Raport Swimathon 2014

20
SWIMATHON BUCUREȘTI 2014 Raport de evaluare un eveniment organizat de

description

 

Transcript of Raport Swimathon 2014

Page 1: Raport Swimathon 2014

SWIMATHON BUCUREȘTI 2014Raport de evaluare

un eveniment organizat de

Page 2: Raport Swimathon 2014

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru a veni în ajutorul rezolvării problemelor identificate la nivel de comunitate locală. Este un mecanism prin care comunitatea se întâlnește, interacționează și se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. A doua ediție Swimathon a adus din nou împreună comunități de oameni uniți de aceeași valoare: spiritul comunitar local. Pe 12 iulie, la Bazinul Olimpic Sportiv „Lia Manoliu”, peste 180 de voluntari în 39 de echipe au înotat și au strâns bani pentru 28 de proiecte din comunitatea din București și Ilfov.Swimathon București este organizat de Fundația Comunitară București.

Cadrul general de desfășurare Swimathon București

Ce este Swimathon?

Înotătorii înscriși în eveniment și-au ales o cauză pe care au susținut-o, și-au mobilizat rețeaua proprie de contacte pentru fundraising, apoi, în ziua evenimentului, au parcurs un număr cât mai mare de bazine într-o oră și și-au chemat familia, prietenii și colegii să îi susțină. S-au donat sume pentru fiecare lungime de bazin parcursă de înotător sau o sumă fixă, neinfluențată de numărul de bazine parcurse. Fondurile au fost strânse într-un cont colector și apoi au fost direcționate către organizațiile sau grupurile de inițiativă care și-au înscris cauzele, pe baza unui contract de finanțare nerambursabilă.

Page 3: Raport Swimathon 2014

SWIMATHON BUCUREȘTI 2014 ÎN CIFRE:

141.132 lei strânși

767 donatori individuali și companii, cu o donație medie de peste 180 de lei

pentru 28 de cauze comunitare

Mai mult de 180 de persoane au înotatîmpreună peste 97 de kilometri

peste 1000 persoane prezente la fața locului

Page 4: Raport Swimathon 2014

Impactul Swimathon București 2014

Ediția aceasta de Swimathon București a însemnat mai mult decât cei peste 141.000 de lei atrași pentru 28 de proiecte. Acești bani sunt un instrument pentru adevăratul impact al evenimentului: consiliere psihologică pentru peste 100 de bolnavi de psoriazis; un centru nou pentru copii și tineri bolnavi de autism; peste 400 de seturi care încălzesc bebelușii născuți prematur din maternitățile din București; 1900 de porții de mâncare pentru copiii din Ferentari; acces la școală pentru 8 copii aflați în scaunul rulant; caiete pentru 600 de copii care află la școală despre calitate în arhitectură; o casă nouă pentru familia Bîncaru de lângă București și una reconstruită la Tuzla, în Bosnia; o carte despre alimentație care ajută copiii cu epilepsie să nu mai aibă crize; aproape 50 de ghiozdane cu rechizite pentru ca 50 de copii să înceapă anul școlar cu bine; 400 de copaci plantați în centura verde a Ploieștiului; un aparat care ajută o fetiță să poată respira în somn; consiliere pentru ca cetățeni din patru cartiere din București să se organizeze și să își ceară drepturile de la autorități; mai mult de 60 de pisici fără stăpân sterilizate, și multe altele.În paginile următoare, găsiți câteva dintre poveștile de succes de la Swimathon.

Page 5: Raport Swimathon 2014

Povești și oameni

Fire de dragoste pentru viața prematurilor

Pentru Asociația Unu și Unu, Swimathon nu a fost doar o competiție comunitară, ci transformarea unei echipe de înot într-o forță de performanță, care va continua să joace un rol în proiectele organizației. Proiectul a reușit să strângă peste 10.500 lei și a înregistrat cea mai mare donație individuală de la Swimathon – 5.000 de lei. Suma a permis achiziționarea a 400 de seturi de căciulițe și botoșei și a unor cuiburi de lână care le țin cald prematurilor. Donațiile au intrat în patrimoniul maternităților, în secțiile de neonatologie din București: Polizu, Cantacuzino, Pantelimon și Filantropia. Rezultatele bune nu ar fi fost posibile fără dedicația și performanța echipei de bloggerițe-mame - Ana Nicolescu, Bogdana Dobre, Tily Niculae, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ana Maria Mitruș.

Page 6: Raport Swimathon 2014

Povești și oameni

Echipa Cap Aurora, Învingem autismul: aproape 100 de donatori

O creatoare de modă, o directoare de marketing, o comunicatoare care iubește cafeaua și o jurnalistă au format o echipă în beneficiul Asociației Învingem Autismul. Ele și-au propus să strângă bani pentru un nou centru de intervenții pentru adulți și copii bolnavi de autism, dar și cei mai mulți susținători dintre toate proiectele înscrise. Irina Marinescu, Anca Nuță, Cezara Carteș și Aura Badea au reușit: au strâns mai mult de 6.300 de lei de la peste 100 de susținători. Din suma strânsă, dar și din premiul pentru cei mai mulți susținători, organizația a acoperit cheltuielile destinate materialelor pentru amenajarea noului centru.

