Catalog-SkodaRapid Spaceback 2014

19
SIMPLY CLEVER NOUA ŠKODA RAPID SPACEBACK NOUA ŠKODA RAPID SPACEBACK

description

Prezentare Skoda Rapid

Transcript of Catalog-SkodaRapid Spaceback 2014

  • SIMPLY CLEVER

    NOUA KODA RAPID SPACEBACKNOUA KODA RAPID SPACEBACK

  • De obicei, spaiul n care ne simim cel mai bine este cel la construcia cruia am contribuit. Emoiile noastre, temperamentul i creativitatea de care dm dovad se reflect n acesta, fcndu-l s devin un spaiu personal. Este casa, apartamentul, camera, grdina noastr... sau noua KODA Rapid Spaceback. O main care v ofer spaiul n care avei ocazia de a v exprima propria personalitate.

    Cnd privii la Rapid Spaceback, n ceea ce privete dimensiunile spaiului interior, acest hatchback compact ofer pasagerilor din spate cel mai mult spaiu n zona genunchilor i capului, din segmentul su. Portbagajul este cel mai mare din clasa sa. De asemenea, acest automobil este excepional i din perspectiva posibilitilor de individualizare. Sunt disponibile att de multe elemente asupra crora putei decide. Oferim multe detalii atractive, care subliniaz designul sportiv al mainii, inclusiv un plafon panoramic de dimensiuni mari i jante din aliaj negre, de 17". De asemenea, avem rspunsuri i atunci cnd vine vorba despre grija fa de mediul nconjurtor. Versiunea GreenLine are un consum de numai 3,8 l/100 km i emisii de C02 de 99 g/km, iar cele mai multe motorizri sunt disponibile n versiuni Green tec.

    Noua KODA Rapid Spaceback v ofer ocazia rar de a avea un automobil care v reflect stilul i atitudinea. i confer o nou senzaie de spaiu.

    Va schimba modul n care percepei spaiul.

  • Un combi, un coup i un hatchback ntr-o singur main.

  • Creai-o s fie spaiul dumneavoastr.

  • Designul exterior ntoarce privirile. Plafonul din sticl le ridic din interior.

  • Ambalajele de la diferite gustri pot fi puse n recipientul pentru resturi, care apoi poate fi scos i golit cu uurin. Recipientul pentru resturi poate fi introdus n compartimentele de depozitare din panourile uilor fa sau spate. Compartimentele de depozitare din ambele portiere din fa mai ofer loc i pentru depozitarea unei sticle de 1,5 litri.

    Compartimentul nchis de depozitare, situat n partea inferioar a bordului, n faa pasagerului din dreapta oferului poate rci buturile, n cazul automobilelor cu sistem de aer condiionat Climatronic.

    Spaiile pentru depozitare i detaliile Simply Clever cresc nivelul practic i confortul mainii dumneavoastr i v ajut s pstrai ordinea n interior. De exemplu, compartimentul pentru ochelari, poziionat deasupra oglinzii retrovizoare, va fi apreciat mai ales de oferii care schimb ochelarii de soare cu cei de vedere nainte de a conduce.

    Dispozitivele externe pot fi transportate n siguran n suportul multimedia, poziionat n suportul dublu pentru buturi din consola central.

    Suportul pentru tichetul de parcare este poziionat pe partea oferului, la marginea parbrizului, fiind astfel ntr-o locaie foarte vizibil.

    Unul dintre numeroasele elemente Simply Clever este situat sub scaunul oferului. Acolo se regsete un buzunar special, pentru vesta reflectorizant, ceea ce face ca aceasta s fie imediat la ndemn n cazul n care avei nevoie de ea. Cotiera pentru locurile din spate, care are integrate dou suporturi pentru

    pahare, ofer pasagerilor de pe aceste locuri posibilitatea de a se bucura de cltorie, dar i de buturile lor rcoritoare.

    Rapid Spaceback ofer spaiul necesar i pentru sticle, cutii sau termosuri n suporturile pentru buturi situate vizavi de locurile din spate i n compartimentele de depozitare din portierele spate. Buzunarele din sptarele scaunelor din fa sunt ideale pentru lucrurile pe care dorii s le pstrai la ndemn n timpul cltoriei.

    La mainile care dispun de cotier n spate, putei crea o deschidere ntre compartimentul pentru pasageri i cel de bagaje, ceea ce v permite s transportai cu uurin obiecte mai lungi.

    Cotiera din fa, care ascunde un compartiment

    de depozitare pentru obiecte de dimensiuni mici, crete nivelul de

    confort, att pentru ofer, ct i pentru pasagerul

    din fa. Printre detaliile Simply Clever se numr

    buzunarele de pe partea lateral interioar a

    sptarelor din fa, unde putei pstra o hart, un

    telefon mobil etc.

