Stabila - PentagonRomania

40
...setzt Maßstäbe Totul a început în 1885-1886, atunci când frații Ullrich au realizat din rigle de măsurat combinate prin articulații un nou instrument de măsura ce va avea să devina unul dintre cele mai uzuale: METRUL PLIANT. În 1889, frații Ullrich au pus bazele unei companii STABILA, recunoscută în întreaga lume pentru calitatea produselor sale. Laser-Nivelecubuledeapa-Metri-Rulete- Dreptare- Accesorii Măsurarea corespunzătoare este condiționată de tehnică. Tehnicienii experimentați știu: Calitatea măsurărilor determină calitatea muncii. De aceea, măsurarea este etapa de lucru cea mai des utilizată în cadrul proiectelor. Se impun astfel cerințe ridicate instrumentului de măsurat. 1. Trebuie să măsoare cu precizie. Numai astfel se obține un rezultat exact. 2. Trebuie să fie robust. Pentru a face fața activității zilnice intense. 3. Trebuie să fie fiabil. Și mai ales, într-o perioadă mare de ani. 4. Trebuie să fie deservit cu ușurință. În orice condiții de utilizare și de stare a vremii. Patru caracteristici esențiale, îndeplinite de fiecare instrument de măsurat STABILA. Deci, cele mai bune premise pentru o activitate de succes. Tip 80 LMX-P+L set complet cu functie linie • Nivelă orizontală cu sensibilitate de 5 ori mai mare față de nivelele cu bulă de aer, normale în ceea ce privește precizia. Reglare și rotire prismă - manuală • Cu pentaprismă repartitoare a razei pentru unghiuri drepte, aliniament vertical, pereți intermediari, etc. • Cu funcție suplimentară linie pentru tapetări fără efort. Laser clasa a Putere Lungime undă laser Precizie nivelare Precizie nivelă verticală Domeniu de lucru Durată baterii Cod art. 2 <1mW 635nm ±0,25mm/m ±0,5mm/m 80m Aproximativ 12-16 ore 14140 Continutul livrarii: Nivela laser cu bula de aer, Tip 80 LMX-P+L, 40 cm, cu modul punct si modul linie, cu luminozitate puternica. Inclusiv patentatul sistem de diviziune pentru masurare si suport nivelare masiv, pentaprisma cu distribuitor de fascicul, placa reper cu metru si ochelari de vedere laser. În cutie de plastic rezistenta.

description

Nivele laser, nivele cu bula, telemetre cu laser, rulete, metri plianti, rulete, dreptare, accesorii

Transcript of Stabila - PentagonRomania

...setzt Maßstäbe

Totul a început în 1885-1886, atunci când frații Ullrich au realizat din rigle de măsurat combinate prin articulații un nou instrument de măsura ce va avea să devina unul dintre cele mai uzuale: METRUL PLIANT. În 1889, frații Ullrich au pus bazele unei companii STABILA, recunoscută în întreaga lume pentru calitatea produselor sale.

Laser�-�Nivele�cu�bule�de�apa�-�Metri�-�Rulete�- �Dreptare�- �Accesorii

Măsurarea corespunzătoare este condiționată de tehnică. Tehnicienii experimentați știu: Calitateamăsurărilor determină calitatea muncii. De aceea, măsurarea este etapa de lucru cea mai des utilizată în cadrul proiectelor. Se impun astfel cerințe ridicate instrumentului de măsurat.1. Trebuie să măsoare cu precizie. Numai astfel se obține un rezultat exact. 2. Trebuie să fie robust. Pentru a face fața activității zilnice intense. 3. Trebuie să fie fiabil. Și mai ales, într-o perioadă mare de ani. 4. Trebuie să fie deservit cu ușurință. În orice condiții de utilizare și de stare a vremii. Patru caracteristici esențiale, îndeplinite de fiecare instrument de măsurat STABILA. Deci, cele mai bune premise pentru o activitate de succes.

Tip 80 LMX-P+L set complet cu functie linie

• Nivelă orizontală cu sensibilitate de 5 ori mai mare față de nivelele cu bulă de aer, normale în ceea ce privește precizia. Reglare și rotire prismă - manuală• Cu pentaprismă repartitoare a razei pentru unghiuri drepte, aliniament vertical, pereți intermediari, etc. • Cu funcție suplimentară linie pentru tapetări fără efort.

Laser clasa a

Putere Lungime undă laser

Precizie nivelare

Precizie nivelă verticală

Domeniu de lucru

Durată baterii

Cod art.

2 <1mW 635nm ±0,25mm/m ±0,5mm/m 80m Aproximativ 12-16 ore

14140

Continutul livrarii: Nivela laser cu bula de aer, Tip 80 LMX-P+L, 40 cm, cu modul punct si modul linie, cu luminozitate puternica. Inclusiv patentatul sistem de diviziune pentru masurare si suport nivelaremasiv, pentaprisma cu distribuitor de fascicul, placa reper cu metru si ochelari de vedere laser. În cutie de plastic rezistenta.

...setzt Maßstäbe

Laser în 5 puncte cu autonivelare LA-5P

Procesare perfectă a unghiurilor de 90 de grade.• 5 puncte laser: nivelă cu picior extensibil cu puncte laser în sus și jos și 3 puncte orizontale, care reprezintă două unghiuri de 90°.• Optim pentru crearea și finisarea unghiurilor drepte. Pentru transferul rapid al formelor de la podea pe tavan, atât pentru pereți drepți sau curbați. Pentru alinierea rapidă și precisă. • Prin întoarcerea de 90° pot fi aliniate în același timp axe și două unghiuri drepte – de exemplupentru forme în construcțiile uscate.• Puncte de laser foarte ușor vizibile, deschise la culoare și fine. Distanța punct vizibil 30 m. • Acoperire care absoarbe șocuri STABILA - softgrip• Clasa de protecție IP 54 (protecție împotriva prafului în interior. Protecție împotriva stropilor de apă din toate directiile). • Poziție închisă: Protecție optimă a opticii împotriva prafului și zgârieturilor prin întoarcerea înU. Comutatoare suplimentare de protecție pentru punctele laterale orizontale.

Continutul livrarii: Laser LA-5P în puncte, placa tinta, prindere perete, geanta cu curea

Laser clasa a

Putere Lungime undă laser

Precizie nivelare

Precizie nivelare orizontală

Precizie unghi 90°

Precizie rază nivela (sus)

2 <1mW 635nm ±4,5° ±0,3mm/m ±0,2mm/m ±0,3mm/m

Precizie rază nivelă (jos)

Distanță punct vizibil

Durată baterii

Baterii incluse

Cod articol

±0,4mm/m 30m 20 ore 30xAA1,5V 18328

...setzt Maßstäbe

Laser cu linie în cruce, cu autonivelare, Tip LAX 50 inclusiv stativ si bare telescopice

Aplicabilitate foarte flexibilă Partea a 1-a.Deschidere – gata: Într-o secundă STABILA LAX 50 proiectează o linie orizontală si o linie verticală în cruce – ambele nivelate perfect automat. Potrivit pentru toate lucrările de interior.Rezultatul: Linii laser lungi, perfect vizibile, în unghi drept Partea a 2-a.Punctul forte: Combinația de stativ cu bare telescopice.Picioarele stativului se deșurubează și se însurubează împreună la bara telescopică – LAX 50 se prinde la bară.Stativul acoperă un domeniu de lucru de 0,6–1 m; bara telescopică max. 2,75 m. Dacă LAX 50 este amplasat pe podea înalțimea de lucru este de 7 cm. Multifunctionalitatea sa face din STABILA LAX 50 un partener stabil în toate situațiile

Laser clasa a

Putere Lungime undă laser

Precizie nivelare

Raza de acțiune a liniei vizibile

Durată baterii

Cod articol

2 <1mW 635nm ±0,5mm/m 10m 30 ore 16789

...setzt Maßstäbe

Laser cu linie în cruce, cu autonivelare, LAX 200

• Ideal pentru spații interioare: carcasă cu mâner în formă de U, rabatabil la 360°. Poate fi parcurs întregul spatiu. • Linii laser lungi, autonivelante, de înaltă acuratețe.• Poziția de oprire: facilitează marcarea trecerilor oblice.• Linii pulsate pentru aplicații la exterior: domeniu de lucru de până la 250 m cu receptorul de linii REC 210 Line. • Poziționare facilă: pe podea, stativ, cu magneți și piulita în V pe metal și suport de perete. • Protecție optimă a unității de măsură: oprire automată a pendularii.Protecție optică integrala în poziția de parcare. Protecție optimă antipraf. • Robust: sistemul antișocuri STABILA, cu înveliș moale pe mânerul cu amortizor de șocuri. Protejează optim carcasa și în colțuri și pe margini

Poziția de repaus: protecție optimă a opticii, antipraf și antizgârieturi, prin posibilitatea de rotire la 180° a mânerului în forma de U. Piulița în V ș magnet – de 5 ori mai puternic decât magneții uzuali cu ferita: priza optimă pe barele de metal.

