Catalog Educlass 2014

63
Dragi clienţi, Ne bucurăm să vă prezentăm povestea noastră. Edu Class a apărut din dorinţa de a oferi un suport profesorilor, educatorilor şi părinţilor în educarea copiilor. Ne dăm seama de provocarea pe care educaţia copiilor o reprezintă în aceste vremuri şi ne alăturăm celor care acceptă provocarea. Cum facem acest lucru? Vă propunem o varietate de jucării educative special concepute pentru dezvoltarea copiilor care le utilizează. Produsele sunt dezvoltate de parteneri de prestigiu din Marea Britanie şi SUA, precum Learning Resources, companie care crează şi dezvoltă de 25 de ani produse educaţionale inovatoare. Jucăriile Edu Class sunt premiate pentru calitatea şi utilitatea lor în stimularea dezvoltării abilităţilor copiilor şi a plăcerii lor de a învăţa, devenind astfel o sursă de încredere pentru părinţi şi pentru educatori. Produsele stimulează dezvoltarea abilităţilor şi îmbogăţirea cunoştinţelor din numeroase arii: matematică, ştiinţe ale naturii, limba engleză, lingvistică. Îmbinând perfect calitatea şi utilitatea, jucăriile Edu Class sunt o alegere potrivită pentru copii de la cele mai mici vârste. Credem că ,,Educaţia începe prin joacă” şi de aceea produsele noastre vor transforma sala de clasă într-un mediu de învăţare, dezvoltare, dar şi de joacă. Calitatea lor garantează o experienţă utilă pentru educaţia copiilor atât la grădiniţă, şcoală, cât şi acasă. Echipa Edu Class Articole pentru clasă Logică Matematică Lingvistică Motricitate Știință Jocuri de rol Jucării de lemn Artă și creativitate Instrumente muzicale Decorațiuni camera copilului Seturi și accesorii din lemn 4 10 18 36 45 71 81 60 108 110 122 113

description

 

Transcript of Catalog Educlass 2014

Page 1: Catalog Educlass 2014

Dragi clienţi,

Ne bucurăm să vă prezentăm povestea noastră. Edu Class a apărut din dorinţa de a oferi un suport profesorilor, educatorilor şi părinţilor în educarea copiilor. Ne dăm seama de provocarea pe care educaţia copiilor o reprezintă în aceste vremuri şi ne alăturăm celor care acceptă provocarea. Cum facem acest lucru? Vă propunem o varietate de jucării educative special concepute pentru dezvoltarea copiilor care le utilizează. Produsele sunt dezvoltate de parteneri de prestigiu din Marea Britanie şi SUA, precum Learning Resources, companie care crează şi dezvoltă de 25 de ani produse educaţionale inovatoare. Jucăriile Edu Class sunt premiate pentru calitatea şi utilitatea lor în stimularea dezvoltării abilităţilor copiilor şi a plăcerii lor de a învăţa, devenind astfel o sursă de încredere pentru părinţi şi pentru educatori. Produsele stimulează dezvoltarea abilităţilor şi îmbogăţirea cunoştinţelor din numeroase arii: matematică, ştiinţe ale naturii, limba engleză, lingvistică. Îmbinând perfect calitatea şi utilitatea, jucăriile Edu Class sunt o alegere potrivită pentru copii de la cele mai mici vârste. Credem că ,,Educaţia începe prin joacă” şi de aceea produsele noastre vor transforma sala de clasă într-un mediu de învăţare, dezvoltare, dar şi de joacă. Calitatea lor garantează o experienţă utilă pentru educaţia copiilor atât la grădiniţă, şcoală, cât şi acasă.

Echipa Edu Class

Articolepentru clasă

Logică

Matematică

Lingvistică

Motricitate

Știință

Jocuri de rol

Jucării de lemn

Artă și creativitate

Instrumente muzicale

Decorațiuni cameracopilului

Seturi și accesorii din lemn

410183645

7181

60

108110

122113

Page 2: Catalog Educlass 2014

54

Sonerii cu lumini și sunete pentru răspunsset 4 bucEvaluează copiii în timp ce aceștia sunt activ implicați în joc. “Game show buzzers” (spectacolul soneriilor) transformă fiecare lecție într-un adevărat joc cu patru culori diferite și sonerii distractive - claxonul trompetei, sunetul clopoțelului, soneria de la ușa de intrare. Fiecare piesă masoară 9 cm în diametru și are nevoie de baterii AAA, ce nu sunt incluse în pachet.Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

LER 3774

Preț: 93 RON

Dispozitiv cu lumini pentru răspunsLER 3767

Preț: 45 RON

Sonerii cu lumini și sunete animaleCu aceste 4 sonerii cu sunete din lumea animalelor răspunsurile vin mai repede și îi ajută pe cei mici să uite de emoțiile și stresul competiției. De asemenea, pot fi folosite în cadrul activităților cu părinții sau la clasă, pentru a capta atenția copiilor. Setul include 4 sonerii, fiecare imitând un animal domestic: vacă, cocoș, cal și câine. Necesită două baterii 2 AAA, care nu sunt incluse. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.

LER 3775

Preț: 93 RON

Sonerii spațiale Transformă orice lecție într-un joc atractiv pentru copii. Soneriile spațiale sunt prezentate în 6 modele cu design și sunete diferite (chitară electrică, laser, sunete electronice, sonerie, ,,yippee!’’ și ,,yeehaw!)”. Soneriile funcționeaza cu 2 baterii, incluse și sunt ideale pentru concursuri de cunoștințe de genul ,,Cine știe, câștigă!” Prețul este per bucată. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.

LER 3771

Preț: 24 RON

Buzzers (cu funcție de înregistrare)Activitățile desfășurate la clasă vor fi mult mai atractive pentru elevi cu aceste dispozitive pentru răspuns! Setul include 4 sonerii, fiecare fiind prevăzută cu funcție de înregistrare. Poți înregistra sunete, răspunsuri, muzică, mesaje sau chiar întrebări. Soneriile sunt pretabile pentru activități extrem de diversificate ce pot fi transformate cu ușurință într-un joc antrenant. Înregistrarea poate avea o durată maximă de 7 secunde. Dispozitivele de răspuns măsoară 9 cm în diametru și necesită câte 2 baterii tip AAA, neincluse în set. Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

LER 3769

Preț: 30 RON/ buc

Sonerii cu lumini și sunete pentru răspunsEvaluează copiii în timp ce aceștia sunt activ implicați în joc. “Game show buzzers” (spectacolul soneriilor) transformă fiecare lecție într-un adevărat joc cu patru culori diferite și sonerii distractive. Fiecare piesă măsoară 9 cm în diametru și are nevoie de baterii AAA, neincluse în pachet. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.

LER 3776

Preț: 105 RON

Art

icol

e pe

ntru

cla

Art

icol

e pe

ntru

cla

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

LER 3768 - Set de 4

Page 3: Catalog Educlass 2014

6

Art

icol

e pe

ntru

cla

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Panoul clasei organizate Cu acest panou poți organiza mai bine orele tale de curs: poți aduna lucrările copiilor și trimite note de înștiințare acasă; de asemenea, poți surprinde mai ușor evoluția celor mici. Se atârnă cu ușurință pe un perete și măsoară 72 cm x 114.5 cm. Buzunarele au dimensiuni de 23 cm x 21.5 cm și sosesc echipate cu etichete pe care poți scrie, iar apoi șterge. Cărțile și foile de lucru nu sunt incluse în pachet.Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

LER 2255

Preț: 152 RON

Panoul clasei - catalogul prezențeiO modalitate excelentă de a îi încuraja pe copii să vină la ore. Chiar și cei din grupa mică pot ști acum cine este prezent și cine nu. Poți întoarce pe verso cardul copilului care iese din clasă pentru a ști că a părăsit clasa. Dimensiuni: 80 cm lungime x 45 cm înălțime. Produsul este disponibil doar în limba engleză. Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

LER 2685

Preț: 93 RON

Panou cu buzunareLER 2206

Preț: 99 RON

Stativ ajustabilLER 2196

Preț: 350 RON

Perfect pentru activități

lingvistice

LER 2196

Rotitor pentru sala de clasă Tabla de scris poate fi un loc formidabil pentru jocuri! Utilizează acest set, desenează un cerc și împarte-l în mai multe secțiuni, iar apoi poți începe orice joc dorești. Setul include o roată distractivă pe care o poți personaliza. Rotitorul măsoară 27.5 cm. Vârsta recomandată: 4 - 10 ani.

EI-1768

Preț: 79 RON

Roata magnetică pentru clasă Transformă tabla de la școală într-un spațiu interactiv, de care se poate bucura întreaga clasă! Așează roata pe tablă și folosește-te de markerele speciale pentru a crea jocuri și activități. Posibilitățile sunt nelimitate! Setul include o roată magnetică de 40 cm, 3 carduri față-verso pe care poți scrie, iar apoi șterge și un ghid cu instrucțiuni ce conține numeroase sugestii de activități pentru profesori.Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

EI-1769

Preț: 199 RON

EI-1769

7

Art

icol

e pe

ntru

cla

LER 2206

Bureți magnetici pentru tablă“Pe locuri, fiți gata, porniți mașinuțele!”. Este mai distractiv să ștergi tabla de scris cu acești bureți în formă de mașinuță de curse. Mașinuțele alunecă ușor pe tablă, sunt magnetice, așa că vor rămâne exact acolo unde le-ai parcat. Ele sunt numerotate de la 1 la 4, astfel încât poți realiza adevărate întreceri între cei mici. Fiecare măsoară 11 cm L x 6 cm l.Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

LER 2693

Preț: 45 RON

Page 4: Catalog Educlass 2014

8

Bagheta magică Încurajează copilul să facă mișcare cu această baghetă magică! Aceasta îi dă copilului 90 comenzi distractive, are 26 de melodii ritmate și lumini intermitente. Dimensiuni: 25 cm L și 6 cm în diametru. Necesită 3 baterii AAA, neincluse. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-1253

Preț: 89 RON

Calendar educativ magnetic Acest calendar ajută copilul să înțeleagă mai bine conceptele de săptămână, lună, an sau anotimpuri. Urmărirea zilelor în acest calendar poate face ca rutina zilnică dintr-o viață de familie să fie mai distractivă. Setul vă ajută să implicați copiii în realizarea unor treburi casnice sau activități de planificare a ieșirilor, hrănirea animalelor etc. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.LER 0504 Preț: 76 RON

Art

icol

e p

entr

u c

lasă

Art

icol

e p

entr

u c

lasă

www.educlass.ro

Tuș pentru ștampile Setul de culori pentru ștampile are culori variate pentru a motiva cât mai bine elevii. Tușul are pe o parte culoarea negru, iar pe cealaltă parte verde, albastru, portocaliu, roșu, galben și violet. Materialul utilizat este non-toxic, se spală și este în conformitate cu standardele de calitate și siguranță a copiilor.Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 4275

Preț: 58 RON

Joc interactiv - Lumea animalelor Setul include 20 șabloane din spumă imprimate corespunzător unui animal (câte 4 din fiecare cele 5 modele), 3 cuburi gonflabile cu activități și un ghid cu instrucțiuni de joc. Jocul poate fi folosit simultan de către 20 de copii fiind ideal pentru grădinițe în activități educative dar și recreative. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 3363

Preț: 159 RON

Jocul micilor sportiviLER 1883

Preț: 169 RONClopoțel

electronic Clopoțelul electronic

te ajută sa atragi atenția copilului, fără a striga la el. Cum? Este foarte simplu:

selectezi un sunet din setare, înclini clopoțelul și poți auzi unul dintre cele șapte sunete distractive.

Clopoțelul este ideal pentru jocuri și pentru a încuraja ordinea din sala de clasă și comportamentul adecvat.

Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

EI-1250

Preț: 111 RON

Art

icol

e pe

ntru

cla

9

Art

icol

e pe

ntru

cla

Ștampile AlfabetCopiii adoră să ștampileze, iar tu vei fi mulțumit că învață literele alfabetului în timp ce se joacă. Cutia cu ștampile conține 26 de litere majuscule și 8 ștampile cu semne de punctuație. Un set ideal pentru a scrie prima scrisoare lui Moș Crăciun, sau prima felicitare de Paște. Acestea sunt confecționate din plastic rezistent și cauciuc. Pot fi stocate ușor în cutia în care vin ambalate, fiecare ștampiluță având locul său. Setul nu include tușieră. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 0597

Preț: 58 RON

Page 5: Catalog Educlass 2014

Preluări comenzi: 021 345 45 40 11

Logi

Logică

Utilizează pixurile împreună cu oricare set de

carduri HOT DOTS !

EI-2382R

Pix Hot Dots - CățelPixul Hot Dots Cățel dispune de mai multe efecte audio. Apasă pixul interactiv Hot Dots și îti va răspunde instantaneu cu o lumină verde și un sunet pozitiv dacă răspunsul este corect sau cu o luminiță roșie și un sunet specific dacă acesta este incorect. Răspunsurile pe care pixul le oferă sunt în limba engleză: “excelent”, “foarte bine”, “bravo”, “pe aproape “ și “mai încearcă”. Sunetele pot fi oprite pentru a exersa în liniște. Pixul funcționează cu 2 baterii AAA, neincluse în pachet. Pixul Hot Dots poate fi folosit doar împreună cu cardurile Hot Dots. Vârsta recomandată: 3 - 10 ani

EI- 2350

Preț: 59 RON

Carte interactivă - Ace and Kat at the A to Z StoreEI- 2380R

Preț: 105 RON

Carte interactivă - Ace and Kat’s Goodtime BandEI- 2381R

Preț: 105 RON

Carte interactivă - Ace and Kat Go CampingEI- 2382RPreț: 105 RON

Carte interactivă - Ace and Kat’s Undersea AdventureEI- 2383R

Preț: 105 RONSet Hot Dots - 4 cărți interactivePornește împreună cu cățelușul poznaș într-o călătorie antrenantă. Ai la dispoziție 4 cărticele interactive și pixul Hot Dots - Cățel. Citeste cu atenție apoi răspunde folosind pixul magic. Fiecare carte are 24 pagini cu 10 activități. Acestea urmăresc dobândirea și exersarea cunoștintelor de bază legate de alfabet și vocabular, socotit, culori, forme și antrenarea gândirii logice. Vârsta recomandată: 3 - 6 ani

EI- 2384

Preț: 119 RON

Pix Hot Dots - KittyPixul Hot Dots are o nouă înfățișare în 2012 - Pisica Kitty. Pixul Hot Dots dispune de mai multe efecte audio. Apasă pixul interactiv Hot Dots și îti va răspunde instantaneu cu o lumină verde și un sunet pozitiv, dacă răspunsul este corect sau cu o luminiță roșie și un sunet specific dacă acesta este incorect. Răspunsurile pe care pixul le oferă sunt în limba engleză. Sunetele pot fi oprite pentru a exersa în liniște. Pixul funcționează cu 2 baterii AAA, neincluse în pachet. Pixul Hot Dots poate fi folosit doar împreună cu cardurile Hot Dots. Vârsta recomandată: 3 - 10 ani

EI- 2349

Preț: 59 RON

Page 6: Catalog Educlass 2014

12

Joc de logică - iTrax

LER 9279

Preț: 99 RON

Joc de logică - MENTAL BLOXUnul dintre cele mai bune jocuri de logică. Îndeplinește fiecare cerință specificată în cardurile de activități folosind aceste forme geometrice 3D extrem de haios colorate! Gândește logic, concentreză-te și mută piesele cu grijă astfel încât construcția ta să rămână în picioare! Pentru și mai multă distracție, antrenează-ți prietenii sau familia în acest joc dându-le chiar tu sarcini dintre cele mai complicate! Jocul dezvoltă gândirea logică, răbdarea, atenția. Setul include: 20 carduri cu activități, 20 piese din plastic rezistent reprezentând 4 forme geometrice diferite, colorate extrem de vesel, ghid de activități. Formele măsoară 5 cm. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 9280

Preț: 125 RON

Joc Cursa SpațialăEști pregătit pentru prima ta călătorie în spațiu? Invită și câțiva prieteni pentru mai multă distracție! Veți avea la dispoziție 4 nave spațiale, marcate cu diferite culori electrizante. Concentrează-te, respectă instrucțiunile și încearcă să fii primul care termină cursa. Setul include: rachetă, 4 nave spațiale cu mâner, 4 baze de aterizare, 24 bile colorate în 4 culori vii, instrucțiuni. Jocul este potrivit pentru 2 - 4 jucători. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

EI-2909

Preț: 129 RON

Joc- Întrecerea bucătarilorVisezi să fii cel mai tare chef din bucătărie? Acum ai ocazia! Competiția va fi una strânsă însă! Setul include: 12 figurine bucătar, 18 jetoane cu alimente, 128 cărți de joc, clepsidră, instrucțiuni. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

EI-3451

Preț: 76 RON

Joc de cărți - Potrivește culorileEI-3010Preț: 35 RON

Log

ică

12

Logi

Jocul formelor geometriceLER 0289

Preț: 140 RON

Forme magnetice mariLER 9863

Preț:105 RON

Joc de modele - TangramUită-te cu atenție, dar gândește repede! Acest joc de strategie implică elevii într-o întrecere de a potrivi formele între ele și de a acoperi planșetele, astfel încât primul care termină este câștigător. Aruncă zarul și selectează forma care este arătată. Set pentru 2 - 4 jucători. Vârsta recomandată: 7 - 11 ani.

EI-3106

Preț: 105 RON

Joc Modele și șabloaneFolosiți aceste seturi de șabloane cu 6 forme și 6 culori diferite pentru a explora simetria, măsurarea liniară și a ariei, fracțiile și rezolvarea de probleme. Setul include 124 de șabloane din plastic și 36 de carduri. Vârsta recomandată: 4 - 13 ani.

LER 0335

Preț: 111 RON

Log

ică

13

Logi

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 7: Catalog Educlass 2014

14

Logi

15

Logi

Cum se joacă: - Rotește spinnerul dublu pentru a vedea câte oase aduni, pierzi sau iei de la ceilalți jucători sau dacă aștepți runda următoare - Adună cu atenție oasele în castronelul ce ți-a fost alocat la începutul jocului - Câștigă jucătorul care a strâns cele mai multe oase.

Veverița vicleanăPrietenilor din pădure le este foame și au nevoie de ajutor! Copiii rotesc spinul de joc și, cu ajutorul clipsului în formă de veveriță, culeg ghindele în funcție de culoare și numărul indicat de acesta. Pentru a câștiga jocul, copilul trebuie să potrivească ghindele corect în trunchiurile de arbori. Prin potrivirea culorilor copilul își dezvoltă gândirea strategică, coordonarea mână-ochi și abilitățile motorii fine. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

EI-3405

Preț: 115 RON

Prânzul cățelușei ShelbyHaideți să numărăm oasele pe care le găsește cățelușa Shelby pe plajă. Rotița ne va spune ce acțiune urmează să faci și câte oase ai de colectat de pe plajă. Jocul dezvoltă abilități de numărare, adunări ușoare și de coordonare ochi-mână. Set pentru 2-4 jucători. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

EI-3408

Preț: 115 RON

ABC-ul fructelorEști pe lista invitaților la cea mai grozavă petrecere! Cu siguranță vei participa alături de prietenii tăi, așa că distracția poate începe. Setul coține: 26 litere, dispozitivul papagal, spinner triplu, 4 table de joc. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

EI-3412

Preț: 115 RON

www.educlass.ro

Tărăboiul ratonului – culori și atributeAjută ratonul să se îmbrace! Aruncă zarul și alege articolul de îmbrăcăminte potrivit, folosindu-te de indicii (culori și atribute). Ai grijă la fața zarului inscriptionată cu lenjerie, altfel vei rămâne fără costumație. Primul jucător care adună 5 costumații diferite câștigă. Jocul conține 4 carduri cu ratoni, 20 de carduri cu costumații și două zaruri. Set pentru 2- 4 jucători.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

EI-1734

Preț: 69RON

Cursa roboțeilorPe locuri, fiți gata... start! Porniți rapid în cursă pentru a găsi roboțelul potrivit! Vei câștiga doar dacă vei fi cel mai iute! Setul include: tablă de joc, dispozitiv de atribute, 20 de jetoane în 4 culori, instrucțiuni. Jocul este potrivit pentru 2-4 jucători și poate fi jucat și de cei mai mici fără a fi necesar să știe să citească.Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

EI-2889

Preț: 99 RON

Joc de cărți - Adoptă o pisicuță!Cu siguranță toți copii iubesc pisicuțele. Cine va reuși oare să adopte mai multe? Setul include: 7 jetoane cu suport de susținere înfățisând pisicuțe, 28 cărți de joc cu obiecte diverse, instrucțiuni. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

EI-1874

Preț:70 RON

Joc - Adoptă un cățeluș!Dacă iubești animalele, sigur vei îndrăgi acest joc! Adună-ți prietenii, urmați regulile jocului și vedeți cine reușește să adopte mai mulți cățeluși, descoperind la ce se gândește fiecare animăluț! Setul include: 7 jetoane cu suport de susținere înfățisând cățeluși, 28 cărți de joc cu obiecte diverse, instrucțiuni. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

EI-1875

Preț:70 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 8: Catalog Educlass 2014

Dăm startul activităților acvatice educative cu SMART SPLASH!

Rățuște cu cifre - set 10 bucRățuștele îi ajută pe cei mici să își dezvolte abilitățile de numărare. Pe spatele lor au puncte, iar pe burtică se află scrise numerele corespunzătoare. Setul conține 10 rățuște de aceeași dimensiune. Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 7301

Preț: 89 RON

Jocul ‘’Crabi cu litere’’Copiii se vor distra de minune cu cei 26 de crabi micuți care se prind între ei și care au pe o parte literele mici ale alfabetului, iar pe cealaltă parte literele mari. Crabii pot fi prinsi între ei astfel încat să formeze alfabetul sau cuvinte simple. Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 7306

Preț: 89 RON

Pinguini colorațiFiecare pinguin are o pălăriuță care se potrivește cu colacul fie în funcție de culoare, fie de formă. Copiii vor învăța astfel să potrivească obiecte în funcție de cele două criterii. Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 7308

Preț: 89 RON

Bărcuțe colorateCele opt bărcuțe au catarge detașabile care se potrivesc însă doar cu bărcuța de aceeași culoare. Sunt utile pentu învățarea culorilor și dezvoltarea îndemânării. Vârsta recomandată: 2 - 6 ani.

LER 7307

Preț: 89 RON

Broscuțe țestoase cu forme - set 16 bucBroscuțele țestoase îl vor ajuta pe cel mic să învețe culorile și diferite forme: stea, cruce, cerc, pătrat, dreptunghi, triunghi, precum și forme ovale. Vârsta recomandată: 2- 6 ani.

LER 7303

Preț: 89 RON

16

Logi

Gândește, potrivește și învață! Activități distractive cu animăluțe poznașe ce te vor învăța cifre, litere, culori și forme. Jocurile SNAP-n-LEARN sunt ideale pentru dezvoltarea abilităților motorii fine.

Buburuze cu cifreFiecare buburuză stimulează copiii să își folosească mânuțele pentru a trage piesele și astfel să își îmbunătățească abilitățile motrice fine.

Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 6700

Preț: 89 RON

Omizile colorateOmizile ajută copiii să își îmbunătățească abilitățile de motricitate fină, de realizare a modelelor, de recunoaștere a culorilor.

Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 6701

Preț: 89 RON

Fluturași cu formeÎncurajează copilul să asambleze aripile fluturașilor și să potrivească piesele pentru învățarea formelor; pentru recunoașterea și învățarea culorilor. Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 6702

Preț: 89 RON

Elefănței cu cifreElefănțeii îi vor ajuta pe cei mici să își îmbunătățească abilitățile de motricitate fină, de recunoaștere a culorilor, să își dezvolte abilitățile matematice și să învețe să numere până la 10.

Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 6703

Preț: 89 RON

Crocodili cu litereÎnvață rapid literele mici și mari de tipar! Privește cu atenție piesele și potrivește-le astfel încât să ai pe fiecare crocodil litera mica și litera mare de tipar. Setul include 13 crocodili inscriptionați pe ambele părți. Piesele sunt depozitate într-o găletușă specială, evitându-se pierderea lor. Jocul este excelent totodată și pentru dezvoltarea îndemânării.

Vârsta recomandată: 2-6 ani

LER 6704

Preț: 89 RON

17

Logi

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 9: Catalog Educlass 2014

Forme geometrice moi - 12 pieseLER 6120

Preț: 93 RON

Set construcție - Forme 3DDescoperă formele geometrice asamblând corect piesele! Jocul îi inițiază pe cei mici în tainele geometriei plane și spațiale, exersând totodată logica și îndemânarea. Setul include 80 bețisoare (drepte și curbe) în culori și dimensiuni diferite (13.5 cm, 8.5 cm și 5.5 cm), 40 conectori (măsurând 2.5 cm diametru), 15 carduri față-verso cu activități, instrucțiuni. Cu ajutorul pieselor realizate din plastic plăcut la atingere, copiii vor putea construi forme geometrice 2D și 3D. Setul poate fi folosit simultan de către mai mulți copii fiind ideal pentru a fi folosit în activități desfășurate în grădinițe și școli. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 1773

Preț: 146 RON

Set construcție - Forme geometriceDescoperă magia transformării unui simplu pătrat într-un cub cu ajutorul acestui set. Jocul îi va introduce pe cei mici în tainele geometriei plane și spațiale printr-un simplu joc de logică! Activitățile matematice vor fi mult mai distractive! Piesele colorate îi vor ajuta pe copii să construiască rapid forme geometrice 2D și 3D. Setul include: 122 bețisoare drepte si curbe, în 3 lungimi diferite (13.5 cm, 8.5 cm si 5.5 cm), 48 conectori (măsurând 2.5 cm diametru), toate depozitate într-o găletușă. Numărul mare de piese permite utilizarea jocului simultan de către mai mulți copii, fiind perfect pentru activitătile desfășurate în scoli și grădinițe.Vârsta recomandată: 5-9 ani.

LER 1776

Preț: 175 RON

Forme geometrice - MINI (Set 8 buc)Descoperă corpurile geometrice folosind acest set. Pachetul include 8 forme geometrice din plastic: cub, con, cilindru, prismă triunghiulară, prisma dreptunghiulară, prisma hexagonală, piramidă triunghiulară și piramidă pătrată. Formele măsoară: 1,5 cm, 2,5 cm, 3,5 cm, respectiv 4,5 cm. Vârsta recomandată: 5-9 ani.

LER 0913

Preț: 35 RON

Set de matematică - pinguinii pe gheațăSetul acesta ajută copiii să învețe practicând diferite activități de matematică. Elevii vor învăța și exersa cunoașterea numerelor pozitive și negative, a operațiilor matematice, a ecuațiilor. Rigla afișează pe orizontală numere de la -25 la 25 pe față, iar pe verso numerele sunt dispuse pe verticală. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 3311

Preț: 159 RON

Magicianul matematiciiFă o magie și scoate iepuri din pălărie în timp ce înveți și probabilități! Copiii dobândesc abilități strategice, punându-și mintea la contribuție prin analiza rezultatelor. Pachetul cuprinde 36 iepurași de plastic realizați în două dimensiuni și trei culori, o rotiță, ghid de activitate și pălăria de magician ce măsoară 15 cm H și 18 cm diametru Vârsta recomandată: 4 - 7 ani.

LER 6226

Preț: 139 RON

Cum se joacă:

Jucătorii primesc câte trei piese și încep să construiască

ecuații matematice.

Prima persoană care rămâne fără piese strigă “încă trei”.

Acest puzzle de cuvinte încrucișate poate fi rearanjat în

orice moment.

Utilizează ultima piesă cu numere și castigă!

Joc de cuvinte încrucișate (matematic)Ai la dispoziție provocări nenumărate pentru copilul tău prin acest joc ce testează și formează abilități. Setul include 150 de piese, tablă de joc, foaie pentru păstrarea scorului și un ghid de activitate. Set pentru 2 - 8 jucători.Vârsta recomandata: 6 - 10 ani.

LER 5030

Preț: 134 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 4018

Mat

emat

ică

19

Mat

emat

ică

Page 10: Catalog Educlass 2014

20

Forme geometrice mari - set 14 buc Copiii învață mai ușor să estimeze, să măsoare și să compare aria, volumul și capacitatea. Formele au dimensiuni de 3, 5, 6 sau 10 cm pentru o comparație facilă, iar designul lor clar le permite copiilor să observe toate unghiurile și laturile. Formele 3D din plastic pot de asemenea să fie umplute cu substanțe solide sau lichide. Pachetul include și un ghid de activitate. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

LER 3209

Preț: 175 RON

Forme geometrice GeoSolids - 10 pieseFormele geometrice transparente realizate din plastic durabil, ce măsoară 15 cm, ajută copilul să învețe să recunoască formele și mărimile. Setul dezvoltă

interesul pentru matematică, oferind numeroase posibilități de activități de învățare. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

LER 3208

Preț: 99 RON

10cm

LER 3209

Carduri activități - Învățăm formele geometriceLER 0991

Preț: 64 RON

8cm

Forme geometrice pliante cu imaginiLER 4356

Preț: 152 RON

20

Mat

emat

ică

Forme geometrice GeoSolids

Formele geometrice transparente realizate din plastic durabil, ce măsoară 5 cm, ajută copilul să învețe să recunoască formele și mărimile. Setul cuprinde forme geometrice precum: cub, dreptunghi, cilindru, piramidă și poliedre. Dezvoltă interesul pentru matematică, oferind numeroase posibilități de activități de învățare. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

LER 0918

Preț: 99 RON

21

Forme geometrice din plasticUn set de piese luminoase și mari, din plastic, care fac geometria mult mai distractivă. Piesele au o dimensiune de 8 cm și ilustrează relațiile dintre arie, volum, formă și mărime. Pachetul include: con, sferă, semisferă, cub, cilindru, prismă rectangulară, prismă triunghiulară, prismă hexagonală, piramidă pătrată și piramidă triunghiulară, precum și notițe pentru profesori. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

LER 0922

Preț: 116 RON

Forme geometrice pliantePachetul este perfect pentru învățarea tactilă și pentru ilustrarea simetriei, a perimetrului, a ariei suprafeței și a volumului. De asemenea, exercițiile de formare a mulțimilor după o însușire, apoi treptat, după două sau mai multe însușiri (culoare, formă, mărime, grosime) reprezintă adevărate exerciții de clasificare a figurilor geometrice, după un criteriu dat. Setul cuprinde forme geometrice bi și tridimensionale: cilindre, pătrate, piramide, cuburi, prisme rectangulare, conuri, prisme hexagonale, piramide triunghiulare și prisme triunghiulare.Vârsta recomandată: 7 - 11 ani.

LER 0921

Preț: 146 RON

21

Mat

emat

ică

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 11: Catalog Educlass 2014

Joc matematic - Aruncări inteligente LER 1050Preț: 249 RON

Advanced Addition

Four different ways to play!

Addition Multiplication Subtraction

Cum se joacă:

Jucătorul trebuie să răspundă înainte de expirarea

timpului călcând pe un număr de pe covoraș. După

fiecare trei răspunsuri corecte, timpul de răspuns este

redus și ticăitul accelerează.

În orice moment în timpul jocului, jucătorii pot auzi

întrebarea din nou calcând pe tasta pentru repetare.

Jucătorul are două șanse pentru a răspunde la fiecare

întrebare corect. Jocul se termină după ce se dau trei

răspunsuri greșite sau dacă expiră timpul. Scorul

jucătorului este atunci anunțat.

Joc matematică interactivăCum se pot distra copiii învățând: rotesc zarurile cu numere și operații și urmăresc covorașul matematic pentru a găsi răspunsul. Pachetul include un covoraș care măsoară122 cm x 152 cm și este prevăzut cu toate răspunsurile la probleme de adunare și scădere care folosesc cifre de la 1 la 6. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 0383

Preț: 179 RON

Joc matematică distractivăJocul Matematică distractivă are două setări ale nivelului de dificultate în fiecare din cele trei zone ale covorașului: numere și numărători, adunare și scădere. Covorașul are trei jocuri diferite incluse, fiecare cu câte două nivele diferite ca dificultate și cunoștinte solicitate, având un diametru de 86 cm și necesitând doar 3 baterii AA, care nu sunt incluse. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.

LER 0047

Preț: 192 RON

22

Mat

emat

ică

EI-8501EI-8502

Joc de matematică rapidăEste perfect pentru exersarea unor abilități importante de matematică în timpul liber. Este un joc antrenant care include 8 nivele pentru a stăpâni adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea. Jocul este prevăzut cu un ecran mare și sunete pentru a da feedback instant copilului cu privire la operația realizată. Necesită 2 baterii AAA, neincluse în pachet. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

EI-8899

Preț: 125 RON

Joc electronic cu înmulțiriAcest joc electronic cu 2 nivele de dificultate și sunete amuzante este un joc de consolidare pentru tabla înmulțirii. Scopul educațional al acestui joc este asimilarea elementelor de bază ale principalelor operații matematice convenționale (număratul și calcul). Vârsta recomandată: 7 - 11 ani.

LER 6967

Preț: 99 RON

Joc matematic portabil - Adunări și scăderiMicii matematicieni vor îndrăgi pe loc acest joc electronic portabil! Dimensiunea redusă, portabilitatea, nivelurile de dificultate diferite vor transforma acest joc matematic în tovarășul de drum perfect. Operațiile matematice de adunare și scădere trebuie rezolvate mental, cât mai rapid. Se poate trece la nivelul următor doar dacă toate răspunsurile date au fost corecte. Copilul va fi avertizat sonor dacă a răspuns corect sau greșit la fiecare item în parte. Jocul va antrena viteza de răspuns și abilitățile de calcul matematic rapid. Produsul funcționează cu 3 baterii, incluse. Vârsta recomandată: 6 - 8 ani.

EI-8501Preț: 49 RON

Joc matematic portabil - Înmulțiri și împărțiriUmple-ți timpul în călătoriile lungi cu acest joc interactiv! Îți vei testa și antrena viteza de răspuns și abilitățile de calcul matematic rapid. Operațiile de înmulțire și împărțire cărora trebuie să le gasești răspunsul îți vor pune la încercare puterea de concentrare sub presiunea timpului. Jocul are mai multe niveluri de dificultate și îl va atenționa sonor pe copil dacă a răspuns corect sau greșit. Jocul electronic funcționează cu 3 baterii, incluse. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

EI-8502

Preț: 49 RON

Joc electronic matematicăUn triunghi cu multă matematică în el, dar și cu multă distracție! Uită-te la cele trei ecrane, iar apoi completează numărul care lipsește din ecuație! Iți exersezi abilitățile matematice de bază, de adunare și scădere, înmulțire și împărțire. De asemenea, jocul include setarea cu timp/fără timp, are o dimensiune de 14 cm H și necesită 3 baterii AAA, neincluse în pachet. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LSP6965-UK

Preț: 76 RON

23

Mat

emat

ică

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 12: Catalog Educlass 2014

Set cuburi 1 cm - 1000 pieseLER 2089

Preț: 128 RON

Set de greutățiMăsoară greutatea cu aceste piese colorate, ușor de manevrat! Setul include 54 greutăți, dispuse astfel: 20 greutăți de 1 g, 20 greutăți de 5 g, 10 greutăți de 10 g și 4 greutăți de 20 g.Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 4292

Preț:50 RON

Balanță cu omiziDescoperă diferențele de greutate între diferite obiecte cu ajutorul acestei balanțe! Cântărește omizile și vezi care este mai grea, dar și care este raportul între lungimea și greutatea unui obiect. Compară lungimea cu ajutorul omizilor și frunzelor colorate. Setul include: balanță, 8 omizi grele, de dimensiuni mari; 16 omizi ușoare și mici; 12 frunze grele, de dimensiuni mari; 24 frunze ușoare și mici; ghid de activități. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

LER 1763

Preț: 105 RON

Fiecare cub cântarește 1 g

Greutăți pentru balanță - cifreFolosit împreună cu o balanță, acest set de numere îți permite să înveți atât despre valori, cât și despre greutăți. De exemplu, 3+7 într-o găletușă este egal cu 10 în cealaltă găletușă. Setul include 10 cifre.Vârsta recomandată: 4 - 10 ani.

LER 2049

Preț:64 RON

Set de greutăți - 10 pieseLER 2065

Preț: 81 RON

24

Mat

emat

ică

www.educlass.ro

Super balanță cu găletușeElevii învață să aprecieze greutățile pe măsură ce compară cantități diferite. Găletușele de 1 l sunt detașabile și sunt ușor de apucat și răsturnat; sunt gradate crescător pentru o măsurare adecvată. Dimensiunile sunt de 37 cm x 14 cm.Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.

LER 1526

Preț:93 RON

Balanță cu găletușe (0,5 l)LER 1524

Preț: 70 RON

Balanță talerTalerul este perfect pentru a măsura și compara obiecte de până la 2 kg în vasele sale. Este realizat din plastic rezistent și include greutăți de 5 g și 10 g. Talerul măsoară 61 cm x 35.5 cm. Vârsta recomandată: 5 - 11 ani.

LER 0897

Preț: 105 RON

Mini-balanță LER 1521

Preț: 76 RON

Mini-balanță taler pentru lichideLER 0898

Preț: 76 RON

25

Mat

emat

ică

Preluări comenzi: 021 345 45 40

LER1526

LER 0897

LER1524

LER 0898

LER1521

Page 13: Catalog Educlass 2014

26

Mat

emat

ică

27

Mat

emat

ică

Balantă de precizie cu greutățiBalanța este realizată din plastic rezistent la impact și este prevăzută cu 10 greutăți din alamă depozitate în cutiuță cu capac, recipiente de 5 cm adâncime detașabile, buton de ajustare și de reglare. Capacitatea totală este de 2000 gr, balanța având o acuratețe de +/-0.5 g. Dimensiune: 30 x 15 cm.

Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

LER 2420

Preț: 210 RON

Pahare gradateLER 0316

Preț:46 RON

Set de sticle pentru măsurat lichideAjută elevii să învețe să măsoare și să cântărească, precum și să-și exerseze cunoștințele referitoare la volum și compararea cantităților cu aceste sticle transparente. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 1307

Preț: 111 RON

Cilindri gradați

LER2906Preț: 130 RON

Cântar electronicLER 32016

Preț: 178 RON

Pahare gradate pentru laboratorSetul de pahare cu gura largă este perfect pentru o măsurare mult mai ușoară și cuprinde 5 bucăți, fiecare putând măsura un volum de până la 1 l. Paharele sunt realizate dintr-un plastic ce nu poate fi spart.Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 0306

Preț: 81RON

Squares CirclesTilesCubes

Red = 1Pink = 1⁄2Orange = 1⁄3Yellow = 1⁄4Green = 1⁄5

Teal = 1⁄6Blue = 1⁄8Purple = 1⁄10

Black = 1⁄12

Curcubeul fracțiilor - Seturile cu piese viu colorate îi ajută pe elevi să vizualizeze și să înteleagă mai ușor conceptul de fracție și să realizeze conexiuni fracții - procente.

Fracții CurcubeuLSP 2509-UKM Cuburi fracții - Set echivalări

Preț: 64 RON

LSP 2510-UKM Set fracții - 51 piese

Preț: 64 RON

LSP 2512-UKM Turnul procentelor

Preț: 64 RON

Set - fracții în culoriLSP 0615-UK Set de 51

Preț: 64 RON

Turnul fracțiilor Colorate, cu o durabilitate excelentă datorită calității materialului, turnurile fracțiilor sunt ideale pentru explorarea și compararea conceptelor de fracționare. Copiii învață prin construcția de turnulețe simple, respectând regulile matematice. Setul include 15 turnuri și pot fi folosite împreună cu tabla de joc. Vârsta recomandată: 6 - 11 ani.

LER 2075

Preț: 116 RON LER2075

LSP

2510-UKM

LSP 2509-UKM

LSP

2512-UKM

LSP0615-UK

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Set recipiente pentru laborator Umplute fie cu materiale lichide, fie cu materiale solide, aceste recipiente gradate îi ajută pe elevi să învețe relația dintre volum, masă și formă. Fiecare are 11 cm înălțime, cele trei mai largi având capacitatea de 1 l, celelalte de 0.5 l. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

LER 1206

Preț: 105 RON

Page 14: Catalog Educlass 2014

28

Cercuri magnetice cu fracțiiSetul este o metodă foarte bună pentru ca elevii să înțeleagă și să realizeze conexiuni între fracții și procente și include: nouă cercuri de 18 cm (întreg, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5, 1/6, 1/8, 1/10, 1/12), precum și un ghid de activități. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

Curcubeul magnetic al fracțiilorUn material excelent pentru introducerea noțiunilor de “jumătate”, “întreg”, “sfert”, “treime” etc. Aceste cercuri pretăiate din spumă moale cu magnet oferă micuților posibilitatea de a învața fracțiile prin manevrarea tactilă și vizuală a pieselor. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 0608

Preț: 54 RON

Include peste 150 carduri

Panoul fracțiilorVreți ca cel mic să înțeleagă și să învețe mai bine fracțiile, zecimalele și procentele? Panoul acesta este minunat pentru activități matematice! Cardurile sunt realizate astfel încat valorile echivalente să se potrivească. Pachetul include 153 carduri ce au cifre pe o parte și traducerea acestora în litere pe cealaltă, precum și un ghid de activități. Panoul este prevăzut cu agățătoare și un buzunar mare de depozitare pe spate, dimensiunea sa fiind de 50 cm L x 67.5 cm H.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 2794

Preț: 116 RON

LER 0608

LER 1616

Preț: 157 RON

28

Mat

emat

ică

29

Mat

emat

ică

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Forme magnetice de fracții 3DFormele geometrice magnetice exersează gândirea și motricitatea copiilor, ei învățând în același timp și fracțiile. Piesele fac referire la noțiunile de 1/2, 1/3 și 1/4 și sunt disponibile în mai multe culori. Setul conține un ghid al profesorului și forme geometrice ce măsoară 7,5 cm.Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 1911

Preț: 251 RON

Curcubeul fracțiilor - dominoDomino-ul cu fracții este un joc pentru doi sau mai mulți jucători, ce folosește carduri față-verso cu fracții, din plastic. Dimensiunea cardurilor este de 6 cm x 11.5 cm.Vârsta recomandată: 6 - 9 ani.

LSP 2500-UKM

Preț: 52 RON

LER 0617

LER 0619

Geometria fracțiilor LER 0617 Cercuri

LER 0619 Pătrate

Preț: 46 RON

Kit-ul fracțiilorLER 2088

Preț: 817 RON

Page 15: Catalog Educlass 2014

30 31

Classro

om

Display C

lassroom E

ssentialsCla

ssro

om E

ssen

tial

s C

lass

roo

m D

ispl

ay

LearningResources.co.ukwww.educlass.ro www.educlass.ro

Mama Bear™

8 grams

Papa Bear™

12 grams

Baby Bear™

4 grams

The Original...

®

Ideali pentru sortare, numărare și compararea dimensiunilor/greutăților.

Familia ursuleților - învățăm măsurareaUrsuleții colorați realizați din plastic, prezentați în trei mărimi diferite și cu trei greutăți diferite sunt ideali pentru activități de clasificare în funcție de dimensiune, de comparare a greutății, de numărare și sortare. Ursuleții sunt realizați proporționat astfel încât să poată fi folosiți într-o balanță. Pachetul include: cutie de depozitare, 80 ursuleți în 4 culori de 3 dimensiuni și 3 greutăți diferite.Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 0725

Preț: 99 RON

Familia ursuleților - curcubeul - 96 bucUrsuleții colorați, realizați din plastic, prezentați în trei mărimi diferite și cu trei greutăți diferite, sunt ideali pentru activități de clasificare în funcție de dimensiune, comparare a greutății, numărare și sortare. Ursuleții sunt realizați proporționat astfel încât să poată fi folosiți într-o balanță. Setul include o găletușă de depozitare.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 0744

Preț: 111 RON

Farfurie pentru sortatFarfuriuțele pentru sortat sunt realizate din plastic. Culori disponibile: roșu, galben, portocaliu, mov, verde, albastru. Prețul este per bucată.

Vârsta recomandată: 3 ani

LER 0745-1

Preț: 5 RON/ buc.

Familia ursuleților - carduri cu activitățiLER 0753

Preț: 46 RON

30

Mat

emat

ică

Mini-balanța ursulețilorLER 0779

Preț: 129 RON

Familia ursuleților - Evantai cu numereLSP 0774-UK

Preț: 99 RON

Familia ursuleților - BalanțăLER 0740

Preț: 64 RON

31

Mat

emat

ică

Joc de Bingo cu UrsulețiLER 0749

Preț: 105 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 16: Catalog Educlass 2014

32

Flip chart - FracțiiEI-3243

Preț: 157 RON

Mere magnetice pentru fracțiiUn măr pe zi face exersarea fracțiilor mult mai ușoară. Merele ajută copilul să învețe despre fracții, ele reprezentând: un întreg, 1/2, 1/3 și 1/4. Setul este perfect pentru a realiza adunări și scăderi cu ajutorul fracțiilor. Setul conține un ghid de activitate și 4 mere magnetice ce măsoară 7,5 cm.Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 0904

Preț: 140 RON

Plăcinta fracțiilorOperațiile cu fracții sunt la fel de ușoare “ca o plăcintă”. Jocul se bazează pe învățarea kinestezică, învățătorii putând explica mai bine conceptele de întreg și parte a unui întreg, numitorii comuni și multiplii. Jocul include o tablă, 50 de carduri, 65 de piese-fracții și un ghid de instrucțiuni. Set pentru 1-2 jucători. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

EI-8445

Preț: 134 RON

Calculator See ‘N’ Solve - FracțiiEI-8479

Preț: 134 RON

Jocul înmulțirilorEI-8477

Preț: 292 RON

32

Mat

emat

ică

33

Mat

emat

ică

Jocul cerc și timpActivitățile cu cercul timpului (încercuirea timpului) oferă copiilor ocazia pentru un joc cooperativ și lucrul în echipă. Utilizați acest covoraș colorat cu cuburile gonflabile și săculeții din pânză pentru o varietate de activități și jocuri. Jocul ajută copiii să își dezvolte atitudini pozitive și abilitatea de recunoaștere a formelor, numerelor și culorilor cu aceste activități atât de variate! Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 1049

Preț: 178 RON

Set pentru sortat și număratJocul face ca exercițiul de sortare și numărare să fie mult mai distractiv pentru elevi în timp ce se joacă în propriile lor grădini. Setul cuprinde 252 piese din care: 72 de insecte colorate, viermi și broaste sortate pe culori, forme și mărimi. De asemenea, include o broșură de 25 de pagini în care se găsesc 50 de activități atrăgătoare, de auto-control, o tavă de sortare și o cutie rezistentă pentru depozitare.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 0223

Preț: 262 RON

Front Reverse

Joc de matematică - râul cu crocodiliJocul râul cu crocodili este un instrument matematic excelent cu experimentare prin joacă, care îl va încânta chiar și pe cel mai tânăr învățăcel. Acest joc cu covoraș pentru podea integrează joaca activă cu abilitățile matematice precum recunoașterea formelor, a culorilor și ordinea numerelor. Desfășurați activități și jocuri cu toată clasa sau cu grupuri mici. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 9544

Preț: 175 RON

Carduri magnetice cu numereCardurile magnetice cuprind imagini din viața reală și numere, copiii realizând conexiuni între imaginile aflate pe o parte și numerele aflate pe verso.Vârsta recomandată: 4 - 9 ani

LER3546

Preț: 140 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 17: Catalog Educlass 2014

Colour Number

Four different ways to play! Free PlayIncludes 48 magnets!