  • Caracterul unic al modelului Rapid Spaceback este subliniat de caracteristicile de design care sunt att deosebite, ct i funcionale. Plafonul panoramic, construit n ntregime din sticl cu tent nchis, va conferi tuturor pasagerilor senzaia de spaiu precum i o minunat perspectiv asupra cerului. Maina poate fi dotat i cu un plafon din sticl extins peste cea de-a cincea portier sau cu blocuri optice spate de culoare nchis.

    Privind la Rapid Spaceback din spate sau din lateral vei observa imediat stilul sportiv al mainii. n timp ce liniile curate i precise de pe prile laterale sugereaz dinamic i spaiu, elementele din spate indic proporii echilibrate i detalii funcionale, precum eleronul de pe plafon i suprafeele reflectorizante liniare, de pe bara din spate. Plcua de nmatriculare este poziionat ntre suprafeele angulare, care devin un element esenial de identificare a noilor modele KODA.

    Muchiile ascuite ale farurilor i proiectoarelor de cea

    sunt unul dintre elementele caracteristice ale limbajului

    de design KODA. Zonele inferioare ale farurilor

    au suprafee unghiulare, reminiscene din elegana cristalurilor de Boemia. n

    privina funcionalitii, dotarea opional de vrf sunt farurile

    cu xenon plus proiectoarele de cea cu funcie cornering

    i lumini de zi.

    Graie montanilor B i C, de culoare neagr, geamurile laterale creeaz o zon vitrat uniform, care sugereaz un spaiu interior mare. SunSet, geamurile spate cu un grad mai mare de opacitate, subliniaz elegana exteriorului i protejeaz pasagerii din spate de razele solare.

    Designul seciunii frontale a modelului Rapid Spaceback aparine n mod evident gamei Rapid, care a introdus noul limbaj de design al mrcii KODA, definind astfel forma i compoziia elementelor exterioare individuale.Farurile curg lin de la grila frontal caracteristic. Sigla KODA se remarc perfect pe fundalul marginii rotunjite a capotei, deasupra ramei cromate a grilei.

    Blocurile optice spate, de dimensiuni mari, care se ntind i pe lateral, au forma tipic a literei C,

    caracteristic designului mrcii KODA. Sigla

    Rapid este poziionat lng blocul optic din

    dreapta, spate.

  • Compartimentul pentru bagaje, cu cele mai bune valori din clasa sa, ofer o capacitate de baz de 415 litri i, prin rabatarea sptarelor locurilor din spate, acesta se extinde la o valoare impresionant de 1.380 litri. Dac este necesar, putei rabata doar unul sau dou sptare pentru a obine mai mult spaiu pentru bagaje, n timp ce n spate rmne disponibil loc pentru un pasager.

    Racleta pentru ghea montat pe clapeta rezervorului va fi imediat

    disponibil n momentul n care avei nevoie de ea. Pe scurt, vei ncepe s

    apreciai detaliile Simply Clever ale modelului Rapid Spaceback nc de la

    primul nghe.

    Setul de plase, care const din dou plase verticale i una orizontal pe podea, v permite s ancorai cu uurin diverse obiecte, n aa fel nct acestea s nu se mite n timp ce conducei.

    Prin utilizarea crligelor rezistente din portbagaj,

    putei atrna att sacoe, ct i echipament de

    camping i alte obiecte care s-ar putea deteriora

    n timpul cltoriei. Putei extinde opiunile de

    depozitare ale mainii cu compartimentele de depozitare din spatele

    pasajelor roilor din spate.

    Podeaua portbagajului, situat la nivel mediu, faciliteaz manipularea bagajelor prin reducerea diferenei de nivel dintre podea i marginea de ncrcare a portbagajului, precum i prin nivelarea treptei create prin rabatarea sptarelor locurilor din spate. Aceast dotare Simply Clever va oferi, de asemenea, i un spaiu de depozitare ascuns.

    Dac revenii dintr-o cltorie i trebuie s transportai echipament ud sau murdar, putei pur i simplu s ntoarcei covoraul cu dou fee, cu faa cauciucat n sus.

    Covoraul cu dou fee din portbagaj este acoperit cu material textil elegant pentru cltoriile n care nu transportai niciun obiect care ar putea murdri maina.

