HEALING SPA

of 52 /52
HEALING SPA

Embed Size (px)

Transcript of HEALING SPA

brosura-spaHEALING SPA
O oaz de terapii holistice pentru spirit, minte i corp, Up The River Healing SPA aduce ritualuri
stravechi de vindecare din toate prile lumii pentru a trezi contiina i a asigura o stare de bine.
5 camere de tratament 1 camer de tratament în cuplu, cu vedere spre Dunre Produse spa organice Ila Sal de relaxare cu hidromasaj pe
punte SPA boutique Piscin infinity pe malul Dunrii 2 gazebo pentru masaj în natur Centru DETOX Piscin i zon termal indoor Sal de
fitness
Un spaiu wellness complet în Delta Dunrii, cu grdini i ape de jur împrejurul SPA-ului, Up the River îi trage
energia din sufletul nealterat al vechii Dobroge.
Un loc tmduitor – grdini i ape
Terapiile Ila ofer o oaz unde s te reconectezi cu pacea interioar i bucuria, oferind ritualuri dincolo de experiena SPA obinuit. Suntem într-o bun companie, terapiile i produsele Ila fiind prezente doar la cele mai bune centre wellness din lume: Ananda în the Himalayas, hotelurile Four Seasons sau Ritz.
Experiena Ila fuzioneaz tehnici moderne cu tradiii Ayurvedice i asiatice pentru niveluri profunde de relaxare emoional i spiritual prin minte, corp i simuri - de la terapii marma la vindecare a meridianelor i tapping, terapii tibetane, purificare a aurei i a spaiului cu Palo Santo, produse organice luxuriante.
Terapeuii notri asiatici asigur linearitate, având o profund înelegere cultural a acestor ritualuri.
Organic luxury produse i terapii Ila
All in the spirit of wellbeing
CEREMONII I RITUALURI SEMNTUR........................................5
Ritualuri semntur Up The River
Am creat tratamente special pentru oaspeii Up the River, combinând uleiuri eseniale de grad
terapeutic, extracte de ierburi rare i ingrediente naturale pentru energie i relaxare.
Considerm c civilizaiile vechi au o înelegere a cum trebuie tratat corpul care are nevoie de
regenerare în aceste grbite timpuri moderne.
Aromaterapia i vechea tiin a Ayurvedei sunt reunite într-o frumoas pleiad de ritualuri SPA.
5
240 RON | 360 RON
Masaj energizant asiatic.
*opional include masaj al scalpului în varianta de 1h 15 minute
Într-un ritm susinut, cu micri circulare i presiuni prin alunecare, friciune, puncte de presiune, tapotamente i întinderi, pielea este înclzit i muchii relaxai.
RITUAL TIBETAN KU-NYE 1h 45 MINUTE
(exfoliere corporal, masaj cu sculei aromatici Ku Nye, tratament facial Ku Nye) Acest ritual tibetan echilibreaz cele 5 elemente pentru a stabili o curgere armonioas de energie i vitalitate.
Ritualul începe cu un scrub cu cristale de Himalaya pentru a purifica i stimula sistemul nervos. Un amestec de 5 uleiuri eseniale conlucreaz pentru a stabiliza cele 5 organe de sim. Tehnici de masaj tibetan(cupping, presopunctur i frmântri) ajut la detensionarea mental i fizic, în timp ce sculeii calzi aromatici i cristalele aduc armonie.
Un tratament facial Ku-Nye cu sculei aromatici i un masaj al scalpului învigorant ajut la regenerare total.
6
7
(Scrub, masaj corp întreg, facial yoga)
Acest excepional tratament va îmbunti aspectul pielii tale din cap pân în picioare. Ritualul începe cu o exfoliere cu scrub aromatic pentru a catifela pielea. Apoi, o brum aurie cu uleiuri preioase este aplicat într-un masaj menit s hrneasc i s ilumnieze pielea.
La final, facialul yoga cur, elimin impuritile i readuce prospeimea i strlucirea tenului.
