ZN Pitesti 25 martie 2016

36
PITEȘTI 25 MARTIE - 7 APRILIE www.zilesinopti.ro AGENDA TA DE TIMP LIBER

description

 

Transcript of ZN Pitesti 25 martie 2016

Page 1: ZN Pitesti 25 martie 2016

PITEȘTI25 MARTIE - 7 APRILIE

www.zilesinopti.ro

AGENDA TA DE TIMP LIBER

Page 2: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 3: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

3

SIMFONIA LALELELOR 2016

GHEORGHE ZAMFIR LA HARD ROCK CAFE

REVIVAL - ABBA TRIBUTE LA HARD ROCK CAFE

MUZEUL GOLEȘTI

Expoziția dendro-floricolă internațională, Simfonia

Lalelelor, ajunge la ediția cu numărul 39 și va fi organizată de Primăria Pitești în weekend-ul 22-24 aprilie 2016. Orașul Pitești va deveni capitala florilor, muzicii și tinereții timp de 3 zile, primarul lansând și promisiunea că numărul și complexitatea carelor alegorice va crește față de anii trecuți.

Maestrul naiului,Gheorghe Zamfir, va concerta îm-

preună cu trupa sa pe 5 aprilie 2016 la Hard Rock Cafe începând cu ora21:30. Ocazia este și una aniversară pentru că la ora 00:00 Gheorghe Zamfir împlinește 75 de ani! Pe lângă faptul că a readus în inima şi în atenţia publicului un instrument aproape uitat, Gheor-ghe Zamfir şi-a legat de-a lungul timpului numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice de mare calibru.

ABBA Tribute Band REVIVAL va concerta pentru prima

dată în România, la Hard Rock Cafe pe 1 aprilie 2016, începând cu ora 22:30. ABBA Tribute Band REVIVAL a fost votată în unanimitate de Asociația Agenților Muzicali britanici drept cea mai bună formație tribut Abba din Marea Britanie. Din vara anului 2006, Lisa (AnniFrid), John (Benny), Nina (Agnetha) și Marcus (Bjorn) au făcut ca ABBA REVIVAL™ să devină din ce în ce mai bună.

Evenimente în perioada martie - noiembrie 2016:

Tradiții și obiceiuri de peste an, în răspunsurile la chestionare etno-grafice; Rituri de trecere - nunta tradițională din Galeșu.

Page 4: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY LIFESTYLE NOU ÎN ORAȘ

4

THEAO NOUĂAVENTURĂ!

În locația bine cunoscută de amatorii Thea Decor puteți descoperi de acum și Thea Café.

După zece ani în care ne-am încântat clienții cu armonioase și originale aranjamente florale și decorațiuni interioare a venit momentul pentru o nouă aventură în care ne lansăm cu aceeași pasiune pentru frumos și calitate.

Vă așteptăm cu o atentă selecție de cafele originale marca Leonard Café și ceaiuri alese, toate pregătite cu grija și atenția ce ne caracterizează, într-un cadru excepțional în permanentă evoluție.

Dulciuri și alte bunătăți și surprize își vor face și ele apariția pe măsură ce parteneriatele noastre cu producători de delicii se dezvoltă.

Așteptați-vă la excelență!

NOU

Thea Decorstrada Teilor, nr. 39Tel.: 0248.251.526Mobil: 0745.149.168Program: Lu-Vi - 08.00 - 20.00

Sa - 09.00 - 18.00 Du - 09.00 - 14.00

theadecor * theacafe

11 IUNIE 2016 BUCUREȘTI PIAȚA CONSTITUȚIEI WWW.EVENTIM.RO

Page 5: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 6: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY LIFESTYLE 6RECOMANDĂRI

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII (UNGHII CU GEL) ÎN PITEŞTI

Muncii şi Educaţiei, diplome ce sunt valabile atât în ţarã cât şi în strãinãtate, putând astfel sã prestaţi o activitate frumoasã în mod legal.

Formatori cu vastã experienţã în domeniu, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, produse profesionale suport de curs şi condiţii de studiu la standarde înalte, cursul de Stilist Protezist Unghii poate fi parcurs atât de cãtre cei care doresc sã facã primii paşi

În data de 05 Aprilie 2016 va avea loc deschiderea cursului de STILIST

PROTEZIST UNGHII, organizat în Piteşti de Profesional New Consult în colaborare cu formatorul Andreea Nițulescu. Cursul este adresat celor ce doresc sã înveţe o meserie foarte cãutatã pe piaţa muncii, care poate fi practicatã în saloane de specialitate atât din ţarã cât şi din strãinãtate, dar care poate fi practicatã şi de acasã (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-înfrumusețare/stilist-unghii). Cursul este organizat în Piteşti de Profesional New Consult, curs acreditat ANC, diplomele eliberate fiind recunoscute de Ministerele

în aceastã profesie dar şi de cei care doresc sã se specializeze în domeniu, având câteva cunoştinţe deja în acest sens.

