Sugestii Spirituale Text 2013

download Sugestii Spirituale Text 2013

of 9

description

Exemple de mesaje pozitive spirituale ce pot fi folosite subliminal

Transcript of Sugestii Spirituale Text 2013

  • Exemple de mesaje pozitive spirituale ce pot fi folosite subliminal

    Selectati din aceasta lista mesajele dorite, adaugati mesajele dvs. Personale si apoi, dupa ce scenariul este complet, inregistrati un fisier wav pentru a realiza cu ajutorul lui sugestii subliminale audio cu LASERMIND Core sau cu LASERMIND Portabil Pro.

    Diverse mesaje

    Am deja in inima mea , de la Dumnezeu, toata dragostea pe care o caut. Am intotdeauna de la Dumnezeu tot ceea ce-mi trebuie ca sa fiu cat mai fericit aici si acum.

    Am talent si sunt foarte inteligent si creativ. Ating cu usurinta si fara efort succesul in tot ceea ce este bun si drept.

    Cu ajutorul lui Dumnezeu am suficient timp, energie, intelepciune si putere pentru a-mi realiza toate dorintele profund binefacatoare. Cu ajutorul lui Dumnezeu am tot ce-mi trebuie pentru a fi fericit aici si acum.

    Cu ajutorul lui Dumnezeu ma pot bucura de viata in voia cea buna si o fac neincetat. Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt mereu destins si echilibrat. Am in felul acesta tot timpul pentru tot ce este bun si inaltator.

    Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt o sursa inepuizabila de energie creatoare si fericire. De acum inainte sunt atent si imi savurez plin de fericire fiecare actiune.

    Fiind neincetat ajutat si inspirat de Dumnezeu ma gasesc intotdeauna la locul potrivit la momentul potrivit indeplinind actiunea justa si potrivita.

    Imi place mult activitatea placuta pe care o fac, ea ma implineste atat din punct de vedere creativ cat si financiar. Inima mea este plina de o perfecta intelepciune care vine de la Dumnezeu.

    Oceanul fericirii este infinit si rezonand cu el voi deveni un canal al fericirii pentru mine si pentru ceilalti. Progresez in fiecare zi cu ajutorul lui Dumnezeu.

    Progresez in fiecare zi in toate domeniile care sunt divine. Stiu sa ma destind cu adevarat si sa las lucrurile sa curga asa cum trebuie.

    Sunt o fiinta puternica , fermecatoare, afectuoasa si creativa. Sunt pe zi ce trece o fiinta din ce in ce mai fermecatoare.

    Tot ce este bun, adevarat si placut lui Dumnezeu contribuie de acum inainte sa-mi faca viata cat mai frumoasa si fericita. Totul este din ce in ce mai bine si se petrece pentru mine usor si fara efort.

    Viata este un joc divin si amuzant la care si eu vreau sa particip. Viata mea infloreste intr-o totala perfectiune cu ajutorul lui Dumnezeu.

    Muladhara chakra

    Am o vitalitate gigantica.Structura mea fizica este solida , rezistenta si plina de vitalitate.Sunt o fiinta plina de rabdare care se adapteaza in orice situatie.

    Sunt plin de viata si vitalitate.

  • Sunt puternic si vital ca un elefant.

    Svadisthana chakra

    Manifest intr-un mod superior, controlat, creativitate si fantezie.Perecep intr-un mod rafinat si elevat impulsurile sexuale, senzatiile erotice si trairile amoroase.

    Sunt o fiinta plina de senzualitate si rafinament erotic.Traiesc intr-un mod elevat euforic si inaltator fiecare joc amoros.

    Manipura chakra

    Am infinita incredere in mine insumi, in disponibilitatile si fortele proprii, caci sunt scanteie divina, spirit nemuritor.Focul meu intern este echilibrat, aromios, ceea ce face ca sanatatea mea fizica sa fie perfecta si sa asimilez corect hrana.

    Manifest intotdeauna o forta interioara colosala, si o vointa de otel, intr-un acord desavarsit cu vointa atotputernica a lui Dumnezeu.Sunt ferm, curajos, puternic, manifest un autocontrol desavarsit si o stapanire de sine perfecta.

    Sunt permanent spontan, dinamic, efervescent si expansiv.

    Anahata chakra

    In fiinta mea receptiva se revarsa energiile iubirii divine.Manifest in mod desavarsit iubirea pura, infinita, pentru toate fiintele.Simt compasiune pentru toti oamenii si pentru intreaga manifestare.

    Vibrez in deplina consonanta cu planul afectiv universal.

    Vishuda chakra

    Am o capacitate infinita de a iubi constant.Am o creativitate superioara sublima.

