RON - 2014/1 Formular de cerere - Hotărâri · PDF fileRON - 2014/1 Formular de cerere...

of 11 /11
RON - 2014/1 Formular de cerere Precizări cu privire la acest formular de cerere Prezentul formular este un document juridic oficial şi vă poate afecta drepturile şi obligaţiile. Pentru a-l completa, trebuie să urmaţi instrucţiunile care figurează în documentul „Cum se completează formularul de cerere”. Asigurați-vă că ați completat toate rubricile care se referă la situaţia dumneavoastră şi că ați anexat toate documentele pertinente. Avertisment : Cererea dumneavoastră nu va fi acceptată dacă este incompletă ( articolul 47 din Regulamentul Curții ). De reținut, în mod special, că articolul 47 paragraful 2 a) din Regulament prevede că : „Toate elementele citate la alineatele d) până la f) ale paragrafului 1 [ expunerea faptelor, încălcările pretinse ale Convenției și informațiile cu privire la respectarea criteriilor de admisibilitate] trebuie să fie prezentate în partea corespunzătoare a formularului de cerere și trebuie să fie suficiente, pentru a permite Curții să determine natura și obiectul cererii fără a necesita consultarea altor documente.” A. Reclamant (persoană fizică) Această rubrică privește doar reclamanții persoane fizice. Treceți la rubrica B dacă reclamantul este o organizație. B. Reclamant (organizație) Această rubrică trebuie completată doar dacă reclamantul este o societate, organizație neguvernamentală, asociație sau orice altă entitate juridică. 1. Nume 2. Prenume 3. Data nașterii 4. Cetățenie 5. Adresă 6. Telefon (inclusiv prefixul țării) 7. E-mail (dacă este cazul) 8. Sex masculin feminin 9. Nume 11. Data înregistrării sau înființării (dacă este cazul) 12. Domeniu de activitate 13. Sediu 14. Telefon (inclusiv prefixul țării) 15. E-mail Z Z L L A A A A ex. 27/09/2012 Z Z L L A A A A ex. 27/09/2012 Număr de referință Dacă ați primit deja din partea Curții un număr de referință pentru aceste capete de cerere, indicați-l în rubrica de mai jos. 10. Număr de înregistrare (dacă este cazul) Etichete cu coduri de bare Dacă ați primit deja din partea Curții Europene a Drepturilor Omului un lot de etichete cu coduri de bare, lipiți una din acestea în rubrica de mai jos.

Embed Size (px)

Transcript of RON - 2014/1 Formular de cerere - Hotărâri · PDF fileRON - 2014/1 Formular de cerere...

 • RON - 2014/1

  Formular de cerere

  Precizri cu privire la acest formular de cererePrezentul formular este un document juridic oficial i v poate afecta drepturile i obligaiile. Pentru a-l completa, trebuie s urmai instruciunile care figureaz n documentul Cum se completeaz formularul de cerere. Asigurai-v c ai completat toate rubricile care se refer la situaia dumneavoastr i c ai anexat toate documentele pertinente.

  Avertisment : Cererea dumneavoastr nu va fi acceptat dac este incomplet (articolul 47 din Regulamentul Curii). De reinut, n mod special, c articolul 47 paragraful 2 a) din Regulament prevede c :Toate elementele citate la alineatele d) pn la f) ale paragrafului 1 [expunerea faptelor, nclcrile pretinse ale Conveniei i informaiile cu privire la respectarea criteriilor de admisibilitate] trebuie s fie prezentate n partea corespunztoare a formularului de cerere i trebuie s fie suficiente, pentru a permite Curii s determine natura i obiectul cererii fr a necesita consultarea altor documente.

  A. Reclamant (persoan fizic) Aceast rubric privete doar reclamanii persoane fizice. Trecei la rubrica B dac reclamantul este o organizaie.

  B. Reclamant (organizaie) Aceast rubric trebuie completat doar dac reclamantul este o societate, organizaie neguvernamental, asociaie sau orice alt entitate juridic.

  1. Nume

  2. Prenume

  3. Data naterii

  4. Cetenie

  5. Adres

  6. Telefon (inclusiv prefixul rii)

  7. E-mail (dac este cazul)

  8. Sex

  masculin

  feminin

  9. Nume

  11. Data nregistrrii sau nfiinrii (dac este cazul)

  12. Domeniu de activitate

  13. Sediu

  14. Telefon (inclusiv prefixul rii)

  15. E-mail

  Z Z L L A A A A

  ex. 27/09/2012 Z Z L L A A A A

  ex. 27/09/2012

  Numr de referin Dac ai primit deja din partea Curii un numr de referin pentru aceste capete de cerere, indicai-l n rubrica de mai jos.

