Serbare Grupa Mica SERBARE 2011

5
: Când vine vreme rea Cu primii fulgi de nea Se scutură din nori De sfinte sărbători Poveşti cu îngeraşi Pentru copii poznaşi Aflaţi-le acum, În prag de Moş Ajun! : Crăciunul a sosit E seara de Ajun Şi nins e tot acum Şi de la case se ridică fum Se-aud colindători Din noapte până-n zori Şi clopote răsună-n depărtări : A bătut un fulg de nea Astăzi în fereastra mea Tare, pe nepusă masă Şi-ar fi vrut să intre-n casă : Iată-i! pe deasupra mea Zboară primii fulgi de nea Şi-mi şoptesc în dulce grai:

description

serbare

Transcript of Serbare Grupa Mica SERBARE 2011

Page 1: Serbare Grupa Mica SERBARE 2011

: Când vine vreme rea Cu primii fulgi de nea Se scutură din nori De sfinte sărbători Poveşti cu îngeraşi Pentru copii poznaşi Aflaţi-le acum, În prag de Moş Ajun!

: Crăciunul a sosit E seara de Ajun Şi nins e tot acum Şi de la case se ridică fum Se-aud colindători Din noapte până-n zori Şi clopote răsună-n depărtări

: A bătut un fulg de nea Astăzi în fereastra mea Tare, pe nepusă masă Şi-ar fi vrut să intre-n casă : Iată-i! pe deasupra mea Zboară primii fulgi de nea Şi-mi şoptesc în dulce grai: “-Scoate sania, ce stai?!” : Uite-acum de sus din cer Fulgii mari coboară lin Iarna e şi-i tare ger, De omăt pământu-i plin! : Şi când fulgii-ncep să cearnă, Aranjaţi pomul de iarnă Bate vântul nu ne pasă, Că e cald la noi în casă.

: Brăduleţ, brăduţ drăguţ Ninge peste tine Haide, hai în casa mea Unde-i cald şi bine.

Page 2: Serbare Grupa Mica SERBARE 2011

: Pomul de Crăciun te fac O! Ce bucurie! Cu beteală-am să te-mbrac Şi steluţe-o mie!! : Iarna cea groasă A sosit acum, Bulgări de zăpadă Îşi fac loc pe drum.

: Vino, săniuţa mea, Sus pe deal la derdeluş Pân’ la vale-i drum de nea Numai bun de săniuş.: Şi mă dau cu săniuţa Ca pe dinţi cu periuţa Şi cu pastă de zăpadă, Ca un cavaler cu spadă. Cântec: “Săniuţa fuge” : Şade omul de zăpadă În grădină lângă stradă L-am făcut cu mâna mea Din covorul alb de nea. : Eu sunt omul de zăpadă Aşezat în colţ de stradă Vântul şi cu soarele Mi-au topit picioarele

Cântec: “Omul de zăpadă”

: Prin nămeţi în fapt de seară, A plecat către oraş Moş Crăciun c-un iepuraş Înhămat la sănioară : Ridic ochii către cer Şi văd steaua ce răsare “Unde-i Moşul ce să-i cer? Va veni la mine oare?” : Hai copii cu toţii : Moş Crăciun, bun venit! Vine Moş Crăciun Că ţi-e frig de mult o ştim Şi ne-aduce-n tolbă Însă noi ne-am pregătit Tot ce este bun. Cât mai cald să te primim. Colindă: Moş Crăciun

Page 3: Serbare Grupa Mica SERBARE 2011

: Prin fereşti se văd în case Pomi împodobiţi Cântă-n zori colinzi frumoase Îngeri fericiţi : Afară auzim cântând Frânturi dintr-o colindă Şi vin mereu colindători Se-aud acum din tindă. : Se-apropie Crăciunul Vin’ să te rogi cu mine Iisus se naşte astăzi Copile pentru tine. : Se-apropie Crăciunul Cu bradu-mpodobit Iisus ne cere-n taină Să-ngenunchem smerit : Se-apropie Crăciunul Vin’ să te rogi duios Să creşti curat, copile Ca bradul de frumos.

: S-a născut în miez de noapte Prunc drăguţ, frumos... Îngerii ne spun în şoaptă Că-i Iisus Hristos. : Bunule frumos Crăciun Adu-ne un an mai bun Sănătate la părinţi Şi bunicilor cuminţi. : Şi în cântec de colindă Vă dorim în noul an, Sănătate, numai bine, Mult noroc şi La mulţi ani !!!