    Graie detaliilor i soluiilor Simply Clever, cltoriile zilnice vor deveni i mai plcute. Multe dintre acestea pot fi gsite n compartimentul pentru bagaje.Polia portbagajului poate fi demontat i depozitat n poziia pliat atunci cnd ncrcai obiecte mai mari, iar dup descrcarea acestora, ea poate fi readus la poziia iniial, rapid i simplu.

  • Bordul, care se asorteaz cu stilul curat al designului exterior, este aranjat n aa fel nct oferul s poat observa totul de la prima privire. Toate comenzile de pe bord i de pe ua oferului sunt uor de acionat i sunt poziionate acolo unde oferul se ateapt s le gseasc. Rapid Spaceback este dotat exclusiv cu un volan cu 3 spie, disponibil n cteva versiuni.

    Versiunea de vrf este un volan multifunconal, mbrcat n piele, cu elemente cromate i benzi decorative, n acelai stil ca i bordul.

  • Unitatea radio Swing cu tuner i anten dual,

    i redare CD, CD-MP3 i CD-WMA v va oferi

    o audiie excelent i entertainment n

    cltoriile lungi.

    Senzaiile i confortul dumneavoastr interior vor fi augmentate de ornamentele din oel inoxidabil pentru pedale.

    Volanul multifuncional cu 3 spie permite controlarea unitii radio cu ajutorul butoanelor din partea stng i a display-ului Maxi DOT sau alternativ a unui telefon, cu butoanele din dreapta.

    Versiunea de top a panoului de instrumente este dotat cu display-ul Maxi DOT, care nu furnizeaz doar date de la computerul de bord (consum mediu, autonomie etc.), ci i date provenite de la alte echipamente ale automobilului, precum sistemul de aer condiionat i sistemul de navigaie.

    n plus fa de pstrarea unei viteze preselectate,

    pilotul automat v permite creterea sau

    reducerea vitezei fr a utiliza pedalele. Aceast

    funcie este controlat de un buton situat pe

    lateralul manetei pentru pilot automat.

    La automobilele dotate cu geamuri electrice n fa i spate, comenzile sunt poziionate comod pe panoul uii oferului.

    Cu sistemul de navigaie Amundsen+, care este controlat prin intermediul unui display cu ecran tactil de 5'', mai mult ca sigur c nu v vei rtci n locuri necunoscute. n plus fa de multiplele sale funcii, sistemul poate afia informaii de la sistemul de aer condiionat Climatronic i, graie MDI (Mobile Device Interface), i de la dispozitivele externe.

    Putei alege ntre o transmisie manual fiabil (imaginea din stnga), care permite schimbarea precis a treptelor de vitez i micarea facil i pe distane scurte a manetei de viteze i este disponibil cu cele mai multe dintre motorizrile oferite. Transmisia automat DSG (Direct Shift Gearbox), cu 7 trepte de vitez, oferit mpreun cu motorul 1.4 TSI/90kW sau 1.6 TDI/66kW, mbin avantajele transmisiilor manuale cu cele ale transmisiilor automate. Aceasta permite acceleraii excelente i pstreaz motorul n plaja de turaii optim. Cu un stil de condus economic putei obine un consum de carburant i emisii de CO2 reduse. Cele mai multe versiuni de motorizare sunt oferite n versiune Green tec, i astfel dotrile lor standard includ sistemul Start-Stop i funcia de recuperare a energiei de frnare.

  • tergtorul Aero din spate aplic o presiune egal pe toat lungimea sa.Automobilul este, de asemenea, dotat cu tergtoare fa Aero.

    Spltoarele telescopice

    integrate pstreaz farurile

    perfect curate.

    * Valabil pentru rile din UE.

    Airbag-urile laterale fa sunt proiectate pentru a proteja zona pelvian i cutia toracic a oferului i pasagerului din fa n cazul unui impact lateral. Tetierele fa sunt reglabile pe nlime.

    Automobilul poate fi dotat cu o a treia tetier n partea din spate, creat pentru pasagerul de pe locul din mijloc.

    V putei ncrede n sigurana oferit de Rapid Spaceback, chiar i n condiii extreme. Pe lista de dotri standard este inclus o gam larg de elemente de siguran, precum ESC (sistemul electronic de control al stabilitii) inclusiv ABS (sistem de prevenire a blocrii frnelor) i ase airbag-uri.* Airbag-urile pentru cap, care sunt o dotare standard, creeaz un perete n momentul n care sunt declanate, protejnd astfel capul pasagerilor din fa i spate de poteniale rniri.