Joc de potrivire - Mini-brioșeLER 5556

Preț: 175 RON

Tăviță pentru sortat brioșe- Set de 4LER 5557

Preț: 70 RON

Să numărăm brioșele! - Set 60 pieseLER5555

Preț: 111 RON

Linknlearn - verigi 4 culori set 500Verigile de 4 cm în 4 culori sunt perfecte pentru activități de sortare, modelare, numărare și măsurare, precum și activități grafice.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 0257

Preț: 73 RON

Linknlearn - verigi 6 culori Verigile în 6 culori sunt perfecte pentru activități de sortare, modelare, numărare și măsurare, precum și activități grafice.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 0260

Preț: 120 RON

Set figurine pentru sortat - 168 pieseLER0216

Preț: 157 RON

Plăcinta pentru sortatO plăcintă întreagă pentru distracția de a număra și sorta! Gustoasa placintă dezvoltă copiilor aptitudini de bază de numărare, în timp ce ei aranjează fructele într-o anumită ordine, în funcție de atributele lor. Plasează cardurile alese la baza plăcintei pentru a oferi indicii vizuale care asigură succesul elevului! Cleștișorul Jumbo consolidează abilitățile motorii. Setul include 60 de piese de 4 cm (șapte fructe în cinci culori diferite), o placintă de 22 cm din material plastic rezistent, separator detașabil, 3 carduri de sortare față-verso, 2 cleștisori Jumbo și ghidul de activitate. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 6216

Preț: 122 RON

34

Mat

emat

ică

www.educlass.ro

Set magnetic pentru sortatLER9590

Preț: 134 RON

Aruncări inteligente - sacul cu fasoleUn set educativ în care distracția și mișcarea pentru copilul tău nu dispar nici în zilele ploioase. Acest joc promovează activitatea fizică pe măsură ce copiii își consolidează abilitatea de a număra și abilitățile de motricitate grosieră. Este perfect pentru clasele after-school, fiecare set incluzând saci de fasole, o tablă care se poate plia pentru a economisi spațiul și un ghid de activitate. Tabla măsoară 60 cm L x 50 cm H.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER1047

Preț: 249 RON

Joc de sortareUn kit cu adevărat complet de sortare pentru clasa ta. Este prevăzut cu mai mult de 600 de piese și include șase boluri pentru sortare, o tavă cu obiectele pentru sortat și o listă de activități sugerate. Kitul este împachetat într-o cutie ușor de depozitat. Ți-l recomandăm pentru că micuții tăi vor învăța și se vor juca în același timp, dar nu se vor plictisi nici măcar o secundă! Vârsta recomandată: 3 - 6 ani

LSP 0217-UK

Preț: 268 RON

35

Mat

emat

ică

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 18: Catalog Educlass 2014

36

Ling

vist

ică

37

Ling

vist

ică

Să construimalfabetul!Setul include 60 de piese colorate pentru construirea literelor; 13 carduri duble cu activități și un ghid de utilizare. Piesele permit construirea literelor mici și mari de tipar. Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

LER 8555

Preț: 189 RON

Să construim cuvinte!LER 5044

Preț: 115 RON

Șabloane elemente graficeLER 8552

Preț: 45 RON

Set construcție magnetic - Litere și cifreConstruiește literele mici și mari de tipar, dar și cifrele cu ajutorul acestui set! Jocul include semne grafice (liniuțe drepte, liniuțe curbe, puncte etc) din spumă moale, plăcută la atingere. Piesele colorate sunt prevăzute cu magnet astfel încât literele și cifrele pot fi construite inclusiv pe suport magnetic vertical. Setul include: 262 piese magnetice depozitate într-o găletușă, ghid de activități.Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.

LER8551

Preț: 105 RON

Joc Alfabetul - “Cufărul bunicii”Folosind formatul de joc “Cufărul bunicii”, elevii învață numerele, literele și sunetele, succesiunea literelor din alfabet. Setul include un cufăr din carton dur, 26 carduri cu literele alfabetului, 26 carduri ce reprezintă toate sunetele alfabetului și ghidul de activitate. Jocul este disponibil doar în limba engleză. Vârsta recomandată: 5 - 8 ani.

EI-1733

Preț: 79 RONCarduri cu imagini și litereCopiii pot învăța cu ajutorul acestui set literele și sunetele corespunzătoare consolidându-și vocabularul de bază. Cardurile conțin litere mari și mici, fotografii din viața reală și un cuvânt descriptiv.Cardurile măsoară 7 cm. Setul include și un ghid de activitate. Produsul este disponibil doar în limba engleză. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.

LER 6080

Preț: 87 RON

Joc cu mingea alfabetuluiJocul acesta este un mod distractiv de a exersa literele în timp ce copiii își îmbunătățesc abilitățile de mișcare. Elevii aruncă mingea, apoi o prind cu o mănușă lipicioasă și învață literele distrându-se. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani.EI-2845Preț: 179 RON

Joc alfabetul interactivJocul de podea îi va ajuta pe cei mici să învețe literele și sunetele. Alfabetul Interactiv este un covoraș pentru activități interesant, care învață recunoașterea literei, sunetele de început și de sfârșit, ordinea alfabetică și scrierea simplă. La fel de important este faptul că promovează

mișcarea chinestezică. Setul cuprinde un covoraș din vinilin (137 cm), 5 cuburi

gonflabile cu imagini, 28 markere pentru joc.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 0394

Preț: 175 RON

Kit-ul cifrelor și literelorLER 8553

Preț: 449 RON

www.educlass.ro

Page 19: Catalog Educlass 2014

Joc domino - Vocale scurte

Joc domino - Vocale lungi

Joc domino - Fonetica

Domino pentru construit cuvinte

Domino pentru construit cuvinteCopiii adoră să formeze cuvinte cu aceste piese dreptunghiulare magnetice. Pot fi folosite pe tabla magnetică, panouri de evaluare sau orice altă suprafață din metal. Un set perfect pentru învățatul alfabetului și citire. De asemenea, stimulează interesul copiilor pentru lectură. Include peste 200 piese: diftongi, grupuri de litere, rădăcini, semne de punctuație. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

EI-2942

EI-2941 EI-2944

EI-2940 EI-2941 EI-2942 EI-2944

Flip chart - Elemente de foneticăEI-3245

Preț:286 RON

EI-2940

38

Ling

vist

ică

EI-2940Preț: 99 RONEI-2941Preț: 99 RONEI-2942Preț: 99 RONEI-2944Preț: 99 RON

Cuburi pentru conversații - emoțiiÎncurajează-ți copilul să își exprime sentimentele și emoțiile cu ajutorul acestor 4 cuburi imprimate cu fotografii din viața reală. Cuburile măsoară 4 cm fiecare, sunt moi și rezistente. Setul include și un ghid de activitate. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 7072

Preț: 46 RONCutia povestitoruluiCopiii aleg un card din cutie și trebuie să vorbească despre ceea ce văd în imagine. Acest joc îi ajută să își dezvolte imaginația, vocabularul, să deprindă fluență în vorbire, câștigând încredere pentru vorbitul în public. Cardurile colorate sunt ilustrate cu imagini din viața reală, iar pe verso sunt scrise fraze cheie și întrebări care îi vor ajuta să dezvolte poveștile. Setul include 86 de carduri pe care se poate scrie și șterge, cutia de depozitare și ghidul de activități. Cutia din carton tare măsoară 12.5 cm. Produsul este disponibil doar în limba engleză.Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 3034

Preț: 70 RON

Cuburi pentru conversațiiToți elevii vor fi provocați să vorbească despre aceste discuții aprinse. Cuburile moi și colorate, de 4 cm cuprind 36 de întrebări interesante despre experiența și părerea elevilor. Pachetul include un ghid de activitate. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 7300

Preț: 58 RON

39

Carduri lenticulare - Pronunția corectăEI-2799

Preț: 179 RON

Ling

vist

ică

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 20: Catalog Educlass 2014

40 41

Classro

om

Display C

lassroom E

ssentialsCla

ssro

om E

ssen

tial

s C

lass

roo

m D

ispl

ay

LearningResources.co.uk

Dezvoltă abilități de compunere a textelor descriptive, explicative,

narative

Biblioteca micilor povestitoriAcest set de poze pline de culori și foarte variate, cuprinzând de la situații reale la scene fantastice, este perfect pentru a stimula scrisul și discuțiile. Propozițiile încurajează diferitele tipuri de scriere - instructiv, explicativ, descriptiv și multe altele. Setul include 500 de astfel de propoziții. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

EI-7103

Preț: 81 RON

Flip chart pentru scriere creativăFlip chart-ul cu două fețe ilustrează fotografii din viața reală și fraze incomplete interesante care provoacă elevii să spună sau să scrie povești noi de fiecare dată. Flip-chart-ul are dimensiunile de 36.5 cm L x 12.5 cm H. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 3037

Preț: 64 RON

Cutia scriitoruluiIa un card pentru a te inspira atunci când vrei să scrii lucruri creative! Oferind peste 150 de idei captivante pentru a compune povestioare, acest pachet include mai mult de 80 de carduri colorate în funcție de subiect (limbaj, matematică, știință și științe sociale), care au pe față o fotografie din viața reală, iar pe spate propoziții care să te inspire atunci când scrii. Cubul de carton are o dimensiune de 12.5 cm. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 8 - 11 ani.

LER 3035

Preț: 70 RON

Biblioteca micilor povestitoriPe fiecare parte cubul are diferite propoziții incomplete pentru a-i inspira atunci când compun (36 de propoziții). Produsul este disponibil doar în limba engleză. Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 7232

Preț:58 RON

40

Ling

vist

ică

Snapshots - Carduri cu imagini din viața reală - Set 1LER 9281

Preț: 93 RON

Snapshots - Carduri cu imagini din viața reală - Set 2LER 9282

Preț: 93 RON

LER 9282

LER 9281

Jocul indiciilor ascunseJocul indiciilor ascunse este un joc extrem de educativ și antrenant având ca scop final dezvoltarea și îmbogățirea vocabularului, dezvoltarea capacității de înțelegere a unui mesaj, precum și formarea unei gândiri logice. Setul include 50 carduri față - verso, 40 carduri pentru indicii, 16 piese de joc și un ghid de activități care îți va dezvălui toate secretele acestui joc. Dimensiune: 12.5 x 17.5 cm Setul este pentru 2-4 jucători.

Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 7 - 11 ani.

LER 7364

Preț: 116 RON

Lumea animalelor sălbaticeDezvoltă copilului tău creativitatea, imaginația și gândirea critică cu ajutorul acestui joc! Setul include 40 carduri înfățișând animale sălbatice și diferite medii de viață și peste 100 de întrebări interesante la care cei mici trebuie să răspundă, precum și un ghid de instrucțiuni. Întrebările sunt afișate pe spatele fiecărei imagini și fac referire la aceasta.

Vârsta recomandată: 3+

LER 3362

Preț: 89 RON

41

Ling

vist

ică

www.educlass.roPreluări comenzi: 021 345 45 40

Page 21: Catalog Educlass 2014

Cardurile se folosesc împreună cu Pixul Hot Dots mare

EI 9254

EI-9280

EI-9281

EI-9282

Set imagini vocabularul de bazăAcest set de carduri colorate ajută copiii să își dezvolte limbajul oral și vocabularul necesar în conversații cotidiene. Fiecare card are 7.5 cm, o imagine a unui obiect, numele său și un spațiu liber pentru a putea scrie. Scrisul poate fi șters. Produsul este disponibil doar in limba engleză.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 6079

Preț: 99 RON

Pix Hot Dots mareApasă pixul interactiv Hot Dots și îți va răspunde instantaneu cu o lumină verde și un sunet pozitiv dacă răspunsul este corect sau cu o luminiță roșie și un sunet specific dacă acesta este incorect.

Vârsta recomandată: 3 - 10 ani.

EI-9254

Preț: 40 RON

Carduri engleză “Casa și familia”Cardurile cu fotografii din viața reală și teme interesate sunt potrivite pentru a construi și consolida vocabularul de bază. Cardurile se utilizează alături de pixul Hot Dots, care spune instant prin sunete și culori dacă răspunsul este corect sau greșit. Fiecare set cuprinde 50 de carduri față-verso ce măsoară 9 cm x 12.5 cm. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-9280

Preț: 59 RON

Carduri engleză “Școala”Cardurile cu fotografii din viața reală și teme interesante sunt potrivite pentru a construi și consolida vocabularul de bază. Cardurile se utilizează alături de pixul Hot Dots, care spune instant prin sunete și culori dacă răspunsul este corect sau greșit. Fiecare set cuprinde 50 de carduri față-verso ce măsoară 9 cm x 12.5 cm. Produsul este disponibil doar în limba engleză. Pixul “Hot Dots” este vândut separat și îl puteți găsi pe site-ul nostru.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-9281

Preț: 59 RON

Carduri engleză “Animale și oameni”Cardurile cu fotografii din viața reală și teme interesante sunt potrivite pentru a construi și consolida vocabularul de bază. Cardurile se utilizează alături de pixul Hot Dots, care spune instant prin sunete și culori dacă răspunsul este corect sau greșit.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-9282

Preț: 59 RON

42

Ling

vist

ică

LSP 5504-UK

LSP 5499-UK

Carduri pentru înțelegerea lecturiiCardurile sunt destinate activităților lingvistice și au scopul educării nivelului de înțelegere a lecturii unui text acoperind diferite domenii. Setul include 60 carduri față - verso și un ghid de activități. Produsul este disponibil doar în limba engleză.Dimensiuni: 21 x 13 cm.

Vârsta recomandată: 8 - 12 ani

LSP 5501-UK-set 2

Preț: 105 RON

LSP 5502-UK-set 3

Preț: 105 RON

LSP 5504-UK-set 5

Preț: 105 RON

43

Ling

vist

ică

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 22: Catalog Educlass 2014

Litere magnetice mari și miciAceste litere colorate sunt ideale pentru învățarea consoanelor și a vocalelor. Consoanele sunt colorate cu albastru, iar vocalele cu roșu. Setul include suficiente litere dintr-o spumă specială pentru ca elevii să construiască numeroase cuvinte. Acest joc include patru alfabete complete: 2 alcătuite din litere mici și 2 din litere mari. Literele sunt magnetice.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 6304

Preț: 93 RON

Supa alfabetuluiSprijină învățarea fonemelor, grafemelor și a alfabetului în timp ce copilul își formează vocabularul de bază, precum și abilitățile de sortare și motricitate fină. Fiecare cutiuță include o literă mică și una mare plus cinci carduri care ilustrează fotografii din viața reală pe o parte și cuvintele corespondente pe cealaltă parte. Pachetul include 26 cutiuțe rezistente din carton și un ghid de activitate. Cutiuțele măsoară 8 cm L x 10 cm H.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 6801

Preț: 257 RON

44

Ling

vist

ică

Știință

Page 23: Catalog Educlass 2014

Inel de sprijin pentru observare

facilă

LER 2777

BinocluPrimul tău binoclu ce te ajută să explorezi de la distanță lucruri intangibile. Câmpul vizual mare și factorul de mărire de 6 ori garantează micului cercetător noi descoperiri. Pachetul include un

binoclu cu lentile din plastic rezistent (35 mm) și o curea cu care poți atașa binoclul de

gât.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 2421

Preț: 59 RON

Plasă de prins fluturi pentru copiiDupă ce ai prins insecta, pur și simplu lasă plasa în jos, fixează capacul apoi sprijină bățul astfel încât să formezi un cort, ce îți va permite să observi mai ușor insecta captivă. Mânerul este extensibil, lungimea acestuia fiind de 23 cm în varianta strânsă și de 43 cm în varianta extinsă. Dimensiune: 26 cm diametru.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 2778

Preț: 87 RON

Set pentru exploratÎncurajează micii cercetători să exploreze curiozitățile lumii înconjurătoare. Setul este alcătuit dintr-o lupă cu diametrul de 11 cm ce mărește de 4,5 ori și o pensetă (15 cm). Setul este disponibil în mai multe variante de culoare.

LER 2777

Preț:35 RON

Lupă JumboMicii exploratori au acum la îndemână un accesoriu ideal ce îi poate însoți în explorarea mediului înconjurător. Copiii pot observa lumea la o scală mai mare cu lupele noastre perfecte pentru mâinile lor mici; sunt ideale pentru a privi mai îndeaproape plantele, animalele și insectele la lecțiile de știință sau în timp ce merg la plimbare prin parc.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 2775

Preț: 20 RON

46

Știi

nță

47

Știi

nță

Magneți ‘’Potcoave’’Magneții sunt perfecți pentru grupurile mici și pentru învățarea individuală. Măsoară 12.5 cm fiecare, iar setul cuprinde 6 bucăți. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 0790

Preț: 99 RON

Apasă pe aripile gărgăriței și vei descoperi o lupă ce mărește de 3,5 ori. Un instrument perfect pentru observarea insectelor sau a caracteristicilor altor obiecte mici. Pereții borcanului sunt prevăzuți cu guri de aerisire pentru vietăți.

Prețul este per bucată.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

Borcan pentru observarea insectelor

LER 2780

Preț: 27 RON

Microscopul ViewScope Cu Microscopul ViewScope orice copil poate descoperi în detaliu minunile naturii! Microscopul este perfect adaptat copiilor. Dimensiunea butonului pentru focusare și protecția specială pentru ochi fac ca acest produs să poată fi folosit cu ușurință chiar și de către cei mai mici. Setul include o cutiuță transparentă ce facilitează observarea insectelor. Partea principală a microscopului poate fi detașată pentru activități de observare desfășurate chiar în natură. Microscopul măsoară 20.5 cm x 15 cm și poate mări de 20X specimenul observat. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 2760

Preț: 99 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 24: Catalog Educlass 2014

48 49

Classro

om

Display C

lassroom E

ssentialsCla

ssro

om E

ssen

tial

s C

lass

roo

m D

ispl

ay

LearningResources.co.uk

Set pipete JumboLER 2779

Preț: 76 RON

Recipient pentru mixarea culorilorLER 2769

Preț: 46 RON

Lentile pentru mixarea culorilorLER 2768

Preț: 46 RON

48

Știi

nță

www.educlass.ro 49

Știi

nță

Set de știință primarStimulează curiozitatea copiilor cu acest de set de știință primar, special conceput pentru exploratorii cu vârste mai mici! Setul include: ochelari de protecție, pensete, lupă, pâlnie, pahar de laborator, tuburi transparente, prevăzute cu capac și 10 carduri cu experimente.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

LSP 2784-UK

Preț: 146 RON

Set știință - Mixarea și măsurarea lichidelorLER 2783

Preț: 146 RON

Set știință - Forța magneticăLER 3784

Preț: 146 RON

Set știință - Creșterea plantelorLER 4784

Preț: 146 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Ochelari pentru mixarea culorilorVârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 2446

Preț: 41 RON

Page 25: Catalog Educlass 2014

50 51

Classro

om

Display C

lassroom E

ssentialsCla

ssro

om E

ssen

tial

s C

lass

roo

m D

ispl

ay

LearningResources.co.uk

Magneți 3D “Ciclul vieții”Pachetul include câte 4 magneți pentru ciclul vieții bobului de fasole și al fluturelui, etichete și săgeți cu magnet, precum și un ghid de activitate, magneții măsurând 13-20 cm fiecare. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

EI-1761Preț: 229 RON

LER 6043

LER 6041

LER 6045

Ciclul vieții broaștei - set magneticLER 6041Preț: 99 RON

Insecte magnetice mariCu ajutorul acestor magneți realizați realistic și în detaliu, întreaga clasă poate vedea caracteristicile și anatomia insectelor. Setul include furnici, albine, cărăbuși, fluture, libelulă, lăcustă, buburuză, molii, viespi și un ghid de activitate. Furnicile și albinele se divid în 3 piese: cap, torace și abdomen. Insectele mai mari, măsoară 22 cm (fluturele).

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

LER 6042Preț: 99 RON

Ciclul vieții fluturelui - set magneticLER 6043Preț: 99 RON

Ciclul vieții plantelor- set magneticLER 6045Preț: 99 RON

50

Știi

nță

www.educlass.ro 021 345 45 40 51

Știi

nță

Ciclul vieții fluturelui - set gonflabilÎnvață ciclul vieții la o scară gigant cu acest fluture gonflabil impresionant. Conturează și descrie î n mod realist stadiul ciclului de viață.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 1801

Preț: 140 RON

Insecte gonflabile mariLER 1800

Preț: 187 RON

Secțiunea celulei animalePrezintă părțile celulei animale cu ajutorul acestor modele din spumă moale.

Vârsta recomandată: 7 - 11 ani.

LER 1900

Preț: 76 RON

Prezentarea ciclului complet de incubație -

21 zile

Ciclul de viață al păsăriiNu ai nevoie de un incubator, ci doar de acest set. Copiii pot vedea dezvoltarea de zi cu zi a unei păsări, spărgând ouăle realizate în dimensiuni reale. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 2733

Preț: 146 RON

LER 1901

LER 1900

LER 1905

Secțiunea celulei floriiArată copiilor componentele unei flori cu ajutorul acestei lalele! Pe o parte a secțiunii sunt scrise elementele plantei, pe cealaltă doar literele pentru a putea evalua elevii.

Vârsta recomandată: 7 - 11 ani.

LER 1905

Preț: 76 RON

Secțiunea celulei planteiPrezintă părțile celulei plantei cu ajutorul acestor modele din spumă moale.

Vârsta recomandată: 7 - 11 ani.

LER 1901

Preț: 76 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 26: Catalog Educlass 2014

LER 2774

Lupe jumbo - set 6Micii exploratori au acum la îndemână un accesoriu ideal ce îi poate însoți în explorarea mediului înconjurător. Copiii pot observa lumea la o scală mai mare cu lupele noastre perfecte pentru mâinile lor mici; sunt ideale pentru a privi mai îndeaproape plantele, animalele și insectele la lecțiile de știință sau în timp ce merg la plimbare prin parc. Lupele din plastic măresc imaginea până la 4.5 ori și măsoară 20 cm L.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 2774

Preț:114 RON

Ochelari pentru mixarea culorilorAcești ochelari sunt realizați special pentru copii și au un design unic, fiind prevăzuți cu lentile ușor de schimbat: câte două din culorile roșu, galben, albastru și lentile pentru vederea distorsionată a insectelor. Combină până la 2 lentile pe o singură parte și poți învăța proprietățile culorilor primare și ale celor secundare. Suprapune lentilele fără a le încadra în ramele de plastic și te vei distra pe cinste! Setul e prevăzut și cu un ghid de combinare a culorilor.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 2446

Preț: 41 RON

Set de tuburi pentru observareLER 2445

Preț: 134 RON

52

Știi

nță

www.educlass.ro

Lentile ZooEI - 5096 Lentile zoo - set 3 buc.

Preț: 134 RON

EI - 5097 Lentile zoo - set 9 buc.