BODY SCRUB “LOTUS” DIY 25 MINUTE
(exfoliere gurmand la alegere din barul de scruburi Up the River, un concept Spa d’Or)
Te invitm s îi creezi un ritual personalizat care s se potriveasc cu starea ta de spirit. Alege intuitiv dintre aromele de orhidee, trandafiri Damascena, ierburi i sruri aromatice pe cel care “îi vorbete”
550 RON
150 RON
Protocolurile tratamentelor ayurvedice ajut s elimine toxinele din corp. Toxinele (Ama) se consider a fi tot ce nu poate fi
digerat, mâncare, emoii sau experiene.
Cu cât mai mult Ama sunt reinute în corp, cu atât mai greu i neplcut sunt de eliminat. Terapiile ayurvedice includ formule herbale speciale. Se recomand managementul stilului de via
conform propriei doshe, determinant pentru alegerile pe care le facei.
Deschide-i inima i mintea pentru a înelege prin aceste sesiuni puternice alegerile pe care le faci în prezent i oportunitile
viitoare.
9
Ritual Pachamama (ceremonie de primire, fumigaii, exfoliere corporal, masaj)
Afar cu energia negativ, s intre energia pozitiv. Ritualul Pachamama îi trage delicat seva din Binecuvântarea Pmântului ctre Suflet, o ceremonie ILA foarte spiritual, pentru a ine corpul înrdcinat i a transmite pace interioar ctre psyche (suflet).
Calm i profund, acest tratament combin un ritual aromat de splare a picioarelor, curarea chakrei Muladhara cu arderea de palo santo i tmâie, elevarea vibraiilor cu boluri cânttoare i un masaj lung i plcut pe baz de ulei de vetiver, patchouli i jatamansi. Rezultatul este o profund pace interioar.
DANCE OF HEALING WATERS 1h 45 MINUTE
Dansul apelor vindectoare **disponibil sezonier (ceremonie de primire, binecuvântare chakre, exfoliere corporal, baie aromat, masaj)
Pentru a îi odihni mintea i corpul, aceast terapie este repaosul perfect. Un scrub limfatic profund stimuleaz chakra sacral, localizat în abdomenul inferior i asociat cu echilibrul emoional, dorin i plcere. Acest ritual este completat cu un masaj fluid ca un dans pe baz de extracte de iasomie, geranium i patchouli.
10
Ofranda inimii binevoitoare (ceremonie de primire, exfoliere corporal, terapie cu sculei aromatici, basti-tehnica de curare printr-o compres cu uleiuri calde, masaj)
Acest ritual vine din munii puri ai Himalayei i aduce un echilibru necesar în chakra inimii, vital pentru sistemul circulator, inima i glanda timusului.
Începi cu un scrub pe baz de sare de Himalaya i semine de mac, urmat de un masaj gentil i foarte special, cu atenie sporit acordat în zona Anahata, regiunea inimii. Sculeii calzi cu sare de Himalaya i un basti cu ulei cald de trandafiri i seminte de mac fac aceast terapie unic. Basti este creat astfel încât s rein uleiurile infuzate în zona care are nevoie de tratament.
RITUAL PENTRU CUPLURI “IUBIRE SACR” 1h 45 MINUTE
(Exfoliere corporal, masaj, facial yoga, Shirodhara, ceremonie de reconectare)
Perfect pentru cupluri, acest tratament intim folosete unitatea a trei uleiuri extraordinare - trandafiri (iubire), flori de portocal (beatitudine) i iasomie (pentru a stimula curgerea iubirii). Corpul este curat i masat îndelung pentru a i se reda prospeimea i vigoarea. La final, o frumoas ceremonie aduce cuplurile într-un moment de reconectare la nivel fizic, emoional i spiritual.
11
(Ceremonie de primire, masaj, comprese calde, terapie marma)
Creat pentru a impulsiona energia feminin, acest ritual minunat acioneaz asupra energiilor reproductive. Te simi energizat într-o sesiune ce combin masajul limfatic, terapie pe puncte marma, comprese calde pentru zona rinichilor i uleiuri eseniale de trandafiri i santal care hrnesc i stimuleaz.