    Airbag-urile cu volum mare, pentru ofer i pasagerul din fa, se activeaz mpreun cu sistemele de pretensionare a centurilor de siguran, care literalmente v ancoreaz n locul potrivit, din centrul scaunului. Automobilul poate fi dotat cu funcia de dezactivare a airbag-ului pasagerului din fa, n aa fel nct s putei plasa un scaun pentru copii pe acest loc.*

  • Sistemul Start-Stop oprete automat motorul, de exemplu n timp ce ateptai

    la semafor sau atunci cnd v micai uor, ntr-un ir de maini. Prin apsarea pedalei de ambreiaj, motorul repornete

    automat. oferul poate dezactiva sistemul Start-Stop prin intermediul

    unui buton poziionat pe consola central. Reducerea sarcinii asupra

    motorului si funcionarea mai economic sunt asigurate cu ajutorul funciei de

    recuperare a energiei, care permite utilizarea eficient a energiei cinetice a

    mainii pentru rencrcarea bateriei.

    Automobilele KODA GreenLine reflect eforturile noastre constante de a reduce nivelul emisiilor de CO2. Soluiile tehnice foarte avansate permit mbinarea grijii excepionale fa de mediul nconjurtor cu confortul din timpul condusului. Rapid Spaceback GreenLine dispune, printre alte modificri, de sistemul Start-Stop i funcia de recuperare a energiei de frnare. Modelul are un propulsor diesel 1.6 TDI CR DPF/66kW, care ofer un consum mixt de 3,8 l/100 km, la un nivel al emisiilor de CO2 de numai 99 g/km.Versiunea GreenLine poate fi identificat cu ajutorul siglei originale de pe grila frontal.

    Sigla original GreenLine poate

    fi gsit i pe a cincea portier.

    Lista de dotri standard include jante din oel de 15", cu capace n dou culori, create special pentru versiunea GreenLine i anvelope cu rezisten redus la naintare.

    Versiunea GreenLine poate fi dotat cu jante din aliaj Carme, de 15", i anvelope cu rezisten redus la naintare.

  • Jante din aliaj Savio, de 17", cu design negru mat.

    Proteciile pentru noroi, din spate, protejeaz asiul de noroi i pietre.

    Covoraul din cauciuc pentru portbagaj, care poate fi curat cu uurin doar cu ap, va proteja excelent tapieria de murdrie.

    Tava din plastic, cu margini nalte, previne murdrirea sau deteriorarea tapieriei. Tava poate fi scoas uor i golit sau tears.

    Jante din aliaj Savio, de 17", cu design negru lucios.

    Perna de protecie de sub scaunul copilului protejeaz tapieria scaunului mpotriva uzurii i murdriei.

    Proteciile decorative pentru praguri, cu inserii din aluminiu, protejeaz eficient pragurile de deteriorri mecanice, atunci cnd intrai i ieii din main.

    Folia pentru bara din spate protejeaz bara i pragul de ncrcare al portbagajului, n timp ce benzile triunghiulare mbuntesc vizibilitatea mainii dumneavoastr.

    Folia transparent pentru protecia barei din spate este un accesoriu esenial pentru cei care transport frecvent obiecte care ar putea zgria sau deteriora bara din spate.

    Setul de plase previne micarea obiectelor mici i putei vedea cu uurin unde ai pus diverse lucruri.

    n funcie de versiunea de motorizare, crligul de remorcare detaabil v va permite s tractai o remorc cu frne, de pn la 1.200 kg.

    Scrumiera din consola central poate avea utilizri multiple, inclusiv ca spaiu de depozitare pentru obiecte de dimensiuni mici.

    Scaunul pentru copii ISOFIX DUO plus Top Tether va asigura nivelul maxim de siguran i confort pentru micuii pasageri deoarece, n plus fa de centurile Isofix, scaunul este fixat i cu ajutorul sistemului Top Tether, pe partea din spate. Scaunul poate fi reglat n trei poziii (aezat, relaxat i culcat) i este proiectat pentru copii de la 9 kg pn la 18 kg.

    Cutia termoelectric pentru rcire, cu o capacitate de 20 de litri, pstreaz mncarea rece i proaspt.

    Grilajul din portbagaj, montat n spatele scaunelor din spate, previne ptrunderea bagajelor n cabina pasagerilor. Aceasta maximizeaz utilizarea portbagajului sau permite transportul n siguran al animalelor dumneavoastr de companie.

    Pe suportul de baz al plafonului putei ataa n siguran alte bare i suporturi, cum ar fi un suport pentru biciclete, o cutie pentru schiuri sau snowboard-uri etc.

    Cnd vei pleca n concediul de iarn, vei aprecia utilitatea sacului pentru schiuri, n care putei pune pn la patru perechi de schiuri.

    Husa de protecie pentru locurile din spate previne murdrirea sau deteriorarea interiorului. Vei aprecia acest produs atunci cnd prietenul dumneavoastr patruped v va nsoi ntr-o cltorie.

