Swimathon Bucuresti 2013

16
Swimathon București 2013 Raport de evaluare

description

Swimathon Bucuresti, o platforma de strangere de fonduri prin inot.

Transcript of Swimathon Bucuresti 2013

Page 1: Swimathon Bucuresti 2013

Swimathon București 2013Raport de evaluare

Page 2: Swimathon Bucuresti 2013

Swimathon este întâlnirea plină de energie între oameni care cer ajutorul şi oameni care sar în apă să-i ajute. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu cauze din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează pentru fiecare lungime de bazin înotată de favoriţii lor.

Swimathon București a fost organizat de Fundația Comunitară București și Asociația pentru Relații Comunitare și susține inițiativele și spiritul comunitar local.

01.Înotătorii înscriși în acest eveniment au ales o cauză pe care au susținut-o, au parcurs un număr cât mai mare de bazine într-un anumit interval de timp și au adunat cât mai mulți donatori pentru efortul depus.

02. S-au donat sume pentru fiecare lungime de bazin parcursă de înotător sau o sumă fixă, care să nu fie influențată de numărul de bazine parcurse.

03. Fondurile strânse au fost direcționate de către Fundația Comunitară București spre organizațiile sau grupurile de inițiativă care și-au înscris cauzele, pe baza unui contract de finanțare nerambursabilă.

04. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 6 iulie 2013, în Bazinul Olimpic exterior al Complexul Sportiv Lia Manoliu, de la ora 9.00 la ora 14.00.

05. Organizatorul a reţinut 15% din totalul strâns pentru fiecare proiect, pentru acoperirea unei părți din costurile de organizare a evenimentului.

CADRUL GENERAL DE DESFĂȘURARE SWIMATHON BUCUREȘTI

DE CE SWIMATHON BUCUREȘTI

Page 3: Swimathon Bucuresti 2013

101.801 lei, dintre care 50.501 de la indivizi, de la 656 donatori individuali, cu o donație medie de 77 lei pentru 20 de cauze comunitare.

Gradul de recuperare a banilor de la indivizi a fost de 89%, adică 44.896 lei.

78.801 lei din suma totală au fost donați pentru proiecte, restul pentru organizarea evenimentului.

138 de înotători au parcurs împreună 1447 de lungimi de bazin ( 72 de kilometri) în doar aproape 3 ore

Peste 750 spectatori în ziua evenimentului

SWIMATHON BUCUREȘTI 2013 ÎN CIFRE

Page 4: Swimathon Bucuresti 2013

ORGANIZAȚIAPROVIDENT FINANCIAL ROMANIA IFN

PROIECTCOPIII DEFAVORIZAŢI DIN CENTRUL SOCIAL CASA NOASTRĂ, BUCUREŞTI

Copiii din centrul social Casa Noastră au nevoie de un loc de joacă şi o mașină de spălat cu capacitate mare. Cauza este susţinută de o echipă de angajaţi-voluntari ai Provident România din 2009. Echipa a înotat la Swimathon şi a reuşit să strângă 7.980 lei.

ORGANIZAȚIAASOCIAȚIA ÎNVINGEM AUTISMUL

PROIECT

ÎMI PLACE SĂ ÎNOT!

Cu cei 3.558 lei strânși la Swimathon, Asociația Învingem Autismul va acoperi o parte din costul cursurilor de înot, de care vor beneficia 12 copii cu autism pe parcursul unui an. Organizaţia a avut două culoare de înot, unul ocupat de o echipă de ştafetă formată din suporteri ai cauzei, a doua de actriţa Ioana Ginghină.

VLAD (6 LUNI) ARE NEVOIE DE

TRANSPLANT DE FICAT

Vlad s-a născut cu o boală foarte rară, manifestată prin lipsa căilor biliare. Băieţelul este deja înscris într-un program de tratament şi transplant în Belgia. La Swimathon au înotat o echipă formată din angajaţi Porsche România şi una condusă de moderatoarea TV Roxana Iliescu. Donațiile strânse au fost în valoare de 3.520 lei.