    Am o minte rafinata si plina de bunatate.Am o receptivitate sublima fata de tot ceea ce este bun si elevat.

    Generez permanent in jurul meu simpatie si incantare.Manifest o inspiratie spirituala.

    Manifest permanent o afectiune pura transfiguratoare.Manifest permanet o stare de incredere nemarginita datorata punerii la unison cu o forta benefica gigantica.

    Percep dorintele superioare ca o inefabila hranire psihica intr-o constiinta transpersonala.Sunt o fiinta plina de gingasie, de candoare si de puritate.

  • Ajna chakra

    Am acces direct la zonele profunde ale subconstientului meu.Am trezit in fiinta mea cel de-al treilea ochi si manifest starea de clarviziune.

    Am un control perfect asupra energiilor mentale ale propriei mele fiinte.Imi reamintesc cu usurinta experientele si cunostintele acumulate in existentele mele anterioare.

    Manifest si amplific mereu starea de discernamant spiritual.Manifest starea de genialitate.

    Percep fenomene telepatice de natura mentala si pirituala.Sunt in rezonanta cu energiile mentale ale macrocosmosului.

    Sahasrara

    Aspir cu toata fiinta mea la desavarsirea spirituala.Imi calmesz cu atentie si detasare zbaterea nelinistita a mintii pentru a putea perce si ramane in rezonanta cu cele mai fine energii .Percep clipa de clipa intreaga existenta ca pe o Unica Persoana Constienta, plina de intelepciue si iubire nesfarsita care permanent

    ma imbratiseaza.Sunt tot timpul o fiinta constienta si imi simt energia binefacatoare , intuitia, dragostea si linistea interioara.

    Putere sexuala

    Am un gigantic potential creator , pe care il folosesc la maximum.Imi amplific permanent forta sexuala.

    Sunt o fiinta total trezita sexual.Trairile mele erotice sunt extrem de puternice si foarte rafinate.

    Vitalitatea mea amoroasa este extraordinara.

    Continenta sexuala

    Am un control deplin asupra energiei mele erotice.Sunt perfect continent.

    Sunt plin de forta interioara.Traiesc plenar starea de fericire spirituala generata de transmutarea si sublimarea armonioasa a energiei mele sexuale.

  • Sanatate perfecta

    Am un organism viguroas care functioneaza ireprosabil.Manifest plenar starea de sanatate, la toate nivelurile fiintei mele.

    Starea de sanatate este conditia mea naturala.Sunt o fiinta perfect sanatoasa.

    Trezirea sufletului

    Am acces la revelarea Sinelui Nemuritor Atman.Am sufletul complet trezit si contribui plenar la realizarea starii de uniune perfecta in suflet si spirit intre toti membrri umanitatii.Am sufletul complet trezit si contribui plenar la realizarea starii de uniune perfecta in suflet si spirit intre toti membrii umanitatii.

    Am sufletul complet trezit si iubesc cu candoare, cu putere si detasare.Ating suprema beatitudine si libertate prin reintegrarea glorioasa in inima eterna si unica a lui Dumnezeu.

    Sufletul meu este complet trezit.

    Puritatea vointei pe calea lui Shiva

    Acum, energia vointei mele este energia imaculata si virgina a vointei divine atotputernice.Imi directionez ferm vointa, de o puritate extrema, direct catre Dumnezeu, pe sfanta verticalitate.

    Preafericita, splendoare divina "de-a pururi neprihanita", revarsa in fiinta mea o stare de puritate absoluta,puritatea inceputului, a nediferentierii

    Sufletul meu trezit aspira cu ardoare catre DumnezeuVointa mea este in totalitate identificata cu vointa lui Shiva, care astfel se implineste permanent in mine si prin mine.

    Vointa mea, in fuziune extatica cu energia pura a vointei divine, elimina , cu o eficienta fara egal, orice tentatie sau devenire.

    Eficienta in practica spirituala

    Imi realizez plin de aspiratie si cu perseverenta calea spirituala. De aceea eficienta mea este maxima.Toate eforturile mele pe calea spirituala sunt incununate de succes.Rezultatele sunt sigure si evidente.

    Amplificarea inteligentei

    Imi amplific inteligenta in mod constient.Imi folosesc eficient intregul potential mental.

    Inteligenta mea creste pe zi ce trece.Ma aflu permanent in rezonanta cu sfera infinita a Mentalului Macrocosmic.

  • Starea de detasare spirituala

    Centrat in Esenta mea, ma aflu simultan in mijlocul lumii si in afara ei.Imi amplific permanent starea de detasare plina de iubire.