    Acest capitol prezint produse din gama Accesorii Originale KODA.Unele componente din producia de serie pot diferi fa de specificaiile actuale.

  • Versiunea de echipare Elegance este disponibil n dou versiuni de culori. Prima are tapierie bej i bordul i panourile portierelor ntr-o combinaie negru Satin/bej Stone. A doua opiune ofer tapierie neagr pentru scaune i bordul i panourile portierelor ntr-o combinaie negru Satin/negru Satin.Ambele versiuni dispun de elemente de decor argintiu satinat sau le putei alege pe cele opionale negru Piano. Interiorul are multe elemente cromate, precum ornamentele de pe volan, ramele gurilor de ventilare i altele.

    Versiunea de echipare Ambition ofer fie tapierie neagr, din material textil, cu bordul i panourile portierelor n combinaia negru Satin/negru Satin, sau tapierie n combinaia de culori gri/negru i bordul i panourile uilor n combinaia negru Satin/gri Lava. Ambele versiuni dispun de elemente de decor Grafit Metalic sau putei alege elemente de decor opionale argintiu satinat sau alb Piano. Interiorul este accentuat i cu elemente cromate precum mnerele interioare ale portierelor i multe altele.

  • Versiunea de echipare Active are scaune cu tapierie gri/negru. Bordul i panourile uilor sunt disponibile fie n combinaia negru Satin/negru Satin sau negru Satin/gri Lava.

    Interiorul exclusiv Dynamic reprezint o dotare opional pentru versiunile de echipare Elegance i Ambition. Putei alege materialul tapieriei pentru scaune ntr-o combinaie rou/negru sau argintiu/negru. Bordul, cu elemente de decor alb Piano i panourile portierelor, sunt disponibile n combinaia negru Satin / negru Satin. n funcie de nivelul de echipare, putei mbogi interiorul cu multe ornamente cromate.

  • Interior Ambitionmaterial textil gri/negru

    Interior Activematerial textil gri/negru

    Interior Elegancematerial textil negru

    Interior Ambitionmaterial textil negru

    Interior Dynamic* Ambition, Elegancematerial textil argintiu/negru

    Interior Dynamic* Ambition, Elegancematerial textil rou/negru

    * Dotare opional.Interior Elegancematerial textil bej

    Colour Colour code Interior

    Black Grey Beige

    Alb Candy 9P9P

    Galben Sprint special F2F2

    Rou Corrida 8T8T

    Albastru Pacific Z5Z5

    Alb Moon metalizat 2Y2Y

    Verde Raliu metalizat P7P7

    Albastru Denim metalizat G0G0

    Albastru Race metalizat 8X8X

    Argintiu Brilliant metalizat 8E8E

    Bej Cappuccino metalizat 4K4K

    Metal Grey metalizat F6F6

    Rou Rio metalizat 6X6X

    Negru Magic perlat 1Z1Z

    Combinaia de culoare a vopselei caroseriei i culoare a interiorului:

    foarte bun

    bun

    combinaia nu este recomandat

    Alb Candy Galben Sprint special

    Negru Magic perlat

    Albastru Race metalizat Alb Moon metalizat

    Argintiu Brilliant metalizat

    Albastru Pacific Rou Corrida

    Verde Raliu metalizat Albastru Denim metalizat

    Bej Cappuccino metalizat Metal Grey metalizat Rou Rio metalizat

    Jante oel 6.0J x 15" cu anvelope 185/60 R15 i capace Dakara

    Jante aliaj uor Camelot 7.0J x 17" cu anvelope 215/40 R17

    Jante aliaj uor Ray 7.0J x 17" cu anvelope 215/40 R17, cu design negru

    Jante oel 5.0J x 14" cu anvelope 175/70 R14 i capace Metis

    Jante aliaj uor Antia 7.0J x 16" cu anvelope 215/45 R16

    Jante aliaj uor Dione 7.0J x 16" cu anvelope 215/45 R16

    Jante aliaj uor Carme 6.0J x 15" cu anvelope 185/60 R15

  • 1,4

    59

    1,463

    1,706

    1,500

    1,940

    13.8

    16.5

    2,602877 825

    4,304

    1,0

    14

    98

    088

    7

    64

    415 l842

    1,4

    18

    1,4

    28

    1,0

    04

    Specificaii tehnice

    Motor 1.2 MPI/55 kW 1.2 TSI/63 kW 1.2 TSI/77 kW 1.4 TSI/90 kW 1.6 TDI CR DPF/66 kW 1.6 TDI CR DPF/66 kW GreenLine 1.6 TDI CR DPF/77 kW

