIVILIZA|IEI

URBANE

Piaţa Sfatului nr. 15

Tel: 0268 475565

Expozi\ie spectacol

“Al noulea cer", colectia

Claudia Laura Zigman

Vernisaj - miercuri, 3 iulie,

ora 17:00

4 iulie - 15 august 2013

Program de vizitare:

Mar\i - Duminic[: 10:00-18:00.

MUZEUL DE ETNOGRAFIE

B-dul Eroilor nr. 21 A;

Tel. 0268.476.243

www.etnobrasov.ro,

Preţ bilet adult - 5 lei, pensionar -

3 leI, elev/student - 1,5 lei

MUZEUL DE ART{

B-dul Eroilor nr. 21

Tel. 0268.477286, 0368.409049

www.muzeulartabv.ro

Marţi-Duminică 10.00-18.00

Expoziţii permanente

Galeria Naţională reuneşte creaţii

aparţinând celor mai importanţi

maeştrii ai artei româneşti

moderne şi contemporane

Evenimente

Expoziţia „Şcoala de la

Poiana Mărului” (Horia Bernea,

Letiţia Bucur, Ion Dumitriu,

Şerban Epure, Mircea Milcovici,

Teodor Moraru, Teodor Rusu,

Vasile Ulian).

Expoziţie eveniment dedicată

unui capitol fundamental al

picturii româneşti postbelice.

MUZEUL JUDEŢEAN

DE ISTORIE

Piaţa Sfatului nr. 30

Tel: 0268 472363

www.mcubrasov.ro

MUZEUL MEMORIAL

"CASA MURE±ENILOR"

Pia\a Sfatului nr.25

Tel. 0268 477864

www.muzeulmuresenilor.ro

[email protected]

M – V: 09-17/ L- S: 10-17

MUZEUL NAŢIONAL PELEŞ

Castelul Peleş şi Castelul Pelişor

Sinaia, str. Aleea Peleşului nr. 2

Luni şi Marţi închis

Miercuri: 11:00 - 17:00

Joi - Duminic[: 09.00 -17.00

MUZEUL MEMORIAL

“±TEFAN BACIU”

Str. George Baiulescu Nr. 9

Mar\i-Vineri, ora: 09.00-17.00;

Sâmb- Dum:10.00 -17.00

ŞCOALA POPULARĂ

DE ARTE ŞI MESERII

,,TIBERIU BREDICEANU”

Strada Lungă nr. 1, Braşov

Telefon:0.268.413.965

Page 15: 24Fun Brasov Editia 211

ALIAN|A FRANCEZ{

BRA±OV

B-dul Eroilor, nr. 33,

Casa Baiulescu

Telefon: 0368.41.21.79

Luni, miercuri:09.00 – 16.00

Mar\i, joi:13.00 - 20.00

Cursuri de limbă franceză -

toate nivelurile. Examene:

DELF-DALF sesiunea 10-11

noiembrie:

înscrieri până în 25 octombrie.

TEF, TEFaQ, TCF Québec

Teste standardizate pentru

competențe lingvistice

obligatorii pentru candidații la

imigrare in Canada.

CONSILIUL JUDE|EAN BRA±OV

CENTRUL JUDE|EAN

PENTRU CONSERVAREA

±I PROMOVAREA CULTURII

TRADI|IONALE BRA±OV

Adresa: str. Apullum. Nr.3

Tel – Fax: 0268 – 885860/ 61

www.folclor-bv.ro

[email protected]

ASOCIA|IA MUSASHINO, JAPONIAAdresa: str. OLTET nr.11De luni până vineri de la orele13:00Tel./ Fax: +40-(0).268-471 810www.musashino.roCENTRUL DE INFORMARECOMUNITAR{ BRA±OVBd. Eroilor nr. 35,Program: Luni - Vineri : 9 - 20

CENTRUL DE TINERET BRA±OVStr. Suisul Castelului nr. 1-3Telefon: 0268/478803

CASA DE CULTUR{ A STUDEN|ILOR BRA±OVStr. Memorandului nr.39Telefon 0268 546 975www.ccsbrasov.ro

CENTRUL CULTURAL AMERICAN FRED ROBEYAdresa: Bdul Eroilor 7Corpul B, Colegiul NaţionalUNIREA Telefon: 0268417497

CENTRUL DE INFORMARETURISTICã (C.I.T.)Adresa: B-dul G[rii nr. 5 www.brasovcity.ro [email protected]: 0268.416 550/208Luni-Vineri: 09.00-17.00S: 09.00-13.00, D:09.00-17.00

CENTRUL DE INFORMARETURISTIC{ BRA±OVPiata Sfatului nr. 30Tel. 0268/419.078Website: www.brasovtourism.eu,www.ghid-brasov.ro E-mail: [email protected],[email protected]

CENTRUL DE INFORMARE ±I PROMOVARE A TURISMULUI PREDEALStr. Intrarea G[rii, nr. 1 Tel.fax 455330.www.predeal.ro

CENTRUL FASTRACKIDSBRASOV

Str. Carierei nr.91 (Zona de vile) Telefon: 0725 385 385metode si tehnici de predaremoderne pentru copiiE-mail: [email protected]

SCOALA DE LIMBI STR{INE LINK Brasov,B-dul 15 Nov 52,et.1www.englezabrasov.ro0724 465 880 Cursurideschise de limb[ englez[ pentru copii §i adul\i (inclusiv cu profesori nativi), ateliere de weekend pentru copii `n limba englez[ §i german[ §i biblioteca `n limba englez[. Cursuri adaptate §i flexibilepentru companii.

EDUCAŢIONALOrganizează: cursuri deengleză, germană, franceză şiromână pentru străini capachete de pregătireprofesională. Asigurămservicii de interpretariat şitraducere scrisă[email protected];www.euroeducational.ro0724 251 0850788 139 000

www.24fun.ro z 15

13 - 26 iulie

Page 16: 24Fun Brasov Editia 211

S}MB{T{ 13 IULIEFILMCITYPLEX

PACIFIC RIM

- premier[

Regie: Guillermo del Toro

ora: 20:45

THE HEAT

- premier[

Regie: Paul Feig

orele: 13:45, 21:00

LORE

- premier[

Regie: Cate Shortland

orele: 13:15, 20:15

DESPICABLE ME 2 3D

Regie: Pierre Coffin,

orele: 11:15 D, 18:45 S

THE LONE RANGER

Regie: Gore Verbinski

ora: 15:45

BYZANTIUM

Regie: Neil Jordan

ora: 18:00

MONSTERS UNIVERSITY 3D

Regie: Dan Scanlon

ora: 11:30 D

WORLD WAR Z 3D

Regie: Marc Forster

ora: 13:30

INTERNSHIP

Regie: Shawn Levy

ora: 16:00

MAN OF STEEL 3D

Regie: Zack Snyder

ora: 18:15

NOW YOU SEE ME

Regie: Louis Leterrier

orele: 11:00, 22:15

FAST & FURIOUS 6

Regie: Justin Lin

ora: 15:30

PARTYCLUB SOFA

Sofalize s'il vous plait

RSVP: 0771.789.789

THE VINTAGE PUB

Doctor Party

RSVP: 0745.050.487

GOHA

Saturday Fever

RSVP: 0732.522.755

LOUIS

Long Live the KING

RSVP: 0733.200.800

SOCIAL PUB

Lucky Thirt3en Party

RSVP: 0742.332.211

LIVETIMES PUB

Za Band Live Show

& After Party

RSVP: 0736.737.373

DUMINIC{14 IULIEFILMCITYPLEX

PACIFIC RIM

- premier[

Regie: Guillermo del Toro

ora: 20:45

THE HEAT

- premier[

Regie: Paul Feig

orele: 13:45, 21:00

LORE

- premier[

Regie: Cate Shortland

orele: 13:15, 20:15

16 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 17: 24Fun Brasov Editia 211

