52822666 Sunetul Si Chakrele

download 52822666 Sunetul Si Chakrele

of 13

Transcript of 52822666 Sunetul Si Chakrele

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    1/13

    SUNETUL SI CHAKRELE

    Fara nici o ndoiala, orice defect psihologic atunci cnd este dezintegrat este nlocuit cu o virtute, putere, forta sau lege care se cristalizeaza n personalitatea noastra umana. Astfel, putin cte putin, ne cristalizam Sufletul.

    Samael Aun Weor

    SUNETUL UNIVERSAL________________________________________________________________________

    Initiatul iubeste muzica marilor clasici si simte repulsie fata de muzica infernala a oamenilor vulgari. Muzica afro-cubaneza trezeste cele mai joase instincte animalice din om.Initiatul iubeste muzica marilor compozitori. De exemplu, Flautul Fermecat al luiMozart ne aminteste de o Initiere egipteana.Sufletul mpartaseste muzica sferelor atunci cnd ascultam cele noua Simfonii ale lui Beethoven sau compozitiile lui Listz sau operele lui Wagner sau divina Poloneza a lui Chopin Muzica este Cuvntul Vesniciei.

    Cuvintele noastre trebuie sa fie o muzica inefabila; astfel ne sublimam Energiacreatoare pna la inima. Apropourile dezgustatoare, murdare, pretentioase, vulgareetc., au puterea de a falsifica Energia creatoare convertind-o n puteri infernale.Muzica trebuie sa se trezeasca n organismul uman ca sa putem pronunta Cuvntul de Aur.Marile ritmuri ale lui Mahavan si Chotavan, cu cele trei masuri eterne ale lor sustin cu fermitate Universul n mersul sau. Acestea sunt ritmurile Focului. Cnd Sufletul pluteste lin n spatiul sacru, Universul are datoria sa ne acompanieze cu cntecul sau, caci el este sustinut de Verb.

    Samael Aun Weor: Casatoria Perfecta________________________________________________________________________

    Orice MISCARE este legata de SUNET. Acolo unde exista miscare, exista sunet.Urechea umana reuseste sa perceapa doar un numar limitat de vibratii sonore. nsadeasupra si dedesubtul acestor vibratii pe care urechea le poate auzi, exista omultime de unde sonore pe care nimeni nu le poate percepe. Pestii marilor producaceste sunete particulare. Furnicile comunica ntre ele prin intermediul unor sunete de neauzit pentru simtul nostru fizic.Undele sonore, actionnd asupra apei, produc miscari de ridicare si de presiune asupra apelor. Undele sonore actionnd asupra aerului produc miscari concentrice Atomii, rotindu-se n jurul centrului lor nuclear, produc anumite sunete imperceptibile pentru om. Focul, aerul, apa si pamntul au nota lor particulara.

    NOTA CHEIECele SAPTE VOCALE ale Naturii: I-E-O-U-A-M-S rasuna n ntreaga Creatie!

    3

    Fiecare floare, fiecare munte, fiecare ru are NOTA PARTICULARA, NOTA SINTEZA. Ansamblul tuturor acestor sunete care se produc n Globul Planetar dau o Nota Sinteza ninima imensa a spatiului infinit. Fiecare lume si are Nota Cheie! Ansamblul tuturor Notelor Cheie din Infinit formeaza orchestra inefabila a spatiului nstelat. Aceasta este muzica sferelor de care ne vorbeste Pitagora!

    AFINITATEA VIBRATORIEDaca un muzician, cntnd la un instrument, ar putea produce Nota Cheie a unui om si

    ar putea prelungi excesiv aceasta Nota, atunci acest om ar muri instantaneu.Toate celulele organismului uman sunt sustinute prin sunet, prin Cuvnt. Atomii ntregului organism traiesc ntr-o miscare continua. Si, tot ceea ce este n miscare, ra

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    2/13

    suna; si Logosul rasuna!Nota Sinteza a oricarei miscari atomice a organismului uman ar putea omor instantaneu fiinta umana printr-o LEGE A AFINITATII VIBRATORII.Se spune ca atunci cnd Iosif a cntat la trompeta, zidurile Ierihonului s-au prabusit. Iosif a gasit Nota Cheie a acestor ziduri. n armata se stie ca, atunci cnd unbatalion traverseaza un pod, trebuie sa-si ntrerupa marsul pentru a nu distruge stabilitatea podului cu ritmul sau sonor.

    Daca se cnta o nota la un pian si daca n apropiere se afla un alt pian, ultimul varepeta aceeasi nota ca primul: aceasta se datoreaza LEGII AFINITATII VIBRATORII.ntr-adevar, daca un muzician produce Nota Cheie a unui om si o prelungeste excesiv, prin LEGEA AFINITATII VIBRATORII, n organismul omului se produce fenomenul celor doua piane, aceasta nsemnnd moartea instantanee, adica o comotie foarte intensa, dincolo de rezistenta unui echilibru normal al structurii omului.

    RELATIA LARINGO-SEXUALAntre glandele sexuale si Laringele Creator exista o legatura intima. Atunci cnd copilul ajunge la vrsta de 14 ani, vocea lui se transforma n vocea unui adult. O asemenea transformare se datoreaza intrarii n activitate a glandelor sexuale.

    Astfel, este de netagaduit aceasta legatura intima ntre glandele sexuale si Laringele Creator!

    4

    DEFORMAREA CUVNTULUISunetul tunului, detunatura lui, distruge geamurile unei cladiri. Pe de alta parte, un cuvnt dulce calmeaza ura; nsa un cuvnt dur, nearmonic, produce mnie sau melancolie, tristete, uraSe spune ca tacerea e de aur. Este mai bine sa spunem: este rau si sa vorbim, atunci cnd trebuie sa tacem si sa tacem, atunci cnd trebuie sa vorbim!Exista taceri delictuoase si exista cuvinte infame. Rezultatul cuvintelor spusetrebuie calculat cu noblete, caci de multe ori i ranim inconstient pe ceilalti pr

    in vorbe.Cuvintele pline de intentii rele (cu dublu sens) produc desfru n Lumea Mentalului.Cuvintele aritmice produc violenta n Lumea Mentalului Cosmic.Nu trebuie niciodata sa condamnam pe cineva prin vorba caci nu trebuie sa judecam pe nimeni, niciodata! Brfa, trancaneala si calomnia au umplut lumea de durere si amaraciune.E necesar sa ntelegem valoarea cuvntului si sa nu-l profanam cu gnduri nedemne.