CEREMONIE “SOUL AWAKENING” 1h 45 MINUTE
Trezirea sufletului (Ceremonie de primire, tehnici de respiraie, masaj deep tissue, facial Ajna)
Aceast ritual cuprinde: masaj în profunzime deep tissue, un tratament pentru fa i un masaj al scalpului. Este foarte potrivit pentru cei care au nevoie de relaxare profund, care îi simt corpul i sufletul obosite i au nevoie de un restart.
12
O tradiie de secole, masajul are profunde proprieti vindectoare: fortific corpul, hrnete
sufletul i pacific mintea, somnul i conduce corpul ctre relaxare.
13
14
MASAJ REECHILIBRANT SATTVA 50 MINUTE, 1h 15 MINUTE, *1h 15 MINUTE DUET
Un masaj multicultural unic care combin tehnici de masaj balineze, chinezeti i indiene pentru a echilibra energiile i a elimina oboseala din corp i minte.
Micrile sunt precise, învluitoare i ferme, centrate pe tensiunea emoional. Uleiuri eseniale de geranium, lemongrass i patchouli las corpul, mintea i spiritul strlucind de vitalitate.
SPATE, GÂT I UMERI 25 MINUTE
Masaj scurt dar foarte eficient în eliminarea durerilor provocate de tensiuni musculare. Zona spatelui i a gâtului este esenial în coordonarea micrilor i în susinere corporal i necesit îngrijire terapeutic.
MASAJ CU PIETRE CALDE AROMASTONE 1h 15 MINUTE
Pentru a te simi una cu Mama Natur, ofer-i un masaj cu pietre calde netede, pentru detensionare muscular. Cldura reinut de pietre trece uor în trupul tu, desfcând fibr cu fibr musculatura obosit.
Acest popular masaj elimin stresul, detoxific i te las revitalizat, relaxat i debordând de energie “vulcanic”.
240 | 360 | 400 RON
MASAJ ÎN PROFUNZIME “KARUNA KAYA” 50 MINUTE
Tratamentul Karuna Kaya - bazat pe conceptul budist al compasiunii ctre sine însui - relaxeaz straturile profunde ale musculaturii cu uleiul nostru unic Vital Energy Body Oil. Masajul Deep Tissue implic înelegerea diferitelor straturi ale corpului i abilitatea de a lucra cu esuturile pentru a relaxa în cel mai eficient mod. Recomandat celor cu tensiuni musculare cronice sau sportivilor înveterai.
YIN & YANG REFLEXOTERAPIE 25 MINUTE
Profund înrdcinat în arta reflexologiei chinezeti, acest masaj al piciorului face mai mult decât s elimine tensiunea. Toate nervurile corpului nostru ajung în talpa piciorului. Restaurarea echilibrului Yin i Yang al corpului încurajeaz vindecarea i întrete corpul. Pstrând autenticitatea, oaspeii pot sorbi ceai în timpul sesiunii.
MASAJ BODY REFINER 50 MINUTE - SERIE DE 10 SESIUNI
Acest masaj pentru slbire, vechi de o mie de ani, combin tehnici manuale (palper-rouler, frmântat, tapotament) pentru mobilizarea esutului gras i eliminarea elementelor stagnante. Celulita este redus vizibil i silueta ta este modelat pe parcursul sesiunilor.
240 RON
150 RON
Calmant *elimin anxietatea* Pentru probleme digestive (include mini scrub i masaj abdominal)
Acest tratament ajut la echilibrarea i energizarea plexusului solar (chakra Manipura) centrul enrgiei solare care susine vitalitatea i sntatea. Însemnând în sanscrit - “bijuterie frumoas, strlucitoare”, masajul Manipura folosete tehnici de terapie marma, drenaj limfatic i sculei aromatici în zona abdomenului pentru a elimina blocajele digestive i a îmbunti fluxul sangvin i limfatic.
