Uncu media consulting 2015

10
EXPERIENTA EXPERIENTA PROFESIONALISM PROFESIONALISM EXPERIENTA EXPERIENTA IMPACT IMPACT

Transcript of Uncu media consulting 2015

Page 1: Uncu media consulting 2015

EXPERIENTAEXPERIENTA

PROFESIONALISMPROFESIONALISM

EXPERIENTAEXPERIENTA

IMPACTIMPACT

Page 2: Uncu media consulting 2015

CINE SUNTEMCINE SUNTEMCINE SUNTEMCINE SUNTEM

Uncu Media Consulting este o firma de consultanta care ofera servicii in domenii precum: relatii publice, marketing politic, reprezentare mass media, publicitate şi public speaking. Daca este crucial pentru tine sa iti transmiti mesajul cu claritate si impact, Uncu Media Consulting este firma de care ai nevoie. Echipa noastra colaboreaza indeaproape cu toti clientii sai pentru a menţine o reţea extinsa de contacte media, in asa fel incat sa le pozitionezeclientilor sai, cat mai bine posibil, mesajul.

Page 3: Uncu media consulting 2015

CE VA PUNEM LA DISPOZITIECE VA PUNEM LA DISPOZITIEUncu Media Consulting are o solida experienta in urmatoareledomenii:

Elaborarea mesajelor si mentinerea relatiei cu mass media;Comunicare in situatii de criza;Organizare de evenimente;Organizare de conferinte si congrese; Elaborarea si dezvoltarea mesajelor politice; Organizare de campanii electorale si campanii de promovare; Elaborarea de strategii si tactici politice;Comunicare intraorganizationala si public speaking.

Page 4: Uncu media consulting 2015

DE CE SUNTEM PERFORMANTIDE CE SUNTEM PERFORMANTIPentru a castiga suprematia pe piata relatiilor publice este nevoie de expertiza in comunicare si in mass media!

Dan Uncu este un veteran al transeelor pietei media din Romania, ajutand zeci de clienti sa difuzeze in piata un mesaj coerent, puternic si eficient. După 25 de ani de expertiza in mass-media, cu precadere in domeniulanalizei politice interne, Dan Uncu poate aborda eficace si creativ cele mai provocatoare crize, construind relatii-cheie cu sindicatele, liderii comunitatilor, mass-media, mediul de afaceri si alte potentiale medii de influenta, pentru a livra mesajul cel mai penetrant pentru partile interesate.

DE CE SUNTEM PERFORMANTIDE CE SUNTEM PERFORMANTI

Page 5: Uncu media consulting 2015

VALOAREA COMUNICARII = VALOAREA IMAGINIIVALOAREA COMUNICARII = VALOAREA IMAGINIIVALOAREA COMUNICARII = VALOAREA IMAGINIIVALOAREA COMUNICARII = VALOAREA IMAGINII

Un rezultat pozitiv, in ceea ce priveste activitatea unei organizatii – rezultatdefinit prin reputatia de care se bucura in opinia publica - se poate obtine printr-o sustinuta strategie de PR, coerenta si de lunga durata. O atare strategiereprezinta cheia de bolta a succesului de imagine. O cercetare calitativa a pietei, realizata in 2012 (UK RepTrak 2012), arată că 69% din dorinta unei persoanede a spune ceva pozitiv despre o organizatie este influentata de… perceptia eifata de acea organizatie si numai 31% este influentata de calitatea produselorsi/sau serviciilor acelei organizatii. Aceasta perceptie este similara si in grupuri de interese cum ar fi: factorii de decizie politica, autoritatile de reglementare, media, investitorii sau alegatorii.

Page 6: Uncu media consulting 2015

COMUNICARE DE CRIZACOMUNICARE DE CRIZA

Uncu Media Consulting isi ajuta clientii sa identifice amenintarile la adresa reputaţiei lor. Noi elaboram scenariile cele mai eficiente de contraatac si optimizam intregul proces de comunicare interna si externa în cazul unei situatii de criza.Nu exista un plan perfect pentru o situatie de criza, iar ideea ca poti fi 100% pregatit este un mit. Cu toate acestea, noi urmam anumite ipoteze de lucrusi principii care maximizeaza succesul gestionarii crizelor. Unul dintreprincipiile fundamentale este ca prevenirea crizelor bate de departe gestionarea crizelor. De aceea, pregatirea este vitala. In consecinta, un audit al riscurilor de imagine este lucrul cu care vom incepe.