    MANTRELECombinatia fonetica facuta cu ntelepciune produce MANTRELE. Astfel, o mantra esteo combinatie nteleapta de litere al caror sunet determina efecte spirituale, animice si fizice.nainte ca toate limbile Turnului Babel sa fie descoperite, exista doar un LimbajUnic, un Limbaj de Aur, un Idiom UniversalAcest Idiom are o Gramatica Cosmica perfecta. Literele acestui Limbaj de Aur sunt scrise n ntreaga Natura. Cel care a studiat runele nordice, caracterele ebraice,chineze si tibetane a putut cunoaste intuitiv acest Limbaj Cosmic cu literele luienigmatice.Doar ngerii, Arhanghelii, Serafimii etc., vorbesc aceasta Limba Universala a Vietii.Cnd Focul Sacru, devenit Cuvnt, nfloreste pe buzele noastre fecunde, cuvntul devinecarne n noi.Toate mantrele pe care le cunosc ocultistii sunt doar silabe, litere, cuvinte izolate ale Limbajului Luminii.Celui care stie, cuvntul i da putere, nimeni nu l-a pronuntat, nimeni nu-l va pronu

    nta, dect cel care l-a ncarnat.

    5

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    3/13

    PUTEREA MANTRELORIgnorantii cultivati, care abunda n acest secol, pot sa rda precum idiotii de ceeace nu cunosc. Acesti oameni presupun ca mantrele noastre sunt cuvinte fara nicio valoare si ca energia lor se pierde n Spatiu.Ei ignora valoarea interna a cuvintelor. Ei nu cunosc substanta principala a cuvntului si de aceea si bat joc de mantrele noastre.

    n orice cuvnt exista o valoare externa si o valoare interna. Cu siguranta, valoarea interna este substanta principala a cuvntului. Elementul intern al cuvntului nueste nteles n Spatiul nostru tridimensional Trebuie sa cautam elementul intern al cuvntului n Spatiul Superior, n Dimensiunile Superioare ale noastre.Spatiul nostru ni se nfatiseaza doar ca o parte a Spatiului Superior. Astfel, ajungem la concluzia ca nu cunoastem tot Spatiul. Singurul lucru pe care-l cunoastem este aceasta mica parte care poate fi masurata cu termenii lungimii, latimii si naltimii.Cuvntul produce figuri geometrice obiective. Astfel de figuri se umplu de materiacosmica si se cristalizeaza material. Figurile geometrice ale cuvintelor sunt demonstrate concret pe benzile de magnetofon. Trebuie doar sa-l pornim pentru ca, toate cuvintele pe care vorbitorul le-a pronuntat, sa se reproduca cu intensitate.

    ntr-adevar, elementul intern al cuvntului este cel care se transforma geometric sio face n Dimensiunile Superioare ale Spatiului. Astfel, cu mantrele se produc efecte n aceste Dimensiuni invizibile pentru ochii fizici nsa perfect vizibile pentru al saselea simt.Oamenii de stiinta nu stiu nimic despre a patra dimensiune a Materiei din Spatiu. Ei nu stiu nimic despre Hiper-geometria acestui tip spatial al celei de a patra Dimensiuni. A defini Spatiul ca o forma a Materiei n Univers nseamna a suferi cea mai grava deficienta, aceea de a defini conceptul Materiei, adica al necunoscutului caci, ntr-adevar, Materia continua sa fie necunoscuta. Toate tentativele dedefinitie fizica a Materiei ne conduc pe o carare nfundata: X=Y, Y=X. Acesta este cararea nfundata a fizicienilor.Definitiile psihologice ale Materiei conduc, de asemenea, la aceeasi carare nfundata. Un ntelept a spus: Materia (ca forta) nu ne creeaza nici o greutate. ntelegem

    tot ceea ce se refera la ea, pentru motivul ca noi am inventat-o. Atunci cnd vorbim de Materie ne gndim la obiecte sensibile. Ceea ce ne produce dificultati esteschimbul mental al faptelor concrete dar complicate.

    6

    Ca sa vorbim fara ocolisuri, Materia nu exista ca si concept. Pentru a spune adevarul, caracterul Materiei, chiar si atunci cnd se vorbeste de ea ca despre un concept, este att de putin evident, ca cele mai multe persoane sunt incapabile sa ne spuna exact ce au nteles. Nimeni nu stie ce este cu adevarat Materia, si cu toate acestea, pe acest concept este fondata scoala conservatoare si reactionara a Pozitivismului Materialist.Chiar daca fizicienii nu sunt de acord cu aceasta, trebuie sa afirmam ca Materiasi Energia sunt cuvinte acceptate oficial pentru a desemna o lunga serie de fapte complicate a caror origine substantiala este necunoscuta pentru Stiinta. Cinea vazut Materia? Cine a vazut Energia? Noi vedem doar fenomene. Nimeni nu a vazut Materia independent de substanta. Nimeni nu a vazut Energia separata de Miscare. Astfel, cu aceasta se demonstreaza ca Materia si Energia nu sunt dect concepte abstracte.Nimeni nu vede Materia separata de obiect. Nimeni nu vede Energia separata de Miscare. Materia si Energia separate n lucruri si fenomene sunt un mister pentru fiinta umana. Fiinta umana este subconstienta 97% si constienta 3%. Fiinta umana viseaza cu fenomenele Naturii si le numeste Materie, Energie etc. nainte ca Universul sa existe, nainte ca fenomenele sa existe, a existat CUVNTUL. ntr-adevar, LOGOSULrasuna.

    n zorii Vietii, ARMATA VOCII a celebrat Ritualul Focului, cntnd n Limba Sacra. Marele Cuvnt s-a cristalizat n figuri geometrice care s-au condensat cu ajutorul Materiei Prime a Marii Opere, genernd toate fenomenele Naturii.