01

03

ORGANIZAȚIAASOCIAŢIA PENTRU RELAŢII COMUNITARE

PROIECTYOUTHBANK ROMÂNIA (YB)

Cu cei 4.635 lei strânși la Swimathon, programul Youthbank, destinat liceenilor, poate continua să-i învețe să devină conștienți de problemele comunității lor și să găsească soluţii şi resurse pentru acestea. Pentru proiect au înotat şase echipe, dintre care două formate din angajaţi BRD Societe Generale şi una aparţinând Raiffeisen Bank.

02

04

Cauzele care au făcut valuri la Swimathon București și cifrele lor

Page 5: Swimathon Bucuresti 2013

ORGANIZAȚIAFUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

PROIECT

SWIMATHON BUCUREȘTI SUSTENABIL

Vrem să transformăm Swimathon Bucureşti, un eveniment la prima ediţie, într-o platformă anuală de strângere de fonduri de la indivizi pentru proiecte din Capitală. Donațiile din acest an au fost de 2.990 lei şi vor fi folosite pentru acoperirea costurilor legate de eveniment.

ORGANIZAȚIAFUNDAȚIA INOCENȚI – FILIALA BUCUREȘTI

PROIECTPROGRAMUL DE PREVENIRE A EȘECULUI ȘCOLAR BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Programul se desfasoară în București și Ilfov și se adresează copiilor și tinerilor proveniți din familii cu grave dificultăți socio-economice, ce prezintă un risc crescut de eșec școlar. Pentru cauza lor a înotat echipa de la Romanian Software - lider în domeniul dezvoltării și implementării de soluții software pentru HR. Valoarea totală a donațiilor strânse la această primă participare la Swimathon este de 3.011 lei.

ORGANIZAȚIAASOCIAȚIA PENTRU DRAVET ȘI ALTE EPILEPSII RARE

PROIECTCENTRUL DE ZI “EXISTĂ SPERANȚĂ”

Asociația își propune să deschidă primul centru din Bucureşti pentru copii de vârstă preșcolară afectați de epilepsie. Contribuţia la proiect de la donatorii Swimathon este de 2.962 lei.

ORGANIZAȚIAFUNDAŢIA PRINCIPESA MARGARETA A ROMÂNIEI

PROIECTDĂ-MI O ŞANSĂ

Fundaţia Principesa Margareta a României a creat Centrul Comunitar Generaţii, unde 50 de copii şi tineri din sectorul 6 iau o masă caldă, îşi fac temele şi participă la activităţi educative, împreună cu persoane în vârstă din acelaşi sector. Donațiile pentru activităţile centrului au însumat 2.925 lei.

05

07

06

08

Cauzele care au făcut valuri la Swimathon București și cifrele lor

Page 6: Swimathon Bucuresti 2013

ORGANIZAȚIAHABITAT FOR HUMANITY ROMÂNIA

PROIECTCASA MIHAIL - CENTRU PILOT DE INCLUZIUNE SOCIALĂ PENTRU 6 PERSOANE CU DIZABILITĂȚI MINTALE

Pentru Casa Mihail, noul cămin adaptat pentru 6 persoane cu dizabilități mintale care acum locuiesc în centre rezidenţiale din judeţul Giurgiu, s-au strâns la Swimathon 2.175 lei. Pentru proiect, a înotat o echipă mixtă, formată din angajați și voluntari Habitat şi una a angajaţilor Provident România.

ORGANIZAȚIAASOCIAŢIA ALIAT

PROIECTTERAPIE PRIN ARTĂ PENTRU PERSOANELE CU UN CONSUM PROBLEMATIC DE ALCOOL

ALIAT, care derulează primul program din România de asistare gratuită a persoanelor cu un consum problematic de alcool, dezvoltă un program de terapie prin artă. La Swimathon au strâns din donații suma de 2.322 lei, care va acoperi cheltuielile pentru o lună de program.

ORGANIZAȚIASALVAŢI COPIII

PROIECTFIECARE COPIL CONTEAZĂ

Cu cei 2.186 lei strânși la Swimathon, Salvați Copiii contribuie la achiziționarea un incubator pentru copii născuți prematur, pe care îl vor dona unei maternități din sudul țării.