www.24fun.ro z 17

13 - 26 iulie

DESPICABLE ME 2 3D

Regie: Pierre Coffin,

Chris Renaud

orele: 11:15 D, 18:45 S

THE LONE RANGER

Regie: Gore Verbinski

ora: 15:45

BYZANTIUM

Regie: Neil Jordan

ora: 18:00

MONSTERS UNIVERSITY 3D

Regie: Dan Scanlon

ora: 11:30 D

WORLD WAR Z 3D

Regie: Marc Forster

ora: 13:30

INTERNSHIP

Regie: Shawn Levy

ora: 16:00

MAN OF STEEL 3D

Regie: Zack Snyder

ora: 18:15

NOW YOU SEE ME

Regie: Louis Leterrier

orele: 11:00, 22:15

FAST & FURIOUS 6

Regie: Justin Lin

ora: 15:30

PARTYTHE VINTAGE PUB

EVERY NIGHT Party with DJ

RSVP: 0745.050.487

TIMES PUB

Salsa Night

RSVP: 0736.737.373

SOCIAL PUB

Staff Party

RSVP: 0742.332.211

LUNI15 IULIEFILMCITYPLEX

PACIFIC RIM

- premier[

Regie: Guillermo del Toro

ora: 21:15

THE HEAT

- premier[

Regie: Paul Feig

orele: 13:45, 21:00

LORE

- premier[

Regie: Cate Shortland

orele: 13:00, 19:45

DESPICABLE ME 2 3D

Regie: Pierre Coffin,

Chris Renaud

ora: 13:30 D

THE LONE RANGER

Regie: Gore Verbinski

ora: 18:00

13 - 26 iulie

Page 18: 24Fun Brasov Editia 211

BYZANTIUM

Regie: Neil Jordan

ora: 17:30

WORLD WAR Z 3D

Regie: Marc Forster

ora: 15:30

INTERNSHIP

Regie: Shawn Levy

ora: 16:00

MAN OF STEEL 3D

Regie: Zack Snyder

ora: 18:15

NOW YOU SEE ME

Regie: Louis Leterrier

ora: 15:15

FAST & FURIOUS 6

Regie: Justin Lin

ora: 21:45

PARTYTIMES PUB

Karaoke Party with MC- KJ

Razvan Cojocariu

& Pondera DJ

RSVP: 0736.737.373

MAR|I 16 IULIEFILM

CITYPLEX

PACIFIC RIM

- premier[

Regie: Guillermo del Toro

ora: 21:15

THE HEAT

- premier[

Regie: Paul Feig

orele: 13:45, 21:00

LORE

- premier[

Regie: Cate Shortland

orele: 13:00, 19:45

DESPICABLE ME 2 3D

Regie: Pierre Coffin,

ora: 13:30 D

THE LONE RANGER

Regie: Gore Verbinski

ora: 18:00

BYZANTIUM

Regie: Neil Jordan

ora: 17:30

WORLD WAR Z 3D

Regie: Marc Forster

ora: 15:30

INTERNSHIP

Regie: Shawn Levy

ora: 16:00

MAN OF STEEL 3D

Regie: Zack Snyder

ora: 18:15

NOW YOU SEE ME

Regie: Louis Leterrier

ora: 15:15

FAST & FURIOUS 6

Regie: Justin Lin

ora: 21:45

PARTYCLUB SOFA

Campus SOFA

RSVP: 0771.789.789

18 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 19: 24Fun Brasov Editia 211

13 - 26 iulie

Page 20: 24Fun Brasov Editia 211

TEQUILA CLUB

StudenTime

RSVP: 0720.477.896

CLUB EIGHTIES

Petrecerea Studentelor

RSVP: 0749.660.654

EVENIMENTTIMES PUB

The Original Pub Quiz

RSVP: 0736.737.373

MIERCURI17 IULIEFILMCITYPLEX

PACIFIC RIM

- premier[

ora: 21:15

THE HEAT

- premier[

orele: 13:45, 21:00

LORE

- premier[

orele: 13:00, 19:45

DESPICABLE ME 2 3D

ora: 13:30 D

THE LONE RANGER

ora: 18:00

BYZANTIUM

ora: 17:30

WORLD WAR Z 3D

ora: 15:30

INTERNSHIP

ora: 16:00

MAN OF STEEL 3D

ora: 18:15

NOW YOU SEE ME

ora: 15:15

FAST & FURIOUS 6

ora: 21:45

PARTYTIMES PUB

Frat Party cu MC Bibanu

MixXL & DJ ACID, MLK

RSVP: 0736.737.373

JoI18 IULIEFILMCITYPLEX

PACIFIC RIM

- premier[

ora: 21:15

THE HEAT

- premier[

orele: 13:45, 21:00

LORE

- premier[

orele: 13:00, 19:45

DESPICABLE ME 2 3D

ora: 13:30 D

THE LONE RANGER

ora: 18:00

BYZANTIUM

ora: 17:30

WORLD WAR Z 3D

ora: 15:30

INTERNSHIP

ora: 16:00

MAN OF STEEL 3D

ora: 18:15

NOW YOU SEE ME

ora: 15:15

FAST & FURIOUS 6

ora: 21:45

20 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 21: 24Fun Brasov Editia 211

13 - 26 iulie

Page 22: 24Fun Brasov Editia 211

PARTYCLUB EIGHTIES

Ladies Night

RSVP: 0749.660.654

SOFA CLUB

Call girls...

fun starts thursday!

Free drinks for ladies

all night long!

RSVP: 0771.789.789

TEQUILA CLUB

Miss 6ty & Pink Bartender

RSVP: 0720.477.896

TIMES PUB

Thirsty Thursday

with DJ CAHUL

RSVP: 0736.737.373

GOHA

4th of July Party

RSVP: 0732.522.755

LIVERITMO CAFÉ

Live Music – Every Thursday

ora 21:00

RSVP: 0723.100.500

BISTRO MA COCOTTE

Open Stage Folk & Stand-Up

RSVP: 0741.671.596

GOHA

Concert Delia

RSVP: 0732.522.755

KARAoKETHE VINTAGE PUB

Karaoke Party

RSVP: 0745.050.487

VINERI19 IULIEPARTYCLUB EIGHTIES

Party Shots

Pretul unui shot scade

din ora in ora

RSVP: 0749.660.654

CLUB SOFA

So Friday

RSVP: 0771.789.789

GOHA

After Party RXF

RSVP: 0732.522.755

LOUIS

Get Ready It’s a New Party

RSVP: 0733.200.800

LIVETIMES PUB

Alin Pascal Band

& After Party

RSVP: 0736.737.373

BISTRO MA COCOTTE

Live Music

RSVP: 0741.671.596

S}MB{T{ 20 IULIEPARTYCLUB SOFA

Sofalize s'il vous plait

RSVP: 0771.789.789

GOHA

Express Yourself Party

RSVP: 0732.522.755

22 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 23: 24Fun Brasov Editia 211