Preț: 356 RON

EI - 5097 C Lentile zoo - Cameleon- set 6 buc.

Preț: 233 RON

EI - 5097 I Lentile zoo - Insecte - set 6 buc.

Preț: 233 RON

53

Știi

nță

Mărire de până la 3X!

EI-5097I

EI-5097C

EI-5097S

Primul meu microscopÎți propunem să explorezi obiecte, plante, fructe, materiale etc. cu acest microscop. Microscopul GeoSafari este special conceput pentru cei mici. Microscopul are funcție de mărire a specimenelor observate de până la 8 ori și este prevăzut cu lumină LED pentru observarea în detaliu a acestora.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

EI-5112

Preț: 99 RON

GeoSafari - Observator subacvaticMediul acvatic îți va dezvălui toate misterele din adânc! Observatorul GeoSafari este instrumentul perfect pentru asta și funcționează asemeni unui microscop deși arată ca o simplă bărcuță. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

EI-5115

Preț:76 RON

Special conceput pentru micii exploratori

Binoclul micului exploratorTransformă activitatea de explorare a copilului tău într-una super distractivă cu acest binoclu colorat! Special conceput pentru copii, ușor de manevrat și realizat dintr-un material durabil, binoclul micului explorator mărește imaginea de 2 ori. Încadramentul special din material cauciucat moale îl va ajuta pe cel mic să poziționeze corect binoclul la ochi.

EI-5260

Preț: 65 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 27: Catalog Educlass 2014

Microscop cu jurnal de activitățiCu acest set poți avea propriul club de știință! Setul include: microscop cu 40 accesorii (spatulă, eprubetă, pensetă, pipetă, etichete, flacon specimen ș.a.); jurnal de activități.Microscopul funcționează cu 3 baterii tip AAA, neincluse în pachet. Jurnalul de activități este în limba engleză.

Vârsta recomandată: 8-11 ani.

EI-5350

Preț: 189 RON

Binoclul și jurnalul exploratoruluiMicuții exploratori vor putea descoperi viața în sălbăticie cu ajutorul acestui set complet! Binoclul îi va ajuta să observe îndeaproape elementele din natură (faună și vegetație) dar îi va ajuta și la orientare, acesta având încorporată o busolă.

Vârsta recomandată: 8 - 11 ani.

EI-5353

Preț: 75 RON

Setul investigatoruluiTransformă-te rapid în cel mai priceput investigator! Cu acest set, amprentele, banii falși, diferitele materiale sau fire de păr găsite nu vor mai ascunde niciun secret.

Vârsta recomandată: 8-11 ani.

Telescop pentru copiiFă primii pași spre lună cu acest set! Poți deveni rapid un mic astronom utilizând telescopul și jurnalul de observație.

Setul include:

- telescop cu 2 lentile

- filtru pentru observații nocturne

- trepied cu sursa de lumină

- jurnal de activitate

Telescopul functionează cu 2 baterii AA, neincluse în pachet.

Dimensiune: 39 cm L x 8 cm l x 17 cm H.

Vârsta recomandată: 8-11 ani

EI-5351

Preț: 249 RON

EI-5354

Preț: 75 RON

Telescop acvatic AquaScope EI-5352

Preț: 175 RONEI-5301

Set microscop ‘’Micro Pro’’Un set complet pentru explorat lumea de către copii. Microscopul poate mări de la 50 până la 600 de ori și are funcție de stabilizare și luminare încorporată. Conține 48 piese: lame profesionale pregătite pentru observare și accesorii necesare pentru pregătirea unor probe noi pentru studiu. Nu este o jucărie, ci un instrument de explorare de sine stătător. Necesită 2 baterii AA, neincluse în set.

Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

EI-5301 Micro Pro

Preț: 199 RON

EI-5302

Recipient pentru descompunerea obiectelorPermite copiilor să vadă cum are loc un proces de descompunere chiar sub proprii lor ochi. Trei compartimente separate permit copiilor să vadă clar întregul proces de descompunere și să compare materiale diferite așezate unul lângă celălalt. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

EI-5095

Preț: 187 RON

Recipiente pentru creșterea plantelorAcum poți urmări cum cresc plantele de la rădăcină până la cea mai înaltă frunză! Pachetul include trei tuburi pentru test, trei coșulețe de semințe, trei suporturi pe care se poate scrie și apoi sterge pentru a denumi plantele, precum și un ghid de activitate. Recipientele măsoară 4 x 18 cm. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

EI-5099

Preț:99 RON

Busola rezistentăBusola de buzunar este prevazută cu capac de protecție și șnur pentru a putea fi transportată cu ușurință. Setul conține instrucțiuni de utilizare.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani.

LER 2589

Preț:52 RON

Microscop Micro Pro EliteMicroscopul MicroPro Elite asigură prin calitatea pieselor activități de observare de înaltă precizie, oferind posibilitatea de mărire de la 50 până la 900 de ori. Setul include lame profesionale pentru observare, dar oferă și posibilitatea creării propriilor probe pentru a fi supuse analizei. Camera specială permite imortalizarea observațiilor ce vor putea fi ulterior analizate cu ajutorul dispozitivului de proiectare. Microscopul MicroPro Elite este perfect atât pentru uz individual, cât și pentru uz școlar. Setul include 98 piese.

Vârsta recomandată: 8 - 12 ani.

EI-5302 Micro Pro Elite

Preț: 379 RON

54

Știi

nță

55

Știi

nță

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 28: Catalog Educlass 2014

56

Sistemul solar gonflabilO soluție atât de simplă pentru a demonstra rotația pământului, mișcarea de revoluție sau orbita! Setul include: Soarele (91.5 cm), Jupiter (56 cm), Saturn (45.5 cm) care este prevăzut cu inele, Neptun (35.5 cm), Uranus (35.5 cm), Venus (30.5 cm), Pământul (30.5 cm), Marte (25 cm), Mercur (35.5 cm), Pluto (20 cm), Luna (20 cm), un ghid de activitate, un kit pentru reparații și o pompă de umflat foarte utilă și usor de folosit. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

LER 2434

Preț: 199 RON

Sistem solar reflectorizantStinge luminile, trage draperiile și vei putea să observi propriul planetariu chiar în clasă sau în camera ta! Setul include 10 piese rezistente din plastic (Soarele, cele 8 planete și cea mai mică planetă, Pluto). Acestea pot fi agățate cu ajutorul firelor de plastic transparent dispuse în pachet. Informațiile sunt în limba engleză.

Vârsta recomandată: 6 - 10 ani

EI-5236

Preț: 85 RON

Sistem solar magneticTabla din sala de clasă va prinde viață prin știință! Magneți de toate culorile, detaliați real, captează atenția elevilor cu privire la conceptele sistemului solar. Setul include 8 planete, Pluto (planeta micuță), Soarele, Luna, centura asteroidală și ghid de activitate. Cel mai mare, Soarele, măsoară 25 cm in diametru.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

LER 6040

Preț: 99 RON

56

Știi

nță

www.educlass.ro 57

Știi

nță

LER 2432

Glob pământesc gonflabil fără luminăInventează un joc pentru învățarea țărilor, capitalelor, oceanelor și nu numai, cu aceste sfere! Setul include cârlige pentru afișare și kituri de reparare. Denumirile geografice sunt în limba engleză.

Dimensiune: 30 cm diametru.

Vârsta recomandată: 5 - 10 ani

LER 2432

Preț: 35 RON

Glob pământesc gonflabilPersonalizează globul pământesc pentru a face mai atractive lecțiile de geografie. Poți pune etichete pe fiecare continent, pe fiecare ocean sau mare, poți să scrii pe el, iar apoi să ștergi. Fiindcă nu scrie pe el nici o denumire este perfect pentru evaluarea elevilor.

Vârsta recomandată: 5 - 10 ani

LER 2438

Preț: 76 RON

Sistem solar motorizatCopiii își vor forma o imagine mai corectă asupra sistemului nostru solar cu ajutorul acestui model motorizat care se rotește. Apoi transforma soarele într-un planetariu pentru a vedea îndeaproape stelele. Imaginea sistemului solar se proiectează pe tavan într-o încăpere întunecată. Setul conține un manual pentru experimente și observații.

Vârsta recomandată: 8- 12 ani

EI- 5237

Preț: 169 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 29: Catalog Educlass 2014

Cum se joacă: - jocul începe cu distribuirea

jetoanelor pe care trebuie reconstituit

scheletul; - persoana din stânga jucătorului

îi citește acestuia o întrebare tip ADEVĂRAT/

FALS; - răspunsul corect îți asigură acces la

rotirea spinnerului; - găsește în cutia de

depozitare osul ce corespunde imaginii de

pe spinner și așează-l la locul potrivit pe

jeton; - câștigă jucătorul care a reușit primul

să reconstituie scheletul.

LER 3335

LER 3334

LER 3336

LER 3337

LER 1903

LER 1904

LER 1907

LER 1906

Corpul uman - set magneticFaceți ca tabla să prindă viață prin știință! Copiii vor învăța două lucruri în același timp: pe de o parte sistemul osos reprezentat prin schelet și organele principale și, pe de altă parte, grupurile de mușchi. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

LER 6044

Preț: 115 RON

Magneți 3D “Scheletul uman”Construiește pe tablă modele din știință suficient de mari pentru a fi văzute de întreaga clasă! Asamblează piesele 3-D pentru demonstrații și apoi lasă-ți elevii să își testeze cunoștintele. Pachetul include 15 piese reprezentând oasele mari ale corpului uman, 18 etichete magnetice și un ghid de activitate. Atunci când este asamblat, măsoară 90 cm.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

EI-1760

Preț: 229 RON

Centru de activități - Corpul meu Acest panou interactiv ce reprezintă părțile componente ale corpului omenesc, ajută copiii să învețe despre subiecte ce îi fascinează: funcționarea organismului uman. Poate fi agățat și conține 16 organe redate în relief și 15 etichete. Ora de știință va fi mai captivantă cu acest poster. Copiilor le plac exemplele în mărime naturală și cât mai amplu detaliate.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

EI-2535

StetoscopAceasta nu este o jucărie, este un stetoscop perfect funcționabil pentru ca micuții să își poată asculta propriile bătăi de inimă.

Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 2427

Preț: 52 RON

Sistemul circulator al inimii - Pompa cardiacăLER 3535

Preț: 187 RON

Mecanism pentru monitorizarea pulsuluiLER 6971

Preț: 99 RON

58

Știi

nță

www.educlass.ro 59

Știi

nță

Corpul umanLER 1902 Model secțiune - Inimă

Preț: 76 RON

LER 1903 Model secțiune - Creier

Preț: 76 RON

LER 1904 Model secțiune - Dinte

Preț: 76 RON

LER 1906 Model secțiune - Ureche

Preț: 76 RON

Șablon corp umanMicii cercetători își pot însuși mai bine cunoștințele despre funcționarea organismului uman, prin manipularea acestor șabloane, cât mai realistic confecționate. Fiecare șablon este divizat, astfel încât unele părți pot fi îndepărtate, observate și poziționate corect în cadrul mulajului. Include broșură cu instrucțiuni de asamblare pentru fiecare model în parte. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani

LER 3336

Preț: 89 RON

Reconstituie scheletul uman - JOCLER 3331

Preț: 128 RON

Șablon corp uman - InimăFiecare șablon este divizat, astfel încât unele părți pot fi îndepărtate, observate și poziționate corect în cadrul mulajului. Include broșură cu instrucțiuni de asamblare pentru fiecare model în parte. Setul conține 29 de piese. Vârsta recomandată: 8 - 12 ani

LER 3334

Preț: 89 RON

Creierul uman - machetăVârsta recomandată: 8 - 12 ani

LER 3335

Preț: 89 RON

LER 1902

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 30: Catalog Educlass 2014

LER 6402

EI-9279

Cifre înșirateCopilul dumneavoastră va exersa recunoașterea numerelor, sortarea, crearea de modele, precum și alte abilități cu aceste seturi colorate de șiruri. Copiii își dezvoltă coordonarea mână-ochi și abilitățile de motricitate fină pe măsură ce înșiră numerele de 4 cm H. Setul include 15 șiruri și un coș de stocare.

Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

LER 6400

Preț: 105 RON

Desenăm cu sfori - set 4Jocul exersează abilitățile de motricitate fină, încurajează creativitatea, îmbunătățește atenția. Totodată, jocul permite îmbunătățirea musculaturii mâinii, pe care copilul o folosește pentru a scrie. Copiii, pur și simplu, aleg o sfoară, apoi “cos” un model folosindu-se de creion. Setul

conține 4 table și 4 dispozitive pentru cusut, 40 de șnururi (4 roșii, 4 roz, 4 verzi, 4 maro, 4 albastre, 4 mov, 4 galbene, 4 negre, 4 portocalii, 4 turcoaz) și 16 carduri model, față-verso.

Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

EI-9279Desenăm cu sfori Pachetul include o tablă cu orificii prevăzute cu spumă tare, rezistente la împunsături multiple, 18 sfori în 9 culori vibrante, 16 carduri plastifiate cu modele mai simple și mai complexe și un manual de utilizare.

Vârsta recomandată: 4 - 7 ani

EI-3645

Preț: 79 RON

Set de mărgele și carduriCuburile, sferele și cilindrele colorate, realizate din lemn ajută copiii să învețe noțiuni geometrice de bază. Setul include 20 carduri de activități, 108 piese, 2 sfori de 92 cm și notițe. Formele măsoară 2 - 2.5 cm, iar cardurile 11 cm x 29 cm.

Vârsta recomandată: 4 - 7 ani

LER 0139

Preț: 140 RON

Litere înșirateCopiii pot exersa abilitățile de recunoaștere a literelor, realizarea modelelor și sortarea cu setul de litere colorate. Pachetul include: cutie de stocare, 15 șnururi, litere mari de tipar din plastic măsurând 4 cm.

Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

LER 6401

Preț: 111 RON

60

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

www.educlass.ro 61

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Fiecare copil își va dezvolta creativitatea și abilitățile motorii fine construind asemeni celui mai priceput meșter! Folosind Bormașina Magică e mai ușor ca oricând să construiască modele sortând și numărând șuruburi vesel colorate!

EI-4120

Bormașina Magică - set mobilIa acestă jucarie cu tine și îți vei dubla orele de distracție. Setul de construit modele mobil este gata de plecare în vacanță oricând. Componentele sunt realizate dintr-un plastic dur care se curăță ușor. Setul include: 60 de șuruburi în 5 culori vibrante, șurubelnița electrică galbenă și ghidul de activități. Șurubelnița electrică necesită 3 baterii AA, neincluse. Setul nu include bormașina roșie.Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

EI- 4117

Preț: 139 RON

Bormașina Magică Mare - Atelier de construit modeleJocul de construit modele clasic mărește timpul de distracție! Ediția de lux a jocului Bormașina Magică oferă  micilor meșteri și mai multe posibilități creative de a construi cu ajutorul șuruburilor amuzante.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

EI-4115

Preț: 299 RON

Bormașina Magică - Figurine cu șuruburiSetul conține 4 figurine de bază (roboțel, rachetă, mașină și submarin) pe care pot fi înșurubate cele 30 de șuruburi colorate. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

EI- 4119

Preț: 99 RON

Bormașina Magică Set de bazăPachetul include o bormașină roșie cu funcțiile de înșurubare și deșurubare, pentru a face munca mult mai ușoară, 10 carduri față-verso cu modele, 120 șuruburi din plastic, cheie fixă.Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

EI-4112

Preț: 179 RON

Bormașina RoșieCu această bormașină roșie electrică șuruburile amuzante intră rapid în locul ales de copil. Bormașina electrică roșie necesită 3 baterii AA, care nu sunt incluse. De asemenea, are atașate cele două capete diferite.

EI- 4120

Preț: 50 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 31: Catalog Educlass 2014

Luminează în întuneric!

62

LER 9162

LER 9164

LER 9209

Setul constructorului începător Cele 95 piese din plastic pot fi conectate și sunt compatibile între ele dezvoltând împreună un adevărat sistem. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

LER 9162

Preț: 129 RON

Set motorizat cu rotițe Gears GearsCreativitatea nu are limite atunci când construiești cu ajutorul celor 121 piese, care luminează odată ce le-ai pus în funcțiune. Setul include led-uri cu lumini, stickere reflectorizante, arcuri și rotițe, toate depozitate într-o găletușă. Jocul necesită 3 baterii AA, care nu sunt incluse. Setul poate fi utilizat individual sau poate fi combinat cu alt set de construcții Gears Gears. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani.

LER 9209

Preț: 299 RON

Setul constructorului Super SetRotițele colorate incluse în set pun imaginația micuțului tău în mișcare. Setul încurajează copiii să-și imagineze și să reproducă creaturi, turnuri și alte construcții; piesele de legătură îți oferă posibilitatea de a continua construcția fără greșeală. Setul include 150 piese de aceeași dimensiune, conectori, baze de construit și un ghid cu sugestii de construcții.

LER 9164

Preț: 239 RON

62

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

www.educlass.ro 63

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Set de construcție motorizatCopiii pot petrece zile întregi la parcul de distracții cu acest set motorizat de 120 piese. Include un motor portabil, carusel, roata Ferris, mașini, roller coaster, figurine și destul de multă culoare și unelte de înfiletat pentru a crea un parc de distracții în mișcare. Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

LER 9199

Preț: 249 RON

Set de construcție subacvaticUn joc de construcție care îmbină elemente din mediul subacvatic cu piesele de puzzle, într-un sistem mecanizat. Copiii pot explora lumea acvatică potrivind fiecare rotiță după culoarea reprezentativă. Setul include 67 de piese colorate, inclusiv animalele marine cele mai îndrăgite de copii: delfini, crabi, peștișori, broasca țestoasă. Acest joc educativ dezvoltă imaginația copilului, dar și îndemânarea prin joacă, creându-și propriul acvariu magic.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

LER 9218

Preț: 210 RON

Setul constructorului - maimuțele buclucașeMaimuțele care se rotesc și se mișcă împreună cu celelalte piese și conectori îi oferă copilului posibilitatea de a construi o scenă din junglă! Setul include 136 piese.

Vârsta recomandată: 4 - 8 ani

LER 9119

Preț: 225 RON

Setul micuțului constructor WaxkyConstruiește-ți propria jucărie cu dinți folosind cele 130 de piese rotative colorate! Dezvoltă imaginația și creativitatea copilului necesitând îndemânare și logică pentru a poziționa fiecare piesă și accesoriu astfel încât să creeze o creatură cu față prietenoasă. Setul include cele 130 rotițe colorate și accesorii: dinți, ochi și acumulator. Necesită 3 baterii AA, care nu sunt incluse. Vârsta recomandată: 5 - 9 ani

LER 9202

Preț: 249 RON

Page 32: Catalog Educlass 2014

Creioane colorate parfumate realizate 100% din ziare reciclate

Creioane parfumate - set 10 bucAtrage atenția copiilor cu acest set de 10 creioane parfumate, confecționate din ziare reciclate. Fiecare creion colorat și parfumat este ambalat într-un tub de plastic biodegradabil, pentru a se păstra aroma mai mult timp. Setul include 10 creioane colorate, fiecare având o aromă diferită: afine, mure, pepene, portocală, struguri, tropical, scorțișoară, caramel, gumă de mestecat și un miros misterios.

Vârsta recomandată: 3-12 ani

SC-1161-COL

Preț: 55 RON

Creioane parfumateTe invităm să îți bucuri copilul cu aceste creioane plăcut parfumate și colorate. Parfumul rezistă până la 2 ani, fiecare creion fiind ambalat într-un tub individual din plastic. Fiecărei culori îi este asociată o aromă, astfel că cel mic va putea asocia culoarea cu mirosul, în timp ce-și va dezvolta simțul vizual și olfactiv. Prețul este per bucată.

Vârsta recomandată: 3-12 ani

EI-1162

Preț: 6 RON/ Buc.

64

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

SC-1161-COL

65

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Spuma modelatoare este alegerea perfectă pentru activități creative: este non-toxică, nu murdărește, nu se lipește, nu se împrăștie și nu se usucă putând fi modelată în mod repetat. Ore întregi de distracție fără a face mizerie!

EI-1900

EI-1907

EI-1906

Spumă de modelat - setul clasei - 16 bucCopiii vor folosi această spumă de modelat pentru a își exersa creativitatea și pentru a realiza o mulțime de forme și figurine. Odată ce au terminat, jocul începe din nou pentru că spuma este remodelabilă. Copiii pot crea modele minunate fără a pune în pericol curățenia clasei.Vârsta recomandată: 3-11 ani

EI-9268

Preț: 279 RON

Spumă de modelat - set 4 bucățiCu ajutorul spumei de modelat, copiii își pot exprima liber creativitatea, fără a lăsa mizerie în urmă. Doar frământă spuma și oferă-i conturul dorit, apoi o poți face ghemotoc și o poți pune la păstrare. Nu se usucă, așadar poate fi remodelată. Vârsta recomandată: 3-11 ani

EI-1900

Preț: 25 RON

Vârsta recomandată: 3-11 ani

EI-1906

Preț: 45 RON

Spumă de modelat - set 8 bucățiSpumă de modelat vine într-un ambalaj nou, dar vă asigurăm că în interior este același produs inovativ cu care v-am obișnuit: spuma modelatoare care oferă ore de distracție copiilor, fără a face mizerie.

Spumă de modelat - set 20 bucățiCopiii sunt acum liberi să își exprime creativitatea cu acest înlocuitor al clasicei plasteline. Spuma de modelat este disponibilă în culori vii care nu se usucă niciodată și nici nu se întărește, putându-se transforma foarte ușor în forme amuzante. Vârsta recomandată: 3-11 ani

EI-1907

Preț: 119 RON

www.educlass.ro

Page 33: Catalog Educlass 2014

66

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Forme pentru construit - MaxiDă frâu liber imaginației! Vei vedea cât de ușor este să construiești flori, căsuțe și nu numai! Totul va fi mult mai ușor cu acest set de forme în culori vesele. Piesele din plastic rezistent sunt adaptate mânuțelor micilor creatori. Numărul mare de piese permite folosirea setului de către mai mulți copii simultan fiind ideal pentru grădinițe. Jocul dezvoltă dexteritatea, abilitățile motorii fine, viziunea în spațiu și creativitatea. Setul include 16 forme diferite, prezentate în 7 culori.

Vârsta recomandată: 3 ani+

6210563

Preț: 95 RON

Forme pentru construit - Box MidiArată-le tuturor ce poți construi din doar câteva mișcări. Ai la dispoziție forme colorate realizate din plastic rezistent la utilizări multiple. Puțină îndemânare, un strop de imaginație și creația e aproape gata! Piesele se pot păstra în cutiuța de depozitare specială. Jocul dezvoltă abilitățile motorii fine, creativitatea, răbdarea și viziunea spațială.