Tehnică inovatoare pentru faianțari, rigipsari, tâmplari, electricieni, instalatori, constructori de structuri metalice, zidari și finisori.

Laser clasa

a

Putere Lungime undă laser

Precizie nivelare

orizontală

Precizie nivelare

Linie vizibilă

Zonă de lucru cu receptor

Baterii incluse

2 <1mW 635nm ±4,5° ±0,3mm/m 20m până la 250m 3xAA 1,5V

Conținutul livrării LAX 200 set de bază - cod articol 17282: Laser LAX 200 cu linii în cruce, geantă cu cureaConținutul livrării LAX 200 set complet - cod articol 17283: Laser LAX 200 cu linii în cruce, geantă cu curea, Receptor REC 210 Line, disc rotativ, suport de perete, ochelari de protecție laser, placă reper,

...setzt Maßstäbe

Laser cu linie în cruce și fir cu plumb cu autonivelare LAX 300

Marcajele pe podea, perete și tavan sunt desenate concomitent.• O linie orizontală, o linie verticală, puncte de nivela sus și jos cu piciorul extensibil. • Optim pentru lucrul direct pe liniile de laser. Pentru transferul formelor de la podea la tavan. Pentru alinierea rapidă și precisă. • Linii de laser foarte deschise, fine și precise. • Laserul poate fi rotit în carcasă la 360°.• Acoperire care absoarbe șocuri STABILA softgrip. • Clasa de protecție IP 54 (protecție împotriva prafului în interior. Protecție împotriva stropilor de apa din toate direcțiile). • Pozitie repaus: Protecție optimă a opticii împotriva prafului și zgârieturilor prin întoarcerea în U. • Accesorii optionale: Receptor linii REC 210 Line.

Laser clasa

a

Putere Lungime undă laser

Interval auto nivelare

Precizie nivelare

Linie dreapta Precizie rază nivelă (sus)

2 <1mW 635nm ±4,5° ±0,3mm/m ±0,2mm/m ±0,3mm/m

Conținutul livrării: Laser cu linie în cruce, cu autonivelare LAX 300, placă țintă, fixare perete, geantă curea.

Precizie rază nivelă (jos)

Raza de acțiune a liniei vizibile

Durată funcționare baterii

Baterii incluse Cod articol

±0,4mm/m 20m 20 ore 3xAA 1,5V 18327

...setzt Maßstäbe

Laser de rotatie cu pendul autonivelant Tip LAPR 150: Rapid, universal, simplu.

Succesorul laserului multifuncțional LAPR 100: Tehnică optimizată, utilizare îmbunătățită, randament sporit.• Fără timp de așteptare: Autonivelare rapidă prin tehnologie pulsatorie adecvată la condiții de șantier. Nivelare mult mai rapidă decât în cazul unui laser de rotație actionat prin servomotor pentru nivelare. • Domeniu de lucru mai mare: 180 m cu receptor.• Cele mai importante funcții ale laserului, reunite într-un aparat: Rotație orizontală și verticală, scanare în trei trepte, direcție perpendiculară, unghi de 90°. • Pendul protejat la transport prin fixare forțată. • Protejat în toate pozițiile prin etriere metalice stabile și acoperire softgrip cu protecție la șocuri. • Ideal pentru zidari la construcții uscate și interioare, dulgheri, electricieni, constructori de construcții metalice și lucrări de șape, tâmplari. • Durata îndelungată de exploatare: cca. 80 ore. • IP 54.Schimbare din poziția orizontală în poziția verticală: Rotire precisă cu 90° a întregii unități a prismei, în canalul de ghidare. Compartiment baterie: Schimbare facilă, chiar direct pe stativ.

Laser clasa

a

Putere Lungime undă laser

Precizie nivelare

orizontală

Precizie nivelare verticală

Domeniul de lucru

(diametru)

Durată funcționare

baterii

Cod articol

2 <1mW 635nm ±0,2mm/m ±0,3mm/m 180m 80 ore 17658

Conținutul livrării: Laser de rotație Tip LAPR 150 cu emisie punctiformă si liniara prin rotație, ochelari laser, placă vizare, receptor. Caseta portabilă stabilă cu compartiment pentru baterii de rezerva.

Disponibil și în varianta set cu accesorii - art. nr. 17704 Laser de rotație Tip LAPR 150 cu emisie punctiformă si liniara prin rotație, ochelari laser, placă vizare, receptor. Caseta portabilă stabilă cu compartiment pentru baterii de rezerva. Cu trepied tip BST-S de 1,6m si riglă de nivelare NL de 2,4 m

...setzt Maßstäbe

Laser VERDE rotativ, automat, cu autonivelare Tip LAR 120 G

Vizibilitate optima în interior: Laserul verde permite măsurari de pâna la 40 m în interior.• Lucrări rapide, precise datorită autonivelarii. • Automatica de nivelare motorizată. Precizie nivelare: +/- 0,1 mm/m. • 8 Funcții laser.• Reglare controlată a înclinării într-o directie (pe doua axe) cu +/- 5°.• Reglajul pe înălțime integrat permite lucrul confortabil pe planul de referință.• Domeniul de lucru cu receptor Ø 300 m. • Fixare orizontală și verticală pe stativ, consolă de nivelare sau podea. • Nivelare ulterioară permanentă • Influențele de vibrare sunt compensate. • Etrier de protecție robust și manșoane de cauciuc. • Include receptor și telecomandă.Reglaj pe înăltime integrat: Carcasa laserului poate fi deplasat pe înălțime cu cca. 80 mm pe cadrul de ghidare. Ideal pentru reglaj de precizie, chiar și fără suport cu coloană de ridicare.

Laser clasa

a

Putere Lungime undă laser

Precizie nivelare

Rază acțiune linie

vizibilă

Domeniul de lucru

(receptor)

Durată funcționare

baterii

Cod articol

3R <5mW 532nm ±0,1mm/m 40m 300m 18 ore 18224

Conținutul livrării: Laser rotativ, automat, cu autonivelare Tip LAR 120 G, receptor REC 100 G, telecomandă, placă reper, cutie de transport din plastic solid

...setzt Maßstäbe

Laser rotativ orizontal cu autonivelare Tip LAR 200 cu Receiver REC 300 Digital

Extrem de robust: Nu e nici o problema dacă LAR 200 cade cu tot cu stativ: Îndreptați, deschideți, măsurați mai departe. Sistemul patentat de protecție de la STABILA protejează împotriva izbiturilor. Etanș în ce privește apa și praful conform IP 65. Asta spune totul.Bineînteles că este rezistent și la căldură și la frig. Utilizare facilă: un comutator – un buton – o funcție – autonivelare corespunzatoare.Domeniu de lucru de 550 m: Împreuna cu receptorul de serie este o echipa de top pentru șantierele mari. Un alt avantaj: LAR 200 este compatibil cu comenzile mașinilor existente în comerț.

Ideal pentru lucrări subterane, instalații, zidarie și construcții.

Laser clasa

a

Putere Lungime undă laser

Domeniu nivelare

orizontală

Precizie nivelare

Domeniul de lucru

(diametru)

Baterii incluse Cod articol

2 <1mW 650nm ±5° ±0,1mm/m 550m 2xD1,5V 17062

Conținutul livrării: Laser rotativ, orizontal, cu autonivelare Tip LAR 200 si receiver cu suport în cutie rezistentă.