ORGANIZAȚIAASOCIAȚIA PENTRU NAȘTERE NATURALĂ ȘI ALĂPTARE

PROIECTCLINICA DE ALĂPTARE

Clinica de alăptare a strâns 2.124 lei pentru un program de susținere a mamelor care alăptează. Pentru această cauză, au înotat două echipe, una dintre ele formată din două perechi mamă-copil.

09

11

10

12

Cauzele care au făcut valuri la Swimathon București și cifrele lor

Page 7: Swimathon Bucuresti 2013

ORGANIZAȚIACERE - CENTRUL DE RESURSE PENTRU PARTICIPARE PUBLICĂ

PROIECT“ORAȘUL NOSTRU, NU MOȘIA LOR”

Echipa de înotători a CeRe a strâns la Swimathon suma de 1873 lei, pentru a milita pentru un București administrat onest, în care Primarii și consilierii locali pun interesele bucureștenilor înaintea intereselor private.

ORGANIZAȚIAASOCIAȚIA HEADSOME COMMUNICATION

PROIECT FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE LITERATURĂ DE LA BUCUREȘTI

Festivalul Internaţional de Literatură Bucureşti este un eveniment internaţional dedicat literaturii, ce poartă amprenta oraşului Bucureşti. Proiectul a primit donații în valoare de 2.095 lei, sumă care va acoperi o parte din cheltuielile de organizare a festivalului din 2013.

ORGANIZAȚIAASOCIAȚIA CHRISTOPHORI INTERNATIONAL

PROIECTÎNOT PENTRU WALDORF

Asociația Christophori International a strâns la Swimathon suma de 1.564 lei pentru instituirea unei burse sociale pentru doi copii aflați într-un centru de plasament, dând astfel posibilitatea de a beneficia de un sistem alternativ de învățământ unui număr din ce în ce mai mare de copii.

ORGANIZAȚIAFUNDAŢIA PACT – PARTENERIAT PENTRU ACŢIUNE COMUNITARĂ ŞI TRANSFORMARE

PROIECTPACT PENTRU COMUNITATE

Fundaţia PACT lucrează cu oameni cu iniţiativă din comunităţi mici din sudul ţării, pe care îi ajută să dezvolte proiecte pentru a-şi îmbunătăţi condiţiile de trai. La Swimathon ei au strâns suma de 1.325 lei pentru o viitoare rundă de finanţări.

13

15

14

16

Cauzele care au făcut valuri la Swimathon București și cifrele lor

Page 8: Swimathon Bucuresti 2013

ORGANIZAȚIAINCUBATOR107

PROIECTIURTA CĂLĂTOARE

Cu suma de 1.300 lei, Iurta călătoare va ajunge in Vama Veche in perioada 11 iulie și 11 august pentru a crea pe dealul Pescăriei un colț de rai, izolat, cu ateliere creative, comunitate, liniște, educație, muzică și pasiune.

ORGANIZAȚIAASOCIAŢIA MAIMULTVERDE

PROIECTBARIERĂ NATURALĂ DE COPACI LA PLOIEŞTI

Echipa Verde a strâns suma de 995 lei, bani pe care Asociaţia Mai Mult Verde îi va folosi în proiectul de completare și întreținere a barierei naturale de copaci dintre zona industrială şi cea locuită din Ploiești.

ORGANIZAȚIAASOCIAȚIA “BUNĂ DIMINEAȚA, BUCUREȘTI!”

PROIECTDE 60.000 DE ORI “BUNĂ DIMINEAȚA!”

“Bună dimineața, București!” este un ziar gratuit, redactat în timpul liber de un grup de iubitori ai Bucureştiului. Prin Swimathon, echipa proiectului a strâns 1.206 lei, necesari pentru a tipări 5000 exemplare din următoarele numere.

NB: În afară de sumele strânse prin platforma online Swimathon, organizaţiile au mai primit, tot ca susţinere pentru eveniment, dar direct în propriile conturi, sponsorizări de la companii în valoare de 5000 de euro.

