PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

39
PREZENTARE APRILIE 2009

description

Prezentare cu filmele pe DVD si Blu-Ray ce se vor lansa in luna aprilie 2009 de Prooptiki Romania

Transcript of PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

Page 1: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

PREZENTARE APRILIE 2009

Page 2: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

07 Aprilie 2009

Page 3: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

CHICKEN LITTLE- PUIU’ MIC

Urmăriţi o lume întreagă plină de acţiune, care vă ţine cu sufletul la gură în noul film de comedie şi acţiune de la Disney, Puiu’ Mic. Nu există limite pentru râsetele şi aventurile din această poveste – poate doar cerul. Iar când cerul stă cu adevărat să se prăbuşească şi toată lumea pare să o ia razna, cine mai poate salva situaţia? Împreună cu trupa lui demenţială de prieteni inadaptaţi, Puiu’ Mic trebuie să clocească un plan pentru a salva planeta de la distrugere şi a demonstra că eroul cel mai mare ai lumii este chiar un pui mic. Un film plin de muzică incredibilă şi completat de materiale bonus incitante, inclusiv începuturi alternative, un “making of” prezentat în exclusivitate şi multe altele: veţi viziona acest DVD senzaţional de o să-i sară fulgii!

Page 4: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

HOW SHE MOVE- ÎN PAŞI DE DANS

O poveste plină de mişcări de stradă foarte tari şi cu o coloană sonoră bestială, acest film spune povestea unei tinere talentate (Rutina Wesley), care sfidează regulile pentru a-şi îndeplini visurile. Dar când împrejurările o obligă să se întoarcă în locul de unde s-a străduit atât de mult să evadeze, ea îşi dă seama că singura ei şansă reală de a scăpa de aici ar fi să câştige Step Monster Contest, o competiţie foarte dură.

Un film care debordează de talent în stare pură, cu o energie molipsitoare, „În paşi de dans” demonstrează că anumite visuri pur şi simplu nu pot fi oprite.

Page 5: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

BARBIE AS THUMBELINA- DEGEŢICA

Faceţi cunoştinţă cu o fetiţă mititică pe nume Degeţica. Ea trăieşte în deplină armonie cu natura, în lumea magică a Twillerbees™ ascunsă printre flori. Iată însă că, din cauza capriciilor unei fetiţe răsfăţate pe nume Makena, Degeţica şi cei doi prieteni ai săi îşi văd pajiştea cu flori smulsă din rădăcini şi ajung într-un apartament luxos din oraş. Aici află despre proiectele de construcţii care ameninţă să distrugă pentru totdeauna tărâmul micilor Twillerbees™! Stăpânind magia naturii, Degeţica porneşte la luptă, pentru a demonstra că până şi cea mai mică persoană din lume poate să schimbe lucrurile în stil mare!

Page 6: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

ROXY HUNTER AND THE MYSTERY OF THE MOODY GHOST- ROXY HUNTER ŞI MISTERUL

FANTOMEI

După ce se mută într-o casă veche şi cam înfricoşătoare, Roxy Hunter, o fetiţă de 9 ani, foarte greu de stăpânit, dă peste o lume ciudată, plină de mistere nerezolvate şi elemente necunoscute. Cu ajutorul celui mai bun prieten al ei, Max, care este un geniu, Roxy

porneşte în misiune ca să rezolve un caz de crimă, să îşi salveze casa şi să reunească doi îndrăgostiţi pierduţi, despărţiţi de mormânt.

Page 7: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

GREY’ S ANATOMY SEASON 1- ANATOMIA LUI GREY SERIA 1

Anatomia lui Grey este un serial câştigător. Apreciat atât de fani, cât şi de critică, Sezonul 1 intră în forţă în peisajul TV, cu intrigi captivante, o coloană sonoră senzaţională şi vedete extraordinare, între care Ellen Pompeo, Patrick Dempsey şi Sandra Oh. Puteţi trăi acum integral drama, romantismul şi entuziasmul acestui serial, de la bun început.