Vârsta recomandată: 3 ani+

6210561

Preț: 21 RON

www.educlass.ro 67

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Vopsea pentru pictură cu degetele - MINIFă primii pași în lumea artelor cu aceste culori! Vopselele sunt special concepute pentru a putea fi folosite în activități de pictură cu degetele. Consistența cremoasă protejează pielea micuților artiști. Culorile pot fi folosite și pentru activități creative folosind burete sau șabloane, precum și pentru pictura pe sticlă. Setul include 4 culori (roșu, verde, albastru, galben) păstrate in recipiente de 150 gr. Vopseaua se curăță ușor cu apă călduță. Greutate: 0,650 kg. Produsul nu conține gluten, proteine, lactoză. Vârsta recomandată: 2 ani+

6330624

Preț: 24 RON Vopsea pentru pictură cu degetele - MAXIDă puțină culoare zilelor mohorâte cu aceste culori! Vopselele sunt special concepute pentru a putea fi folosite în activități de pictură cu degetele. Consistența cremoasă protejează pielea micuților artiști. Culorile pot fi folosite și pentru activități creative folosind burete sau șabloane, precum și pentru pictură pe sticlă. Setul include 6 culori (roșu, verde, albastru, galben, portocaliu și alb) păstrate în recipiente de 150 gr. Vopseaua se curăță ușor cu apă călduță. Greutate: 0,950 kg. Produsul nu conține gluten, proteine, lactoză. Vârsta recomandată: 2 ani+

6330626

Preț: 30 RON

Trusa micului artistCu această trusă specială orice copil creativ poate deveni rapid cel mai mare artist! Setul include: 5 recipiente de 150 gr cu vopsea în culori pastelate (roșu, galben, verde, portocaliu, albastru) pentru pictură cu degetele, 5 planșe model, 4 bureței pentru ștampilat, un burețel-rolă, o pensulă și protecție pentru hăinuțe. Consistența cremoasă a vopselelor protejează pielea micuților artiști. Greutate: 1 kg. Vopseaua se curăță ușor cu apă călduță și nu conține gluten, proteine, lactoză. Vârsta recomandată: 3 ani+

6336508

Preț: 50 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 34: Catalog Educlass 2014

68

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Set modelaj - Prăjiturele ABCCele mai dulci mesaje se pot scrie doar cu aceste prăjiturele ABC! Setul conține 26 forme de tăiere reprezentând litere ale alfabetului și 2 instrumente pentru finisarea formelor. Setul conține 28 piese.

Vârsta recomandată: 4 ani+

6219046

Preț: 19 RON

Forme pentru modelajCrează cele mai inedite forme cu aceste seturi! Întinde plastilina bine, apoi taie diverse forme folosind piesele speciale. Ajută-te pentru finisare de cele 2 instrumente incluse. Piesele pot fi păstrate în cutiuța de depozitare. Seturile includ: 6, 9 sau 10 forme diferite de tăiere și 2 instrumente. Seturile nu includ plastilina. Prețul este pe bucată.

Vârsta recomandată: 4 ani+

6219043

Preț: 13 RON

www.educlass.ro 69

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Șabloane pentru modelajAntrenează îndemânarea și dezvoltă imaginația folosind aceste șabloane. Întinde bine plastilina, apoi decupează forme diverse folosind șabloane pentru tăiere: animale de la fermă, șabloane cu tematica circului și piese safari. Șabloanele sunt ușor de folosit fiind perfect adaptate mânuțelor micuților artiști. Setul nu include plastilina. Prețul este per șablon. Vârsta recomandată: 4 ani+

6210800Preț: 5.5 RON

Vopsea pentru picturăCrează cele mai frumoase desene cu aceste tuburi de vopsea pentru pictură! Fiecare recipient are 30 gr vopsea (12 culori diferite). Produsul este ideal pentru folosirea în cadrul activităților de educație plastică desfășurate în grădinițe și școli și nu conține gluten, proteine, lactoză.Prețul este per bucată.

Vârsta recomandată: 3 ani+

6210630

Preț: 3.5 RON

Baton plastilină non-toxicăActivitatea de modelaj poate începe! Plastilina non-toxică în culori diferite așteaptă să fie transformată în adevărate creații de către micuții artiști. Batoanele de plastilină de 50 gr sunt prezentate în culori pastelate.

Vârsta recomandată: 3 ani+

6210170

Preț: 3 RON

Șorț protecțieProtejează hăinuțele în timpul activităților de pictură și modelaj folosind acest șorțuleț perfect pentru micuții artiști. Șorțul are mânecuțe lungi cu manșete strânse și se închide la spate. Materialul este rezistent la spălări multiple.

Vârsta recomandată: 4 ani+

6219042

Preț: 28 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 35: Catalog Educlass 2014

70

Art

ă și

Cre

ativ

itat

e

Set plastilină non-toxică - MAXIAi la dispoziție un set de plastilină în 6 culori pentru a crea cele mai grozave forme! 6 recipiente de 150 gr în 6 culori vesele (roșu, galben, verde, albastru, maro și alb) și 4 forme speciale te vor ajuta să creezi adevărate capodopere. Setul include și 2 ustensile ce te vor ajuta în manevrarea creațiilor. Plastilina este non-toxică și nu conține gluten, proteine și lactoză. Recipientele în care este păstrată sunt prevăzute cu capac. Setul poate fi folosit simultan de mai mulți copii. In set sunt incluse doar 4 din formele pentru tăiat prezentate pe ambalaj. Greutate: 1 kg. Vârsta recomandată: 3 ani+

6280517

Preț: 35 RON

Set plastilină non-toxică18 bare de plastilină colorată așteaptă să fie modelate de mânuțele micuților artiști. Culorile pastelate vor stimula cu siguranță creativitatea copiilor. Plastilina are o textură placută și se modelează foarte ușor. Găletușa de depozitare este ideală pentru păstrarea în spațiu închis. Plastilina este non-toxică, nu conține gluten, proteine, lactoză. Produsul poate fi folosit simultan de mai mulți copii. Greutate: 0,930 kg.

Vârsta recomandată: 3 ani+

6281341

Preț: 31 RON

Set creativ pentru modelajSetul pentru modelaj include tot ce îți trebuie pentru o activitate creativă. Vei putea crea tot ce îți vei dori! Vei vedea că nu a fost nicicând mai ușor să faci un animal din plastilină. Kit-ul include: 8 doze de 80 gr cu pastă modelatoare în culori pastelate, 6 forme pentru tăiere, prese cu 8 modele și 4 instrumente de modelaj. Pasta modelatoare este fină, non-toxică și poate fi modelată cu ușurință. Setul poate fi folosit simultan de mai mulți copii. Produsul nu conține gluten, proteine sau lactoză fiind perfect și pentru copiii cu sensibilitate crescută. Greutate: 0,700 kg.

Vârsta recomandată: 3 ani+

6280528

Preț: 40 RON

www.educlass.ro

Jocuri de rol

Page 36: Catalog Educlass 2014

Joc de rol - trusa micului medicCei mici adoră să se joace de-a doctorul, așa că vă prezentăm trusa perfectă pentru această meserie. Încurajează-ți copilul să se joace, dar și să învețe părțile corpului uman și importanța sănătății! Trusa asta dotată cu tot ceea ce micuții medici au nevoie pentru o consultație elaborată. Include 19 de piese, instrumente suficiente pentru o întreagă echipă de chirurgi dintr-un joc imaginativ: stetoscop și pager, cu sunete realiste, telefon mobil, forceps, bandaje, termometru și multe alte accesorii. Acest joc permite copiilor familiarizarea cu ustensile medicale și astfel duce la ameliorarea anxietății copiilor vis-a-vis de vizitele la medic. Piesele de joc pot fi stocate în cutia de plastic robustă, portabilă. Telefonul mobil necesită 2 baterii AA, neincluse în pachet.

Vârsta recomandată: 3-7 ani

LER 9048

Preț:184 RON

Casa de marcatCum poate deveni învățarea noțiunilor financiare de bază distractivă? Cu siguranță acest set este un răspuns. Casa funcționează cu energie solară, este realizată din plastic durabil și are butoane mari și ecran digital. Tăvița din registru are compartimente suficient de încăpătoare pentru bani reali. Setul include și un ghid de activitate. Dimensiuni: 26 x 24 cm.

Vârsta recomandată: 3-7 ani

LSP2629-EUR

Preț:189 RON

Joc de rol - setul micului profesorCopiilor le place să se joace de-a profesorul. Acest set special realizat pentru ei, îi va încânta cu siguranță dezvoltându-le totodată abilitățile de comunicare și relaționare. Pachetul cuprinde 149 de piese cu ajutorul cărora cei mici pot crea o mini-sală de clasă perfectă, dotată cu toate cele necesare: tablă, burete, hartă, calendar, arătător, clopoțel, instrumente de scris, fișe, stickere. Jocul include materiale pe care se poate scrie, iar apoi șterge . Dimensiune: 95 cm (nepliat).

Vârsta recomandată: 3-7 ani

LSP2642-UK

Preț:175 RON

72

Jocu

ri d

e ro

l

www.educlass.ro 73

Jocu

ri d

e ro

l

DINO-MOBIL - AnkylosaurusFerește-te din fața acestui urias și infricoșător Ankylosaurus! Spike va fi ajutorul de nădejde pe orice șantier nelăsând să scape nimic în calea lui! Vârsta recomandată: 3 ani

EI-4150

Preț: 199 RON

DINO-MOBIL - BrachiosaurusFă cunoștință cu Boom, un puternic buldo-excavator în formă de dinozaur! Gâtul său telescopic și fălcile mobile îl ajută să dărâme și cel mai mare obstacol. Cabina este rotativă (360 grade) astfel încât nimic nu va sta în calea uriașului Brachiosaurus Boom!

Vârsta recomandată: 3 ani+

EI-4151

Preț:229 RON

DINO-MOBIL - T-RexWrecker, vedeta colecției de mobile Dino, este cel mai feroce DINO-MOBIL al erei preistorice! Fălcile puternice sunt mobile, iar colții ascuțiți pentru a speria și cel mai mare inamic. Vârsta recomandată: 3 ani

EI-4152

Preț: 199 RON

DINO-MOBIL - TriceratopsȚi-l prezentăm pe T-Top! Să fie un buldozer, un dinozaur sau... ambele?! T-Top este uriașul buldozer ce poate scormoni, ridica și dărâma totul în cale. Coada segmentată și fălcile puternice și mobile îi vor fi de mare folos pentru a-și duce misiunea la capăt.

Vârsta recomandată: 3 ani

EI-4153

Preț: 199 RON

Page 37: Catalog Educlass 2014

Fă cunoștință cu simpaticele animăluțe ce îi vor însoți pe cei mici în descoperirea secretelor gastronomiei!

Setul micului cofetarEI-1883

Preț:116 RON

Set de gătit - 6 pieseEI-1884

Preț: 93 RON

Set de bucătărie - 24 pieseEI-1880

Preț:175 RON

Setul bucătaruluiEI-1879

Preț: 99 RON

74

Jocu

ri d

e ro

l

www.educlass.ro 75

Jocu

ri d

e ro

l

EI-1884

MixerToți copiii adoră dulciurile! Mixerul reproduce aparatul real, atât din punct de vedere estetic cât și funcțional și sonor. Setul include: mixer, suport, vas, 2 seturi de palete. Dimensiune: 19 cm x 17.5 cm x 4.5 cm. Produsul funcționează cu 2 baterii tip AA, neincluse în pachet.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-1867

Preț:99 RON ToasterPregătește-ți un mic dejun pe gustul tău! Toasterul de jucărie îți va fi de mare ajutor! Jucăria reproduce aparatul de bucătărie real prin aspectul, timer-ul și sunetele produse. Setul include: toaster, 2 felii de pâine. Jucăria poate fi folosită în cadrul jocurilor de rol și stimulează creativitatea, imaginația, abilitățile de relaționare dar și îndemânarea copiilor. Dimensiune: 15 cm x 12.5 cm x 6 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-1868

Preț:99 RON

BlenderCompletează-ți gama de aparate de bucătărie cu acest blender! Atât recipientul cât și capacul sunt detașabile. Vasul poate menține și amesteca lichidele, reproducând sonor acțiunea aparatului real. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-1865

Preț:99 RON

CeainicCe poate fi mai grozav pentru micuțele domnișoare decât o întalnire la ceaiul de la ora 5?! Cu acest ceainic, experiența va fi una cu atât mai plăcută! Produsul funcționează cu 2 baterii tip AA, neincluse în set. Dimensiune: 12.5 cm x 15 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

EI-1866

Preț:99 RON

Page 38: Catalog Educlass 2014

Teatru de păpuși din lemnIdeal pentru orice spectacol de teatru inventat de micuțul tău sau de pus în scenă povestea favorită, această formă din lemn prezintă cu adevărat scena ideală pentru un spectacol magnific. Dotat cu cortine, pentru repetiții meticuloase, acest cadru este ideal pentru toți micii artiști. Lumini, cameră, acțiune! Dimensiune: 65 x 65 x 23 cm

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJ339

Preț: 98 RON

Teatru de păpuși magneticSă înceapă spectacolul! Teatrul de păpuși magnetic este creat special pe scenariul poveștilor pentru copii: “Cei trei purceluși”, ,,Scufița Roșie”, ,,Cenușăreasa”, ,,Pinocchio”. Scena este concepută astfel încât personajele pot fi mutate, conform rolului caracteristic.Setul conține un teatru, 4 decorațiuni, 2 instrumente magnetice pentru ghidare și 15 personaje. Dimensiune: 32 x 17 x 21 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJ750

Preț: 79 RON

76

Jocu

ri d

e ro

l

www.educlass.ro 77

Jocu

ri d

e ro

l

Setul include 3 păpuși degetar

Set păpuși degetar - ,,Frumoasa din pădurea adormita” și ,,Regele Arthur”Aceste minunate păpuși pot fi pe rând personajul principal din povestea închipuită de copilul tău. Setul conține un rege, o regină, o prințesă, un vrăjitor, un prinț și un clovn.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJ704

Preț: 49 RON

Set păpuși degetar - Poveștile copilărieiAceste minunate păpuși din lemn, pot fi pe rând personajul principal din povestea închipuită de copilul tău. Setul conține: Scufița Roșie, 1 lup, cei trei purceluși, vânătorul care poate fi folosit și ca Motanul încălțat. Cu doar 6 păpuși de deget, poți interpreta 3 dintre poveștile îndrăgite de copii: “Scufița Roșie”,”Motanul încălțat” și “Cei trei purceluși”. Dimensiune: 30 x 20 x 5 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJ705

Preț: 49 RON

2 in 1 - Pinochio și Povestea Cei trei ursuleti Povestea fetiței Goldilocks și a celor trei ursuleți poate fi rapid pusă în scenă de către cei mici. Finalul poate căpăta întorsături care de care mai haioase sau mai neobișnuite, controlul deținându-l micii regizori cu o imaginație suficient de bogată. Setul include o fetiță, 3 ursuleți, pe Giuseppe și pe Pinochio. Astfel, ai 2 povești clasice într-un singur set de păpuși degetar. Dimensiune: 30 x 20 x 5 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJ706

Preț: 49 RON

Teatrul RegalBJ243

Preț: 45 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 39: Catalog Educlass 2014

Setul conține: șuruburi, piulițe, ciocan și cheie. Întoarce bancul și vei putea depozita piesele de lemn într-o lădiță practică cu mâner!

Trusa meșteruluiBJ410

Preț: 118 RON

Centura meșterului iscusitBJ661

Preț: 53 RON

Măsuța micului meșterBJ319

Preț: 53 RON

Banc de lucru din lemnBJ663

Preț: 100 RON

78

Jocu

ri d

e ro

l

79

Jocu

ri d

e ro

l

Set de construit din lemn - 51 pieseBJ849

Preț: 109 RON

Atelierul micului meșterAtelierul conține 17 piese: șuruburi, piulițe, șurubelniță, ciocan, daltă, menghină, polizor. Ideal pentru dezvoltarea îndemânării.

BJ341

Preț: 232 RON

Lădița de scule din lemnBJ302

Preț: 62 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 40: Catalog Educlass 2014

Un atelier complet pentru meșteri iscusiți! Dimensiune: 75 x 60 cm.

Primul meu atelierBJ310

Preț: 451 RONCentura micului meșterTuturor copiilor le place să ajute la meșterit în casă. Ce mod mai bun de a îi implica în activitățile de reparat în casă este, decât a le da să poarte propria lor centură de meșter? Toate aceste scule sunt confecționate din lemn și sunt 100% sigure. Setul include: cheie, ciocan, riglă, fierăstrău.

BJ311

Preț: 54 RON

Trusa tâmplaruluiBJ245

Preț: 124 RON

80

Jocu

ri d

e ro

l

www.educlass.ro

Jucării din lemn

Page 41: Catalog Educlass 2014

Numărătoare cu discuri colorateAntepreșcolarii vor iubi acest set de activități care îmbină distracția cu noțiunile primare de matematică. Are în dotare o gamă bogată de discuri colorate și plăcute cu numerele în limitele 0-10. Atunci când plăcuțele cu numere sunt îndepărtate, copilul va putea descoperi mulțimea de bulinuțe ce corespunde cifrei inscripționate pe piesa de lemn. Un set de activități perfect pentru introducerea noțiunilor primare de matematică: număratul în limitele 0-10 și asocierea cifră-mulțime. Dimensiune: 43 x 11 x 11 cm.

Vârsta recomandată: 2 - 6 ani.

BJ531

Preț: 71 RON

Jocul înmulțirilorAntrenează-ți abilitățile rapide de calcul cu acest joc matematic din lemn. Setul include 81 piese în culori vesele reprezentând operații și rezultate. Cutia este ideală pentru păstrarea acestora în bune condiții. Jocul stimulează abilitățile de calcul matematic și dezvoltă puterea de concentrare. Setul este realizat din lemn și respectă standardele europene de calitate. Dimensiune: 12 x 19 x 3 cm. Vârsta recomandată: 6 ani+

BJ538

Preț: 29 RON

Abacus Gigant

BB083

Preț: 465 RON

Jocul adunărilor și scăderilorExersează-ți abilitățile rapide de calcul cu acest joc matematic din lemn. Setul include 81 piese în culori vesele reprezentând operații simple de adunare și scădere a numerelor cuprinse în limitele 1-9. Cu acest joc, calculele matematice vor fi mult mai distractive! Cutia este ideală pentru păstrarea acestora în bune condiții. Jocul stimulează abilitățile de calcul matematic și dezvoltă puterea de concentrare. Setul este realizat din lemn și respectă standardele europene de calitate. Dimensiune: 12 x 19 x 3 cm.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ511

Preț: 27 RON

Joc de potrivire - 3 forme geometriceAcest joc din lemn este perfect pentru potrivirea, sortarea și recunoașterea diferitelor forme, în trei culori diferite. Este de asemenea ideal pentru dezvoltarea capacităților senzoriale, copiii fiind nevoiți să manipuleze fiecare piesă pentru a o potrivi pe inelul corespunzător.

Vârsta recomandată: 2 - 3 ani.

BJ376

Preț: 55 RON

82

Jucă

rii d

in le

mn

83

Jucă

rii d

in le

mn

Puzzle - numere și culoriUn puzzle tradițional, ideal pentru dezvoltarea abilităților de numărare ale copiilor mici. În prima parte, copiii fac cunoștință cu cifrele și simbolul acestora, apoi se introduce asocierea cifră-mulțime-culoare. Învățarea este facilitată prin culorile pastel și ilustrațiile vesele ce mențin captată atenția copilului. Dimensiune: 30 x 27 x 1.2 cm.

Vârsta recomandată: 1 - 6 ani.

BJ549

Preț: 25 RON

Puzzle - Potrivește-mă la locul meuAntepreșcolarii și preșcolarii mici, curioși, vor fi încântați să ridice piesele de lemn late și să descopere surprizele din spatele acestora. Un puzzle cu multiple funcții educative. Un joc ce ajută la dezvoltarea dexterității, coordonării și abilităților de numărare primare. Dimensiune:30 x 30 x 1.2 cm.

Vârsta recomandată: 1 - 6 ani.

BJ535

Preț: 25 RON

Puzzle - cifre 0-9Un puzzle tradițional, ideal pentru dezvoltarea abilităților de numărare ale copiilor mici. În prima parte, copiii fac cunoștință cu cifrele și simbolul acestora, apoi se introduce asocierea cifră-mulțime. Învățarea este facilitată prin culorile pastel și ilustrațiile vesele ce mențin captată atenția copilului. Dimensiune: 30 x 27 x 1.2 cm. Vârsta recomandată: 1 - 6 ani

BJ537

Preț: 29 RON

Ceas puzzle - LeuPerfect pentru a ajuta copilul să învețe să spună ora indicată de limbile ceasului. Dimensiune: 23 x 23 x 2 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani

BJ534

Preț: 49 RON

Numărătoare cu bileÎnvață să numeri folosind această numărătoare clasică. Numărătoarea are 10 rânduri a câte 10 bile colorate ce îți vor fi de mare ajutor la primele operații matematice dar și la învățarea numerelor formate din zeci și unități. Numărătoarea este realizată din lemn și respectă standardele europene de calitate. Dimensiunea generoasă face ca produsul să poată fi folosit atât acasă cât și în activitățile matematice organizate la gradiniță sau școală. Dimensiune: 32 x 9 x 31 cm. Vârsta recomandată: 18 luni - 6 ani

BJ721

Preț: 59 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 42: Catalog Educlass 2014

Ceas de lemnBJ301

Preț: 31 RON

Învățăm să scriem litereleInițiază-i pe cei mici în tainele scrierii literelor cu acest joc! Realizat din lemn și prezentat într-o formă atractivă și veselă, acest joc stârnește interesul celor mici pentru scrierea literelor. Șabloanele literelor sunt adaptate ca dimensiune degețelelor celor mici, iar săgețile reprezentate grafic pe fiecare dintre acestea facilitează însușirea și exersarea deprinderilor de scriere. Urmărește forma cu degețelul și vei vedea cât de ușor este să scrii!

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

BJ508

Preț: 41 RON

Ceas curcubeuNicio cameră de copil sau loc de joacă nu este complet dacă nu există măcar un Ceas curcubeu. Piesele detașabile, pictate în culori vii, îl vor ajuta pe copil să învețe unitățile de măsurare a timpului și, totodată, să își gestioneze timpul petrecut la colțul de joacă. Ideal pentru a adauga o pată de culoare decorului camerei, dar și pentru exersarea aptitudinilor copilului, necesitând să fie construit prin așezarea corectă a pieselor, în funcție de formă și culoare. Dimensiune: 16 x 25 x 5 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 5 ani.

BJ659

Preț: 65 RON

Vremea - Calendar magneticCalendarul magnetic “Vremea” îi oferă copilului șansa de a afla cât mai multe despre fenomenele meteorologice. Micuțul va fi încântat să poată controla vremea, cu siguranță va fi una favorabilă pentru joaca în aer liber. Folosind imaginile si cardurile cu zile și luni, copilul va învăța succesiunea anotimpurilor, a lunilor anului, dar și data și ora, cu ajutorul ceasului poziționat în centrul calendarului. Oferă-i copilului bucuria de a se juca, indiferent de vreme! Dimensiuni: 42 X 45 X 1 cm. Produsul este disponibil doar în limba engleză.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJ592

Preț: 70 RON

Tablă neagră magnetică BJ380

Preț: 72 RON

84

Jucă

rii d

in le

mn

Set de creație - Forme din lemnSetul cu forme din lemn este atât un joc educațional facilitând învățarea formelor și culorilor, cât și un joc de creație. Ai la dispoziție mai multe forme din lemn în culori vesele, piuneze, ciocănel și planșeta. Nu îți mai rămâne decât să creezi de fiecare dată un alt tablou! Jocul stimulează creativitatea copiilor și dezvoltă îndemânarea, coordonarea ochi-mână și simțul estetic al acestora. Formele din lemn au un orificiu poziționat central, astfel încât să ușureze poziționarea piunezei fără ca micuții să se rănească. Setul include un total de 162 piese. Dimensiune: 16 x 22 cm.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ158

Preț: 36 RON

Decorațiuni din lemn - Animale la ZooBJ021T25

Preț: 22 RON

Decorațiuni din lemn - Spațiul cosmicBJ021T19

Preț: 22 RON

Decorațiuni din lemn - Utilaje de la fermă BJ021T08

Preț: 22 RON

Decorațiuni din lemn - Animale domesticeBJ021T07

Preț: 22 RON

Decorațiuni din lemn - Mijloace de transportBJ021T20

Preț: 22 RON

Decorațiuni din lemn - șabloane cu dinozauriAceste șabloane din lemn masiv sunt ideale pentru a îi ajuta pe cei mici să realizeze desene și scene preistorice cu dinozauri. Mânuțele micilor creatori vor reuși cu ușurință să urmeze conturul șablonului pentru a realiza planșe cât mai creative. Setul conține 7 piese.

