Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

of 16 /16

Embed Size (px)

description

Ziarul vertical: Jurnalul Național: muzică de colecție (muzică vocală, muzică populară, muzică camerală vocală, muzică pentru instrumente fără coarde, muzică lăutărească) în volume apărute în anul 2007, achiziționate de bibliotecă în 2013.

Transcript of Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Page 1: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD
Page 2: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

CD-uri

Jurnalul Național Muzică de colecție în volume

o Andreescu Aurelian o Badea Doina o Bănică Ștefan o Cântece interzise o Cercel Alexandru o Compact o Frații Gore o Luca Fănică o Luican Iono Mihalache Marius o Naarchitao Sărăroiu Ileana o Taraful din Clejani

Page 3: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Andreescu Aurelian [Înregistrare audio] : [muzică vocală]. - S.l. : Intercont, 2007.

– CD. - Muzică de colecţie ; vol. 20.

Un fluture și-o pasăre; Merit eu; Fluierând pe stradă; Copacul; Te-ai schimbat; Dorul; Love story; Tu ești primăvara mea; Valuri albe; Pentru Maria; Din focul primului sărut; Când vei veni iar lângă mine; Inima mea e a Ta; Nu uita; Cântec de leagăn; Bună dimineața, micuță stea; În tot ce e frumos pe lume; Oameni.

Page 4: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Badea Doina [Înregistrare audio] : [muzică vocală]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 19.

o Ploaia şi noi; o Șoapte de iubire; o Cânta un matelot; o Cântau privighetori în noaptea când ne-am

cunoscut; o În cârciumioara unde cântă un cobzar; o Păstrează-mă doar pentru tine; o Pentru nimic în lume; o Nu vreau să văd pe nimeni trist în astă seară;o Hăulita; o Iubește-mă cum te iubesc şi eu; o Au revoir, bye-bye, ciao-ciao; o Când eram copii odată; o Cum e iubirea; o De unde ştii, vioară, tu; o Cred în fericirea noastră; o Trecea o şatră de nomazi; o Poate odată vom trăi din amintiri; o Mai spune-mi că nu m-ai uitat; o Romanța inimii; o Lung îi drumul Gorjului; o De ţi-ar spune poarta ta; o Țiganca; o Deschide, deschide, fereastra.

Page 5: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Bănică Ștefan [Înregistrare audio] : [interpreți de muzică]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 7.

o Îmi acordați un dans; o Cum am ajuns să te iubesc; o Gioconda se mărită; o Cine umblă prin vecini; o Astă seară mă fac praf; o Cântecul băiatului; o Of, Inimioară; o La ghicitoare; o Altă dată; o Nani, nani; o Știu de mult; o Spune-mi mie București.

Page 6: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Cântece interzise [Înregistrare audio] : [cenzură]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 26

o Dan Andrei Aldea – Zece arici înamorați; o Alexandru Andrieș – Dracula blues; o Krypton – Fata Morgana; o Mircea Baniciu – Rânduri pentru păsările

călătoare;o Mircea Vintilă – Mielul; o Compact – Jocul ielelor; o Accent – Fluierături în biserică; o Zoia Alecu – Trei galoși; o Harap Alb - Scatiul; o Alexandru Andrieș – La telejurnal; o Progresiv TM – Puterea muzicii; o Mircea Bodolan – Mătrăgun;o Sfinx – Hora de băieți;o Mircea Vintilă – Lordul John; o Voltaj – 30 de arginți; o Phoenix – Vișina;o Holograf – Umbre pe cer; o Semnal M – Ai iernii soli;o Timpuri Noi – Becule.

Page 7: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Cercel Alexandru - Cântări din secolul al XIX-lea [Înregistrare audio] : [cântece populare]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 13.

o Vară,vară, primăvară;o Brâul pe șase de la Radu Vodă; o Când toca La Radu Vodă; o Fir-ar ceasu-afurisit; o Lie, lie, ciocârlie;o Sârbă bătrânească; o Pe vale, Leano, pe vale; o De ce, Doamne, nu muream?; o Pasăre galbenă-n cioc; o Horă mare, bătrânească;o D-aoleo, babă Ileană;o Colo-n vale-ntr-o vâlcea; o Chira Chiralina; o Ungureasca bătrânească; o Cine are dor pe luncă; o Ce vii, bade, târzior?; o Ce cați, mândră, pe muscel?

Page 8: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Compact [Înregistrare audio] : [interpreți și formații de muzică rock]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 32.

o Protest; o Inima rece; o Omul legendă; o O altă zi; o Păsări cu ochi de foc; o Legenda; o Cărare peste timp; o Ești totul pentru mine;o Fata din vis; o Cântec pentru prieteni;o O noapte și-o zi; o Mi-e tare dor de tine; o Dă-mi o veste; o Jocul ielelor; o Un alt început;o Nu uita; o Singur în noapte.