...setzt Maßstäbe

Zona de lucru de 350 m plus 8 funcții laser plus robustețe extraordinară datorită sistemului Protector patentat de STABILA.8 funcții înseamnă: Punct, punct cu 90°, linie orizontală, linie verticală, fir cu plumb, rotație orizontală, rotație verticală, înclinare. Pentru proiecte mari. Pentru zile grele. Pentru interioare, construcțiuscate, construcții înalte, zidărie, lucrări de cofrare și de betonare. Etanș în ce privește apa și praful conform IP 65.Mod înclinare: Planul de nivelare al aparatului STABILA LAR 250 poate fi înclinat cu telecomanda, într-o direcție la 5°.Nivelare verticala: pe stativ cu ajutorul colțului metalic existentîn setul de livrare sau direct pe terenul de lucru.

Laser clasa

a

Putere Lungime undă laser

Domeniu nivelare

orizontală

Precizie nivelare

Domeniul de lucru

(diametru)

Baterii incluse Cod articol

2 <1mW 635nm ±5° ±0,1mm/m 350m 2xD1,5V 17106

Conținutul livrării : Laser rotativ de Tip LAR 250, telecomanda, receiver cu suport, cornier de 90°, ochelari pentru laser, placa de fixare, cutie din material dur.Disponibil si in varianta set complet cu trepied tip BST-L (cu coloana reglabilă) și riglă de nivelare de 2,4 m tip NL - cod articol 17203

Laser rotativ orizontal și vertical cu autonivelare Tip LAR 250 cu Receiver REC 300 Digital

...setzt Maßstäbe

Clasa compactaAre tot ce îi trebuie unui meșter din punct de vedere al măsurării pe șantier.• Măsurători rapide - funcții de măsurare ușor de utilizat.• Lizibilitate bună, cu cifre mari și ecran iluminat.• Carcasă rezistentă la șocuri cu îmbrăcăminte care absoarbe șocuri STABILA softgrip.• LD 320 îndeplinește noua normă internațională ISO 16331-1.Puteți să aveți într-adevăr încredere în raza de actiune și exactitate.Zonă de măsurare 0,05-40m - fără placă reflectoare și până la 50m cu placă reflectoare

Aparat de măsurarea distanței cu laser Tip LD 320

Laser clasa a

Putere Lungime undă laser

Precizie tipică

Clasă protecție

Durată funcționare

baterii

Baterii incluse

Cod articol

2 <1mW 635nm ±2mm IP 40 până la 3.000 de măsurători

2xAAA 18379

...setzt Maßstäbe

Geniul masurariiLD 420 poate fi utilizat flexibil. Salvați constantele Dvs. personale – de exemplu costurile pentru o oră de muncă, prețul pe metrul pătrat al unui material -, după care măsurați încăperile, calculați cu ajutorul constantelor Dvs. costurile și prezentați extrem de rapid oferta Dvs. • În cazul multor funcții (Pitagora, suprafață, volum etc.) puteți accesa informații suplimentare: de ex. circumferința, suprafețe de perete și tavan • execuție adecvată pentru șantier: Noul LD 420 este protejat de apă și praf conform IP 65 și are o carcasă rezistentă la șocuri cu îmbrăcăminte rezistentă la șocuri STABILA softgrip. • LD 420 îndeplinește noua normă internațională ISO 16331-1. Puteți să aveți într-adevar încredere în raza de acțiune și exactitate.Zonă de măsurare 0,05-80m - fără placă reflectoare și până la 100m cu placă reflectoare

Aparat de măsurarea distanței cu laser Tip LD 420

Laser clasa a

Putere Lungime undă laser

Precizie tipică

Clasă protecție

Durată funcționare

baterii

Baterii incluse

Cod articol

2 <1mW 635nm ±1mm IP 65 până la 5.000 de măsurători

2xAAA 18378

...setzt Maßstäbe

Măsurători de precizie pe distanțe mari atât la interior, cât și la exterior?Aveți nevoie de o flexibilitate extremă în termeni de tehnica măsurării? Atunci LD 500 este partenerul dvs. în calitate:• Vizor digital color al țintei cu cameră integrată – afișaj mare – luminozitate reglabilă – zoom 4x • Deservire confortabilă: Fiecare funcție importantă deține propria sa tastă• Măsurare integrată a înclinării până la ± 45°• O acuratețe a măsurării, așa cum este ea apreciată de profesioniști: ± 1,0 mm• Clasa de protecție IP 54 (ploaie/praf)Determinare digitală a țintei prin intermediul camerei integrate, cu reticul de referință. Afisaj color, cu contrast bogat.LD 500 și funcția sa de cameră foto: • Optică integrată pentru ținta determină vizarea de la mare distanță a obiectivului• Prin intermediul vizualizării mari pe afisaj puteți orienta LD 500 cuacuratețe• Cu ajutorul vizorului digital color pentru ținte orientați laserul exact la punctul țintă• Prin intermediul zoom-ului 4x măriți sau micșorați vizualizarea• Puteți adapta luminozitatea ecranului în funcție de lumina ambiantă.Alte particularități ale LD 500:• La anumite funcții (Pitagora, suprafață, volum, măsurarea suprafeței triunghiului), după efectuarea calculului pot fi apelate informații suplimentare.Cu o altă apăsare de tastă obțineți, de ex., aria, suprafața peretelui și a plafonului, suprafața trapezului, unghiul de înclinație, unghiul spatial, aria triunghiului etc.• Calculator pentru procesarea valorilor măsurate• Memorie pentru constante• Memorie istoric pentru ultimele 20 de valoriDomeniu de măsurare: 0,05-200m

Aparat de masurarea distanței cu laser Tip LD 500

Laser clasa a

Putere Lungime undă laser

Precizie tipică

Clasă protecție

Durată funcționare

baterii

Baterii incluse

Cod articol

2 <1mW 635nm ±1mm IP 54 până la 5.000 de măsurători

2xAAA 17416

...setzt Maßstäbe

Citirea și transmitere corectă a cotelor de nivelment. Mărire de 26 de ori în sistem optic. Carcasă robustă. Înveliș ergonomic cu manipulare facilă și amortizare a șocurilor.Protecție solidă a sistemului optic și în zona frontală.Șuruburi de focalizare și de reglare ușor accesibile.Cutie de transport din plascic rezistent ce protejează nivela.Clasa de protectie IP 54.Exploatare independentă de baterii.Se livrează împreună cu Metru topografic STABILA:Lungime de doi metri. Pe o parte gradare topometrica, iar pe cealaltăcu gradare clasica în sistem metric.

Nivela optica OLS 26

Constantă adițională

Precizie compensator

Precizie nivelare la măsurare individuală

Nivelă cu bulă

Cerc orizontal

Rezoluție Cod art.

0 0,5" 1mm/10m 8'/2mm Diviziune grad

1° 17862

Mărire Deviație standard

Vizare lunetă

Diametru obiectiv

Distanța minimă

Diametru câmp vizual la 100m

Constantă multipicare

26x <2mm/km perpendicular

38mm Aprox. 1 m 2,1m 100

Conținutul livrării : Nivelă optică OLS 26, metru topografic de doi metri lungime, punct de verticalizare incl. șnur (fir cu plumb), protecție contra ploii, instrumente de reglare în carcasa de protecție robustă din material dur.

...setzt Maßstäbe

Tip LT 30 - Sprijin telescopic laserPoziționare variabilă a laserului la înălțimea de lucru dorită.Înălțime: 20 – 365 cmGreutate: 2,7 kg

Accesorii

Cod art 18238

Riglă de nivelare T-NL din aluminiu eloxat. Toate receptoarele și receptoarele STABILA pot fi fixate.Indicat și pentru nivelarea optică. Extindere pâna la 500 cm, scală de distanță cu împărțire în E, pe verso diviziuni în cm.

Cod art 18170

Rigla de nivelare NL din aluminiu eloxat. Pentru toate receptoarele laser STABILA. Extindere până la 240 cm, scala în mm, împărtire în ± 50-cm. Cu sănii de reglaj pentru lizibilitate optimă și determinarerapidă și ireproșabilă a înățimii.

Cod art 07468

Tip BST-K-M - Stativ construcții cu coloană și opritorÎnălțime: 69 – 170 cmGreutate: 6 kg

Cod art 18195

Tip BST-K-L - Stativ construcții cu coloană și opritorÎnălțime: 98 – 220 cmGreutate: 6,5 kg

Cod art 18194

Tip BST-K-XL- Stativ construcții cu coloană și opritorÎnaltime: cca. 285 cmGreutate: 7 kg

Cod art 16842

Suport înclinat cu unghi diedru Tip NKLManipulare simplă, construcție robustă.Scală în grade și procente. Filet 5/8˝.