ORGANIZAȚIAASOCIAŢIE PENTRU PROIECTE SOCIALE SUSTENABILE

PROIECTPOTSIEU.RO

Potsieu.ro a strâns la Swimathon suma de 520 lei, o parte din costurile de întreţinere ale platformei de crowdfunding pentru promovarea și validarea ideilor din domeniul antreprenoriatului social.

Cauzele care au făcut valuri la Swimathon București și cifrele lor

17

19

18

20

Page 9: Swimathon Bucuresti 2013

Salvaţi copiii Miodrag BelodediciAndreea PuchiuBogdan ChivuIrina ConstantinescuPaul AndurnacheIoana BărbulescuDenisa Niculae

Mai mult verde Vladimir DrăghiaȘtefan LunguSergiu MachidonAlexandru DinaAdrian Grecu

Învingem autismul Vladimir RădulescuIonuţ SibianIuliana CarpAna Maria MorodanIoana Budiaci

Incubator 107 Ștefana PopaAndrei PruteanuAlis AnagnostakisOana ZahariaIoana Grigore

Şcoala liberă WaldorfCatalin NiculaeDorin MitruțTudor LinaAdda NiculaeMihai GuiaDara Mitruţ

Habitat for Humanity Elena ŞerbanMihaela BuculescuIulia BadeaMihaela IordacheDaniela Ionescu

Potsieu.ro Ioana OprișanOana KordaDragoș NicolaescuDragoș RouaRaluca Popescu

Porsche RomâniaO viaţă pentru VlăduţDragoș IonAndrei SuciuLaszlo IllyesCristian IonSilvica Tanase

Bună dimineaţa, BucureştiUrsula HeckendornCristina NeaguAna Iulia GalbenuCosmina GaidamuţRaluca GenoiuMircea Mihai Galbenu

Clinica de alăptare - echipa copiiTiberiu TerteleacFilip BălănescuAlex DegeratuFilip DegeratuMonica Roşu

Clinica de alăptare - echipa adulţiAdela Roşca MetaxaSimina AngelescuOana TerteleacElena LambuIrina Hănescu

YouthBank Peştişorii Aurii Raiffesen Livia MarinLucian Gabriel DavidescuDan Octavian CătăneaCristina BarascuNicoleta Chiriac

YouthBank BRD Flavia PopaLuca FrâncuGrigore ConstantinescuAdrian CrăciunescuBeatrice Ene

YouthBank Delfinii BRD Irina CamaraCristiana SereşMadalina TurchieviciVlad ZamfirRaluca Liana MitroiDorin Goga

YouthBank Subacvatici Dan BadiuAndreea Cristina MicuVlad ŞerbănescuFlorentina Rosemary CiobanuSebastian Văduva

YouthBank- Sportacus Alexandru BadeaCarmen Tocală

Inocenţi - Romanian Software Adrian DragomirescuVictor DragomirescuAlexandra LupaşcuMihai GăvanAurelian Chitez

Provident- Casa NoastrăCornel BurcaBogdan VlăducaSilviu CiutescuEugen RipeanuEduard Husariu

Provident - Casa MihailCristian NiţăIulian AndreiCătălin Nicolaescu

Asociaţia pentru DravetSilvia FurneaGeorgeta KariAna NeamțuDiana ParaschivDiana Sima

Învingem autismul - Ioana GinghinăIoana Ginghină

Fundaţia PACT Mircea CriveanuDenis TodiricăAlex TunaruAttila OkanyiToma Nicolau

Fundaţia Principesa Margareta a RomânieiIonel RapotanAncuța SohorcaFlorin Laurențiu PiciorCătălina Petra BoştinaCristina Cepraga Manolache

Fundaţia Comunitară BucureştiEugenia CojocaruCristina VrânceanuStanislav GeorgievPaul Kasprovschi

Festivalul de literaturăVasile ErnuAndra CarbunaruThomas Ciulei

O viaţă pentru VlăduţRoxana IliescuLuminiţa NicolescuThea HaimovitzDavid Alexandru IonescuPaul Gabor

CeRe Șerban AnghelCiprian PopaAndrei PopescuCiprian NemeşiuAdi Moşoianu

Aliat Andreea VasileAiana ConstantinOana FelipovOctavian TeleaMugur Grosu

YouthBank Alumni Cantemir PăcuraruPavel PanfilMatei MoldoveanuPaul Crăciun

Fundaţia PACT Ştefan CălinescuMonica PerceaAndreea StănculescuRadu Dumitrescu

ÎNOTĂTORI

Page 10: Swimathon Bucuresti 2013

Comunicarea evenimentului

Am comunicat despre Swimathon cu ajutorul mai multor canale, printre care mediul on-line, social media, presa scrisă, radio, TV şi direct mailing.