    Motor pe benzin Motor supraalimentat pe benzin, sistem de injecie direct de nalt presiune

    Motor supraalimentat pe benzin, sistem de injecie direct de nalt presiune

    Motor supraalimentat pe benzin, sistem de injecie direct de nalt presiune

    Motor supraalimentat dieselsistem common rail de injecie

    direct de nalt presiune

    Motor supraalimentat dieselsistem common rail de injecie

    direct de nalt presiune

    Motor supraalimentat dieselsistem common rail de injecie

    direct de nalt presiuneNr. cilindrii/Cilindree (cc) 3/1,198 4/1,197 4/1,197 4/1,390 4/1,598 4/1,598 4/1,598Putere maxim/turaie (kW/min-1) 55/5,400 63/4,800 77/5,000 90/5,000 66/4,200 66/4,200 77/4,400Cuplu maxim/turaie (Nm/min-1) 112/3,750 160/1,5003,500 175/1,5504,100 200/1,5004,000 230/1,5002,500 230/1,5002,500 250/1,5002,500Norme de emisii EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5 EU5Combustibil Benzin fr plumb,

    RON 95/91*Benzin fr plumb,

    RON 95/91*Benzin fr plumb,

    RON 95/91*Benzin fr plumb,

    RON 95Diesel Diesel Diesel

    PerformaneViteza maxim (km/h) 172 180 193 203 182 184 190Accelerare 0100 km/h (s) 13.8 11.7 10.2 9.4 11.9 (12.1) 11.9 10.3Consum combustibil 99/100 (l/100 km) urban 8.0/8.1** 6.5/5.9*** 6.9/6.3*** 7.4/6.8*** 5.6/4.8*** (5.6) 4.5 5.6/4.8*** extra-urban 4.5/4.6** 4.4/4.3*** 4.6/4.2*** 4.8/4.6*** 3.7/3.4*** (3.9) 3.4 3.7/3.4*** mixt 5.8/5.9** 5.1/4.9*** 5.4/5.0*** 5.8/5.4*** 4.4/3.9*** (4.5) 3.8 4.4/3.9***Emisii CO2 (g/km) 134/137** 119/114*** 125/116*** 134/125*** 114/104*** (118) 99 114/104***Diametru de bracaj (m) 10.9 10.9 10.9 10.9 10.9 10.9 10.9

    Transmisie Traciune Fa Fa Fa Fa Fa Fa FaAmbreiaj Acionat hidraulic,

    monodisc uscat Acionat hidraulic,

    monodisc uscat Acionat hidraulic,

    monodisc uscat Dublu ambreiaj coaxial,

    acionat electro-hidraulicAcionat hidraulic, monodisc

    uscat, (Dublu ambreiaj coaxial, acionat electro-hidraulic)

    Acionat hidraulic, monodisc uscat

    Acionat hidraulic, monodisc uscat

    Cutie de viteze Manual, 5 trepte Manual, 5 trepte Manual, 6 trepte Automat, DSG, 7 trepte Manual, 5 trepte (Automat, DSG, 7 trepte)

    Manual, 5 trepte Manual, 5 trepte

    WeightMasa proprie versiune de baz cu ofer cu greutate de 75kg (kg) 1,130 1,150 1,170 1,225 1,260 (1,280) 1,258 1,260

    Sarcina util incl. ofer i dotri suplimentare (kg)

    535 535 535 535 535 535 535

    Masa total maxim (kg) 1,590 1,610 1,630 1,685 1,720 (1,740) 1,718 1,720Masa maxim trailer fr frne (max. kg) 560 570 580 610 630 (640) 630Masa maxim trailer cu frne 12% (max. kg) 750 900 1,100 1,200 1,200 1,200

    Caroserie 5 locuri, 5 ui, bi-compartimentat Dimensiuni exterioareCoeficient aerodinamic Cw 0.3040.311 (n funcie de versiunea de motor) Lungime (mm) 4,304