Page 7: Raport Swimathon 2014

Povești și oameni

O masă caldă schimbă viețile copiilor din Ferentari

La Clubul de Educație Alternativă din Ferentari vin zilnic 50 de copii să își facă temele și să participe la cursuri de dans și muzică. Cu cei peste 9.800 lei strânși la Swimathon, Policy Center for Roma and Minorities, organizația care adezvoltat centrul, va oferi 1900 de mese calde pentru copii, de două ori pe săptămână. Lipsa unei mese calde le afecta concentrarea, eficiența la școală și capacitatea de înțelegere. În numai trei luni de la începutul școlii, beneficiile acestui program au și apărut: rezultatele școlare s-au îmbunătățit cu 8% față de anul trecut, copiii se concentrează mult mai bine la activități și le este mult mai ușor să-și facă temele. Mitică (15 ani), unul dintre copiii din Club care merge de câteva ori pe săptămână la antrenamente de fotbal, resimțea nevoia unor mese mai consistente, pe care centrul de plasament nu i le putea oferi. Faptul că poate veni în Club să-și facă temele, să participe la cursurile de teatru și să meargă la antrenamentele de fotbal fără să simtă că îi este foame tot timpul, îi schimbă radical viață. Și nu e doar cazul lui Mitică.

Page 8: Raport Swimathon 2014

Povești și oameni

“De-a arhitectura” intră în programa școlară

Cele 6 arhitecte și mame care fac parte din “Asociația de-a arhitectura” au zis imediat DA atunci când le-am propus să intre în competiția de anul acesta. Asociația a reușit să introducă arhitectura în programa școlară, iar pentru aceasta aveau nevoie și de caiete atractive pentru copii. Cu o echipă de înotători-arhitecți-prieteni, au reușit să strângă peste 5.000 lei, o sumă care i-a ajutat să tiparească peste 600 de caiete de arhitectură pentru școlarii de clasa a patra din școlile din București. Arhitectele propun proiecte, clase interactive și excursii pe teren care să îi ajute pe copii să înțeleagă frumusețea sau paradoxul orașului în care trăiesc.

Page 9: Raport Swimathon 2014

Povești și oameni

O dietă pentru viața copiilor bolnavi de epilepsie

Dieta ketogenică este un tratament alternativ recunoscut pentru epilepsie, cu efect imediat în reducerea crizelor, dar și îmbunătățirea calității vieții sub mai multe aspecte - cogniție, comportament, formă fizică. Două echipe formate din înotători prieteni ai Asociației pentru Dravet și alte epilepsii rare s-au mobilizat și și-au propus să sprijine proiectul cărții „Dieta ketogenică” care se lansează pe 11 decembrie. Și au și reușit: toate fondurile atrase la Swimathon, adică 7.839 lei, au acoperit în totalitate costul tipăririi celor 1000 de exem-plare ale acestei cărți.

Page 10: Raport Swimathon 2014

Alternative Sociale, Înoată pentru acceptare

Asociația Unu și Unu, Fire de dragoste

Asociația Învingem Autismul, Centrul de intervenții pentru copii și adulți

CeRe - Centrul de resurse pentru participare publică, Salvamarii cartierelor

Asociația pentru Dravet și alte epilepsii rare, Alimentație sănătoasă pentru copiii cu epilepsie

Fundația Motivation România, Sprijină copiii în scaun rulant din București și Ilfov să meargă la școală!

Policy Center for Roma and Minorities, Clubul de educație alternativă

Fundația Comunitară București, Înotăm pentru Swimathon București!

Asociația Tânărul Petrolist și OMV Petrom, Caravana cunoașterii

Asociația De-a arhitectura, Curs optional De-a arhitectura în orașul meu

Asociația pentru Tulburările de Somn la Copii și Adolescenți, Și ei pot respira

Mișcarea de fundații comunitare, Solidaritate în Balcani

Asociația Ana și copiii, Vrem să fim școlari

ALIAT, ArtSwims

MaiMultVerde, Oprim poluarea! Extindem bariera verde de la Ploiești!

Asociația Robi, Campania de sterilizări gratuite pentru pisicile comunitare

Festivalul Internațional de Literatură de la București, Ajutăm FILB să împlinească cei 7 ani de acasă

Fundația Principesa Margareta a României, Centrul Generații

Asociația Lindenfeld, Ajungem mari, Dă-ți pasiunea mai departe!