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    4/13

    Lumea si Constiinta sunt ntr-adevar rezultatul cuvntului. Spatiul Tridimensional este o caracteristica a perceptiei noastre materiale. Cnd se mbunatateste calitateareprezentarilor, se amelioreaza si calitatea perceptiilor si noi intram n Dimensiunile Superioare ale Spatiului unde Lumea Tridimensionala nu exista, si ramne caun vis al memoriei noastre.ntr-adevar, Lumea care se nfatiseaza Constiintei noastre este doar mecanica tuturor acestor cauze combinate care genereaza o serie definita de senzatii.

    Dincolo de Lume si de Constiinta se afla cauza principala a ntregii existente. Aceasta este Cuvntul. Este Verbul care a creat Lumile.n ntreg Cosmosul exista scara sonora a celor Sapte Tonuri, n ntreg Universul rasunacele Sapte Tonuri ale Marii Scari n ritmurile minunate ale Focului.Sfnta Lege sacra HEPTAPARAPARSHINOK serveste ca baza pentru fiecare scara septenara muzicala.

    7

    MAHAVAN si CHOVATAN sunt ritmurile Focului care sustin Universul ferm n miscarealui.Cei sapte COSMOCRATORI ai AUROREI CREATIEI au celebrat Ritualurile Focului cntnd n

    Temple.Fara Verbul creator, fara magia Cuvntului, fara Muzica, Universul nu ar exista. Lumea a fost creata cu Muzica, cu Verbul si trebuie sa o sustinem cu Muzica, cu Verbul si sa o revitalizam cu Muzica, cu Verbul.La nceput a fost Cuvntul si Cuvntul era cu Dumnezeu si Cuvntul era Dumnezeu. Cuvntulra la nceput cu Dumnezeu. Prin El au fost facute toate lucrurile; si fara El, nimic din ceea ce exista nu s-ar fi putut face.n El era Viata, si n Viata era Lumina oamenilor. Lumina a venit la ntuneric, nsa ntunericul nu a nteles-o.

    8

    CHAKRELE SAU CENTRII MAGNETICI

    ________________________________________________________________________

    n literatura ocultista abunda datele si referintele despre toate aceste Chakre, Biserici, Flori de Lotus, sau Centrii Magnetici ai Coloanei Dorsale.Ar fi imposibil sa obtinem controlul complet asupra Apelor Vietii, fara puterileminunate ale Chakrei prostatice sau SVADHISTHANA.Nici un magician nu ar putea domina Focul Vulcanilor Pamntului, fara formidabilele puteri ignice ale Chakrei ombilicale sau MANIPURA.Fara puterile extraordinare ale ANAHATEI, sau centrul magnetic al inimii, Gnosticii nu ar putea sa se dedubleze dupa propria vointa, sau sa-si puna corpul fizicn stare de Jinas pentru a zbura prin aer, sau sa mearga pe ape, sau sa traverseze un munte dintr-o parte n alta prin lumea subterana, fara nici un pericol.Fara misterioasele puteri ale Cuvntului continute n VISHUDDA sau Chakra laringelui, nu ar exista sintetismul conceptual al Marilor Initiati si ar fi total imposibil sa dezvoltam Clarauditia sau Auzul nteleptilor.Fara formidabilele puteri esoterice ale AJNEI, faimoasa Chakra frontala, nimeninu si-ar putea dezvolta Clarviziunea, aceasta facultate minunata care ne permitesa citim printre gndurile altora ca ntr-o carte deschisa.Nici un Initiat nu ar putea cuceri puterile Polivederii si ale Intuitiei, fara Coroana Sfintilor, faimosul Lotus cu o Mie de Petale, situat n glanda pineala, partea superioara a creierului.

    Samael Aun Weor: Mesaj de Craciun 1967-1968________________________________________________________________________

    Omul este un trio format din corp, suflet si Spirit. ntre Spirit si corp exista un mediator: sufletul. Noi, gnosticii, stim ca sufletul este mbracat ntr-un vesmnt minunat. Acesta este corpul Astral. Stim deja, cu ajutorul studiilor noastre gnos

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    5/13

    tice, ca Astralul este un dublu organism dotat cu minunate simturi interne.Marii Clarvazatori ne vorbesc de Sapte Chakre, iar domnul LEADBEATER le-a descris cu multe detalii. Cu adevarat, chakrele sunt simturile corpului Astral: simturile cu care putem atinge si palpa marile realitati ale Lumilor Superioare. Acesti centri magnetici se afla n relatie intima cu glandele de secretie interna.n laboratorul organismului uman exista sapte ingrediente supuse unui triplu control nervos. Nervii, ca agenti ai legii Triunghiului, controleaza cele sapte gland

    e.

    9

    Cele trei controale nervoase diferite, care interactioneaza, sunt urmatoarele: Primul, sistemul nervos cerebro-spinal, agent al functiilor constiente. Al doilea, sistemul nervos mare simpatic, agent al functiilor subconstiente, inconstientesi instinctive. Al treilea, sistemul para-simpatic sau vag, care colaboreaza frnnd functiile instinctive, sub directia mentalului.Sistemul cerebro-spinal este tronul Spiritului Divin. Sistemul mare simpatic este vehiculul Astralului. Vagul sau para-simpaticul se supune ordinelor mentalului. La baza oricarui cosmos, att n infinitul mare ct si n infinitul mic, sunt trei Raz

    e si sapte centrii magnetici.CEEA CE ESTE SUS, ESTE SI JOS.

