Zn Pitesti 11 septembrie 2015

40
PITEȘTI 11 - 24 SEPTEMBRIE www.zilesinopti.ro AGENDA TA DE TIMP LIBER

description

 

Transcript of Zn Pitesti 11 septembrie 2015

Page 1: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

PITEȘTI11 - 24 SEPTEMBRIE

www.zilesinopti.ro

AGENDA TA DE TIMP LIBER

Page 2: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 3: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 4: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

4

CRISTI MINCULESCU ȘI IRIS SUNT “DIN NOU ÎMPREUNĂ”, LA PITEȘTIPe 18 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, trupa IRIS își invită fanii să cânte alături de ei într-un concert de excepție, ce face parte din turneul național „Din nou împreună”. După trei ani, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină important în istoria muzicii românești, timp de 35 de ani.

“MY WAY VA FI UN SPECTACOL PE CARE VREI SĂ-L VEZI, SĂ-L TRĂIEȘTI ȘI SĂ ȚI-L AMINTEȘTI DE… 100 DE ORI.”Pe 26 și 27 septembrie, Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band îți aduc pe scena Sălii Palatului un spectacol unic în România de muzică swing și jazz, “MY WAY”. Anul acesta, New York-ul, Londra sau Las Vegas-ul celebrează centenarul Sinatra prin tot felul de evenimente grandioase. În România, sărbătoarea muzicii de swing și jazz se va ține la București, la Sala Palatului, într-o producție plină de surprize muzicale.

CAPODOPERE ALE DRAMATURGIEI ROMÂNEȘTI …PREZINTĂ ÎN PREMIERĂ COMEDIA DE MARE SUCCESS: D’ALE CARNAVALULUI.O piesă de un comic irezistibil, montată în dulcele stil classic… una dintre reperele comediei clasice româneşti. Luni 26 octombrie orele 19.30 Casa de Cultură a Sindicatelor prezintă pe Eugen Cristea în comedia de mare success D’ale Carnavalului.

Page 5: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 6: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

6

CREMERIAMARCOFericirea înseamnă să ai o văcuță care să dea înghețată în loc de lapte. Povestea Marco Cremeria se conturează în jurul fermei Vlăşcuța de unde aducem laptele proaspăt pentru delicioasa înghețată de la Marco Cremeria. Știai că îngheţata pe bază de lapte proaspăt conține un tranchilizant natural, care calmează sistemul nervos? Descoperă senzația de plăcere cu înghețata de la MARCO CREMERIA!Te aşteptăm în fiecare zi cu surprize dulci în Piața Muntenia 1! Gustă fericirea!

Page 7: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 8: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY STORIES8BANCURI

O blondă supraponderală se prezintă la nutriționist, care

îi spune:- Am să vă propun următoarea dietă: 2 zile mâncați normal, a treia o săriți; ne vedem peste două săptămâni.Vine blonda după două săptămâni schimbată radical, slăbise cu mult peste așteptările nutriționistului.- Uaaaaau, să nu vă recunosc, văd că dieta noastră dă roade! Mi-ați respectat instrucțiunile?- Cu strictețe! Deși după a treia zi am zis că pic din picioare și mor!- De foame?- Nu, de la sărit!

Franța. Un magazin. O doamnă timp de mai bine

de o oră își alege o pălărie.Vânzătorul îi aduce pălării tot mai multe și mai multe.În sfârșit doamna se hotărăște și spune:- Cred că o iau pe aceasta. Vă rog să o împachetați.

Vânzătorul, tăcut, pune pălăria într-o cutie.- Cât trebuie să achit?- Nimic, doamnă. Ați venit cu ea.

Se întoarce soțul mai devreme acasă, deschide

ușa la dormitor, când vede un tinerel în pielea goală care se scoală de lângă “doamna” și sare iute pe geam.- Ce a fost asta, nevastă?- Ce să fie? Păi generația din ziua de azi: nici mie “mersi”, nici ție “pardon”!

