Contract de Sponsorizare 2013

download Contract de Sponsorizare 2013

of 3

description

Contract de Sponsorizare 2013

Transcript of Contract de Sponsorizare 2013

ACORD DE PARTENERIAT MEDIA

CONTRACT DE SPONSORIZARE

__ / __.__.2013ntre:

__________________ cu sediul n Bucureti, ________________________, nregistrat la Registrul Comerului cu nr. _________________, cod unic de nregistrare _______________, legal reprezentat prin ____________, n calitate de Sponsor,i

Natures Guardian, cu sediul social n Baia Sprie, str. Mihai Eminescu, nr. 43, CIF 29403834, cont RO18RZBR0000060014335117, deschis la Raiffesen Bank, agenia Iza, reprezentat de Balog Miradona, n calitate de preedinte, numit mai departe ca BENEFICIAR:I. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul prezentului contract l constituie sponsorizarea echipei de proiect Lets Do It, Romania! cu ridicarea deeurilor stranse n ziua de curenie, n vederea utilizrii acestora n proiectul a crui descriere succint se gsete n Anexa 1 a prezentului Contract.

Lets Do it Romania (denumit in cele ce urmeaza "Proiectul") este un proiect coordonat si sustinut de catre Asociatia Viitorul in Zori avand ca scop curatenia tarii de deseuri intr-o singura zi.

Obiectivul Proiectului este acela de curatare a teritoriului Romaniei de deseurile aruncate necorespunator in ecosistemele naturale.

Toate contractele de sponsorizare, donatiile precum si toate celelalte contracte de furnizare fonduri, incheiate/primite pentru desfasurarea Proiectului se vor incheia de catre Asociatia Viitorul in Zori iar sumele urmeaza a fi virate numai in contul Asociatiei Viitorul in Zori.

II. VALOAREA CONTRACTULUI1. Valoarea contractului si a bunurilor este de [.] RON, (platibili in maxim 15 de zile de la data semnarii prezentului contract).

2. Sponsorul declara ca bunurile care fac obiectul sponsorizarii sunt evaluate conform reglementarilor in vigoare.

III. DURATA CONTRACTULUI

Prezentul contract intr n vigoare la data semnrii i este valabil pn la data de ______________.

IV. OBLIGATIILE PRILOR

A. Sponsorul se oblig:

s sponsorizaze echipa de proiect cu ridicarea deeurilor stranse n ziua de curenie s notifice Beneficiarul privind orice modificri pot aprea i s atepte acordul acestuia

B. Beneficiarul se oblig:

s desemneze o persoan de contact pe perioada derulrii prezentului acord

s utilizeze produsele provenite de la Sponsor numai n scopul menionat la Capitolul I al prezentului contract

s informeze Sponsorul privind apariia unor modificri n planul iniial i s atepte confirmarea acestuia.V. Date de contact:

Natures Guardian

Sponsor:

Nume:Miradona BalogNume:--------

Adres:

Baia Sprie, str. Mihai Eminescu, nr. 43Adres:

--------

Tel.:+40746882693Tel.:-------

Fax:Fax:-------

Email:[email protected]:---------

VI. FORA MAJOR

1. Nici una din pri nu va fi rspunztoare pentru neexecutarea la termen i/sau n mod corespunztor, total sau parial, a oricreia din obligaiile care i incumb n baza prezentului acord de parteneriat, dac neexecutarea obligaiei respective a fost cauzat de un eveniment imprevizibil la data ncheierii contractului i ale crei consecine sunt de nenlturat sau extrem de costisitoare pentru partea care l invoc. Sunt considerate asemenea evenimente: rzboiul, calamitile naturale, temperaturi extrem de ridicate sau de sczute, grevele, restriciile legale i orice alt eveniment care este n afara controlului prii care l invoc.

2. Partea care invoc evenimentul mai sus menionat este obligat s aduc la cunotina celeilalte pri, imediat i in mod complet, producerea acestuia i s ia masurile care i stau la dispoziie n vederea limitrii consecinelor respectivului eveniment.VII. Confidenialitate

1. Nici una dintre pri nu are dreptul, fr acordul n scris al celeilalte pri, s foloseasc informaiile i documentele obinute sau la care are acces n timpul executrii acestui Contract, altfel dect pentru ndeplinirea obligaiilor sale contractuale. Prile convin s menin confideniale tot timpul dup data ncheierii acestui contract i pe o perioad de 2 (ani) dup ncetarea acestuia indiferent de cauz, i s nu dezvluie, raporteze, fac publice, direct sau indirect, s nu transfere sau s foloseasc n scopuri personale sau ale terilor, informaii confideniale primite sau obinute ca rezultat al ncheierii sau executrii acestui contract, sau furnizate de ctre sau n numele unei pri.

2. Obligaiile stipulate la punctul 1 nu se aplic n cazul unei informaii care:

(a) la data ncheierii acestui contract face parte din domeniul public;

(b) devine parte din domeniul public ulterior ncheierii prezentului contract, altfel dect ca rezultat al nclcrii acestuia;

(c) este cerut a fi dezvluit de ctre o autoritate public competent.

VIII. Legea aplicabila si instanta competenta1. Prezentul contract va fi interpretat si guvernat sub toate aspectele in conformitate cu legea romana.

2. Orice disputa si orice proces, actiune sau procedura care ar putea decurge din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. Orice disputa si orice proces, actiune sau procedura care ar putea decurge din sau in legatura cu prezentul contract, care nu s-a putut rezolva pe cale amiabila, se va solutiona de catre instanta romana competenta.

.

Prezentul acord a fost ncheiat astazi, _______/2013, n dou (2) exemplare, cte unul pentru fiecare parte contractant.Sponsor,

Beneficiar,

________________

Natures Guardian ________________

Miradona Balog ________________

_________________________

Pagina 3 din 3