    Cele sapte glande mai importante ale organismului uman constituie sapte laborato

    are controlate prin legea Triunghiului. Fiecare dintre aceste glande si are exponentul ntr-o Chakra a organismului. Fiecare din cele sapte Chakre este via reprezentare a uneia din cele sapte Biserici de care ne vorbeste Sfntul Ioan n Apocalipsa.Fiecare Chakra si are mantrele corespunzatoare. Cu aceste mantre este posibil satrezim puterile oculte. Astfel, exista un mare numar de mantre pentru a iesi n Corp Astral, sau pentru a domina focul, aerul, apele si pamntul si altele pentru apararea n fata entitatilor tenebroase care locuiesc Abisul.A sosit, asadar, momentul sa nvatam sa vocalizam, sa rostim litera cu litera Limbajul de Aur pentru a trezi Chakrele, discurile sau rotile magnetice ale CorpuluiAstral. Astfel, oricine poate vedea, asculta, auzi, atinge si palpa marile real

    itati misterioase ale Lumilor Superioare.Noi traim ntr-o lume tridimensionala; din pacate, oamenii nu percep dect lumea celor trei dimensiuni; este necesar, deci, sa nvatam sa vocalizam pentru a trezi alte facultati care ne permit sa cunoastem a Patra Verticala.Din fericire, n anatomia oculta a fiintei umane se afla, n stare latenta, simturile care, dezvoltate convenabil n mod stiintific, pot sa ne permita sa patrundem nunumai n a Patra Verticala, ci si n a Cincea Dimensiune, a Sasea si a Saptea.Trebuie sa ne punem n actiune. nsa ntr-o actiune supra-fizica intentionata Deoarecetotul n Univers traieste ntr-o miscare perpetua. Si orice miscare existenta este corelata cu sunetul. Acolo unde exista miscare, exista sunet! Sa dominam, deci, sunetul!

    ANALIZA INDIVIDUALA A CHAKRELORn maduva spinarii a fiintelor umane se gasesc, n stare latenta, puteri divine; maduva spinarii este fundamentul celor sapte Chakre principale.

    10

    Sa ncepem sa examinam CENTRUL COCCIGIAN.n coccis exista un centru magnetic special: CHAKRA MULADHARA. Aceasta Chakra se afla chiar la baza coloanei vertebrale, ntre organele sexuale si anus.n interiorul Chakrei Muladhara se afla o putere electrica formidabila; ma refer la Devi Kundalini Shakti, Sarpele ignic al puterilor noastre magice. Hindusii spun ca Sarpele este nchis n Chakra Muladhara, ncolacit de trei ori si jumatateAvem puteri latente dintre care una este cu siguranta cea a lui Kundalini (unele

    scoli se tem, n mod gresit, de trezirea lui Kundalini). Este o putere exploziva,minunata. Cel care reuseste sa trezeasca Sarpele Ignic al puterilor noastre magice, poate sa iasa dintr-o cutie nchisa ermetic; cel care reuseste sa trezeasca a

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    6/13

    ceasta putere ignica, arzatoare, poate umbla pe ape fara sa se scufunde, sa zboare prin aer cum au facut multi asceti mistici, att din orient ct si din occidentTrebuie sa trezim aceasta putere ignica, arzatoare, care, dupa cum am spus, se afla n Centrul Magnetic al Coccisului, n Chakra Muladhara. n Apocalipsa Sfntului Ioanaceasta Chakra este numita Biserica din EFES.Este un lucru minunat sa trezim, sa punem n activitate, Chakra Muladhara. Cel care o face, va cuceri puterea asupra elementului PAMNT: va putea, cu vointa sa, sa

    faca sa cada o stnca, va putea domina cutremurele de pamnt etcAscetul care trezeste n ntregime aceasta Chakra si se realizeaza temeinic, n plus,poate primi ELIXIRUL DE VIATA LUNGA si sa-si pastreze corpul fizic timp de milioane de ani.Chakra Muladhara este un lotus cu patru petale splendide. Aceasta Chakra are sclipirea luminoasa a zece milioane de sori.Sa studiem acum al doilea centru magnetic al maduvei spinarii: CHAKRA SVADHISTHANA. Aceasta Chakra se afla situata la naltimea prostatei la barbati si a uteruluila femei.n Apocalipsa Sfntului Ioan aceasta Chakra este cunoscuta ca Biserica din SMIRNA.Aceasta Chakra are sase petale minunate si n interiorul ei se afla o luna n crestere de o frumusete extraordinara.

    Yoghinul care trezeste Chakra Svadhisthana si pierde frica de apa, cucereste Puterile Oculte si nvata sa lucreze cu creaturile elementale ale apelor; atunci va putea domina furtunile oceanului sau sa le declanseze dupa vointa sa.

    11

    Aceasta Chakra trezeste Plexul Prostatic care este fundamental n exercitiul de Magie Practica si pentru a nvata sa cunoastem diferitele entitati astrale. n plus, Yoghinul cucereste nsasi moartea o data cu trezirea acestei Chakre.Chakra Svadhisthana controleaza rinichii, abdomenul si organele principale ale partii inferioare a abdomenului.A treia putere care exista n maduva spinarii a omului este situata la nivelul plexului solar, adica deasupra ombilicului. Numele acestei Chakra este MANIPURA.

    n Apocalipsa Sfntului Ioan aceasta Chakra este numita, esoteric, Biserica din PERGAM.Chakra Manipura are zece petale minunate de culoarea unui foc stralucitor.Aceasta Chakra controleaza splina, ficatul, pancreasul etc, si, atunci cnd este trezita, face sa intre n activitate Plexul hepatic si splenic.Cel care reuseste sa puna n activitate Chakra Manipura nu se va teme de foc, va domina acest element ignic si va putea sa ramna viu ntre flacari. Yoghinii hindusicare si-au trezit aceasta putere minunata, pot sa comande vulcanilor n eruptie casa-si nceteze activitatea, iar ei se supun.Ascetul care a reusit sa trezeasca acest centru, poate mnui puterile vietii universale; poate fi ngropat de viu timp de luni ntregi si cnd cineva l va scoate afara,va vedea ca nu i s-a ntmplat nimic rau.n plexul Solar se gaseste si Centrul Telepatic sau Creierul Emotiilor. Undele mentale ale persoanelor care se gndesc la noi ajung la plexul Solar si trec imediatla creier. Astfel deci, aceasta Chakra este antena noastra receptiva, n timp ce glanda pineala, centrul nostru emitator.Chakra Manipura capteaza fortele solare si cu ele hraneste toate plexurile. Yoghinul care trezeste aceasta Chakra, dobndeste n plus simtul TELEPATIEI.De multe ori mergeti pe strada si dintr-o data vedeti o persoana la care va gnditi de cteva minute. Fara nici o ndoiala, ati comunicat telepatic cu aceasta persoana. Telepatia ne permite sa captam de la distanta gndurile oamenilor.A patra putere care exista n maduva spinarii, se afla situata exact la nivelul inimii. Este CHAKRA ANAHATA.n Apocalipsa Sfntului Ioan aceasta Chakra este numita biserica din TIATIRA. Yoghinul care nvata sa o dezvolte, va putea mprastia uraganele si sa domine vnturile dupa

    propria-i vointa.

