Catalog Circuite 2014

download Catalog Circuite 2014

of 80

Transcript of Catalog Circuite 2014

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    1/801

    1. Asigurari

    Asigurarea medicala privata pentru calatorii in strainatate nu poate fi inlocuita de CardulEuropean de Sanatate (CES). CES este valabil doar in Comunitatea Europeana si Elvetiasi poate fi folosit doar daca posesorul sau se a dreseaza unui furnizor de servicii medicaleacoperit de sistemul de asigurari sociale potrivit legii din statul gazda. O asiguraremedicala acopera inclusiv cheltuielile medicale realizate in sistemul privat si poate fivalabila in oricare stat al lumii. Asigurarea medicala poate fi incheiata in orice moment

    de la semnarea contractului turistic pana la data inceperii calatoriei si este valabila peperioada inscrisa in asigurare. Asigurarea storno (a riscului de anulare a calatoriei) estefacultativa, dar este recomandata de agentie. Prin incheierea acesteia, beneficiarul isipoate recupera suma achitata pentru serviciile turistice achitate agentiei in cazul in careeste nevoit sa anuleze calatoria si motivele anularii se incadreaza in cele prevazute deasigurare. Asigurarea storno se poate incheia numai odata cu semnarea contractuluituristic si este valabila incepand cu ora 24:00 a datei la care a fost incheiata, pana ladata si ora de inceput a calatoriei, conform contractului. Pentru a primi eventualeledespagubiri solicitate, pentru ambele tipuri de asigurari, turistul va trebui sa prezinteacte doveditoare (detaliate in conditiile de asigurare specifice fiecarui tip de asiguraresi comunicate de catre agentul de turism la momentul incheierii unei asigurari). Ambeletipuri de asigurare se pot incheia in agentie, odata cu semnarea contractului turistic.

    2. Bagaje

    In cazul calatoriei cu avionul, limita maxima admisa pentru bagaje este in general de15-20 kg/persoana (in functie de compania aeriana). De asemenea, fiecare persoana aredreptul la un bagaj de mana, care nu trebuie sa depaseasca 5 kg si ale carui dimensiunitrebuie sa se inscrie intr-un tipar prestabilit. Copiii sub 2 ani nu au dreptul la bagaj de cala.

    Pentru fiecare kilogram care depaseste limita maxima admisa de compania aeriana seva plati un supliment care difera de la o companie la alta. Conform noilor reglementari,este restrictionata cantitatea de lichide ce poate fi transportata in bagajul de mana(acestea trebuie sa fie in recipiente care sa nu depaseasca 100 ml, toate recipientele- maxim 1 l - trebuie puse intr-o punga de plastic transparenta si prezentate separat lacontrol). Pierderea sau deteriorarea bagajului trebuie anuntata imediat dupa aterizarela biroul de bagaje al aeroportului. In cazul calatoriei cu autocarul, limita maxima admisapentru bagaje este de 20 kg/ persoana. Bagajul de mana poate avea maxim 5 kg. NUsunt admise ca bagaje la cala nici un fel de bauturi alcoolice sau racoritoare ambalatein calup, (cutii, PET-uri, doze, etc.) Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentrupierderea sau deteriorarea bagajelor in timpul calatoriei. Se recomanda incheierea uneiasigurari speciale pentru bagaje.

    3. Cazare

    3.1 HOTELURI

    Clasificare - Hotelurile sunt clasificate de ministerul de resort din tara de origine.Intrucat nu exista un sistem international de clasificare, aceasta difera de la o tara la

    alta, in functie de normele in vigoare. In catalog este mentionata clasificarea oficiala afiecarui hotel. Exista posibilitatea sa intervina schimbari in clasificarea hotelului dupaaparitia catalogului. Acestea vor fi corectate pe site-ul agentiei de turism, insa nu vorputea fi corectate in editia actuala a catalogul tiparit.

    Facilitati - In catalog sunt descrise facilitatile de care dispun hotelurile si camereleacestora. Descrierile sunt furnizate de partenerul extern, de hotelieri si de informatiileexistente pe site-urile oficiale ale hotelurilor. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoarepentru eventualele inadvertente. Unele servicii sau activitati din cadrul hotelurilor saudin imprejurimi pot fi disponibile numai in anumite perioade ale anului. De asemenea,unele dintre facilitatile camerelor pot fi disponibile doar in anumite perioade si/sauconditii.

    Servicii gratuite si cu plata - serviciile oferite gratuit de hotel, perioada si pretulserviciilor oferite contra-cost se pot modifica de-a lungul sezonului. Acest lucru estedecis de conducerea hotelului si modificarile nu sunt aduse intotdeauna la cunsotintaagentiei de turism. Aerul conditionat functioneaza de obicei dupa un orar stabilit deadministratia fiecarui hotel - poate functiona non-stop sau poate fi inchis in anumiteintervale orare sau temporale. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare

    pentru actualizarea si acuratetea informatiilor de pe s ite-ului oficial al hotelurilor.3.2 CAMERE

    Camerele contractate de agentie sunt camere duble standard - cu doua paturi, sau cuun pat matrimonial. Marimea camerei si/sau numarul de camere cu pat matrimonialdepinde de arhitectura hotelului.

    Camerele single sunt de regula mai mici decat cele duble. In unele cazuri, hotelulaccepta folosirea camerei duble in regim de single, dar sunt si cazuri - mai ales in varf desezon - in care nu se accepta cazarea in camere single.

    Camerele triple - sunt camere duble standard in care se pune un pat suplimentar. Acestpat suplimentar poate fi un pat pliant, o canapea extensibila sau un fotoliu-pat. Unelehoteluri dispun si de un numar limitat de camere cu 3 paturi sau 1 pat matrimonial si 1pat pentru o persoana.

    Studio (in regim de auto-gospodarire) - este o incapere dormitor-sufragerie-bucatarie:are doua paturi (cu posibilitate de adaugare a unui pat suplimentar), o chicineta utilatasi o masa cu scaune.

    Apartament (in regim de auto-gospodarire) - este compus din doua camere: un

    dormitor si o bucatarie in care pot fi puse unul sau doua paturi suplimentare. Existasi apartamente cu 2 dormitoare si bucatarie separata. La fiecare hotel este indicatacapacitatea maxima a camerei. Intr-o camera 2+1 pot fi cazati doi adulti si un copil sau3 adulti. In camera 2+2 pot fi cazati doi adulti cu doi copii cu varsta inscrisa in limitelecorespunzatoare hotelului respectiv. Multe dintre camerele 2+2 au paturi suprapuse!IMPORTANT: patul suplimentar poate diminua semnificativ spatiul din camera. Pentruorice alt tip de camera decat cel din catalog se va face o solicitare speciala, care va

    fi rezolvata in functie de disponibilitati. Aerul conditionat poate fi gratuit in anumiteperioade si contra-cost in altele. Acest lucru este de regula specificat in catalog lahotelurile in cauza. Fotografiile din catalog sunt doar exemple.

    Exista posibilitatea ca in realitate camerele sa arate diferit, sa aibe alte decoratiuni,avand insa toate facilitatile descrise in catalog.

    Reducerile pentru copii sunt valabile doar daca acestia sunt cazati in camera cu 2 adultisi numai daca au varsta intre limitele precizate in tabelul de preturi. Limita inferioarade varsta este inclusiva (copilul trebuie sa aibe varsta implinita la momentul calatoriei),iar limita superioara de varsta este exclusiva (copilul trebuie sa nu fi implinit varstarespectiva pana la momentul calatoriei). Regimul de masa pentru copiii care beneficiazade reducere este acelasi cu al adultilor cu care impart camera.

    3.3 CAZARE

    Conform normelor internationale, cazarea incepe cel mai devreme la orele 14:00 in ziuasosirii si se incheie cel tarziu la orele 12:00 din ziua plecarii. Aceasta regula se aplica si incazurile in care plecarea are loc seara tarziu. Fiecare hotel are afisate la receptie orele lacare incepe/se termina ziua hoteliera. Camerele pot fi eliberate mai tarziu, in functie dedisponibilitati si numai prin achitarea unei taxe suplimentare direct la receptia hotelului.In masura posibilitatilor, accesul turistilor va fi permis in camere mai devreme de oraafisata la receptie. Uneori, pentru a veni in sprijinul turistilor, hotelierii accepta ca acestiasa isi depoziteze bagajele in camera, chiar daca aceasta nu este gata pentru cazare,urmand a fi curatata si igienizata ulterior. Turistii trebuie sa anunte agentia in cazul incare vor ajunge tarziu la cazare (dupa orele 22:00) pentru ca aceasta sa poata informa, larandul ei, hotelul. Repartizarea camerelor revine exclusiv in sarcina receptiei hotelului.Eventualele solicitari speciale se pot mentiona la incheierea contractului turistic, insaacestea nu fac obiectul contractului decat daca exista suplimente pentru tipul respectivde camera (vedere la mare, aer conditionat, etc.). De asemenea, solicitarile pentrucamere la acelasi etaj sau alaturate vor fi facute direct la receptie si rezolvate inmasura disponibilitatilor. Toate problemele legate de amplasarea, aspectul camerelorsau de serviciile care tin exclusiv de hotel vor fi rezolvate la fata locului, la receptie. Incazul in care se impune, se va lua legatura cu reprezentantul local.

    3.4 MASA

    Restaurantele din cadrul hotelurilor sunt facilitati ale acestora, nu unitati alimentareseparate, si au aceeasi clasificare cu a hotelului. Mesele sunt servite in anumite intervaleorare, comunicate la receptie sau afisate la intrarea in restaurant. Daca se doresteservirea micului dejun sau a cinei la pachet (in cazul parasirii hotelului dimineatadevreme sau sosirii seara tarziu, in afara orelor de functionare a restaurantului) acestlucru trebuie anuntat din timp la receptie. Satisfacerea acestei solicitari tine exclusivde conducerea hotelului si nu este raspunderea agentiei. Pentru a exprima regimul demasa oferit de hotel, au fost folosite urmatoarele abrevieri:

    SC- auto-gospodarire (fara masa)

    BB- mic dejunHB- demipensiune (mic dejun si cina)

    FB- pensiune completa (mic dejun, pranz si cina)

    AI- all inclusive (mic dejun, pranz si cina, cu bauturi l ocale incluse la meseleprincipale)

    Micul dejun este de regula tip bufet si contine mezeluri, branza, oua, legume, cereale,paine, produse de patiserie, unt, gem, lapte, cafea, ceai si suc. Micul dejun continental(chiar si daca este bufet) contine paine sau produse de patiserie, cafea sau ceai, unt,gem, suc. Pachetele cu demipensiune incep de regula cu cina din ziua sosirii si setermina cu micul dejun din ziua plecarii. Pachetele cu pensiune completa incep cu cinadin ziua sosirii si se termina cu pranzul din ziua plecarii. Uneori, datorita sosirii tarziisau plecarii devreme, se poate pierde o masa. Nici un hotel nu accepta restituireacontravalorii mesei pierduta astfel. Mesele sunt de regula tip bufet (autoservire)si varietatea felurilor difera de la un hotel la altul. Bauturile nu sunt incluse in pretulpachetului de servicii (cu exceptia cazului in care acest lucru este specificat explicit).La micul dejun se ofera gratuit ceai sau cafea si suc. La cina, toate bauturile consumate

    (chiar si apa!) se platesc la fata locului. Pachetele cu all inclusive au incluse cele treimese principale (mic dejun, pranz si cina) si bauturi autohtone alcoolice si racoritoare,servite la pahar. Regimul all inclusive difera de la un hotel la altul. De regula sucuriledin fructe proaspete, cafeaua expresso si inghetata nu sunt incluse in pret. Programulregimului all inclusive este stabilit de fiecare hotel in parte. Pot exista anumite oresau anumite locuri din cadrul hotelului in care sa fie disponibil regimul all inclusive. Inhoteluri este interzisa introducerea de alimente si bauturi si/sau consumul acestora inspatiile publice (receptie, piscina, bar, etc.). In cazul in care turistii nu respecta aceastaregula, pot fi obligati sa plateasca produsele aduse din afara la preturile practicate dehotel. Este permisa introducerea de alimente si bauturi in hotelurile care au camere cuchicineta si care nu ofera masa.