Cod art 16782Consolă nivelare Tip NK 100Ideal pentru interioare:Consolă nivelare cu reglare pe înălțime (suport de perete) pentru laser rotativ.Se agață cu șine profil sau cui. Spectrul de aplicare:Agățare tavane, turnare strat nivelare.

Cod art 16782

...setzt Maßstäbe

Nivele cu bulă Tip 70

Nivelă clasică cu suprafețe laterale drepte, strat de acoperire electrostatic, o bulă verticală și una orizontală. Un aparat de măsurat multifuncțional ideal pentru gospodărie și meseriași.Profil dreptunghiular din material ușor.Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m.

Prin ce se recunoaște o nivela cu bulă de aer bună?1. Înaltă precizie de măsură.2. Siguranță de măsură durabilă.3. Lizibilitate bună.4. Execuție adecvată șantierului.5. Manevrare optimă.Toate acestea le veți găsi la nivelele cu bulă de la STABILA, datorită cercetării continue cât și a numeroaselor inovații care fac din aceste produse unele dintre cele mai bune din lume, fiind fabricate in totalitate in Germania

Lungime 30cm 40cm 50cm 60cm 80cm 100cm 120cm 150cm 180cm 200cm

Cod art. 02281 02282 02283 02284 02286 02288 02289 02290 02291 02292

Livrabil și ca Tip 70 M cu magneți sau ca Tip 70 W cu bulă reglabilă.

Nivele cu bulă Tip 80A

Cu această nivelă puteți verifica orizontalitatea suprafețelor de deasupra capului dumneavoastră.Rotiți nivela cu partea cu bula de aer în jos.Profilul dreptunghiular din metal ușor cu suprafața de măsurare frezată (pâna la 120 cm),1 bulă verticală și una orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare inversă 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 30cm 40cm 50cm 60cm 80cm 100cm 120cm

Cod art. 16047 16048 16049 16050 16051 16052 16053

Livrabil si ca 80 A-2 cu 2 nivele verticale.

Lungime 40cm 60cm 80cm 90cm 100cm 120cm 150cm 180cm 200cm

Cod art. 16054 16055 16056 16057 16058 16059 16060 16061 16062

Nivele cu bulă Tip 80AM

Nivela ca Tipul 80A – suplimentar cu sistem geomagnetic, foarte puternic pe suprafața de măsurare frezată. Geomagneții au față de magneții din ferite o putere de prindere de 5 ori mai mare. Nu mai este posibilă alunecarea. Aveți întotdeauna mâinile libere la îndreptarea grinzilor și stâlpilor din metal. Indicat și pentru măsurătorile speciale. Profilul dreptunghiular din metal ușor, cu striații, asigură o prindere sigură la folosirea mănușilor de lucru.Profilul dreptunghiular din metal ușor cu suprafața de măsurare frezată (pâna la 120 cm), 1 bulă verticală și una orizontală, 2 sau 4 sisteme cu geomagnet peste 150cm. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m,măsurare inversată 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 40cm 60cm 80cm 100cm 120cm 150cm 180cm 200cm

Cod art. 16063 16064 16065 16066 16067 16068 16069 16070

Nivele cu bulă Tip 81S

Forma marcantă a acestei nivele cu bulă de aer indică deja că este vorba despre un model special: este o piesă turnată sub presiune și abia dacă ocupă loc datorită formei sale înguste și teșite.Măsurarea indirectă se poate face fără probleme și în cazul loviturilor.Profil din metal ușor turnat sub presiune, 1 bulă verticală și 1 orizontală.Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare inversată 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 25cm 25cm* 40cm 50cm 60cm 80cm 100cm

Cod art. 2500 2501 2502 2503 2504 2505 2506

* cu husă Livrabil si ca 80SM cu magneți

Nivele cu bulă Tip 81SREM

Carcasă din metal ușor cu formă subțire – foarte stabilă.Suprafața de măsurare frezată. Susținere sigură datorită geomagneților foarte puternici. Indicat pentru măsurători inversate.Profil din metal ușor turnat sub presiune cu suprafață demăsurare frezată, 1 bulă verticală si 1 orizontală, 2 geomagneți. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare indirectă 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 25cm 25cm*

Cod art. 15348 17832

* cu husă

Nivele cu bulă Tip 81 SV REM W45

Suprafața de măsurare frezată în V și geomagneti.Pentru aderență foarte puternică la țevi și la alte elemente de construcții din oțel. Nivela cu bula de aer cu șase inele pt. pozarea pantelor de 1% și 2%.Nivela vinclu cu unghi de 45° pentru verificarea directă a spijinelor și a conductelor la 45°. Profil foarte puternic, din aluminiu turnat sub presiune pentru pretenții ridicate.Avantaje peste avantaje datorită lungimii de 25 cm. Mulți fierari, lăcătuși, instalatori, constructori de schele au așteptat această nivelă.Profil din metal ușor turnat sub presiune cu suprafață de măsurare frezată, 1 bulă verticală,1 orizontală și una în 45°, 2 geomagneți. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare indirectă 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 25cm*

Cod art. 16672

* cu husă

Nivele cu bulă Tip 81 SV REM W360

Suprafața de măsurare frezată în V și geomagneti.Pentru aderență foarte puternică la țevi și la alte elemente de construcții din oțel. Nivela cu bula de aer cu șase inele pt. pozarea pantelor de 1% și 2%.Nivela vinclu cu unghi reglabil rotativă la 360° cu scală pentru verificarea directă a spijinelor și a conductelor. Profil foarte puternic, din aluminiu turnat sub presiune pentru pretenții ridicate.Avantaje peste avantaje datorită lungimii de 25 cm. Mulți fierari, lăcătuși, instalatori, constructori de schele au așteptat această nivelă.Profil din metal ușor turnat sub presiune cu suprafață de măsurare frezată, 1 bulă verticală,1 orizontală și una rotativă 360°, 2 geomagneți. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare indirectă 0,043° = 0,75

Lungime 25cm*

Cod art. 16670

* cu husă

Nivele cu bulă Tip 82

Ușor de întreținut și extrem de stabilă: Partenerul ideal de lucru pt. zidar si constructor betonist.• Acoperirea specială protejează împotriva murdăririi și mortarului.Și bulele de aer cu bloc din sticlă acrilică pot fi curățate ușor.• Profil din aluminiu turnat sub presiune, foarte rezistent și totuși zvelt.• Scala rezistentă la uzură prin abraziune.• Orificii mari de prindere – utilizare ușoară.Profil din aliaj metalic ușor cu 2 suprafețe de măsurare frezate și 1 orificiu de pătrundere (80 cm cu doua orificii de patrundere), 1 bulă verticală și 1 orizontală. Scala rezistentă la uzura prin abraziune. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m.

Lungime 40cm 50cm 60cm 80cm

Cod art. 02593 02594 02595 02596

Nivele cu bulă Tip 96-2

Profil dreptunghiular din metal ușor, foarte puternic, cu caneluri de prindere și capace de capete, detașabile, de tip nou din două componente.Capacele detașabile de capăt sunt dotate suplimentar cu opritor patentat antialunecare.Profil dreptunghiular din metal ușor cu capace de capăt și 2 suprafețe frezate de măsurare (pâna la 122 cm), 2 bule verticale și una orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare peste cap 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 40cm 61cm 81cm 100cm 122cm 183cm 200cm 244cm

Cod art. 15225 15226 15227 15228 15229 15230 15231 1522

Disponibile și in varianta 96-2M cu magneți

Nivele cu bulă Tip 196-2

Profil dreptunghiular din metal ușor, foarte puternic, cu caneluri de prindere și capace de capete, detașabile, de tip nou, din doua componente, cu 2 orificii suplimentare de prindere într-o tehnicădeosebită, din 2 componente pentru o prindere sigură în mâna.Profil dreptunghiular din metal ușor cu 2 deschideri de prindere, cu capace detașabile de capăat si 2 suprafețe frezate de măsurare (pâna la 122 cm), 2 bule verticale și 1 orizontală. Precizia de măsurare: în pozitie normală 0,029° = 0,5 mm/m. Măsurare peste cap 0,029° = 0,5 mm/m.