Page 9: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Frații Gore [Înregistrare audio] : [cântece populare]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 9.

o Adu calu' să mă duc; o Pleacă-o nevestică-n lume; o Cine n-a crescut copii;o În gara de la Tecuci; o Te-am visat aseară; o Să-ți iubești, neică, bărbatul; o M-am săturat de amar; o Bate vântu‘ florile; o Spune-mi neicuță, ce ai; o Te-am iubit de mic copil; o Maneaua constănțenilor; o Hora de la Teiș; o Hora lui Victor Gore;o Hora lui Gore; o Doină „Frunză de dragoste”.

Page 10: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Luca Fănică [Înregistrare audio] : [muzică populară-instrumente de suflat]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 11.

o Sârba lui Fănică Luca - instrumentală;o La Ciolpani, la Crucea-naltă - vocală; o Pelin beau, pelin mănânc - vocală; o În sat la Aninoasa și Lele, a dracului mai ești -

instrumentală;o Tudorițo, nene - instrumentală;o Ursitoare, ursitoare - vocală; o Aoleu, m-aș mărita și sârba de la Otopeni -

instrumentală; o Doină din Ardeal - instrumentală;o N-am să trăiesc cât pământul - vocală; o Hora de la Spineni - instrumentală; o Drag îmi e să fiu pe lume și Sârbă -

instrumentală;o Inimă cu venin mult - vocală; o Sârba de la Domnești - instrumentală; o Mama, inimă de piatră – vocală;o Ce sunt de vină, mamă și Frusinica -

instrumentală;o La cules de cucuruz - instrumentală ; o Foaie verde de susai – instrumentală;o Ciocârlia – instrumentală.

Page 11: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Luican Ion [Înregistrare audio] : [muzică populară]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 17.

o M-a facut mama oltean; o Tudorițo, nene; o Eu sunt Barbu Lăutaru; o În sat la Aninoasa; o Di, di, di, murgule di; o Uhăi bade!; o La Tismana într-o grădină; o Mă dusei să trec la Olt; o Geaba-i lună, geaba stele; o Pe șoseaua din Cepari;o Drag mi-a fost dealul să-l sui; o Dealu-i deal și valea-i vale; o Coboară mândră pe vale!;o Hai, piucă, la Severin!;o Pelin beau, pelin mănânc;o Hai, Buzău, Buzău!o De când ne-a aflat mulțimea.

Page 12: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Mihalache Marius [Înregistrare audio] : [muzică pentru instrumente fără coarde]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie ; vol. 25.

o Chicken dance;o La Passion; o Arabesque;o Barbu's dance;o Ciuleandra; o Oci Ciornîie;o Bordeiaș; o Wedding dance; o Pe Deal; o Love of Corea.

Page 13: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Naarchita [Înregistrare audio] : [muzică vocală]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. -

Muzică de colecţie ; vol. 12.

o Ek phool do mali (O floare și doi grădinari); o Chal chal mere sathi, mere hathi (Prietenul

meu, elefantul); o Khilte hain gul yahan (Unde îmbobocesc

trandafirii e locul iubirii); o Zindagi ek safar hai suhana (Viața e o

călătorie minunată); o Raina beeti jae (Noaptea trece, dar somnul

nu vine); o Haina bolo bolo (Hai vorbește);o Dilbar dil se pyare (Stăpânul inimii, mai

scump decât inima mea); o Megha chhaye adhi raat (Neliniștea nopților);o Mausam hai ashiqana (Timpul dragostei); o Dum maro dum (Respir fericirea); o Ajare pardesi (Te aștept, iubitul meu!);o Parde men rahne do (Nu-mi ridica vălul!); o Meri ankhe (Ochii mei.)

Page 14: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Sărăroiu Ileana [Înregistrare audio] : [cântece populare]. - S.l. : Intercont, 2007. – CD. - Muzică de colecţie.

o Dar-ar naiba-n tine dragoste; o Unde e Târgoviștea?; o Cine a pus cârciuma-n drum; o Inimă, de dor nu știi; o De unde vii, măi Marine; o Dorul neichii mă topește; o Cântă cucul jos în luncă; o Fir-ar ceasu-afurisit; o Doi voinici din Valea Mare; o Munte, munte frățioare; o Mă gândesc, neică, de mult; o Măi, neicuță, pui bălai;o Omul de ce-mbătrânește; o Pe plaiul Târgoviștei.

Page 15: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD

Taraful din Clejani [Înregistrare audio] : [muzică lăutărească]. - S.l. : Intercont, 2007. - CD. - Muzică de colecţie ; vol. 10.

o Horă vlăscenească - 1949; o Doina Neajlovului - 1952; o Cânt-o păsărică-n crâng - 1952;o Lume, lume, soro lume - 1952; o Lăutăreasca țigănească - 1949; o Când era la ’63 și horă - 1952; o Săbărelul – 1952;o Un țigan avea o casă – 1952;o Brâu - 1949; o Sus pe culmea tristă, Doamne - 1952; o Pe-o potecă strâmtă și Horă - 1952; o De strein și de pribeag - 1949; o Corbea - 1952; o Lăutăreasca românească – 1949.

Page 16: Noi achiziții de documente audio : Muzică de colecție/CD