    4. Transport

    Pentru a calatori in afara tarii este nevoie de carte de identitate (pentru tarile apartinandUniunii Europene) sau de pasaport valabil minim 6 luni de la data iesirii din tara (pentrutarile care nu apartin Uniunii Europene). Minorii neinsotiti de parinti pot iesi din taranumai daca au carte de identitate sau pasaport. Conform legii 248/2005, modificata prinordonanta 207/2008, exista urmatoarele prevederi pentru iesirea din tara a minorilor:

    In baza articolului 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii acetatenilor romani in strainatate, minorii romani pot calatori in strainatate numaiinsotiti, cu acordul parintilor ori al reprezentantilor legali. Prin reprezentant legal seintelege persoana desemnata, potrivit legii, sa exercite drepturile si sa indeplineascaobligatiile parintesti fata de minor. Politistii de frontiera permit iesirea din tara unuicetatean roman minor - numai daca este insotit de o persoana fizica majora - inurmatoarele cazuri:

    Informaii utile

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    2/802

    InformaII utIle

    este titular al unui document de calatorie individual (pasaport sau carte de identitate)si calatoreste insotit de ambii parinti;

    este titular al unui document de calatorie individual (pasaport sau carte de identitate)si calatoreste impreuna cu unul dintre parinti, numai daca parintele insotitor prezintao declaratie a celuilalt parinte, d in care rezulta acordul acestuia cu privire la efectuareacalatoriei, statul (statele) de destinatie, precum si cu privire la perioada acesteia oriface dovada decesului celuilalt parinte;

    Documente doveditoare ale decesului sunt:

    certificat de deces valabil si cu putere doveditoare pe teritoriul Romaniei, in conditiilelegii;

    hotarare judecatoreasca de declarare a mortii, ramasa definitiva, daca nu a existattimpul necesar pentru eliberarea certificatului de deces;

    comunicare oficiala primita prin intermediul misiunilor diplomatice sau al oficiilorconsulare ale Romaniei in strainatate, daca nu a existat timpul necesar pentrueliberarea unor certificate de stare civila.

    Nu este necesara declaratia parintelui decazut din drepturile parintesti sau declaratdisparut, in conditiile legii, daca insotitorul face dovada in acest sens, cu exceptiacazului in care ambii parinti se afla in aceasta situatie, cand este obligatorie declaratiareprezentantului legal al minorului.

    este titular al unui document de calatorie individual (pasaport sau carte de identitate)si calatoreste impreuna cu unul dintre parinti, daca parintele insotitor face dovadafaptului ca minorul i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitivasi irevocabila;

    este titular al unui document de calatorie individual (pasaport sau carte de identitate)

    si calatoreste insotit de o alta persoana fizica majora, numai daca persoana insotitoareprezinta o declaratie a ambilor parinti sau a parintelui caruia minorul i-a fostincredintat minorul (prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila), aparintelui supravietuitor ori a reprezentantului sau legal, care cuprinde:

    - acordul acestora cu privire la efectuarea calatoriei respective;

    - statul (statele de destinatie);

    - perioada in care urmeaza sa se desfasoare calatoria;

    - datele de identitate ale insotitorului respectiv;

    - extrasul de cazier judiciar al insotitorului;

    - documente din care sa rezulte calitatea de persoana desemnata din cadrulunei societati comerciale autorizate, in conditiile legii, sa desfasoare activitatide transport international de persoane (poate avea calitatea de insotitor si opersoana anume desemnata din cadrul unei societati comerciale autorizate, inconditiile legii, sa desfasoare activitati de transport international de persoane).Declaratia si certificatul de cazier judiciar, precum si oricare dintre documentelecare au contribuit la aprecierea indeplinirii conditiilor exercitarii dreptului la libera

    circulatie se prezinta, in original si in fotocopie, Politiei de Frontiera din punctulde trecere a frontierei prin care se efectueaza iesirea din tara.

    Va rugam insistent sa verificati site-ul Politiei de Frontiera inaintea plecarii!

    In cazul transportului cu avionul reglementarile in vigoare si conditiile de calatorie suntcomunicate de catre fiecare companie aeriana. Prezentarea la aeroport se face cu minim90 minute inaintea decolarii. Agentia de turism nu poate interveni sub nici o forma instabilirea locurilor in avion. Compania aeriana poate modifica in orice moment orarulde zbor si/sau tipul aeronavei. Orice modificare va fi anuntata imediat tuturor turistilorde catre agentie, cu exceptia cazurilor in care aceasta survine chiar inaintea decolariisi turistii se afla deja pe aeroport - cand responsabilitatea informarii revine exclusivcompaniei aeriene. Agentia asigura transferul turistilor la/de la hotel, cu mijloace detransport corespunzatoare numarului de persoane care compun grupul si destinatieiacestora. La sosire, turistii vor fi intampinati de reprezentantii locali si indrumati spremasina care le va asigura transferul. La plecare, orele la care vor fi preluati turistiide le hotel vor fi afisate la receptie cu 1 zi inaintea plecarii. In cazul curselor charterde avion nu se aplica reducerile oferite de regula de companiile aeriene - biletul areacelasi pret pentru toti pasagerii, indiferent de varsta. Exceptie fac doar copiii sub 2

    ani, care platesc doar taxele de aeroport. In cazul transportului cu autocarul, turistiiau obligatia de a respecta orele si locurile de intalnire comunicate, dar si intervalele depauza de pe traseu. Locurile in autocar vor fi alocate strict in ordinea datei la care a fostincheiat contractul. Autocarul va lasa/ prelua turistii in/din fata hotelului, in masura incare acest lucru este posibil. Daca din motive obiective autocarul nu poate opri in fatahotelului, turistii vor fi lasati in/preluati din locuri bine stabilite, cat mai apropiate dehotel. Orele de plecare de la hotel vor fi comunicate de reprezentantii locali in searazilei dinaintea plecarii. In functie de imprejurari (reparatii, devieri, blocaje, aglomerari,etc.), traseul comunicat initial poate fi modificat. Ora de sosire la destinatie esteinformativa, depinzand in mare masura de factori externi (drumuri aglomerate, cozi invami, accidente, etc.).

    Conform reglementarilor in vigoare, autocarul trebuie sa faca o oprire tehnica de 9 oreinainte de a porni inapoi spre tara. In cazul defectarii autocarului, tour-operatorul areobligatia de a-l inlocui cu un alt mijloc de transport daca timpul de asteptare pentrureparatia autocarului este mai mare de 3 ore in judet, 5 ore in tara, 16 ore in afara tarii.Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cazurile in care turistii nu au respectatorele de intalnire/plecare comunicate, nu s-au prezentat la locul de intalnire comunicat,

    sau nu au fost lasati sa treaca una din frontiere din vina lor. In cazul transportuluiindividual, intreaga responsanbilitate a calatoriei revine exclusiv turistului. In derulareaexcursiei pot aparea situatii de forta majora precum: intarzieri in traficul aerian,schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.In aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite,

    insa nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentareaferente.

    5. Reprezentanta

    In tarile pentru care exista transport organizat, agentia are reprezentanta locala,asigurata de agentia partenera. Numele reprezentantilor locali, datele de contactale lor si ale agentiei partenere vor fi comunicate fiecarui turist. Reprezentantii localisunt vorbitori de limba romana si/sau o limba de circulatie internationala. Printreindatoririlelor se numara:

    - Intampinarea turistilor pe aeroport la sosire, insotirea turistilor la aeroport la plecare- Anuntarea orelor si locurilor pentru transfer

    - Vizitarea turistilor la hotelurile unde sunt cazati si oferirea unui minim de informatiiasupra zonei, a posibilitatilor de petrecere a timpului liber, a excursiilor optionale

    - Sprijinirea turistilor in rezolvarea problemelor legate de conditiile de cazare si serviciileoferite

    Reprezentantii locali pot fi contactati la telefoanele mobile comunicate de agentie incaz de urgenta (imbolnavire, urgenta medicala, accident, pierdere de acte, etc.).

    Excursiile optionale sunt organizate de partenerii locali si sunt exclusiv raspundereaacestora. Programul si pretul exact al excursiilor optionale, dar si conditiile in caresunt organizate acestea, vor fi comunicate de reprezentantii locali cu ocazia intalnirilororganizate la hoteluri. Din acest motiv, excursiile facultative se achita doar la fatalocului, la reprezentantul local. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare si nu i sepot cere despagubiri pentru daunele/ pagubele/accidentele survenite ca urmare aparticiparii turistilor la excursii optionale. In tarile pentru care nu exista transportorganizat, reprezentanta este asigurata de agentia partenera, care pune la dispozitia

    turistilor un numar de telefon, la care acestia pot apela in cazuri de urgenta. In oricaredin cazuri, pentru orice problema, managerul de destinatie din agentia dvs, va sta ladispozitia turistilor 24 ore din 24, la numarul de telefon inscris pe voucherul primit.

    6. Reclamatii

    Asa cum este prevazut si in contractul turistic, orice reclamatie trebuie facuta promptla fata locului, pentru a putea fi solutionata. Nemultumirea fata de serviciile prestatetrebuie adusa la cunostinta reprezentantului local in scris, clar si explicit, imediat ce afost constatata, pentru ca acesta sa aibe posibilitatea de a corecta neconcordanteleintre serviciile achizitionate si cele efectiv prestate. Reprezentantul local va inaintareclamatia scrisa atat Agentiei cat si prestatorului de servicii turistice (conduceriihotelului, restaurantului). Orice reclamatie facuta dupa desfasurarea sejurului nu poatefi luata in considerare, intrucat tour-operatorul nu a putut interveni in solutionareaproblemei semnalate.

    7. Diverse

    Apa - este recomandabil sa beti numai apa imbuteliata. Apa de la robinet poate fifolosita pentru igiena dentara, dar nu este intotdeauna recomandabila pentru baut.Seiful se poate inchiria la receptie in majoritatea hotelurilor in care nu exista in camera.

    Este recomandabil sa va depozitati actele si obiectele de valoare in seif.

    Plajele sunt in marea majoritate publice. Umbrelele si sezlongurile se platesc (intre 4- 7 eur/zi pentru 2 sezlonguri si o umbrela), dar sunt anumite plaje unde acestea suntgratuite, cu conditia sa consumati ceva de la barul de pe plaja. Distantele de la hotel laplaja sunt mentionate orientativ in descrierea fiecarui hotel. Este bine sa aveti ochelaride soare, creme de plaja cu factor ridicat de protectie, mijloace de protectie impotrivatantarilor.

    Important:

    Toate preturile din acest catalog sunt exprimate in euro/persoana (daca nu este specicat altfel).Pentru platile in LEI, se va calcula cursul BNR + 2% (comisionde risc valutar) din ziua emiterii facturii.Reducerile acordate copiilor sunt valabile numai daca acestiasunt cazati in camera cu 2 adulti si au varsta cuprinsa intrelimitele specicate la ecare hotel in parteToate datele si indicatiile continute in acest catalogreferitoare la descrieri, tarife si alte servicii corespund cuinformatiile cunoscute la momentul tiparirii acestuia. Nune asumam responsabilitatea pentru eventualele greselide tipar si nici pentru eventualele modicari de oricenatura survenite dupa tiparirea catalogului. Pot exista eroriaccidentale de exprimare sau de tipar.