La recrutare Bulă este întrebat:

-Ce meserie ai?-Comediant.-Comediant!? Ia arată ce știi mă!Bulă iese pe ușă afară la cei care așteptau și strigă:-Puteți pleca cu toții acasă. Eu am primit locul acesta...

Două pițipoance, prietene de altfel, se întâlnesc într-o

zi pe stradă:- Ce faci fatăăăăăăăă?- Bine fatăăăăăăăăă, da’ tu?- Haaaaa, ce tare! Și tu bine și eu bine! Da’unde te duci fatăăă?- La piață să fac niște cumpărături.- Haaaaa, ce tare! Și tu la piață și eu la piață! Da’ ce vrei să cumperi?- Păi... Niște carne de vacă, ceva ...- Haaaaaaaaaaaaaa, ce tare! Și tu vacă și eu vacă!!!

Astăzi mi s-a propus o partidă de sex cu o tipă de

21 de ani. În schimb, nu trebuia decât să fac reclamă pe „Mioritice” pentru detergentul de vase „Fruxxie”. Am refuzat, evident, pentru că eu sunt o persoană cu standarde morale înalte și cu o voință extrem de puternică. La fel de puternică precum „Fruxxie”, detergentul de vase care curăță instantaneu și fără efort. Acum disponibil și în varianta cu aromă de lămâie.

Page 9: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 10: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY FOOD GASTRONOMIE

10

PIURE DECONOPIDĂCU BRÂNZĂ ȘICIMBRULuna septembrie şi vremea ei capricioasă sunt aici, dar şi perele, gutuile, strugurii, dovlecii, plăcintele şi supele care ne încălzesc. Să ne bucurăm de ele cu această reţetă de septembrie, care profită de bogăţia acestei

luni. Conopida - din păcate, a ajuns să fie o legumă tot mai ignorată. Ar trebui să o consumi mai des, fiindcă este plină de vitamina C, este ieftină și poate fi transformată, cu un efort minim, într-un fel principal gustos și aromat. Alege-o pe cea cu buchețele mari, bogate, fără pete maro.

Ingrediente 1 cartof mare, curățat și tăiat în

bucăți 1 conopidă mare, ruptă în

buchețele 150 ml de lapte integral 50g de unt 1 fir mare de cimbru 25 g de cheddar, ras 1 vârf de cuțit de nucșoară rasă cârnați proaspeți de porc,

pentru servit (opțional)

Mod de prepararePune cartoful într-o crăticioară cu apă și sare, apoi adu totul la punctul de fierbere. Adaugă conopida și fierbe legumele până când se înmoaie. Între timp, încălzește laptele amestecat cu untul, cimbrul și brânza Cheddar. Când sunt gata, mixează cartofii și conopida într-un robot de bucătărie, pentru a obține un piure. Toarnă treptat amestecul de lapte (îndepărtează firul de cimbru) peste piure, până când obții o compoziție cremoasă și omogenă. Adaugă nucșoară și asezonează. Servește alături de cârnați, dacă dorești.

Page 11: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 12: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY CULT12ȘCOALĂ

OK, LIMBI STRĂINE. DAR DE CE LEXIS?

LEXIS pentru copii:

...fi indcă la LEXIS, orele de engleză, franceză sau germană înseamnă mai mult decât exerciții de gramatică şi vocabular. Înseamnă veselie, creativitate, poveşti şi lecții memorabile. Înseamnă manuale atractive şi tehnologie de ultimă generaţie, dar şi jocuri în clasă, pe terasă sau în parc. Însă înainte de toate, Lexis înseamnă profesori tineri, experimentaţi şi pasionați de meserie. Incercaţi Lexis şi veţi înțelege de ce avem elevi care se întorc la noi an de an, crescând odată cu noi.

LEXIS pentru certifi catele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE), IELTS, Trinity:

...fi indcă avem o experienţă de 20 ani în pregătirea acestor tipuri de examene. Reuşita este garantată! LEXIS pentru adulţii de orice vârstă care vor să înveţe sau să aprofundeze o limbă străină:

...fi indcă manualele şi metodele noastre pentru adulţi sunt gândite special in a vă ajuta

să vă depăşiţi temerile şi să vă exprimaţi liber. Colegii de grupă de la Lexis vă pot deveni primii parteneri de conversaţie adevărată în limba pe care visaţi s-o învăţaţi. LEXIS pentru oricine vrea să profi te de discount-uri avantajoase:

...reduceri de 10% oferite prin parteneriatul “Reduceri Deștepte” cu Banca Românească!