16
TERAPIE PENTRU SPATE KUNDALINI 50 MINUTE SAU 1h 15 MINUTE
(Masaj spate, terapie pe puncte marma, echilibru chakre, comprese herbale calde, masaj spatele picioarelor) *opional include masaj facial Rose, în varianta de 1h 15 minute.
Ideal pentru suflete ostenite emoional, aceast terapie are un efect extraordinar asupra sistemului nervos. Masajul conine terapie pe puncte marma i comprese herbale calde, în timp ce sunete vindectoare i tehnici de echilibrare a centrelor energetice (chakre) elimin tensiunile. Energia este eliminat de la baza coloanei i corpul este adus din nou într-o stare de echilibru.
MASAJ CU SCULEI AROMATICI KU-NYE 1h 15 MINUTE
Redu tensiunile cu o serie de tehnici autentic tibetane incluzând cupping, frmântat, pietre calde i presiuni potli cu sculei aromatici; o pletor de metode vindectoare care stimuleaz meridianele, ajutând s obii Nirvana fizic i mental. Armonie în execuie, echilibru total pentru corp, un masaj extrem de revitalizant.
MASAJ CU GHIMBIR I VENTUZE 1h 15 MINUTE
Descoper beneficiile vindectoare ale acestei vechi terapii. Cuppingul presupune înclzirea unor cupe mici de sticl, creând suciune la nivelul pielii pentru a stimula circulaia i fluxul limfatic, a reduce durerile i a detensiona musculatura.
300 | 450 RON
MASAJ TIBETAN AL SCALPULUI 25 MINUTE *cu sau fr ulei
Mare parte din oboseala i tensiunea acumulate îi gsesc calea ctre cap i gât; este, de asemenea locul unde stocm sentimente, emoii i amintiri. Acest masaj concentrat clarific i revitalizeaz mintea i mrete concentrarea. Sentimentul final este de pace, armonie i de corp uor.
MASAJ SPORTIV PERSONALIZAT 50 MINUTE
Corpul tu este unic, la fel nevoile sale. Am creat acest masaj terapeutic care folosete un mix de tehnici i ingrediente dedicate pentru detensionare muscular. Deep Tissue, trigger-points (puncte de acumulare a tensiunii), tehnici suedeze i cross-fibr formeaz o terapie individualizat. Zonele tensionate sunt tratate cu un gel antiinflamator pe baz de plante medicinale.
19
Up the River Tratamente pentru brbai
Credem c în lumea plin de stres de astzi, starea de bine este necesar atât pentru
brbai cât i pentru femei.
Am creat o serie de terapii care conin doar ritualurile eseniale pentru brbai: rezultate
concentrate pe relaxare muscular i detoxifierea pielii.
21
22
TRATAMENT FACIAL ESENIAL 50 MINUTE
Aceast terapie pentru pielea stresat i obosit ajut la vitalizarea acesteia. Folosind colecia Glowing Radiance, pielea slbit de rasul frecvent este hrnit i hidratat. Un exfoliant cu miere i santal cur, tonific i hidrateaz, înainte de un masaj marma cu vetiver anti-bacterian i trandafiri Damascena vindectori.
La final, o masc bio-plasm pe baz de alge aduce suplee i putere.
310 RON
(masaj spate, terapie marma, aplicare comprese herbale calde, masaj spatele picioarelor)
Tratament decontracturant i revitalizant, esenial pentru oricine simte c are nevoie de o resetare pentru muchii paravertebrali i cei ai gâtului. Sculei aromaterapeutici calzi faciliteaz deschiderea porilor i detensionarea musculaturii din zona spatelui, urmat de un masaj terapeutic pentru spate i spatele picioarelor.
ZEN MASTER TRATAMENT PENTRU FA I CORP 1h 45 MINUTE
(Tratament facial yoga, masaj în profunzime Deep Tissue, masaj al scalpului, servire cu coniac)
O experien extrem de relaxant i energizant incluzând un facial esenial revitalizant, un masaj pentru eliminarea stresului i un atât de apreciat masaj detensionant al scalpului.