Școala de valori, tabăra BootCamp pentru fete

Fundația Regina Maria, Împreună oferim sănătate

BițaColor, Școala de mecanică de biciclete

Red Panda, Centrul de adopții Iubirre

Asociația SOS Viețile Copiilor,Zâmbete pentru orfani

Asociația pentru Relații Comunitare,Youth Bank România

Carol 53, Carol 53

Habitat for Humanity Romania, Casa pentru familia Bîncaru

15.650 lei

13.039 lei

12.191 lei

10.665 lei

9.850 lei

7.839 lei

7.161 lei

5.845 lei

5.661 lei

5.047 lei

4.785 lei

4.745 lei

4.596 lei

4.417 lei

3.101 lei

3.135 lei

3.060 lei

2.560 lei

2.145 lei

2.018 lei

1.603 lei

1.580 lei

1.211 lei

1.050 lei

630 lei

530 lei

50 lei

Cifre și rezultate Swimathon București 2014

Page 11: Raport Swimathon 2014

Familia AlexandruCosmin AlexandruMihai AlexandruAndrei AlexandruMaximilian AlexandruInoatăPentruAcceptareAda CondeescuEmilian IsăilăBogdan IvanovBogdan JocaLast minute Motivation RomaniaMarius SaizuDragoş EnduşevschiRaul GiugleaMihai OpincaLucky LikeDiana NițescuAdrian CojocaruMădălina PâslaruCiprian PiciuRafael TomososchiMicuțele LuptătoareVasilescu Cristian Mihai BasarabieNițulescu Sorin Cristea Horia Andrei EneOrange TeamFlorentina Ioana MerscicMihai Ionuț MarinPierre BonneauSabin Cătălin IchimescuCristina Elena DumitrachePolo pentru DravetSilvia FurneaAna NeamțuAndrei NeamțuGeorgeta KariPeter KariPrietenii copiilor cu epilepsieAlexandra ColibanMihai ColibanAdrian TănăsescuRadu PopescuAndrei Șerban

Ajutăm FILB să împlineascăcei 7 ani de-acasă în literatură!Andrei DósaMatei MartinVasile ErnuAndra CărbunaruLavinia BranișteALIAT - always by your sideAndreea VasileViorica CârlanIleana SchwartzMaria ConstantinescuȘtefan CrețuAqua DogsAdina MártonAurelian ȘtefanAiana ConstantinErika NeumannClaudia ȘtefanAqua SportPurcaru MirceaAndronic AdrianCristian MalușIrina MalușARHimedeClaudia BingolAdrian SoareAndrei ȘerbescuChristian BerosAlexandru AxinteBack to SchoolMircea Gabriel BărbulescuDan Mihnea BadiuRadu Vladimir GrecuCornel DanLucian NegoițăBițaColorAlice StoicescuDana SchrenckVladimir IuganuAlex TrandaMădălina Oprișan

BreastFeeding FriendsMara PopescuAniela PetreanuIrina HănescuAndreea HănescuAdriana MarinescuCap AuroraCezara CarteşIrina MarinescuAura BadeaAnca NuţăCarol 53Felix DinaDragoș ȘolotSandra DinescuJurgiu AndraOana Maria ZahariaCopii pentru copiiTania BudiaciVladimir BudiaciVladimir RădulescuRaul RăduţăLuca PreotuDB Schenker 4 Motivation RomaniaJeanin DiaconescuFlorian AnghelGabriela IonițăAlexandru Balea Alexandru OțetaruDIGI24 TEAMMario DemezzoBalazs BarabasDoubleMFlorin Mihai CăprioarăAlina PorumbCentrul GeneratiiIoana GinghinăVladimir GrosuEchipa VerdeLaura BelecciuDragoş BucurenciVladimir DrăghiaRaluca LăzăruţBogdan Ioan Iuliu Hossu

Prietenii Fundatiei Comunitare BucurestiPaul KasprovschiViviana MârzaAdrian VasileStanislav GeorgievRaiff TeamRuxandra Maria NicaCătălin Andrei IonescuVlad CamburuAndrei GeorgescuAlexandru CaratasRaiff Team BvAndrone DenisaAndreea-Ioana MarinescuAdriana UngureanuAlexandru PișteaDragoș-Mihai ZodilăRespiră Bine!Dina AlexandruTarta-Arsene Luca CristianTarta Arsene TeodorDiana Lucia MunteanuChiriac Babei GheorgheROBI - BAIEȚIIrina HănescuCosmin-Mihail GhițăPetru-Florin GrigorașDan Marius IonROBI - FETERaluca BrezeanuAna-Iulia GalbenuSabrina IascheviciCristina HănescuLara Alexandra PopescuSalvaMariiIoan Cristian GutauOana Raluca BrătilaAlina Daniela IstrateDiana CatrinaCătălin MândrilăSalvamarii cartierelor!Razvan MihalacheIulia Alexandra VăduvaDelia MihalacheAnca PăduraruSara Mihalache

Ștafeta BootCampGeorge LipănescuTibi BorzaRaluca GădiuțăBogdan PopescuAlecsandra GheorgheSwimathonicsAndrei CucuCătălin CucuPetre DobrescuBogdan StroeIulian IonescuThe sharksDaniel NițescuIonut AtanasiuStefan SecuiuRazvan RosulescuOvidiu BurtaneteToate pentru Unu și UnuAna NicolescuBogdana DobreAna Maria MitrușSilviu AlecuUnited for EducationValeriu NicolaeSorin AxinteAndrei ŢărneaOana MarinescuDan ZăvoianuUnited for HealthAlexandra NăstaseAndrei-Vlad VasilescuWargha EnayatiVadim NăvăloacăZâmbeteVasiu MihaiRobert PirvuMatei BogdanVasia Carla DragulinTangulea Ioana