Faceţi cunoştinţă cu Meredith Grey, un excelent medic chirurg aflat în primul său an de rezidenţiat la Spitalul Seattle Grace. Alături de ceilalţi medici rezidenţi, Meredith îşi croieşte drum printre traumele zilnice şi “minele de teren” sociale pe care le presupune viaţa într-un spital şi în lumea reală. Anatomia lui Grey prezintă o perspectivă inteligentă şi spirituală asupra tinerilor care luptă să devină medici şi a medicilor care luptă să rămână oameni.

Page 8: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

END OF DAYS- APOCALIPSA

Superstarul de cinema Arnold Schwarzenegger

(Eraser, Terminator) îl înfruntă acum pe cel mai temut duşman al tuturor timpurilor – însuşi Satana! Arnold este un fost poliţist ghinionist, Jericho Cane, care fără să vrea se trezeşte prins într-o luptă terifiantă între încarnarea cu chip de om a Răului (Gabriel Byrne - The Usual Suspects, The Man In The Iron Mask ) şi o tânără nevinovată (Robin Tunney - Supernova, The Craft ), aleasă să fie mama Anticristului! Timpul trece nemilos, aducând tot mai aproape împlinirea unei profeţii care va declanşa sfârşitul lumii, iar Jericho este singurul care o poate proteja pe tânăra femeie, salvând astfel omenirea de o soartă inimaginabilă!

Page 9: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

HIGH PLAINS DRIFTER- STRĂINUL FĂRĂ NUME

Al doilea film al lui Clint Eastwood ca regizor (după

succesul uriaş al lui “Play Misty For Me”), “Străinul fără nume” îl readuce pe actor în decorul atât de familiar al Vestului Sălbatic, cu rolul atât de familiar al “omului fără nume”. Eastwood este un străin misterios, care apare din valurile de căldură ale deşertului şi ajunge în orăşelul Lago, care este copleşit de vinovăţie. După ce comite trei crime şi un viol în primele 20 minute ale filmului, Străinul este angajat de locuitorii oraşului, pentru a-i apăra de trei pistolari care tocmai au ieşit din închisoare. Străinul zugrăveşte apoi tot oraşul în roşul strălucitor, îi schimbă numele în “Iadul” şi aplică răzbunarea divină, aducând acţiunea până la un punct culminant înflăcărat.

Page 10: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

THE REAL FAMILY OF JESUS- ADEVĂRATA FAMILIE A LUI IISUS

Iisus, singurul copil al unei familii nucleare; parinţii lui, Maria şi Iosif. Aceasta este imaginea tradiţională.Dar un singur gând va risipi această imagine. Iisus a trăit acum 2000 de ani, într-o societate în care familiile extinse, şi nu cele nucleare, erau regula. Mulţi oameni au crezut că rudele lui Iisus existau şi jucau mici roluri în destinul lui Iisus şi în credinţa pe care acesta a gasit-o. De fapt, nimic nu era mai departe de adevăr. Evidenţa din evanghelie precum şi din istorie şi descoperirile arheologice, arată că Iisus nu numai că avea o familie vastă, dar că aceştia l-au susţinut din copilarie şi până la moarte.

Page 11: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

14 Aprilie 2009

Page 12: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

BOLT

Sã înceapã distractia! Pregãtiti-vã pentru cea mai grozavã si nemaivãzutã experientã care a existat vreodatã, pentru cã Bolt, cel mai tare erou de actiune de pe Terra si cu mine, Rhino, hamsterul, partenerul sãu de încredere si mâna sa dreaptã, pornim într-o misiune de maximã confidentialitate!

Dat fiind cã reprezint jumãtatea Duoului Dinamic, o sã vã introduc în actiune. Într-o zi, l-am vãzut pe Bolt la televizor, si imediat dupã aceea m-am trezit cã lucrez alãturi de eroul meu preferat din toate timpurile!