Vârsta recomandată: 2-10 ani

BJ021T05

Preț: 22 RON

85

Jucă

rii d

in le

mn

Preluări comenzi: 021 345 45 40www.educlass.ro

Page 43: Catalog Educlass 2014

Numărătoarea florilorBB090

Preț: 62 RON

Cuburi din lemn cu imaginiBB091

Preț: 53 RON

Joc de sortatBB092

Preț: 53 RON

Cutia de sortat - forme geometriceBB093

Preț: 53 RON

Primul meu set de construitDescoperă forme și culori cu acest set de construit. Figurinele din lemn sunt ideale pentru fixarea cunoștințelor și dezvoltarea îndemânării. Cutiuța de depozitare este solidă și are prevăzute mânere. Setul include 18 piese. Dimensiune: 15 x 15 x 9 cm. Vârstă recomandată: 1-3 ani.

BB095

Preț: 62 RON

Joc de sortat- 4 forme geometriceO jucărie educativă ce îl ajută pe copil să-și însușească noțiuni de bază: numere, forme, culori. Tabla din lemn cu patru inele de sortare vine împreună cu numeroase pătrate, dreptunghiuri, cercuri și triunghiuri într-o paletă largă de culori. Dimensiune 15 x 15 x 6 cm. Vârstă recomandată : 1-3 ani.

BB094

Preț: 44 RON

86

Jucă

rii d

in le

mn

87

Jucă

rii d

in le

mn

Cadru pentru sortat forme geometricePotrivește cele 6 piese orificiilor de pe fețele cadrului, apoi rostogolește-l pentru a le amesteca. Jucăria conține 6 piese din lemn și este ideală pentru asocierea formelor, culorilor și modelelor. Vârsta recomandată: 1-3 ani.

BB096

Preț: 53 RON

Jucărie din lemn pentru percuție6 piciorușe viu colorate din lemn, perfecte pentru percuție. Lovește cât poți de tare, nu vor cădea. Întoarce banca invers și ia-o de la capăt! Excelent pentru coordonarea ochi-mână. Dimensiune: 23 x 8 x 12 cm. Vârsta recomandată: 1-2 ani.

BB097

Preț: 49 RON

Jucărie rotundă pentru percuțieBB042

Preț: 61 RON

Centru de activități - titirezBB019

Preț: 109 lei

Cuburi colorate pentru construitBB067

Preț: 83 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40www.educlass.ro

Page 44: Catalog Educlass 2014

Cuburi colorateBB101

Preț: 86 RON

88

Jucă

rii d

in le

mn

Piramidă pentru bebeluși - CurcubeulBB098

Preț: 46 RON

89

Jucă

rii d

in le

mn

Cuburi pentru format cuvinte Îmbogățește vocabularul și dezvoltă capacitatea de pronunție a copilului cu aceste cuburi din lemn, prezentate în culori vesele. De asemenea, fiecare cub reprezintă o literă a alfabetului. Așează cuburile astfel încăt să obții cuvinte simple sau observă cât de repede crește turnul abecedarului dacă așezi piesele una peste cealaltă. Jocul vine dotat cu o tăviță pentru stocare. Dimensiune: 23 x 27 x 5 cm.

Vârsta recomandată: 3-7 ani

BB032

Preț: 79 RON

Centru de activități litere și imaginiAcest centru de activități triunghiular are 5 părti: pe una dintre părți este alfabetul format din cuburi multicolore, pe altă parte o tablă de scris, pe cea de-a treia o numărătoare. Cuburile alfabetului au pe o față imagini, iar pe cealaltă literele corespunzătoare (corespondent în limba engleză). Părțile laterale ale centrului de activități oferă jocuri de asociere constând într-un labirint cu animale și unul cu forme geometrice. Produsul este realizat din lemn asigurând astfel o bună rezistență în timp.

Vârsta recomandată: 1-4 ani

BB054

Preț: 149 RON

Turnulețul veselCercurile piramidei au căpătat o înfățișare nouă! Turnul circular multicolor este alcătuit din patru blocuri colorate diferit: albastru, galben, verde și roșu - dar copilul trebuie să își aducă aminte și să le pună în ordinea corectă. Dezvoltă capacitatea micuților de a înțelege conceptele de mărime (mare, mai mare, cel

mai mare) dar și de recunoaștere a culorilor.

Vârsta recomandată: 2-3 ani

BB033

Preț: 45 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 45: Catalog Educlass 2014

Primul meu Puzzle - Calul și mânzulÎnvață-ti copilul despre conceptul de puzzle cu această imagine formată dintr-un cal și puiul său. Cu aceste șase piese late din lemn, îi poți arăta copilului cum să identifice formele și, de asemenea, poți introduce conceptul de a pune ceva “din interior”. Scopul principal este ca la finalul încercărilor, imaginea construită să redea perfect calul și mânzul său.

Vârsta recomandată: 18 luni+

BB008

Preț: 39 RON

Primul meu puzzle - Vaca și vițelulCopilul a asociat deja imaginea din cărți cu animalele. Acum este timpul să se facă introducerea noțiunii de bucată-întreg. Acest puzzle alcătuit din 6 piese mari, îi va stimula copilului curiozitatea despre caracteristicile animalelor, în încercarea de a potrivi piesele în funcție de formă și culoare, pentru a construi o imagine formată dintr-o vacă și 2 viței.

Vârsta recomandată: 18 luni+

BB009

Preț: 39 RON

Primul meu Puzzle - Oaia și mieiiDistracție și învățare într-un puzzle din 6 piese de lemn mari, viu colorate. Ajută copilul să potrivească piesele în spațiile corecte, apoi spune-i o poveste despre mama-oaie și puiul său, ori doar discută cu copilul despre ce crede el că este vorba în imaginea construită.

Vârsta recomandată: 18 luni+

BB010

Preț: 39 RON

Primul meu Puzzle -Scroafa și purceiiAcest puzzle din 6 piese de lemn mari ce ilustrează o scroafă cu puii săi este ideal pentru mânuțele delicate ale învățăceilor. Un material educațional care ajută copilul să analizeze piesele în vederea consolidării deprinderii de a recunoaște formele. Un puzzle minunat atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, care va deveni curând jucăria preferată, pe măsură ce vor reuși să facă puzzle-ul pe cont propriu.

Vârsta recomandată: 18 luni+

BB011

Preț: 39 RON

90

Jucă

rii d

in le

mn

91

Jucă

rii d

in le

mn

Primul meu Puzzle -Rața și puiiBB013

Preț: 39 RON

Primul meu Puzzle - IepurașiiBB012

Preț: 39 RON

Puzzle colorat - alfabetUn puzzle colorat ce îi va introduce pe micuți în lumea fascinantă a literelor! Fiecare piesă este confecționată din lemn rotunjit și are propria formă, culoare și literă pe tabla de lemn. O jucărie ideală pentru învățarea literelor de către preșcolari. Număr de piese: 26. Dimensiune: 28 x 28 x 4 cm.

Vârsta recomandată: 2 - 6 ani.

BB055

Preț: 69 RON

Încurcătura de la fermăBB058

Preț: 78 RON

Încurcătura din junglăBB059

Preț: 78 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 46: Catalog Educlass 2014

Puzzle - În ogradăAcest puzzle din lemn cu 5 piese este perfect pentru mânuțele mici. Alcătuit din piese ce reprezintă 4 animale viu colorate și un tractor, toate plasate într-un peisaj rural clasic, puzzle-ul este ideal pentru copiii cu vârste mai mari de 12 luni pentru a își dezvolta abilitățile de coordonare și dexteritatea.

Vârsta recomandată: 12 luni+

BJ326

Preț: 41 RON

Puzzle - Animale de companieUn puzzle vesel alcătuit din 5 piese viu-colorate, perfect pentru mânuțele mici. Cele cinci animale sunt tare nerăbdătoare sa fie plasate la locul lor de mințile agere ale micilor învățăcei. Acest set este ideal pentru copiii cu vârste mai mari de 12 luni, pentru a își dezvolta abilitățile de coordonare și dexteritatea.

Vârsta recomandată: 12 luni +

BJ328

Preț: 41 RON

Puzzle - Jucării magiceBJ329

Preț: 41 RON

Puzzle - Echipaje de salvareBJ330

Preț: 41 RON

Puzzle - Spațiul CosmicBJ545

Preț: 41 RON

Puzzle -ZâneUn puzzle vesel alcătuit din 5 piese viu-colorate, perfect pentru mânuțele mici. Cele cinci zâne sunt tare nerăbdătoare să fie plasate la locul lor de mințile agere ale micilor învățăcei. Acest set este ideal pentru copiii cu vârsta mai mare de 12 luni, pentru a își dezvolta abilitățile de coordonare și dexteritatea.

BJ546

Preț: 41 RON

92

Jucă

rii d

in le

mn

93

Jucă

rii d

in le

mn

Puzzle - În junglăUn puzzle vesel alcătuit din 5 piese viu-colorate, perfect pentru mânuțele mici. Cele cinci animale din junglă sunt tare nerăbdătoare să fie plasate la locul lor de mințile agere ale micilor învățăcei. Acest set este ideal pentru copiii cu vârste mai mari de 12 luni pentru a-și dezvolta abilitățile de coordonare și dexteritatea.

Vârsta recomandată: 12 luni+

BJ327

Preț: 41 RON

Puzzle - Utilaje de construcțieUn puzzle vesel alcătuit din 5 piese viu-colorate, perfect pentru mânuțele mici. Condu fiecare utilaj la locul potrivit pe șantier pentru finalizarea construcției. Acest set este ideal pentru copiii cu vârsta mai mare de 12 luni, pentru a își dezvolta abilitățile de coordonare și dexteritatea.

Vârsta recomandată: 12 luni +

BJ331

Preț: 41 RON

Puzzle - DinozauriUn puzzle vesel alcătuit din 5 piese viu-colorate, perfect pentru mânuțele mici. Cei 5 dinozauri jucăuși sunt tare nerăbdători să fie plasați la locul lor de mințile agere ale micilor învățăcei. Acest set este ideal pentru copiii cu vârsta mai mare de 12 luni, pentru a își dezvolta abilitățile de coordonare și dexteritatea.

Vârsta recomandată: 12 luni +

BJ332

Preț: 41 RON

Puzzle - PirațiAcest puzzle din lemn cu 5 piese este perfect pentru mânuțele mici. Cele cinci piese din lumea piraților sunt tare nerăbdătoare să fie plasate la locul lor de mințile agere ale micilor învățăcei. Acest set este ideal pentru copiii cu vârsta mai mare de 12 luni, pentru a își dezvolta abilitățile de coordonare și dexteritatea.

Vârsta recomandată: 12 luni+

BJ547

Preț: 41 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 47: Catalog Educlass 2014

Primul meu puzzle - Safari - set 4 bucățiCu ajutorul acestor 4 puzzle viu colorate, copilul dumneavoastră își va dezvolta abilitățile kinestetice și va învăța despre animalele din junglă. Fiecare animal se construiește din 4 piese late din lemn, ușor de apucat de mânuțele mici. Pentru cei foarte mici există un șablon ajutător în spatele fiecărei imagini. Dimensiune: 14.8 x 14.8 cm. Vârsta recomandată: 12 luni+

BJ381

Preț: 61 RON

Primul meu puzzle - La fermă - set 4 bucățiCu ajutorul acestor 4 puzzle viu colorate, copilul dumneavoastră își va dezvolta abilitățile kinestetice și va învăța despre animalele din ogradă. Fiecare animal se construiește din 4 piese late din lemn, ușor de apucat de mânuțele mici. Pentru cei foarte mici există un șablon ajutător în spatele fiecărei imagini. Dimensiune: 14.8 x 14.8 cm.

Vârsta recomandată: 12 luni+

BJ382

Preț: 61 RON

Primul meu puzzle - Mijloace de locomoție - set 4 bucățiCu ajutorul acestor 4 puzzle viu colorate, copilul dumneavoastră își va dezvolta abilitățile kinestetice și va învăța despre diferite căi de transport. Fiecare mijloc de locomoție se construiește din 4 piese late din lemn, ușor de apucat de mânuțele mici.

Vârsta recomandată: 12 luni+

BJ383

Preț: 61 RON

Primul meu puzzle - Utilaje de construcție - set 4 bucățiCu ajutorul acestor 4 puzzle viu colorate, copilul dumneavoastră își va dezvolta abilitățile kinestetice și va învăța despre utilajele de construcție. Fiecare animal se construiește din 4 piese late din lemn, ușor de apucat de mânuțele mici.

Vârsta recomandată: 12 luni+

BJ384

Preț: 61 RON

94

Jucă

rii d

in le

mn

95

Jucă

rii d

in le

mn

Primul meu puzzle - Șantierul de construcțiiBJ518

Preț: 29 RON

Primul meu puzzle - 4 mijloace de transportBJ519

Preț: 29 RON

Primul meu puzzle - 4 animale domesticeBJ520

Preț: 29 RON

Primul meu puzzle - SafariBJ521

Preț: 29 RON

Primul meu puzzle - Lumea PirațilorBJ522

Preț: 29 RON

Primul meu puzzle - ZâneBJ523

Preț: 29 RON

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 48: Catalog Educlass 2014

Primul meu puzzle - Numere și culoriUn puzzle tradițional, ideal pentru dezvoltarea abilităților de numărare ale copiilor mici. În prima parte, copiii fac cunoștință cu cifrele și simbolul acestora, apoi se introduce asocierea cifră-mulțime-culoare. Învățarea este facilitată prin culorile pastel și ilustrațiile vesele ce mențin captată atenția copilului. Dimensiune: 30 x 27 x 1.2 cm

Vârsta recomandată: 1-6 ani

BJ549

Preț: 25RON

Puzzle ABCAcesta nu este doar un puzzle clasic, ci și un joc lingvistic, de asemenea. Odată ce mânuțele curioase ale copiilor au ridicat piesele, pot fi descoperite imagini cu obiecte, a căror denumire începe cu sunetul asociat literei de pe fața piesei. Corespondența literă-imagine și cuvintele sunt în limba engleză. Dimensiuni: 30 cm x 22 cm.

Vârsta recomandată: 3-7 ani

BJ755

Preț: 29 RON

Puzzle mare 123Cifrele viu-colorate, atunci când sunt ridicate îți oferă o surpriză. Un material educativ excelent pentru captarea atenției celor mici, dar și pentru predarea abilităților de asociere număr-mulțime. Peștișorii, steluțele și alte obiecte din lumea copiilor abia așteaptă să fie descoperite și numărate de mințile agere.

Vârsta recomandată: 3-6 ani

BJ756

Preț: 29 RON

96

Jucă

rii d

in le

mn

www.educlass.ro 97

Jucă

rii d

in le

mn

Puzzle - cifre 0-9Un puzzle tradițional, ideal pentru dezvoltarea abilităților de numărare ale copiilor mici. În prima parte, copiii fac cunoștință cu cifrele și simbolul acestora, apoi se introduce asocierea cifră-mulțime. Învățarea este facilitată prin culorile pastel și ilustrațiile vesele ce mențin captată atenția copilului. Dimensiune: 30 x 27 x 1.2 cm.

Vârsta recomandată: 1-6 ani

BJ537

Preț: 29 RON

Puzzle-ul cifrelor 1 - 9Învață cifrele dar mai ales să numeri cu ajutorul acestui puzzle. Setul conține cifrele din intervalul 1 - 9 realizate din tot atâtea piese câte reprezintă cifra. Piesele de puzzle sunt prezentate în culori vii și sunt realizate din lemn. Dimensiunea acestora este adaptată mânuțelor copiilor astfel încât aceștia să aibă un control perfect în manipularea lor. Simpatice animăluțe iubitoare de apă sunt desenate pe fiecare cifră în parte, copiii adorând să le numere una câte una.

Toate piesele sunt depozitate într-o cutie din lemn prevăzută cu mâner ce ușurează atât depozitarea jocului, cât și transportul acestuia. Setul include 45 piese de puzzle.

Jocul este realizat din materiale de calitate ce respectă standardele europene.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ507

Preț: 49 RON

Primul meu puzzle - numereUn puzzle din 4 piese din lemn pentru copiii mici! Fiecare piesă reprezintă o cifră în limitele 1 - 4. Sub fiecare piesă copilul va descoperi lumea fascinantă a insectelor. Jocul este ideal pentru asocierea număr - mulțime încă de la vârste fragede.

Vârsta recomandată: 1 - 3 ani.

BJ510

Preț: 10 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 49: Catalog Educlass 2014

Puzzle cubic - Animale domesticeJoc de tip puzzle ce conține 9 piese sub formă de cub. Fiecare cub are imprimată pe fiecare față o imagine parțială diferită a unui animal domestic. Copiii trebuie să reconstituie imaginea completă, rotind cuburile din lemn pentru a obține 6 imagini diferite.

Vârsta recomandată: 2-6 ani

BJ536

Preț: 22 RON

Puzzle cubic - DinozauriJoc de tip puzzle ce conține 9 piese sub formă de cub. Fiecare cub are imprimată pe fiecare față o imagine parțială diferită a unui dinozaur. Copiii trebuie să reconstituie imaginea completă, rotind cuburile din lemn pentru a obține 6 imagini diferite.

Vârsta recomandată: 2-6 ani

BJ513

Preț: 22 RON

Puzzle alb-negru - Animale și formeAjută-ți copilul să învețe animale și forme cu acest puzzle alb-negru! S-a demonstrat că aceste 2 non-culori sunt cel mai ușor de identificat de către cei mici ceea ce le va facilita procesul de însușire a primelor noțiuni legate de animale și forme geometrice. Piesele sunt special concepute pentru mâinile micuților, ajutându-i astfel la manevrarea lor. Puzzle-ul este ideal pentru dezvoltarea dexterității, a abilităților de asociere, precum și pentru dezvoltarea capacității de concentrare. Realizat integral din lemn de calitate superioară, puzzle-ul respectă toate standardele europene. Număr de piese: 4 piese.

Vârsta recomandată: 2-6 ani

BJ514

Preț: 27 RON

Puzzle - incastru EuropaPuzzle-ul redă harta europeană și este perfect pentru preșcolarii mari și școlarii mici. Acest puzzle educativ îi ajută să își dezvolte dexteritatea, dar și să conștientizeze zonele geografice în ansamblu. Formele simple și culorile îndrăznețe fac din acest puzzle o piesă atractivă și captează atenția copiilor. Conceptele geografice vor fi privite de copii ca o activitate distractivă, dar noi știm că este și educațională. Produsul este disponibil doar în limba engleză. Număr de piese: 19.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ306

Preț: 30 RON

98

Jucă

rii d

in le

mn

www.educlass.ro 99

Jucă

rii d

in le

mn

Puzzle - Ferma buniciiMicii fermierii vor fi încântați să așeze animalele domestice în funcție de forma corpului. Piesele sunt perfect dimensionate pentru mâinile mici, iar mânerele din lemn le fac mai ușor de potrivit sau de scos. Un puzzle pentru dezvoltarea dexterității și coordonării ochi-mână. De asemenea, fiecare piesă poate stârni curiozitatea copilului de a afla cât mai multe despre animalul reprezentat pe fiecare piesă de lemn.

Vârsta recomandată: 3-7 ani

BJ094

Preț: 15 RON

Puzzle - Animale din sălbăticieMicutii vor fi încântați sa așeze animalele în funcție de forma corpului. Piesele sunt perfect dimensionate pentru mâinile mici, iar mânerele le fac mai ușor de potrivit sau de scos. Un puzzle pentru dezvoltarea dexterității și coordonării ochi-mână. De asemenea, fiecare piesă poate stârni curiozitatea copilului de a afla cât mai multe cunoștințe despre animalul reprezentat pe fiecare piesă de lemn.

Vârsta recomandată: 3 ani +

BJ095

Preț: 15 RON

Puzzle - Jungla animalelor veseleMicuții vor fi încântați să așeze animalele în funcție de forma corpului. Piesele sunt perfect dimensionate pentru mâinile mici, iar mânerele le fac mai ușor de potrivit sau de scos. Un puzzle pentru dezvoltarea dexterității și coordonării ochi-mână. De asemenea, fiecare piesă poate stârni curiozitatea copilului de a afla cât mai multe cunoștințe despre animalul reprezentat pe fiecare piesă de lemn.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

BJ096

Preț: 15 RON

Puzzle - Mijloace de transportCopiii vor fi încântați să așeze vehiculele în funcție de caracteristici. Piesele sunt perfect dimensionate pentru mâinile mici, iar mânerele le fac mai ușor de potrivit sau de scos. Un puzzle pentru dezvoltarea dexterității și coordonării ochi-mână. De asemenea, fiecare piesă poate stârni curiozitatea copilului de a afla cât mai multe cunoștinte despre vehiculul reprezentat pe fiecare piesă de lemn.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

BJ097

Preț: 15 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 50: Catalog Educlass 2014

Set de țesutBJ883

Preț: 41 RON

Set pentru împletituriBJ700

Preț: 12 RON

Semn de carteBJ165

Preț: 3 RON

AscuțitoareBJ168

Preț: 4 RON

Set creație - La fermăBJ178

Preț: 39 RON

Calendar luni, zile, dată și orăPerfect pentru predarea noțiunilor de trecere a timpului: succesiunea anotimpurilor, lunilor, starea vremii și trecerea orelor.

Vârsta recomandată: 3-8 ani.

BJ526

Preț: 59 RON

100

Jucă

rii d

in le

mn

www.educlass.ro 101

Jucă

rii d

in le

mn

Cuburi pentru construit - SafariBB081

Preț: 35 RON

Jucărie de tras - LeuBJ982

Preț: 35 RON

Jucărie de tras - CrocodilBJ983

Preț: 35 RON

Jucărie de tras - ElefantBJ984

Preț: 35 RON

Cățelușul poznașBB073

Preț: 35 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 51: Catalog Educlass 2014

Set popice - RățuștePentru o după-amiază plăcută în familie sau între prieteni, îți propunem acest joc de popice. 6 rățuște haioase și 4 bile colorate sunt tot ceea ce vă lipsește. Aliniază rățuștele și încearcă să le nimerești cu bila. Pe măsură ce deveniți tot mai pricepuți, puteți mări distanța dintre voi și țintă. Jocul de popice este excelent pentru antrenarea coordonării ochi-mână și mai ales a puterii de concentrare. Piesele sunt realizate din lemn și respectă standardele europene de calitate. Înălțimea popicelor: 13 cm.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ759

Preț: 60 RON

Set popice - BroscuțeBroscuțele jucăușe sunt pregatite de joacă! Distrează-te cu acest set de popice frumos colorate. Ai la dispoziție 6 popice în formă de broscuțe și 4 bile. Înălțimea popicelor: 13 cm.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ760

Preț: 60 RON

Puzzle magnetic - peștișorii năzdrăvaniPuzzle-ul conține piese magnetice din lemn pe care copilul trebuie să le pescuiască cu undița din acvariu. . Acest mini acvariu din lemn îl ajută pe copil să se distreze, în timp ce își dezvoltă îndemânarea, precizia și răbdarea.