Lungime 61cm 81cm 100cm 122cm 183cm 200cm

Cod art. 15233 15234 15235 15236 15237 17209

Nivele cu bulă Tip 196-2 LED

Nivele luminoase.• Nivelă ultraperformantă cu două surse de lumină led integrate.• Iluminat intens și egal a bulei orizontale și verticale• Fiecare bula este manevrabilă separat.• Tehnică de iluminat robustă și adecvată pentru șantier..Cine a lucrat o data cu nivela luminoasa în locuri întunecate, în amurg, în zone cu praf sau în propria umbră, nu vrea să mai renunțe la ea.Profil dreptunghiular dur din metal ușor, cu striații. 2 suprafețe de măsură frezate. Orificii de pătrundere: 1 la 61 cm, 2 la 122 cm. Capace detașabile la capete. 1 bulă orizontală iluminată și 1 verticală iluminată. Precizia de măsură: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, la măsurarea deasupra capului 0,029° = 0,5 mm/m.Schimbare rapidă: Baterie – pachet de schimb cu 2 unități led – schimbare mai rapidă a iluminatuluila locul de muncă. Accesoriu optional (Cod art. 17450). Poate fi utilizată și ca minilanternă de buzunar cu lumină puternică.

Lungime 61cm 122cm

Cod art. 17392 17393

Nivele cu bulă Tip Tip R 300 - un nou concept!

Noua generație de nivele de la STABILA. • Extrem de rezistente. • Extrem de durabile. • Măsurare exactă. • Extrem de ușor de manipulat. • Foarte precise: Exactitate de măsurare de 0,5 mm/m în poziție normală și rotita.• Ideal pentru nivelare: Forma profilului R a nivelei permite o nivelare simplă a materialului de construcții. • Întotdeauna la înalțime: Cea de-a doua bulă poziționată catre mijloc permite și la modelele de 100 de cm și 122 de cm citirea rapidă în toate pozițiile de măsurare.• Capace demontabile și care absorb șocurile cu amortizoare antiderapare STABILA. • Fabricat în GermaniaExtrem de rezistent: Profil cu 5 camere în forma de R fără deformare. Dezvoltat pentru cele mai dificile condiții de pe șantier.Extrem de durabil: Suprafață de măsurare foarte lată. Asigurare împotriva căderii în timpul procesului de măsurare.Măsurare exactă: Trei canturi de măsurare sigure pe toată lungimea.Legătură continuă la bula orizontala.Extrem de ușor de manipulat: Mâna curenta cu spațiu de degete pe toată lungimea. Manipulare optimă la măsurare și transport.

Profil de aluminiu în formă R fără deformare, mâna curentă cu spațiu pentru degete pe toată lungimea, capace demontabile cu absorbție a șocurilor cu stopere STABILA antiderapare, 2 suprafețe de măsurare vopsite, 2 bule verticale și 1 orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare indirectă 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 61cm 81cm 100cm 122cm 183cm 200cm 244cm

Cod art. 18371 18372 18373 18374 18375 18450 18376

Nivele cu bulă Tip Tipul 80 A electronica

• Nivelă electronică în format adecvat pentru geantă cu scule.• Ghidare acustică a înclinatiei cu trei semnale acustice diferite.Ele dau posibilitatea orientării, fără să vă mai uitați pe nivelă.• Ecran digital vizibil – afișările se rotesc în cazul măsurării deasupra capului.• Modul cu unghi de referință: Se preia valoarea unghiului, se memorează si se transmite la alte componente constructive.Profil dreptunghiular din metal ușor, 1 bulă orizontală. Precizia de măsură a nivelei: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, la măsurarea deasupra capului 0,043° = 0,75 mm/m. Precizia la măsuratorileelectronice de înclinare: la 0° si 90° = ± 0,05°, de la 1° pâna la 89° = ± 0,2°. Unitățile de măsură disponibile: grad, procent, mm/m și in/ft.

Lungime 30cm

Cod art. 17323

Nivele cu bulă Tip ip AWM cu display electronic

• pentru masurarea unghiurilor, transferarea de unghiuri• poate fi folosita drept echer• citirea unghiurilor se face pe un display electronic• sistem patentat de fixare a bulei in corpul nivelei. Astfel acest sistem blocheaza posibilitatea de a se modifica precizia pe o perioada mare de utilizare , asanumita "inghetare a preciziei";.

Lungime 30cm

Cod art. 17323

Tip 196-2 electronic IP 65

Succesorul modelului de succes 196-2 electronic. Mai rapid, mai bun, mai rezistent. • Cu posibilitate de spălare completă. Protejat contra prafului și apei conform IP 65.• Doua afișaje digitale, vizibil optim în orice situație – iluminare prin apăsarea unui buton. • Determinare fără întârziere a valorii măsurate.• Finalizare acustică a procedurii prin trei tonuri diferite de semnalizare. • Blocare tastatura.• Avertizare la inversarea nivelei în cea de-a doua axă. • Moduri de afișare: °, %, mm/m, ft/in – zecimal si fractionar. În modul Grad, posibilitate de selectare între afișare de precizie și aproximare (0,05°/0,1°).• Robustețe ridicată. Capace amortizoare. • Durata de exploatare de 150 de ore.Profil puternic, dreptunghiular din metal ușor, cu striații. 2 suprafețe de măsurare (pâna la 122 cm), frezate, 2 bule verticale și 1 orizontală, 1 mâner de prindere. Inclusiv o geantă de transport de calitate. Precizia de măsurare bule: în pozitie normala 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare peste cap 0,029° = 0,5 mm/m. Precizia la masurătorile electronice înclinare: la 0° și 90° = ± 0,05°, de la 1° până la 89° = ± 0,2°.

Lungime 40cm 61cm 81cm 100cm 122cm 183cm

Cod art. 17705 17670 17671 17672 17873 17706

Tip 196-2M electronic IP 65 cu magnet

Construit ca nivela electronica – 196-2 electronica ip 65. In plus cu geomagneții de la suprafața de măsurare. Inovația pentru tot ceea ce este necesar la îndreptarea pieselor metalice.Ghidaj acustic de înclinare și 2 afisaje digitale fac ca toate lucrările grele să fie mai ușoare.

Lungime 61cm 183cm

Magneți 2 4

Cod art. 17677 17707

Tip 106 T - telescopică

• Construcție extrem de stabilă. Profil consolidat. Rigiditate sporităla torsiune față de modelul predecesor. • Sistem telescopic complet etanșat. Profilul din aluminiu cu 3 compartimente protejează mecanica de extragere.• Excentricele robuste pentru blocare asigură o precizie ridicată de măsurare. • În orice pozitie, măsurare verticală la nivelul ochilor.• Orificii de acces, în executie tehnică facilă cu 2 componente. Pentru stabilitate fermă, sigură, la măsurare și transport. • Scara imprimată pentru lungimi. Forma construcției a fost patentată.Doua suprafețe de măsurare. Cea superioara consta din două placuțe. Ele compensează denivelările lemnului și ale zidăriei. Placuțele pot fi prevăzute cu două distanțiere. Acestea facilitează măsurările pe suprafețe deosebit de denivelate și la închiderile cu șipci.Profil dreptunghiular din metal ușor cu 2 bule verticale și 1 orizontală. Precizia de măsurare: în pozitie normală 0,029° = 0,5 mm/m, extins în pozitie normală 0,057° = 1,0 mm/m. Măsurare răsturnată (în stare închisă) 0,043° = 0,75 mm/m.

Tip 106 TM - telescopică cu magnet

• 7 geomagneți în suprafața superioară de măsurare. De 5 ori mai puternici decât magneții uzuali din ferită. • Forța enormă de aderență și sub suporturile metalice. Reglare facilă a componentelor la măsurările deasupra capului.Profil dreptunghiular din metal ușor cu 2 bule verticale și 1 orizontală, cu 7 geomagneți.Precizia de măsurare: în pozitie normală 0 ,029° = 0,5 mm/m, extins în poziție normală 0,057° = 1,0 mm/m.Măsurare indirectă (în stare închisă) 0,043° = 0,75 mm/m

Lungime 186-318cm 216-379cm

Magneți 7 7

Cod art. 17710 17711

Lungime 183-315cm 213-376cm

Cod art. 17708 17709

Mininivele gama Pocket

Calitate profesională în format mini - Verificat rapid – corectat imediat:Nivela mini STABILA cu bulă, asigură în permanență toată liniaritatea pe șantier. Pentru alinierea elementelor și a montajelor din locații inaccesibile. Pentru cei extrem de exigenți în orice moment și loc.Suprafața de măsurat de bază. 1 bulă pe orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală ± 1 mm/m.