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    3/803

    Nr.Data dePlecare

    CircuitNrzile

    Pret Eur/pers

    Transport Pagina

    1 01 Februarie Thailanda 10 1285 avion 71

    2 01 Martie India 12 1985 avion 73

    3 07 Martie Balul Martisorului - Predeal 3 670** autocar 12

    4 21 Martie Israel 7 585 avion 68

    5 15 Aprilie China-Hong Kong-Macao 13 1865 avion 72

    6 18 Aprilie Paste Romania - Deva 5 1150** autocar 13

    7 25 Aprilie Israel 7 585 avion 68

    8 30 Aprilie Vietnam 8 1380 avion 13

    9 16 Mai Sf.Constantin si Elena - Sambata de Sus 3 620** autocar 12

    10 19 Mai Odessa-Kiev 7 389 autocar 51

    11 20 Mai Chile-Argentina-Uruguay 11 2350 avion 76

    12 21 Mai Cuba 10 2345 avion 77

    13 21 Mai Istanbul 5 189 autocar 27

    14 21 Mai Emiratele Arabe Unite 9 979 avion 70

    15 23 Mai Israel 7 585 avion 68

    16 26 Mai Grecia 8 319 autocar 22

    17 30 Mai Cappadokia 8 299 autocar 28

    18 01 Iunie Budapesta-Viena 6 249 autocar 24

    19 06 Iunie Serbia-Croatia-Muntenegru 10 465 autocar 30

    20 09 Iunie Venetia 7 325 autocar 33

    21 10 Iunie Turcia-Marele Tur 12 459 autocar 29

    22 15 Iunie Praga-Viena 7 265 autocar 25

    23 16 Iunie Andaluzia-Maroc 12 989 avion 62

    24 16 Iunie Odessa-Kiev 7 389 autocar 51

    25 19 Iunie Transalpina Cluj - Valea Oltului 4 685** autocar 14

    26 21 Iunie Spania Costa Brava 14 625 autocar 46

    27 22 Iunie Franta-Germania 11 525 autocar 36

    28 22 Iunie Muntenegru Circuit+Sejur 9 419 autocar 31

    29 23 Iunie Nordul Olteniei-Belgrad-Balaton-Budapesta-Valea Jiului 8 1755** autocar 2030 23 Iunie Paris 6 455 avion 59

    31 25 Iunie Istanbul 5 199 autocar 27

    32 25 Iunie Anglia-Benelux-Germania 14 679 autocar 43

    33 26 Iunie Polonia-Tarile Baltice-Sankt Petersburg 12 659 autocar 39

    34 28 Iunie Anglia-Benelux 8 659 avion 55

    35 29 Iunie Tarile Nordice 14 735 autocar 66

    36 01 Iulie Tarile Nordice 8 659 avion 66

    37 01 Iulie Turcia Marele Tur 12 475 autocar 29

    38 01 Iulie Elvetia-Austria-Italai 10 519 autocar 32

    39 04 Iulie Transalpina - Transfagarasan 3 550** autocar 14

    40 05 Iulie Paris-Londra 14 689 autocar 42

    41 05 Iulie Roma 6 470 avion 6142 06 Iulie Franta-Elvetia 15 859 autocar 60

    43 07 Iulie Austria-Bavaria 7 350 autocar 23

    44 07 Iulie Valea Buzaului-Nordul Moldovei-Iasi 6 1020** autocar 15

    45 08 Iulie Venetia 7 325 autocar 33

    46 08 Iulie Paris-Londra 8 619 avion 42

    47 08 Iulie Franta-Elvetia 10 799 avion 60

    48 10 Iulie Spania 10 739 avion 63

    49 11 Iulie Serbia-Croatia-Muntenegru 10 479 autocar 30

    50 11 Iulie Cehia-Germania-Austria 9 385 autocar 26

    51 12 iulie Anglia-Irlanda-Irlanda de Nord 18 980 autocar 45

    52 15 Iulie Anglia-Irlanda-Irlanda de Nord 8 775 avion 45

    53 16 Iulie Benelux-Germania 12 575 autocar 41

    54 16 Iulie Scandinavia-Tarile Baltice 19 1039 autocar 49-50

    55 18 Iulie Belgia-Olanda 7 580 avion 54

    56 19 Iulie Polonia-Germania-Cehia 8 365 autocar 38

    57 20 Iulie Anglia-Scotia-Irlanda 19 1099 autocar 44

    58 20 Iulie Scandinavia 12 1070 avion 65

    Calendar Circuite 2014

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    4/804

    InformaII utIle

    Nr.Data dePlecare

    CircuitNrzile

    Pret Eur/pers

    Transport Pagina

    59 21 Iulie Muntenegru Circuit+Sejur 9 459 autocar 31

    60 22 Iulie Moscova-Sankt Petersburg 8 699 avion 67

    61 23 Iulie Istanbul 5 199 autocar 27

    62 23 Iulie Anglia-scotia-Irlanda 13 1065 avion 44

    63 27 Iulie Italia-Croatia 11 529 autocar 35

    64 27 Iulie Franta-Germania 11 545 autocar 36

    65 29 Iulie Paris 6 455 avion 5966 29 Iulie Budapesta-Viena 6 259 autocar 24

    67 01 August Roma 6 505 avion 61

    68 01 August Transalpina-Obarsia Lotrului-Valea Jiului 3 550** autocar 18

    69 03 August Gemania Marele Tur 13 575 autocar 40

    70 04 August Elvetia-Austria-Italia 10 519 autocar 32

    71 04 August Tarile Nordice 14 735 autocar 66

    72 04 August Valea Jiului-Budapesta-Balaton-Valea Oltului 7 1553** autocar 19

    73 05 August Turcia Marele Tur 12 475 autocar 29

    74 06 August Tarile Nordice 8 659 avion 66

    75 07 August Praga-Viena 7 265 autocar 25

    76 08 August Cappadokia 8 309 autocar 28

    77 09 August Paris-Londra 14 689 autocar 42

    78 10 August Spania-Portugalia 21 1200 autocar 47

    79 12 August Paris-Londra 8 619 avion 42

    80 13 August Spania-Portugalia 12 989 avion 47

    81 15 August Benelux-Germania 12 575 autocar 41

    82 15 August Polonia-Cehia-Germania 8 365 autocar 38

    83 17 August Belgia-Olanda 7 580 avion 54

    84 18 August Maramures-Oas-Valea Oltului 6 1000** autocar 17

    85 18 August Venetia 7 325 autocar 33

    86 19 August Istanbul 5 199 autocar 27

    87 20 August Cehia-Germania-Austria 9 385 autocar 26

    88 21 August Emiratele Arabe Unite 9 979 avion 70

    89 22 August Serbia-Croatia-Muntenegru 10 479 autocar 30

    90 23 August Franta-Germania 11 545 autocar 36

    91 25 August Italia-Grecia 10 515 autocar 34

    92 25 August Austria-Bavaria 7 350 autocar 23

    93 25 August Paris 6 455 avion 59

    94 26 August Andaluzia-Maroc 12 1039 avion 62

    95 26 August Turcia Marele Tur 12 475 autocar 29

    96 29 August Transalpina-Transfagarasan 3 550** autocar 14

    97 28 August Spania Costa Brava 14 625 autocar 46

    98 29 August Elvetia-Austria-Italia 10 519 autocar 32

    99 30 August Anglia-benelux-Germania 14 679 autocar 43

    100 01 Septembrie Argentina-Brazilia 13 2395 avion 78

    101 02 Septembrie Anglia-Benelux 8 659 avion 55

    102 02 Septembrie Muntenegru Circuit+Sejur 9 419 autocar 31

    103 03 Septembrie Istanbul 5 199 autocar 27

    104 03 Septembrie Budapesta-Viena 6 249 autocar 24

    105 06 Septembrie Roma 6 505 avion 61

    106 08 Septembrie Odessa-Kiev 7 389 autocar 51

    107 08 Septembrie Praga-Viena 7 265 autocar 25

    108 09 Septembrie Turcia Marele Tur 12 475 autocar 29

    109 11 Septembrie Italia-Croatia 11 529 autocar 35

    110 11 Septembrie Polonia-Germania-Cehia 8 365 autocar 38

    111 15 Septembrie Venetia 7 325 autocar 33

    112 17 Septembrie Istanbul 5 189 autocar 27

    113 19 Septembrie Cappadokia 8 299 autocar 28

    114 20 Septembrie Grecia 8 319 autocar 22115 23 Septembrie Turcia Marele Tur 12 459 autocar 29

    116 01 Octombrie Singapore-Malaysia 12 1795 avion 74

    117 17 Octombrie Thailanda 10 1285 avion 71

    NOTA : ** PRETURILE SUNT IN LEI

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    5/805

    Revelioane Romnia i Budapesta 2014

    Revelion 2014 - Piatra Neam

    Revelion 2014 - Budapesta

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    6/806

    reVelIoane 2014

    Revelion2014

    PIATRA NEAMGRAND HOTEL CEAHLU

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    29.12 1550 1694 1550 125 1055

    Preturile sunt exprimate in lei/persoana. Copiii beneciaza de reducere daca sunt cazati in cameracu doi adulti. Grup minim 40 pers.

    Ziua 1. BUCURESTI PREDEAL BRASOV MIERCUREA CIUC BICAZ PIATRA NEAMTPlecare din Bucuresti (ora 7:30) din Piata Revolutiei (PalatulRegal) pe traseul TargovistePucioasaFieni-Pietrosita-Sinaia-Predeal. Popas la Timisul de Sus. Continuam traseul spreBrasov-Tusnad-Mircurea Ciuc, dejun pe cont propriu si vizitare- Gheorghieni-Lacu Rosu, popas-Cheile Bicazului-Bicaz-PiatraNeamt. Cazare si cina H.Ceahlau 3*.Ziua 2. PIATRA NEAMT VARATEC AGAPIA HUMULESTI PIATRA NEAMTMic dejun. Excursie la vestitele manastiri: Varatec, Agapia siNeamt. La intoarcere in Humulesti, vizitam casa memorialaIon Creanga. Pranz in restaurantul hotelului Ceahlau 3*. Dupa-amiaza program la dispozitia turistilor. Cina.

    Ziua 3. PIATRA NEAMT BICAZ PIATRA NEAMTMic dejun. Plecare cu autocarul la Barajul Bicaz. Intoarcere lahotel. Pranz. Dupa-amiaza, program de odihna si pregatirepentru petrecerea Revelionului 2014, ora 21.00-05.00, cu meniu

    surpriza, muzica, dans si multa voie buna intr-o atmosferaspecic moldoveneasca. La cumpana dintre ani, sampanie sispectacol de articii.Ziua 4. LA MULTI ANI 2014!Dejun de Anul Nou (13:30). Dupa amiaza program de odihnasi pregatire pentru Balul Anului Nou ora 21.00-02.00, ca ocontinuare a Revelionului cu meniu special, muzica, dans, etc.Dintre participante va aleasa Regina Balului care va primi unpremiu din partea agentiei Mareea.Ziua 5. PIATRA NEAMT BACAU ONESTI TG SECUIESC BRASOV BUCURESTIMic dejun. Plecare cu autocarul pe traseul: Bacau-Onesti-PoianaSarata. Popas de 30 minute. Continuam prin Pasul Oituz-TgSecuiesc-Brasov. Oprire in Brasov pentru pranz in restaurantul

    hotelului Dolce VIta 3*. Dupa pranz intoarcere in Bucuresti prinMoeciu-Fundata-Rucar-Valea Dambovitei-Targoviste. Sosire inparcarea restaurantului Cina in jurul orei 21.00.

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 4 cazari cu pensiune completa; vizitele cuprinse in program;

    ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

    Preul include:

    asigurari (storno); intrarile la obiective; alte servicii decat cele mentionate in program.

    Preul nu include:

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    7/807

    REVELION la BUDAPESTA

    HOTEL ERZSEBET

    HOTEL IBIS AERO

    HOTEL IBIS HEROES SQUARE

    INDIVIDUAL

    Perioada Sejur Loc in camera dubla Supliment single Copii 3 12 ani

    3 cazari 235 eur 99 eur 120 eur

    4 cazari 255 eur 119 eur 135 eur

    Perioada Sejur Loc in camera dubla Supliment single Copii 3 12 ani

    3 cazari 125 eur 75 eur 65 eur

    4 cazari 155 eur 99 eur 80 eur

    Perioada Sejur Loc in camera dubla Supliment single Copii 3 12 ani

    3 cazari 135 eur 75 eur 65 eur

    4 cazari 165 eur 99 eur 80 eur

    Hotelul este situat ultracentral. Dispune de camere spatioase

    dotate cu minibar, telefon, TV-satelit, aer conditionat.Facilitati hotel: restaurant, bar, room-service,lift, sala deconferinta, parcare.

