OZN 2014

4

Click here to load reader

description

OZN

Transcript of OZN 2014

Page 1: OZN 2014

OZN

Stieber însuşi a contactat mulţi alţi oameni care au avut aceleaşi experienţe demonice? Niciodată până acum n-am întâlnit un asemenea grup de oameni obişnuiţi sub aşa mare presiune. Erau foarte adânc tulburaţi, întrebându-se ce înseamnă de fapt experienţele lor.

Sunt mii de astfel de oameni care au simţit ceva rău şi demonic. Chiar la mulţi ani după o asemenea experienţă, continuă să bântuie şi să influenţeze pe aceşti oameni în moduri dăunătoare; ei devin brutalizaţi. Ei au fost violaţi mintali (şi câteodată fizic, după capriciul forţelor străine). Niciodată în viaţa lor ei nu mai simt siguranţa. Se tem că în orice clipă pot fi manipulaţi de forţe mai presus de controlul lor.

Posibilitatea demenţei sau a sinuciderii izvorâte din asemenea experienţe de hărţuială şi dominare, nu ar trebui să fie neglijată. Nu oricine poate să se integreze cu succes în ororile pe care experienţele OZN pot să le aducă. Strieber însuşi mărturiseşte că experienţa contactului este atât de stresantă, încât oamenii care nu se integrează acesteia "sunt adesea sfărâmaţi".

Ca şi în alte forme ale ocultului, întâlnirea produce adesea unul sau două lucruri mai frecvent:

1) integrarea şi transformarea ocultă, dar câteodată

2) demenţa sau moartea. Strieber spune mai departe: "Îmi doresc să pot crede că asemenea experienţă nu a rănit niciodată pe nimeni. Dar nu pot să cred asta, nu sub stresul groaznic în care am fost... A fost intolerabil. Cu o zi înainte să-l întîlnesc pe Budd Hopkins (un cercetător OZN) aproape că am sărit afară pe fereastră."

Stuart Goldman, un ziarist, a vorbit cu Whitlery Strieber de mai multe ori şi a cercetat OZN-urile ca un reporter sceptic. După descrierea întîlnirilor lui Strieber cu fiinţele  OZN, la care el se referă ca la "chinuitorii lui" el furnizează următoarea discuţie:

Dar adevărata întrebare rămîne. Cine sunt aceste fiinţe care  aparent se bucură să producă dureri nespuse unor victime nevinovate? Elaine Worganelli, una din oaspeţii la întîlnirea lui Strieber, a venit cu simplul şi totuşi glacialul răspuns. Concluzia lui Worganelli este că Strieber nu este contactat de vizitatori prietenoşi, ci de demoni..."

Page 2: OZN 2014

"Oamenii pot fi fraieriţi de draci." spune Worganelli. "Un duh drăcesc poate să-ţi spună orice. Lor le place să te prostească. Aceşti oameni(cei contactaţi de OZN) sunt preluaţi de OZN şi cu cât mai mult te împaci cu această idee cu atât este mai greu să scapi de sub controlul lor."

Dar cu ce scop fac OZN-urile acest lucru? ?Eu cred că aceşti oameni sunt folosiţi pentru a da naştere unei mişcări anti-cristice." a spus Worganelli despre cei posedaţi.

"Ce m-a enervat a fost când el (Whitley) s-a referit la Domnul şi la îngerii lui ca la "naziştii văzduhului". Când a spus asta m-am gândit "O, băiete. Până aici. Eu am plecat."

Goldman comentează: "Unii ar putea spune despre Worganelli că este o creştină fanatică. Oricum ea nu este singura care a ajuns la concluzia că vizitatorii lui Strieber - şi respectiv cei ce violează mii de oameni - nu sunt altceva decât demoni de modă veche, care fac ce se pricep mai bine: fură suflete."

După ce citează un număr de cercetători care au ajuns la concluzia că fenomenul OZN este drăcesc sau demonic, Goldman oferă observaţiile doctorului Walter Martin, o recentă autoritate a cultului şi ocultului, care ia spus: "Marea problemă este nu "ce" sunt ei ci "cine" sunt ei". Martin scrie: "Cheia problemei este teologia lor. Toţi spun acelaşi lucru, vorbesc de rău despre Biblie. Acest lucru îmi spune că aceea ce Biblia spune că va avea loc, are loc chiar acum. Tu te confrunţi acum cu o altă dimensiune a realităţii ce este adesea menţionată de Biblie. Este numită ?regatul prinţului puterii văzduhului". în alte cuvinte aceasta este o manifestaţie supranaturală pe care creştinismul, islamismul şi iudaismul ar numi-o demonică."

"Iată" spune Martin "eu nu cred că este un drac după fiecare tufiş sau copac. Spun doar că, la ce ne-am putea aştepta la sfârşitul veacurilor în cultura noastră avansată? Ne-am aştepta la o manifestaţie care s-ar potrivi în rama timpurilor noastre. Cum am putea fi atraşi mai bine decât prin vizitatori intergalactici?...  Noi suntem obsedaţi de ei!"

Stuart Goldman, un reporter "cu nas bun" îşi încheie cercetarea cu următoarele comentarii:?... faptul neplăcut este că nu pot minţii cincizeci de mii de oameni. Ceva este aici - să probezi oamenii, să-i inspectezi şi să plantezi gânduri în minţile lor, manipulândule corpurile - tratându-i, într-un fel, ca pe nişte vite. Este aceasta doar o uriaşă glumă cosmică sau este vorba de un complot mult mai sinistru? Vedem noi formarea unui nou cult,foarte distructiv un cult în vederea căruia

Page 3: OZN 2014

este eliminarea oamenilor care sunt "nepotriviţi" pentru a putea trăi în Lumea Nouă ce va veni?

Există într-adevăr fiinţe demonice care plutesc în văzduh, căutând pe acei candidaţi a căror minţi pot fi invadate şi umplute cu basme şi minciuni - îngrăşându-i pentru a fi omorâţi? Răspunsul nu vine uşor. Dar orice scenariu aţi alege declaraţia lui John Keel trebuie să ne sune în urechi? Pământul nu este nelocuit" spune Keel ?este infestat". În concluzie, nimeni nu poate transmite adecvat, teroarea şi tragedia care îi urmăreşte frecvent pe cei care au o experienţă adâncă cu fiinţele OZN

Fenomenul este clar demonic. În biblioteca noastră şi în arhivă avem peste o mie de cazuri de contact OZN ce pot fi descrise doar ca demonice. Cititorii interesaţi pot consulta sute de exemplare în literatura documentată, cum ar fi revista ritanică? Revista farfuriilor zburătoare". În calitate de veteran în cercetarea fenomenului OZN Janet Gregory spune: "... trăsăturile citate mai sus ca aparţinând demonilor se ivesc din nou şi din nou în rapoartele despre OZN" Tot din această cauză Jonathan Caplan (cercetător OZN) spune că "un punct tare de părere (acum există) face campanie pentru termenii de referinţă pentru investigaţia OZN, să includă subiecte ca religie ocultă, parapsihologie, spiritualism, folclor şi demonogie".

Cum ilustează natura demonică a fenomenului OZN cei ce pretind a fi în contact strâns cu OZN-uri sau fiinţe OZN?