Senior Voyage - Dubai 2015/ 2016

4
emiratele arabe unite Dubai - Ghantoot 595 +145€ taxe de aeroport NOU! Acum sunt disponibile şi plecări din Cluj-Napoca

description

Brosura Senior Voyage - Dubai 2015/ 2016

Transcript of Senior Voyage - Dubai 2015/ 2016

Page 1: Senior Voyage - Dubai 2015/ 2016

emiratele arabe uniteDubai - Ghantoot 595€ +145€ taxe de aeroport

NOU!Acum sunt disponibile şi plecări din Cluj-Napoca

Page 2: Senior Voyage - Dubai 2015/ 2016

2

Dubai

„Dacă aveţi un vis, noi îl putem construi!” Cea mai înaltă clădire din

lume? Schi în deşert? Insule având forma Pământului? Dubai este un loc excelent de vizitat, pentru plajele sale superbe, barurile şi restaurantele sofisticate, cumpărături, hoteluri luxoase şi zgârie-nori (incluzând, desigur şi Burj Kalifa). În ciuda aparenţelor, cultura Dubaiului este încă adânc înrădăcinată în Islam şi generaţii întregi de beduini. Juxtapunerea între trecutul tradiţional şi prezentul „hi-tech” îl face atât de interesant şi atrăgător

Dubaiului îi plac cumpărăturile! Oraşul stăpâneşte perfect arta de a construişi a promova cele mai impresionante Mall-uri(Dubai Mall, Mall of the Emirates) unde, pelângă cumpărături, îţi poti petrece timpul cufamilia şi prietenii, într-o atmosferă foarteplăcută.Lângă Dubai Mall poţi asista şi la spectacolulde apă, lumină şi culoare al FântânilorMagice, care au fost proiectate de către cei careau gândit şi celebrele fântâni din Las Vegas.O zi perfectă în Dubai ar putea să includăo plimbare cu balonul în zori, urmată devizita la Burj Kalifa, o incursiune în bazareletradiţionale de aur şi mirodenii, iar seara

puteţi servi cina pe Dubai Creek, într-oplimbare cu ambarcaţiunea tradiţionalănumită Dhow.Oraşul este renumit în întreaga lume şipentru hotelul Burj al Arab, care, deşi nueste cotat oficial de 7 stele, atrage totuşiatenţia şi îmbogăţeşte imaginaţia turiştilor depretutindeni.Unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecteeste construcţia insulelor artificiale, precumInsula Palmier şi insula care are formaPământului.

De ce Dubai?Pentru că în fiecare moment se transformă şiatunci când crezi că ai văzut totul, se iveşte unnou proiect spectaculos, fiind cel mai dinamicnucleu al ţărilor arabe.Este o ţară sigură şi stabilă, iar posibilităţile derecreere şi distracţie pentru toate vârstele suntaproape inepuizabile!Dubai este fără niciun dubiu destinaţiasecolului XXI!

The Palm Jumeirah

Senior Voyage îţi aduce mai aproape destinaţia Dubai, oraşul care în ultimul secol a întregistrat cel mai fulminant progres. Cea mai bună perioadă pentru a vizita Dubaiul este din octombrie până în aprilie, când temperatura este ideală, iar sezonul este plin de evenimente: Dubai Shopping Festival, Jazz Festival, Dubai Air Festival, Dubai World Cup, Dow Boat Race, Dubai Air Show, Dubai Film Festival.

Preţul include•  Bilet de avion Bucureşti-Dubai-Bucureşti•  Transfer aeroport– hotel– aeroport•  7 nopţi de cazare hotel 4*•  Mic dejun + cină (băuturi răcoritoare la

cina - 1 băutură răcoritoare/ persoană)•  1/2 zi excursie opţională inclusă (tur

Dubai)•  Asistenţă turistică în limba română pe

toată perioada programului

Ghantoot

Date plecare:Bucureşti: 23.10, 30.10, 06.11, 14.11, 21.11, 28.11, 04.12, 12.12, 23.12, 26.12, 09.01, 16.01, 23.01, 30.01, 06.02, 13.02, 20.02, 27.02, 05.03, 12.03, 18.03, 25.03, 01.04, 08.04, 15.04, 22.04Cluj-Napoca: 26.12, 09.01, 16.01, 23.01, 30.01, 06.02, 13.02, 27.02, 05.03, 12.03