    Hotelul este situat zona Pesta, langa statia de metrou si molulEuropark. Dispune de camere spatioase dotate cu telefon, TV-satelit, aer conditionat, wi-.Facilitati hotel: sala mic dejun, bar, sala internet, sala deconferinta, parcare.

    Hotelul este situat in apropiere de Piata Eroilor. Dispune decamere spatioase dotate cu telefon, TV-satelit, aer conditionat,wi-.Facilitati hotel: sala mic dejun, bar, sala internet, lift, sala deconferinta, parcare.

    Cazare cu mic dejun bufet. Cina pe Revelion la restaurantul Restaurantul Citadella din

    incinta cetatii Citalella deasupra dealului Gellert.

    Preul include:

    Cazare cu mic dejun bufet.

    Preul include:

    Masa Festiva de Revelion 95 eur (optional) la restaurantul Citadella din incinta cetatii Citalella deasupra dealului Gellert.

    Masa Festiva de Revelion 95 eur (optional) la restaurantulCitadella din incinta cetatii Citalella deasupra dealului Gellert.

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    8/808

    reVelIoane 2014

    HOTEL EXPO CONGRESS

    Perioada Sejur Loc in camera dubla Supliment single Copii 3 12 ani

    3 cazari 225 eur 99 eur 115 eur

    4 cazari 250 eur 109 eur 125 eur

    Hotelul este situat in apropiere de Centrul de Congrese siExpozitii Hungexpo. Dispune de camere moderne dotate cuminibar, telefon, TV-satelit, aer conditionat, uscator de par.

    Facilitati hotel: restaurant, 2 baruri, sauna, Jacuzzi, sala detness, sali de conferinta, rent-a-car.

    HOTEL FLAMENCO BUDAPEST

    HOTEL RAMADA PLAZA

    Perioada Sejur Loc in camera dubla Supliment single Copii 3 12 ani

    3 cazari 230 eur 109 eur 115 eur

    4 cazari 250 eur 125 eur 125 eur

    Perioada Sejur Loc in camera dubla Supliment single Copii 3 12 ani

    3 cazari 329 eur 145 eur 165 eur

    4 cazari 359 eur 165 eur 185 eur

    Hotelul este situat in Buda, la cateva minute de centrulBudapestei. Dispune de 355 camere spatioase dotate cu aerconditionat, minibar, telefon, TV-satelit, conexiune internet.Facilitati hotel: restaurant, pub, bar, cafenea, room service,sauna, sala tness, masaj, piscina interioara, parcare sau garaj(cu plata extra).

    Hotel recunoscut in randul hotelurilor celor mai bune de 5*,este amplasat central pe malul Dunarii. Camerele sunt modernmobiliate cu aer conditionat, telefon, radio, TV, minibar,conexiune PC, baie, uscator de par.Facilitati hotel:magazine, night club, jacuzzi, 2 piscine acoperite,restaurant, parcare, sauna, room service.

    Cazare cu mic dejun bufet. Cina Revelion la Restaurantul Citadella din incinta cetatii Citalella deasupra dealului Gellert

    Preul include:

    Cazare cu mic dejun bufet. Cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului.

    Preul include:

    Cazare cu mic dejun bufet. Cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului.

    Preul include:

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    9/809

    HOTEL RAMADA RESORT AQUAWORLD

    Perioada Sejur Loc in camera dubla Supliment single Copii 3 12 ani

    3 cazari 329 eur 145 eur 165 eur

    4 cazari 359 eur 165 eur 185 eur

    Hotelul este situat in partea de nord a Budapestei, in Pesta langaPodul Megyeri, pe centura M0, intr-o zona verde, aproape decentrul Budapestei. Camerele sunt modern mobiliate cu aerconditionat, telefon, radio, TV, minibar, conexiune PC, baie,uscator de par.Facilitati:restaurant, sali de conferinte , centru de spa, wellnesssi tnesss, parcare, acces direct la Aquaworld unul dintre celemai mari aquapark-uri acoperite din Europa, conexiune internet.

    Cazare cu mic dejun si cina bufet; Cina festiva de Revelion in restaurantul hotelului;

    Acces nelimitat la Aquaworld cu exceptia Sauna World,acces la Oriental Spa, Wellness si Centrul Fitness (piscine derelaxare, piscine exterioare incalzite, sauna, baie cu aburi),

    halat de baie, conexiune internet wireless;

    Parcare exterioara; Taxa de statiune.

    Preul include:

    sup

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    10/8010

    reVelIoane 2014

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    11/8011

    Circuite Romnia 2014

    Balul Mariorului - Predeal

    Snii Constantin i Elena - Smbta De Sus

    Paste 2014

    Transalpina Turda - Cluj - Valea Oltului

    Transalpina Transfagarasan

    Valea Buzaului - Nordul Moldovei - Iasi

    Delta Dunarii

    Maramures Oas Valea Oltului

    Transalpina Obarsia Lotrului Valea Jiului

    Valea Jiului Budapesta Balaton Valea Oltului

    Nordul Olteniei Belgrad Balaton Budapesta Valea Jiului

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    12/8012

    CIrCuIte romnIa 2014

    BALUL MRIORULUI

    SFINII CONSTANTIN I ELENA

    Predeal Hotel ROZMARIN

    Smbta de Sus Hotel DIANA

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    07.03 670 750 670 60 450

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    16.05 620 670 620 95 460

    Preturile sunt exprimate in lei /persoana. Copiiibeneciaza de reducere daca sunt cazati in cameracu doi adulti.

    Preturile sunt exprimate in lei/persoana. Copiiibeneciaza de reducere daca sunt cazati in cameracu doi adulti.

    Grup minim 40 pers.

    Grup minim 40 pers.

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 2 nopti cazare cu pensiune completa;

    vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

    Preul include:

    transport cu autocar modern, clasicat 3*; 2 cazari cu masa conform programului ;

    vizitele cuprinse in program;

    ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;

    Preul include:

    asigurari (storno); intrarile la obiective

    alte servicii decat cele mentionate in program.

    Preul nu include:

    asigurari (storno); intrarile la obiective; excursii optionale;

    Preul nu include:

    Ziua 1. BUCURESTI TARGOVISTE SINAIA - PREDEALPlecare din Bucuresti (ora 08:00) din parcarea restaurantului Cina(Biblioteca Universitara) pe traseul Targoviste-Sinaia- Predeal. Intraseu se viziteaza Manastirea Viforata si manastirea Dealul bijuterii ale artei ecleziastice din Tara Romaneasca. Continuam

    deplasarea spre Predeal. In Sinaia, popas pentru plimbare prinfrumoasa statiune. La sosirea in Predeal cazare la hotel Rozmarin4*. Pranz. Dupa amiaza, program liber la dispozitia turistilor. Cinain restaurantul hotelului.Ziua 2. PREDEAL BRASOV POIANA BRASOV - PREDEALMic dejun. Excursie de o jumatate de zi la Brasov si Poiana

    Brasov. Se viziteaza centrul vechi al Brasovului. Intoarcere lahotel Rozmarin pentru pranz. Dupa-amiaza, program de odihnasi pregatire pentru Balul Martisorului 2014: meniu special, muzicasi dans, surprize pentru participante din partea agentiei Mareea.Se va alege Regina Balului. Cazare.

    Ziua 3. PREDEAL SINAIA - BUCURESTIMic dejun. Daca vremea permite, deplasare cu autocarul laCabana Trei Brazi. Program liber in statiune. Pranz in restaurantulhotelului Rozmarin. Dupa-amiaza intoarcere in Bucuresti. Sosirein jurul orei 20.30.

    Ziua 1. BUCURESTI DRAGOSLAVELE BRAN BRASOV FAGARAS SAMBATA DE SUSPlecare din Bucuresti (ora 07.30) din parcarea restaurantuluiCina pe traseul: Targoviste Valea Dambovitei. In traseu vizitamMausoleul Mateias. Continuam traseul prin Dragoslavele Rucar Bran. Vizita faimosului castel. Sosire la Sambata de Sus prinBrasov Fagaras. Cazare si cina la Hotel Diana 3*.Ziua 2. SAMBATA DE SUS BALEA CASCADAMic dejun. Plecare cu autocarul pe Transfagarasean pana la BaleaCascada. Intoarcere la hotel pentru pranz. Dupa amiaza program

    liber la dispozitia turistilor si pregatire pentru cina festiva SfConstantin si Elena (ora 21.00-02.00) cu meniu special, muzica,dans si surprize pentru sarbatoriti din partea agentie Mareea.Ziua 3. SAMBATA DE SUS RASNOV POIANA BRASOV PREDEAL - BUCURESTIMic dejun. Plecare pe traseul: Poiana Marului Rasnov PoianaBrasov. Popas de 1 ora pentru plimbare in centrul vechi alBrasovului. La Predeal , pranz la restaurantul hotelului Rozmarin4*. Continuam intoarcerea in Bucuresti prin Sinaia Pucioasa Targoviste. Sosire in parcarea restaurantului Cina ora 20.30

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    13/8013

    Hotel SARMIS

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    18.04 1150 1250 1150 120 795

    Preturile sunt exprimate in lei /persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 40 pers.

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 4 cazari cu pensiune completa mai putin prima si ultima zi;

    vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

    Preul include:

    asigurari (storno);

    intrarile la obiective turistice; alte servicii decat cele mentionate in program.

    Preul nu include:

    Ziua 1. BUCURESTI PITESTI RM VALCEA PETROSANI DEVAPlecare din Bucuresti (ora 07.00 ) din parcarea restaurantuluiCina pe traseul: Gaesti - Pitesti Topolog - Rm Valcea. La Horezu,se viziteaza manastirea, cea mai reprezentativa constructie in stil

    brancovenesc. Continuam spre Tg Jiu, vom admira capodoperelerealizate de marele sculptor Constantin Brancusi: ColoanaInnitului, Masa Tacerii, Poarta Sarutului, dar si Casa MemorialaEcaterina Teodoroiu - eroina de la Jiu. Ne continuam drumulspre Deva traversand Valea Jiului prin Petrosani si Hateg. Sosirein Deva. Cazare si cina la Hotel Sarmis 3*.Ziua 2. DEVA HUNEDOARAMic dejun. Urcare cu telecabina in Cetatea Deva. Excursie laHunedoara pentru vizitarea Castelului Huniazilor. Intoarcere laDeva. Pranz in restaurantul hotelului. Dupa amiaza, programliber la dispozitia turistilor. Cina. La ora 23.00, plecare in grupla Catedrala Ortodoxa din Deva pentru a participa la slujba deInviere a Domnului. La intoarcere in hotel, vom intampinaticu traditionalele oua rosii, vin rosu, pasca,etc.Ziua 3. DEVA SAVARSINMic dejun. Plecare cu autocarul la Savarsin, cu vizitarea palatuluiregal (in masura in care va deschis publicului). Intoarcere la

    hotel pentru dejun traditional de Paste ca la mama acasa cumeniu special. Dupa amiaza, program de odihna si pregatirepentru Cina festiva de Paste cu meniu traditional, muzica, dans(ora 21.00-02.00).Ziua 4. DEVA BRAD TEBEADupa micul dejun, excursie la Brad-Tebea. Se viziteaza Gorunullui Horea si mormantul lui Avram Iancu. Pranz in restaurantulhotelului Sarmis. Dupa amiaza program la dispozitia turistilor.Cina.Ziua 5. DEVA ALBA IULIA SIBIU RM VALCEA PITESTI -BUCURESTIMic dejun. Plecare spre Alba Iulia. Vizitam prima capitala a celor3 provincii romanesti. Vom admira cetatea Alba Iulia, CatedralaReintregirii neamului, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, etc.Continuam traseul spre Sibiu, oras medieval de o extraordinarafrumusete, devenit patrimoniu Unesco. Ne vor incanta MuzeulBruckenthal, Turnul Sfatului, Biserica Evanghelica, PodulMinciunilor. Intoarcerea in Bucuresti se face traversand ValeaOltului. Popas la manastirea Cozia pentru vizitare. Sosire inBucuresti, in jurul orei 21:00.