13 - 26 iulie

Page 24: 24Fun Brasov Editia 211

THE VINTAGE PUB

EVERY NIGHT Party with DJ

RSVP: 0745.050.487

CLUB EIGHTIES

Eighties Party

RSVP: 0749.660.654

LOUIS

Long Live the KING

RSVP: 0733.200.800

TEQUILA CLUB

So Rich So Famous

RSVP: 0720.477.896

LIVETIMES PUB

FreeStay Live Show

& After Party

RSVP: 0736.737.373

DUMINIC{21 IULIEPARTY

THE VINTAGE PUB

EVERY NIGHT Party with DJ

RSVP: 0745.050.487

TIMES PUB

Tango Night

RSVP: 0736.737.373

STRANDUL CODLEA

Staff Pool Party

RSVP: 0730.273.842

LUNI 22 IULIEKARAoKETIMES PUB

Karaoke Party

with MC- KJ Razvan Cojocariu

& Pondera DJ

RSVP: 0736.737.373

MAR|I 23 IULIEPARTY

CLUB SOFA

Campus SOFA

Avem pre\uri speciale,

s[ tot fii student în CAMPUS

RSVP: 0771.789.789

CLUB EIGHTIES

Petrecerea Studentelor

RSVP: 0749.660.654

TEQUILA CLUB

StudenTime

RSVP: 0720 477 896

EVENIMENTTIMES PUB

The Original Pub Quiz

RSVP: 0736.737.373

MIERCURI24 IULIEPARTYTHE VINTAGE PUB

EVERY NIGHT Party with DJ

RSVP: 0745.050.487

TIMES PUB

FRAT PARTY cu MC Bibanu

MixXL & DJ ACID, MLK

RSVP: 0736.737.373

JoI25 IULIEPARTYCLUB EIGHTIES

Ladies Night

RSVP: 0749.660.654

SOFA CLUB

Call girls…

fun starts thursday!

Free drinks for ladies

all night long!

RSVP: 0771.789.789

TEQUILA CLUB

Miss 6ty & Pink Bartender

RSVP: 0720.477.896

TIMES PUB

Thirsty Thursday

with DJ CAHUL

RSVP: 0736.737.373

GOHA

Hip – Hop: The Party

RSVP: 0732.522.755

LIVERITMO CAFÉ

Live Music – Every Thursday

ora 21:00

RSVP: 0723.100.500

BISTRO MA COCOTTE

Open Stage Folk & Stand-Up

RSVP: 0741.671.596

VINERI26 IULIEPARTYCLUB EIGHTIES

Party Shots

RSVP: 0749.660.654

CLUB SOFA

So Friday

RSVP: 0771.789.789

LOUIS

Get Ready It’s a New Party

RSVP: 0733.200.800

LIVETIMES PUB

Doru Isaroiu & True Band

& After Party

RSVP: 0736.737.373

BISTRO MA COCOTTE

Live Music

RSVP: 0741.671.596

GOHA

Concert Million Stylez

RSVP: 0732.522.755

24 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 25: 24Fun Brasov Editia 211

13 - 26 iulie

Page 26: 24Fun Brasov Editia 211

TERASEAHA BISTRO & LOUNGEStr. Lucian Blaga nr 8(`n spate la Patria)Tel: 0721.288.478

AMBASADORStr. Republicii nr 60 Tel: 0722 .514.450

CASA CRAN|AStr. Mr. Cranta 3ATel: 0740 11 78 12

CASA HIRSCHERP-ţa Sfatului nr 12-14Tel: 0268.410.533

CASA ROMâNEASC{ Str. Piaţa Unirii nr 15Tel: 0268 513 877

COMPLEX TURISTICCAMPING DâRSTECalea Bucureşti nr 285Tel: 0268.339.462

CAFÉ LA STRADAStr. Gheorghe Lazar 1Tel: 0754.099.099

CAFETECAStr. Grigoras Dinicu 1Tel: 0268.310.252

CEAI ET CAETERADrumul spre Poiana Brasovprima parcare de laBelvedereTel: 0748.093.836

CEAINARIA OPEN HEARTStr.Latin[ nr.15Tel: 0732.161.729www.ceaietc.ro

DEANE’SStr. Republicii 19Tel: 0268.474.542

FESTIVAL 39Str. Republicii, nr. 62Tel: 0743 339 [email protected]

GREEN SALOONStr. Muresenilor 42Tel: 0746.256.147

KELLER STEAK HOUSEStr. Appolonia Hirscher 2Tel: 0268.472.278

KFCP-ta SfatuluiTel: 0268.476.916

LA REPUBLIQUEStr. Republicii 33

Tel: 0744.351.668

TEQUILA DE VARAStr. Avram Iancu 32Tel: 0720.477.896

MUSIK CAFÉStr. Republicii nr. 42Tel: 0732.55.77.55,0724.318.079

NEC’SStr. Iuliu Maniu 43Tel: 0368.001.182

PENSIUNEA STEJERISStr. Stejerisului 15Tel: 0268.476.249,0744.354.231

PIZZA HOTStr. Dobrogea 4Tel: 0268.421.182

PIZZA ROMAStr. Apollonia Hirsher 2Tel: 0268.470.511

PUB ROSSIGNOLStr. Al.I.Cuza 14

PUBLICKStr. Republicii 1Tel: 0730.273.842

RASTA JAMAICAStr. Plevnei 12Tel: 0268.421.291

RESTAURANT BELVEDEREStr. Stejarisului 11, km 2Drumul PoieniiTel: 0735.404.169www.hotelbelvederebv.ro

RESTAURANT CASA TUDORStr. Avram Iancu 58Tel: 0728.830.340

RESTAURANT CEASUL RAUStr. Iuliu Maniu 56Tel: 0723.297.993

RESTAURANT CERBULCARPATINPiata Sfatului 12Tel: 0728.111.000www.cerbulcarpatin.com

RITMO CAFÉ & LOUNGEStr. Titulescu 2Tel: 0723.100.500

ROATA NOROCULUIStr. Crisan 6Tel: 0268.412.324

SOCIAL PUBStr. M. Kogalniceanu 23Tel: 0748.33.22.11

BISTRO MA COCOTTEStr. Nicopole 34 ATel: 0741 671 596

TAVERNA SARBULUIStr. Republicii 55Tel: 0268.410.222www.tavernasarbului.ro

26 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 27: 24Fun Brasov Editia 211

13 - 26 iulie

Page 28: 24Fun Brasov Editia 211

THE VINTAGE PUBStr. Livada Postei 1Tel: 0745.050.487

TRATTORIA DEL CHIANTIStr. Branduselor 100Tel: 0268.546.087www.delchianti.ro

LA STRADAStr. Gheorghe Lazăr nr.1Tel: 0754.099.099www.cafelastrada.ro

PISCINEAQUA PARKBra§ov, Str. PrunuluiTelefon: 0721.101.020www.aquaparkbrasov.ro

AQUA BLUE Săcele, Str. Canalului nr.31Telefon: 0724.992.293,0723.592651. Intrare-35 lei

COMPLEX LAGUNAALBASTR{ - F{G{RA±La intrarea `n Municipiul F[g[ra§, pe DN 1,

Telefon: 0268.281.069www.lagunaalbarstra.ro

COMPLEX TURISTIC "STRAND CODLEABra§ov, CodleaBar. Pizzerie. Barbacue.

