CASE&IDEI DOUĂ IPOSTAZE CU BIBLIOTECI ÎNTR-UN …șemineuri clasice elegante, oglinzi mari,...

2
www.casalux.ro www.casalux.ro DOUĂ IPOSTAZE CU BIBLIOTECI ÎNTR-UN AMBIENT SELECT Bibliotecile impozante țin capul de afiș al amenajărilor din imagini, iar succesul lor este conferit de tiparul și ținuta lor, precum și de integrarea într-o distribuție în care mai apar șemineuri clasice elegante, oglinzi mari, parchet de lux și mici obiecte decorative. TEXT: LUCIAN DOBRACA FOTO: GRANGE PRIN LA MAISON 46 CASA LUX / IANUARIE 2016 47 IANUARIE 2016 / CASA LUX CASE&IDEI IMPUNĂTOARE, MASIVĂ ȘI CU STRUCTURĂ FUNCȚIONALĂ Oferă bibliotecii tale rolul principal al amenajării, chiar și într-un ambient cu linii clasice pregnante. Un perete întreg este scena pe care va străluci prin talia și rafinamentul ei, dar și prin posibilitățile ei variate de depozitare sau de expunere. Nu îi limita funcția la stocarea cărților și revistelor! Poți configura un adevărat obiect multifuncțional, ce combină vitrine, comodă TV, sertare, etajere, așa cum este cel din imagine – compoziție din colecția Les Modulables, de la Grange. Ai dovada că și o structură cu format clasic se pretează foarte bine la combinații diverse, perfect adaptate unui stil de viață modern. Va face echipă bună cu șemineul compact, o oglindă de dimensiuni mari, care să sporească senzația de spațiu în încăpere și o canapea confortabilă. Găsești versiuni variate ale bibliotecii la La Maison, cu prețuri ce încep de la 44.600 lei. CU FORMAT CLASIC, MAI DISCRETĂ ÎN DECOR Al doilea exemplu de bibliotecă este din aceeași colecție, realizată de asemenea din lemn de cireș, dar cu un tipar minimalist și o structură standard – este compusă dintr-o bază cu spații de depozitare închise, peste care sunt dispuse linii de rafturi. Formatul și culoarea fac din ea o prezență discretă și o alegere inspirată într-o amenajare în care rolurile principale sunt împărțite între bibliotecă, șemineul masiv din nișă și parchetul exotic neacoperit. Datorită culorii deschise a bibliotecii, camera pare mai mare și mai luminoasă, dar, chiar și așa, nu uita să plasezi câteva oglinzi în colțuri. La senzația de spațiu mai generos contribuie și reflexiile obținute prin finisarea parchetului și evitarea nuanțelor de negru pentru piesele de mobilier. Amenajarea a fost realizată de La Maison, iar prețul bibliotecii este de peste 40.000 lei.

Transcript of CASE&IDEI DOUĂ IPOSTAZE CU BIBLIOTECI ÎNTR-UN …șemineuri clasice elegante, oglinzi mari,...

www.casalux.ro www.casalux.ro

DOUĂ IPOSTAZE CU BIBLIOTECI ÎNTR-UN AMBIENT SELECT

Bibliotecile impozante țin capul de afiș al amenajărilor din imagini, iar succesul lor este conferit de tiparul și ținuta lor, precum și de integrarea într-o distribuție în care mai apar

șemineuri clasice elegante, oglinzi mari, parchet de lux și mici obiecte decorative.

TEX

T: L

UC

IAN

DO

BRA

CA

FO

TO: G

RAN

GE

PRIN

LA

MA

ISO

N

46 CASA LUX / IANUARIE 2016 47IANUARIE 2016 / CASA LUX

CASE&IDEI

IMPUNĂTOARE, MASIVĂ ȘI CU STRUCTURĂ FUNCȚIONALĂOferă bibliotecii tale rolul principal al amenajării, chiar și într-un ambient cu linii clasice pregnante. Un perete întreg este scena pe care va străluci prin talia și rafinamentul ei, dar și prin posibilitățile ei variate de depozitare sau de expunere. Nu îi limita funcția la stocarea cărților și revistelor! Poți configura un adevărat obiect multifuncțional, ce combină vitrine, comodă TV, sertare, etajere, așa cum este cel din imagine – compoziție din colecția Les Modulables, de la Grange. Ai dovada că și o structură cu format clasic se pretează foarte bine la combinații diverse, perfect adaptate unui stil de viață modern. Va face echipă bună cu șemineul compact, o oglindă de dimensiuni mari, care să sporească senzația de spațiu în încăpere și o canapea confortabilă. Găsești versiuni variate ale bibliotecii la La Maison, cu prețuri ce încep de la 44.600 lei.