    12

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    7/13

    Unii yoghini spun ca, meditnd asupra acestei Chakre, pot pluti prin aer. Fara ndoiala, oricine poate sa pluteasca prin aer chiar daca este ncepator n aceste studii.A pluti prin aer este mai usor dect a bea un pahar cu apa. Secretul este foarte simplu: va fi suficient ca discipolul sa nvete sa-si puna corpul fizic n plan astral.

    Facultatea DEDUBLARII N ASTRAL, chiar si STARILE JINAS, se afla latente n Chakra inimii.Don Mario Roso de Luna vorbeste mult n diferite opere despre Starile Jinas Este necesar sa stiti ca nu exista doar aceasta lume cu trei dimensiuni; dincolo de aceasta lume tridimensionala se afla a Patra Verticala, de exemplu.n numele adevarului, trebuie sa va spun ca acolo exista o umanitate, oameni caretraiesc nca n Eden, persoane din carne si oase ca si noi, nsa cu deosebirea ca aceasta civilizatie nu este degenerata; persoane fizice cu puteri extraordinare, care nu vorbesc engleza, nici franceza, nici spaniola, ci care vorbesc limbajul primitiv care curge ca un ru de aur n desele paduri virgine ale SoareluiCei care vor sa cunoasca lumea astrala trebuie sa trezeasca Chakra Anahata.Aceasta Chakra are douasprezece petale minunate. Culoarea ei este a Focului viu

    si n interiorul ei se afla, ntr-adevar, un spatiu hexagonal de culoarea smoalei.Chakra inimii ne ofera si pretioasa facultate a INTUITIEI. Ce ntelegem prin a intui? Vreau sa va spun: intuitia ne confera puterea de a sti fara sa avem nevoie sa rationam. n judecata exista un proces comparativ: acesta este alb pentru ca acela este negru sau invers. n intuitie nu; intuitia este cunoasterea directa fara procesul deprimant al alegerii conceptuale.Cel care rationeaza este n ntregime sclavul simturilor sale externe, iar Sufletulsau este invalid, precum o barca pe care vntul o rataceste pe ape.Intuitivul stie, totusi, sa citeasca acolo unde Maestrul nu scrie, sa asculte acolo unde Maestrul nu vorbeste.Continund cu analiza centrilor magnetici ai maduvei spinarii ajungem la nivelul glandei tiroide, n Laringele Creator. Stim bine ca tiroida extrage iodul biologicatt de necesar organismului uman. Exista un centru magnetic, o Chakra, asociata a

    cestei glande: CHAKRA VISHUDDHA.Aceasta Chakra minunata are saisprezece petale frumoase, iar mijlocul ei seamanacu o luna plina.

    13

    Chakra laringelui este biserica din SARDES, dupa cum este mentionat n ApocalipsaSfntului Ioan.Dezvoltnd aceasta Chakra se dobndeste CLARAUDITIA: puterea de a auzi creaturile care traiesc n Dimensiunile Superioare ale Naturii si Cosmosului, puterea de a auzimuzica sferelor.Aceasta putere extraordinara poate fi dezvoltata, daca dorim Daca n orele diminetii ne concentram cu totii la muzica sferelor cu scopul de a o asculta, va veni o zicnd, ntr-adevar, vom putea asculta aceste melodii insonore care rasuna n corul minunat al infinitului.Binenteles, toate sunetele care se produc pe planeta Pamnt dau o nota sinteza; toate sunetele care se produc pe planeta Venus dau, de asemenea, nota lor sinteza;toate sunetele care se produc pe Marte dau nota lor sintezaIar acum, ansamblul tuturor lumilor care populeaza spatiul nstelat formeaza muzicasferelor, citata de Pitagora, marele filozof grec n spatiul nstelat vibreaza melodii inefabile, melodii imposibil de descris n cuvinte; melodii ncntatoare n ritmurileMahavan-ului si Chovatan-ului care sustin Universul stabil n drumul sau.Pe buna dreptate Sfntul Ioan spune: La nceput era Cuvntul, si Cuvntul era cu Dumnezeu, si Cuvntul era Dumnezeu; toate lucrurile au fost facute prin El, si fara El nimic din ceea ce exista n-ar fi putut fi facut.

    Muzica sferelor este o realitate teribila. Tot ceea ce este, tot ceea ce a fost sitot ceea ce va fi, vibreaza ncntator n infinitul nstelat; floarea unei frumoase gradini parfumate reflecta lumina Lunii si ntre floare si Luna exista un schimb de m

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    8/13

    elodii ncntatoare pe care nici o fiinta umana nu ar putea-o ntelege; simfonia careizvoraste din fntna cntatoare face sa vibreze n ntregime atomii care prolifereaza nrul ei si apoi se repercuteaza n maruntaiele padurii si se precipita ca o cascadade simfonii n cerul nstelatAstfel deci, muzica sta la baza oricarei creatii. Cnd cineva si trezeste centrul Tiroidei, poate sa asculte aceste simfonii ncntatoare ale marelui cor cosmic; atunci cnd cineva si trezeste acest centru minunat, cucereste si SINTETISMUL CONCEPTUAL

    ; atunci cnd cineva si trezeste acest centru formidabil, devine mai inteligent, mai ntelegator, mai nteleptYoghinii Indiei sustin n plus ca, practicnd meditatia asupra acestei Chakre, se poate trai cu corpul fizic chiar de-a lungul unei PRALAYA (Noapte Cosmica).Cel care si dezvolta Chakra Vishuddha, poate cunoaste esoterismul

    14

    cel mai elevat al tuturor Cartilor Sacre. Cel care dezvolta aceasta Chakra, va ajunge la grandioasa stare de TRIKALA JNANA, adica poate cunoaste ntreg trecutul,prezentul si viitorul.Deasupra tiroidei, la nivelul spatiului dintre sprncene, conectata la glanda pitu

    itara, gasim CHAKRA AJNA,Ochiul ntelepciunii

    , unde salasluieste TATAL care este n secret.

    Aceasta Chakra are doua petale fundamentale si multe radiatii splendide. Este deculoare alba, foarte pura.Acest centru este biserica din Filadelfia citata n Cartea Revelatiilor.Puterea acestei biserici se numeste CLARVIZIUNE. Cu Clarviziunea noi putem vedeaCorpul Vital al tuturor creaturilor (corpul care serveste ca fundament corpuluifizic); putem vedea pamnturile Jinas, putem vedea ceea ce se ascunde n interiorul organismului uman etc.Cu divina Clarviziune, noi putem vedea ULTRA-ul tuturor lucrurilor. Cei care vreau sa cunoasca prin ei nsisi si n mod direct ceea ce se ntmpla cnd ne nastem, care sunt Misterele Vietii si ale Mortii etc., trebuie sa-si dezvolte aceasta pretioasafacultate.

    Totusi, trebuie sa stim ca nici un clarvazator adevarat nu spune ca este clarvazator. Nici un clarvazator nu spune: Am vazut. Clarvazatorul Initiat spune: Noi concepem.Orice clarvazator are nevoie de Initieri. Clarvazatorul fara Initiere risca sa cada n foarte mari erori. Clarvazatorul care si povesteste viziunile la toata lumea, risca sa-si piarda aceasta facultate. Clarvazatorul vorbaret poate sa-si piarda si echilibrul mental. Clarvazatorul trebuie sa fie ca un copilUltimul centru energetic dintre cele sapte minunate glande pe care le studiem, se gaseste n partea superioara a capului nostru, n glanda Pineala; ne referim, evident, la Chakra Coronara, numita n Orient CHAKRA SAHASRARA. Acest centru corespunde ultimei Biserici citate de Apostolul Ioan: Biserica din Laodicea.Aceasta floare de lotus are mii de petale stralucitoare. Este Coroana Sfintilor.Glanda Pineala este influentata de Neptun, si intim relationata cu Chakrele Gonadelor, sau Glandele Sexuale. Cu ct exista putere sexuala, cu att exista o dezvoltare a glandei Pineale. Cu ct exista mai putina putere sexuala, cu att mai putin exista o dezvoltare a glandei Pineale. Uranus, n organele sexuale si Neptun, n glandaPineala, se unesc pentru a ne duce la REALIZAREA TOTALAOamenii de geniu au glanda Pineala foarte dezvoltata. S-a descoperit

    15

    ca la persoanele atinse de cretinism glanda Pineala este atrofiata.n Chakra SAHASRARA se afla, n stare latenta, o facultate numita POLIVEDERE. Cu aceasta facultate intram n Lumile Superioare unde domneste adevarul.

    Clarviziunea psihica, prin ea nsasi, fara dezvoltarea Chakrei Coronare, poate conduce yoghinul la greseli grave.n plan astral si mental exista bilioane de magi negri care se deghizeaza n sfinti,

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    9/13

    sau care iau figura Maestrilor Lojii Albe pentru a nsela discipolii, sau pentrua dicta oracole false.Unicul mod de a ne vindeca de aceste greseli posibile, este de a trezi Ochiul deDiamant, care i confera neofitului viziunea intuitiva. Clarvazatorul care nu trezeste acest tip de intuitie poate deveni calomniatorul aproapelui sau si chiar un asasin.Viziunea intuitiva ne permite sa cunoastem realitatea interna a tuturor imaginil

    or care plutesc n lumina astrala. Clarvazatorul intuitiv este omniscient.(Trebuie sa distingem Intuitia care confera Polivederea, asociata discernamntului obiectiv al perceptiilor vizuale ale celui de-al Treilea Ochi de Intuitia inimii mentionata deja, care inunda regiunea inimii precum o flacara arzatoare, facnd sa seresimta ceea ce este Adevarat.)Pna acum am studiat caracteristicile acestor Sapte Chakre ale maduvei Spinarii, de care ne-au vorbit multe traditii, nsa nu trebuie sa uitam ca exista si Chakre nalte plexuri ale corpului.De exemplu, putem cita CHAKRELE PULMONARE. Att n plamnul drept ct si n cel stng exiscentri magnetici.Cele doua Chakre Pulmonare sunt minunate; trezind aceste Chakre va puteti aminticu exactitate EXISTENTELE TRECUTE.

    NTOARCEREA si RENCARNAREA sunt o realitate. Pentru unii Rencarnarea si ntoarcerea pot fi o teorie; pentru altii poate sa fie o superstitie; pentru altii o credintasau orice altceva. nsa, ntr-adevar, pentru cei care ne amintim de existentele noastre trecute, Rencarnarea si ntoarcerea sunt adevarate.Cineva poate ajunge sa-si aminteasca existentele sale trecute daca si trezeste Chakrele Pulmonare. A trece din lumea iluzorie, plina de teorii, superstitii si credinte, n lumea realului, n lumea experientelor, nu este att de dificil. Vedeti, ntr-adevar, dragii mei prieteni, ca nu trebuie dect sa faceti sa functioneze corectaceasta pereche de centri magnetici Nu credeti ca merita osteneala?

    16

    SA VOCALIZAM MANTRELE!

    ________________________________________________________________________

    Sa nu facem procesele mecanic! Pentru Dumnezeu, nu! Sa cream celule noi, sa stabilim ritmuri perfecte n organismul nostru: sa facem sa se roteasca CENTRII, CHAKRELE (occipitala, frontala, laringiana, hepatica, prostatica, cele doua roti ale genunchilor).Este clar ca ele au o importanta vitala pentru organism si, n ansamblu, toate Chakrele sunt vitale. Pe acolo intra viata; intra TATTVELE, putem sa spunem, n interiorul corpului. Aceste TATTVE intra si devin HORMONI (Hormon provine dintr-un cuvnt grecesc care nseamna dorinta de a fi, forta de a fi).Fara ndoiala, TATTVELE intra prin poarta CHAKRELOR n glandele cu secretie internasi n interiorul acestor glande se transforma n hormoni.Daca facem ca CHAKRELE sa se roteasca intens vom crea tesuturi si celule noi sivom avea un organism ntotdeauna nou.