GARDEN CLUBBra§ov, DN13, km 1 (ie§irea din Bra§ov c[treTg.Mures/Sighi§oara)Telefon: 0745.045.451www.gardenclub.ro

NATURA [email protected]: 0740 628 872Chichiș DN11 - Covasna

PARADISUL ACVATICBra§ov, B-dul Grivi\ei (spre T]rgu Mure§)Luni: 14.00 -21.00M -V:11.00 – 21.00 Preţ minim 2 ore - 25 lei,3h-35 lei, toat[ ziua - 50 leiS]mb[t[-D: 10.00–21.00, preţ mimim 3h-35 lei, toat[ ziua 50 leiTelefon: 0268 44 00 70www.paradisulacvatic.roPISCIN{ HOTEL ALPIN Poiana Bra§ovTelefon: 0268.262.343

PISCIN{ HOTEL PIATRA MAREPoiana Braşov Telefon: 0268.262.029-262.021

Luni–joi: 07.30-23.00 -40 leiVineri-duminică: 07.30-23.00Intrare-50 lei

PISCIN{ HOTEL APOLLONIA Bra§ov, Str Neagoe Basarab .7Telefon: 0268.476.163

ExTREMECHEILE Râ±NOAVEIPentru bungee jumping, tiro-lian[, alpinism: 0721.479.746.Pentr Paintball : 0753.770.068Pentru Echitaţie: 0745.076.280

CLUB DE LANDKITING ±I SNOWKITINGStr.T]mpei nr.10, bl.A9, sc.B, ap.17, Telefon: 0740.322.452www.kiting.ro

PARC AVENTURA Bra§ov, Zona lac Noua Telefon: 0755.085.555www.parcaventura.ro

ZBORURI PARAPANT{ - ECO-S PARAGLIDING Bra§ov, str Republicii nr 8Telefon:0368.401.560

AVIA|IE - ZBORURI BVTelefon: 0743.474.897, 0788.462.287www.aviatie-brasov.ro

28 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 29: 24Fun Brasov Editia 211

13 - 26 iulie

Page 30: 24Fun Brasov Editia 211

30 z www.24fun.ro

13 - 26 iulie

Page 31: 24Fun Brasov Editia 211

www.24fun.ro z 31

13 - 26 iulie

Page 32: 24Fun Brasov Editia 211

32 z www.24fun.ro

Page 33: 24Fun Brasov Editia 211
Page 34: 24Fun Brasov Editia 211

34 z www.24fun.ro

Page 35: 24Fun Brasov Editia 211
Page 36: 24Fun Brasov Editia 211

���������� � ��

����������� ***COMPLEX HOTELIEREDENStr. Neagoe Basarab nr. 7,Predeal, (pe Cioplea)- camere duble, apartamente- 4 sali restaurant intre 50 si250 locuri- 5 sali de conferinte cu lumina si fara stalpiApartamente cu jacuzzi Tel:0268456379,0745.410.206

HOTEL ART MONTANAStr. M. Saulescu nr. 96,PredealTel: 0268.457.282www.artmontana.ro

HOTEL BUCEGIP]r]ul ReceTel: 0268.456.491, 0722 465 655Hotelul are 28 camere duble,4 garsoniere.Camerele au baie proprie.Parcare §i gr[din[ de var[.Restaurant rustic.

HOTEL CABANA VANATORILORStr. Trei Brazi nr. 3, PredealTel: 0268.455.285www.cabanavanatorilor.ro

HOTEL MARAStr. Toporasilor nr. 1, PlatouIzvor, SinaiaTel: 0244.315.113hotelmara.apps.ro

HOTEL MYTHOS LUXURY ROOMSStr. Traian nr. 19, PredealTel: 0722.212.319mythosresortpredeal.ro

HOTEL SARAHStr. Amurgului, PoianaTapului, BusteniTel: 0721.264.999www.hotelsarah.ro

****HOTEL CAUTISStr. Garbovei nr. 9, AzugaTel: 0244.307.800www.hotelcautis.ro

HOTEL ORIZONTStr. Trei Brazi nr. 6, PredealTel: 0268.455.150www.hotelorizont.ro

HOTEL PIEMONTEStr. Mihail Saulescu nr. 149,PredealTel: 0268.455.849www.hotelpiemonte.ro

HOTEL PALACEStr. Octavian Goga nr. 4,SinaiaTel: 0244.312.052www.palace-sinaia.ro

HOTEL ROZMARINStr. M. Saulescu nr. 159,PredealTel: 0268.456.422www.rozmarin-timpa.ro

HOTEL ROWA DANYB-dul Carol I nr. 46, SinaiaTel: 0372.712.582www.rowadany.ro

*****HOTEL CONFORT SUITESStr. Trei Brazi nr. 33, PredealTel: 0268.455.795www.predeal-hotel.ro

HOTEL LUX GARDENStr. Sorica nr. 10, AzugaTel: 0372.057.100www.luxgardenhotel.com

���������� �***CASA SAXONIARasnov, Str. Caraiman nr. 34Tel: 0268.231.135e-mail: [email protected]

COMPLEX CHEILEGRADISTEICheile Gradistei, FundataTel: 0372.681.401www.cheilegradistei-funda-ta.ro

COMPLEX WOLFStr. Branului nr. 36 bis, BranTel: 0268.237.013www.complexulwolf.ro

CLUB VILA BRANStr. Alunis nr. 9, BranTel: 0268.236.866,0722.485.407www.vilabran.ro

MISTRAL RESORTStr. Bangaleasa nr.194 GMoeciul de SusTel: 0368.433.055e-mail: [email protected]

VALEA SOARELUIStr. Principal[ nr.402 AMoeciul de josTel: 0756.152.033

HOTEL FLO’ MARYStr. Cavalerii Ioan dePuscariunr.77Sat Sohodol BranTel: 0742 996 839

HOTEL LA DOLCE VITATohanul Nou - Bran, DN 73FN Tel: 0368.446.283Fax: 0368.446.284www.ladolcevitahotel.ro

HOTEL HILLDENStr. Iancu Gontea nr. 463,Sat. Simon, BranTel: 0268.238.600www.hillden.ro

PENSIUNEA PODUL TURCULUIStr. Principal[. nr.441 BTel. [email protected]

****HOTEL NOBILLISSat. Pestera nr. 125 C,MoeciuTel: 0741.510.255www.nobillis.ro

HOTEL THE GARDENRESORTSat. Drumul Carului nr. 56G,

MoeciuTel: 0720.003.131www.gardenresort.ro

HOTEL TURNULSat. Moeciu de Jos nr. 394, Tel: 0745.185.871www.hotelturnul.ro

HOTEL VILA CARPATHIAStr. Predelu\ nr 82 BranTel: 0751 509 046,0767 109 908, 0720 998 [email protected],www.vilacarpathia.ro

Page 37: 24Fun Brasov Editia 211

� ���������***CASA VINGAPoiana Bra§ovTel./Fax: 0268.262.334televizor color, frigider, telefon direct interna\ional.