Lista înotătorilor

Page 12: Raport Swimathon 2014

Swimathon, o experiență a comunității

Testimoniale ale participanților și beneficiarilor Swimathon 2014

”E un egal între simțul civic și datul din gură. Din păcate, asta nu ne ajută deloc. Cred că asta trebuie să facem, întâi să ajutăm și apoi să dăm din gură.”Valeriu Nicolae, înotător pentru Policy Center for Roma and Minorities

”Am susținut organizația CeRe, care se ocupă cu sprijinul cetățenilor să-și apere interesele, atunci când vine vorba de cartierul lor. De fiecare dată când un cetățean se implică în viața celorlalți, se implică în viața lui. Pentru că vrem, nu vrem, trăim în cetate și ceea ce fac ceilalți are repercusiuni asupra noastră.”Cosmin Alexandru, înotător pentru CeRe

"Părinții mei sunt toată ziua la muncă, încercând să ne întrețină pe noi. Nu mai au timp să ne facă de mâncare, așa că masa de prânz pe care o luăm la club ne ajută să facem față la școală, mai ales că după școală venim la club să învățăm, să dansăm, să lucrăm și ajungem târziu seara acasă."Alexandra (12 ani), beneficiar al fondurilor atrase de Policy Center for Roma and Minorities

Page 13: Raport Swimathon 2014

Testimoniale ale participanților și beneficiarilor Swimathon 2014

“Transportul asistat înseamnă mult pentru mine. Faptul că am siguranța că mă pot duce la școală în orice condiții, chiar dacă plouă sau ninge, pentru mine înseamnă să fiu la fel ca ceilalți colegi ai mei. Și asta mă face încrezator în mine și în posibilitățile mele de a reuși în viață. Mulțumesc foarte mult echipei care a înotat la Swimathon și susținătorilor acestora.” Paul, unul dintre cei 8 copii care se bucură de serviciile de transport asistat oferite de FundațiaMotivation Romania

”Salut cu entuziasm iniţiative gen Swimathon Bucureşti, căci îmi place să văd oameni care mişcă lucruri şi care o fac şi cu puţintel efort, mai ales când vine vorba despre branduri :D.”Cristian China-Birta, blogger

Page 14: Raport Swimathon 2014

Comunicarea evenimentului Am comunicat despre Swimathon cu ajutorul mai multor canale: on-line, social media, presa scrisă, radio, TV și direct mailing.

Page 15: Raport Swimathon 2014

Rezultatele comunicăriiDespre Swimathon s-a comunicat din mai multe direcții și pe mai mult de 1000 de voci.- înotătorii au fost și fundraiseri, așa încât ei au comunicat dublu despre misiunea lor de a înota și de a strange fonduri pentru cauza în care au crezut;- proiectele înscrise în competiție au fost și ele purtătorii de cuvânt ai Swimathon prin campaniile de promovare și de fundraining în rândul donatorilor lor;- cei peste 800 de donatori au comunicat în timpul și după ediția de anul acesta;- Fundația Comunitară București a comunicat timp de trei luni preponderent în mediul on-line, din mai până în august 2014.Prin pagina de Facebook a Swimathon am ținut legătura cu fanii evenimentului, cu cel puțin 2 postări zilnice. Am avut un reach maxim de 43.500 users în data de 14 iulie și un total de 1760 de like-uri, dublu față de ediția din anul 2013.

Cifre pagina de facebook.com/SwimathonB:- total likes: 1771- total share: peste 34.500 în data de 15 iulie- total postări: peste 350 postări

Platforma swimathonbucuresti.ro, prin care cauzele și-au putut aduna echipele și apoi susținătorii și sumele de la ei a înregistrat în perioada mai - august 2014:- 3990 de vizitatori unici și 20.322 pagini văzute

Page 16: Raport Swimathon 2014

Mediul online a fost principalul canal în campania de

promovare.

• aproape 170 de apariţii media înainte și după

eveniment dintre care 148 apariții în mediul online

Presa scrisă:

4 apariții în print

5 apariții TV

2 intervenții pe radio

Emailing direct

De asemenea, ne-am bazat pe efectul

“bulgărelui de zăpadă”: susţinătorilor şi

înotătorilor înscrişi le-am oferit materiale

necesare pentru promovarea implicării în

Swimathon PicBadge, cover photo

Facebook, invitație online pentru prieteni

de susținere a cauzei alese, text pentru un

post Facebook (663 emailuri - 650 de

susţinători şi 183 înotători ).

Parteneri Media

Page 17: Raport Swimathon 2014

organizat de

Fundația Comunitară București

Fundaţia Comunitară Bucureşti investeşte timpul, banii şi energia bucureştenilor pentru a crea comunităţi în care să ne simţim ca acasă. În trei ani de activitate, organizația a oferit finanțări de aproape 500.000 de lei pentru mai mult de 100 de proiecte din comunitatea locală, cu sprijinul a peste 2000 de donatori, persoane particulare sau companii locale. Fundaţia Comunitară Bucureşti este parte dintr-o rețea, alături de alte 11 fundaţii comunitare din ţară.