Trebuie sã mergem din New York la Hollywood, pentru a înfrânge fortele rãului si sã o salvãm pe drãguta Domnisoarã Penny din pericol. Dar nu vã faceti griji: cu Lãtratul-Magic al lui Bolt si cu rostogolirile mele ca fulgerul, suntem gata pentru orice provocare.

Page 13: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

TALES OF THE BLACK FREIGHTER- POVESTEA VAPORULUI NEGRU

Sunt în carte. Şi pe disc. Semnate ca producător executiv de regizorul filmelor Watchmen şi 300, urmăriţi două poveşti după cele mai celebre benzi desenate ale tuturor timpurilor – cu elemente care nu apar în extraordinarul film The Watchmen. „Povestea Vaporului Negru” (cu vocea lui Gerard Butler din 300) aduce la viaţă, într-o animaţie uluitoare, povestea bogată, multistratificată din benzile desenate - o îndrăzneaţă saga despre piraţi ale cărei evenimente turbulente le-ar putea oglindi pe cele din lumea Watchmen. Vedete din filmul Watchmen fac echipă acum, în acest film de acţiune, cu secvenţe de grafică generată pe computer, ÎN GHETOU, inspirat după relatarea directă şi plină de forţă a lui Nite Owl despre modul în care au prins viaţă aceste aventuri. Două poveşti pe care niciun fan declarat nu are voie să le rateze. Un singur loc unde să urmăriţi aceste extraordinare poveşti.

Page 14: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

ANGUS, THONGS AND PERFECT SNOGGING- BICIURI, SĂRUTURI ŞI ALTELE

Viitoarea femeie adultă Georgia este la un pas de a împlini 15 ani când pune ochii pe un tip nou, la şcoală: Robbie, „un zeu superb al sexului”, membru al trupei Stiff Dylans. Din păcate, Robbie deja se vede cu marea duşmancă a Georgiei: Lindsay cea blondă şi perfectă. Cu ajutorul părinţilor ei, foarte binevoitori, dar care habar nu au de nimic, al motanului ei Angus, cel cu costumaţii demenţiale şi al grupului ei de fete, Ace Gang, Georgia îşi pune în aplicare planurile nebuneşti, pentru a pune mâna pe un iubit absolut fantastic şi a se bucura de cea mai grozavă aniversare din toate timpurile!

Page 15: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

THE HURRICANE- CARTER, ZIS “URAGANUL”

Actorul nominalizat la Oscar® * Denzel Washington a câştigat un Glob de Aur pentru rolul său plin de forţă din această capodoperă apreciată de critică, în regia lui Norman Jewison (In The Heat Of The Night, Moonstruck). Popularizată în întreaga lume de cunoscuta melodie a lui Bob Dylan, aceasta este povestea de neuitat a lui Rubin Carter, un luptător mândru şi odinioară extrem de promiţător, dar condamnat pe nedrept pentru o crimă brutală. Aruncat după gratii şi aproape uitat timp de două decenii, Carter mai are o ultimă fărâmă de speranţă: eforturile neobosite ale unui grup de suporteri care se încăpăţânează să lupte în continuare pentru eliberarea lui ! Acest film de referinţă, cu o distribuţie plină de nume mari, prezintă nu numai victoria supremă a unui campion, ci şi un moment de triumf impresionant pentru spiritul uman!

Page 16: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

A FOREIGN AFFAIR- SCANDAL INTERNAŢIONAL

Jean Arthur este Phoebe Frost, membră a Congresului SUA, în această satiră a lui Wilder despre moravurile sexuale americane.

Ea ajunge în 1947 în Berlinul bombardat de după război, în cadrul unei delegaţii a Congresului care a primit misiunea să investigheze comportamentul trupelor americane de ocupaţie. În cadrul acestei misiuni, ea îi aduce căpitanului John Pringle (John Lund) o prăjitură preparată de logodnica lui. Acesta vinde însă imediat prăjitura pe piaţa neagră, luând în schimb o saltea pentru apartamentul actualei sale iubite, Erika von Schluetow (Marlene Dietrich), o atrăgătoare cântăreaţă dintr-un club de noapte german. O comedie cu nuanţe crude, acest film prezintă unul dintre rolurile emblematice ale lui Dietrich.