    Pate2014

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    14/8014

    CIrCuIte romnIa 2014

    TRANSALPINA TURDA - CLUJ - VALEA OLTULUI

    TRANSALPINA TRANSFGRAN

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    19.06. 685 770 685 115 495

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    04.07; 29.08 550 610 550 110 405

    Preturile sunt exprimate in lei /persoana. Copiii beneciaza dereducere cazati in camera cu doi adulti.

    Preturile sunt exprimate in lei /persoana. Copiii beneciaza dereducere cazati in camera cu doi adulti.

    Grup minim 35 pers.

    Grup minim 35 pers.

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 1 noapte cazare la hotel NT 4* - Ranca;

    2 nopti cazare la hotel Cetate 3* - Alba Iulia; masa conform programului; vizitele cuprinse in program;

    ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

    Preul include:

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 1 cazare la hotel NT 4* Ranca; 1 cazare la hotel ANA 3* Sibiu;

    demipensiune pranz la Ranca;

    vizitele cuprinse in program;

    ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

    Preul include:

    Ziua 1. BUCURESTI PITESTI RAMNICU VALCEA - RANCAPlecare din Bucuresti (ora 07.00) din parcarea restaurantului Cinape traseul Pitesti, Ramnicu Valcea. Pe traseu vizita la ManastireaHorezu si Novaci - vechi centru de transhumanta al oierilor sipoarta de sud a Muntilor Parang. Sosire in statiunea Ranca (1650metri). Cazare Hotel NT 4*. Pranz. Dupa-amiaza program liber ladispozitia turistilor. Cina in restaurantul hotelului.Ziua 2. RANCA SEBES ALBA IULIA

    Dupa micul dejun, plecare pe traseul Transalpina 30 km (MuntiiParang si Lotru, altitudine 2100 metri). Popas la Varful Papusa2000 m altitudine, traversam Pasul Urdele la 2185 m si ne vomopri sa admiram panorama la Varful Denghieru 2135 m. Coborareprin Obarsia Lotrului spre Lacul Vidra unde ne vom opri pentrufotograi. Traversam Muntii Lotrului spre lacul Oasa, strabatemValea si Cheile Sebesului. Dupa lacul Frumoasa traversam ValeaSebesului spre Alba Iulia. Vizitam prima capitala a celor 3 provinciiromanesti. Vom admira Cetatea Alba iulia, Catedrala Reintregirii

    Neamului, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, etc. Cazare si cinain Alba Iulia la Hotel Cetate 3*.Ziua 3. ALBA IULIA TURDA CLUJDupa micul dejun, plecare spre Turda unde vom vizita Salina.Ajungem in orasul Cluj Napoca. Vizita centrului istoric. Vom admiraStatuia lui Matei Corvin, manastirea Franciscana, CatedralaOrtodoxa, Bastionul Croitorilor, Palatul Bany. Intoarcere la AlbaIulia. Cazare si cina la acelasi hotel.

    Ziua 4. ALBA IULIA SEBES SIBIU Rm VALCEA PITESTI -BUCURESTIMic dejun. Plecare cu autocarul pe traseul: Sebes Ocna Sibiului Sibiu. Vizita orasului medieval de o extraordinara frumusete,devenit patrimoniu Unesco. Ne vor incanta Muzeul Bruckenthal,Turnul Sfatului, Biserica Evanghelica, Podul Minciunilor.Intoarcerea in Bucuresti se face traversand Valea Oltului. Popasla manastirea Cozia pentru vizitare. Sosire in Bucuresti, in jurulorei 20:30.

    Ziua 1. BUCURESTI PITESTI Rm. VALCEA RANCAPlecare din Bucuresti (ora 07.00) din parcarea restaurantuluiCina pe traseul Pitesti, Rm. Valcea. Pe traseu vizita la ManastireaHorezu si Novaci vechi centru de transhumanta al oierilor sipoarta de sud a Muntilor Parang. Sosire in statiunea Ranca (1650metri). Cazare Hotel NT 4*. Pranz. Dupa-amiaza program liber ladispozitia turistilor. Cina in restaurantul hotelului.Ziua 2. RANCA TRANSALPINA SEBES ALBA IULIA SIBIUDupa micul dejun, plecare pe traseul Transalpina 60 km (MuntiiParang si Lotru, altitudine 2100 metri). Popas la Varful Papusa2000 m altitudine, traversam Pasul Urdele la 2185 m si ne vomopri sa admiram panorama la Varful Denghieru 2135 m. Coborarepe Obarsia Lotrului spre Lacul Vidra unde ne vom opri pentru

    fotograi. Traversam Muntii Lotrului spre lacul Oasa, strabatemValea si Cheile Sebesului. Dupa lacul Frumoasa traversam ValeaSebesului spre Alba Iulia. Vizitam prima capitala a celor 3 provincii

    romanesti. Vom admira Cetatea Alba iulia, Catedrala ReintregiriiNeamului, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, etc. Continuamtraseul spre Sibiu pentru cazare si cina la Hotel Ana 3*.Ziua 3. SIBIU TRANSFAGARASAN CASCADA BALEA CURTEADE ARGES PITESTI BUCURESTIDupa micul dejun, turul orasului medieval, Capitala CulturalaEuropeana in 2007. Vom admira centrul istoric, care va deveniPatrimoniu UNESCO, Muzeul Bruckenthal, Turnul Sfatului,Biserica Evanghelica, Podul Minciunilor, etc. Deplasare sprestatiunea Ocna Sibiului Cartisoara Transfagarasan. Popas laBalea pentru a admira lacul si cascada. Continuam spre cabana sicascada Capra si Valea cu pesti. La Curtea de Arges ne vom opripentru o scurta vizita a manastirii dupa care ne indreptam spre

    Bucuresti. Sosire in parcarea restaurantului Cina, in jurul orei20.00.

    asigurari (storno); intrarile la obiective;

    alte servicii decat cele mentionate in program.

    Preul nu include:

    asigurari (storno); intrarile la obiective;

    alte servicii decat cele mentionate in program.

    Preul nu include:

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    15/8015

    VALEA BUZAULUI - NORDUL MOLDOVEI - IASI

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    07.07. 1020 1160 1020 185 725

    Preturile sunt exprimate in LEI/persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

    Grup minim 40 pers.

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 5 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3*;

    vizitele cuprinse in program;

    ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

    Preul include:

    Ziua 1. BUCURESTI PLOIESTI BUZAU COVASNA BALVANYOSMIERCUREA CIUCPlecare din Bucuresti (ora 07.00), parcarea restaurantului Cinape traseul: Ploiesti, Buzau, Valea Buzaului Nehoiu. In drumse viziteaza Manastirea Ghighiu, rezervatia naturala Vulcaniinoroiosi, Manastirea Ciolanu, Barajul de la Siriu. Continuam spreCovasna Targu Secuiesc Balvanyos. Popas la Lacul Sfanta Ana.Sosire la Miercurea Ciuc. Cazare si cina la Hotel Bradul 3*.

    Ziua 2. MIERCUREA CIUC IZVORUL MURESULUI LACU ROSU BICAZ TG NEAMT - SUCEAVAMic dejun. Plecare cu autocarul pe traseul: Sumuleu Ciuc, cartieral orasului Miercurea Ciuc unde se viziteaza catedrala, unul dincele mai importante centre de pelerinaj ale secuilor. Continuamtraseul prin Gheorghieni Lacu Rosu. Popas la Cheile Bicazuluisi Barajul Bicaz. In Poiana Teiului, pranz pe cont propriu la Hanulturistic. In drum spre Suceava se viziteaza Manastirile Secu,Sihastria si Neamt. La Humulesti oprire pentru vizitarea Casa luiIon Creanga. Cazare si cina H.Continental 3* din Suceava.Ziua 3. SUCEAVAGURA HUMORULUIRADAUTIMic dejun. Incepem circuitul celebrelor manastiri: Humor,Voronet, Moldovita, Sucevita, Putna, Arbore. Continuam culocalitatea Marginea, renumit centru de art popular, cunoscutindeosebi pentru ceramica neagra ce se produce aici, Chilia luiDaniil Sihastrul aata in apropiere de Manastirea Putna, Radautiunde vom vizita centrul istoric. Intoarcere la Suceava pentru cina

    si cazare.Ziua 4. SUCEAVA DRAGOMIRNA DOROHOI BOTOSANI COTNARI - IASIDupa micul dejun, tur de oras in Suceava. Se viziteaza CetateaSucevei, Biserica Sf Ioan cel Nou. Deplasare spre satul MitoculDragomirnei pentru a vizita Manastirea, complex manastirescforticat. Continuam traseul spre Dorohoi pentru a vizita muzeulGeorge Enescu, Ipotesti - complexul Eminescu. In Botosani popas

    pentru pranz pe cont propriu la restaurantul Hotelului Rapsodia.Plecare spre Iasi prin Flamanzi, Cotnari, Targu Frumos. Cazare sicina la Hotel Moldova 3*.Ziua 5. IASI ROMAN PIATRA NEAMTMic dejun. Turul orasului incepe cu Gradina Botanica, ParculCopou si Teiul lui Eminescu, Bojdeuca lui Creanga, Lacul Ciric.Continuam vizita cu Mitropolia Moldovei si Biserica Trei Ierarhi,Palatul Culturii, etc. Dupa-amiaza plecare spre Piatra Neamt.Cazare si cina Hotel Ceahlaul 3*.Ziua 6. PIATRA NEAMT BACAU - PASUL OITUZ BRASOV -BUCURESTIMic dejun. Plecare cu autocarul pe traseul: Bacau Onesti -Poiana Sarata - Pasul Oituz - Targu Secuiesc Brasov Sinaia Ploiesti - Bucuresti. Oprire in Brasov pentru un tur panoramic.Vom admira: Biserica Neagra, Piata Sfatului, Dealul Cetatii etc.Popas in Sinaia pentru o scurta plimbare in statiune. Sosire inparcare restaurantului Cina ora 21.00.

    asigurari (storno) intrarile la obiective

    alte servicii decat cele mentionate in program.

    Preul nu include:

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    16/80

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    17/8017

    MARAMURE - OA - VALEA OLTULUIDescoperind comorile Romniei

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    18.08 1000 1140 1000 175 710

    Preturile sunt exprimate in lei /persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

    Grup minim 40 pers.

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 5 cazari cu demipensiune in hoteluri de 3*;

    vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

    Preul include:

    Ziua 1. BUCURESTI - SINAIA BRASOV SIGHISOARA TG.MURES BISTRITAPlecare din Bucuresti (ora 7:00) din parcarea restaurantuluiCina pe traseul Ploiesti, Sinaia, Predeal, Timisul de Sus, Brasov.Oprire in Brasov pentru un tur panoramic. Vom admira: BisericaNeagra, Piata Sfatului, Dealul Cetatii, etc. Continuam traseul

    spre Sighisoara, unde vom admira cetatea medievala. La sosireain Tg. Mures, program liber la dispozitie pentru pranz si viziteindividuale. Continuam deplasarea spre Bistrita. Cazare si cina lahotelul Coroana de Aur 3*.Ziua 2. BISTRITA - PASUL TIHUTA - VATRA DORNEI BORSA -VISEUL DE SUSMic dejun. Traversam depresiunea Bargaului prin Pasul Tihuta,situat la 1200 m, coboram spre Depresiunea Dornelor si ajungemla Vatra Dornei. Oprire pentru o scurta plimbare in statiune.Intram pe valea Bistritei si vizitam Muzeul Radacinilor dinlocalitatea Prislop, strabatem pasul Prislop (1416 m), cel maipitoresc din tara. Sosim in frumoasa statiune montana Borsa.In functie de conditiile meteo urcare cu telescaunul la cascadaCailor. Pe Valea Viseului avem ocazia sa vizitam Mausoleul de laMoisei, Casa Martirilor. Sosire la Viseul de Sus. Cazare si cina laHotel Gabriela 3*.Ziua 3. VISEUL DE SUS BAIA MAREMic dejun. Transfer la Gara Viseul de Sus. Excursie cu faimoasaMocanita pe valea Vaserului (17 km). Revenire la hotel pentrupranz (cont propriu). Dupa pranz plecare pe valea Izei prinMaramuresul istoric si vizitam manastirea Barsana, Vadul Izei,Pasul Gutin. Sosire Baia Mare. Cazare si cina Hotel Rivulus 3*.