Fundaţiile comunitare sunt un motor al schimbărilor pozitive în comunitatea unde activează, stimulând participarea şi cooperarea locală. Ele atrag fonduri din donaţii de la persoanele fizice şi firmele dintr-o anumită arie geografică şi distribuie fondurile atrase către cauze filantropice din aceeaşi zonă. Servind donatorii locali, dar şi grupurile care vin cu iniţiative şi cunosc nevoile locale, fundaţiile ajută comunităţile să îşi folosească resursele pentru a se dezvolta. Ele iniţiază legături vitale între donatori, nevoi şi soluţii, conectează oamenii cu cauzele şi sprijină un impact crescut al donaţilor în comunitate.

Page 18: Raport Swimathon 2014

Donatorii Swimathon 2014

Ada Cuciuc, Ada Mihaela Teslaru, Adela Brabete, Adela Greceanu, Adela Grigorescu, Adela Metaxa, Adela Popisteru, Adela Stan, Adi Păun, Adina Ionescu, Adina Marton, Adina Palihovici, Adina Partenie, Adina Vulcan, Adrian Boiarciuc, Adrian Cotzoc, Adrian Gheorghe, Adrian Teleșpan, Adrian Vasile, Adriana Alexandru, Adriana Bunea, Adriana Dina, Adriana Dumitrescu, Adriana Solomon, Alex Bute, Alex Mareș, Alexandra Bogdan, Alexandra Cărăciobanu, Alexandra Chatzopoulos, Alexandra Coliban, Alexandra Duma, Alexandra Gheorghe, Alexandra Gheorghica, Alexandra Mancaș, Alexandra Năstase, Alexandra Simona Roxana Lazăr, Alexandra Veverkova, Alexandra Vizonie, Alexandru Aciobăniții, Alexandru Badiu, Alexandru Bocioaca, Alexandru Cotiso Preotu, Alexandru Daniel Mândrilă, Alexandru Daniel Mitu, Alexandru Daniel Tache, Alexandru Dina, Alexandru Macoveiciuc, Alexandru Mistrețu, Alexandru Neghina, Alexandru-Daniel Nedelcu, Alice Dica, Alin Cinca, Alin Iordachioaia, Alina Bria, Alina Bucur, Alina Căprioară, Alina Cristina Hirit, Alina Iancu, Alina Kasprovschi, Alina Lăcătuș, Alina Lungu, Alina Marin, Alina Marinescu, Alina Mihaela Avătămâniței, Alina Mihaela Porumb, Alina Mihaela Tizu, Alina Obreja, Alina Stan, Alina-Nicoleta Morariu, Allen Coliban, Alp Bingol, Amalia Apostol, Amalia Epure, Amalia Găman, Amelia Ionescu, Ana G., Ana Gălbenu, Ana Glavce, Ana Irina Pop, Ana Luca, Ana Luisa Matei, Ana Maria Caia, Ana Maria Ciobanu, Ana Maria Gram, Ana Maria Șoldea, Ana Negru, Ana Oprișan, Ana Stroe, Ana Țifrac Stoian, Ana-Elena Rădulescu, Anamaria Bogdan, Ana-Maria Ene, Ana-Maria Năstase, Ana-Maria Oprea, Ana-Maria Stanciu, Anca Cîrstoiu, Anca Colceru, Anca Fronescu, Anca Mateescu, Anca Mihaela, Anca Mihaela Bora, Anca Nicoleta Crisciu, Anca Oprea, Anca Păduraru, Anca Preoteasa, Anca Răpeanu, Anca Sohorca, Ancuța Piros, Andra Cazamir, Andra Costache, Andreea Andronic, Andreea Botez, Andreea Călugăru, Andreea Crăciun, Andreea Focșaneanu, Andreea Gabriela Crețu, Andreea Gârleanu, Andreea Goia, Andreea Hănescu, Andreea Maruseac, Andreea Gorgonea, Andreea Predoana, Andreea Roșca, Andreea Spiridon, Andreea Tuca, Andreea Tudose, Andreea Uveghes, Andreea Vasile, Andrei Cătălin, Andrei Cucu, Andrei Ion Georgescu, Andrei Martinaș, Andrei Nădejde, Andrei Roth, Andrei Țărnea, Andrei/Andreea Bîrlan, Aneta Șerbănescu, Armina Sîrbu, Asociația Zâmbet și Suflet, Aura Badea, Avi Hercu, Bianca Ciobica, Bianca Gheorghe, Bianca Ioan, Bianca Vlăduțiu, Bogdan Arnăutu, Bogdan Dumitrache, Bogdan Ioan Vamanu, Bogdan Munteanu, Bogdan Popa, Bogdan Popescu, Bogdan Stănescu, Bogdan Vitec, Calin Iaru, Călin Ioghen, Călin Negrea, Calina Coliban, Camelia Cosmescu, Camelia Slăvescu, Carmen Barbu, Carmen Belu, Carmen