Cursul este extrem de atractiv şi asigurã în mare parte pregãtire practicã sub directa îndrumare a formatorului şi desigur având în vedere şi îndemânarea şi tainele meseriei pe care cursanţii trebuie sã le deprindã.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii tehnice (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii), acreditat ANC, recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la telefoanele 0784.045.025, 0784.333.777 sau puteţi remite un email la adresa : [email protected].

Sediul firmei este situat în str. Victoriei, nr. 36, etaj 3, Piteşti, Argeş, (lângã Guiness Pub).

Page 7: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 8: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY STORIES8BANCURI

Canibalii au declarat greva foamei în

semn de protest: un coleg de-al lor s-a otrăvit cu silicon!

Tânărul îndrăgostit se înființează la tatăl

iubitei:- Domnule, aș dori să mă căsătoresc cu fiica d-voastră.- Cu soția mea ați vorbit deja?- Da, dar o prefer totuși pe fiica d-voastră...

- Cum îți mai merge afacerea? Se vând

pistoale și vuvuzele în magazinul tău?- Chiar foarte bine! La fiecare vuvuzelă vândută, vecinul respectivului vine să cumpere un pistol!

Ion:- Mărie? Ai vrea

să mergem cu o mașină

mare cu mulți cai putere pe care nu trebuie să o conducem noi, pentru că are șofer?Maria:- Vai, Ioane, de când aștept acest moment!Ion:- Atunci hai repede că vine autobuzul!

După ce nevasta a leșinat, soțul a fost

întrebat de asistentă:- Îi este frică de ace?- Nu, i-a răspuns el. A leșinat când i-ați spus că nu mai are voie să mănânce 24 de ore după asta.

Trei sfaturi pentru slăbit:

1 - Întoarce capul la dreapta.2 - Întoarce capul la stânga.3 - Repetă acest exerciţiu ori de câte ori îţi oferă

cineva de mâncare...

Un polițist găsește un puști la colț de

stradă vânzând ceva în grămăjoare mici.Îl întreabă pe puști cu un aer sever:- Mă, ce faci tu aici?- Vând sâmburi de măr domnule!- Și la ce sunt buni ăștia?- Fac minte domnule!- Bine dă-mi și mie de

2 lei.Ia sâmburii și pleacă mestecând cei câțiva sâmburi pe care i-a dat băiatul. La un moment dat se oprește și se întoarce la băiat luându-l la rost:- Mă șmechere cu 2 lei cumpăram un kil de mere și aveam mai mulți sâmburi...- Vezi nene, nici nu ai mâncat bine sâmburii și ți-a și venit mintea!

Page 9: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 10: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY LIFESTYLE 10MODĂ

APA DE OREZ – CEL MAI BINE PĂSTRAT SECRET DE FRUMUSEŢE AL ASIEIDATA VIITOARE CÂND FIERBI OREZ, GÂNDEŞTE-TE DE DOUĂ ORI ÎNAINTE SĂ ARUNCI APA. APA DE OREZ ESTE BOGATĂ ÎN MINERALE ŞI VITAMINE (B1, C, E) CARE AJUTĂ LA CATIFELAREA ŞI TONIFIEREA PIELII – UN SECRET PE CARE GHEIŞELE CU O PIELE IMPECABILĂ ÎL CUNOSC DE SECOLE. APA DE OREZ ARE PUTEREA DE A REGENERA ŞI HRĂNI PIELEA, FIIND UNA DINTRE CELE MAI VECHI ŞI EFICIENTE TRATAMENTE COSMETICE ASIATICE.

Ce este apa de orezşi cum se prepară?

Apa de orez nu este apa în care se înmoaie orezul, ci aceea în care se fierbe orezul. Un alt mare avan-taj al apei de orez este uşurinţa cu care poate fi făcută acasă: ai nevo-ie doar de orez jasmine (preferabil organic) şi apă purificată/distilată. Pur şi simplu fierbeţi orezul în apă şi apoi strecuraţi excesul de apă într-un pahar pe care trebuie să îl păstraţi la frigider peste noapte. Odată ce s-a răcit, va fi un ingredi-ent puternic pentru un ten luminos şi un păr strălucitor. Puteţi păstra lichidul la frigider cel mult 4 zile!

