010913 Dme Acord Incetare Contract

3

Click here to load reader

Transcript of 010913 Dme Acord Incetare Contract

Page 1: 010913 Dme Acord Incetare Contract

ACT ADITIONAL LA CONTRACTULUI DE LOCATIUNE NR. 2041/07.05.2007

Prezentul acord de incetare, denumit in continuare „Acordul” s-a incheiat astazi, .................... (in continuare „Data Semnarii”) de catre si intre:

S.C. AFOR S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in ---------, avand numar de ordine la Registrul Comertului J--------, CIF -----, reprezentata prin ------ - ------, in calitate de Locator,

S.C. ROMPETROL DOWNSTREAM S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sector 1, Piata Presei Libere nr. 3-5, City Gate Northern Tower, etaj 2, avand numar de ordine la Registrul Comertului Bucuresti J40/1716/2000, CIF RO 12751583, reprezentata prin Director General, dl. Titov Buzescu, si Director Economic, dl. Sorin Neculae, in calitate de Locatar

si

denumite in continuare in mod individual „Parte” si colectiv „Parti”,

Intrucat,

(A) Partile au incheiat la data de 07.05.2007 contractul de nr. 2041 (denumit in continuare „Contractul”) avand ca obiect transmiterea de catre Locator Locatarului a dreptului de folosinta asupra terenului in suprafata totala de 900 mp, situat in com Vultureni, judetul Bacau, inscris in CF a localitatii Vultureni sub nr. 33/N, avand nr. topo 84/1 („Terenul”), in vederea construirii de catre Locatar a unui container capsulat de distributie carburanti Rompetrol Express („Statia”) si in schimbul platii chiriei de catre Locatar,

(B) Partile au hotarat de comun acord incetarea Contractului,

(C) Locatarul a incetat operarea Statiei la data de 01.09.2012

S-a incheiat prezentul Act aditional, in conditiile stipulate in cele ce urmeaza:

Art. 1 Locatorul si Locatarul convin in mod expres incetarea Contractului la data semnarii prezentului act aditional, acordul de vointa al Partilor producand sistarea pentru viitor a oricaror efecte juridice ale Contractului.

Art. 2 Locatorul ramane proprietarul Terenului si al platformei betonate existente pe teren, iar Locatarul ramane proprietarul containerului „Rompetrol Express” si a tuturor celorlalte echipamente.

Art. 3 Partile convin ca Locatarul va restitui Terenul in termen de ---- zile de la data semnarii prezentului act aditional, in starea in care se afla, impreuna cu platforma betonata. Predarea-primirea catre/de catre Locator a Terenului precum si a constructiei – platforma betonata – edificata de Locatar pe Teren vor fi evidentiate de Parti in scris, printr-un proces verbal care va fi incheiat intr-o forma similara celui cuprins in Anexa nr. 1 la prezentul Acord. Pana la data predarii, Locatarul va ridica toate echipamentele si containerul „Rompetrol Express”.

1

Page 2: 010913 Dme Acord Incetare Contract

Art. 4 Incepand cu trimestrul IV 2012, Locatarul nu mai datoreaza chiria prevazuta in Contract. Pentru evitarea oricarui dubiu, Locatorul recunoaste in mod expres ca la data semnarii, Locatarul nu mai are nicio obligatie de plata decurgand din sau in legatura cu Contractul fata de Locator si declara in mod expres si garanteaza Locatarului ca la data semnarii nu are si nici nu va avea pe viitor vreo alta pretentie de orice natura, inclusiv de natura financiara nascuta din sau in legatura cu Contractul.

Anexa nr. 1 „Proces Verbal” face parte intregranta din prezentul Acord.

Prezentul Acord a fost incheiat astazi, --------, in limba romana, in doua exemplare, avand egala forta juridica, fiecare Parte atestand ca se afla in posesia unui exemplar original.

Locatar, Locator,

Titov Buzescu, -----------

Director General

Sorin Neculae

Director Economic

2

Page 3: 010913 Dme Acord Incetare Contract

Anexa nr. 1 Proces Verbal de Predare-Primire

Prezentul proces verbal de predare primire s-a incheiat astazi ........................ (in continuare „Data Semnarii”)

in conformitate cu dispozitiile contractului de locatiune nr. ----/---- („Contractul”), incheiat intre S.C. ROMPETROL DOWNSTREAM S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sector 1, Piata Presei Libere nr. 3-5, City Gate Northern Tower, etaj 2, avand numar de ordine la Registrul Comertului Bucuresti J40/1716/2000 si numar de inregistrare fiscala RO 12751583SC, in calitate de locatar („Locatarul”) si Dl. ----, persoana fizica, cu domiciliul in ----------, identificat cu CI, seria ------, nr. -----, avand CNP --------, in calitate de locator („Locatorul”),

in prezenta Locatorului si a dlui./dnei. ___________________________, cetatean roman, cu domiciului in _________, str. _______, nr. ________, Judetul _______, identificat prin CI/BI, seria ____________, nr. _____________, eliberat de _______________________, la data de _________________, CNP _________________________, in calitate de persoana desemnata de catre Locatar pentru efectuarea acestei operatiuni,

Care au procedat la predarea de catre Locatar si primirea de catre Locator a terenului ce formeaza obiectul Contractului („Terenul”), precum si a platformei betonate edificate de Locatar pe Teren. Bunurile predate sunt in stare corespunzatoare.

In considerarea celor expuse mai sus, a fost semnat, in -------, prezentul proces verbal de predare primire, in doua exemplare originale, cate unul pentru fiecare Parte a Contractului.

Locator Locatar----------- Dl./Dna. _______________

3