Bunaciu, Carmen Lucuța, Carmen Neagu, Carmen Pavel, Cătălin Calotă, Cătălin Georgescu, Cătălin Mândrilă, Cătălin Nenciu, Cătălin Teodor Tamaș, Cătălina Buciu, Cătălina Ciontu, Cătălina Fodor, Cătălina Marketing, Cătălina Miciu, Cătălina Oprea, Cătălina Roman, Cătălina Roman, Cătălina Stângaciu, Catalina Vlădescu, Cătălin-Florin Temelie, Catrinel Iliescu, Cezar Adrian Mihalcea, Cezara Carteș, Ciprian Crisac, Ciprian Crisac, Ciprian-Alexandru Căpățînă, Ciprian-Mihai Păiuș, Ciprin Ciocan, Claudia Boghicevici, Claudia Covaci, Claudia Cristuțiu, Claudia Diaconu, Claudia Mandu, Claudia Peter, Claudia Vlaicu, Claudiu Florea, Claudiu Furnea, Codrina Ionița, Codruț Nicolau, Codruța Berbecaru, Constanta Lavinia Borlovan, Constantin Brujan, Constantin Cernat, Constantin Goagea, Constantin Neagu, Constantin Nimigean, Constantin Opriș, Corina Ion, Corina Murafa, Corina Palea, Corina Palea, Corina Sabău, Cornel Brad, Cornelia Carmen Neacșu, Cornelia Marza, Cornelia Tudor, Corneliu Nicolae Morandini, Cosmin Pojoranu, Cosmina Dan, Costel Grecu, Costin Ciobanu, Costin Lazăr, Costin Moga, Crenguța Momîrla, Crenguța Roșu, Crina Atanasiu, Crina Atanasiu, Crina Ivan, Cris Vlase, Cristi Chirigiu, Cristian Diaconescu, Cristian Lupșa, Cristian Popescu, Cristian Sorin Copilașu, Cristian Strănutu, Cristiana Pașca, Cristiana si Tex, Cristina Anghel, Cristina Anghelescu, Cristina Brăilescu, Cristina Călin, Cristina Daniela Puiu, Cristina Dumbravă, Cristina Dumitrescu, Cristina Foarfă, Cristina Gheorghe, Cristina Hănescu, Cristina Haritina Motoescu, Cristina Marghesdu, Cristina Mincu, Cristina Neagu, Cristina Nisipașu, Cristina Pălămariu, Cristina Sima, Csiki Lenke, Damien Thiery, Dan Acojocăriței, Dan Croitoru, Dan Dobre, Dan Ducan, Dan Gheorghe Iurescu, Dan Vasile, Dan Zăvoianu, Dana Sommer, Daniel Ghilea, Daniel Mereuță, Daniel Mușat, Daniel Peptea, Daniela Buhuș, Daniela Cosma, Daniela Fercalo, Daniela Ivascu, Daniela Nătălețu, Daniela Safta, Daniela Tila, Daniela-Mihaela Nicolescu, Dănuț Simion, DB Schenker, Delia Grigoroiu, Delia Nichifor, Delia Titianu, Diana Barca, Diana Burla, Diana Cristea, Diana Harrocks, Diana Ioana Mărășoiu, Diana Ionescu, Diana Magdalena Bulancea, Diana Matala, Diana Popescu, Diana Pura, Diana Roman, Digi24, Dinu Mailat, Doina Filipaș, Domnica Mușet, Dora Ochiu, Dorin Sava, Dragoș Cîrnici, Dragoș Dima, Dragos Frantz, Dragoș Sabău, Dumitru (Natalia) Negara, Eduard Costache, Elena Andreea Neagu, Elena Coman, Elena Cucu, Elena Filip, Elena Frătilă, Elena Mănoiu, Elena Munteanu, Elena Nicolescu, Elena Racu, Elena Szoke, Elena Tâmplaru, Elena Tarta Arsene, Elena Turea, Elena-Iuliana Brătășanu, Elizaveta Frunză, Elmas Arus, Ema Bran, Emilia Gârlau, Emilian Isăila, Emilian Roșu, Enuța Boboc, Eugen Căpîlna, Eugenia Dobrescu, Eugenia Nedea, Floarea Văduva, Florența Rantz, Florentina Pacea, Flori Gabriela Dragomir, Florin Bucin, Florin Giuglan, Florina Argeșeanu, Florina Udrescu, Floroiu, Fotinia Neagu, Francesca Hangu, Fundația Comunitară Covasna, Gabi Stanciu, Gabriel Bordeianu, Gabriel Lilian Stoica, Gabriel Șelaru, Gabriela Dinuica, Gabriela Ling, Gabriela Manolescu, Gabriela Popescu, Gabriela Popescu, Gabriela Radulescu, Gabriela Sabina Dutescu, Gabriela Soare, Gal Sandor, Gaplord, Geanina Tabără, George Simion, George State, George Verdes, Georgiana Bogdan, Georgiana Ilie, Georgiana Munteanu, Geta Brătila, GfK Romania, Gianina Murarus, Gigel