HOTEL ROYALStr. Poiana lui NeagoeTel: 0268.262.261www.hotel-royal.ro

HOTEL TIROLPoiana BrasovTel: 0268.262.460www.hoteltirol.ro

****COMPLEX ALPINPoiana BrasovTel: 0268.262.343www.hotelalpin.ro

HOTEL ACASA LA DRACULAStr. Poiana lui Stechil nr. 22Tel: 0372.689.800,0268.262.057www.house-of-dracula.com

HOTEL EDELWEISSStr. Poiana Soarelui nr. 162Tel: 0268.262.194,0268.262.486

www.hotel-edelwiess.ro

HOTEL PIATRA MAREPoiana DoamneiTel: 0268.262.029www.piatramare.ro

HOTEL RIZZO BOUTIQUE & SPAStr. Valea Lunga nr. 8Tel: 0368.100.160/1/2www.rizzohotel.ro

TRAVELANDStr.Valea LungăTel: 0268-262447,0744684759Plasat la baza pârtiei de ski“Stadion” satul de vacanţăTraveland dispunde de 8vile(77 locuri) amplasate înapropierea Centrului Olimpic Poiana Braşov şi apârtiei de ski Stadion, precumşi de o sală de conferinţă -Sala Verde - 40 locuri www.traveland.ro

*****HERALDIC CLUBStr. Poiana Ruia nr.1

Tel: 0368.101.213www.heraldic-club.ro

HOTEL AURELIUSStr. Poiana lui Neagoe nr. 25Tel: 0720.776.997,0268.262.166brasov.imparatulromanilor.ro

���� ����������

Page 38: 24Fun Brasov Editia 211

0788.310.905,www.pensiuneapaloma.roSituat[ `n Centrul Civic,l]ng[ sediul general al Poli\iei Bra§ov,ofer[ 16 locuri de cazare `ncamere single, duble §i triple,dota te cu grup sanitar propiu, TV-cablu, acces internet gratu-it. Asigur[m parcare p[zit[, locde joac[ pentru copii, micdejun.

PENSIUNEA STEJERISStr. Stejeri§ului nr. 150268.476.249, 0744.354.231www.pensiuneastejeris.roPensiunea are 6 camere dub -le, restaurant, teras[, sal[ de protocol, foi§or, parcare

PENSIUNEA TOPAZStr. Canionului nr. 19,Dambul Morii, BrasovTel: 0268.340.192www.kt-turism.ro

RESIDENCE HIRSCHERApollonia Hirscher 14Tel: 0368.40.12.12www.residence-hirscher.com

CURTEA BRASOVEANAStr. B[ilor nr.160268.472.336,0723.507350

HOTEL AMBIENTStr. Iuliu Maniu nr. 27ATel: 0268.471.747,0268.474.210www.hotelambient.ro

HOTEL BELVEDEREDrumul Poienii km 2Str. Stejerisului nr. 11Tel: 0268.415.575,0735.404.169www.hotelbelvederebv.roHOTEL CHAMBERS’NCHARMStr. Stejerisului nr. 27Tel: 0268.512.991,0733.016.512www.chambers-charm.ro

PENSIUNEA CASA ROZELORStr. Michael Weiss nr. 20Tel: 0268.475.212,0747.490.727www.casarozelor.ro

PENSIUNEA LA REZIDENZAStr. Gradinarilor nr. 18Tel: 0268.473.377www.rezidenza.ro

PENSIUNEA SOFIEStr. Codrii Cosminului nr.122Tel: 0268.420 011

****CASA CRANTAStr. Mr. Cran\a, nr. 3ATel/fax: 0268.476.992, 0740.117.812, 0745.177.925Hotelul are apartamente de lux, protocol §i garsonieredotate cu telefon interna -\ional, TV satelit, minibar §iteras[. Sal[ de conferin\e,parcare proprie.Locaţie ultra-centrală cu o panorama de

excepţie spre Tâmpa şicentrul istoric al Braşovului.www.casacranta.ro

CHAMBERS’n CHARMStr. Stej[riului nr. 27Tel: 0733 016 [email protected]

*****HOTEL ARO PALACEB-dul Eroilor, nr. 9Tel: 0268.478.800201 camere, salon micdejun, salon Pergola, salonulabastru, saonul alb. Bar denoapte. Singurul hotel de 5stele din Bra§ov!Poiana Bra§ovTel./Fax: 0268.262.334

���������� � ��

Page 39: 24Fun Brasov Editia 211

�����***CASA TIMARStr. Grădinarilor, nr.4Tel/Fax: 0368.442.169, 0743 352 [email protected]

HOTEL ALINALEXB-dul Grivitei 2F-2GTel: 0268.440.010www.hotelalinalex.ro

HOTEL ARMATTIStr. Lung[ nr.5 BrasovTel: 0368.443.200 Fax: [email protected] www.armatti.ro

HOTEL BELLA MUSICAPiata Sfatului nr. 19Tel: 0268.477.956www.bellamuzica.ro

HOTEL CASA MURESANStr. Nicopole, nr. 54Tel/Fax: 0268.414.3730744.578.499.Casa Mure§an situat[ `ntr-ozon[ lini§tit[ a ora§ului v[pune la dispozi\ie 35 decamere single, double §isuite. Camerele sunt dotatela standard interna\ional §iinternet inclus `n tarifulcamerei. Servicii: mic dejun bufet suedez

inclus, bar deschis non-stop,recep\ie permanent[ §i parcare p[zit[ video. 2 saloane multifun\ionale de140 §i 40 de locuri ideale pentru nun\i, botezuri,

conferin\e §i evenimentespeciale.www.casamuresan.ro

HOTEL CUBIXStr. Saturnr nr. 47Tel: 0368.006 010,

HOTEL GOTTStr. Johann Gott nr. 2Tel: 0268.472.210,0762.248.088www.hotelgott.ro

HOTEL PANTEXStr. Dobrogeanu Gherea nr. 4CTel: 0268.411.024,0733.007.676www.hotelpantex.ro

HOTEL RAINERStr. Bisericii Romane nr. 124Tel: 0268.410 425

PENSIUNEA LEOStr. Dobrogea nr. 150268.47.75.47

PENSIUNEA PALOMAStr. Nicolae Titulescu nr. 21Rezerv[ri: 0268.31.09.05,0721.310.905,

���� ����������

Page 40: 24Fun Brasov Editia 211

���������� � ��

Page 41: 24Fun Brasov Editia 211

���� ����������

EIGHTIES CLUBB-dul. M. Kog[lniceanu nr 15, langa Blocul RolandRezervări: 0749.660.654

EL NINOM. Kogalniceanu Nr. 15Tel: 0722.264.472

FESTIVAL 39Str. Republicii Nr. 62Tel: 0743.339.909

FORMULA PUBStr. B-dul Eroilor Nr. 29Tel: 0268.414.113

FRIENDS CAFEStr. Republicii nr.53-55 Rezerv[ri: 0725 639 699

FOR SALE PUBBd-ul 15 Noiembrie Nr. 24Tel: 0268.475.446Mobil: 0788.758.582

FUSIONStr. Republicii 42Tel: 0732 557 755, 0724 318 079

GOHA STUDIOStr. M.Kogalniceanu nr. 16Tel: 0732 522 755

GOTT PUBSTR. Johann Gott 2rezervări 0268.472.203

GREEN SALOONMuresenilor 11-13

Tel: 0746.256.147

JPPStr. Grigoras Dinicu nr. 2Tel: 0722.875.062Zilnic: 10:00 – 24:00

KAFECentru Vechi - Poarta Schei nr.5RSVP: 0726.466.466

KNOCK OUTStr. Al. Vlahuţă nr. 59Tel: 0741.070.428

KOWLUNStr. Diaconu Coresi Tel: 0760.051.622

LA REPUBLIQUEStr. Republicii Nr. 33L-D: 09:00-24:00

LA STRADAStr. Gheorghe Lazar nr. 10754.099.099

LA REPUBLIQUEStr. Republicii Nr. 33L-D: 09:00-24:00

LOUISB-dul 15 Noiembrie nr.78Tel: 0738.200.800

MADO CAFEStr.Republicii nr. 10, Telefon: 0268 475 385L , M, Mi,J, D : 08.00 - 24.00V, S: 08.00 - 02.00