Rezultatele comunicării

Pagina de Facebook a Swimathon a fost principalul mediu on-line prin care am comunicat timp de 3 luni, din luna mai până în iulie, cu cel puțin 3 postări zilnice și cu 972 de like-uri ale paginii.

Platforma www.swimathonbucuresti.ro, prin care cauzele și-au putut aduna echipele și apoi susținătorii, a înregistrat în perioada mai-iulie 2013 21.716 vizite, dintre care 13.335 de vizitatori unici și 118,760 pagini văzute. Majoritatea vizitatorilor au venit din România, apoi Rusia și Ucraina.

Page 11: Swimathon Bucuresti 2013

Comunicarea evenimentuluiComunicarea evenimentului

Mediul online

Mediul online a fost principalul canal pe care ne-am bazat în campania de promovare.

127 apariţii media înainte și după eveniment20 de apariții pe bloguri3 apariții pe Youtube

Comunicarea prin înotători şi proiecte

Ne-am bazat pe efectul “bulgărelui de zăpadă”: susţinătorilor şi înotătorilor înscrişi le-am oferit materiale necesare promovării și implicării în Swimathon - cover photo Facebook, texte e-mail pe care le-au putut transmite cercului social apropiat, text pentru un post Facebook (663 emailuri - 650 de susţinători şi 138 înotători).

Facebook972 likes2 000 total reach

TV, Radio5 apariții tv5 intervenții pe radio

Presa scrisă4 apariții în print

01 03

04

02 05

Page 12: Swimathon Bucuresti 2013

Ce au zis participanţii la Swimathon

“Nu cred în altruism. Mă implic în astfel de acţiuni pentru că îmi provoacă plăcere. Pentru că îmi pare bine să fac bine! Pentru că am început să cred în karma şi pentru că întotdeauna din astfel de proiecte rezultă numai lucruri frumoase.”

Vladimir Drăghia, a înotat pentru Mai Mult Verde.

„De câteva luni am ales să nu mai fiu indiferentă la suferința copiilor și astfel am început concret să dau o mână de ajutor atunci când pot. Am ales să intru în competiția Swimathon București pentru a motiva oamenii să facă și ei o schimbare.”

Ioana Ginghină, a înotat pentru Învingem autismul.

„Echipa Porsche România este entuziasmată și emoționată de participarea la Swimathon. Entuziasmată, pentru că e un proiect frumos, care încurajează sportivitatea și colegialitatea, și emoționată pentru că înoată pentru un copilaș, care are nevoie de toată susținerea pe care o poate primi.”

Anca Ghenescu, Corporate PR Porsche România.

“Când am decis să ne implicăm în acest proiect, ne-am gândit în primul rând la bucuria pe care o aducem copiilor de la Casa Noastră, la fapul că și noi putem schimba viața acestor copii, ce au atât de multă nevoie de ajutor. Vă mulțumim, suntem bucuroși că am participat la acest proiect, iar la anul suntem primii la start!”

Echipa Provident – Prietenii copiilor de la Casa Noastră

Page 13: Swimathon Bucuresti 2013

Organizatori

Fundația Comunitară București

Fundaţia Comunitară Bucureşti investeşte timpul, banii şi energia bucureştenilor pentru a crea comunităţi în care să ne simţim ca acasă. Organizaţia colectează fonduri de la afaceri locale şi persoane particulare, pentru a finanţa proiecte care stimulează iniţiativa şi aduc oamenii împreună în comunităţi. Fundaţia Comunitară Bucureşti s-a înfiinţat în 2011 şi este parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte nouă fundaţii comunitare din ţară.