    Ziua 4. BAIA MARE SIGHET SAPANTAIn Baia Mare se viziteaza Muzeul de mineralogie al Maramuresului,unicat in Europa (ori de mina). Plecare cu autocarul pe traseulCabana Mogosa, Lacul Bodi, Cabana Suior. Urcare cu telescaunulpe munte Pasul Gutin, se viziteaza mormantul lui PinteaViteazul. Drumul continua spre statiunea Ocna Sugatag si Sighet.

    Oprire pentru vizitarea orasului si a Memorialului Durerii.Urmeaza Sapanta, unde vom admira Manastirea Peri si CimitirulVesel. Intoarcerea in Baia Mare se face pe valea Tisei prin Certezesi Negresti Oas. Cina si cazare Hotel Rivulus 3*.Ziua 5. BAIA MARE SATU MARE ZALAU CLUJ TURDA ALBA IULIAMic dejun. Plecare spre Satu Mare. Tur panoramic. Continuamtraseul cu un scurt popas in Zalau. Ajungem in orasul ClujNapoca unde vizitam centru istoric. Vom admira Statuia lui MateiCorvin, Manastirea Franciscana, Catedrala Ortodoxa, BastionulCroitotilor, Palatul Bany, etc. Ne indreptam spre Alba iulia.Cazare si cina hotel Cetate 3*.Ziua 6. ALBA IULIA SIBIU VALEA OLTULUI - BUCURESTIMic dejun. Vizitam prima capitala a celor 3 provincii romanesti.Vom admira cetatea Alba Iulia, Catedrala Reintregirii neamului,Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, etc. Plecare spre Sibiu, orasmedieval de o extraordinara frumusete, devenit patrimoniuUnesco. Ne vor incanta Muzeul Bruckenthal, Turnul Sfatului,Biserica Evanghelica, Podul Minciunilor. Intoarcerea in Bucurestise face traversand Valea Oltului. Popas la manastirea Coziapentru vizitare. Sosire in Bucuresti, in jurul orei 20:30.

    asigurari (storno); intrarile la obiectivele turistice ;

    biletele de mocanita; urcarile cu telescaunul; alte servicii decat cele mentionate in program

    Preul nu include:

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    18/8018

    CIrCuIte romnIa 2014

    TRANSALPINA - OBARSIA LOTRULUI -VALEA JIULUI

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    01.08 550 610 550 120 410

    Preturile sunt exprimate in lei /persoana. Copiii beneciaza dereducere, cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 35 pers.

    transport cu autocar, clasicat minim 3*; 1 noapte cazare la hotel NT 4* - Ranca;

    1 noapte cazare la hotel ALPIN 3* - Straja; demipensiune; pranz la Ranca;

    vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

    Preul include:

    Ziua 1. BUCURESTI PITESTI Rm. VALCEA - RANCAPlecare din Bucuresti (ora 07.00) din parcarea restaurantului Cinape traseul Pitesti, Ramnicu Valcea. Pe traseu vizita la ManastireaHorezu si Novaci - vechi centru de transhumanta al oierilor sipoarta de sud a Muntilor Parang. Sosire in statiunea Ranca (1650metri). Cazare Hotel NT 4*. Pranz. Dupa-amiaza program liber ladispozitia turistilor. Cina in restaurantul hotelului.Ziua 2. RANCA - TRANSALPINA STRAJAMic dejun. Plecare cu autocarul pe Transalpina - 30 km la peste2000 m altitudine. Popas la Varful Papusa 2000 m altitudine,traversam Pasul Urdele la 2185 m si ne vom opri sa admirampanorama la Varful Denghieru 2135 m. Coborare spre ObarsiaLotrului spre Lacul Vidra unde ne vom opri pentru fotograi.

    Continuam traseul spre statiunea Straja, prin Petrosani-Lupeni-Vulcan. In Petrosani popas pentru pranz pe cont propriu siplimbare prin centrul orasului. La sosirea in Straja, cazare si cinala Hotel Alpin 3*.Ziua 3. STRAJA VULCAN TG JIU - RM VALCEA - BUCURESTIDupa micul dejun, plimbare prin statiune. Intoarcerea in Bucurestise face traversand Valea Jiului. Vizitam manastirea Lainici. LaTargu Jiu, vom admira capodoperele realizate de marele sculptorConstantin Brancusi: Coloana Innitului, Masa Tacerii, PoartaSarutului, dar si Casa Memoriala Ecaterina Teodoroiu eroinade la Jiu. Continuam traseul prin Ramnicu Valcea-Pitesti.Sosirein parcarea restaurantului Cina in jurul orei 20.30

    asigurari (storno); intrarile la obiective;

    alte servicii decat cele mentionate in program

    Preul nu include:

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    19/8019

    VALEA JIULUI BUDAPESTA BALATONVALEA OLTULUI

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana inpat suplimentar

    Copil 0-7 ani Copil 7-12 ani

    04.08 1553 1635 1553 260 1100

    Preturile sunt exprimate in lei /persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

    Grup minim 40 pers.

    transport cu autocar modern, clasicat 3* 6 cazari cu masa conform programului;

    croaziera pe Dunare cu cina inclusa; tururile de oras si vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;

    Preul include:

    Ziua 1. BUCURESTI PITESTI RAMNICU VALCEA VALEAJIULUI HUNEDOARA - DEVAPlecare din Bucuresti din parcarea restaurantului Cina pe traseul:Pitesti- Rm Valcea - Tg.Jiu-Valea Jiului - Petrosani - Hateg - Deva.In traseu se viziteaza Manastirea Horezu, Manastirea Lainici,Manastirea Prislop, Castelul Huniazilor. Sosire in Deva. Cazareasi cina Hotel Deva 3*.Ziua 2. DEVA ARAD SZEGED - BUDAPESTAMic dejun. Plecare spre Budapesta pe traseul Arad - Szeged.Oprire in Szeged pentru pranz si vizita centrului orasului. Sosirela Budapesta. Cazare si cina hotel 3-4*.Ziua 3. BUDAPESTAMic dejun. Tur de oras cu autocarul si pietonal cu ghid de limbaromana. Se viziteaza: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cuLanturi, Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf. Matias. Dupa-amiaza,program liber. Ora 19.30 - plecare cu autocarul la debarcader.Croaziera nocturna cu vaporul pe Dunare si cina pe vapor. Cazarela acelasi hotel.Ziua 4. BUDAPESTA - BALATONMic dejun. Plecare spre lacul Balaton. Cazare hotel 3* intr-ofrumoasa statiune de pe malul lacului. Dejun pe cont propriu.Dupa amiaza program de plaja, baie, etc. Optional, croaziera cuvaporul pe lacul Balaton 1-2 ore. Cina.

    Ziua 5. BALATON - BUDAPESTA DEBRECEN ORADEA STATIUNEA FANTANELEMic dejun. Plecare spre tara pe traseul: Budapesta Debrecen.Popas pentru vizitarea orasului si dejun pe cont propriu.Continuam traseul spre statiunea Fantanele cu scurta oprire inOradea. Cazare si cina Hotel Bianca 3*.Ziua 6. STATIUNEA FANTANELE CLUJ TURDA ALBA IULIADupa micul dejun, plimbare prin statiune. Plecare pe traseul:Lacul Tarnita, Lacul Gilau, Cluj. Oprire pentru prinz si vizitareacentrului istoric: Statuia lui Matei Corvin, Manastirea Franciscana,Catedrala Ortodoxa, Bastionul Croitorilor, Palatul Bany, etc.Continuam drumul spre Alba Iulia. Cazare si cina la Hotel Cetate3*.Ziua 7. ALBA IULIA SEBES SIBIU Rm VALCEA PITESTI -BUCURESTIMic dejun. Vizitam prima capitala a celor 3 provincii romanesti.Vom admira cetatea Alba Iulia, Catedrala Reintregirii neamului,Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, etc. Plecare spre Sibiu, orasmedieval de o extraordinara frumusete, devenit patrimoniuUnesco. Ne vor incanta Muzeul Bruckenthal, Turnul Sfatului,Biserica Evanghelica, Podul Minciunilor. Intoarcerea in Bucurestise face traversand Valea Oltului. Popas la manastirea Coziapentru vizitare. Sosire in Bucuresti, in jurul orei 21:00.

    asigurari (storno); intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali; excursii optionale (unde e cazul).

    Preul nu include:

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    20/80

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    21/8021

    Circuite autocar 2014

    Grecia

    Austria - Bavaria

    Budapesta - Viena

    Praga - Viena

    Cehia - Germania - Austria

    Istanbul

    Capadokkia

    Turcia - Marele Tur

    Serbia - Croatia-Muntenegru

    Muntenegru Circuit + Sejur

    Elvetia - Austria - Italia

    Venetia

    Italia-Grecia

    Italia-Croatia

    Franta-Germania

    Franta - Elvetia

    Polonia - Germania - Cehia

    Polonia - Tarile Baltice - Sankt Petersburg

    Marele Tur Al Germaniei

    Benelux - Germania

    Paris - Londra

    Anglia - Benelux

    Anglia - Scotia - Irlanda

    Anglia - Irlanda - Irlanda De Nord

    Spania Costa Brava

    Spania-Portugalia

    Tarile Nordice

    Scandinavia-Tarile Baltice

    Ukraina

    EarlyBookin

    g-20%-vala

    bil30.11

    EarlyBookin

    g-15%-vala

    bil31.12

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    22/8022

    CIrCuIte autoCar 2014

    GRECIA

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana in pat

    suplimentarCopil 6-12 ani

    26.05; 20.09 319 95 299 259

    Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

    Grup minim 40 pers.

    asigurari (storno, medicala) intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;

    transport local in Atena; excursiile optionale (minim 25 participanti): Cap Sunion (15

    Eur/pers), Croaziera in Golful Saronic cu masa pe vas (90 Eur/pers), Peloponez (30 Eur/pers); alte servicii decat cele mentionate in program;

    Preul nu include:

    transport cu autocar, clasicat minim 2*; 6 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*;

    vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptulde a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

    Preul include:

    ZIUA 1. BUCURESTIPlecare din Bucuresti (ora 21:00) din parcarea de la Ateneu(Restaurant Cina) spre Grecia.ZIUA 2. MANASTIREA RILA SALONIC - PARALIA (780 km)In drum spre Paralia, vizitam Manastirea Rila, cea mai marebiserica ortodoxa din Bulgaria. Continuam cu turul de oras alSalonicului, oras cosmopolit, al doilea ca marime din Grecia. Vomvizita: Turnul Alb, Biserica Sf.Dumitru, Arcul lui Galeriu, Rotonda.Sosire in Paralia. Program liber in statiune. Cazare.ZIUA 3. PARALIA KALAMBAKA - ATENA (520 km)Mic dejun. Plecare spre Atena. Popas in Kalambaka pentru a vizitaComplexul Monahal Meteora. Sosire in Atena pentru cazare.ZIUA 4. ATENADupa micul dejun, incepem vizita capitalei elene: Piata Omonia,Parlamentul, Universitatea, Biblioteca, Piata Sintagma, StadionulOlimpic si nu in ultimul rand, situl arheologic Acropole. Dupa-amiaza, program liber in Atena sau excursie optionala la CapSunion pentru a admira apusul de soare in Templul lui Poseidon.Cazare la acelasi hotel din Atena.ZIUA 5. ATENAMic dejun. Program liber in Atena. Optional, croaziera pe MareaEgee in in Insulele Egyna, Poros, Hydra. In Egyna, vom vizita

    Manastirea Sfanta Treime, unde se aa moastele Sf. Nectarie;in Poros, vom admira ruinele Templului lui Poseidon si Turnulcu Ceas (simbolul insulei). Hydra cea mai frumoasa insula agolfului Saronic, se remarca prin padurile de pini si plantatiile demaslini, prin casele cocotate pe dealuri si stradutele inguste.Intoarcere la Atena pentru cazare.ZIUA 6. ATENAMic dejun. Program liber in Atena. Optional, excursie cu autocarulin Peloponez. Traversand Canalul de Corint (lungime 6 km) vomajunge in Micene, orasul antic care se remarca prin Colonia Anticasi Mormantul lui Agamemnon. Urmeaza Nafplion, localitatepitoreasca si port la Marea Egee. Continuam cu Epidavros undevom vizita teatrul antic care are cea mai buna acustica din lume.Cazare Atena.ZIUA 7. ATENA TERMOPILE - MANASTIREA SF. PARASCHIVA -PARALIA (520 km)Mic dejun. Plecare spre Serres. Pe traseu, popas la Termopilepentru a vizita Monumentul lui Leonida. Ajungand in ValeaTembi, traversam Podul Indragostitilor si ajungem la BisericaSntei Paraschive, construita in stanca. Sosire si cazare in Paralia.ZIUA 8. PARALIA - BUCURESTI (780 km)Mic dejun. Plecare spre Bucuresti.