Popescu, Gilda Rădulescu, Gina, Gnayati Wargha, Grațiela Dolea, Grațiela Petre, GRUP 31 Georgescu Andrei, Hannah Slavik, Harry Schwarz, Hortensia Năstase, Hroni Babu, Ileana Dana Sterescu, Ileana Faur, Ileana Sinziana Negulescu, Ilieș Dantes, Ilina Apetrei, Ilinca Alexandra, Ioan Alexandru Vieriu, Ioan Aurel Dolog, Ioan Tudorache, Ioan Voca, Ioana Boingeanu, Ioana Bucin, Ioana Budiaci, Ioana Cristina Gioadă, Ioana Dobrea, Ioana Drăguș, Ioana Hudrea, Ioana Irina Crăciun, Ioana Isopescu, Ioana Macoveiciuc, Ioana Minciu, Ioana Nicoleta Penescu, Ioana Niculescu, Ioana Petre, Ioana Plopeanu, Ioana Șandor, Ioana Țintă, Ioana Valeria Văduva, Ioana Vîlcu, Iohana Ghiță, Ion-Bogdan Dumitrescu, Ionel Mocanu, Ionela Dinu, Ionuț Maxim, Ionuț Petrescu, Ionuț Raița, Ionuț Simion, Irina Achim, Irina Cărbunescu, Irina Constantinescu, Irina Dobrița, Irina Lepădatu, Irina Maria Mihu, Irina Marinescu, Irina Niculescu, Irina Putineanu, Irina Stănescu, Isabela Ghioca, Iulia Cotaga, Iulia Gabriela Pasca, Iulia Lorelei Ciornei, Iulian Gabriel, Stanciu, Ivona Sime, James Crombleholme, Jeanin Junior Diaconescu, Klara Boboc, Larisa Constantin, Laszlo Bodor, Laszlo Potozky, Laura Albulescu, Laura Găman Laura Păun, Laura Petru, Laura Vasile, Laura Vasilescu, Laurenția Ciontoiu, Laurențiu Nae, Laurențiu Stoica, Lelica Teodorovici, Leonhard Jaschke, Lidia Marketing, Liliana Ciacaru, Liliana Maria Coraci, Liliana Misăilă, Liviu Șerban, lleana Neamțu, Loredana Manasia, Luca Marinescu, Luca Niculescu, Lucaciu, Lucian Dumbrăvieanu, Lucica Baranga, Luciela Vasile, Luiza Domnișoru, Luminița Șerban, Mădălin Olariu, Mădălina Cocea, Mădălina Marcu, Mădălina Mihălțianu, Mădălina Moroianu, Mădălina Mușat, Mădălina Nicolau, Mădălina-Ilona Bobeleac, Magda Ropotan, Magdalena Bucur, Magdalena Răduță, Maia Pop, Marcel Ionescu-Heroiu, Marcela State, Marcian Enache-Poti, Maria Camelia Ciobanu, Maria Cernat, Maria Duduman, Maria Ionescu, Maria Iurescu, Maria Magdalena Jianu, Maria Petrișor, Maria Seiculescu, Maria Tănăsescu, Maria Coțolan, Marian Oprea, Marian Trăistariu, Mariana Adam, Mariana Grigore, Mariana Istrătescu, Mariana Roșu, Marilena Iovu, Marin Cristian, Măriuca Stanciu, Marius Davidoni, Marius Lucian Matache, Marius Neagu, Marius Olaș, Mary Murphy, Matei Florea, Mihaela Anca Calotă, Mihaela Andrieș, Mihaela Bucătaru, Mihaela Bușa, Mihaela Cornea, Mihaela Costache, Mihaela Dedeoglu, Mihaela Frank, Mihaela Giurgiu, Mihaela Ionel, Mihaela Mihai, Mihaela Nastasache, Mihaela Nița, Mihaela Onaca, Mihaela Oroș, Mihaela Perianu, Mihaela Plugărașu, Mihaela Raluca Fercu , Mihaela Roxana Iunescu, Mihaela Udrescu, Mihaela Vlad, Mihai Andrei Leaha, Mihai Basarabie, Mihai Butu, Mihai Călțaru, Mihai Coliban, Mihai Florea, Mihai Joavina, Mihai Marius Liviu, Mihai Mușătoiu, Mihai Namolosanu, Mihai Plămadă, Mihail Istrate, Mihail Moldoveanu, Mihnea Dan Badiu, Mina Sava, Mioara Adamopoulou, Mirabela Vlad, Mircea Alexandrescu, Mircea Cioban, Mircea Muller, Mircea Popescu, Mircea Purcaru, Mircea Tache, Mircea Valentin, Mirela Apopei, Mirela Ciulacu, Mirela Daniela Schipor, Mirela Duculescu, Mirela Oprina, Mirela Vlad, Mirela-Mariana Grosu, Miruna Grigorescu, Monica Antip, Monica Bîldea, Monica Mocanu, Monica Tomuș, Monica Țuțuianu, Mugur Nuță, Narcisa Cone, Nicoleta Chirița, Nicoleta Nedea, Nicoleta Salaci, Niculina Butoianu, Nikolay Georgiev, Noemi Meilman, Nora Neghină, Oana