Page 3: Senior Voyage - Dubai 2015/ 2016

Excursii gratuite

Tur de oraş - DubaiDurată: o jumătate de zi

BastakiyaÎn acest tur vom merge către Bastakiya,cel mai vechi district rezidenţial din Dubai.Acolo vom avea timp liber la dispoziţiepentru o scurtă plimbare (15-20 min). Ne vomdeplasa către Dubai Museum, ne vom plimbaprin “Old Souks” (Piaţa de mirodenii şi Piaţade aur), vom merge de-a lungul JumeirahRoad şi vom face fotografii în faţa MoscheiiJumeirah.De asemenea, avem programate vizite lacentrul islamic de manufacturi şi o şedinţăde fotografii la Burj al Arab.

* Această excursie este bonus pentru posesorii de senior voyage club card.

Excursii opţionale neincluse în preţSafari în Deşert cu cină Barbeque şi spectacol localDurată: aprox. 6 hrs

Safari în deşert

Îţi promitem o experienţă fotografică unică, întimp ce priveşti apusul desupra deşertului.Plecăm după-amiază într-un vehicul 4x4 cătredeşert, pentru a ne aventura printre dune denisip auriu, către inima deşertului.Ne vom opri pe parcurs pentru o şedinţă fotola o fermă de cămile. Către seară ajungemla locul de destinaţie din deşert, unde vom fiîntâmpinaţi în stil tradiţional arăbesc. Ne vombucura de un ambient tradiţional în tabăra debeduini, cu covoare tradiţionale, mese joase şipernuţe pentru a sta cât mai confortabil.Vom putea experimenta plimbări cu cămila,picturi cu henna, putem proba costume arăbeşti sau ne putem bucura de diversele arome de Shisha (narghilea).Merită să degustăm din bufetul ce conţine olargă varietate de cărnuri, salate şi deserturi.Toată această seară impresionantă se vadesfăşura sub cerul luminat de miliardede stele, bucurându-ne în acest răstimp despectacolul exotic al dansatorilor din buric. (78euro/persoană)

Tur de oraş – Abu DhabiDurată: aprox. 9 hrs

Marea Moschee - Abu Dhabi

Plecănd din Dubai, ne sunt necesareaproximativ 2 ore să ajungem în Abu Dhabi.Pe parcurs vom trece pe lângă portul JebelAli şi Zona Liberă, care este cel mai mare portartificial din lume.După ce ajungem în capitală, vom vizitaMoscheea cea Mare, o capodoperă a artei şifrumuseţii.Ne vom opri pentru o sesiune de fotografii în

faţă la Emirates Palace.Vizita la The Heritage Village ne va introduceîn atmosfera din trecut, prezentandu-vă realistmodul de viaţă din trecut al cetăţenilor dinEmiratele Arabe Unite. Turul se incheie peinsula Yas, unde puteţi admira Ferrari World.(86 euro)

Dhow cruise cu cină pe Dubai CreekDurată: aprox 4 hrs

Dubai Creek

Dhow este un vas traditional din lemn folosit invremurile străvechi pentru comerţ. Vasul esteacum decorat cu lumini colorate, insuflândo atmosferă specific arăbească. Vom navigape apele liniştite ale râului, admirând oraşulîn continuă dezvoltare şi expansiune. Putemadmira The Heritage Village, parcul naţionaldin Dubai, Camera de Comerţ şi podurilefrumos construite din Deira.Oraşul este împărţit de Dubai Creek în Deira şiBur Dubai, râul având o lungime de 14 km. (65euro)