    EarlyBooking-20%-valabil30.11EarlyBooking -15%- valabil31.12

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    23/80

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    24/8024

    CIrCuIte autoCar 2014

    BUDAPESTA VIENA

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana in pat

    suplimentar Copil 6-12 ani

    01.06; 03.09; 249 99 229 199

    29.07 259 99 239 209

    Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 40 pers.

    Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km)Plecare din Bucuresti (ora 06:00) din parcarea de la Ateneu(Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta.Ziua 2. BUDAPESTA - Szentendre, Visegrad, Esztergom - VIENA(290 km)Mic dejun. Tur de oras: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cuLanturi, Bastionul Pescarilor, Catedrala Sf. Matias. Excursie peValea Dunarii, cu superbele orasele istorice: Szentendre, Visegrad(Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom (Catedrala incoronariiregilor Ungariei). Traseul continua spre Viena. Cazare in Viena.Ziua 3. VIENADupa micul dejun, incepem vizitarea capitalei austriece cucelebrul bulevard Ring si cladirile sale monumentale: Opera,Primaria, Teatrul National, Universitatea, Palatul Hourg sicentrul vechi cu Domul Sf. Stefan. Dupa amiaza, vizitarea PalatuluiSchonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi program liber in Viena.Optional, o seara de neuitat in parcul de distractii Prater. CazareViena la acelasi hotel.

    Ziua 4. VIENAMic dejun. Program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelordin Palatul Hourg sau shopping pe Mariahilfer Strasse.Optional, excursie la Mayerling si Heilingenkreuz unde vomvizita celebrul pavilion de vanatoare unde in 1889, printul Rudolf,unicul u al Imparatului Franz Josef al Austriei a fost gasit mort.Din acel moment, acest pavilion a fost transformat in manastire.La Heilingenkreuz, vom vizita manastirea cisterciana intemeiatain anul 1133 de catre Imparatul Leopold al III-lea al Austriei.Intoarcere la Viena si cazare la acelasi hotel.Ziua 5. VIENA BRATISLAVA - BUDAPESTA (285 km)Mic dejun. Program liber in Viena sau optional, shopping laCentrul Comercial Auhof. Dupa pranz, plecare spre Bratislava.Scurt tur de oras. Continuam deplasarea spre Budapesta undese organizeaza optional o croaziera pe Dunare cu cina. Cazare laBudapesta.Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (835 km)Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie detrac si formalitatile vamale.

    asigurari (storno, medicala); intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;

    excursiile optionale (minim 30 participanti): Prater (8 Eur/pers), Meyerling+Heilinkreuz (15 Eur/pers), shopping Auhof (5

    Eur/pers), croaziera la Budapesta cu cina (30 Eur/pers).

    Preul nu include: transport cu autocar, clasicat minim 2*;

    5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*; vizitele cuprinse in program;

    ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorulnu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din

    strainatate);

    Preul include:

    EarlyBooking-20%- valabil 30.11EarlyBooking-15%- valabil 31.12

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    25/8025

    PRAGA VIENA

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana in pat

    suplimentarCopil 6-12 ani

    15.06; 07.08; 08.09 265 95 245 225

    Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

    Grup minim 40 pers.

    Ziua 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km)Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu(Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta.Ziua 2. BUDAPESTA - Szentendre, Visegrad, Esztergom BRATISLAVA - PRAGA (540 km)Mic dejun. Excursie pe Valea Dunarii, cu superbele orasele istorice:Szentendre, Visegrad (Castelul lui Matei Corvin) si Esztergom(Catedrala incoronarii regilor Ungariei). Traseul continua spreBratislava. Scurta vizita in capitala Slovaciei: Catedrala Sf.Martin,Poarta Sf. Martin, Piata Mare, Faleza Dunarii. Se continuadeplasarea spre Praga cu tranzitarea Slovaciei si Moraviei. Cazarein Praga.Ziua 3. PRAGAMic dejun. Turul Orasului de Aur: Hradul cu grandioasa CatedralaSf. Vit, pitorescul cartier Mala Strana, celebrul Pod Carol, PiataOrasului Vechi cu Primaria si Ceasul Astronomic, Josefov Cartierul evreiesc si Piata Venceslav. Dupa-amiaza, programliber pentru a explora pe cont propriu centrul orasului. Optional,croaziera cu masa pe Vltava. Cazare in Praga.Ziua 4. PRAGAMic dejun. Timp liber in Praga sau excursie optionala la Karlstein

    si Karlovy Vary - cea mai celebra statiune din Cehia, cunoscutapentru izvoarele minerale termale si hotelurile care au atrascelebritati ca Petru cel Mare si Goethe, ca si aristocratia tuturortimpurilor. Cazare in Praga.Ziua 5. PRAGAMic dejun. Program liber in Praga sau optional, excursie laDresda, capitala land-ului Saxonia, unul din cele mai frumoaseorase germane. In turul de oras vom admira: Opera, Domul,Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc si CastelulDresda. Intoarcere la Praga pentru cazare.Ziua 6. PRAGA - VIENA - BUDAPESTA (540 km)Mic dejun. Dimineata devreme, plecare spre Viena. Turpanoramic: Ringul si cladirile sale monumentale: Opera, Primaria,Teatrul National, Universitatea, Palatul Hourg si centrul vechicu Domul Sf. Stefan. Sosire si cazare la Budapesta. Daca timpulpermite, optional croaziera pe Dunare cu cina.Ziua 7. BUDAPESTA - BUCURESTI (835 km)Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie detrac si formalitatile vamale.

    asigurari (storno, medicala); intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;

    transportul local in Praga; excursiile si vizitele optionale (minim 30 participanti):

    Karlovy Vary Karlstein (35 eur/pers), Dresda (30 Eur/pers),croaziera cu cina pe Vltava (25 eur/pers), croaziera cu cina la

    Budapesta (30 eur/pers).

    Preul nu include:

    transport cu autocar modern, clasicat 3*; 6 cazari cu mic dejun in hoteluri 3*;

    vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul

    nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din

    strainatate).

    Preul include:

    EarlyBooking-20%- valabil 30.11EarlyBooking -15%- valabil31.12

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    26/80

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    27/80

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    28/8028

    CIrCuIte autoCar 2014

    CAPPADOKIA FASCINATIE SI MISTER

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana in pat

    suplimentarCopil 6-12 ani

    30.05; 19.09 299 99 279 249

    08.08 309 99 289 259

    Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

    Ziua 1. BUCURESTI - ISTANBUL (650 km)Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu(Restaurant Cina), pe ruta Ruse- Edirne- Istanbul. Sosire si cazarela Istanbul.Ziua 2. ISTANBULMic dejun. Intreaga zi o dedicam vizitarii metropolei care seintinde pe 2 continente: Moscheea Albastra, Biserica SfantaSoa, si Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul).Dupa-amiaza, program liber pentru vizitarea Bazarului. Optional,croaziera pe Bosfor. Cazare in Istanbul.Ziua 3. ISTANBUL CAPPADOKIA (750 km)Dupa micul dejun deplasare spre Cappadokia. Seara cazare sicina la Nevsehir.Ziua 4. CAPPADOKIA: GOREME UCHISARMic dejun. Vom vizita Uchisar, cu uriaul su turn de cenusavulcanica pentru a admira panorama Cappadokiei, iar apoi nevom deplasa n valea Goreme unde mulimea bisericuelordltuite n piatr de generaii de protocretini alctuiau unimportant centru monastic. Dup-amiaza vom face o plimbareprin Urgup, renumit pentru atelierele sale de covoare anatoliene.Cazare i cin la acelai hotel.Ziua 5. CAPPADOKIA: KAYMAKLIMic dejun. Ne vom deplasa n Valea Ihlara pentru a admiracanionul creat de raul Melendiz, rul Cappadokiei, dup care

    vom cobor n orasul subteran Kaymakli, loc de refugiu spat pe8 nivele, din care 4 au fost amenajate ca muzeu, apoi vom treceprintre Courile Znelor i ne vom plimba n valea Zelve, ceacare a fost locuit pn relativ curnd, n sec. XX. Optional: searadervis cu muzica si dansuri traditionale. Cazare i cin la acelaihotel.Ziua 6. KONYA - ANKARA (490 km)Dupa micul dejun, Plecare spre Konya, pe vechiul Drum alMatasii via Aksaray. In Konya, vechea capitala a sultanatuluiSelgiucid de Rum, patria dervisilor rotitori si a muzicii su, seviziteaza mormantul lui Mevlana Gelaledin-Al-Rumi, cel mai marepoet mistic persan, ai carui discipoli se considera dervisii. Secontinua drumul spre Ankara pentru cazare.Ziua 7. ANKARA - ISTANBUL (455 km)Dupa micul dejun, vizita la Muzeul Civilizatiei Anatoliene siMausoleul Ataturk. Plecare spre Istanbul. Cazare.Ziua 8. ISTANBUL - BUCURESTI (635 km)Mic dejun. Inainte de a pleca spre Bucuresti, ne vom opri la BisericaRomaneasca, ctitorie a domnitorului Constantin Brancoveanu sila Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, considerata in modsimbolic cea mai inalta autoritate a lumii ortodoxe. Apoi ne vomcontinua drumul catre tara, ajungand seara, in functie de trac side formalitatile vamale.

    asigurari (storno, medicala); intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;

    croaziera pe Bosfor (cca 20 eur/pers), seara dervis (cca 30eur/pers);

    alte servicii decat cele mentionate in program.In Turcia se achita (obligatoriu) 10 eur/pers. pentru ghizii

    locali.

    Preul nu include:

    transport cu autocar modern, clasicat minim 2*; 7 cazari cu mic dejun, inclusiv 3 cine in hoteluri de 3-4*;

    vizitele cuprinse in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu

    are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice dinstrainatate).

    Preul include:

    Grup minim 40 pers.

    EarlyBooking-20%-valabil30.11

    EarlyBooking -15%- valabil31.12

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    29/8029

    TURCIA - MARELE TUR

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana in pat

    suplimentarCopil 6-12 ani

    10.06; 23.09 459 129 439 419

    01.07; 05.08; 26.08; 09.09 475 129 455 435

    Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiiibeneciaza de reducere daca sunt cazati incamera cu doi adulti.