Pocket BasicNivelă miniaturală cu bulă, din material plastic, pentru măsurători orizontale. Ideală pentru toate elementele și montajele care necesită nivelare rapidă.

Pocket MagneticNivelă miniaturală cu bulă, din material plastic, cu magneți foarte puternici - geomagneți, pentru măsurători orizontale. Mâini libere la nivelarea și reglarea obiectelor metalice.

Lungime Lațime Înălțime Cod art.

7cm 2cm 4cm 17773

Lungime Lațime Înălțime Cod art.

7cm 2cm 4cm 17774

Mininivele gama Pocket

Pocket ElectricNivelă miniaturală cu bulă, din material plastic, pentru dotare specială pentru electricieni: Nivelare orizontală absolut rapidă și sigură pentru întrerupătoare și prize sub tencuiala. Magnet foarte puternic - geomagneți. Poziționați nivela Pocket Electric la marginea dozei de întrerupător sau a prizei – nivela cu bulă se aliniază implicit la suprafața de măsurat de baza. Suprafață de măsurat de bază. 1 bulă pe orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală ± 1 mm/m.

Pocket PRO Magnetic Nivelă profesională mini cu bulă – ideală pentru tehnicienii exigenți. Carcasă robustă cu miez de aluminiu. Ramă dreptunghiulară din aluminiu cu două suprafețe de măsurat precise: Lateral și la bază. Canelură suplimentară în V precis conturată. Această dotare profesională permite măsurări pe suprafețe plate și rotunde.Rectificarea ramei din aluminiu (șlefuire și durificare) asigură protecția robustă a suprafețelor de măsurare Pocket. La suprafața de măsurat de bază și laterală, câte un magnet foarte puternic din pamânturi rare. Mâini libere la alinierea obiectelor metalice.Suprafața de măsurat verticală este la un unghi de 90 de grade față de suprafața de măsurat orizontală.Acest lucru permite măsurători verticale cu bula orizontala! Inclusiv clips rezistent pentru curea.Varianta STABILA pentru măsurători verticale: canelura în V, rama dreptunghiulară din aluminiu și echiparea cu magnet asigură și efectuarea măsurătorilor verticale prin utilizarea bulei orizontale.

Lungime Lațime Înălțime Cod art.

7cm 2cm 4cm 17775

Lungime Lațime Înălțime Cod art.

7cm 2cm 4cm 17768

Nivela electrica cu bula de aer Tip 70 electric

În sfârșit o nivelă specială pentru lucrări electrice și de instalații.Soluția STABILA: Găuri marcate la distanțe determinate și fiecare gaură într-o poziție perfectă! Abia acum puteți trasa și măsura firul cu plumb sau nivela și distanța dintre priză și comutator într-o singură operație de lucru. Acest lucru economisește timp și bani. Pe de o parte nu mai faceți calcule în minte și operații manuale cu mai multe aparate de măsurat – pe de altă parte se reduc reparațiile cu gips. Distanța combinată a găurilor este de 71 mm conform DIN 49075. Atenție: Aveți în vedere standardele de instalare specifice fiecarei țări.

Profil dreptunghiular din metal ușor cu găuri marcate, capace de capat cu opritor antialunecare de ambele părți, cu 1 bulă verticală și 1 orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m.

Lungime 43cm 120cm

Cod art. 16135 16136

Nivela electrica cu bula de aer Tip 80 M

• Punctele de instalare se transferă direct de pe profil: pe carcasă sunt imprimate toate dimensiunile de instalare. Plecând de la linia trasată alături de deschiderea ușii pe perete, se transfera marcajele de orificii de găurire pt. suportul rezervorului de apa și robinet.Gaurile pot fi marcate cu ajutorul adânciturilor. Pe latura superioară profililui se găsește o scală în centimetri dispusă la mijloc.• Nivelă cu bulă de aer cu șase inele pt. pozarea pantelor de 1% si 2%. • Nervură continuă deasupra nivelei cu bulă de aer orizontală: se trasează prin zgâriere devierea de la linie. Se are mereu în vedere axa și bula de aer. • Acoperiți capetele cu cele două dopuri laterale rugoase: menținere sigura în toate pozțiile. • Magnet foarte puternic realizat din pamânturi rare: simplifică alinierea modulelor. Atenție: aveți în vedere standardele de instalare specifice fiecărei țări.Profil dreptunghiular din aliaj de metale ușoare cu dimensiuni de instalare, capace de capăt cu opritor antialunecare de ambele părți, cu 1 bulă verticală și 1 orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m,măsurare indirectă 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 60cm 100cm

Cod art. 16881 16882

Nivelă pentru zidărie Tip 96-2 K

Protecție patentată la șocuri: Devierile se corectează direct prin lovirea ușoară a mistriei.Bula verticală așezată spre mijloc ușurează citirea. Se curăță ușor datorită stratului special de acoperire și a carcasei nivelei.1 suprafata de masurare, frezata (pâna la 120 cm).Cu 2 bule verticale și 1 orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare indirectă 0,043° = 0,75 mm/m.

Lungime 80cm 100cm 122cm

Cod art. 16403 16404 16405

Nivelă pentru zidărie Tip 196-2 K

Suplimentar 2 deschideri de prindere într-o tehnică cu 2 componente pentru o prindere sigură la lucru.

1 suprafață de măsurare, frezata (pâna la 120 cm). Cu 2 bule verticale și 1 orizontală. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m, măsurare peste cap 0,029° = 0,5 mm/m.

Lungime 122cm

Cod art. 16406

Nivelă Tip 70MAS

Se marchează distanțele corecte pentru găuri în timp ce dumneavoastră țineți nivela pe orizontală sau pe verticală. Nu este nici o problemă cu nivela de marcare de la STABILA:Cu ajutorul cursorului de marcare de pe scală transmiteți distanțele și marcați. Rafturile, tablourile și toate obiectele care trebuie să stea drept sunt poziționate repede și sigur.Profil dreptunghiular din metal ușor, cu strat de acoperire electrostatic, 2 cursoare din plastic, 2 x scala în cm. Precizia de măsurare: în poziție normală 0,029° = 0,5 mm/m.

Lungime 80cm 100cm 122cm

Cod art. 16403 16404 16405

Nivele tip 70T, 70TM sau 70TMW

Tip 70T Cu doar 25cm lungime, această nivelă este atât de ușor manevrabilă încât o poți lua cu tine tot timpul;• sistem patentat de fixare a bulei în corpul nivelei. Astfel acest sistem blochează posibilitatea de a se modifica precizia pe o perioadă mare de utilizare , așanumita "înghețare a preciziei";• 1 bulă orizontală și 1 verticală sunt bine prinse în profilul din metal ușor foarte rezistent.• precizia măsurării în poziție normală 0.029° = 0.5mm/m• 1 bulă orizontală și 1 verticală

Disponibilă și cu magneți ca tip 70 TM

Disponibilă și pentru măsurători unghiulare ca Tip 70 TMW.

Lungime 25cm

Cod art. 2199

Lungime 22cm

Cod art. 2190

Lungime 25cm

Cod art. 2190

Accesorii cu bulă

Nivela-Sfoara Pentru montarea pe sfori întinse.

Cod art. 40479

2D-Level Nivelă în cruce pentru îndreptarea concomitentă a 2 axe orizontale

Cod art. 7804

Furtun nivelNivelă furtun 93 ZS 10 m/93 ZS 20 m Cilindru din plastic rezistent cu gradaţie scală de 130 mm şi furtun din plastic de 10 mm.

Lungime 93 ZS 10m 93 ZS 20m

Cod art. 13992 14302

Metru pliant din lemn Seria 600

Sub placuțele rezistente de articulație sunt montate arcuri. Niturile sunt acoperite. Segmentele au 3 mm grosime și sunt rezistente la frecare și la intemperii. Capetele sunt vopsite cu roșu. Gradația este de culoare neagră cu zecile de culoare roșie și imprimare simetrică, lizibilă. Are marcajul metrologic și marca CE, precum și certificatul de verificare CE a modelului. Clasa de precizie III.