GĂSIȚI MAI MULTE DETALII DESPRE ȘCOALA NOASTRĂ ȘI DESPRE EVENIMENTELE PE CARE LE ORGANIZĂM PEWWW.LEXIS.RO SAU PE FACEBOOK - LEXIS PITESTI.

LEXIS Piteștistr. Egalităţii 33, etaj 5.

tel. 0248/21.73.06. e-mail: [email protected]

Vă așteptăm să vorbim!

Page 13: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 14: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY LIFESTYLE 14FITNESS

consultă-ți înainte medicul, mai ales dacă ai probleme de sănătate. Programează-ți această activitate într-un moment al zilei, când știi că nu se va suprapune cu programul tău și că nu vei fi întreruptă. Spre exemplu dimineața devreme sau seara.

Activitatea fizică te ajută să arzi caloriile și să te menții în formă pe durata întregii zi. Chiar și activități minore, cum ar fi să urci pe scări și nu cu liftul, sau

să parchezi mașina mai departe și să mergi pe jos până la birou, se pot adăuga pe lista ta zilnică. Când ești la serviciu, în loc să dai mail sau să suni un coleg, ridică-te și mergi până la biroul acestuia.

Dacă vrei să ai o activitate sportivă bine organizată, te poți înscrie la o sală de sport. Găsește o activitate care îți place și practic-o în combinație cu altele, pentru a nu te plictisi. Spre exemplu, de trei ori pe săptămână mergi la sală, unde ai un instructor personal, două zile ieși la plimbare pe jos, iar două zile fă exerciții acasă. Cu cât găsești mai multe activități care să-ți facă plăcere, cu atât vei fi mai motivat să le practici.

CUM POȚI FI ACTIV FIZIC MAI MULT TIMP?

Încearcă să faci din activitatea fizică ceva regulat, o obișnuință chiar, cum ar fi spălatul pe dinți. Începe prin exerciții ușoare și

PRACTICAT CA SPORT, FITNESS-UL PRESUPUNE ABILITĂȚI DE ATLET: AGILITATE, ECHILIBRU ȘI VITEZĂ. PENTRU SĂNĂTATE, ESTE BENEFIC NUMAI DACĂ ÎL PRACTICI REGULAT. ÎN PLUS, FITNESSUL TE AJUTĂ SĂ TE SIMȚI BINE ȘI SĂ REDUCI RISCUL UNUI ATAC DE CORD, AL CANCERULUI DE COLON, DIABETULUI ȘI TENSIUNII RIDICATE.

CE ESTE FITNESS-UL?

Page 15: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 16: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY STORIES16FUN MIX

Prima referire la ketchup în limba engleză, când

pasta era numită „katchop”, a fost într-o carte numită Compleat Housewife, publicată în 1727. Aceasta oferea rețeta unui sos care conținea, printre altele, 12 până la 14 pești (anșoa), vin alb, oțet din vin alb, ghimbir, usturoi, ardei iute, nucșoară, coajă de lămâie, ridiche. Ai putea crede că în niciun caz nu era ceva apetisant, însă cu siguranță nu era

așa, din moment ce rețeta a tot fost retipărită până în secolul XIX, inclusiv.

Rețeta s-a mai schimbat pe parcurs, ajungând să înglobeze ciuperci, nuci, struguri și chiar stridii, însă conținutul de sare și oțet a rămas întotdeauna mare, astfel încât ketchup-ul să poată sta pe raftul magazinelor multă vreme.

Roșiile au intrat în ecuație abia pe la sfârșitul secolului XVIII-lea,

venindu-le și lor rândul, la un moment dat. În SUA, ketchup-ul a început să fie îmbuteliat și vândut în anii 1820. Heinz a început să vândă ketchup abia în 1876, iar în anii ‚30, încercând să obțină mai multă consistență de la roșii, a început un program de creștere a acestora, pentru a avea mai mult control asupra produsului lor. Nu foarte multe s-au schimbat de atunci, lăsând la o parte tehnologia.