    Ziua 1. BUCURESTI - ISTANBUL (650 km)Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu(Restaurant Cina), pe ruta Ruse- Edirne- Istanbul. Sosire si cazarela Istanbul.Ziua 2. ISTANBULMic dejun. Intreaga zi o dedicam vizitarii metropolei care seintinde pe 2 continente: Moscheea Albastra, Biserica SfantaSoa, si Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul).Dupa-amiaza, program liber pentru vizitarea Bazarului. Optional,croaziera pe Bosfor. Cazare in Istanbul.Ziua 3. ISTANBUL - ANKARA (455 km)Dupa micul dejun, plecare spre Ankara. Vizita la Muzeul CivilizatieiAnatoliene si Mausoleul Ataturk. Cazare in Ankara.Ziua 4. ANKARA CAPPADOKIA GOREME - UCHISAR (295 km)Mic dejun. Traseul continua prin tinutul arid din inima Anatolieispre taramul fascinant al Cappadokiei, aat parca in afaratimpului. Se viziteaza muzeul in aer liber din Valea Goremeunde multimea bisericutelor daltuite in piatra de generatii deprotocrestini alcatuiau un important centru monastic. Urmeazaapoi Uchisar, important centru turistic al regiunii. Seara cazare sicina la Nevsehir.Ziua 5. KAYMAKLI KONYA - ANTALYA (550 km)Dupa micul dejun, vom impresionati de unul din cele maireprezentative obiective ale Cappadokiei, orasul subteranKaymakli, loc de refugiu al primilor crestini. Plecare spre Konya,pe vechiul Drum al Matasii via Aksaray. In Konya, vecheacapitala a sultanatului Selgiucid de Rum, patria dervisilor rotitorisi a muzicii su, se viziteaza mormantul lui Mevlana Gelaledin-Al-Rumi, cel mai mare poet mistic persan, ai carui discipoli seconsidera dervisii. Cazare si cina in zona Antalya.Ziua 6. ANTALYA

    Mic dejun. Timp liber sau optional, Croaziera pe MareaMediterana cu masa specica. Cazare si cina la acelasi hotel dinzona Antalya.Ziua 7. PAMUKKALE - MARMARIS (455 km)Mic dejun. Plecare spre Pamukkale pentru a admira imaculateleformatiuni calcaroase (Piscina Cleopatrei). Itinerariul continuaspre Marmaris, renumita statiune de pe tarmul Mediteranei.Cazare si cina in Marmaris.Ziua 8. MARMARISMic dejun. Timp liber in statiune. Optional, croaziera in InsulaTrandarilor. In orasul Rhodos se recomanda folosireatrenuletului turistic. Se admira Portul (cu locul unde se aaColosul), Aleea Cavalerilor si Palatul Guvernamental. Intoarcerela Marmaris pentru cazare si cina la acelasi hotel.Ziua 9. BODRUM MILET - KUSADASI (295 km)Dupa micul dejun plecare spre Bodrum, orasul lui Herodot. Vizitala castelul medieval, transformat azi in muzeu de arheologiesubmarina. Drumul continua spre Kusadasi, cu o scurta oprire lacetatea antica Milet. Cazare si cina in Kusadasi.Ziua 10. EFES - CASA FECIOAREI MARIAMic dejun. Excursie la Efes, vestit oras antic. Se viziteaza sit-ularheologic cu impunatoarea biblioteca si Casa Fecioarei Maria,Mormantul Sf. Evanghelist Ioan. Dupa-amiaza program liber inKusadasi. Cazare si cina.Ziua 11. KUSADASI- BERGAMA- TROIA- CANAKKALE (420 km)Mic dejun. In drum spre Marea Marmara, scurte popasuri pentrua vizita Cetatile Pergamon si Troia. Sosire si cazare in Canakkale.Ziua 12. CANAKKALE- BUCURESTI (635 km)Mic dejun. Traversarea stramtorii Dardanele cu ferry boat-ul sicontinuarea deplasarii spre tara. Sosire seara, in functie de tracsi formalitatile vamale.

    asigurari (storno, medicala); intrarile la obiectivele turistice si serviciile de

    ghizi locali; croaziera pe Bosfor (cca 20 eur/pers),

    croaziera Rhodos (cca 55 eur/pers), croaziera

    pe Marea Mediterana cu masa (cca 30 eur/pers); transport local in Rhodos (cca 8 eur/pers);

    alte servicii decat cele mentionate inprogram.

    In Turcia se achita (obligatoriu) 10 eur/pers.pentru ghizii locali.

    Preul nu include:

    transport cu autocar modern, clasicat minim2*;

    11 cazari cu mic dejun, inclusiv 7 cine inhoteluri de 3*; ferry boat-ul la Canakkale si vizitele cuprinse

    in program; ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

    (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii laobiectivele turistice din strainatate).

    Preul include:

    Grup minim 40 pers.

    EarlyBooking-20%-valabil30.11EarlyBooking -15%- valabil31.12

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    30/8030

    CIrCuIte autoCar 2014

    SERBIA - CROATIA - MUNTENEGRU

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana in pat

    suplimentarCopil 6-12 ani

    06.06 465 159 445 415

    11.07; 22.08; 479 169 459 429

    Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiiibeneciaza de reducere daca sunt cazati incamera cu doi adulti.Obiectivele marcate cu bold italic se viziteazadoar la exterior.

    Ziua 1. BUCURESTI - BELGRAD (750 km)Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu(Restaurant Cina), pe traseul Pitesti Sibiu Arad - TimisoaraSosire si cazare la Belgrad.Ziua 2. BELGRAD - Canionul TARA - PODGORICA (420 km)Mic dejun. Scurt tur de oras. Continuam traseul spre Podgorica.

    Vom strabate Marele Canion Tara cu o lungime de circa 80 km,marginit de un perete stancos ce atinge 1300 m inaltime. Estecel mai lung si adanc deleu din Europa, al doilea din lume dupaCanionul Colorado din Statele Unite si este considerat patrimoniumondial UNESCO. Sosire si cazare in zona Podgorica.Ziua 3. PODGORICA KOTOR - DUBROVNIK SINJ (400 km)Dupa micul dejun, ne indreptam spre Boka Kotorska - cel mai sudicord din Europa. Popas in Kotor, oras ce conserva arhitecturasi inuenta venetiana. Urmeaza Dubrovnik, supranumit si PerlaAdriaticii, al carui centru istoric si forticatii sunt printre celemai bine conservate in Europa: Poarta Pile, Stradun, ManastireaFranciscana, Catedrala Sf. Blasiu, P rci. Dupaamiaza, plecare spre Sinj pentru cazare.Ziua 4. SINJ SPLIT ZADAR - OPATIJA (450 km)Mic dejun. Plecare spre Split, cel mai mare oras de pe Coasta

    Dalmata, al carui centru pastreaza un monument unic: Pi Dici cu Peristilul si Catedrala, stradute medievaleintortocheate, elegante fatade gotice si renascentiste. Urmamspre nord Coasta Dalmata. Popas in orasul Zadar pentru un turpietonal in centrul istoric al orasului. Cazare in Opatija.Ziua 5. FARMECUL MARII ADRIATICEMic dejun. Program liber pentru a va bucura de soare, plaja siapa incredibil de limpede a Adriaticii. Cazare la acelasi hotel inOpatija.

    Ziua 6. OPATIJA - PARCUL NATIONAL PLITVICE - OPATIJA (370 km)Mic dejun. In aceasta zi vom vizita Parcul National Plitvice, ceamai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, declarat inanul 1979 patrimoniu mondial UNESCO. Reprezinta un sistemcarstic format din 16 lacuri, unite ntre ele de raul Plitvice siprin zeci de cascade spectaculoase. Padurile dese de pin care

    ancheaza sistemul carstic adapostesc ursi, lupi i diferitespecii de pasari. Cel mai mare lac este lacul Kozjak (navigabil).Intoarcere la Opatija pentru cazare.Ziua 7. INSULA KRK - PENINSULA ISTRIA (325 km)Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor sau excursieoptionala in Insula Krk si Peninsula Istria. Cazare la Opatija.Ziua 8. TRIESTE (150 km)Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor, sau excursieoptionala in Trieste unul din marile porturi de la Marea Adriatica.Se viziteaza Piazza dellUnita dItalia in care vom admiraPrimaria,P gv si Fantana construita in 1750 evocandcele 4 continente, apoi Catedrala San Giusto si Cs misi nu in ultimul rand faleza si portul cu o panorama exceptionala.Intoarcere in Opatija pentru cazare.Ziua 9. POSTOJNA LJUBLJANA - BUDAPESTA (585 km)

    Mic dejun. Plecare spre Slovenia. La Postojna vom vizita celebrapestera (intrarea nu este inclusa), fenomen carstic de exceptiein Europa, ce atrage anual milioane de vizitatori. Optional, vizitain capitala Sloveniei - Ljubljana: centrul istoric cu Primaria, cele 3poduri peste Ljublianica. Plecare spre Budapesta, unde, se poateopta pentru o croaziera pe Dunare cu cina, prilej de a admiraBudapesta noaptea. Cazare in Budapesta.Ziua 10. BUDAPESTA- BUCURESTI (835 km)Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in functie detrac si formalitatile vamale.

    asigurari (storno, medicala); intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;

    excursiile si vizitele optionale (minim 30participanti): Insula Krk si Peninsula Istria (35

    eur/pers), Trieste (25 eur/pers), Ljubljana (5 eur/pers), croaziera cu cina pe Dunare la Budapesta

    ( 30 eur/pers); supliment pentru 5 cine la hotel in Opatija (60eur/pers);

    supliment aer conditionat la hotel in Opatija(30 eur/pers).

    alte servicii decat cele mentionate inprogram.

    Preul nu include:

    transport cu autocar modern, clasicat minim2*;

    9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*; vizitele cuprinse in program;

    ghid insotitor din partea agentiei pe traseu(insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la

    obiectivele turistice din strainatate).

    Preul include:

    Grup minim 40 pers.

    EarlyBooking

    -20%-valab

    il30.11

    EarlyBooking

    -15%-valabil

    31.12

  • 7/22/2019 Catalog Circuite 2014

    31/8031

    MUNTENEGRUCircuit + Sejur

    Date de plecareLoc in

    camera dublaLoc in

    camera singleA 3-a persoana in pat

    suplimentarCopil 6-12 ani

    25.06; 02.09; 419 109 399 359

    21.07 459 139 439 409

    Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneciaza dereducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.Obiectivele marcate cu bold italic se viziteaza doar la exterior.

    Ziua 1. BUCURESTI - BELGRAD (750 km)Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu(Restaurant Cina), pe traseul Pitesti Sibiu Arad Timisoara.Sosire si cazare la Belgrad.Ziua 2. BELGRAD - Canionul TARA - RIVIERA MARII ADRIATICE(420 km)Mic dejun. Scurt tur de oras. Continuam traseul spre Podgorica.Vom strabate Marele Canion Tara cu o lungime de circa 80 km,marginit de un perete stancos ce atinge 1300 m inaltime. Estecel mai lung si adanc deleu din Europa, al doilea din lume dupaCanionul Colorado din Statele Unite si este considerat patrimoniumondial UNESCO. Cazare in zona Budva.Ziua 3-4. FARMECUL MARII ADRIATICEMic dejun. Program liber pentru a va bucura de soare, plaja siapa incredibil de limpede a Adriaticii. Cazare si cina la acelasihotel. Optional, croaziera in golful Boka. Se pleaca in portulTivat pana in frumoasa statiune Herceg Novi unde apa mariieste de o asemenea claritate ca te-ndeamna la inot si relaxare.Continuam croaziera catre Insula Gospa Od Skrpjela. Este oinsula articiala creata din roci si nave vechi scufundate incarcatecu pietre. Conform legendei, la ecare intoarcere dintr-un voiajreusit, marinarii aruncau cate o piatra in golf. Treptat a aparutaceasta insulita. In anul 1452, pe aceasta insula a fost construitao biserica ortodoxa sarba, care a fost preluata in 1632 de bisericaromanao-catolica, sub denumirea de Biserica Maicii Domnului.

    Modernizata in anul 1722,