Ten impecabilÎn ceea ce priveşte îngrijirea

tenului, apa poate fi utilizată ca tonic, având un efect uşor astringent. Spălaţi-vă pe faţă şi apoi folosiţi un disc demachiant înmuiat în apa de orez, care va calma pielea şi îi va oferi un aspect neted. Orezul conţine un complex de B-uri care are în compoziţie inositol, care încetineşte procesul de îmbătrânire şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui - ceea ce favorizează reducerea porilor dilataţi şi conferă luminozitate.

Page 11: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 12: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY LIFESTYLE 12FRUMUSEȚE

EPILAREA DEFINITIVĂ – INFORMAȚII ESENȚIALE

Epilarea definitivă reprezintă o metodă tot mai des pusă

în practică de către doamne, domnișoare, dar și de către domni. Unele persoane încă nu au curajul să încerce din cauza legendelor care circulă în legătură cu această metodă. Deși există afirmații care sugerează că epilarea definitivă ar dura numai câțiva ani, trebuie știut că în urma epilării definitive CORECT EFECTUATĂ cu ajutorul unor ECHIPAMENTE și TEHNO-LOGII PERFORMANTE și de către PERSONAL SPECIALIZAT, foliculul pilos (rădăcina) este complet distrus, neavând capacitatea de a se regenera în timp. Există studii clinice ce au demonstrat eficiența acestui tratament. Din nefericire, există pe piață nenumărate aparate inefici-

ente, dar și persoane necalificate ce efectuează incorect acest tip de tratament.

Trebuie să știm că sunt doar două grupe mari de tehnologii utilizate în epilarea definitivă: LASER (light amplification by stimulated emission of radiation) și IPL (intense pulsed light). Acestea două se diferențiază prin modul în care emit lumina. În cazul luminii intense pulsate există mai multe variațiuni pe aceeași temă, mai ales din dorința producătorilor de a se diferenția. Astfel, de-a lungul timpului au fost introduse noi denumiri pentru aceeași tehnologie: SPL=square pulsed light, VPL=variable pulsed light, CPL=controled pulsed light, AFT=advanced fluroscence tech-nology etc, însă, ca și principiu de funcționare, toate acestea fac parte din grupa luminii intense pulsate.

Este esențial să cunoaștem faptul că tipul aparatului utilizat și setările disponibile au un rol decisiv asupra eficienței tratamentului. De multe ori, performanța unor sisteme IPL sau LASER existente pe piață este

mult mai slabă față de ceea ce este pretins în broșuri, sau față de ceea ce afișează dispozitivul respectiv pe monitor.

Un sistem de epilare de calitate trebuie să fie capabil să livreze combinația optimă a parametrilor (fluență, durata pulsului, mărimea spotului). Multe dintre sisteme-le existente nu oferă această configurație, din această cauză nefiind eficiente. Este important să faceți tratamentul la parametri suficient de înalți pentru a produce foliculului pilos distrugere perma-nentă. Există aparate speciale ce măsoară energia reală emisă de un echipament pentru epilare definitivă. Aceste instrumente de măsură au arătat că la unele sisteme pen-tru epilare definitivă care declară fluență de 40J/cmp, fluența reală în spectrul de lucru este de fapt de 2 J/cmp!

Ședințele de epilare definitivă tre-buie programate conform unui algo-ritm ce respectă fiziologia creșterii firelor de păr, neavând legătură cu aparatul utilizat. Va

urm

a...

Page 13: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 14: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

14

CHEF PATRIZIAVĂ RECOMANDĂ OREȚETĂ SIMPLĂ CUEFECT DEMASTERCHEF!PIEPT DE RAȚĂ CU CREMĂ DE PĂSTÂRNAC ȘI SOS DE CONIAC

IngredienteCeapă roșie, Țelină, Păstârnac, Salvie, Cimbru, Rozmarin

Metoda de preparareSe călește ceapa în unt. Călim împreună și țelina și păstârnacul. Se călesc împreună cam 15 minute. După care se adaugă un pahar de apă. Sare, piper, amestec de ierburi fresh. Se mai lasă să scadă 10 minute și se blendează. Rața se trage la tigaie 10 minute, ca să se lase grăsimea. După care se schimbă tigaia. În tigaie se pune un pic de unt în care se topesc 2 linguri de reducție de oțet balsamic. Se adaugă rața. Se mai lasă câteva minute. Se flambează cu coniac și e gata.

