Bancuri nota 1000

4

Click here to load reader

Transcript of Bancuri nota 1000

Page 1: Bancuri nota 1000

Urmeaza o vizita de la Minister, pentru a studia nivelul de trai al familiilor elevilor din clasa a 4-a. Doamna invatatoare il intreaba pe Victor: - Victoras, ce masina are taica-tu? - Ferarri, doamna! - Foarte bine! Apoi, invatatoarea il intreaba pe Mihai: - Mihaita, ce masina are taica-tu? - Jeep, doamna! - Foarte bine, Mihai! In sfarsit, invatatoarea il intreaba pe Bula: - Bulisor, ce masina are taica-tu? - Bicicleta, doamna! - Off, Bula, ce masina?!? - Pai, tata are doar bicicleta, doamna! - Bine, Bula! Dar maine, cand vine inspectia, spune si tu ca are BMW! - Bine, doamna! A doua zi, inspectorul intra in clasa si il intreaba pe Mihai: - Baiete, ce masina are taica-tu? - Ferarri, domnule! Inspectorul se apropie de Victor si il intrteaba: - Baiete, ce masina are taica-tu? - Jeep, domnule! Taman acum intra in clasa si Bula, care a intarziat la scoala. Inspectorul se intoarce si il intreaba: - Baiete, ce masina are taica-tu? - BMW, domnule! - Pai, si de ce ai intarziat atunci? - Pai, pentru ca a cazut lantul, domnule!...

La scoala, Bula incepe sa planga... Doamna invatatoare: - Ce-i, Bula? Bula: Stiti, doamna, mama a plecat de acasa si sunt singur... Doamna: - Bine, Bula, hai ca te iau la mine acasa pana vine maica-ta! Ajuns la casa doamnei invatatoare, Bula incepe sa planga din nou... Doamna: - Ce-i, Bula, de ce plangi? Bula: - Stiti, doamna, nu am mancat nimic pe ziua de azi!

Page 2: Bancuri nota 1000

Doamna: - Bine, Bula, hai ca-ti fac de mancare! In timp ce mananca, Bula vede ca doamna ii face patul separat si iar incepe sa planga... Doamna: - Ce-i, Bula? Bula: - Stiti, doamna, io dormeam cu mama in pat! Doamna: - Bine, Bula, hai aici, langa mine! Peste noapte, Bula incepe sa planga iar... Doamna: - Ce-i, Bula? Bula: - Stiti, doamna, io dormeam cu degetul in buric la mama! Doamna: - Bine, Bula! Tineti-l la mine-n buric! Peste o jumatate de ora, doamna se trezeste si spune: - Mai, Bula, da' acolo nu-i buricul! Bula:

- Stiu, doamna! Da' nici degetul nu e!...

La scoala, invatatoarea le cere elevilor sa faca o propozitie cu cuvantul 'trompa'. Atunci cand ii vine randul, Bula zice: - Sora mea canta la trompa. - Auzi, ba' Bula, de cand canta sor-ta la trompa?!? - Pai, dintodeauna!... - Da?!? Da' ce e sor-ta? - Elefant!...

O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand:- Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare!Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Profesoara i se adreseaza:- Tu de ce crezi ca esti prost?- Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra!

Page 3: Bancuri nota 1000

In timpul razbouiului cu nemtii , Bula satul de atata zgomot si balamuc s-a hotarat sa se ascunda intr-o fantana pana la incetarea razboiului si semnarea tratatului de pace... zis si facut.Se arunca Bula in fantana si in caz ca apare vreun neamt il imita precum ecoul.Sta o buna bucata de timp pana ce apare un neamt insetat. Neamtu se uita in fantana si zice:- E cineva acoloo ?-E cineva acoloo ?-Mai bine ma duc in paduricee !-Mai bine ma duc in paduriecee !-Mai bine arunc o grenadaa !-Mai bine te duci in paduriceee !

- Bula, spune-mi ce este H2SO4?- Imi sta pe limba, doamna profesoara.- Scuipa-l repede, ca-i acid sulfuric.

Intr-o zi vine Bula de la scoala bucuros. Ii spune lu maica-sa:- Mama, am capatat nota 10.- Bravo puiul mamei. La ce?- Pai 2 la matematica, 4 la dictare, 1 la gramatica si 3 la istorie!