ÎN FORMULA SA INIȚIALĂ, AZI NE-AM FI PUS PESTE CARTOFII PRĂJIȚI PASTĂ DE PEȘTE.

KETCHUP.ISTORIA NEBUNĂ A INGREDIENTULUI

Page 17: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 18: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY STORIES18BANCURI

- Aveţi peşte ?- N-avem peşte .

Ohh, ploaie de înjurături se abătu asupra bietului vănzător.Se repetă scenariul şi a doua zi.Pentru a treia zi se pregăteşte să-i aplice o corecţie şi chemă şi un polițist.- Aveţi peşte ?- N-avem peşte.- Atunci, rămâne cum am zis…

Soţia se întoarce de la cumpărături şi-i

spune soţului:-Am două veşti pentru tine.Cea proastă: am cheltuit toţi banii.Cea bună: te iubesc aşa sărac cum eşti!

Un specialist în calculatoare şi un

ne-a costat aproape 1.000 lei?La care celălalt:- Ohooo, bine că n-am prins mai mulţi!

Un şofer de tir opreşte la un popas,

comandă un sandviş, o cafea şi o plăcintă. Intră trei motociclişti răi, unul îi mănâncă sandvişul, altul îi bea cafeaua, iar al

specialist în maşini se contraziceau: - Bă dacă făceam eu maşini, erau de două ori mai rapide şi consumau mai puţină benzină. - Dacă făceai tu maşini, când apăsai pedala de frână apărea pe un ecran: Doriţi să frânaţi chiar acum?

Doi pescari pasionaţi pleacă-n

weekend la pescuit, cumpără tot felul de unelte şi accesorii, provizii, etc.Ajung pe baltă, vineri seara nu prind nimic, sâmbătă seara nimic, duminică seara prind în sfârşit un peşte mic şi amărât.În drum spre casă, unul din ei spune:- Tu-ţi dai seama că amărâtul ăsta de peşte

treilea îi mănâncă plăcinta. Şoferul de tir nu zice nimic, plăteşte şi pleacă. Un motociclist râde gros:- Hahaha, ăsta n-are niciun pic de sânge de bărbat în el.La care barmanul, uitându-se pe geam:- Nici sânge de şofer nu pare să aibă, tocmai a dat cu spatele peste trei motociclete...

Page 19: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 20: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CINEMA CITY PITEŞTICalea Bucureşti, nr. 36, tel. rezervări 0248 607 070www.cinemacity.ro