Page 7: Uncu media consulting 2015

AUDITUL RISCURILOR DE IMAGINEAUDITUL RISCURILOR DE IMAGINEScopul Raportului de Audit de Imagine este sa puna la curent Board-ulinstitutiei/organizatiei auditate, cu eventualele riscuri/provocari de imagine care pot aparea si cu metodele de contracarare/gestionare a posibilelor situatii de risc. Raportul de Audit de Imagine poate trasa si directiile strategice de actiunein domeniul PR, imagine si comunicare in baza carora se va construi siconsolida perceptia publica a institutiei auditate. Raportul este rezultatul uneianalize calitative complexe, referitoare la relatia institutiei auditate cu mass media, mediul de afaceri, partidele politice, societatea civila si cu alti poli de influenta si interes. Deasemenea, Raportul va lua in considerare si eventualifactori umani din interiorul organizatiei auditate, care pot constitui potentialeriscuri de imagine.

AUDITUL RISCURILOR DE IMAGINEAUDITUL RISCURILOR DE IMAGINE

Page 8: Uncu media consulting 2015

RELATIA CU MASS MEDIARELATIA CU MASS MEDIARELATIA CU MASS MEDIARELATIA CU MASS MEDIAIn ciuda declinului main stream media, relatiile cu jurnalistii raman cheia de bolta a PR-ului. Exista mai puţini jurnalisti “traditionali” astazi decat cu un deceniu in urma, iarsocial media a adaugat o dimensiune noua si extrem de importanta ecuatiei de PR.Dar golul dintre traditional si nou nu a fost umplut decat intr-o anumita masura de bloggeri si de alti creatori netraditionali de continut. Jurnalistii main stream ramasi au in aceste zile un potential de influenta cu mult mai mare decat inainte, tocmai datoritaprevalentei lor crescute. Un blog, un site de campanie sau o publicatie on-linereprezinta cateva exemple de constructie eficienta a comunicarii continutului mesajului.Insa, o poveste in plus, publicata intr-un ziar important sau respectat, ori preluata de un post de televiziune sau de catre un jurnalist de notorietate poate oferi o mai mare credibilitate.

Page 9: Uncu media consulting 2015

CAMPANII ELECTORALECAMPANII ELECTORALEUncu Media Consulting construieste strategii de campanie, armonizate cu programul si prioritatile partidului, prioritati identificate in prealabil de catre echipanoastra in urma analizelor de piata, coroborate cu pozitionarea pe esichier a partidului sau/si a candidatului. Strategia elaborata de catre echipa noastraexplica si traseaza elementele de lucru. Mesajul de campanie si mesajelesubsecvente ce deriva din acesta sunt elaborate in functie atat de programul sitarget-ul partidului, cat si de proiectia posibila a mesajelor competitorilor politici. Mesajele subsecvente mesajului principal sunt supuse unei adaptari continue. Tacticile vor detalia elementele si uneltele de contact cu alegatorii, care vor fifolosite : main stream media, social media, sondaje de piata, door-to-door, mailing, sms, think-tanks, panotaj, meeting-uri electorale, etc.

CAMPANII ELECTORALECAMPANII ELECTORALE

Page 10: Uncu media consulting 2015

Puteti contacta “Uncu Media Consulting” la:

CONTACTCONTACTPuteti contacta “Uncu Media Consulting” la: Mob. Tel. : 004-0727.99.24.27Mail: [email protected]; [email protected]: Str. Pictor Gheorghe Tattarescu 6, Bucuresti, sector 3

Informatii ANAF: N.O.R.C: J40/882/2011C.U.I.: 27963347

Ne puteti gasi si pe www.seap.ro – Societatea pentru Excelenta inAdministratia Publica – cautand “Uncu Media Consulting”