www.fundatiacomunitarabucuresti.ro

ARC România

De 11 ani construim împreună cu cele mai bune organizaţii, companii cu viziune și donatori individuali o lume în care problemele pot fi rezolvate prin mobilizarea resurselor private. Credem că filantropia este o cale de crea schimbare socială, iar ARC dezvoltă împreună cu partenerii săi mecanisme care să susțină orice persoană, organizație sau companie să se implice cu impact maxim.

www.arcromania.ro

Page 14: Swimathon Bucuresti 2013

Mulţumim celor 671 de donatori individuali, care au susţinut una sau mai multe cauze:

şi celor 187 de persoane care au dorit să rămână anonime.

Ada Florea, Adam Sonn, Adelaide Katerine Tarpan, Adelina Pasat, Adelina Ionuta, Adina Constantinescu, Adina Cotenescu, Adina Palihovici, Adrian Anghel, Adrian Vieriu, Adrian Borcan, Adrian Tomuta, Adrian Ciobanu, Adriana Lese, Alex Candea, Alexa Istrate, Alexandra Ciobanu, Alexandra Boeriu, Alexandra Nicolescu, Alexandra Hristache, Alexandra Zamfir, Alexandru Burlan, Alexandru Duiculescu, Alice Taudor, Alice Florentina Vulcanescu, Alin Vaida, Alin Nedelcu, Alina Morariu, Alina Zaharia, Alina Arginteanu, Alina Bobirca, Alina Olaru, Alina Vlad, Alina Leta, Alina Ciocianu, Alina Dolea, Alina Birea, Alina Zeciu, Alina-Cristina Andreiu, Amanda McMasters, Ana Glavce, Ana Plopeanu, Ana Ichim, Ana Mares, Ana Aelenei, Ana Maria Godja, AnaMaria Bogdan, Ana-Maria Stanciu, Ana-Maria Vasile, Anca Pandelescu, Anca Severin, Anca Ardeleanu, Anca Sohorca, Anca Ilie, Anca Lungu, Anca Patrascoiu, Anca Radulescu, Anca Purdel, Andra Samson, Andra Cazamir, Andrada Anica, Andreea Teodorescu, Andreea Sorescu, Andreea Eftime, Andreea Vasile, Andreea Vasile, Andreea Hanescu, Andreea Noemi, Andreea Cismaru, Andreea Ibacka, Andreea Dobre, Andreea Cristina Micu, Andrei Nourescu, Andrei Popescu, Andrei Popescu, Andrei Marinescu, Andrei Suciu, Andreia Contu, Andreia Moraru, Andreia Moraru, Andri Popescu, Antonina Grigore, Apollo Baciu, Ariana Badin, Aurelia Bostina, Aurore Iacobescu, Ayla Mengazi, Bianca Stupu, Bianca Ungureanu, Bibiana Dobre, Bogdan Covaliu, Bogdan Ignat, Bogdan Vladuca, Bogdan Rusu, Bogdan Draghici, Bogdan Rubanschi, Bogdan Rosu, Bogdana Voicu, Calin Vaida, Camelia Selaru, Careers in White, Carmen Morteanu, Carmen Ghia, Carmen Musat, Carmen Kreutz, Castel Distribution, Catalin Balog Bellu, Catalin Vatamanelu, Catalin Nicolaescu, Catalin Niculae, Catalin Rizea, Catalin Gheorghe, Catalin Dragomir, Catalina Gheorghe, Catalina Ene, Caterina Nicolae, Cecilia Cristea, Cicerone Dragoiu, Ciprian Neagu, Ciprian Anastasescu, Ciprian Daroga, Claudia Hodina, Claudia Dumitrescu, Claudia Cruceru, Claudiu Crivineanu, Claudiu Buican, Cleopatra Badea, Codruta Berbecaru, Colin Brear, Constantin Eugeniu Ripeanu, Corina Boronea, Corina Ion, Corina Nicu, Corneliu-Bogdan Burca, Costel Predut, Crina Giuga, Cristi Balan, Cristi