Page 17: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

HANNIBAL/HANNIBAL- THE MAN, THE MYTH, THE MYSTERY- HANIBAL- OMUL, MITUL,

MISTERUL Hannibal este adus la viaţă pentru prima dată, într-un film de

proporţii epice. De la exilul său în Spania, Hannibal Barca, în vârstă de 26 de ani, a fost geniul care a susţinut probabil cea mai îndrăzneaţă mişcare militară din istoria omenirii. În fruntea a 50 000 soldaţi şi 37 elefanţi, a mărşăluit aproape 2 500 kilometri, din Spania până la Roma, şi a distrus mitul roman al invincibilităţii, îngenunchind această măreaţă naţiune şi armată, nu doar o dată, ci de trei ori. Numele lui domină istoria– o figură mitică, unul dintre cei mai mari comandanţi de armate ai antichităţii. Dar cum rămâne cu omul din spatele acestei legende– cel care a înmânat Romei cheia către viitor, îngăduindu-i să îi înveţe tacticile şi să le folosească chiar împotriva lui? Omul care, în final, a fost trădat chiar de ai săi şi şi-a petrecut ultimii ani din viaţă ca un fugar, ascunzându-se de romani. Omul care, într-un gest suprem de disperare, şi-a luat singur viaţa.

Page 18: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

21 Aprilie 2009

Page 19: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

PINEAPPLE EXPRESS- O AFACERE RISCANTĂ

Îmbarcai-va în Pineapple Express urmarind acest blockbuster de un comic irezistibil, realizat de Judd Apatow, regizorul i scenaristul filmului Knocked Up. Un consumator de droguri cam lene (Seth Rogen) este unicul martor al unei crime comise de un lord malefic al drogurilor (Gary Cole) i o poliista corupta (Rosie Perez). Urmarit la rândul sau pentru a fi ucis, el fuge, disperat sa se salveze, târându-i dupa el pe furnizorul lui uluit (James Franco) i pe furnizorul acestuia (Danny McBride). Cei trei pornesc astfel într-o aventura hilara, incredibila, în regia lui David Gordon Green. Scenariul: Seth Rogen & Evan Goldberg.

Page 20: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

SHREDDERMAN RULES- PROIECTUL “SHREDDERMAN”

Nolan Byrd (Devon Werkheiser; Ned’s Declassified School Survival Guide) nu e singurul frustrat de cât îl chinuie bătăuşul şcolii, dar este fără îndoială una dintre ţintele preferate ale lui Bubba Bixby. E suficient de rău că acesta i l-a furat pe cel mai bun prieten al lui şi i-a „spălat” creierul. Dar, pentru ca lucrurile să meargă şi mai rău, el pare să fie în mod deosebit încântat să îl umilească pe Nolan în faţa fetei la care visează acesta. După un incident deosebit de stânjenitor, Nolan decide însă că a suportat destul şi astfel se naşte Shredderman, alter ego-ul lui.

Page 21: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

AIR FORCE ONE

În cel mai puternic rol din cariera sa, Harrison Ford este Preşedintele Statelor Unite, într-un thriller de acţiune pe care nu aveţi voie să îl rataţi! La bordul aeronavei prezidenţiale – cel mai bine păzit avion din lume – Preşedintele Marshall (Ford) se întoarce acasă împreună cu soţia şi fiica sa, plus un grup de înalţi oficiali guvernamentali. Imediat după decolare însă, o grupare comunistă radicală preia controlul asupra avionului, sub conducerea necruţătorului terorist Korshunov (Gary Oldman – The Fifth Element). Dacă fostul dictator al ţării sale – aflat acum în închisoare - nu va fi eliberat, Korshunov va începe să ucidă pasagerii. Cel mai bine protejat om din lume este obligat să preia el însuşi răspunderea pentru siguranţa tuturor celor aflaţi la bord – ca şi pentru viitorul lumii libere. Cu secvenţe palpitante de acţiune şi suspans, Air Force One vă oferă senzaţii tari la mare altitudine, cu viteză Mach!