    Sunt intotdeauna instrumentul pur al manifestarii Vointei Divine.Sunt perfect detasat in orice imprejurare, actiune si stare pe care o traiesc.

    Starea de armonie si echilibru

    Ma integrez perfect in ordinea si armonia universala.Realizez si mentin permanent starea de echilibru interior deplin.

    Sunt o fiinta armonioasa la toate nivelurile de manifestare.Sunt o fiinta perfect echilibrata si plina de forta.

    Sunt un model minunat de arminie pentru ceilalti.

    Starea de relaxare profunda

    Liber , ma topesc fericit in marele ocean al Vietii.Sunt dilatat in nemarginire.

    Sunt identificat cu tainica liniste universala.Sunt pe deplin relaxat si cufundat in cea mai profunda pace.

    Abandonarea fumatului

    Acum sunt un om sanatos si perfect normal. Orice lucru si gand legat de actul de a fuma imi provoaca o sila imensa. Orice rezonanta a mea cu dorinta nociva de a fuma a incetat definitiv.

    Renuntarea la fumat genereaza in fiinta mea starea de intensa fericire si usurare. Sunt pe deplin eliberat de viciul fumatului.

    Amplificarea vointei

    Am o vointa puternica , ferma, pe care o manifest mereu armonios.Orice obstacol este indepartat prin forta vointei mele.

    Resimt si manifest permanet starea de solaritate masculina.

  • Solaritate masculina

    Sunt in rezonanta cu Principiul Masculin Universal.Sunt un focar de forta yang.

    Virilitatea mea este gigantica si electrizanta.Vointa mea se amplifica pe zi ce trece.

    Focalizare mentala

    Constientizez plenar gigantica energie si forta mentala pe care mi-o confera starea de focalizare.Mintea mea se concetntreaza perfect asupra unui anumit lucru.

    Realizez cu usurinta starea de focalizare mentala.Sunt perfect focalizat mental.

    Simtul umorului

    Fiind mai tot timpul spontan si plin de umor , depasesc cu usurinta capcanele ego-ului si ma apropii de ceilalti oameni.Generez si raspandesc in jurul meu un ras sanatos si o stare de fericire.

    Manifest permanent si cu inteligenta simtul umorului si astfel ma ajut infinit npe mine insumi si ii ajut si pe ceilalti sa ne corectam greselile.

    Manifest permanent un fin si stenic simt al umorului si realizez spontan glume inteligente, inspirate si spumoase.Rasul sanatos, umorul inteligent pe care le manifest , ma ajuta sa depasesc iluzia manifestarii, sa acced la Sinele Suprem si sa

    traiesc in armonie.Sunt o fiinta plina de umor.

    Sunt un model de spontaneitate, de candoare, de jucausenie si manifest un bun simt al umorului care ma ajuta sa realizez jocul divin" lilla".

    Optimism

    Fiind permanent optimist, sunt cu mult mai aproape de Dumnezeu.Optimismul pe care il manifest permanent imi intretine starea de sanatate si este profun binefacator pentru cei alaturi de care traiesc.

    Rezonez intotdeauna numai cu partea buna si favorabila a oamenilor si evenimentelor.Selectez din evenimentele mai putin placute cu care ma confrunt , nuami ceea ce imi este benefic.

    Sunt o fiinta plina de optimism si incredere intr-un prezent fericit si intr-un viitor si mai fericit.Traiesc cu entuziasm, obtin numai succes in ceea ce intreprind si aceasta intretine starea de optimism.

  • Prosperitate

    De acum inainte sunt prosper si fericit.De acum inainte, sunt meru prosper si fericit.

    Fiecare zi imi aduce cat mai multa fericire si prosperitate.Mi se revarsa in viata infinite bogatii care provin de la Dumnezeu.

    Multumesc acum lui Dumnezeu pentru aceasta viata care este plina de sanatate, prosperitate, fericire si armonie perfecta.Pentru ca sunt bun si iubitor merit prosperitatea si fericirea.

    Sunt bogat atat interior cat si exterior, cu ajutorul lui Dumnezeu.Sunt gata sa accept toata bucuria si prosperitatea pe care mi le ofera viata acum.

    Abundenta

    Acest univesr abunda in bogatii care sunt la discretie pentru mine.Cu ajutorul lui Dumnezeu , natura mea este abundenta si beatitudinea.

    Cu ajutorul lui Dumnezeu , viata mea este un torent liber de bogatii binefacatoare, infinite.Cu ajutorul lui Dumnezeu pot sa am tot ceea ce imi doresc mai bun.