AVENTURI AV ACȚIUNE AC ANIMAȚIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTASTIC FA THRILLER TH HORROR H

LEGENDA

11 - 17 SEPTEMBRIE 2015TITLU FILM ROMÂNĂ/ORIGINAL Rating Gen Zile

Dimineaţa10:00-13:00

După-amiază13:00 - 17:00

Seara17:00 - 24:00

PREMIERĂMUNE: GARDIANUL LUNII $ DUBLAT /MUNE, LE GARDIEN DE LA LUNE $ DUBBED

AG AN

V, L - J 14:00, 16:00 17:50

S - D 12:00 14:00, 16:00 17:50

PREMIERĂMUNE: GARDIANUL LUNII $ SUBTITRAT /MUNE, LE GARDIEN DE LA LUNE $ SUBTITLED

AG AN V - J 18:30

PREMIERĂRICKI AND THE FLASH 2D / RICKI AND THE FLASH 2D

AP-12 DR

V, L - J 14:50 17:00, 19:40, 21:50

S - D 12:30 14:50 17:00, 19:40, 21:50

PREMIERĂLABIRINTUL: ÎNCERCĂRILE FOCULUI 2D /MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS 2D

AP-12 AC, SF

V, L - J 14:10, 16:50 19:30, 22:10

S - D 11:30 14:10, 16:50 19:30, 22:10

TRANSPORTER.MOŞTENIREA 2D /THE TRANSPORTER REFUELED 2D

N-15 AC V - J 15:30 17:40, 19:50, 22:00

VIBREAZĂ CU MINE 2D/WE ARE YOUR FRIENDS 2D N-15 DR V - J 20:00

HITMAN: AGENT 47 2D/ HITMAN: AGENT 47 2D N-15 AC V - J 19:10, 21:20

ALBINUŢA MAYA $ DUBLAT/ MAYA THE BEE $ DUBBED AG AN, AV

V, L - J 14:20, 16:20 18:10

S - D 11:50 14:20, 16:20 18:10

VACANŢĂ CU PERIPEŢII 2D/ VACATION 2D AP-12 CO, AV V - J 20:20, 22:30

AGENTUL DE LA U.N.C.L.E. 2D /THE MAN FROM U.N.C.L.E. 2D AP-12 AC, CO V - J 22:00

BARBIE ÎN TABĂRA DE MUZICĂ 2D DUBLAT /BARBIE IN ROCK 'N ROYALS 2D DUBBED

AG AN V - J 13:40

MINIONII $ DUBLAT/ MINIONS $ DUBLAT AG AN, CO

V, L - J 14:30, 16:30

S - D 11:40 14:30, 16:30

ÎNTORS PE DOS $ DUBLAT / INSIDE OUT $ DUB AG AN, CO S - D 12:20

Page 21: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 22: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY LIFESTYLE 22FITNESS

Sală de fitness ultramoder-nă, 3 săli de squash, spa,

piscină, jacuzzi, saună umedă, sa-ună uscată, masaj, kangoo jumps, TRX, taebo, insanity și multe alte forme de aerobic, teren de fotbal pe acoperiș, deasupra orașului, ai locul perfect unde slăbești, te tonifiezi, oaza ta de sănătate și relaxare zilnică. Clima, parcarea gratuită pentru clienți, zona ul-tracentrală, curățenia exemplară, personalul profesionist, monito-

rizare cu elemente de nutriție și kinetoterapie, prețurile accesibile, luxul pe care ți-l poți permite fac din complexul Elyssium locul ideal pentru tine. Instructorii noștri sunt pregătiți să te ajute să-ți modelezi corpul în forma pe care ai visat-o întotdeauna. Alege să te antrenezi cu cei mai buni. Schimbăm în permanență gama de aparate de sală, ne îmbunătățim dotările, aducem noi discipline de aerobic. Creștem odată cu clienții noștri,

care sunt conectați continuu la noutățile din domeniul fitness-ului în special, și al sportului în general.

Vă așteptăm în cea mai nouă și modernă clădire din Pitești, centrul de afaceri situat la intersecția Căii București cu Bu-levardul I.C. Brătianu, lângă clu-bul Office. Relații la 0740.511.511, pe facebook la elyssiumsportsa-rena sau pe site-ul elyssium.ro.

PENTRU CĂ MERIȚI CE E MAI BUN! DE ACUM AI TOTUL ÎNTR-UN SINGUR LOC!

ELYSSIUMSPORTSARENA!

Page 23: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 24: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY STORIES24BANCURI

-Soția către soț:- Fiul nostru a

luat-o razna rău de tot. Ascultă sfaturile de la toți cretinii. - Te rog să vorbești cu el!

Bulă are inspecție de la Sanepid.

Inspectorul:-Bulă ce ai în cap?-Un purice mort.-Restul?-Au venit la înmormântare.

Soțul unei femei se plânge medicului:

- Domnule doctor, nu mai știu ce să mai fac! Soția mea tot rămâne mereu însărcinată.-Nu folosiți metoda calendarului?- Ba da, dar fără efect.- Anticoncepționale?- Ba da, dar degeaba.- Prezervativ?- Ba da, dar tot a rămas.Exasperat, doctorul îl sfătuiește:- Atunci, nu mai...- Am încercat și așa, dar tot rămâne...

O blondă mergea pe stradă cu bluza

descheiată, lăsând să i se vadă un sân. Un polițist o oprește și o întreabă:- Doamnă, știți că vă pot da amendă pentru expunere indecentă?