    Lime (mm) 1,706asiu nlime (mm) 1,459Puntea fa Suspensii McPherson cu brae inferioare triunghiulare i bar stabilizatoare Ampatament (mm) 2,602Puntea spate Bar de torsiune cu brae compuse Ecartament fa/spate (mm) n funcie de versiunea de motor 1,463; 1,457/1,500; 1,494Sistem de frnare Sistem hidraulic de frnare cu dublu-circuit n diagonal, asistat cu vacuum Garda la sol (mm) 134 frne fa Discuri de frn ventilate, cu etrier cu un singur piston frne spate Tamburi; alternativ discuri de frn n funcie de versiunea de motorizare Dimensiuni interioareDirecie Sistem de direcie cu pinion cremalier, cu servodirecie electromecanic Spaiu lateral fa/spate (mm) 1,418/1,428Jante 5.0J x 14"; 6.0J x 15" Spaiu efectiv pentru cap fa/spate (mm) 1,014/980Anvelope 175/70 R14; 185/60 R15 Spaiu pentru bagaje (max. l)

    fr roat de rezerv, cu sptar banchet sus/jos 415/1,380Capacitate maxim rezervor combustibil (l) 55 cu roat de rezerv valorile sunt mai mici cu 31 l

    Valorile specificate (cu excepia celor marcate cu **) sunt valabile pentru modelul standard, fr dotri opionale suplimentare.

    * Utilizarea unui carburant cu cifr octanic mic poate afecta performanele motorului. ** La gol, cu echipament cntrind peste 1.090 kg.

    *** Valabil pentru versiunea Green tec.- Versiunea GreenLine nu este disponibil cu crlig de remorcare.

    Accesorii

    Breloc

    apc baseball

    Tricou Polo

    Notebook

    Prosop cu uscare ultra-rapid

    Informaii generale SERVICE KODA

    Lsai-v automobilul pe mini sigure! Avei motive ntemeiate s alegei un partener de service autorizat koda.

    V oferim calitate de prim clasAutomobilul Dumneavoastr are nevoie de tehnologie avansat. Din acest motiv, partenerii de service autorizai koda dein unelte speciale i sisteme de diagnoz de calitate care, n combinaie cu procedurile tehnologice recomandate de ctre productor, asigur funcionalitatea i fiabilitatea perfect a automobilului Dumneavoastr.

    Echip profesionist, instruit de ctre productorStandardele tehnologice n continu cretere utilizate la acest automobil necesit calificarea profesional corespunztoare a echipei. Pentru a satisface aceste cerine, productorul organizeaz cu regularitate sesiuni de instruire a echipelor din centrele de service autorizate, pentru a le oferi acestora informaii de ultim or, importante pentru desfurarea activitii.

    Motto-ul nostru: fii coreci i sinceri cu clienii Consilierea atent, profesionist i prietenoas a clienilor la preluarea comenzii este la fel de important pentru noi ca i realizarea lucrrilor de reparaii i ntreinere. Aceste cerine sunt monitorizate n permanen de ctre serviciul intern de control al calitii serviciilor oferite.

    Gam complet de servicii: Serviciile de reviziePentru ca automobilul Dumneavoastr s rmn n condiie perfect i funcional pentru o perioad lung este esenial ca partenerul Dumneavoastr de service autorizat koda s efectueze reviziile cu regularitate. Caietul de service v informeaz cnd trebuie s facei revizia. Service de tinichigerie i vopsitorieConform instruciunilor productorului, deteriorrile survenite asupra caroseriei i a zonelor vopsite n urma unui accident vor fi reparate de ctre partenerul Dumneavoastr de service autorizat koda, ntr-un mod profesionist, conform informaiilor furnizate de ctre productor, utiliznd piesele originale koda. Acest lucru este important, nu doar pentru sigurana Dumneavoastr personal, ci i pentru funcionalitate i pentru a menine valoarea automobilului Dumneavoastr. Main la schimb Partenerii de service autorizat koda v pot oferi o main la schimb pentru perioada de reparaie sau de revizie. Serviciile de remorcare i livrare a automobiluluiDac nu putei aduce Dumneavoastr automobilul la centrul de service koda, un partener de service autorizat koda va stabili o ntlnire cu Dumneavoastr pentru a ridica automobilul. Autoturismul va fi livrat napoi dup ce lucrrile programate au fost finalizate.

    Serviciile enumerate reprezint doar o parte din gama larg de servicii oferite de koda. Aceast ofert poate varia n funcie de ar. V rugm s consultai partenerul Dumneavoastr de service autorizat koda pentru mai multe detalii i informaii privind gama de servicii i condiiile specifice oferite.

    ACCESORIILE ORIGINALE KODA

    Accesoriile originale v ofer scaune pentru copii, bare longitudinale pentru plafonul portbagajului, jante de aliaj uor, parasolare i multe altele. Consultai distribuitorul Dumneavoastr autorizat koda pentru oferta complet.PIESELE DE SCHIMB ORIGINALE KODA

    Piesele de schimb originale koda sunt identice cu cele utilizate la asamblarea automobilelor koda. Productorul autovehiculelor cunoate cel mai bine ce piese corespund optim unei anumite funcionaliti i parametrii pe care trebuie s-i respecte pentru o funcionare adecvat a automobilului.