Page 22: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

A TIME TO LOVE AND A TIME TO DIE- SOROC DE VIAŢĂ ŞI SOROC DE MOARTE

O companie de soldaţi germani epuizaţi se retrage din faţa măcelului rusesc, în primăvara anului 1944. Ernst Graeber (John Gavin) şi Immerman (Jock Mahoney) nu se gândesc decât cum ar putea face să primească o permisie, pentru a ajunge acasă. În cele din urmă, Ernst capătă o învoire şi se întoarce acasă, unde nu mai găseşte însă decât un morman de ruine şi nici urmă de părinţii săi. El începe o căutare disperată, care îl conduce spre casa bătrânului medic al familiei.

Page 23: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

OLIVER TWIST

Născut în sărăcie şi mizerie, ca fiu al unei mame necăsătorite, care moare la scurt timp după naşterea lui, Oliver este trimis la scurtă vreme la un orfelinat, unde va munci. Aici, copiii sunt supravegheaţi de crudul domn Bumble, care îi înfometează şi îi chinuie. Când Oliver îndrăzneşte să mai ceară o porţie de păsat, se trezeşte exclus şi obligat să îşi croiască singur drum în lume. El fuge la Londra, unde se întâlneşte cu Şmecherul şi gaşca lui, dar şi cu frumoasa Nancy, şi are parte de prima primire călduroasă din viaţa lui. În scurtă vreme însă, descoperă că toată această bunătate impune un sistem de plată cu totul deosebit. Atras tot mai mult în străfundurile acestei lumi sumbre şi tenebroase, Oliver nu ştie că bunul domn Brownlow îl caută, iar alţii – brutalul criminal Bill Sikes; Fagin, maestru în manipulare; şi misteriosul domn Monks – încearcă să îi distrugă viaţa pentru totdeauna...

Page 24: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

28 Aprilie 2009

Page 25: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

HOUSE BUNNY- IEPURAŞUL CASEI

Când iepuraşul preferat al casei, Shelley (Anna Faris) este dată afară din cea mai tare casă din oraş, se pierde în sălbăticia din Beverly Hills. Nimereşte însă în cea mai tristă asociaţie de studente, Zeta Alpha Zeta – care devine căminul unde, în sfârşit, îşi poate folosi talentele. Apoi Shelley întâlneşte un băiat chipeş, pe care şi-ar dori să îl păstreze de tot, aşa că are cu cine să flirteze şi începe să creadă că s-ar putea să aibă o şansă în viaţa reală. Începe astfel o cursă contra cronometru, pentru a le schimba total pe fete şi a transforma Zeta în cea mai tare casă posibilă, înainte ca Universitatea să o închidă. E timpul să vă mutaţi cu Iepuraşul Casei şi să râdeţi până vă trosnesc urechile!

Page 26: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

BEVERLY HILLS CHIHUAHUA- CHIHUAHUA DE BEVERLY HILLS

Pregătiţi-vă pentru o aventură plină de umor, având-o în rolul principal pe Chloe (vocea lui Drew Barrymore), un chihuahua extrem de răsfăţat şi plin de diamante din Beverly Hills, care se rătăceşte în timpul unei vacanţe în Mexic. Papi (vocea lui George Lopez), un chihuahua simpatic, îndrăgostit nebuneşte de Chloe, intră în acţiune şi trece graniţa pentru a o salva. Pe de altă parte, în ajutorul lui Chloe mai vine şi Delgado (vocea lui Andy Garcia), noul ei prieten şi protector autoproclamat. Beverly Hills Chihuahua de la Walt Disney Pictures este o poveste înduioşătoare, plină de umor, care demonstrează o dată în plus că lucrurile bune vin în doze mici. O adevărată încântare pentru întreaga familie!