- De ce, domnule polițist? întreabă blonda.- Pentru că aveți bluza descheiată și vi se vede sânul…- O, Doamne!, exclamă blonda, mi-am lăsat copilul în autobuz!

-Domnule judecător, soţul

meu se poartă ca un câine cu mine.-Vă bate?-Nu, dar vrea să-i fiu credincioasă!

Bărbații sunt precum pantofii!!!

- cei care îți plac, te costă...- foarte puțini merită păstrați mai mult de un sezon...- dacă nu îi iei potriviți, s-ar putea să te bată...- cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor să intre...- unul singur nu e de ajuns decât pentru cenușărese...- unii merită lăsați la ușă...- lumea te judecă în funcție de ei...- alte femei te invidiază pentru ai tăi, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor...- cei șireți trebuie legați...- toți trebuie călcați în picioare!

Page 25: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 26: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 27: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 28: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY LIFESTYLEFRUMUSEȚE

28

ÎNGRIJIREA PIELII LA ÎNCEPUT DE TOAMNĂ.PAȘI DE URMAT PENTRU O PIELE SĂNĂTOASĂ

La sfârşitul verii şi începutul toamnei, pielea are nevoie de îngrijire zilnică, de rutina specială, pentru a combate problemele apărute sau agravate de expunerea la soare. Cele mai importante indicaţii sunt reprezentate de: - curăţare eficientă prin demachiere, gel de curăţare şi scrub, pentru a îndepărta filmul hidrolipidic şi stratul de „celule moarte” în scopul asigurării unei mai bune penetrabilităţi şi absorbţiei componentelor active ce vor fi aplicate ulterior; - aplicarea unei creme hidratante, ce include substanţe active menite a combate xeroza (uscăciunea) pielii apărută peste vară, şi/sau utilizarea

altor creme terapeutice cu scopul corectării anumitor probleme dermatologice agravate vara, precum pigmentarea, acneea, sau rozaceea (roşeaţa);- utilizarea, în continuare a cremei cu factor 50; fotoprotecţia corectă şi eficientă trebuie efectuată întreg anul, nu doar vara; - alimentaţie care să includă fructe şi legume proaspete, precum şi o gamă completă de nutrienţi ce asigură suportul nutritiv al pielii, important pentru procesul de refacere; - aport hidric eficient, pentru a asigura hidratarea eficientă a tegumentului.

PIELEA ESTE CEL MAI MARE ORGAN AL CORPULUI ŞI TREBUIE SĂ ÎI ASIGURĂM ATENŢIA CUVENITĂ, ADAPTÂNDU-NE OBICEIURILE ŞI STILUL DE VIAŢĂ ÎN ACEST SENS.

Page 29: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 30: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 31: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 32: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY FILMSPREMIERE

32

Titlul original:MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Regia: Wes BallCu: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Rose Humphrey, Ki Hong Lee, Aidan GillenGen: Acţiune, SF, Thriller. Durata: 130 minute

anume i-a trimis în labirint și ce anu-me, mai exact, se petrece în restul lumii rămân încă intangibile.

LABIRINTUL: INCERCARILEFOCULUI, in cinematografe din 11 Septembrie.Un fi lm 20th Century Fox distribuit de Odeon OdeonFilm

LABIRINTUL: ÎNCERCĂRILE FOCULUI

Thomas (Dylan O’Brien) și prie-

tenii săi din Luminiș se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Călătoria lor îi poartă la Scorch, un peisaj părăsit, plin de obstacole inimaginabile. Împreună cu luptătorii din rezistență, locuitorii Luminișului se confruntă cu forțele superioare ale organizației WCKD și descoperă planurile șocante pe care aceasta le are cu ei.Și de data aceasta, răs-punsurile cu privire la ce

INSPIRAT DIN CĂRȚILE LUI JAMES DASHNER

Maze Runner: The Scorch Trials, este, din nou, inspirată din cărțile lui James Dashner, avându-l pe Wes Ball ca regizor și pe Nathalie Emmanuel, Aidan Gillen, Giancarlo Esposito, Lili Taylor și pe Patricia Clarkson în distribuție. OdeonFilm

Page 33: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 34: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

CITY FILMSPREMIERE

34

Titlul original: MUNE, LE GARDIEN DE LA LUNE

Regia: Benoît Philippon, Alexandre HeboyanCu: Omar Sy, Michael Gregorio, Izïa Higelin, Féodor Atkine, Benoît AllemaneGen: Animaţie.Durata: 85 minute

în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scu-fundă în întuneric. Pentru a salva omenirea, Mune tre-buie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

MUNE: GARDIANUL LUNII

Într-un univers în care ziua şi noap-

tea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devi-nă Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coor-donarea unei echipe, sim-paticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade

3D

Cu un concept puternic, destinat întregii familii şi un univers animat fermecător, cu un univers unic care abordează teme generale ca prietenia, călătoria sau iubirea, „Mune: Gardianul Lunii” va putea fi urmărit în 3D dublat şi subtitrat.

Page 35: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 36: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 37: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 38: Zn Pitesti 11 septembrie 2015

Director Marketing: Alina Balmuştel. 0746.025.075Publicitate: Andreea ANDREItel. 0755.020.572; [email protected] Reţea: Marius Vâlsă[email protected]: Raluca [email protected]: Mihaela Anuţ[email protected]ţie: tel. 0753.706.735

Publicitate naţională

Speranta Velicu,

Senior Sales Manager, 0735 777 982,

[email protected]

EDIȚIA de PITEŞTIapare bilunar - gratuit, nr. 17 (302) 11 - 24 septembrie 2015

Editată de: S.C. MARKER & SENZZO MEDIA S.R.L

Contact: e-mail: [email protected]

website: http://pitesti.zilesinopti.ro/

fb: www.facebook.com/zilesinoptiPitesti

Ediţiile Zile şi nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: București, Cluj, Timișoara/Arad. Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Sibiu (Mediaş), Bacău/Piatra Neamţ/Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi/Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Ploieşti (Câmpina, Breaza), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Iași, Tg. Mureș.Lunare: Vâlcea

Dacă doriţi să semanalţi un eveniment: e-mail offi [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modifi cările survenite ulterior.

CITY CULT38CARTE

CARTE: COLECȚIONARA DE PARFUMURI INTERZISE - KATHLEEN TESSARO

COLECȚIONARA DE PARFUMURI INTERZISE EXPLOREAZĂ IUBIREA OBSESIVĂ DINTRE MUZĂ ȘI ARTIST, DINTRE MIROS ȘI FORȚA COPLEȘITOARE A AMINTIRII

La prima vedere, tânăra Grace Monroe are o viață fericită, în

rândul aristocrației din Londra anilor 1950. Și totuși, nu își găsește locul în această lume. Într-o zi, destinul îi scoa-te în cale o moștenire neașteptată de la misterioasa Madame Eva d’Orsey, a cărei identitate trebuie să o descope-re. Povestea ne-o arată pe enigmatica necunoscută la New York, Monte Carlo, Paris și Londra, dezvăluind o fe-meie extraordinară, sursă de inspirație pentru cei mai talentați creatori de parfumuri. Imortalizată în arome de neuitat, existența Evei d’Orsey îi va schimba viața lui Grace. Tânăra va trebui să aleagă: ori se transformă în femeia pe care o doresc cei din jur, ori rămâne ea însăși.

KATHLEEN TESSAROKathleen Tessaro a început să scrie literatură la sugestia unei prietene și a frecventat în Wimpole Street Writer’s Workshop. A cu romanul Elegance (în pregătire la Editura Nemira), care a devenit bestseller și a avut mai multe ediții. Toate cărțile ei, printre care Innocence, The Flirt, The Debutante și mai recent Colecționara de parfumuri interzise, au fost traduse în multe țări și au vândut milioane de exemplare.

DESPRE

EDITURA NEMIRAPREȚ: 34 LEI

Page 39: Zn Pitesti 11 septembrie 2015
Page 40: Zn Pitesti 11 septembrie 2015