    SiguranaPiesele originale koda sunt identice cu cele folosite pentru asamblarea, n fabric, a mainilor koda. Utilizarea materialelor i tehnologiilor de calitate superioar, garanteaz c vei conduce n siguran i fr griji.

    Disponibilitatea koda Auto ofer o gam cuprinztoare de piese i elemente de dotare utilizate n producia automobilului i nu se concentreaz doar pe piesele cu rulaj mare. Piesele originale koda sunt furnizate i dup ncetarea produciei respectivului model.

    Durat de via ndelungat Utilizarea materialelor de nalt calitate i a tehnologiilor de producie de vrf n producerea pieselor originale koda asigur fiabilitatea i durata de via ndelungat a acestora.

    Protecia mediului nconjurtor Gama de piese originale koda include piese de schimb a cror producie nu afecteaz ntr-un grad ridicat mediul nconjurtor prin deeuri, cldur n exces i poluarea apei.

    INFORMAII PE INTERNET

    La adresa www.skoda.ro sunt disponibile informaii menite s v ajute la alegerea automobilului care se potrivete cel mai bine necesitilor Dumneavoastr datorit descrierilor detaliate i fotografiilor cu toate modelele noastre.

    FINANARE KODA

    S cumperi un autoturism koda poate fi chiar mai uor dect i nchipui. koda v ofer mai multe posibiliti de creditare sau leasing pentru oricare model din gam. Nu conteaz dac dorii s utilizai maina n interes personal sau de serviciu, noi oferim soluii financiare confom fiecrui client n parte. Doar ntrebai oricare dintre distribuitorii koda autorizai despre soluiile de finanare disponibile. Vei fi foarte surprins s aflai ct de multe poate s fac koda pentru dumneavoastr.

    VNZRILE PENTRU PARCURI AUTO

    Fie c parcul dumneavoastr auto este mic sau mare, fie c suntei un client din sectorul privat sau din sectorul public, koda Auto i reeaua sa de distribuitori autorizai v stau la dispoziie. Oferim produse i servicii adaptate necesitilor dumneavoastr de afaceri i financiare, inclusiv asisten de prim clas pentru clieni, un portofoliu de servicii ce corespunde cerinelor specifice ale clienilor corporativi i o calitate superioar a automobilelor, accesoriilor i serviciilor de ntreinere, ce garanteaz costuri reduse de utilizare i de meninere a parcului dumneavoastr auto.

  • Logo-ul ecologic exprim faptul c koda Auto contientizeaz, i asum rspunderea i intenioneaz s obin o dezvoltare durabil a companiei i o atitudine prietenoas fa de via i natur.

    Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei koda Auto este dezvoltarea i fabricarea unor produse care s fie ct de ecologice posibil de-a lungul diferitelor etape ale vieii acestora, concentrndu-se n principal asupra selectrii de materiale reciclabile. Automobilele noastre koda sunt produse prin utilizarea unor tipuri inovatoare de tehnologii, n centre de producie moderne, care ndeplinesc cele mai stricte criterii. Protecia anticoroziune a componentelor vopsite ale automobilului se bazeaz exclusiv pe cataforeza fr plumb (KTL) i pe vopsele solubile n ap.

    Strategia companiei noastre include limitarea consumului de carburant i a emisiilor. Prin urmare, motoarele koda Auto respect standardele referitoare la emisii n vigoare. Oferim, de asemenea, motoare diesel prevzute cu filtre de particule diesel (DPF). Toate produsele realizate de koda Auto respect legile i regulamentele cu privire la protecia solului i a apei. Ca urmare a acestor activiti, automobilele koda ndeplinesc cerinele tehnice, de siguran, calitative i ecologice. koda Auto contribuie la meninerea unui mediu nconjurtor curat i ofer mobilitate i confort clienilor si.

    R20

    220

    10

    /13Anumite modele incluse n acest catalog sunt prezentate cu echipamente suplimentare, care nu sunt incluse neaprat n dotrile

    standard. Toate detaliile privind datele tehnice, designul, dotrile, materialele, garaniile i aspectul automobilului erau actualizate n momentul tipririi catalogului. Totui, productorul i rezerv dreptul de a realiza orice tip de modificri (inclusiv modificri ale parametrilor tehnici sau ale dotrilor individuale ale modelelor). V rugm s consultai partenerul dumneavoastr autorizat koda pentru a obine mai multe informaii privind dotrile standard i cele opionale, preurile valabile n prezent i termenii i condiiile de livrare.

    www.skoda.ro

    Partenerul dumneavoastr koda: