Anexa 2 Model Raport Activitate UPA 2012

5
Anexa 2 RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2012 UNITATEA PROTEJATĂ AUTORIZATĂ ………………………………………. cu sediul/sediul social/sediul secundar/sediul profesional în …………, judeţul/sectorul………. În baza Ordinului preşedintelui/vicepreşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Handicap/ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale nr. … din data de ………, entitatea …………………… cu sediul/sediul social/punct de lucru/sediul profesional în ……….……., str. ………. nr. …, bl. .., sc. .., et. .., ap. …, judeţul/sectorul……….., a fost autorizată să funcţioneze ca unitate protejată. Autorizaţia de funcţionare ca unitate protejată are numărul … din data de …….. În cazul în care, în anul 2012 unitatea protejată şi-a modificat sediul/sediul social/sediul secundar/sediul profesional, se va menţiona acest lucru şi faptul că i s-a eliberat o altă autorizaţie de funcţionare ca unitate protejată (Autorizaţia nr. …/…., eliberată în baza Ordinului ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale nr. …/…). 1. În anul 2012, structura şi numărul personalului angajat în cadrul unităţii protejate …………. au fost următoarele: Luna ia n fe b mart ie apri lie ma i iun ie iul ie au g sep t oc t nov dec Total angaja ţi Număr persoa ne cu handic ap

Transcript of Anexa 2 Model Raport Activitate UPA 2012

Page 1: Anexa 2 Model Raport Activitate UPA 2012

Anexa 2RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2012

UNITATEA PROTEJATĂ AUTORIZATĂ

……………………………………….

cu sediul/sediul social/sediul secundar/sediul profesional

în …………, judeţul/sectorul……….

În baza Ordinului preşedintelui/vicepreşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Persoanele cu Handicap/ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale nr. … din data de ………, entitatea …………………… cu sediul/sediul social/punct de lucru/sediul profesional în ……….……., str. ………. nr. …, bl. .., sc. .., et. .., ap. …, judeţul/sectorul……….., a fost autorizată să funcţioneze ca unitate protejată.Autorizaţia de funcţionare ca unitate protejată are numărul … din data de ……..

În cazul în care, în anul 2012 unitatea protejată şi-a modificat sediul/sediul social/sediul secundar/sediul profesional, se va menţiona acest lucru şi faptul că i s-a eliberat o altă autorizaţie de funcţionare ca unitate protejată (Autorizaţia nr. …/…., eliberată în baza Ordinului ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale nr. …/…).

1. În anul 2012, structura şi numărul personalului angajat în cadrul unităţii protejate …………. au fost următoarele:

Luna ian feb martie aprilie mai iunie iulie aug sept oct nov decTotal

angajaţiNumăr

persoane cu

handicap angajate

%

2. Se va menţiona pentru situaţia existentă în luna decembrie 2012, structura pe grade de handicap (grav, accentuat, mediu, uşor)/invaliditate gradul III, a persoanelor cu handicap/invalide gradul III angajate cu contract individual de muncă în cadrul unităţii protejate autorizate.

Nr. persoane cu handicap/invalide

gradul III, angajate şi salarizate

existent în luna decembrie

din careGrad de handicap

grav

Grad de handicapaccentuat

Grad de handicap

mediu

Grad dehandicap

uşor

Gradul III de invaliditate

Page 2: Anexa 2 Model Raport Activitate UPA 2012

3. Norma de lucru a persoanei cu handicap/invalide grad III angajate, conform contractului individual de muncă: - Nume şi prenume persoana cu handicap/invalide grad III angajate;- Nr. ore/zi.

4. Pentru situaţia din luna decembrie se transmit în copie, cu ştampila şi semnătura în original a angajatorului:

contractele individuale de muncă ale persoanelor cu handicap/invalide gradul III încadrate şi salarizate

documentele care atestă încadrarea în grad de handicap/invaliditate gradul III, în termen de valabilitate

fişele de post ale persoanelor cu handicap/invalide gradul III încadrate şi salarizate dovada prin care contractul individual de muncă al persoanei cu handicap a fost înregistrat la

Inspectoratul Teritorial de Muncă (confirmarea electronică de pe portalul Inspecţiei Muncii, prin care se dovedeşte că este activ/în derulare contractul de muncă al persoanei cu handicap) sau dovada prin care contractele individuale de muncă ale persoanelor cu handicap au fost înregistrate la Inspectoratul Teritorial de Muncă (confirmarea electronică de pe portalul Inspecţiei Muncii, prin care se dovedeşte că sunt active/în derulare contractele de muncă ale persoanelor cu handicap) .

Certificat constatator emis în temeiul art. 171 alin.(1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 cu modificările şi completările ulterioare, eliberat de Oficiul Registrului Comerţului în cursul anului 2012 sau în ianuarie 2013 ( în cazul în care nu există certificat constatator emis în anul 2012) din care să reiasă activităţile şi locul desfăşurării acestora.

5. Persoana/persoanele cu handicap/invalide gradul III angajată/angajate în cadrul unităţii protejate au deţinut şi deţin certificate de încadrare în grad de handicap/decizii asupra capacităţii de muncă în termen de valabilitate/cu valabilitate permanent.

6. Persoana/persoanele cu handicap/invalide gradul III angajată/angajate în cadrul unităţii protejate realizează parţial/integral următoarele produse, prestează parţial/integral următoarele servicii, desfăşoară parţial/integral următoarele activităţi.(se vor menţiona produsele şi serviciile care se regăsesc în activităţile din certificatul constatator emis în temeiul art. 171 alin.(1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 cu modificările şi completările ulterioare, încadrate în clasa CAEN aferentă; de asemenea se vor preciza concret activităţile pe care le desfăşoară persoana cu handicap, conform fişei de post).

7. Descrierea modalităţilor de adaptare a locului de muncă sau a clădirii, în cazul în care acestea există.

8. Modul în care unitatea protejată autorizată a realizat formare/perfecţionare profesională cu persoanele cu handicap/invalide gradul III (dacă este cazul).

9. Se va menţiona orice modificare intervenită cu privire la sediul/sediul social/punct de lucru/sediul profesional, numărul de persoane cu handicap/invalide gradul III angajate, documentul de încadrare în grad de handicap/invaliditate gradul III şi suspendarea activităţii.

Page 3: Anexa 2 Model Raport Activitate UPA 2012

10. În anul 2012, unitatea protejată ……….. cu sediul/sediul social/punct de lucru/sediul profesional în ……., judeţul/sectorul …… a încheiat un număr de … contracte în sensul art. 78 alin. (3) lit. b) din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, republicată, cu modificările şi completările ulterioare. (valoare contractelor cu TVA/fără TVA în mii lei )

11. Subsemnatul/a ……………….. legitimat cu BI/CI seria …… nr. …………, CNP …………….., reprezentant legal al……………………….., cu sediul/sediul social/sediul secundar/sediul profesional în localitatea ………….., judeţul/sectorul ………………, str. ……………….. nr. …………, bl. ……….., sc. ….., ap. ……, cod poştal ………, Declar pe propria răspundere, sub sancţiunea Codului Penal că au fost respectate condiţiile de autorizare ca unitate protejată prevăzute la art. 4 din Ordinul ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale nr. 1372/29.09.2010 privind aprobarea Procedurii de autorizare a unităţilor protejate, respectiv:

- unitatea protejată are gestiune proprie;- cel puţin 30% din numărul total de angajaţi au fost/sunt persoane cu handicap- produsele sau serviciile au fost/sunt realizate prin propria activitate a persoanelor cu

handicap angajate, - documentele depuse au fost/sunt în termen de valabilitate.

Data

Semnătura şi ştampila

……………………..

Acest model de raport poate fi completat cu alte informaţii suplimentare pe care doriţi să le evidenţiaţi.

NOTĂ

1.Pentru unităţile protejate autorizate din cadrul organizaţiilor neguvernamentale, modelul de raport de activitate prezentat în Anexa 2 se va completa cu informaţii referitoare la modul în care au fost îndeplinite prevederile art. 78 alin.(41) din Legea 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

De asemenea la punctul 6 din modelul de raport, dacă este cazul, se vor menţiona şi activităţile de vânzări/intermedieri de produse şi servicii diverse.

2.Celelalte categorii de entităţi (PFA, IF, Iİ, Cabinet de avocat, Cabinet Medical Individual – Medicină de familie) care au solicitat autorizarea ca unitate protejată, vor completa Anexa 2 cu informaţiile caracteristice fiecărei entităţi în parte.