Turtica, Cristian Popescu, Cristian Nita, Cristian Pirlac, Cristian Praporgescu, Cristian Glodeanu, Cristian Lungu, Cristian Tudor, Cristina Buja, Cristina Muraroi, Cristina Verde, Cristina Andreiu, Cristina Bugu, Cristina Vangheli, Cristina Neagu, Cristina Neagu, Cristina Simion, Cristina Serban, Cristina Neagu, Cristina Marina, Cristina Gheorghitoiu, Cristina Vercla, Cristina Mihailescu, Cristina Grigorescu, Cristina Nisipasu, Cristina Matache, Dan Badiu, Dan Croitoru, Dan Catanea, Dana Ghita, Dana Ligia Necula, Dana Nicoleta Chichirita, Daniel Cristea Enache, Daniel Nichita, Daniel Voicu, Daniela Balaban, Daniela Faraill, Daniela Andreiu, Daniela Chiru, Daniela Ripeanu, Daniela Cioaba, Delia Duican, Denisa Ionescu, Denisa Comanescu, Denisa Popescu, Denisa Teodora Jugariu, Despina Ponomarenco, Diana Popescu, Diana Nicoleta Andrei, Dinu Dumbravician, Doina Vasile, Dorin Dragan, Dorin Parvu, Dorina Petre, Dorina Mateescu, Dragos Sovar, Dragos Moraru, Dragos Ion, Dragos Ionescu, Dragos Catalin Butuzea, Dumitru Dobrev, Dumitru Bostina, Eduard Husariu, Eileen McHenry, Elena Stoican, Elena Szoke, Elena Dinca, Elena Loghin, Elena Badea, Elena Lambu, Elena Minca, Elena Cobianu, Elena Manuela Tocila, Elisabeta Balescu, Elisabeta Barasc, Elisabeth Oschenfeld, Emanuela Solca, Erdem Demirhan, Erna Samoila, Eugen Iacob, Eugen Toma, Evershedes, Florentin Bacnasu, Florentina Rambas, Florin Georgescu, Florin Iacob, Florin Cociu, Florin Gherghin, Gabi Enescu, Gabriel Husariu, Gabriel Dodu, Gabriel Viorel Halmagyi, Gabriela Spirache, Gabriela Iacobescu, Gabriela Maaz, Gabriela Popescu, Gabriela Andreea Stefan, Gabriela Sabina Dutescu, Geanina Malanca, George Serban, George Ionita, George Berghie, George Jerlaeanu, George Cristian Soiban, Georgiana Cune, Gheorghe Melinescu, Gica Ilie, Gladys Sanmiguel, Graham O’Mahoney, Green Dental, Grigore Arsene, Hari-George Popescu, Hong Yun Liang, Ileana Neamtu, Ina Negoita, Ioana Simionescu, Ioana Popa, Ioana Víscu, Ioana Sigarteu, Ioana Ginghina, Ioana Grigore, Ioana Patru, Ioana Suciu, Ioana Tasu, Ioana Oprescu, Ioana Catalina Miciu, Ionel Rapotan, Ionela Grosu, Ionela Profira, Ionica Petrescu, Ionut Cuteica, Ionut Ilie, Ionut Badiu, Ionut Toderas, Ionut Bisa, Iosif Tamas, Irina Bota, Irina Macedonski, Irina Stoica, Irina Hanescu, Irina Lisaura Graytson, Isabela Mihaila, Isabella Iordan, Isabella Iordan, Iulia Macoviciuc, Iulia Enescu, Iulian Popa, Iuliana Urdes, Iuliana Hamciuc, Iuliana Gabriela Georgescu, Iunia Cordea, Klara Boboc, Larisa Grigore, Laura Albulescu, Laura Racz, Laura Albulescu, Laura Oanca, Laura Sgarcitu, Laura Ene, Laurentiu Mandrescu, Laurentiu Sorescu, Letitia Mandache, Liana Puscasu, Liana Buzea, Lili Suvaiala, Liliana Misaila, Livia Marin, Liviu Magdau, Loredana Niculae, Loredana Slavu, Lucian Hutanu, Lucian Davidescu, Lucian Dan Teodorovici, Luciana Balanescu, Ludmila