Tip Lungime Lățime Segmente Culoare Gradație Cod art.

617 2m 16mm 10 Alb/galben cm/mm 01128

617W 2m 16mm 10 Alb/galben cm/mm 01124

617/11 3m 16mm 15 Alb/galben cm/mm 01231

607 2m 16mm 10 Galben deschis cm/mm 01104

1607 2m 16mm 10 Alb cm/mm 01134

1607 2m 16mm 10 Alb cm/inch 01133

607N 2m 16mm 10 Natur cm/mm 01114

601 1m 16mm 5 Galben deschis cm/mm 01204

601N 1m 16mm 5 Natur cm/inch 01206

Metri plianți

1.Material și acoperire Pentru metrul pliant din lemn se caută un material lemnos rezistent, cu o elasticitate ridicată. La metrul pliant din plastic valorile de rezistență ridicată se obțin din plastic întărit cu fibră de sticlă. Stratul de acoperire al metrului din lemn trebuie să reziste tuturor piedicilor. Este necesară o protecție contra umezelii, soarelui și frecării mecanice. Numai în acest fel se poate garanta o bună citire a gradației.STABILA folosește pentru metrul de lemn, numai lemn de fag de cea mai bună calitate. Acesta face ca metrul să fie foarte stabil.2. ImprimareUn metru pliant de calitate se recunoaște deja după datele imprimate pe primul său segment. Fiți atenți la cele patru indicații importante: 1. lungimea nominală, 2. clasa de precizie a dispozitivului de măsură, care este dată în cifre romane, 3. certificatul de verificare CE a modelului, 4. marcajul metrologiei și al CE. Și, nu în ultimul rând, prin numele producătorului, prin urmare marca ce confirmă proveniența și construcția. Scala de măsura, una dintre cele mai importante componente, trebuie să aibă o imprimare clară și distinctă, care să permită o deosebire clară între cifrele unitătilor si cele ale zecimalelor. O scală dublă gradată în milimetri (pe marginea superioară si pe cea inferioară) sporeste valoarea de întrebuințare a dispozitivului de măsură.3. ArticulațiileSTABILA folosește articulații din oțel pentru arcuri, care asigură o potrivire perfectă și o arcuire de durată. Ghearele și camele de limitare asigură o menținere puternică și implicit exactitatea. Construcția deosebită face ca articulațiile să fie ușor de manevrat. La unele modele se folosesc articulații din fibră de sticlă pentru o rezistență mai mare.

Totul a început în 1885-1886, atunci când frații Ullrich au realizat din rigle de măsurat combinate prin articulații un nou instrument de măsura ce va avea să devina unul dintre cele mai uzuale: METRUL PLIANT. În 1889, frații Ullrich au pus bazele unei companii STABILA, recunoscută în întreaga lume pentru calitatea produselor sale.

Metru pliant din lemn Seria 900

Elemente din lemn de fag de 2,8 mm grosime prinse prin placuțe de articulație cu arc.Capetele sunt vopsite cu roșu. Gradația este de culoare neagra cu zeci de culoare roșie și imprimare simetrică, curată. Un metru STABILA foarte rentabil ca preț. Are marcajul metrologic și marca CE, precum și certificatul de verificare CE a modelului. Clasa de precizie III.

Tip Lungime Lățime Segmente Culoare Gradație Cod art.

917 2m 16mm 10 Alb/galben cm/mm 01624

907 2m 16mm 10 Galben cm/mm 01604

907N 2m 16mm 10 Natur cm/mm 01614

1907 2m 16mm 10 Alb cm/mm 01634

Metru pliant din lemn Seria 607 N-S

Un metru pliant elegant, subțire, de la inventatorul metrului articulat. Segmente de 2,4 mm grosime din lemn de fag alb. Nituri acoperite și arcuri din oțel întărit. Vopsea ecologica, care asigură gradației rezistență la intemperii.Are marcajul metrologic și marca CE, precum și certificatul de verificare CE al modelului.

Tip Lungime Lățime Segmente Culoare Gradație Cod art.

607 N-S 2m 16mm 10 Natur cm/mm 18208

607 N-S 2m 16mm 10 Natur cm/inch 18214

607 N-S 2m 16mm 12 Natur cm/mm 18212

607 N-S 1m 16mm 6 Natur cm/mm 18206

Metru pliant din plastic Seria 1000

Articulațiile exterioare de susținere cu arcuri de oțel pot fi potrivite și în unghi drept. Scala dublă în mm este imprimată în profunzime. Zecile sunt de culoare roșie. Segmentele pliate conferă un cant drept. Metrul este în acest fel ideal și ca riglă pentru trasat. Clasa de precizie III.

Tip Lungime Lățime Segmente Culoare Gradație Cod art.

1007 2m 16mm 10 Alb cm/mm 01001

1004 1m 13mm 10 Alb cm/mm 01004

Rulete

Caracteristicile de calitate ale ruletelor:1. PreciziaÎn cazul ruletelor de măsura de calitate sunt imprimate la începutul ruletei: Lungimea nominală, certificatul de verificare CE a modelului, marcajul metrologic și marca CE, clasa de precizie, marca producatorului.2. Structura benzii• Important la ruletele de buzunar: Stabilitatea la extindere, de aceea benzile metalice au o buclă concavă. Strat de acoperire rezistent pentru protejarea gradației împotriva frecarii.• Rulete capsulate și rulete cu cadru: Benzi din oțel, poliamidă sau fibră de sticla. Ruletele metalice suferă modificări la variațiile de temperatură, însă pentru măsurători exacte necesită o forță de întindere mai mică decât rulete din fibra de sticlă. Dotarea și materialul trebuie să ofere siguranță împotriva frecarii și a ruperii.3. Începutul benziiCârligul cu crampon STABILA: Multe rulete de buzunar de la STABILA dispun de cârligul cu crampon, care împiedică alunecarea pe suprafețele netede.Cârligul universal STABILA: Ideal pentru rulete lungi. Cârlig special cu cui cu strat de protectie. Suplimentar buclă pentru fixare a cuiului pentru o fixare cu posibilitate de desfacere rapidă.Executie normala a începutului de banda: Inelul de întindere al ruletei cu capse. La ruletele cadru un inel de întindere mare cu crestături pentru măsurarea cu fir cu plumb. Se pot livra diferite capete de banda.4. CarcasaPentru protecție și manipulare de lungă durată, stabilă, sigură și avantajoasă ca prindere. Se folosesc diferite materiale: de cele mai multe ori plastic ABS pentru capse sau rame. Există și carcase separate pentru rulete și rame din metal. Piesele mecanice ale cadrelor sunt din oțel, aluminiu sau plastic superior. La ruletele de buzunar bune partea de prindere este prevazută cu o învelitoarede cauciuc moale.5. Funcțiile suplimentare utile asigură o creștere a valorii de folosire, de ex. tamponul la cursul benzii, frâna benzii, diferite cârlige de capăt.Ruleta de buzunar de la STABILA dispune aproape fără exceptie de cârligul cu crampon STABILA, care împiedica alunecarea pe suprafețele netede.

Ceea ce face ca ruletele să fie unice este că la un mod de construcție compact au pâna la 100 m lungime. Pentru diverse utilizări ăi distanțe de măsurare diferite există tipurile potrivite de rulete.Ruleta de buzunar: Universală, mică, ușor de purtat la curea sau în buzunar și ideală pentru măsurători de până la 10 m.Ruleta capsulată: Pentru măsurători pe distanțe de până la 30 m de ex. pentru folosirea în construcții, amenajări interioare și la sport.Ruleta cu cadru: Pentru distanțe de măsurare de până la 50 m ca de ex. la construcția străzilor sau cadastru. La cerere se pot livra și cu lungimi de până la 100 m.

Ruleta de buzunar Tip BM 20

Capsula din plastic rezistentă la rupere. Banda din oțel, buclată, cu vopsea rezistentă și lac, de culoare albastră (cu rezistența mare la frecare). Cârlig de capat mobil. Rulare automată înapoi a benzii. Opritor la frânare și fixare la derularea înapoi a benzii. Întarirea începutului benzii (de la 5 m). Tampon la intrarea benzii. Gradație în cm și mm. Zecile sunt marcate cu culoarea roșie.Are marcajul metrologic și marca CE, precum și certificatul de verificare CE a modelului. Clasa de precizie ll. Clips pentru curea.