Page 27: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

SCREAMERS: THE HUNTING- ASASINI CIBERNETICI: VÂNĂTOAREA

Au trecut 13 ani de când maşinăriile robotizate

ucigaşe numite Asasini Cibernetici au distrus populaţia umană de pe Sirius 6B. Însă acum, un semnal de alarmă aduce o echipă de salvatori pe planeta care era considerată abandonată. Ar fi posibil oare să existe aici o colonie de supravieţuitori umani, de mult uitaţi ? Sau poate că Asasinii Cibernetici au evoluat în ceva mai sinistru, nişte hibrizi pe jumătate oameni, pe jumătate maşinării, care trebuie să evadeze de pe Sirius 6B ca să îşi finalizeze misiunea: distrugerea totală a rasei umane.

Page 28: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

GOOD MORNING VIETNAM- BUNĂ DIMINEAŢA, VIETNAM

Câştigătorul* Robin Williams zguduie Saigonul anului 1965, în acest rol, care – susţin toţi criticii – i se potriveşte perfect: DJ-ul ireverenţios şi nonconformist Adrian Cronauer. Importat de Armată pentru o emisiune de radio difuzată dis-de-dimineaţă, Cronauer face valuri mari pe frecvenţele atât de atent cosmetizate până atunci, cu un tir constant de glume rapide şi cele mai tari melodii de acasă. Soldaţii îl adoră – dar ofiţerii sunt revoltaţi! Plin de adevărate bombe comice şi decorat cu cele mai tari hit-uri ale anilor’60, filmul descrie aventurile lui Cronauer prin Saigon, într-o lume care a luat-o complet razna.

Page 29: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

DEAD MEN DON’ T WEAR PLAID- MORŢII NU POARTĂ ECOSEZ

Steve Martin este Rigby Reardon, detectivul detectivilor – un tip foarte dur, gata să facă orice când Juliet Forrest (Rachel Ward) intră în scenă cu un caz: tatăl ei, un celebru om de ştiinţă, filantrop şi producător de brânzeturi, a murit în condiţii misterioase. Reardon simte imediat că e vorba de ceva necurat şi urmăreşte un labirint complex de indicii, care îl conduc spre "Listele Carlotta". Ajutat de “prietenii” săi Alan Ladd, Barbara Stanwyck, Ray Milland, Burt Lancaster, Humphrey Bogart, Charles Laughton şi alţii, Reardon ajunge în final la omul pe care îl căuta. Un film incitant, plin de acţiune, aşa cum erau cândva filmele din anii 1940!

Page 30: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

CRANFORD

Cranford, un oraş comercial din nord-vestul Angliei, este un loc dominat de etichetă, tradiţie şi – mai presus de orice – o reţea complicată de doamne. Se pare că viaţa s-a derulat aici dintotdeauna în conformitate cu regulile lor sociale, dar Cranford este pe cale să se schimbe acum... Pentru Deborah Jenkyns - fată bătrână şi arbitru al corectitudinii în Cranford – şi Matty, sora ei cea modestă şi rezervată, oraşul se transformă într-un adevărat cuib de intrigi odată cu sosirea lui Frank Harrison, un medic tânăr şi chipeş venit tocmai de la Londra. Un căpitan în retragere şi fiicele sale s-au mutat în casa de peste drum, iar pregătirile pentru petrecerea din grădina lui Lady Ludlow au început deja. Toată lumea, de la fermecătorul şi rebelul doctor Marshland până la răutăcioasa doamnă Jamieson şi căţelul din poala ei, bârfeşte şi este subiect de bârfă în spatele uşilor închise.

Page 31: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

THE INCREDIBLE HULK

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 32: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

RACHEL GETTING MARRIED

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 33: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

THE MUMMY

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 34: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

THE MUMMY RETURNS

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 35: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

PINEAPPLE EXPRESS

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 36: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

FLY AWAY HOME

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 37: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

UNIVERSAL SOLDIER, THE RETURN

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 38: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

HOUSE BUNNY

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY

Page 39: PREZENTARE LANSARI FILME PROOPTIKI APRILIE 2009

TOP GUN

NOU ÎN APRILIE

PE BLU-RAY