    Samael Aun Weor: Conferinta Sanatatea Corpului Fizic________________________________________________________________________

    Vom studia acum cteva mantre pentru ca voi toti sa puteti sa va treziti facultatile voastre.Vom ncepe prin a cunoaste cteva mantre care servesc la trezirea CLARVIZIUNII, al Treilea Ochi al glandei pituitare. Acest simt ne permite, cum am spus deja, sa vedem ultra-ul tuturor lucrurilor.Vocala fundamentala a acestei facultati este vocala I. Pe aceasta vocala se bazeaza toate mantrele n legatura cu puterea divinei clarviziuni.

    Vocala I se pronunta astfel: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (Se poate vocaliza aceasta litera de multe ori). Astfel, putem combina cteva consoane cu aceasta vocala si rezultatul este uluitor (astfel se formeaza mantrele).

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    10/13

    Exista o mantra care ne permite sa ne dezvoltam clarviziunea n timp foarte scurt:mantra ISIS. Dupa cum stiti, Isis era foarte venerata n Egiptul antic.Cel care reuseste sa ridice Valul lui Isis vede ultra-ul ntregii Creatii. Este necesar ca voi sa ridicati Valul lui Isis, este urgent sa nvatati sa rostiti mantrele.Vocala I este fundamentul mantrei ISIS. Aceasta mantra se pronunta astfel: IIIIIIIIISSSSSSSSSIIIIIIIIISSSSSSSSS

    17

    Dupa cum vedeti, S-ul trebuie prelungit ca un suierat dulce si calm. Litera S face sa vibreze intens lotusul minunat care este situat exact ntre cele doua sprncene.Va sosi ziua cnd, daca continuati cu aceasta practica, veti dezvolta divina clarviziune.Atunci, toate Misterele Vietii si ale Mortii vor fi pentru voi vizibile si tangibile.O alta mantra, de asemenea foarte importanta pentru dezvoltarea clarviziunii, este litera R.Este fundamental sa nvatam vocalizarea acestei litere si sa-i dam o intonatie foarte ascutita, foarte fina, imitnd vocea unui copil sau britul vibratoriu al unui mo

    tor n functiune, astfel: RRRRRRRRRCu aceasta litera va veti trezi foarte rapid clarviziunea.

    Puteti vocaliza aceasta mantra n fiecare zi timp de o jumatate de ora. Importanteste sa exersati, importanta este tenacitatea (este urgent ca fiecare sa nvete safie tenace). Astfel, prieteni, va veti obtine facultatile; este indispensabil sa fiti constanti, este indispensabil sa aveti ncredere, este necesar sa aveti devotiune interioara profunda.Sa trecem acum la studierea CLARAUDITIEI, facultatea Chakrei laringelui. Amintiti-va ca, cu aceasta facultate pretioasa, puteti sa auziti ultra-ul, sa auziti vocile dezncarnatilor si vocile ngerilor, Tronurilor, Heruvimilor, Serafimilor etc.Mantrele pentru trezirea clarauditiei sunt numeroase. Vreau sa va nvat cteva. Sa ncepem cu vocala E. Sa stiti ca E este baza tuturor mantrelor n legatura cu clarauditia. Litera E se vocalizeaza astfel: EEEEEEEEE Aceasta se face de multe ori, timp de z

    ece, cincisprezece minute, o jumatate de ora. Cnd terminam de vocalizat aceasta litera, trebuie sa inhalam din nou oxigen; binenteles, se inspira pe nas, apoi expirnd, se vocalizeaza din nou mantra.Acum vreau sa va arat o alta mantra, pentru a va dezvolta auzul magic; este mantraAUM-CHI-VA-TUM-E. Se vocalizeaza astfel:

    AAAAAAAUUUUUUUMMMMMMMCHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATUUUUUUUMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    18

    Dupa cum vedeti, aceasta mantra este minunata, vibratia ei este formidabila. Cuaceste mantre obtineti dezvoltarea Clarauditiei.Dezvoltati-va clarauditia, dragi prieteni! Este necesar sa nvatati sa ascultati nLumile Superioare. Fiti constanti si vocalizati mantrele o perioada, pna la dezvoltarea facultatilor voastre superlative, transcendentaleSa vedem acum aceasta problema a INTUITIEI: pretioasa facultate a inimii.Sa ncepem cu vocala O, litera principala a centrului inimii. Se inspira profund aerpe nas si apoi se expira lent, articulnd litera O astfel: OOOOOOOOOOOOOOOPentru a va trezi intuitia puteti vocaliza si O cu M; astfel veti obtine mantra sacra OM. Aceasta silaba se vocalizeaza astfel: OOOOOOOOOMMMMMMMMMSa stiti ca rugaciunea, meditatia, contemplatia sunt caile care duc la intuitie.

    Sa trecem acum, prieteni, la analizarea TELEPATIEI, facultatea care se afla latenta n Chakra plexului solar.

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    11/13

    Sunt multe exercitii pentru dezvoltarea telepatiei. Vreau sa va arat doua.Primul este urmatorul: asezati-va pe un fotoliu confortabil, cu fata spre Orient. Imaginati-va ca razele solare patrund n plexul solar. Imaginati-va ca plexul solar este ca o floare de lotus care se roteste de la stnga spre dreapta. Imaginati-va ca razele au o frumoasa culoare albastra si aurita; resimtiti n plexul solar ntreaga senzatie a razelor sale inefabile. Practicati fara ntrerupere. Este suficient o jumatate de ora n fiecare zi.