Uleiurile eseniale de vetiver i cedru i extractele de plante i flori vor “anestezia” în mod plcut organismul, generând o stare de bine ce va dura ore întregi.
300 RON
550 RON
Up the River Tratamente faciale
Up the River ofer diferite tratamente ILA incluzând faciale pentru brbai sau soluii
imediate pentru hrnire i luminozitate.
Terapiile noastre nu se opresc la nivelul obinerii unui ten sntos i curat ci merg în
profunzime.
Considerm c o energie interioar echilibrat i luminoas se reflect în
exterior i de aceea am ales terapii de înalt vibraie, venind pe filiera tibetan.
25
TRATAMENT FACIAL ANANDA ROYAL 50 MINUTE
Pentru o piele strlucitoare i hidratat în mod luxuriant. Folosing colecia Glowing Radiance de la ILA, aceast terapie divin începe cu o curare pe baz de extracte de rodie i aloe vera i o exfoliere gentil cu miere i coacze. Urmeaz un masaj marma cu trandafiri damasceni i santal, pentru a stimula energia celulelor i o piele fr cusur. O masc cu argil verde reduce inflamaia i las pielea strlucind.
TERAPIE FACIAL VINDECTOARE CU QUARTZ ROZ 1h 15 MINUTE
Acest facial esenial capitalizeaz pe vibraiile vindectoare ale cristalelor pentru a elimina tensiunea i a revitaliza pielea. Tapping (bti uoare) de-a lungul meridianelor i tehnici de masaj cu cristale tibetane echilibreaz pielea stresat de mediul urban. Presopunctura cu sculei calzi i quartz roz aduce luminozitate, în timp ce o masc rcoritoare de jad confer un aspect neted feei.
26
RITUAL FACIAL DE ARMONIZARE VISSUDHA 1h 15 MINUTE
Vissudha înseamn extrem de pur. Cele 16 petale ale chakrei gâtului se reflect la nivelul feei. Uleiul de trandafir este vehicolul de vindecare i, combinat cu masajul marma, acest facial purific i deschide energia la nivelul gâtului i feei.
Masajul gentil elimin blocajele i stimuleaz curgerea energetic de-a lungul meridianelor feei, pregtindu-le s primeasc prana (energie vital) i lumin.
Acest facial trezete energii superioare în corp în timp ce pielea este împrosptat, hrnit i însufleit.
27
FACIAL TIBETAN KU-NYE 50 MINUTE
Facialul Ku-Nye echilibreaz i ajut la relaxare profund. Uleiurile tibetane pe baz de reete vechi i extracte de ctin organic ajut la întinerire celular i îmbuntesc microcirculaia i procesul anti îmbtrânire.
Tratamentul începe cu un scrub pe baz de mcee, urmat de un elixir cu ctin. Masajul de drenaj limfatic i presopunctur cu pietre calde confer feei luminozitate. O masc pe baz de lavand i miere completeaz experiena.
FACIAL YOGA 25 MINUTE
Un tratament cu multiple beneficii terapeutice pentru radian i un impuls imediat de energie. Graie proprietilor anti-oxidante ale ceaiului verde, pielea devine luminoas i limpede.
Vrem s v oferim tratamente care au un impact de lung durat atât asupra calitii pielii cât i asupra bunei voastre dispoziii. De aceea v sftuim s continuai rutina de îngrijire i acas. Terapeuii notri v vor sftui asupra celor mai potrivite produse din liniile noastre atent selecionate.
28
Corp Echilibrat
De cele mai multe ori, la SPA vei alege un masaj, pentru c este atât de relaxant.
La Up the River Spa am creat îns terapii corporale care ofer toate avantajele unui
masaj în timp ce pielea beneficiaz, de asemenea.
Fie c alegei s eliminai impuritile, s încrcai cu energie sau s catifelai, v vei
felicita pentru alegerea facut.
“LOTUS” SCRUB AROMATIC 25 MINUTE
Un tratament esenial în pregtirea pielii pentru var sau pentru orice alt tip de terapie. Celulele moarte sunt eliminate, iar pielea îi va regsi vitalitatea. Alege din Barul de Scruburi Up the River exfoliantul care se potrivete strii tale de spirit.
RITUAL DE ÎMPACHETARE JEWELS CU PERLE, IASOMIE I AMETIST 1h 15 MINUTE
(peeling, împachetare cu perle i extract de iasomie pentru remodelare i remineralizare, hidratare) Tratamentele fizice vin împreun cu remedii auditive pentru o stare de linite mult dorit. Exfoliantul de cristale de Himalaya cu perle i iasomie are efect imediat în a în a conferi strlucire pielii. Obine un efect zen cu o împachetare cu gel de ametist pentru a relaxa i a reduce oboseala. Totul culmineaz cu o hidratare cu micri fluide pe baz de ulei de iasomie.
TRATAMENT CALMANT PENTRU ARSURI SOLARE CU ALOE VERA I TRANDAFIR 50 MINUTE
(Body mist, masaj uor, masc corporal, facial Rose)
Anti inflamator, reparator i calmant, acest tratament este remediul pentru arsuri de soare, piele deshidratat i congestionat. Începe cu o brum de hidrolat de trandafiri i continu cu un masaj rcoros cu crem aromatic i cristale de quartz roz pentru a calma arsura solar i sensibilitatea. O împachetare cu aloe vera i trandafiri este aplicat cu blândee pe piele în timp ce cristale de quartz roz sunt aezate pe meridiane faciale pentru echilibru.
150 RON
350 RON
450 RON
PEDICHIURA SPA 50 MINUTE
Un tratament extrem de eficient pentru a reînnoi i catifela pielea întrit a picioarelor, lsându-le împrosptate, moi i hidratate.
MANICHIURA SPA 50 MINUTE
O experien relaxant i hrnitoare, creat pentru a face mâinile mtsoase i frumoase.
Frumusee
32
Terapii pentru Copii
Relaxarea i starea de bine nu sunt dedicate doar adulilor la Up the River Spa.
Am creat un meniu de terapii potrivite vârstei fragede i rbdrii copiilor, astfel încât s îi poat acompania prinii în
cutarea strii de linite, vitalitate i sntate.
*Recomandat de la vârsta de 5 ani
33
34
LITTLE MASSAGE 25 MINUTE
Un moment special de plcere pentru copii. Teraputul manipuleaz cu gentilee membrele copilului i maseaz corpul într-o manier fluid i lejer.
JUNIOR FACE TREATMENT 25 MINUTE
Cu extracte de miere i tradafiri, acest mini facial este creat s relaxeze în timp ce ofer strlucire feei. (nu include extracii)
LITTLE BUDDHA KIDS RITUAL 50 MINUTE
(tratament facial Junior, masaj Little)
Acest mic rsf pentru copilul tu preios include un masaj delicat i un tratament facial creat cu cele mai suave dintre produsele noastre.
150 RON
180 RON
300 RON
MASAJ INTUITIV BREEZE 50 MINUTE
Un masaj în gazebo-ul nostru special, învelit în plante. Micrile ritmice i profunde ale terapeuilor, aerul proaspt i special al Deltei, natura împciuitoare, te vor ajuta s îi recuperezi linitea.
MASAJ SPATE, GÂT I UMERI 25 MINUTE
Un scurt moment de respiro pentru deconectare.
MASAJ ÎN PROFUNZIME DEEP TISSUE 50 MINUTE
Un masaj decontracturant care se adreseaz straturilor profunde. Uleiuri aromatice echilibrante reduc durerile i tensiunile. Terapeutul va aplica presiune intens, tehnici de puncte de presiune trigger-points pentru a debloca energii stagnante. Recomandat atleilor.
240 RON
150 RON
240 RON
Bi i Infuzii Hidroterapia (terapie prin ap) este forma original de
tratament corporal. Vechii greci i romani, cultura japonez i cea orientala au folosit puterile curatoare ale apelor pentru un
corp sntos i o minte linitit. La Up the River Spa, cadrul natural inspir calm i frumusee.
37
38
SERENITATE 1h 15 MINUTE
Echilibru chintesenial pentru corpul tu. Ritualul de baie Serenitate are la baz sruri de baie pentru pace interioar. Urmeaz aplicarea unui balsam de corp hrnitor., într-un masaj lung i aromat. Relaxeaz-te pe malul Dunrii, apoi revino cu pielea supl i hrnit.
VISARE 25 MINUTE
Esenial pentru cei care au dificulti de a adormi sau pentru cei ce tânjesc dup tihn. Aceast baie folosete produse Dreamtime, formulate cu vetiver, iasomie i nard, inducând stare de somn. Adaug aceast baie la orice ritual pentru o complet stare de abandon i visare.
ENERGIE 25 MINUTE
Bucur-te de aceast baie în natur pentru un plus de energie i vitalitate în ziua ta. Combin sruri pentru curire, crem pentru energie vital i un spray energetic pentru o aur de încredere, pentru a reduce toxine i a readuce pozitivitate în corp.
Aceast baie capitalizeaz pe proprietile tmduitoare ale trandafirilor i tuberozelor, uleiuri hrnitoare i balsam de corp.
V recomandm s v aducei costumul de baie pentru a v relaxa fr s v facei nicio problem de intimitate.
360 RON
150 RON
150 RON
Suave i linititoare, aceste terapii intesc s îmbuntesc circulaia, s relaxeze muchii picioarelor i ai spatelui i s
elimine disconforturile din sarcin.
39
40
CONFORT - MASAJ PENTRU MAMELE ÎN DEVENIRE 50 MINUTE
*Potrivit din al doilea trimestru. Acest masaj blând i mângâietor îmbuntete circulaia sângelui i relaxeaz muchii picioarelor i ai spatelui pentru a uura disconfortul i tensiunile din sarcin. Un moment de bucurie pentru o experien frumoas a sarcinii.
RSF - TRATAMENT POST-SARCIN 1 h 15 MINUTE
Terapie recuperatoare i de rsf, acest tratament pentru întregul corp încorporeaz o exfoliere urmat de un masaj cu ulei aromatice pentru reînnoire celular.
240 RON
360 RON
Detox
41
42
MASTER DETOX
Mustafa, specialistul nostru in-house în programe detox are o experien vast în numeroase clinici din România i Turcia. V va ghida în obinerea unor parametri buni de funcionare prin sesiuni de juicing, diet alcalin delicioas i programe de detox intensiv.
Eliberat de necesitatea de a digera mâncare grea, corpul îi redirecioneaz efortul i energia ctre alte funciuni, vei câtiga o rutin sntoas, mai mult disciplin în urmarea unui plan alimentar i sportiv.
ANALIZ CORPORAL TANITA
Înainte de a porni în cltoria ctre sntate este necesar o analiz atent a parametrilor actuali. Vei afla indexul de grsime din corp, procentul de hidratare, unde suntei în comparaie cu parametrii ideali pentru greutatea, vârsta i genul dumneavoastr.
50 RON
MASTER DETOX 1 zi / 5 zile/ 7 zile / 10 zile
Vei accesa cel mai bun program de curare al organismului. Studiile medicale au artat c nutriia corect este la baza unui sistem sntos.
La intervale fixe, astfel încât s nu se instaleze ideea de foame, vei primi un meniu format din sucuri de fructe i legume, ap alcalin, shot-uri de buturi electrolitice, menite s reîncarce organismul, i supe limpezi. Partea bun este c acest meniu este i foarte bun la gust.