    Cu cat am mai mult din ceea ce-mi ofera Dumnezeu, cu atat pot oferi mai mult, mie si celorlalti.Cu cat daruiesc mai mult , cu atat primesc mai mult de la Dumnezeu si cu atat mai mult ma simt mai fericit.

    Dumnezeu este izvorul infailibil si infinit al tuturor resurselor noastre.Imi iau de acum inainte responsabilitatea de a face din lume o oaza de fericire si abundenta pentru toti.

    Iubire,abundenta si beatitudine, iata ceea ce sunt eu cu adevarat.Sunt gata sa primesc toate binecuvantarile acestui Univers al abundentei.

    Tot Universul este un corn nesfarsit al abundentei de care ma bucur neincetat.Universul este pura abundenta pentru mine, care sunt bun, iubitor si intelept.

    Lumina Divina

    Acum Lumina Divina si Iubirea Divina curg in si prin mine si se raspandesc, plecand din mine, asupra a tot ceea ce ma inconjoara.Debordez de o tainica Lumina Divina si de o nesfarsiita energie creatoare.

    Lumina Divina care ma patrunde indeplineste mari miracole in viata mea, aici si acum.Lumina Divina care se afla in mine indeplineste adevarate miracole in viata mea , aici si acum.

    Lumina Divina care vine de la Dumnezeu produce clipa de clipa , manifestari perfecte in fiecare aspect al vietii mele.Lumina tainica a lui Dumnezeu ma invalui neincetat, iubirea Lui infloreste clipa de clipa in mine, puterea Lui curge nesfarsita prin

    mine.Oriunde as fi Dumnezeu este mereu prezent cu mine si totul este cat se poate de bine.

    Sunt o fiinta divina , radioasa , plina de dragoste si lumina care imi vine neincetat de la Dumnezeu.

  • Iubirea de sine

    Cu cat ma iubesc mai mult, cu ajutorul ce imi vine de la Dumnezeu, cu atat am mai multa iubire de oferit celorlalti.Imi accept toate sentimentele profund binefacatoare ca facand parte din mine.

    Ma iubesc si ma apreciez, asa cum sunt, ca o faptura divina.

    Iubire

    Deschizandu-ma fata de Iubirea Divina, aceasta ma calauzeste si are mereu grija de mine.In permanenta , eu iubesc si primesc iubirea ce mi se daruie fara rezerve.

    Iubirea Divina actioneaza neincetat in mine aici si acum, pentru a ma conduce la Suprema Eliberare.Iubirea mea vine de la Dumnezeu si tocmai de accea ea este infinita.

    Sunt fericit sa daruiesc cu ajutorul lui Dumnezeu, cat mai multa iubire si sa fiu iubit.

    Elocventa

    Lasandu-ma inspirat de Dumnezeu, stiu sa ma exprim in mod dinamic si binefacator.

    Relatii sociale armonioase

    Am multe stari minunate de oferit si toata lumea trebuie sa stie aceasta.Comunic intotdeauna limpede si eficient atunci cand il chem pe Dumnezeu ca sa fie cu mine.

    Cu ajutorul lui Dumnezeu, relatiile mele cu ceilalti sunt fericite , satisfacatoare si pline de dragoste.Iubesc lumea cu incantare, si aproape toata lumea ma iubeste.

    Ma exprim liber , fluid si usor.Ma simt foarte bine cand ma gasesc fericit si iubitor in prezenta altor oameni.Sunt amabil si afectuos si am multe trairi minunate de impartasit cu ceilalti.

    Comuniunea cu Dumnezeu

    Am deja in mine tot ceea ce am nevoie, aceasta este scanteia divina atman ce provine de la Dumnezeu Tatal.De acum inainte , dumnezeu actioneaza in permanenta in si prin mine.

    Dumnezeu este mereu prezent in mine si se manifeta in lume prin mine.Dumnezeu pe care il simt mereu in mine, implineste multe miracole in viata mea , aici si acum.

    Fiind perfect fuzionat cu Dumnezeu, sunt complet in mine insumi.Sinele meu Suprem ma calauzeste cu intelepciune in fiecare din actiunile mele.Sunt total si complet in mine insumi si permanet Dumnezeu ma imbratiseaza.

  • Sunt una cu natura mea suprema, si prin aceasta puterea mea creatoare este infinita.

    Punerea in armonie a vointei proprii cu vointa lui Dumnezeu

    Incep de acum sa traiesc in deplin acord cu Vointa lui DumnezeuPot urma vointa Divina, abandonandu-ma in bratele lui Dumnezeu.

    Sunt stapanul vietii mele si ma daruiesc in mod neconditionat lui Dumnezeu.