Angajament Fata de Cilent-19.03.2015

2
Angajamentul SECURITY MANAGEMENT fata de clienti Stimate client, Pentru noi, fiecare dintre Dumneavoastra este important, de aceea ne straduim sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii de securitate. Clientii nostri devin partenerii nostri, iar siguranta valorilor si bunurilor acestora devine responsabilitatea noastra. SECURITY MANAGEMENT se angajeaza sa ofere cele mai bune solutii de securitate, solutii intotdeauna adaptate nevoilor reale pe care le aveti. Ne angajam sa demonstram excelenta in toate sferele activitatii noastre si in relatiile cu clientii si partenerii nostri. In plus, ne angajam sa actionam in mod profesional, dand dovada de rigoare, disciplina, perseverenta si spirit de echipa. SECURITY MANAGEMENT promoveaza o cultura in care clientul este in centrul atentiei, accentul fiind pus pe calitatea deosebita a serviciului prestat si pe indeplinirea angajamentului asumat de noi la fiecare nivel al organizatiei noastre. In conformitate cu valorile noastre, vom fi responsabili, profesionisti si transparenti in relatia cu Dumneavoastra. Calitatea serviciilor si indeplinirea sarcinilor asumate vor fi prioritate pentru fiecare membru al echipei SECURITY MANAGEMENT, iar fiecare actiune pe care o vom intreprinde va avea ca scop imbunatatirea continua a activitatii si a serviciilor noastre. Dorim sa va asiguram de faptul ca oriunde si oricand va suntem alaturi pentru a proteja ceea ce este important pentru Dumneavoastra! Cu devotament, SECURITY MANAGEMENT Intocmit:Departament Marketing Data:19.03.2015 Semnatura: Aprob : Client: Caracter confidential Acest document este proprietatea Security Management si nu poate fi copiat, modificat, reprodus partial sau integral fara acordul acesteia. SeMa PL f001 ed.2 rev.01 ver.03

description

Angajament Fata de Cilent-19.03.2015

Transcript of Angajament Fata de Cilent-19.03.2015

Spett

Angajamentul SECURITY MANAGEMENT fata de clienti Stimate client,

Pentru noi, fiecare dintre Dumneavoastra este important, de aceea ne straduim sa va oferim intotdeauna cele mai bune servicii de securitate. Clientii nostri devin partenerii nostri, iar siguranta valorilor si bunurilor acestora devine responsabilitatea noastra.

SECURITY MANAGEMENT se angajeaza sa ofere cele mai bune solutii de securitate, solutii intotdeauna adaptate nevoilor reale pe care le aveti.

Ne angajam sa demonstram excelenta in toate sferele activitatii noastre si in relatiile cu clientii si partenerii nostri. In plus, ne angajam sa actionam in mod profesional, dand dovada de rigoare, disciplina, perseverenta si spirit de echipa. SECURITY MANAGEMENT promoveaza o cultura in care clientul este in centrul atentiei, accentul fiind pus pe calitatea deosebita a serviciului prestat si pe indeplinirea angajamentului asumat de noi la fiecare nivel al organizatiei noastre. In conformitate cu valorile noastre, vom fi responsabili, profesionisti si transparenti in relatia cu Dumneavoastra.

Calitatea serviciilor si indeplinirea sarcinilor asumate vor fi prioritate pentru fiecare membru al echipei SECURITY MANAGEMENT, iar fiecare actiune pe care o vom intreprinde va avea ca scop imbunatatirea continua a activitatii si a serviciilor noastre.

Dorim sa va asiguram de faptul ca oriunde si oricand va suntem alaturi pentru a proteja ceea ce este important pentru Dumneavoastra! Cu devotament,

SECURITY MANAGEMENT

CEO Emil MIHETIU

Intocmit:Departament Marketing Data:19.03.2015 Semnatura: Aprob :

Client: Caracter confidential

Acest document este proprietatea Security Management si nu poate fi copiat, modificat, reprodus partial sau integral fara acordul acesteia.

SeMa PL f001 ed.2 rev.01 ver.03