CU FORMAT CLASIC, MAI DISCRETĂ ÎN DECORAl doilea exemplu de bibliotecă este din aceeași colecție, realizată de asemenea din lemn de cireș, dar cu un tipar minimalist și o structură standard – este compusă dintr-o bază cu spații de depozitare închise, peste care sunt dispuse linii de rafturi. Formatul și culoarea fac din ea o prezență discretă și o alegere inspirată într-o amenajare în care rolurile principale sunt împărțite între bibliotecă, șemineul masiv din nișă și parchetul exotic neacoperit. Datorită culorii deschise a bibliotecii, camera pare mai mare și mai luminoasă, dar, chiar și așa, nu uita să plasezi câteva oglinzi în colțuri. La senzația de spațiu mai generos contribuie și reflexiile obținute prin finisarea parchetului și evitarea nuanțelor de negru pentru piesele de mobilier. Amenajarea a fost realizată de La Maison, iar prețul bibliotecii este de peste 40.000 lei.

80 CASA LUX / IANUARIE 2016 81IANUARIE 2016 / CASA LUX

BUCĂTĂRIE

www.casalux.ro www.casalux.ro

Considerată de mulți sufletul casei, bucătăria este încăperea ce reunește cel mai usor întreaga familie. Investește într-un decor cosy, cu influențe

cottage si vintage, a cărui savoare specială este de neegalat.

ȘARM RUSTIC ŞI INTERVENȚII DELICATE

Țesăturile The Dresser (draperii) și Love (fotoliu) fac parte din colecția

Emma Bridgewater, brand Sanderson, și sunt disponibile în România prin

La Maison. Materialul ce îmbracă fotoliul (l 140 cm) este din bumbac și

costă 363 lei/ml.

Află adresele magazinelor la paginile 108-110.

TEX

T: M

ARI

A S

TĂN

ESC

U F

OTO

: SA

ND

ERSO

N P

RIN

LA

MA

ISO

N, F

IRM

ELE

CIT

ATE

GENEROSCorp pentru

depozitare din lemn masiv de pin, fără

lavoar. L 155 x l 65 x h 90 cm 1.352 lei • Szel Mob

PERSONAJE SIMPATICESet din ceramică pentru ceai,

pentru şase persoane. 125 lei/set • Casara

DIN POVESTERecipient din

ceramică, cu capac.h 9 cm • 25 lei • Casara

MATLASATĂPernă decorativă

Quilted, din poliester. L 43 x l 43 cm

239 lei • BoConcept

PRINT HAIOSȚesătură The Dresser din bumbac, colecția Emma

Bridgewater, brand Sanderson.l 140 cm

414 lei/ml • La Maison APARIȚIE PROASPĂTĂGhiveci decorativ cu lavandă,

brand Clayre & Eef.Diametru 12 x h 26 cm 58 lei • Yankee Land

DE ESENȚĂ FEMININĂCutii pentru depozitare.

L 32/29 x l 27/24 x h 13/10 cm 190 lei • Yankee Land

NOSTALGICĂCutie din lemn pentru scrisori.

L 29 x l 10 x h 20 cm 189 lei • Chic Ville

DIAFANEFarfurii pentru fel principal şi

aperitiv, bol și set ceaşcă şi farfurie pentru ceai, din colecția Bijoux.

Farfurii - 29/26 lei,bol - 24 lei,

set ceaşcă şi farfurie - 22 lei Mobexpert

DEPOZITARE INSTANTCoș rotund cu capac din rattan galben.

Diametru 35 x h 41 cm 217 lei • Chic Ville