Pop, Luiza Andrei, Luiza Vasiliu, Luminita Vatasescu, Madalina Blaj, Madalina Stanciu, Madalina Puchiu, Madalina Marcu, Madalina Turchievici, Madalina Popescu, Madalina Georgiana Ionescu, Magdalena Marinescu, Malina Chirea, Manuela Scurtu, Marcin Lenarcik, Marco Alexandrescu, Maria Sandor, Maria Ilie, Maria Radu, Maria Lesaru, Marian Francu, Mariana Serbanescu, Marilena Iovu, Marina Neacsu, Marina Danoiu, Mariu Nicolaescu, Marius Iurean, Marius Sanciuc, Marius Ciurariu, Marius Dumitrenco, Marius Constantin, Marta Badea, Matei Martin, Matei Hablinschi, Media Print Alpha, Mihaela Andries, Mihaela Popa, Mihaela Giurgiu, Mihaela Gheorghe, Mihai Cune, Mihai Marin, Mihai Trandafir, Mihai Oprea, Mihai Ragea, Mihai Razvan Mitroi, Mioara Chifu, Miodrag Belodedici, Mircea Postelnicu, Mircea Rasina, Miruna Grigorescu, Miruna Bohaltea, Monica Dinca, Monica Jitariuc, Monica Ciutescu, Monica Costea, Monica Costiuc, Monica Rosu, Monica Ion, Monica Ghidau, Monica Costin, Mugur Parizianu, Nadia Pietreanu, Nectaria Radu, Nermin Banbec, Nicolae Diaconescu, Nicoleta Ilie, Nicoleta Leoante, Nicoleta Leoante, Nicu Scorus, Nicu Angelescu, Oana Virlan, Oana Sandu Stefanescu, Oana Negut, Oana Stanciu, Oana Felipov, Oana-Diana Alecu, Octavian Telea, Organik.ro, Ovidiu Tudorache, Paul Gabor, Paul Andurnache, Petre Damoc, Petre Damoc, Petronela Atodiresei, Radu Dimitriu, Radu Enea, Ralcom Exhibitions, Raluca Tripa, Raluca Tripa, Raluca Bobia, Raluca Armeanu, Raluca Partenie, Raluca Nicolae, Raluca Partenie, Raluca Ion, Raluca Costinescu, Raluca Serbu, Ramona Constantin, Ramona Ghenescu, Ramona Tolmatchi, Ramona Rusanu, Ramona Bunescu, Raul Durma, Razvan Teodorescu, Rodica Petrean, Rodica Petrea, Rodica Daniela Mihai, Romina Rosu, Romina Rosu, Roxana Bosmans, Roxana Ghioc, Roxana Velicu, Roxana Maghirescu, Ruxandra Sasu, Ruxandra Toma, Ruxandra Dinca, Sandra Frunzulica, Silvia Furnea, Silvica Tanase, Silviu Ciutescu, Silviu Ciutescu, Silviu Vladutu, Silviu Lupescu, Silviu Serban Anghel, Simona Anamaria Bosoanca, Sonia Gaman, Sorin Adam, Sorin Matei, Stefan Radu Florin Calinescu, Stefania Oprina, Stefania Adascalitei, Suzana Dobre, Svetlana Korshunova, Tavi Proteasa, Teodora Berghoff, Thea Haimovitz, Tibor Both, Valentina Simbotin, Victor Matei, Victoria Aldea, Viorel Stoian, Viorica Chiru, Vivieana Stancu, Vlad Metaxa, Vlad Miclea, Vlad Vasiliu, Vlad Virtejanu, Vlad Serbanescu, Vlad Sandru, Vladimir Grasu, Yann Louarn, Suzana Dobre, Iosif Bota, Mugur Parizianu, Ioana Simionescu, Valentina Maghirescu.

Page 15: Swimathon Bucuresti 2013

Mulţumim partenerilor noştri, fără care acest eveniment nu ar fi fost posibil

Au trimis echipe la bazin:

Au oferit gratuit serviciile sau produsele lor:

Parteneri media:

Mulţumim gazdei evenimentului, Andreea Ibacka, şi consultantului sportiv şi de nutriţie, Valentin Vasile.

Page 16: Swimathon Bucuresti 2013