  10. Numr de nregistrare (dac este cazul)

  Etichete cu coduri de bareDac ai primit deja din partea Curii Europene a Drepturilor Omului un lot de etichete cu coduri de bare, lipii una din acestea n rubrica de mai jos.

 • Curtea European a Drepturilor Omului Formular de cerere 2/11

  C. Reprezentantul (Reprezentanii) reclamantuluiDac reclamantul nu este reprezentat, trecei la rubrica D.

  Avocat

  Explicai n rubrica de mai jos n ce calitate l reprezentai pe reclamant sau ce legtur avei cu acesta ori, dac este vorba de o organizaie, ce funcie oficial ocupai n cadrul acesteia.

  16. Calitate / legtur / funcie

  17. Nume

  18. Prenume

  19. Cetenie

  20. Adres

  21. Telefon (inclusiv prefixul rii)

  22. Fax

  23. E-mail

  24. Nume

  25. Prenume

  26. Cetenie

  27. Adres

  28. Telefon (inclusiv prefixul rii)

  29. Fax

  30. E-mail

  ProcurReclamantul trebuie s l mputerniceasc pe reprezentant s acioneze n numele su, semnnd formularul de procur de mai jos (a se vedea documentul Cum se completeaz formularul de cerere).

  Prin prezenta mputernicesc persoana desemnat mai sus n scopul de a m reprezenta n procedura n faa Curii Europene a Drepturilor Omului n legtur cu cererea pe care am introdus-o, n baza articolului 34 al Conveniei.

  31. Semntura reclamantului 32. Data

  Z Z L L A A A A

  ex. 27/09/2012

  Completai aceast parte a formularului dac l reprezentai pe reclamant ns nu suntei avocat.

  Completai aceast parte a formularului dac l reprezentai pe reclamant n calitate de avocat.

  Reprezentant care nu este avocat / Reprezentant al unei organizaii

 • Curtea European a Drepturilor Omului Formular de cerere 3/11

  D. Statul (Statele) mpotriva cruia (crora) introducei cererea

  33. Bifai rubrica (rubricile) corespunztoare Statului (Statelor) mpotriva cruia (crora) introducei cererea.

  ALB - Albania ITA - Italia

  AND - Andora LIE - Liechtenstein

  ARM - Armenia

  AUT - Austria LUX - Luxemburg

  AZE - Azerbaidjan LVA - Letonia

  BEL - Belgia MCO - Monaco

  BGR - Bulgaria MDA - Republica Moldova

  BIH - Bosnia i Heregovina MKD - Fosta Republic Iugoslav a Macedoniei

  CHE - Elveia MLT - Malta

  CYP - Cipru MNE - Muntenegru

  CZE - Republica Ceh NLD - Olanda

  DEU - Germania NOR - Norvegia

  DNK - Danemarca POL - Polonia

  ESP - Spania PRT - Portugalia

  EST - Estonia ROU - Romnia

  FIN - Finlanda RUS - Federaia Rus

  FRA - Frana SMR - San Marino

  GBR - Marea Britanie SRB - Serbia

  GEO - Georgia SVK - Republica Slovac

  GRC - Grecia SVN - Slovenia

  HRV - Croaia SWE - Suedia

  HUN - Ungaria TUR - Turcia

  IRL - Irlanda UKR - Ucraina

  ISL - Islanda

  LTU - Lituania

 • Curtea European a Drepturilor Omului Formular de cerere 4/11

  Obiectul cereriiToate informaiile referitoare la fapte, capetele de cerere i respectarea de ctre reclamant a cerinelor epuizrii cilor de recurs interne i a termenului de ase luni (articolul 35 paragraful 1 din Convenie) trebuie s figureze la rubricile E, F i G ale formularului de cerere (articolul 47 paragraful 2 a) din Regulamentul Curii). Reclamantul are posibilitatea de a completa aceste informaii anexnd la formularul de cerere un document de maximum 20 de pagini (articolul 47 paragraful 2 b) din Regulament). n acest numr de pagini nu sunt incluse deciziile i documentele anexate la formular.

  E. Expunerea faptelor 34.

  ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________

  ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________