Vârsta recomandată: 1 - 3 ani.

BJ506

Preț: 32 RON

Joc de crichet - AnimaleTe invităm la o partidă de crichet! Ia-ți un prieten și jocul poate începe. Lovește bilele cu crosa astfel încât acestea să treacă prin fiecare obstacol-animăluț. Setul include 2 crose, 4 obstacole în formă de animăluțe, 1 figurină copac, 4 bile. Toate piesele sunt realizate din lemn. Setul este ideal pentru dezvoltarea îndemânării și coordonării ochi-mână. Jocul respectă standardele europene de calitate. Număr de jucători: 2. Lungimea crosei: 44 cm.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ122

Preț: 53 RON

Set discuri colorate pentru construitÎncurajează-ți copilul să își folosească imaginația, construind cu aceste discuri amuzante. Discurile sunt colorate și pot fi unite între ele de mânuțele mici ale copiilor, cu scopul de a forma modele cât mai ciudate și distractive. Setul conținte 72 piese (8 buc x 9 culori) Dimensiunea pieselor: 45 mm diametru/disc.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

BJ972

Preț: 36RON

102

Jucă

rii d

in le

mn

www.educlass.ro 103

Jucă

rii d

in le

mn

Joc Ludo - Nu te supăra frateJocul clasic “Nu te supăra frate” revine! Trezește amintiri frumoase pentru cei mari și cei mici, cu această versiune modernă a mult adoratului joc de masă. Tinerii jucători vor fi încântați să lupte împotriva partenerilor de joacă sau a membrilor familiei, încercând să își aducă pionul în casa lor. Joc pentru 2-4 jucatori.

Vârsta recomandată: 4 - 12 ani.

BJ151

Preț: 39 RON

Joc Marocco din lemn - MikadooMikadoo (Marocco) reprezintă un joc clasic, distractiv pentru întreaga familie, ideal pentru a-l lua în călătorii. Îi va stimula pe copii să gândească și să își dezvolte abilitățile spațiale și kinestetice. În același timp, interacțiunea cu ceilalți jucători îi va ajuta să își dezvolte abilitățile interpersonale și lingvistice. Dimensiunile cutiei: 5 x 5 x 23 cm.

Vârsta recomandată: 4 - 12 ani.

BJ777

Preț: 15 RON

Domino pentru copiiJocul de domino are ca temă lumea animalelor și reprezintă cadoul perfect pentru un copil. Oferă șansa de a socializa, putând fi jucat în același timp de mai mulți copii. Setul conține și o cutie din lemn pentru stocarea pieselor. Astfel, acestea nu vor fi pierdute și jocul va rezista în timp. Dimensiune: 17 x 17 x 4 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

BJ529

Preț: 33 RON

Joc - Traseul șerpilorBJ590

Preț: 39 RON

Caleidoscop mareAceasta jucărie dublează distracția copilului, dar ajuta și la dezvoltarea abilităților de coordonare a ochilor și dexteritatea. Copiii vor fi curioși să arunce privirea în interiorul tubului, pentru a descoperi infinitatea de culori, forme și imagini provocate de mișcare. O jucărie clasică care va dura ani de zile și pe care niciodată copiii nu o vor cota ca plictisitoare. Dimensiune: 15 x 4 x 4 cm. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani

BJ602

Preț: 13 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

MozaicAceastă tăviță cu modele este perfectă pentru mânuțele curioase. Copiii vor fi încântați să își petreacă timpul aranjând în tăvița gamă de forme multicolore, din lemn. Astfel vor obține o varietate de modele, dar pot folosi și fiecare piesă în parte pentru a afla mai multe caracteristici. Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.

BJ246

Preț: 29 RON

Page 52: Catalog Educlass 2014

Mașinuță de curse din lemnLa o parte! Masinuțele de curse din lemn au pornit întrecerea! Masinuțele sunt prezentate în mai multe culori. Prețul este per bucată.

Vârsta recomandată: 2 - 6 ani.

BJ897

Preț: 15 RON

990m

m600mm

Set popice - PirațiCrezi că poți învinge acești pirați? Așează pirații la distanță și încearcă să îi nimerești cu bila astfel încât să îi dobori. Jocul de popice este ideal pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână și concentrării. Setul include 6 popice și o bilă și este confecționat integral din lemn respectând toate standardele europene de calitate. Înălțimea popicelor : 8 cm.

Vârsta recomandată: 2 ani+

BJ853

Preț: 36 RON

Mașinuțe animalePornește la drum cu aceste mașinuțe haioase! Mașinuțele sunt confecționate din lemn și reprezintă un cățeluș, o pisicuță și o broscuță. În deplasare, mașinutele emit și sunete. Produsele sunt realizate din lemn și respectă standardele europene de calitate. Prețul este per bucată. Dimensiune: 9,5 x 6,5 x 7 cm.

Vârsta recomandată: 3 ani+

BJ978

Preț: 21 RON

Jucărie Yo-Yo - mijloace de transportCopiii de toate vârstele pur și simplu vor adora aceste jucării frumos colorate și decorate cu mijloace de transport: mașină, tren, submarin, vapor, rachetă. Forma sa rotundă o face ușor de păstrat în buzunar, iar sfoara o face ușor de manevrat. Prețul este per bucată.

Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

BJ166

Preț: 5 RON

Titirez din lemnTitirez din lemn perfect echilibrat pentru o mișcare îndelungată. Ajută la antrenarea coordonării. Prețul este per bucată.

Vârsta recomandată: 3 - 12 ani.

BJ967

Preț: 5 RON

104

Jucă

rii d

in le

mn

Set Popice ZâneTestează-ți îndemânarea cu acest set de popice! Cele 6 zâne în tonuri pastel îți vor fi partenere de joacă. Jocul de popice este ideal pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână și concentrării. Setul include 6 popice și o bilă și este confecționat integral din lemn respectând standardele europene de calitate și siguranță. Vârsta recomandată: 3 ani+.

BJ864

Preț: 37 RON

www.educlass.ro 105

Jucă

rii d

in le

mn

300mm

560m

m

Cub cu activități - MAXIDimensiune: 99 x 60 x 60 cm

ST801

Preț: 1999 RON

Cub cu activități - MINIDimensiune: 56 x 30 x 30 cm

ST790

Preț: 681 RON

Cuburi pentru construit Set MAXIST178

Preț: 332 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Setul include 52 de piese

Page 53: Catalog Educlass 2014

106

Jucă

rii d

in le

mn

107

Jucă

rii d

in le

mn

www.educlass.ro Preluări comenzi: 021 345 45 40

Cursa cu surprizeBJ786

Preț: 134 RON

Arca lui Noe 2Echipaj, urcați la bord. Salvează animalele și urcă-le în Arca lui Noe, introducând fiecare animăluț prin forma potrivită. Pe lângă Noe și soția lui, pe arcă mai sunt 6 perechi de animale (în total 14 figurine). Animalele sunt prevăzute cu magnet pe spate și pot fi poziționate pe părțile laterale ale navei. Altele pot fi introduse prin orificii. Există și o rampă ce poate fi lăsată jos, pentru ca animalele să fie introduse două câte două. Jocul este confecționat din lemn și are următoarele dimensiuni: 34 x 26 x 16 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 6 ani.

BJ353

Preț: 129 RON

NOah’S ark

Peștișorii pe toboganUrmărește alunecarea peștișorilor veseli pe toboganele de lemn! Încântarea micuților va fi și mai mare, atunci când unul din peștișori va atinge clopoțelul. O jucărie minunată, viu colorată, care va încuraja imaginația micuților și va consolida dexteritatea.

Vârsta recomandată: 3 - 4 ani.

BJ313

Preț: 129 RON

Joc de potrivire - Familia ursulețilorFă cunoștință cu întreaga familie de ursuleți: domnul Urs, doamna Urs și cei doi copii. O cutie mare din lemn ce cuprinde articole de îmbrăcăminte pentru fiecare membru al familiei Urs. Un set perfect pentru dezvoltarea memoriei, logicii la copiii mici, sarcina educativă fiind una distractivă și ușoară. Găsește împreună cu micuțul tău ținuta ideală pentru fiecare ursuleț în parte și încurajează copilul să creeze povești pe măsura ce se joacă.

Vârsta recomandată: 3-10 ani

BJ766

Preț: 50 RON

Joc de potrivire - doamna UrsFă cunoștință cu doamna Urs! Un joc distractiv ce încurajează vorbirea la copii prin sarcina educativă, și anume aceea de a potrivi piesele astfel încât să obțină cât mai multe ținute colorate și asortate pentru ursoaica - mamă. Un set ideal pentru dezvoltarea imaginației, abilităților de coordonare și dexteritate, doamna Urs vine într-o cutie de lemn ce cuprinde piese late de lemn, cu accesorii vestimentare frumos colorate. Pentru și mai multă distracție, amestecă cu piesele din setul Domnul Urs!

Vârsta recomandată: 3-10 ani

BJ764

Preț: 20 RON

Joc de potrivire - domnul UrsSi iata-l și pe Domnul Urs! Un joc distractiv ce încurajează vorbirea la copii prin sarcina educativă, și anume aceea de a potrivi piesele astfel încât să obțină cât mai multe ținute colorate și asortate pentru tatăl-urs. Un set ideal pentru dezvoltarea imaginației, abilităților de coordonare și dexteritate, domnul Urs vine ambalat într-o cutie de lemn ce cuprinde piese late de lemn, cu accesorii vestimentare frumos colorate. Pentru și mai multă distracție, amestecă cu piesele din setul Doamna Urs!

Vârsta recomandată: 7-10 ani

BJ765

Preț: 20 RONTransportor animale

BJ300

Preț: 61 RON

Joc de sortare - Ferma animalelorBB064

Preț:88 RON

Page 54: Catalog Educlass 2014

-

MuzicuțăInstrumentele muzicale stimulează inteligența auditivă și capacitatea de exprimare a sentimentelor și a emoțiilor. Educația muzicală îmbunătățește abilitățile de limbaj și exprimare corporală și randamentul școlar. Aceasta muzicuță - jucărie din lemn îl va ajuta pe copil să își exerseze aptitudinile, distracția fiind pe măsură atunci când sunetele sau “zgomotele” vor fi din ce în ce mai haioase.

Vârsta recomandată: 3 ani +

Pretul este per bucată.

BJ191

Preț: 21 RON

TobăÎncurajează dezvoltarea gustului pentru artă copilului tău cu această tobă veselă. Dotată cu o curea rezistentă de prins de gât, copilul poate intra în rolul unui artist ce cântă într-o trupă sau poate fi chiar un mic soldat. Dimensiune: 16 x 16 x 8 cm.

Vârsta recomandata: 3 - 5 ani.

BJ189

Preț: 46 RON

CastanieteBJ198

Preț: 5 RON

MaracasBJ195

Preț: 24 RON

Zornăitoare fotbalBJ164

Preț: 4 RON

ClopoțeiBJ193

Preț: 12 RON

Xilofon din lemnCe este mai bun decâ-t un xilofon din lemn? Unul multicolor și vesel. Xilofonul nu poate da greș în fața micilor muzicanți. Copiii pot să își creeze propriile melodii, lovind cu bețele din lemn clapele metalice sau pot încerca sa imite sunetele din piesele lor preferate. Dimensiune: 36 x 23 x 4 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJ660

Preț: 64 RON

108

Inst

rum

ente

și j

ucăr

ii m

uzic

ale

www.educlass.ro 109

Inst

rum

ente

și j

ucăr

ii m

uzic

ale

Tamburină coloratăPretinde că ești un artist cu una din aceste tamburine magnifice. Ține ritmul muzicii prin bătaie sau scutură tamburina cât poți de tare pentru a produce sunete din natură: zgomotul valurilor, fosnetul frunzelor etc.

Vârsta recomandată: 3 - 9 ani.

Prețul este per bucată.

BJ194

Preț: 26 RON

XilofonDo, re, mi! Învățăm notele muzicale în timp ce ne jucăm cu un xilofon viu colorat. Ideal pentru micuții pasionați de muzică.

Vârsta recomandată: 2 - 7 ani.

BJ981

Preț: 60 RON

Zornăitoare cu clopoțeiBJ196

Preț: 26 RON

Zoo MaracasBJ143

Preț: 22 RON

Set muzical din lemnSetul muzical este confecționat din lemn și conține 3 jucării ce dezvoltă reale abilități muzicale. Stimulează creativitatea prin crearea de noi melodii. Setul conține: un xilofon cu două bețe din lemn, două castaniete și doi zurgălăi. Dimensiune: 35 x 30 x 3 cm. Vârsta recomandată: 3 ani +

BJ188

Preț: 75 RON

FluiereBJ192

Preț: 38 RON

Animăluțe vorbărețe

BJ119

Preț: 9 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 55: Catalog Educlass 2014

Plăcuța ta cu nume de piratAceasta plăcuță viu-colorată poate fi cadoul perfect pentru un micuț pirat. Poate fi personalizată cu numele real sau porecla de pirat. Designul robust și culorile vesele vor încânta privirea oricărui trecător, la sesizarea plăcuței personalizate. Poate fi lipită sau atârnată de ușa camerei copilului.

Vârsta recomandată: 2 - 7 ani.

BJ889

Preț: 15 RON

Tabel măsurătoare - Lumea pirațilorBJ850

Preț: 31 RON

Carusel mobil - PirațiBJ857

Preț: 59 RON

Cuier PiratBJ851

Preț: 29 RON

Suport cărți - PirațiBJ852

Preț: 45 RON

110

Dec

oraț

iuni

cam

era

copi

lulu

ii

www.educlass.ro 111

Dec

oraț

iuni

cam

era

copi

lulu

i

Plăcuța ta cu nume de zânăAceastă placuță viu-colorată poate fi cadoul perfect pentru micuțele zâne putând fi personalizată cu numele real. Designul și culorile vesele vor încânta privirea tuturor! Plăcuța poate fi lipită sau atârnată de ușa camerei.

Vârsta recomandată: 2 - 7 ani.

BJ890

Preț: 15 RON

Cuier ZânăBJ991

Preț: 29 RON

Carusel mobil ZâneBJ867

Preț: 59 RON

Suport cărți - ZâneBJ990

Preț: 54 RON

Tabel măsurătoare - ZâneBJ854

Preț: 31 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 56: Catalog Educlass 2014

Primul meu trenSetul conține 20 de piese. Modul perfect pentru un copil de a începe să învețe despre regulile de circulație într-o gară și transportul feroviar. Include piese confecționate din lemn reprezentând o cale ferată și un tren cu două vagoane, viu colorate. Asamblate, acestea formează o cale ferată circulară. De asemenea, setul are incluse și cele trei case colorate și copaci. Pot fi adăugate piese suplimentare de cale ferată și accesorii în funcție de necesități. Dimensiune: 44 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJT010

Preț: 64 RON

Tabel măsurătoare - CrocodilBJ595

Preț: 64 RON

Tabel măsurătoare - AstronautBJ593

Preț: 64 RON

Tabel măsurătoare - PiratBJ598

Preț: 64 RON

Tabel măsurătoare - DinozaurBJ596

Preț: 64 RON

Tabel măsurătoare - CâineBJ597

Preț: 64 RON

Tabel măsurătoare - VacăBJ594

Preț: 64 RON

112

Dec

oraț

iuni

cam

era

copi

lulu

i

www.educlass.ro 113

Set

uri ș

i acc

esor

ii d

in le

mn

Set tren cu cale ferată circularăUn joc distractiv în formă de cifra 8, cu un pod de trecere feroviar. E greu pentru un tren să urce dealul, trăgând după el trei vagoane, însă distracția începe de îndată ce pornește la vale. Deoparte și de cealaltă a căii ferate există câteva vehicule pentru a susține jocul de rol al copilului, inclusiv o ambulanță și o mașină de poliție. Unii locuitori merg pe jos la biserică, alții se îndreaptă împreună cu copiii la casele lor. Dimensiune: 104 cm x 46 cm.

Vârsta recomandată: 3 - 8 ani.

BJT012

Preț: 137 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 57: Catalog Educlass 2014

Primul meu traseu auto (15 piese) BJR030

Preț: 77 RON

Circuit auto (37 piese)BJR013

Preț: 150 RON

114

Set

uri ș

i acc

esor

ii d

in le

mn

115

Set

uri ș

i acc

esor

ii d

in le

mn

Tunel dubluBJT172

Preț: 53 RON

Tunel din cărămidăExtinde-ți setul cu trenuleț folosind acest tunel din cărămidă. Piesa poate fi un element de noutate în vechiul tău circuit! Așează-l în continuarea căii ferate și transformă călătoria într-una mai incitantă! Tunelul de cărămidă este realizat din lemn și este finisat în detaliu. Împreună cu alte accesorii achiziționate separat (cale ferată, trenuleț, poduri, bariere etc) va asigura mai multă distracție copiilor. Produsul este de calitate superioară și respectă normele europene privind calitatea și siguranța.

Vârsta recomandată: 3 ani +

BJT135

Preț: 36 RON

Trecere la nivel cu calea feratăBJT118

Preț: 24 RON

Pasarelă pietonalăBJT227

Preț: 61 RON

Tunel rozBJT233

Preț: 39 RON

Tunel montanBJT231

Preț: 53 RON

Tunel din lemnPlasează tunelul în continuarea căii ferate de la vechiul tău set feroviar și vei obține cu ușurință un traseu nou. Tunelul este realizat din lemn și finisat în detaliu. Combinându-l cu alte accesorii achiziționate separat (cale ferată, trenuleț, poduri, bariere etc) va asigura mai multă distracție copiilor. Produsul este de calitate superioară și respectă normele europene privind calitatea și siguranța.

Vârsta recomandată: 3 ani +

BJT120

Preț:41 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 58: Catalog Educlass 2014

www.educlass.ro www.educlass.ro116

Setu

ri ș

i acc

esor

ii d

in le

m

117

Setu

ri ș

i acc

esor

ii d

in le

mnJoc de rol - Stația de pompieri

JT127

Preț: 373 RON

Casuță din lemn pentru păpuși - RoseCrează un nou cămin pentru familia ta de păpuși! Ai la dispoziție o superbă căsuță crem cu decorațiuni florale roz și o multitudine de accesorii. Dezvoltă-ți creativitatea și simțul estetic, decorând fiecare din cele 4 camere. Te poți folosi de cele 27 piese de mini-mobilier. Decorul îl poți schimba de câte ori vei dori să transformi căsuța într-un cămin cât mai primitor. Căsuța are piese rabatabile la acoperiș, o ușă glisantă, uși și ferestre funcționale, toate oferind un acces facil la fiecare încăpere, precum și pe terasa acesteia. Distracția va fi pe măsură mai ales că vei avea ca parteneri de joacă cele 6 păpuși, un cățeluș și o pisicuță.

Vârsta recomandată: 3-10 ani

JT101

Preț: 612 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 59: Catalog Educlass 2014

Castelul regelui ArthurBine ai venit la castelul regelui Arthur! Porțile îți sunt deschise pentru o nouă aventură! Cele 6 figurine reprezentând diferite personaje (regele, cavalerii și magul) cărora li se adaugă și doi căluți, așteaptă să dea viață poveștilor tale. Castelul vă va găzdui între zidurile sale impunătoare. Podul mobil, zidurile și turnurile de apărare, porțile și scările sunt realizate realist și finisate în detaliu. Setul este realizat din lemn și respectă standardele europene de calitate și siguranță. Jocul va stimula imaginația și creativitatea copiilor, ideile fiind puse ușor în scenă cu acest castel.

Vârsta recomandată: 3 ani+

JT113

Preț: 431 RON

Joc de rol - Parcarea suprateranăJT106

Preț: 373 RON

Setul include 4 mașini, parcare supraterană

pe 3 nivele cu lift funcțional, stație de

benzinărie, garaj, spălătorie.

118

Set

uri ș

i acc

esor

ii d

in le

mn

www.educlass.ro 021 345 45 40 119

Setu

ri ș

i acc

esor

ii d

in le

mn

Casuță din lemn pentru păpuși - MaiaCrează un nou cămin pentru familia ta de păpuși cu acest set de joacă dorit de orice fetiță! Ai la dispoziție o superbă căsuță roz și o multitudine de accesorii.

Dezvoltă-ti creativitatea și simțul estetic, decorând fiecare din cele 4 camere. Te poți folosi de cele 27 piese de mini-mobilier. Decorul îl poți schimba de câte ori vei dori să transformi căsuța într-un cămin cât mai primitor.

Vârsta recomandată: 3- 10 ani

JT124

Preț: 612 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 60: Catalog Educlass 2014

Casuță din lemn pentru păpuși - FlowersAceastă căsuță frumos decorată cu floricele pictate va aduce zâmbetul pe chipul copilului tău! Realizată integral din lemn, respectând toate standardele de siguranță, căsuța va deveni rapid setul de joacă preferat al tuturor. Mânerul special creat în partea superioară pentru mânuțele celor mici îi ajută pe aceștia la transportarea cu ușurință a setului oriunde doresc. Cele 18 piese de mini-mobilier și cele 4 păpuși drăguțe sunt perfecte pentru dezvoltarea creativității și imaginației. Cu ele copilul își poate crea la nesfârșit propriile scenarii și decoruri fără a se plictisi, jocul fiind altfel de fiecare dată.

Vârsta recomandată: 3-10 ani

JT123

Preț: 352 RON

120

Set

uri ș

i acc

esor

ii d

in le

mn

www.educlass.ro 121

Set

uri ș

i acc

esor

ii d

in le

mn

Casa de păpuși - Palatul prințeseiIntră într-o lume de basm! Porțile palatului ți se deschid oricând pentru a-ți fi prezentată familia regală: regele, regina, prințesa, prințul. Alături îți va fi mereu loiala ta servitoare. Ai grijă însă, fiecare tărâm de basm are și personajul său negativ, așa că vrăjitoarea este și ea prin preajmă. Jocul va fi întreținut cu ușurință în acest minunat palat cu porți impunătoare, podeț peste apă, turnuri semețe și balcoane largi, cele 6 personaje așteptând să fie actori în orice poveste pe care ți-o vei imagina tu. Produsul este realizat din lemn și respectă standardele europene de calitate și siguranță.

Vârsta recomandată: 3 ani+

JT103

Preț: 378 RON

Mobilier pentru căsuța păpușiiDecorează căsuța păpușii tale cu aceste piese! Piesele de mobilier sunt realizate miniatural din lemn și sunt finisate în detaliu. Cele 27 de piese pot mobila complet camerele unei căsuțe (bucătărie, dormitor, living, baie). Setul poate fi folosit împreună cu căsuțele din lemn pentru păpuși marca BIGJIGS, ce pot fi achiziționate separat. Jocul dezvoltă imaginația și creativitatea dar și simțul estetic și practic și poate fi folosit cu succes în jocurile de rol. Produsul respectă standardele europene de calitate și siguranță. Cea mai înaltă piesă de mobilier măsoară 14 cm.

Vârsta recomandată: 3 ani+

JT116

Preț: 141 RON

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 61: Catalog Educlass 2014

122

Mot

rici

tate

123

Mot

rici

tateJucărie de împins - La circ

Copiii își vor face foarte ușor prieteni din lumea circului cu aceste jucarii de împins din lemn. Disponibile în mai multe modele și în culori vii, acestea sunt prevăzute cu roți robuste mici. Jucăria de împins este un accesoriu minunat pentru a încuraja activitatea fizică a copilului și pentru a-i consolida echilibrul. Dimensiune: L 55 cm. Prețul afisat este per bucată.

Vârsta recomandată: 1 - 2 ani.