MAIDEYIRepublicii nr. 18Tel: 0368.442.880Mobil: 0754.428.797

MUSIK CAFERepublicii nr. 420721.480.3940732.557.755

NEMO BISTRO-CAFÉStr. Calea Bucuresti 106Tel: 0368.433.299

NEW YORK CAFÉB-dul Victoriei nr. 14Tel: 0755.344.068Zilnic: 09:00 – 24:00

OLDIES CLUBSt. Muresenilor nr 1

Rezervari dupa ora 16.00Tel: 0730 OLDIES

QUEEN’S PUBStr. Soarelui Nr. 10Tel: 0268.318.618

RITMO CAFE & LOUNGEStr. Titulescu nr. 2Tel: 0723.100.500My place - Et. 2

SCHWARZ PUBStrr. Ghe. Baritiu nr. 1 Tel:

0268.415.067

SOCIAL PUBCafenea, terasa, pub.M. Kogalniceanu 23Tel: 0748 33 22 11

SOFA CLUBStr. Griviţei 65Tel: 0771.789.789www.sofaclub.ro

STAR BRUNCH & MOREMagazin STAR et.3Nicolae Balcescu 62Tel: 0368.884.916

STILL CAFEApollonia Hirscher nr.9Tel: 0745.277.795

STREET CAFERepublicii nr 56Tel: 0744.827.839

Page 42: 24Fun Brasov Editia 211

���������� � ��

Page 43: 24Fun Brasov Editia 211

���� ����������

Page 44: 24Fun Brasov Editia 211

BAR CLUB 108Str. Avram Iancu Nr. 1080268.424.810L-D: 18:00-03:00

BABA BAR LOUNGE & BILIARDStr. 15 Noiembrie Nr. 300722.362.911

BLACK&SILVER CAFEStr. 15 Noiembrie Nr. 90742.477.159

BRITISH PUBStr. Cuza Vod[ nr. 3-5Tel: 0268 470 5640721 830 341

BRICK’S PUB&BARStr. Eftimie Murgu Nr. 1(Racadau, langa BRD)0268.324.148, 0788.122.557

CAFÉ 13Str. Republicii nr. 13Tel: 0744.437.803Zilnic: 09:00 – 24:00

CAFÉ DE PARISStr. Republicii nr. 56Tel: 0742.479.563Zilnic: 08:00 – 24:00

CEAINĂRIA OPEN HEARTDrumul spre Poiană prima parcare de la Belvedere Rezervări: 0748 093.836Singura locaţie din Braşov unde nu se fumează şi nu se consumă cafea sau alcool!tea, cookies, books, fresh, smoothies, relax.

CEAINĂRIA CEAI ET CAETERAStr. Latină, Nr.15Tel. 0372.741.745

CAFETECAGrigoras Dinica Nr.1Zilnic: 08.00-24.00

DEANE’S IRISH PUB & GRILLRepublicii nr.19Rezerv[ri: 0268 411 767

DIE STUBEStr. Grigoras Dinicu nr. 2Tel: 0727.865.191

���������� � ��

Page 45: 24Fun Brasov Editia 211

���� ����������

RESTAURANT BELLA MUSICAPia\a Sfatului nr.19

Tel. rez.: 0268.477 946

www.bellamuzica.ro

RESTAURANT BELVEDEREStr. Stejerisului nr.11

Km 2 Drumul Poienii

Tel: 0268 415 575

www.hotelbelvederebv.ro

RESTAURANT CALIPSOStr. 15 Noiembrie nr. 78

Telefon: 0743 569 80

RESTAURANT CASA CRAN|AStr. Mr. Cran\a, nr. 3A

Tel/fax: 0268.476.992,

0740.117.812, 0745.177.925

Stil, eleganta si rafinament!

Restaurant de exceptie cu

bucatarie romaneasca si

internationala. Organizam

mese festive 30 - 40 de

persoane. www.casacranta.ro

[email protected]

RESTAURANT CASA TUDORToate-s bune şi gustoase

Avram Iancu 58

Rezervări: 0728.830.340

RESTAURANT CEASUL R{UCa la mama acasă,

Str.Iuliu Maniu nr 56

Rezervări : 0723.297.993

RESTAURANT GUST{RIPia\a Sfatului 14

Telefon: 0268 475 365

0723 159 991

RESTAURANT HANUL DAMBUL MORIIDN 1 km 10

Telefon: 0730 602 396

RESTAURANT MAESTROStr. Avram Iancu nr. 52

Telefon: 0268 415 958

RESTAURANT MILLENIUMStr. Negoiu nr 14

Telefon: 0268 412 363

RESTAURANT NEC’SIuliu Maniu 43

LIVR{RI LA DOMICILIUTelefon: 0728.024.202

RESTAURANT ROATA NOROCULUIStr. Crişan nr.6

Telefon. rezerv[ri.:

0268.41 23 24

www.roata-norocului.ro

RESTAURANT ROMANTICStr.Lung[ nr.261

Telefon: 0268.441 113

0745 132 211

RESTAURANT SERGIANABunătăţiuri din Ardeal!

Mureşenilor 28

Rezervări: 0723.294.293

RESTAURANT TRANSILVANIAZărneşti, Str. Ciucaş nr. 9

Telefon:0745.473.436

Organizăm nunţi, botezuri,

conferinţe, mese festive.

Capacitate până la 500 de locuri

RESTAURANT VESUVIUSStr. Calea Bucure§ti nr. 229

Telefon 0268.301 425

www.casinovesuvius.ro

RUSTIC D}RSTECalea Bucuresti nr.12

Telefon: 0268.339.462

www.campingdarste.ro

L-D :10 -23:30

TAVERNA S}RBULUIStr. Republicii nr.55

Telefon rezerv[ri:0268.410 222

TRATTORIA DEL CHIANTIStr.Br]nduselor nr.100

Telefon: 0268.546 087

Orar: 12.00 - 23.00

www.delchianti.ro

TRATTORIA TASSIRosiorilor nr. 3

Telefon: 0268.534.888

Page 46: 24Fun Brasov Editia 211
Page 47: 24Fun Brasov Editia 211

���� ����������

Page 48: 24Fun Brasov Editia 211

BISTRO MACOCOTTEStr. Nicopole 34A

Tel: 0741 671 593

BUTOIUL SASULUIRepublicii nr. 55

Telefon. 0268.410 499

www.butoiul-sasului.ro

L-S 9-24 / D 12 - 14:00Specific sasesc.

CASA HIRSCHERPiaţa Sfatului 12-14

Telefon. 0268.410 533

www.casahirscher.ro

rezerv[[email protected]

Zilnic:09.00-ultimul client

“Intr[, te rog iubite

oaspete, `ng[duie-\i

r[gazul de-un popas...”

CASA P{DURARULUIAleea Tiberiu Brediceanu nr.2

Telefon: 0268.415.619

L-D: 12 - 23:00

CASA ROMÂNEASC{Piaţa Unirii 15

Rezervări:0268.513.877

Meniu tradiţional românesc

CASA UNGUREASC{Str. Vasile Alecsandri nr 24

Meniu specific unguresc.

Rezervări: 0268,315,922

Orar: luni - dum - 11.00- 22.00www.casaungureasca.ro

CASA UNGUREASC{Str. De Mijloc nr 146

Meniu specific unguresc.

Rezervări: 0268.425.125

Orar: luni - dum - 11.00- 22.00www.casaungureasca.ro

CERBUL CARPATINPia\a Sfatului nr. 12

Telefon. 0268.476.184

L-D 10 - ultimul client

CRAMELE LUI DECEBALIntersec\ia str Carpa\ilor

cu B-dul Muncii.