DIET ALCALIN - RAW-VEGAN
În baza unei discuii cu Mustafa, specialistul nostru, vei stabili durata acestei diete menite s echilibreze pH-ul din corp. Un pH aflat în dezechilibru afecteaz întreaga stare de bine i sntate. Când mnânci ceva i îl digeri, corpul tu nu absoarbe totul. O parte din ce produci este „deeu metabolic”.
Pe plan tiinific s-a agreat c este important s meninem un pH relativ alcalin pentru sânge. Beneficiile asociate cu dieta alcalin sunt multiple: vei pierde kilograme, va crete nivelul de energie i vei preveni boli ca artrita, osteoporoza i diabetul.
85 | 1194 | 1166 | 3680 EUR
44
Disponibile doar pentru oaspeii cazai la Lebada Luxury Resort & SPA
In-room Experiene spa în camer
45
LEBDA RITUAL DE PRIMIRE ÎN CAMER 25 MINUTE
Începe-i ederea cu un ritual vindector Up the River SPA care include o ceremonie cu boluri cânttoare i fumigaii cu Palo Sato pentru a cura i eleva vibraia camerei. Relaxeaz-te i odihnete-i picioarele în ap cald aromat înainte de a te bucura de un scrub pentru picioare i un masaj cu balsam aromatic care hrnete picioarele obosite i ridic moralul.
MASAJ ÎN CAMER 50 MINUTE SAU 1h 15 MINUTE
Terapeuii notri pot oferi unul dintre masajele noastre în confortul propriei camere. V rugm s contactai recepia SPA pentru mai multe informaii.
46
PETRECERI I EVENIMENTE SPA
Up the River SPA este un spaiu unde starea de bine este la ea acas. Vei gsi locul perfect unde s petreci timp cu prietenii i oamenii dragi. Fie ca este ziua ta i vrei s o petreci în halate de baie în timp ce te bucuri de buctria noastr gourmet i de un minunat masaj, vrei s celebrezi un parteneriat de business cu colegii ti sau pur i simplu vrei câteva ore de bucurie cu prietenii sau familia, noi putem organiza evenimentul tu de neuitat.
CARDURI CADOU I CADOURI
Vrem s v facem viaa mai uoar i viaa celor din jurul vostru mai frumoas. De aceea am creat cardurile cadou Up the River i cutiile cu cadouri Up the River care pot aduce un moment perfect în viaa unei persoane pe care o apreciezi.
Eticheta Spa
SUNTEI ÎN ÎNTÂRZIERE
V rugm s ajungei cu suficient timp înainte de începerea terapiei pentru a v relaxa i a v bucura de experien. Dac întârziai, vom face toate eforturile pentru a v onora timpul de tratament, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil.
Pentru a crea atmosfera perfect i a trata cu curtoazie toi oaspeii notri v rugm s urmai regulile de mai jos, astfel încât vizita dumneavoastr s fie una placut.
49
POLITICA DE ANULARE
Dac dorii s anulai sau s modificai programarea dumneavoastr, v rugm s facei acest lucru cu 3 ore înainte. Rezervrile i pachetele de grup necesit o notificare cu minimum patru zile înainte.
SNTATEA DUMNEAVOASTR
Sntatea i starea dumneavoastr de bine sunt foarte importante. Anumite tratamente i activiti au contraindicaii specifice. V rugm s ne spunei ce probleme avei pentru a v oferi cele mai potrivite opiuni de tratament pentru dumneavoastr. Este important s ne dai aceast informaie la fiecare vizit.
TELEFOANE MOBILE
V rugm s nu folosii telefoanele mobile, pe cât posibil, pentru a respecta dreptul tuturor la linite i relaxare.
EVENIMENTE PRIVATE I PETRECERI
Avem opiuni pentru a organiza o serie de evenimente sociale i corporate. V rugm s solicitai mai multe detalii la recepie.
50
Eticheta Spa
Pentru a crea atmosfera perfect i a trata cu curtoazie toi oaspeii notri v rugm s urmai regulile de mai jos, astfel încât vizita dumneavoastr s fie una placut.
CAMER: 1113 MOBIL: 0785 224 040