Hotels Dubai

of 6 /6
Hotelurile din Dubai La inceput nu a fost decat visul!

Embed Size (px)

description

Hotels Dubai

Transcript of Hotels Dubai

Hotelurile din Dubai

Hotelurile din DubaiLa inceput nu a fost decat visul!

Burj al Arab 7*La 321 de metri nlime este cea mai nalt cldire din lume folosit exclusiv ca hotel. E situat pe o insul artificial, direct pe fundul Golfului Persic, i 20 km de centrul oraului Dubai, i e legat de rm printr-un pod privat curbat. n arab, Burj Al Arab semnific Turnul arabilor. Investiia a fost evaluat la 1.6miliarde $. Tema acestuia a fost bine definit: crearea unei cldiri simbol pentru oraul Dubai. Burj Al Arab se mndrete cu 8.000 metri ptrai acoperii cu foie de aur de 22 de carate i 24.000 metri ptrai de marmur.Burj Al Arab se autodeclar singurul hotel de apte stele din lume.Burj Al Arabnu este recunoscut doar pentru unele dintre cele mai scumpe camere de hotel: Cel mai luxos hotel din lume si Cel mai scump cocktail din lume. Daca aveti 5.000 de dolari de aruncat pe fereastra, ii puteti cheltui pe un cocktail laBurj Al Arab. O noapte de cazare pentru o camera standard incepe de la 2000 de dolari/noapte in extrasezon (vara) si de la 3000 de dolari in sezon (iarna-primavara).Renumitul apartament regal , cazarea in acest apartament pe o noapte costa nu mai putin de 23.000 euro.

Rose Rayhaan 5* Hotelul Rose Rayhaan,(5 stele) din Dubai are 333 m si 72 etaje, iar la finalizarea sa, in 2007, a fost declarat cel mai inalt hotel din lume, surclasand unitatea Burj al Arab. Denumirea hotelului, Rose Rayhaan, a fost data de o referinta din Coran. Tariful de cazare incepe de la 500 euro/noapte.

Palatul Emiratelor, Abu Dhabi hotelul din Sex and the City 2 5*

Hotelul Palatul Emiratelor, deschis publicului in 2005, a devenit in scurt timpcea mai scumpa constructie hoteliera, cu costuri totale de pana la 3 miliarde de dolari. Argintul, aurul si marmura au fost utilizate in constructia celor 394 de camere de hotel si a celor1002 candelabre ornate cu cristale Swarovski. Hotelul din Abu Dhabi este unul dintre cele mai luxoase din Estul Mijlociu. In 2010, hotelul a amenajat cel mai scump brad de Craciun din lume, in valoare de 11 milioane de dolari, decorat cu pietre pretioase.Pretul de cazare pentru o noapte in Palatul Emiratelor incepe de la 1.198 de dolari.

Atlantis The Palm 5*HotelulAtlantis The Palm 5*este unul dintre cele mai mari si mai luxoase unitati de cazare din Dubai,situat pe faimoasa Dubai Jumeirah Palm.Este al doilea Atlantis din lume(primu Atlantis din Bahamas). Apartine aceluiasi multimilionar Sol Kerzner care a investit nu mai putin de 1,8 miliarde de dolari in acest proiect la fel de mare ca tot ceea ce se intampla inDubai. Are peste 1500 de camere, de diverse standarde, pornind de la cateva sute de dolari si ajungind la 33.000 de dolari pe noapte, apartamentul cel mai scump al hotelului.

Hydropolis Hotel DubaiPrimul hotel de 10 stele din lume sub apa. Acest proiect este cel mai mare din lume, aproximativ de dimensiunea parcului Hyde din Londra.In cazul in care devine o tinta pentru teroristi, hotelul este dotat cu un sistem de aparare cu rachete.Hotelul apartine lui Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, printul mostenior din Dubai. Hydropolisnu va fi primul hotel care isi cazeaza turistii in lumea pestilor, dar va fi cu siguranta cel mai luxos. Hydropolis coboara 20 de metri in apeleGolfului Persic, are o suprafata de 110.000 mp si costa o jumatate de miliard de dolari. Etajele superioare ale cladirii vor adapostisali de conferinta, oclinica de chirurgie esteticasi unlaborator de cercetare marina. Arhitectul a inclus si un cinematograf, unde vor fi proiectate in special filme care au ca tema apa sau oceanul. Hotelul ar trebui sa fie gata anul viitor, iar pretul unei nopti de cazare intr-unul din cele 220 de apartamente luxoase va fi de ordinul miilor de dolari.