Page 15: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 16: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

16

CU SIGURANŢĂ NU ŞTIAI ASTA DESPRE CĂTINĂ! AFLĂ CÂT E DE PERICULOASĂ!FRUCTELE DE CĂTINĂ SUNT RECUNOSCUTE DREPT CELE MAI EFI-CIENTE POLIVITAMINE NATURALE. ARMA SE-CRETĂ A CĂTINEI ESTE CONCENTRAŢIA RIDICATĂ DE VITAMINA A ŞI BETA-CAROTEN, UN PUTERNIC ANTIOXIDANT CARE CON-TRIBUIE LA REGENERA-REA ŢESUTURILOR PRIN CREAREA DE CELULE NOI.

în formă de pulbere, suc, ulei, vin, gem, ceai, tinctură, etc. Cătina este un excelent imunostimulator, cicatrizant, antiinflamator, anti-cancerigen, astringent, antibiotic, afrodisiac.

Preparatele pe bază de cătină sunt recomandate în caz de: afecţiuni hepatice, oculare, răceli, viroze respiratorii, afecţiuni gastro-duodenale, urticarii, eczeme, ulcer gastric, ateroscleroză, oboseală cronică, surmenaj. Pe lângă mul-tiplele indicaţii terapeutice există şi o parte negativă, care de cele mai multe ori este necunoscută

sau neglijată. Ca orice medicament de sinteză, plantele medicinale au efecte secundare, contraindicaţii, pot provoca complicaţii atunci când nu se respectă doza. E bine de ştiut că folosirea plantelor nu este complet inofensivă, e necesar să se respecte strict dozele şi termenii. Depăşirea acestora provoacă deseori diferite dereglări în funcţionarea echilibrată a orga-nismului.

Atenţie! Cătina este contraindi-cată pentru bolnavii cu colecistită acută, pancreatită, diaree cronică. La bărbaţi, cătina albă poate pro-voaca prostatită adenomatoasă, iar la femei mastopatie din cauza conţinutului de fitohormoni. În caz de astm bronşic şi în alte cazuri rare, betacarotenul, care se află în cantităţi mari în cătina albă, poate provoca alergie.

Folosirea plantelor medicinale în vindecarea copiilor cere o atenţie deosebită. Se recomandă consulta-rea doctorului pediatru şi cunoştin-ţe aprofundate de fitoterapie.

Sursa: www.csid.ro

Acest aliaj de substanţe vitale ajută sistemul imunitar să ţină

bolile departe de noi. Cătina poate fi consumată în mai multe feluri, de exemplu în stare pură, cu miere,

Page 17: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 18: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 19: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 20: ZN Pitesti 25 martie 2016

CINEMA CITY PITEŞTICalea Bucureşti, nr. 36, tel. rezervări 0248 607 070www.cinemacity.ro

AVENTURI AV ACȚIUNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTASTIC FA THRILLER TH HORROR H

LEGENDA

25 - 31 MARTIE 2016TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL Rating Gen Zile

Dimineaţa10:00-13:00

După-amiază13:00 - 17:00

Seara17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂNUNTĂ A LA GREC 2 2D / MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 2D

AG CO Mi - J 18:50

AVANPREMIERĂBARBIE IN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT /BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

AG AN S - D 12:00

PREMIERĂBATMAN VS SUPERMAN: ZORII DREPTAŢII $ /BATMAN VS SUPERMAN: DOWN OF JUSTICE $

AC,AV

V, L - J 13:00, 16:00 17:30, 19:00, 20:40, 22:00

S - D 11:30 13:00, 16:00 17:30, 19:00, 20:40, 22:00

PREMIERĂBATMAN VS SUPERMAN: ZORII DREPTAŢII $ DUBLAT /BATMAN VS SUPERMAN: DOWN OF JUSTICE $ DUBBED

AC,AV V - J 14:30

COD ROŞU LA LONDRA / 2D LONDON HAS FALLEN 2D N-15 AC,CR V - J 13:30, 15:40 17:50, 20:00, 22:20

KUNG FU PANDA 3 $ DUB / KUNG FU PANDA 3 $ DUB AG AC,AN

V, L - Ma 14:20, 16:40 18:50

S - D 11:20, 12:10 14:20, 16:40 18:50

Mi - J 14:20, 16:40

SERIA DIVERGENT:ALLEGIANT PART 1 2D /THE DIVERGENT SERIES:ALLEGIANT PART 1 2D

AP-12 AV V - J 14:00, 16:30 19:10, 21:50

TRIPLE 9: CODUL STRAZII 2D / TRIPLE 9 2D N-15 CR V - J 21:00

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT / ZOOTOPIA $ DUBBED AG AC,AN

V, L - J 13:15, 15:30 17:50

S - D 11:00 13:15, 15:30 17:50

ZEII EGIPTULUI $ / GODS OF EGYPT $ AP-12 AV,FA V - J 20:10

BUNICUL DEZLĂNŢUIT 2D / DIRTY GRANDPA 2D N-15 CO V - J 22:45

NĂZDRĂVANII DIN PĂDURE: SPERIOSUL SPERIOŞILOR 2D DUB /OPEN SEASON: SCARED SILLY 2D DUB

AG AN S - D 11:10

Page 21: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 22: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY LIFESTYLE 22MODĂ, FRUMUSETE

Page 23: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 24: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY FILMS24

BATMAN VS. SUPERMAN:ZORII DREPTĂȚII

Producţia Warner Bros. Pictures, „Batman vs.