BJ126

Preț: 29 RON

Jucarie de împins - animaleCopiii își vor face foarte ușor prieteni din lumea animalelor cu aceste jucării de împins din lemn. Disponibile în mai multe modele și în culori vii, acestea sunt prevăzute cu roți robuste mici. Jucăria de împins este un accesoriu minunat pentru a încuraja activitatea fizică a copilului și pentru a-i consolida echilibrul. Dimensiune: L 55 cm. Prețul afișat este per bucată.

Vârsta recomandată: 1 - 2 ani.

BJ956

Preț: 39 RON

Trenulețul colorat cu formeDe 2 ori mai multă distracție cu o singură jucărie! Copilul poate încărca vagoanele cu cărămizi, potrivind cuburile după formă și culoare. Apoi, după ce a terminat de construit, trenul poate deveni o jucărie de tras: Uuuuuuuu! Cu blocuri late concepute special pentru mâini mici, această jucărie va oferi distracție pe măsură.

Vârsta recomandată: 1 -2 ani

BB037Preț: 90 RON

BJ126

www.educlass.ro

Premergător cu activitățiBB021

Preț: 149 RON

Antemergător bebelușiVehicul de împins din lemn, care conține cuburi din lemn pentru construit (forme și culori diverse). Dezvoltă coordonarea mână-picior, orientarea și mobilitatea.

Vârsta recomandată: 1 -2 ani

BB024

Preț: 149 RON

BB024

BB021

Preluări comenzi: 021 345 45 40

Page 62: Catalog Educlass 2014

2 în 1 - Pinochio și Povestea Cei trei ursuleți - Păpuși

degetar ...............................................................................................77

ABC-ul fructelor ..............................................................................14

Animăluțe vorbărețe...................................................................109

Antemergător bebeluși ............................................................ 123

Arca lui Noe 2 ............................................................................... 106

Aruncări intelingete- Sacul cu fasole....................................35

Atelierul micului meșter..............................................................79

Ascuțitoare.......................................................................................100

Bagheta magică .................................................................................8

Balanța cu omizi .............................................................................24

Balanța de precizie cu greutăți ...............................................26

Balanța taler .....................................................................................25

Banc de lucru din lemn................................................................78

Baton plastilină non-toxică........................................................69

Bărcuțe colorate .............................................................................16

Bibloteca micilor povestitori.....................................................42

Binoclu ................................................................................................46

Binoclul micului explorator ......................................................53

Binoclul și jurnalul exploratorului ........................................54

Blender ................................................................................................75

Borcan pentru observarea insectelor ..................................47

Bormașina Magică - Figurine cu șuruburi ..........................61

Bormașina Magică - set de bază ............................................61

Bormașina Magică - set mobil .................................................61

Bormașina Magică Mare - Atelier de construit modele.. ...

.................................................................................................................61

Bormașina roșie ..............................................................................61

Broscuțe țestoase cu forme - set 16 buc ..........................16

Buburuze cu cifre...........................................................................17

Bureți magnetici pentru tablă - set 4 .....................................7

Busolă rezistentă ...........................................................................55

Buzzers - set 4 buc ...........................................................................4

Cadru pentru sortat forme geometrice................................87

Calculator “SeeNSolve” ..............................................................32

Caleidoscop mare........................................................................103

Calendar educativ magnetic .......................................................8

Calendar luni, zile, dată și oră .............................................. 100

Carduri cu imagini .........................................................................41

Carduri cu imagini pentru vocabularul de bază .............41

Carduri cu imagini și litere ........................................................37

Carduri engleză “Animale și oameni” ..................................42

Carduri de activități- Învățăm formele geometrice.......20

Carduri engleză “Casa și familia” ...........................................42

Carduri lenticulare Pronunția corectă .................................39

Carduri limba engleză “Școala” ..............................................42

Carduri magnetice cu numere .................................................33

Carduri pentru înțelegerea lecturii - set 2 ........................43

Carduri pentru înțelegerea lecturii - set 3 ........................43

Carduri pentru intelegerea lecturii - set 5 ........................43

Carusel mobil Pirați.....................................................................110

Carusel mobil Zână.....................................................................111

Casa de marcat ................................................................................72

Carte interactivă - Ace and Kat at the A to Z Store........11

Carte interactivă - Ace and Kat’s Goodtime Band..........11

Carte interactivă - Ace and Kat Go Camping.....................11

Carte interactivă - Ace and Kat’s Undersea Adve-

ture.........................................................................................................11

Casa de păpuși - Palatul prințesei ..................................... 121

Castaniete.........................................................................................108

Castelul regelui Arthur ............................................................. 118

Căsuță din lemn pentru păpuși - Flowers ...................... 120

Căsuță din lemn pentru păpuși - Maia............................. 119

Căsuță din lemn pentru păpuși - Rose ............................ 117

Cățeluș poznaș...............................................................................101

Ceainic .................................................................................................75

Ceas clovn .........................................................................................83

Ceas curcubeu .................................................................................84

Ceas de lemn ...................................................................................84

Centru de activități - litere și imagini ..................................89

Centru de activități - corpul meu ..........................................58

Centru de activități - titirez.......................................................87

Centura micului meșter ..............................................................80

Cercuri magnetice cu fracții .....................................................28

Ciclul de viață al păsării .............................................................51

Ciclul vieții broaștei- set magnetic .......................................50

Ciclul vieții fluturelui- set magnetic ....................................50

Ciclul vieții plantelor- set magnetic.....................................50

Ciclul vieții fluturelui - set gonflabil ....................................51

Cifre înșirate .....................................................................................60

Cilindri gradați..................................................................................26

Circuit auto ................................................................................... 114

Cântar electronic.............................................................................26

Clopoțel electronic ..........................................................................9

Clopoței.............................................................................................108

Corpul uman - set magnetic .....................................................58

Corpul uman......................................................................................59

Creierul uman - machetă ...........................................................59

Creioane parfumate .....................................................................64

Creioane parfumate - set 10 buc ..........................................64

Crocodili cu litere ..........................................................................17

Cuburi colorate.................................................................................88

Cuburi colorate pentru construit............................................87

Cub cu activități - MINI..............................................................104

Cub cu activități - MAXI............................................................104

Cuburi pentru format cuvinte...................................................89

Cuburi pentru construit - Safari............................................101

Cuburi pentru construit - Set MAXI.....................................105

Cuburi pentru conversații..........................................................39

Cuburi pentru conversații - emoții .......................................39

Cuburi din lemn cu imagini ......................................................85

Cuier Pirat........................................................................................110

Cuier Pirat........................................................................................111

Cutia de sortat- forme geometrice .......................................85

Curcubeul fracțiilor - domino ..................................................29

Curcubeul magnetic al fracțiilor ............................................28

Cursa cu surprize ........................................................................ 106

Cursa roboțeilor ..............................................................................15

Cutia povestitorului ......................................................................39

Cutia scriitorului .............................................................................40

Decorațiuni din lemn - șabloane cu Animale

domestice.. ........................................................................................85

Decorațiuni din lemn - șabloane Animale la Zoo ..........85

Decorațiuni din lemn - șabloane cu Dinozauri ...............85

Decorațiuni din lemn - șabloane Mijloace de transport..

85

Decorațiuni din lemn - șabloane Spațiul cosmic ..........85

Desenăm cu sfori - set 4 ............................................................60

DINO-MOBIL - Ankylosaurus ....................................................73

DINO-MOBIL - Brachiosaurus ..................................................73

DINO-MOBIL - Brachiosaurus ..................................................73

DINO-MOBIL - T-Rex .....................................................................73

DINO-MOBIL - Triceratops .........................................................73

Dispozitiv cu lumini pentru răspuns .......................................5

Domino pentru construit cuvinte ..........................................38

Domino pentru copii ................................................................. 103

Elefanței cu cifre ............................................................................17

Eprubete Jumbo ...................................................................................

Familia ursuleților- Balanță........................................................31

Familia ursuleților - curcubeul - 96 buc.............................30

Familia ursuleților -carte de activități .................................30

Familia ursuleților - învățăm măsurarea ............................30

Familia ursuleților - evantai cu numere .............................31

Farfurie pentru sortat ..................................................................30

Flip chart elemente de fonetică..............................................38

Flip chart pentru scriere creativă ..........................................40

Flipchart Fracții ...............................................................................32

Fluier....................................................................................................109

Fluturași cu forme .........................................................................17

Forme geometrice - MINI (Set 8 buc) ...................................18

Forme geometrice din plastic..................................................21

Forme geometrice GeoSolids ..................................................21

Forme geometrice GeoSolids - Set de 14 .........................20

Forme geometrice mari - set 14 buc ...................................20

Forme geometrice moi.................................................................18

Forme geometrice pliante .........................................................21

Forme geometrice pliante cu imagini .................................20

Forme magnetice de fracții 3D ...............................................29

Forme geometrice magnetice...................................................13

Forme pentru construit - Box Midi.........................................66

Forme pentru construit - Maxi.................................................66

Forme pentru modelaj..................................................................68

Fracții curcubeu...............................................................................27

A

B

C

D

E

Geometria Fracțiilor.......................................................................29

GeoSafari - Observator subacvatic .......................................53

Glob pământesc gonflabil .........................................................57

Glob pământesc gonflabil fără lumină ...............................57

Greutăți pentru balanță - cifre ................................................24

Insecte magnetice..........................................................................50

Încurcătura de la fermă...............................................................91

Încurcăturadin junglă...................................................................91

Învățăm să scriem literele .........................................................84

Joc - Adoptă un cațeluș! .............................................................15

Joc - Adoptă o pisicuță! ..............................................................15

Jocul adunărilor și scăderilor....................................................82

Joc Alfabetul - “Cufărul bunicii” .............................................37

Joc alfabetul interactiv ...............................................................37

Joc cu mingea alfabetului .........................................................37

Joc de Bingo cu ursuleți...............................................................31

Joc de cărți- Potrivește culorile...............................................12

Jocul Cerc și timp ...........................................................................33

Jocul ‘’Crabi cu litere’’..................................................................16

Joc de crichet - Animale .......................................................... 102

Joc Cursa Spațială...........................................................................12

Joc de cuvinte încrucișate (matematic) ..............................19

Joc de logică I-Trax.........................................................................12

Joc de logică Mental BLOX.........................................................12

Joc de matematică - râul cu crocodili .................................33

Joc de matematică rapidă .........................................................23

Joc de modele - Tangram ...........................................................13

Joc de potrivire - 3 forme geometrice ................................82

Jocul formelor geometrice.........................................................13

Joc de potrivire - doamna Urs .............................................. 107

Joc de potrivire - domnul Urs ............................................... 107

Joc de potrivire - Familia ursuleților ................................. 107

Joc de potrivire Mini brioșe.......................................................34

Joc de rol- parcarea subterană..............................................118

Joc de rol-stația de pompieri................................................116

Joc de rol - setul micului profesor ........................................72

Joc de rol - trusa micului medic .............................................72

Joc de sortare ..................................................................................35

Joc de sortat......................................................................................85

Joc de sortat- 4 forme geometrice........................................85

Joc de sortat - Brioșe ...................................................................34

Joc electronic cu înmulțiri .........................................................23

Joc electronic matematic ...........................................................23

Jocul indiciilor ascunse................................................................41

Joc interactiv - Lumea animalelor ............................................9

Jocul înmulțirilor..............................................................................32

Jocul înmulțirilor și împărțirilor...............................................82

Joc întrecerea bucătarilor...........................................................12

Joc Ludo - Nu te supăra frate ............................................... 103

Joc Marocco din lemn - Mikadoo ........................................ 103

Joc matematic - Aruncări inteligente....................................22

Joc matematic înmulțiri și împărțiri .....................................23

Joc matematică distractivă .......................................................22

Joc matematică interactivă .......................................................22

Joc magnetic pentru sortat........................................................35

Joc Traseul șerpilor......................................................................103

Jocul adunărilor și scăderilor ..................................................23

Jocul micilor sportivi........................................................................9

Jucărie de împins - animale .................................................. 122

Jucărie de împins - La circ ...................................................... 122

Jucărie de tras Crocodil.............................................................101

Jucărie de tras Elefant................................................................101

Jucărie de tras Leu .....................................................................101

Jucărie din lemn pentru percuție...........................................86

Jucărie rotundă pentru percuție.............................................86

Kitul fracțiilor....................................................................................29

Kitul cifrelor și literelor................................................................36

Jucărie Yo-Yo - mijloace de transport............................... 104

Lădiță de scule. din lemn............................................................79

Lentile pentru mixarea culorilor ............................................49

Lentile Zoo ........................................................................................53

Linknlearn - verigi 4 culori set 500 ......................................34

Linknlearn - verigi 6 culori set 500 ......................................34

Litere înșirate ...................................................................................60

Litere magnetice mari și mici ..................................................44

Litere mici înșirate ........................................................................60

Lumea animalelor sălbatice .....................................................41

Lupă Jumbo ......................................................................................46

Lupe jumbo - set 6.........................................................................52

Maracas..............................................................................................108

Măsuța micului meșter.................................................................78

Magicianul matematicii ..............................................................19

Magneți 3D “Ciclul vietii” ..........................................................50

Magneți 3D “Scheletul uman” .................................................58

Magneți ‘’Potcoave’’ ......................................................................47

Masinuța de curse - animale ................................................. 104

Masinuțe animale ....................................................................... 104

Mecanism pentru monitorizarea pulsului..........................58

Mere magnetice pentru fracții ................................................32

Microscop cu jurnal de activități ...........................................54

Microscop MicroPro Elite ...........................................................55

Mini balanță.......................................................................................25

Mini-balanță cu ursuleți...............................................................31

Mini balanță taler pentru lichide............................................25

Mixer.....................................................................................................75

Mobilier pentru căsuța păpușii ........................................... 121

Muzicuță...........................................................................................108

Mozaic .............................................................................................. 103

Numărătoare cu bile.....................................................................83

Numărătoare cu discuri colorate ...........................................82

Ochelari pentru mixarea culorilor .........................................52

Omizi colorate...................................................................................17

Pasarelă pietonală........................................................................115

Pahare gradate pentru laborator ...........................................26

Piramidă pentru bebeluși Curcubeu....................................88

Panoul clasei - catalogul prezenței .........................................6

Panoul clasei organizate ...............................................................6

Panoul cu buzunar ...........................................................................6

Panoul fracțiilor................................................................................28

Peștișorii pe tobogan ................................................................ 106

Pinguini colorați .............................................................................16

Pix Hot Dots - Cațel ......................................................................11

Pix Hot Dots - Kitty ........................................................................11

Pix hot dots mare ...........................................................................42

Plăcinta fracțiilor ............................................................................32

Plăcinta pentru sortat ..................................................................34

Plăcuța ta cu nume de pirat .................................................. 110

Placuța ta cu nume de zână .................................................. 111

Plasă de prins fluturi pentru copii ........................................46

Prânzul cațelușei Shelby ............................................................14

Premergător cu activități ........................................................ 123

Primul meu atelier .........................................................................80

Primul meu microscop ................................................................53

Primul meu puzzle - 4 animale domestice .......................95

Primul meu puzzle - 4 mijloace de transport ..................95

Primul meu Puzzle - Calul și mânzul....................................90

Primul meu puzzle - Iepurașii .................................................91

Primul meu puzzle - La fermă .................................................94

Primul meu puzzle - Lumea piraților ...................................93

Primul meu puzzle - Mijloace de locomoție ....................94

Primul meu puzzle - Numere ...................................................97

Primul meu puzzle - Oaia și mieii..........................................90

Primul meu puzzle - Rața și puii săi .....................................91

Primul meu puzzle - Safari - set 4 bucăți ..........................94

Primul meu puzzle - Șantierul de construcții ..................95

Primul meu puzzle - Scroafă și purceii ...............................90

Primul meu puzzle - Utilaje de construcție ......................94

Primul meu puzzle - Vaca și vițelul ......................................90

Primul meu traseu auto............................................................114

Primul meu tren - set ................................................................ 113

Puzzle - Animale de companie ...............................................92

Puzzle - Animale din sălbăticie ..............................................99

Puzzle - Dinozauri .........................................................................93

Puzzle - Echipaje de salvare ....................................................92

Puzzle - Ferma bunicii .................................................................99

Puzzle - În junglă............................................................................93

Puzzle - În ogradă ..........................................................................92

Puzzle - Incastru Europa.............................................................98

Puzzle - Jucăriile magice ............................................................92

Puzzle - Jungla animalelor vesele .........................................99

Puzzle - Mijloace de transport ................................................99

G

I-Î

J-K

F

L

M

N-O

P-Q

Page 63: Catalog Educlass 2014

V

X-Z

Puzzle Numere și culori...............................................................83

Puzzle - Potrivește-mă la locul meu......................................83

Puzzle - Spațiul cosmic................................................................92

Puzzle - Utilaje de construcție ................................................93

Puzzle - Zâne ....................................................................................92

Puzzle ABC ........................................................................................96

Puzzle alb-negru - animale și forme ....................................98

Puzzle cubic - dinozauri .............................................................98

Puzzle cubic - safari .....................................................................98

Puzzle magnetic - peștișorii năzdrăvani ......................... 102

Puzzle mare 123 ............................................................................96

Puzzle-ul cifrelor 0 - 9.................................................................83

Rățuste cu cifre - set 10 buc ....................................................16

Recipient pentru descompunerea obiectelor..................55

Recipiente pentru creșterea plantelor.................................55

Recipient pentru mixarea culorilor.......................................48

Reconstituie corpul uman..........................................................59

Roata magnetică pentru clasă ....................................................7

Rotitor pentru sală de clasă ........................................................7

Să construim alfabetul!...............................................................36

Să construim cuvinte.....................................................................36

Șabloane elemente grafice........................................................36

Șablon - corp uman ......................................................................59

Șablon corp uman - Inimă .........................................................59

Șablon corp uman - Schelet .....................................................59

Semn de carte................................................................................100

Setul bucătarului.............................................................................74

Secțiunea celulei animale .........................................................51

Secțiunea celulei plantei ...........................................................51

Secțiunea celulei florii ................................................................51

Set creativ de modelaj.................................................................70

Set creație- La Fermă..................................................................100

Set de contruit din lemn.............................................................79

Set de construcție motorizat ...................................................63

Set de construcție Forme Geometrice.................................18

Set de construcție Forme3D.....................................................18

Set de bucătărie..............................................................................74

Set de gătit.........................................................................................74

Set discuri de construit.............................................................102

Set de creație - Forme din lemn .............................................85

Set cuburi 1 cm................................................................................24

Set de greutăți .................................................................................24

Set de greutăți 10 bucăți ...........................................................24

Set de matematică - pinguinii pe gheață ..........................19

Set de sticle pentru măsurat lichide ..........................................

Set de știință primar .....................................................................49

Set de știință creșterea plantelor ..........................................49

Set de știință forța magnetică .................................................49

Set de știință mixarea și măsurarea lichidelor ...............49

Set de țesut.....................................................................................100

Set figurine pentru sortat............................................................34

Set fracții în culori...........................................................................27

Set Hot Dots - 4 cărti interactive ...........................................11

Set imagini vocabularul de bază............................................42

Setul investigatorului...................................................................54

Set mărgele și carduri...................................................................60

Set microscop ‘’Micro Pro’’ ........................................................55

Setul micului bucătar....................................................................74

Set modelaj prăjiturele ABC......................................................68

Set motorizat cu rotițe Gears Gears .....................................60

Set muzical din lemn ................................................................ 109

Set păpuși degetar - ,,Frumoasa din pădurea adormită”

și ,,Regele Arhtur” ..........................................................................76

Set păpuși degetar - Poveștile copilăriei ...........................76

Set pipete.Jumbo............................................................................48

Set pentru explorat .......................................................................46

Set pentru sortat și numărat ....................................................33

Set plastilină non-toxică.............................................................70

Set plastilină non-toxică MAXI.................................................70

Set popice - Broscuțe ............................................................... 102

Set popice - Pirați ....................................................................... 104

Set popice - Rățuște .................................................................. 102

Set popice - Zâne ........................................................................ 104

Set recipiente pentru laborator (capacitate 1 l) ............26

Set de sticle pentru măsurat lichide.....................................26

Set tren cu cale ferată circulară........................................... 113

Setul constructorului - maimuțele buclucașe .................63

Setul constructorului - Super Set ..........................................62

Setul constructorului începător .............................................62

Setul micuțului constructor Waxky ......................................63

Set tuburi pentru observare......................................................52

Sistem solar magnetic .................................................................56

Sistem solar motorizat ................................................................56

Sistem solar reflectorizant ........................................................57

Sistemul solar gonflabil ..............................................................56

Sonerii cu lumini și sunete pentru răspuns ........................4

Sonerii cu lumini și sunete pentru răspuns - set 4 buc 4

Sonerii pentru răspuns - animale - set 4 buc .....................4

Sonerii spațiale ..................................................................................5

Spumă de modelat - set 20 ......................................................65

Spumă de modelat - set 4 .........................................................65

Spumă de modelat - set 8 buc ................................................65

Spumă de modelat - setul clasei - 16 buc ........................65

Stativ ajustabil....................................................................................6

Ștampile Alfabet................................................................................8

Șabloane pentru modelaj...........................................................69

Ștampile litere mici..........................................................................8

Stetoscop ...........................................................................................58

Șorț protecție...................................................................................69

Supa alfabetului .............................................................................44

Super balanța cu găletușe ........................................................25

Suport cărți Pirați.........................................................................110

Suport cărți Zâne..........................................................................111

Tabel măsurătoare Astronaut.................................................112

Tabel măsurătoare Câine..........................................................112

Tabel măsurătoare Crocodil....................................................112

Tabel măsurătoare Dinozaur...................................................112

Tabel măsurătoare Pirat............................................................112

Tabel măsurătoare Pirați...........................................................110

Tabel măsurătoare Vacă............................................................112

Tabel măsurătoare Zâne ..........................................................111

Tablă neagră magnetică...............................................................75

Tamburina colorată .................................................................... 109

Tărăboiul ratonului – culori și atribute ...............................15

Tăviță pentru sortat brioșele.....................................................34

Teatru de păpuși din lemn ........................................................76

Teatru de papusi magnetic.........................................................76

Teatrul Regal......................................................................................76

Telescop acvatic pentru copii ..................................................54

Telescop pentru copii ..................................................................54

Toaster .................................................................................................75

Tobă....................................................................................................108

Transportor animale....................................................................107

Trenulețul colorat cu forme ................................................... 123

Trusa meșterului..............................................................................78

Trusa micului artist.........................................................................67

Trusa tâmplarului.............................................................................80

Tunel din caramidă ..................................................................... 115

Tunel din lemn ............................................................................. 115

Tunel dublu......................................................................................115

Tunel roz...........................................................................................115

Turnul fracțiilor ...............................................................................27

Turnulețul vesel ..............................................................................88

Tuș pentru stampile .........................................................................8

Veverița vicleană ............................................................................14

Vopsea pentru pictură..................................................................69

Vopsea pentru pictură cu degetele Maxi............................67

Vopsea pentru pictură cu degetele Mini............................67

Vremea - Calendar magnetic ...................................................84

Xilofon copii .................................................................................. 109

Xilofon din lemn .......................................................................... 108

Zornăitoare cu clopoței ........................................................... 109

Zornăitoare fotbal........................................................................108

Zoo maracas....................................................................................109

R

S

T

Adresa: Str. Matei Voievod 15, Sector 2, București

Telefon: 021 345 45 40www.educlass.ro

Preluare comenzi telefonice: 021 345 45 40 Comenzi online www.educlass.ro