Alte variante de a ne petrece timpul liber

Tur cu elicopterul• Turcompletdeoraş(Dubai)&Aquarium:65euro/persoană•VizitălaBurjKalifa–costulbiletuluideintrare: 45 euro•DhowCruisecucinăpeDubaiMarina:65euro/persoană•PalmCruise(2ore):111euro/persoană•Croazierăcucatamaranulcumasădeprânzinclusă (4 ore): 170 euro/persoană•Cină/prânzlaBurjalArab:dela237euro/persoana rezervarea•Ceaiuldedupă-amiazălaBurjalArab(SkyView Bar): de la 147 euro/persoană•CocktaillaBurjalArab(SkyViewBar):dela110 euro/ persoană•Turcuelicopterul(15minute)-cutransferinclus: de la 214 euro/persoană•Turcuelicopterul(25minute)-cutransferinclus:dela300euro/persoană

Foarte importantTarifele pentru excursiile opţionale sunt informative şi pot suferimodificări în funcţie de fluctuaţiile cursului valutar şi a taxelorlocale.

3

Bonusuri Senior Voyage Club Card•  1/2 zi excursie opţională BONUS pentru

posesorii de senior voyage club card (Tur de oraş).

•  Reducere 10% la pachetul de excursii opţionale la achiziţionarea a 3 excursii opţionale pentru posesorii senior voyage club card.

•  Posesorii senior voyage club card plătesc suplimentul de 50 euro, de nonsenior.

Acest card se acordă gratuit oricărui client care a călătorit în sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 € / card) la achiziţionarea primului pachet Senior Voyage, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

Page 4: Senior Voyage - Dubai 2015/ 2016

Swiss-Belresort Ghantoot (Five Continents) ● ● ● ●

www.swiss-belhotel.com

localizareSituat în Ghantoot, pe plajă, la 20-40 minute de Dubai. Hipodromul şi clubul de polo Ghantoot se află la 5 minute de mers cu maşina.

Facilităţile de hotelPiscină (copii), cameră de jocuri, spa, masaj, terenuri tenis. Restaurant, minigolf sau biliard, sala de sport. Turistii se pot relaxa la spa sau în piscină. Transfer zilnic gratuit spre/de la Mall of the Emirates (locuri limitate, sugerăm rezervarea în prealabil la recepţie).

Facilităţile de camereAre 88 camere de oaspeţi minunat amenajate, beneficiind de apă îmbuteliată gratuită, birou, acces internet (contra cost), camere de nefumatori. Pentru programul „Senior Voyage” se confirmă camere Superior Beach Chalets (aflate în cladirea anexă).

Holiday Inn Down Town Deira (sau similar)● ● ● ●

www.ihg.com/holidayinn/downtown

localizareHoliday Inn Downtown este la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Dubai, în centrulzoneiDeira.StațiademetrouAlRiqqase află la 2 minute de mers pe jos. Hotelul este situat aproape de mai multe malluri, printre care Al Ghurrair Mall, City Center Mall şi Hamarain Shopping Center.

Facilităţile de hotelRestaurant, o cafenea şi un lounge. Oaspeţii se pot relaxa în zona cu şezlonguri de lângă piscină. De asemenea, centrul Holiday Spa oferă diverse tratamente spa şi masaje.

Facilităţile de camereCamerele de la Holiday Inn Downtown sunt dotate cu TV LCD, cu canale prin satelit. Au mobilier modern şi o baie privată cu uscător de păr şi halat de baie. 

Supliment 50 euro/persoana pentru hotel in oras, Holiday Inn Deira 4* (sau similar)

Tariful nu include•  Taxele de aeroport 145 euro/ persoană•  Catering la bord (WizzAir)•  Asigurarea medicală de călătorie şi asigurarea storno - nu sunt

obligatorii, însă agenţia vă recomandă să le încheiaţi.•  Intrările la obiectivele turistice şi alte taxe şi cheltuieli personale.