Superman: Zorii Dreptăţii” îi aduce din 25 martie la cinema pe Henry Cavill şi Ben Affleck într-o confruntare epică, sub îndrumarea regizorală a lui Zack Snyder. Temându-se că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de ne-controlat, legiuitorul oraşului Gotham decide să ia măsuri şi îi declară război noului zeu al oraşului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească cel fel de

supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcă-torii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţa siguranţa întregii planete.Pe lângă Henry Cavill şi Ben Affleck, din distribu-ţia filmului mai fac parte: Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamo-to, Amy Adams, Laurence Fishburne şi Diane Lane.

BATMAN VS. SUPERMAN: ZORII DREPTĂȚII Regia: Zack Snyder Cu: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Callan Mulvey, Tao Okamoto, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane Gen: Acțiune Premiera: 25 martie 2016Disribuit de Freeman Entertainment

BATMAN, SUPERMAN ȘI WONDER WOMAN VOR SALVA LUMEA

Page 25: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 26: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 27: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 28: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 29: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 30: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 31: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 32: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 33: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 34: ZN Pitesti 25 martie 2016

CITY FILMSPREMIERE

34

Director Marketing: Alina Balmuştel. 0746.025.075Publicitate: Andreea ANDREItel. 0755.020.572; [email protected] Reţea: Marius Vâlsă[email protected]: Raluca [email protected]: Mihaela Anuţ[email protected]ţie: tel. 0753.706.735

PUBLICITATE NAȚIONALĂ

REGIA MGSIValeria [email protected]

EDIȚIA de PITEŞTIapare bilunar - gratuit, nr. 6 (315) 25 martie - 7 aprilie 2016

Editată de: S.C. MARKER & SENZZO MEDIA S.R.L

Contact: e-mail: [email protected]

website: http://pitesti.zilesinopti.ro/

fb: www.facebook.com/zilesinoptiPitesti

Ediţiile Zile şi nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: București, Cluj, Timișoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Iași, Tg. Mureș.Lunare: Vâlcea

Dacă doriţi să semanalţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

CONECTEAZĂ-TECU ORAŞUL!

GO

OG

LE P

LAY

AP

P S

TOR

E

D E S C A R C Ă A P L I C A T I A

CITEŞTE ZILE ŞI NOPŢI, REVISTA.WEBSITE.APLICAŢIE

NUNTĂ À LA GREC 2/ MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 (SUA 2016)Regia: Kirk Jones Cu: John Corbett, Nia VardalosGen: Comedie Premiera: 1 aprilie Distribuit de: Freeman Entertainment

PREMIERĂ: NUNTĂ À LA GREC 2

Divertisment american cu... tzatziki

Din 1 aprilie, pe marile ecrane, Free-man Entertainment prezintă „Nuntă à la grec 2”, continuarea uneia dintre cele mai de succes comedii din ultimii ani. Nia Vardalos, actriţa nominalizată la Oscar, semnează scenariul şi revine în rolul principal alături de actorii preferaţi din prima parte. Odată des-coperit, secretul familiei Portokalos va reuni întregul clan pentru o nouă nun-tă, mult mai mare şi mai... grecească. Kirk Jones („Nanny McPhee”) regizea-ză cel de-al doilea capitol al comediei, produs tot de Rita Wilson, împreună cu partenerii Playtone – Tom Hanks şi Gary Goetzman.

FLORIN PIERSIC

PREMIAT

Premiile Gopo îi aduc un omagiu

marelui actor Florin Piersic, care va primi

Premiul pentru Întreaga Cari-eră în cadrul

Galei ce va avea loc pe 28 mar-tie. Maestrul a avut o colabo-rare prodigioa-să cu regizorul Ion Popescu-

Gopo.

ȘTIRI DESPRE FILME

TRAILER

COMEDIE1 APRILIE

Page 35: ZN Pitesti 25 martie 2016
Page 36: ZN Pitesti 25 martie 2016