Lungime 2m 3m 5m 3m/10ft 5m/16ft

Lățime 13mm 13mm 19mm 13mm 19mm

Cod art. 16444 16445 16446 16447 16448

Ruleta de buzunar Tip BM 30

Capsula din plastic rezistentă la rupere. Banda din oțel, buclată, acoperită cu poliamidă, de culoare galbenă (cu rezistență mare la frecare). Cârlig de capat mobil cu crampon STABILA. Rulare automată înapoi a benzii. Opritor la frânare și fixare la derularea înapoi a benzii. Întărirea începutului benzii (de la 5 m). Tampon la intrarea benzii. Gradație în cm și mm. Zecile sunt marcate cu culoarea roșie. Are marcajul metrologic și marca CE, precum și certificatul de verificare CE a modelului. Clasa de precizie ll. Clips pentru curea.

Lungime 2m 3m 5m 8m 3m/10ft 5m/16ft 8m/27ft

Lățime 13mm 13mm 19mm 25mm 13mm 19mm 25mm

Cod art. 16449 16450 16451 16452 16453 16454 16455

Ruleta de buzunar Tip BM 40

Rezistență extrem de mare la frecare a scalei de măsurare datorită stratului de poliester de calitate superioară. Zecile sunt marcate cu culoarea rosie pentru a facilita citirea.Retragere puternică a benzii - revenire dinamică a benzii. Sistemul special de atenuare a retragerii benzii amortizează oprirea benzii.Cârligul cu crampon se deplasează în mod controlat în poziția sa de repaus.Opritor eficient pentru bandă: Opritor împotriva alunecării la modelele cu o lungime a benzii de 3 si 5 m. Opritor împotriva balansării la modelele cu o lungime a benzii de 8 si 10 m.Carcasă profesională bine concepută: Capsula din plastic rezistentă la spargere cu înveliș protector Softgrip ce absoarbe șocurile - factor ridicat de protecție împotriva șocurilor. Suprafața inferioară a carcasei mai lată și mai uniformă pentru o stabilitate excepțională. Suprafața posterioară a carcasei liniară pentru lucrul cu mâinile libere în poziție verticală de măsurare. Disponibilitate perfectă și apucare sigură datorita designului ergonomic al carcasei, a stratului de cauciuc are Softgrip, a opritorului împotriva alunecării si a clipsului stabil pentru curea. Cu marcaj CE si marcaj din partea departamentului de metrologie, precum si certificat de examinare CE de tip. Clasa de precizie II. Clips pentru curea.

Lungime 3m 5m 5m 8m 10m 3m/10ft 5m/16ft 8m/27ft 10m/32ft

Lățime 16mm 19mm 25mm 25mm 27mm 16mm 19mm 25mm 27mm

Cod art. 17736 17740 17744 17745 17747 17737 17741 17746 17748

Ruleta capsulata de Tip Architect

Cea mai mică ruleta de 15 m. O capsulată usoara, exterioară, din poliamidă, cu numai 75 mm diametru.Cu o manivelă nichelată.Un aparat de măsurat valoros, cu un aer de exclusivitate.Bandă de oțel vopsită în alb, cu gradație în cm și mm. Zecile sunt marcate cu culoarea roșie. Carcasa exterioară este de poliamida.

Lungime 10m 15m

Lățime 10mm 10mm

Cod art. 10642 10656

Ruleta capsulata de Tip BM 50

Cârligul universal: • Cârlig special cu ochi cu strat de protectie. Crește semnificativ rezistența la alunecare.• Ureche nouă pentru fixare din care poate fi detașată rapid. Astfel, măsurarea precisă devine mai rapidă și mai simplă.Tambur cu manivela: • Manevrare optimă printr-o manivelă rabatabilă, înregistrată ca brevet.Carcasa: • Carcasa din nailon rezistenta la șoc.• Poate fi blocată în orice poziție.Este în conformitate cu noua Directivă MID (privind mijloacele de măsurare) valabilă pentru întreaga Europă. Cu marcajul metrologic și marca CE, precum și cu certificatul de verificare CE a modelului.

Bandă de masurat din fibră de sticlă (G), gradație standard: cm/– = pe o parte este gradata în cm, primul metru în mm.

Bandă de măsurat din oțel acoperit cu poliamidă (P) gradație standard pentru toate benzile de măsurat din oțel: mm/– = pe o parte este gradată continuu în mm.

Benzi de măsurat din oțel, de culoare albă (W) pentru toate ruletele din oțel: mm/– = pe o parte este gradată continuu în mm.

Lungime 10m 20m 30m

Lățime 13mm 13mm 13mm

Cod art. (G) 17214 17215 17216

Cod art. (P) 17217 17218 17219

Cod art. (W) 17220 17221 17222

Dreptare

Dreptarele, dreptarele de nivelare si cele de finisare sunt scule foarte simple, dar foarte eficiente, cu ajutorul cărora se pot cuprinde suprafețe plane mari. Pentru a garanta că aceste scule vor avea o durată mare de viață și implicit că vor putea fi folosite cu exactitate multă vreme, sunt construite din profile de aluminiu.Deosebirea fiecărei categorii rezultă din domeniul de aplicare care determină forma secțiunii transversale a profilului.Munca cu dreptare este în mod clar ușurata dacă sunt dotate cu elemente suplimentare. În primul rând este vorba despre nivele verticale și orizontale. Pentru o manevrabilitate mai bună în profil sunt practicate adesea și găuri de prindere. Pentru rezultate rapide și bune la muncă aceste produse sunt ofertate cu lungimi diferite, pentru a avea astfel posibilitatea de a adapta lungimea sculelor la suprafața de lucru.

Dreptar Tip AL - fara bule

Rezultate bune la folosirea dreptarelor se obțin cu profile de aluminiu stabile, rezistente la îndoire, de Tip AL. Întinderea de material brut.Profil dreptunghiular din metal ușor cu capace de capăt din plastic.Secțiunea transversală a profilului: 18 x 100 mm.

Lungime 1,0m 1,2m 1,5m 1,8m 2m 2,5m 3m 4m

Cod art. 07815 07814 07805 07813 07801 07816 07806 17817

Dreptar Tip AL-1L - cu 1 bulă orizontală

Ca Tipul AL, dar cu bulă orizontala.Profil dreptunghiular din metal ușor cu capace de capăt din plastic.Secțiunea transversală a profilului: 18 x 100 mm.Așezarea tocurilor de la ferestre.

Lungime 1,5m 2m 2,5m 3m

Cod art. 07819 07807 07820 07800

Dreptar Tip AL -2 L- cu 1 bula orizontala si una verticala

Ca Tipul AL, dar cu o bula orizontala si una verticala.Profil dreptunghiular din metal ușor cu capace de capat din plastic și 1 bulă orizontala și 1 verticala. Secțiunea transversală a profilului: 18 x 100 mm.Verificarea canturilor

Lungime 1,0m 1,5m 1,8m 2m 2,5m 3m

Cod art. 07821 07822 07823 07824 07825 07826

Dreptar Tip AL-2L-2G - cu 1 bulă orizontală, 1 verticală și manere interioare

Ca Tipul AL, dar cu bulă orizontala si verticala si 2 deschideride prindere.Profil dreptunghiular din metal ușor cu capace de capăt din plastic.Secțiunea transversală a profilului: 18 x 100 mm.

Lungime 2m 2,5m 3m 4m

Cod art. 07802 07832 07803 07833

Dreptar pentru intindere Tip TRK

Dreptare de întindere de forma trapezului cu o canelura cu mâner în profil. Ideal pentru rezultate curate în constructii. Întinderea tencuielii.Profil dreptunghiular din metal ușor, în forma de trapez.

Lungime 1,0m 1,2m 1,5m 1,8m 2m

Cod art. 07829 07830 07808 07831 07809

Drișcă Tip HAK

Finisare curata la suprafață cu profil H pentru drișcă Tip HAK finisat.Profil H din metal usor. Secțiunea transversală a profilului: 27 x 112 mm.Tip HAK: Întinderea tencuielii de suprafață.

Lungime 1m 1,2m 1,5m 1,8m 2m

Cod art. 07827 07810 07811 07812 07828