Suplimente şi reduceri•  Supliment SGL: 308 euro•  Supliment pentru plecarea de Craciun: 75 euro/pers•  Supliment pentru plecarea de Revelion: 115 euro/pers.•  Copil 0-1.99 ani plăteşte 35 euro (fără a beneficia de loc în avion)•  Copil 2-13.99 ani plăteşte 262 euro (la care se adaugă taxa de

aeroport) . Se acceptă 2 copii, cazaţi în cameră cu 2 adulţi. •  Copiii nu vor beneficia de pat suplimentar.•  Nota: Tariful pentru plecarea de Revelion, porneste de la 720 euro/

adult + suplimentul de 115 euro/adult

10 lucruri care nu trebuie ratate

1 Fă cumpărături la Dubai Mall şi Mall of Emirates.

2 Serveşte cina într-un mod inedit, în plin deşert, alături de beduini.

3 Inoată alături de delfini la celebrul Wild Wadi Waterpark.

4 Mergi la ski în Mall Dubai Ski.

5 Zboară la bordul unui balon cu aer cald.

6 Savurează un cocktail special la vestitul Burj al Arab.

7 Fă o plimbare cu dhow-ul pe Dubai Creek.

8 Întoarce-te cu 5000 de ani în urmă şi vizitează situl arheologic din Hili.

9 Vizitează şi alte emirate: Abu Dhabi, Ras al Khaimah sau Fujairah.

1 0 Bucură-te de o privelişte la înălţime: fă un tur cu elicopterul!

Observaţii•  Persoanele care nu au însoţitor cu varsta peste 55 ani plătesc supliment

50 euro/sejur 7 nopţi.•  BONUS! Pentru posesorii de Senior Voyage Club Card nu se percepe

acest supliment.•  Excursiile opţionale pot suferi modificări, iar programul concret,

desfăşurat pe zile, al excursiilor opţionale se va primi la destinaţie.•  Grupul minim pentru a se organiza excursiile opţionale este de 20

persoane.•  Tarifele afişate pot suferi modificări în funcţie de fluctuaţiile de preţ ale

taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriană.•  Cei care rezervă transfer de grup trebuie să aştepte până ce alţi turisti

sunt lăsaţi pe traseu la hotelurile pe care le-au rezervat. Dacă turiştii doresc să fie conduşi direct la hotelul la care vor fi cazaţi, acest lucru este posbil rezervând un transfer privat (contra cost).

•  La cazare hotelurile percep un“security deposit”, pentru cazul în care clienţii utilizează diferite servicii, precum minibarul sau alte facilităţi cu plata. Depozitul poate fi platit cu cardul sau cash (in AED, USD sau EUR). Acesta le va fi returnat la check-out integral (dacă nu au consumat nimic)

Dubai Mall Aquarium

Polita valabilă de asigurare este afişată pe pagina web a agenţiei de turism: www.christiantour.ro

seniorvoyage.eu

Puteţi găsi pachetele Senior Voyage la acelaşi preţ în oricare dintre sediile Christian Tour sau în reţeaua partenerilor noştri.

Branch Office - Kogălniceanu021 313 52 26Branch Office - Moşilor021 210 16 87Branch Office - City Mall021 317 04 35Branch Office - Liberty Center021 369 98 35Branch Office - Mihai Bravu021 252 19 40Branch Office - Magheru021 312 01 66Branch Office - Plaza Mall0374 913 442Branch Office - Vitan Mall0374 913 443

Branch Office - Titan0314 282 238Branch Office - Promenada0314 253 843Branch Office - Dorobanţi031 710 55 20Nou! Branch Office – Băneasa031 710 56 20Nou! Branch Office – MegaMall031 710 55 22Nou! Branch Office – Universitate021 314 14 92Nou! Branch Office – Gara de Nord021 211 11 49Branch Office - Banat0256 240 321

Branch Office - Cluj-Napoca0264 411 101Branch Office - Bacău0234 525 298Branch Office - Iaşi0232 267 261Branch Office - Constanţa0241 550 180Branch Office - Rm. Vâlcea0250 730 200Branch Office - Galaţi0236 318 018Branch Office - Brăila0339 710 310Branch Office - Focşani033 371 06 05

Branch Office - Sibiu0369 710 310Branch Office - Deva0354 710 310Branch Office - Arad0357 711 128Branch Office - Ploieşti0344 710 305Branch Office - P. Neamţ0333 710 605Branch Office - Suceava0330 710 844Branch Office - Buzău0338 710 310Nou! Branch Office – Chişinău+37 32 227 00 90