Andronache, Oana Batusariu, Oana Bede, Oana Dima, Oana Ghencea, Oana Iosif, Oana Koulpy, Oana Maria Doboși, Oana Milea, Oana Preda, Oana Roxana Ioana, Oana Stoiciu, Oana Tarta-Arsene, Oana Tudor, Oana Vârlan, Octavian Popescu, Odette Hanganu, Olga Grishakova, Olimpia Brandhuber, OSF GLOBAL, Otilia Cristea, Otilia Toma, Ovidiu Neacșu, Paul Matei Putinica, Paul Năsuescu, Paula-Liliana Boangher, Peter Barta, Petrișor Stroe, Petrom, Petru-Florin Grigoraș, Petruța Bazavan, Ponderas, Pusa Marinescu, Radu Atanasiu, Radu Călin, Radu Gidiuța, Radu Lupașcu, Radu Tanase, Radu Ungureanu, Radu Vârlan, Radu Vladislav, Raisa Beicu, Raluca Al-Hadad, Raluca Banciu, Raluca Bogdan, Raluca Ene, Raluca Faur, Raluca Focșaeanu, Raluca Gădiuța, Raluca Gavriș, Raluca Leondar, Raluca Pertenie, Raluca Pleșoiu, Raluca Popa, Raluca Raducea, Raluca Spătăreanu, Raluca Stroie, Raluca Toma, Raluca Tripa, Raluca Trușcanu, Raluca Uca, Raluca Zagura, Ramona Dancu, Ramona Eleches, Răzvan Mihalache, Răzvan Nineaca, Răzvan Oltean, Right Media Roxana Alexandru, Robert T., Rodica Boca, Rodica Dragomir, Rodica Guramulta, Roxana Dumitriu, Roxana Fleancu, Roxana Fronie, Roxana Marcu, Roxana Mereuță, Roxana Popescu, Roxana Vitan, Ruxandra Filipascu, Ruxandra Grecu, Sabina Cotenescu, Sabina Serbu, Sanda Almășan, Sânziana Pop, SC P PLUS 2002 SRL, SC WEEDOO-MFC SRL MB, Sebastian David, Șerban Simona, Sever Fundătureanu, Silvia, Silvia Furnea, Silvia Păcurici, Silvia Ursu, Silvia-Georgiana Pătrașcu, Simona Adam, Simona Bucurei, Simona Grigore, Simona Ilie, Simona Piros, Simona Popa, Simona Solca, Simona Stroia, Simona Tecșan, Simona Toader, Sînziana Dobrescu, Sonia Nicodin, Sorin Axinte, Sorin Costea, Sorin Neagoe, Sorina Dumitrache, Stanislav Georgiev, Ștefan Cibian, Stefan Molnar, Stefan Pălărie, Ștefania Diaconu, Ștefania Sima, Steliana Moraru, Tamara Paula Miclăuș, Tatiana Drăgutan, Tea Vasilescu, Tehnotur Internaional, Teodora Neagu, Teodora Valentina Berevoianu, Theodor Drăgoi, Tili Niculae, Tincuța Apăteanu, Traian Moga, Tudor Mătușa, Tudor Nedelea, Tweety Julia, Valentina Anghel, Valentina Frangu, Valentina Robu, van Groningen Steven, Vasile Gheorghiu, Vasilica Moroșanu, Vera Marin, Veronica Niculescu, Victor Bica, Victor Popa, Victor Popescu, Violeta Marian, Virginia Costeschi, Virginia Oțel, Visuell, Vlad Gorneanu, Vlad Lujanschi, Vlad Random Goodies, Vlad Savin, Vlad Temian, Vladimir Grosu, Virginia Ozturk, Yurtsever Vildan, Z. Bereczki

Page 19: Raport Swimathon 2014

Mulțumirile Swimathon merg și către:

Organizații și grupuri de inițiativă:Mai Mult Verde, Fundația Comunitară București, Asociația ALIAT, Asociația pentru Tulburările de Somn la copii și adolescenți, Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, Fundația Regina Maria, Asociația Unu și Unu, Alternative Sociale și Societatea Română de Dermatologie, Asociația Învingem Autismul, Asociația pentru Protecția Animalelor ROBI, Asociația Tânărul Petrolist, SOS viețile copiilor, Carol 53, Asociația De-a arhitectura, Bița Color, Fundația Motivation România, Asociația Lindenfield, Asociația Red Panda, Asociația Headsome Communication, Asociația pentru Relații Comunitare, CeRe - Centrul de resurse pentru participare publică, Asociația Ana și copiii, Policy Center for Roma and Minorities, Habitat for Humanity România, Asociația Consultanților pentru Lactație din România, Școala de valori.

Page 20: Raport Swimathon 2014