Rezerv[ri: 0268.321 476

www.daciagrup.ro

Restaurant cu 120 de

locuri §i ansamblul folcloric

DEANE’S IRISHI PUB & GRILLStr.Republicii nr. 19

Telefon. rezerv[ri.:

0268.411 767

MADOStr Republicii nr 10

www.madobrasov.ro

Telefon: 0747 475 385

specific turcesc

L-D: 10 - 21:00

www.madobrasov.ro

MARELE ZID P-ta Sfatului nr 10

0268,418,011

Orar:luni- dum - 10,00 -23,00

Mancare chinezească.

RESTAURANT AMBIENTStr. Aninoasa nr 5

Telefon: 0268 470 856

0368 401 104

���������� � ��

Page 49: 24Fun Brasov Editia 211

���� ����������

PIZZA MOZZARELLA &POMODOROStr. Alexandru Sahia 11Program:11.00-23.00Livr[ri la domiciliu0368 800 222, 0744 672 625www.mozarellapomodoro.roTransport gratuit!

PIZZA PAZZAComanda pizza ta preferata!Telefon 0268 331 316; 0720 984 908,0749 793 2010768 596 416Program – L–J 09.00 – 24.00V- D – 10.00 – 01.00

PIZZA ROMADelivery expressLivrari la domiciliuProgram – 11.00 – 23.00Pizza, paste, mancaruri gatite,deserturi, bauturiTel – 0268 411835; 0734 889 958;0752 323581

PiZZERIA DELLA NONNAStr. Iuliu Maniu c[tre Str. Dr. Cantacuzino Nr.1 (l]ng[ Sc. nr. 5)L-S: 10.30-23.00, D: 11.30-23.00. La 5 pizza comandate primesti una gratuita.

Telefon: 0748 331 896, 0730 548846, 0771 7242490368 882164.Comanda minima 20 lei.LIVR{RI LA DOMICILIU

RESTURANT BRASOVIARestaurant cu autoservireFresh Fast FoodStr. George Bari\iu nr.1Program: zilnic 09-21:00Tel: 0728 289 827www.restaurantbrasovia.ro

Page 50: 24Fun Brasov Editia 211
Page 51: 24Fun Brasov Editia 211

LOTUS EXPRESSRestaurant chinezesc.Str. Mure§enilor nr. 20Orar: 11.00 - 23.00Tel: 0268.412.037

NICOLI – PIZZERIE –BAR – SPAGHET{RIEB-dul Iuliu Maniu, nr. 39Tel: 0268.478.844zilnic 10.00 – ultimul clientPaste §i pizza delicioase LIVR{RI LA DOMICILIU

PANDAMANIABdul 15 Noiemebrie.0732182828Orar:luni- martți - 11,30 -23,30Miercuri- 11,30-23,00joi, duminică- 11,30-23,30Mancare chinezească.

PANINI FAST FOODCalea Bucure§ti, nr. 16Orar NON STOPCele mai gustoasesandwich-uri din ora§

PIZZA DELICIOStr. Transilvania nr.13Tel: 0368 404 400

0751 404 400 / 0727 404 400LIVR{RI LA DOMICILIU

PIZZA HAI HUIStr. Lunga 25Livr[ri la domiciliuZilnic de la 10.00 - 23.000720 474 274, 0766 474 274,0741 474 274www.pizzahaihui.ro

PIZZAIOLO DELIVERYStr. Str Crişana nr.4Tel: 0368 40 70 40 ; 0268 41 20 870729 97 70 44; 0741 63 07 53Pizza, Paste, Snacks, Crepes,Salete, Desert, B[uturi.Livrare gratuit[, ambalaj gratuit, comanda minim[ 20 RON.La comand[ peste 90 RON osticl[ de suc la 1L gratis!La comand[ peste 150 RON o sticl[ de vin 0.75L gratis!

PIZZA KOWLUNStr Diaconu CoresiTel 0763 373 400Pizza. Paste. SalateLivrari la domiciliu!Orar – 10.00 – 22.00.

���� ����������

Page 52: 24Fun Brasov Editia 211
Page 53: 24Fun Brasov Editia 211
Page 54: 24Fun Brasov Editia 211

AMELIEPetru Maior nr.5L - V: 08.00 - 20.00Tel:0268 547 010, 0722 320 657 0788.621.648

BEAUTY CULT HEALTH CENTERR[sf[\ pentru corp §i spirit! Aerobic (tae-bo, fit box, choreography step, flex zone, total dance styles, zero tone & cardio, spin-ning, jump class, Pilates, fit ball), Kid’s Gym (3-7 ani), Sala cardio, Sal[ de for\[,Saun[ finlandez[, Spa,Hairstyling, Manichiura.Magazin Star - parterTel: 0268 477 330Dorobantilor nr.1ATel: 0722 477 203

BODY TIMEStr. Manole Diamandi Nr.5Tel: 0720 270 439

BOLERO SALON Str. Zizinului nr. 19 Tel 0765 012 077Cosmetică, manichiură, pedichiur, coafor, masaj solar www.salonbolero.ro

BLUE BOXSTUDIO BRONZAREStr. Nicolae B[lcescu nr.62Tel. 0733 662 041

DEPILFINStr. Michael Weiss nr. 26 Tel 0268 418 303, 0733 008 472Clinica Depilfin se adreseazaatat femeilor cat si barbatilor,fiind prima clinica de epilaredefinitiva din Romania special-izata exclusiv in epilare culaser, epilare IPL si epilare cuceara durabila

DIVA SALONStr. Castanilor nr.10Servicii si produse profesionale.Tel: 0728 053 335

ENERGYMFitness, aerobic, saun[,masaj,pilates, zumba, bodybuilding, solar, karateStr.Ferencz Szemler nr.14Tel: 0368.463.012

ESTETIQStr. Petru Maior nr. 18 Tel 0727 796 582Coafura, cosmetica, masaj,manichiura, pedichiura siremodelare corporala

KEIKO BEAUTY SPAStr. Cascadei nr.12Tel: 0729 140 000Centru de sl[bire şiînfrumuseţarewww.keikobrasov.ro

MIRUNA ESTETICStr. Zizinului nr. 27 Tel 0368 454 954Coafura, cosmetica, masaj,manichiura, pedichiura si exten-sii gene

NEW LINEStr. Doroban\ilor nr. 9Tel. 0268 470 528Slabire, remodelare corporal[, tratament complet al celulitei, lifting nechirurgical, laser vascular, laser epilare definitiva, peeling dermocosmeticwww.newlinebv.ro

PRETTY WOMENStr. Victor Babeș nr .38 Ap.1Tel. 0722 395 380Coafura, manichiura, pedichiura, cosmetica, make-up, masaj

SALON ITALIAN STYLEStr. Traian Nr.1Tel: 0747 579 460, 0721 667 906

SALON PORTRECoafura, cosmetica, manichiu-ra, make-upStr. Herman Oberth nr.25

STUDIO 109HAIR DESING & SPASalon înfrumuse\are.Coafor, manichiura, pedichiura,cosmetica, machiaj profesional,estetica faciala, remodelarecorporala, impachetari si masajStr. De Mijloc nr.109Tel: 0724 212 697

TRES JOLIEStr. Alexandru Vlahuțănr.138 parter Tel: 0268 313 044Construție gel, cosmetica,remodelare corporala. Frizerie,cuafor, manichiura, pedichiura.

UP & DOWNStr. Carpatilor nr. 15 -17 Tel 0268 549 086Fitness, Aerobic, Tae-Bo,Zumba, Kangoo Jumps, Pilates,masaj, cosmetica, sauna, fresh-bar.

