Pliant Oferta Educational A 2011

3
FACILITĂŢI ACORDATE STUDENŢILOR Beneficiază de reducerea taxei de şcolarizare : - Studenţii care achită integral taxa de şcolarizare - Studenţii universităţii care provin din aceaşi familie - Studenţi ai căror părinţi sunt cadre didactice - Studenţii care nu depăşesc vârsta de 25 de ani, ai căror parinţi sunt pensionari - studenţii care urmează două sau mai multe specializări în cadrul universităţii - studenţii care urmează a doua specializare în cadrul universităţii , fiind absolvenţi ai U.V.V.G. Arad. Beneficiază de şcolarizare gratuită : - studenţii beneficiari ai burselor “Vasile Goldiş“ locuri fără taxă de şcolarizare bugetate de senatul universităţii - candidaţii din promoţia 2011 care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat - studenţii care provin de la casele de copii sau orfanii de ambii părinţi , care nu realizează venituri şi care nu depăşesc vârsta de 25 de ani - absolvenţii claselor a XII-a care au obţinut locul I-III la olimpiadele şcloare , faza naţională în anul 2011 - absolvenţii claserlor a XII-a care au fost şefi de promoţie în anul 2011 - Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad este acreditată prin Legea 240/2002, fiind parte intrgrantă a Sistemului Naţional de Învăţământ, persoană juridică de drept privat şi utilitate publică. Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad oferă întreg ciclul de stuii universitare: licenţă – masterat – doctorat . Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad este certificată din punct de vedere a calităţii academice la nivel naţional şi internaţional prin certificatul IQNET recunoscut în 33 de ţări . Prin ordin al M.Ed.C.T.S. , Universitatea a primit calitatea de Universitate Pilot în experimentarea standardelor de calitate academică . În urma unei exigente evaluări externe, Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior – A.R.A.C.I.S. a acordat Universităţii începând cu anul 2007, în fiecare an succesiv calificativul maxim “Grad de încredere ridicat”. Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” dispune de un corp didactic de elită care numără peste 300 de cadre didactice, academicieni, doctori în ştiinţe şi doctoranzi.

Transcript of Pliant Oferta Educational A 2011

Page 1: Pliant Oferta Educational A 2011

FACILITĂŢI ACORDATE STUDENŢILOR

Beneficiază de reducerea taxei de şcolarizare :- Studenţii care achită integral taxa de şcolarizare- Studenţii universităţii care provin din aceaşi familie- Studenţi ai căror părinţi sunt cadre didactice- Studenţii care nu depăşesc vârsta de 25 de ani, ai

căror parinţi sunt pensionari- studenţii care urmează două sau mai multe

specializări în cadrul universităţii- studenţii care urmează a doua specializare în cadrul

universităţii , fiind absolvenţi ai U.V.V.G. Arad.

Beneficiază de şcolarizare gratuită :- studenţii beneficiari ai burselor “Vasile Goldiş“

locuri fără taxă de şcolarizare bugetate de senatul universităţii

- candidaţii din promoţia 2011 care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat

- studenţii care provin de la casele de copii sau orfanii de ambii părinţi , care nu realizează venituri şi care nu depăşesc vârsta de 25 de ani

- absolvenţii claselor a XII-a care au obţinut locul I-III la olimpiadele şcloare , faza naţională în anul 2011

- absolvenţii claserlor a XII-a care au fost şefi de promoţie în anul 2011

-

Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad este acreditată prin Legea 240/2002, fiind parte intrgrantă a Sistemului Naţional de Învăţământ, persoană juridică de drept privat şi utilitate publică.

Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad oferă întreg ciclul de stuii universitare: licenţă – masterat – doctorat .

Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad este certificată din punct de vedere a calităţii academice la nivel naţional şi internaţional prin certificatul IQNET recunoscut în 33 de ţări .

Prin ordin al M.Ed.C.T.S. , Universitatea a primit calitatea de Universitate Pilot în experimentarea standardelor de calitate academică . În urma unei exigente evaluări externe, Agenţia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior – A.R.A.C.I.S. a acordat Universităţii începând cu anul 2007, în fiecare an succesiv calificativul maxim “Grad de încredere ridicat”.

Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” dispune de un corp didactic de elită care numără peste 300 de cadre didactice, academicieni, doctori în ştiinţe şi doctoranzi.

UNIVERSITATEA DE VEST “VASILE GOLDIŞ”din ARAD

CENTRUL MARGHITAMarghita , Str. Eroilor nr. 9

Tel./Fax 0259.362.802

ROMÂNIAMINISTERUL EDUCAŢIEI , CERCETĂRII

TINERETULUI ŞI SPORTULUI

UNIVERSITATEADE VEST “VASILE GOLDIŞ” din ARAD

CENTRUL MARGHITAO UNIVERSITATE EUROPEANĂ

ANTRPRENORIALĂ,COPETITIVĂ

PENTRU TINE , LÂNGĂ TINE !

ADMITERE 2011

Page 2: Pliant Oferta Educational A 2011

www.uvvg.roUNIVERSITATEA DE VEST “VASILE

GOLDIŞ“ din ARAD UNIVERSITATE EUROPEANĂ

Înfiinţată în anul 1990, acreditată prin legea nr. 240/2002, şi având ca patron spiritual ilustra personalitate istorică Vasile Goldiş, ideologul Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad este o universitate inclusă în “Aria europeană a învăţământului superior“, fiind semnatară a Magna Charta Universitatum de la Bologna .

Astăzi Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” din Arad este membră cu drepturi depline a Asociaţiei Universităţilor Europene – E.U.A., a Asociaţiei Universităţilor Dunărene şi deţine vicepresedenţia Federaţiei Europene a Şcolilor Superioare – F.E.D.E. - organism participativ al Consiliului Europei. Începând cu luna noiembrie 2007, Universitatea a devenit membră a Asociaţiei Universităţilor pentru Democraţie (A.U.D.E.M.) alături de alte 200 de universităţi de prestigiu din întreaga lume.

RECTORProf. Univ. Dr. AUREL ARDELEAN

OFERTA EDUCAŢIONALĂPENTRU ANUL UNIVERSITAR 2011-2012

STUDII UNIVERSITARE DE LICENŢĂ

FACULTATEA DE ŞTIINŢE ECONOMICEMarketing (autorizat) ZI 3 aniContabilitate şi informatică de gestiune* ID 3 ani

FACULTATEA DE ŞTIINŢE UMANISTE,POLITICE ŞI ADMINITRATIVEAdministraţie publică* ID 3 ani

FACULTATEA DE ŞTIINŢE JURIDICEDrept* ID 3 ani

FACULTATEA DE PSIHOLOGIE,ŞTIINTE ALE EDUCAŢIEI ŞI ASISTENŢĂ SOCIALĂPedagogia învăţământului ID 3 ani primar şi preşcolar*

*proiect

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIERE- diploma de bacalaureat în original sau

adeverinţa pentru promoţia 2011- certificat de naştere (copie legalizată)- certificat de căsătorie(copie legalizată)- adeverinţă medicală- trei fotografii format ¾- BI sau CI(copie xerox)- dosar plic