���������� � ��

Page 55: 24Fun Brasov Editia 211

���� ����������

Page 56: 24Fun Brasov Editia 211
Page 57: 24Fun Brasov Editia 211

��� ����������

Page 58: 24Fun Brasov Editia 211
Page 59: 24Fun Brasov Editia 211

Cofetăria Bombo este locul magic, undeeşti purtat în trecut, însă în aceeaşimăsură eşti reţinut în prezent. Gustul dulciurilor te trimite cu gândul lacopilărie, la vremurile de altădată, iarambianţa în care le savurezi, decorulmodern te păstrează în prezent şi nu poţifi decât mândru că ai găsit un asemenealoc. Iar dacă ai gusturi pretenţioase, cuatât mai bine, căci gama variată de produse delicioase oferite: torturi pentruevenimente, prăjituri clasice şispecialităţi, prăjituri de casă, checuri,fursecuri, produse de patiserie, te va

convinge că ai toate motivele să revii. În plus, la evenimentele unice din viaţata, îţi poţi impresiona invitaţii în cel maiplăcut mod, cu un cake bar încântător.Iar cum dulciurile sunt preferatelecopiilor, micuţii pofticioşi vor găsi laCofetăria Bombo torturi cu personajeleîndrăgite.

Str. Calea Bucuresti nr. 66(vis-à-vis de Liceul Grigore Moisil – înstaţie la Ciucaş)Tel: 0743.176.620

Din cauza mirajului pe care îl daupoveștile anilor de copilărie și a amintirilor din zilele în care singuranoastră grijă era ieșitul afară la joacă șidesertul nou din cuptorul bunicii, ni setrag niște amintiri extreme de gustaosecând vine vorba de dulciurile copilăriei…“Gustul prăjiturilor de altădată… oareunde o să-l mai găsesc?”Este întrebarea pe care mulţi părinţi şibunici, având un sporit simţ al bunuluigust o adresează de fiecare dată cândvine vorba de a cumpăra “ceva dulce”.Poate dacă citești încă odată povestea luiHansel și Gretel din căsuța de turtă dulcesau a lui Charlie and the chocolatefactory vei reuși să-ți reconstitui gustuluiprăjiturelelor din anii magici …Şi pe bună dreptate, cui nu îi e dor decopilărie, de mirosul aromat aldulciurilor, de prăjiturile pufoase, cucremă multă, făcute de mama, mătușasau bunica?Ei bine, avem o veste bună pentru toţipofticioşii care adoră prăjiturile de casă,ciocolata, torturile, checurile şifursecurile!

the story

��� ����������

����� !"�#$�%&$'(�#)*&$+,

Gustul prăjiturilor de altădată...

Page 60: 24Fun Brasov Editia 211
Page 61: 24Fun Brasov Editia 211

corinabacalu.blogspot.com

�(-(.�/(0�12�&�2&$#�)��

Corina �(&(*)

simplicity of life

� � ����������

Nici că nu puteam fi mai inspirată săscriu acest articol! Sunt în concediu şi mă plimb prinRomânia: Sibiu, Cluj, Bucureşti şi EforieNord. Mi-am împachetat jumătate dedulap în bagaje dar nu am făcut acelaşilucru şi cu bucătăria! Mi-am propus să mănânc ceea cegăsesc la îndemână. Ce bine că estevară şi peste tot găsim legume bune.În Sibiu am mâncat o salată grecească

fără grecie în ea (fără brânză şi/sausos). Şi pe seară nişte bruschete cumult usturoi. Între mese am mâncatbanane. Pur şi simplu. În Cluj am mâncat o salată foarteinteresantă: rucola, struguri, morcov,portocale, rodie şi ţelină. Am găsit-o la mall! Foarte serios! Mai apoi am fost la un restaurantvegetarian. Uimitor, le putem găsi încele mai neaşteptate locuri. Există şi în Cluj aşa ceva. Mâine în Bucureşti va fi răsfăţ. Pe drumo să îmi iau micul dejun (banane dinnou) iar mai apoi văd eu ce mănânc. Îmi permit în concediu să mai mănânccâte ceva şi gătit termic.Dar cât mai puţin şi cât mai rar.

Iar la mare, mă voi desfăta cu multefructe. Şi voi intra într-un supermarketsă îmi cumpăr nişte migdale şi caju, săle azvârl în salate simple. Să nu vadă ospătarul :) Dacă aveţi locîn bagaje, să nu lăsaţi acasă uleiul decocos şi pudra de guarana. Prima îi ff bună pentru soare şi a douapentru energie (discotecă şi altechefuieli). Cel mai important însă dragiimei, este starea de spirit.Relaxaţi-vă şi încărcaţi bateriile, chiar

de mai scăpaţi şi câte o mâncarenesănătoasă! Important este să revenim acasă cupoftă de viaţă şi dorinţa de a planificaurmătoarea vacanţă! Încă visez la vacanţa în Thailanda,cocoţată în cocotier!! Eu, Coco.

Page 62: 24Fun Brasov Editia 211

design yourself

���������� � �

Indifierent că mergem pe litoralul

românesc, undeva la pisicină sau alegem

o destinaţie exotică unde apa e mai

limpede decât ne putem imagina, iar

temperaturile sunt ridicate, trebuie totuşi

să nu uităm că pe lângă o insolaţie

supărătoare mai există şi alte lucruri de

care trebuie să ne ferim şi să ţinem cont,

cum ar fi protecţia firelor capilare.

Ce trebuie noi să ştim? Razele de soare,

nisipul, căldura, apa sărată, sau cea

plină de clor sunt factori externi care

afectează puternic calitatea firului de

păr. Nu este suficientă doar acoperirea

părului cu o pălărie ca măsură de

precauţie împotriva acestor factori, ci din

contră s-ar putea ca scalpul să genereze

prea mult sebum, părul să se îngraşe

rapid datorită căldurii şi imposibilităţii

de a respira şi necesitând şamponări

zilnice. Ce se recomandă în acest caz?

Evităm pe cât posibil aparatura ce

generează uzură termică asupra părului

(placă de îndreptat, ondulator…), precum

şi produse de styling ce conţin alcool

(fixative, spumă), apa sărată îşi va face

treaba oricum, oferind părului acel

inconfundabil ,,beach look”, ca şi cum ar

fi fost aranjat cu difuzorul. Să nu uităm

de razele de soare împotriva cărora vom

folosi un spray de protecţie cu filtru UV

şi mult ulei de păr. Când vine vorba de

spălat eu vă recomand clătiri cât mai

eficiente pentru îndepărtarea nisipului

din păr, şamponări cât mai rare şi

folosirea balsamurilor sau măştilor de

protecţie. Nu recomand să colorăm părul

înainte de concediu cu vopsea

permanentă, cuticula rămâne sensibilă şi

PH-ul nu va avea timp să se stabilizeze,

automat soarele îşi va face treaba şi ne

va scoate culoarea din păr după doar 2-3

zile de stat la bronzat. Cel mult vom

folosi o vopsea demipermanentă care să

reîmprospăteze culoarea părului şi care

va îmbrăca firul într-un strat protector.

Acum că ştim lucrurile acestea vă doresc

concediu plăcut şi mare atenţie cum ne

protejăm podoaba capilară de razele

soarelui!

3��453/�&64�

A venit vara şi plecăm cu toţii la mare!

Page 63: 24Fun Brasov Editia 211
Page 64: 24Fun Brasov Editia 211

�� �

7������

��

0008�� )28/� ���� ���� ��� ����

9�3

� 3

��������