    Al doilea exercitiu consta n a ne concentra intens asupra plexului solar si a vocaliza vocala U, astfel: UUUUUUUUUFaceti-va practicile cu intensitate, nu ntrerupeti! Important este sa avem continuitate, dragi prieteni. Sunt necesare constanta, tenacitatea. Sunt numerosi frati care ncep sa faca aceste practici si apoi, obosesc. Daca vreti ntr-adevar sa vadezvoltati puterile, nu ntrerupeti. Trebuie sa fim tenaci, foarte tenaci. Fara tenacitate este absolut imposibil sa trezim facultatile superioare ale Sufletului.Sa vedem acum cum se poate dezvolta aceasta facultate transcendentala care ne permite SA NE AMINTIM DE EXISTENTELE NOASTRE TRECUTE.Dupa cum am spus, amintirea existentelor noastre trecute apare atunci cnd activamChakrele noastre pulmonare.

    19

    Vocala A face ca aceste Chakre sa vibreze intens. Ea se vocalizeaza astfel: AAAAAAAAAAAAAAAA Ati nteles bine?Doctorul Arnold Krumm Heller si-a sfatuit discipolii sai sa vocalizeze o ora pezi. Doctorul Krumm Heller spunea ca trebuie sa vocalizam n ordinea urmatoare: I-E-O-U-A. Sfatuia ca sunetul fiecarei vocale sa fie adus de la cap pna la picioare.Doctorul Krumm Heller a vrut sa spuna, sa ne identificam cu sunetul, aducndu-l prin imaginatie de la cap pna la picioare si astfel, se trezesc toate puterile omului.Metoda Doctorului Krumm Heller este urmatoarea (o inspiratie si o expiratie pentru fiecare vocala):

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Doctorul Krumm Heller spunea ca o ora de vocalizare pe zi este mai buna dect sa citesti milioane de carti pseudo-esoterice si pseudo-ocultiste.Astfel, este posibil sa adaugi fiecarei vocale litera N, pentru a da mantrei un sunet de clopot. Este calitatea lui N: de a da un anumit sunet de clopot vocalelor.n acest caz, veti vocaliza astfel:

    IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNN

    Noi, la nceputul miscarii gnostice, vocalizam combinnd aceste vocale cu CH (la nceput) si S (la sfrsit), astfel:

    CHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSCHEEEEEEEEEEESSSSSSSSCHOOOOOOOOOSSSSSS

    CHUUUUUUUUUSSSSSSSCHAAAAAAAAAAASSSSSSS

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    12/13

    20

    Combinatia lui CH cu vocala, punnd S la sfrsitul mantrei, este ceva extraordinar, ceminunat: Chakrele se rotesc cu putere, simturile interne ale omului se trezesc.Totusi repet, prieteni, ca trebuie sa insistati.O alta serie de mantre, care trezesc simturile de perceptie interna, sunt urmatoarele:

    SUIIIIIIIIIIIIIIII RRRRRRRRAAAAAAAAAASUEEEEEEEEE RRRRRRRRAAAAAAAAAASUOOOOOOO RRRRRRRRRAAAAAAAAASUUUUUUUU RRRRRRRRRAAAAAAAAAASUAAAAAAAA RRRRRRRRRAAAAAAAAAA

    Studentul trebuie sa remarce accentuarea vocalelor care formeaza aceasta serie de sunete si sa accentueze A-ul fiecarei mantre.Conform Vedelor, n sublima SUARA este continut tacutul GANDARVA, Muzicianul ceresc.Cu aceste mantre focul plexului solar este condus spre fiecare dintre Chakrele c

    orpului astral.Insistam: primele silabe mantrice ale acestei serii: SUI, SUE, SUO, SUU, SUA sevocalizeaza cu intonarea diftongului, accentund ultima vocala care se va prelungilung. Silaba RA a fiecareia dintre aceste mantre se va vocaliza dnd R-ului acest sunet ascutit pe care l-am mentionat deja. Vocala A se prelungeste multSuntem pe cale sa va dam mantrele necesare pentru trezirea puterilor; nsa daca nusunteti tenaci, cu adevarat, va pierdeti timpul. Ceea ce este indispensabil este sa fiti tenaci, ati nteles?Puteti vocaliza toate aceste mantre acasa, n camera voastra. Daca vedeti ca cineva asculta, aveti o metoda foarte usoara pentru a-l evita: puneti putina muzica, nsa cu volum tare. Atunci sunetul muzicii i va mpiedica pe oamenii din exterior sava asculte.Asa trebuie sa facem n viata moderna deoarece, cum noi traim o viata foarte artif

    iciala, oamenii curiosi ne gasesc ciudati. Nu ne aflam n acele epoci ale Indiei,Tibetului sau vechiului Ierusalim n care fiecare putea sa practice fara ca ceilalti sa fie uimiti. Acum trebuie sa stim sa ne descurcam ct mai bine posibil n aceasta ambianta aspra n care traimDe asemenea, Chakrele prostatice (sau uterine) si coccigiene au mantrele lor.Vreau sa va arat doua mantre pentru dezvoltarea Chakrei Svadhisthana:

    21

    Chakra prostatica. Prima este mantra M. Inspirati profund si imitati mugetul uneivaci, alungind sunetul, astfel: MMMMMMMMMO alta mantra pentru dezvoltarea acestui centru important este BHUVAR; se pronuntaastfel: BHUUUUUUVAAAAAARRRRRRPentru Chakra Muladhara, sau coccigiana, unde doarme ncolacita de trei ori si jumatate Devi Kundalini Shakti, puteti vocaliza mantra S. Aceasta mantra se pronuntaca un suierat dulce si linistit, astfel: SSSSSSSSSSSSSSO alta mantra cu care puteti sa puneti n activitate Chakra coccigiana este mantraBHUR. Pronuntati aceasta mantra astfel: BHUUUUUUUUURRRRRRRRTrebuie sa faceti sa se roteasca Chakrele intens. Sa stiti ca Chakrele se nvrtesc nsens pozitiv de la stnga la dreapta, ca si acele unui ceasornic vazut din fataImaginati-va un ceas pe perete Vedeti cum se misca acele luiAstfel se rotesc si Chakrele voastre.Din nefericire, unii studenti gnostici sunt nselati amarnic de aceste mici detaliiNu va preocupati de aceasta Vocalizati intens si lasati ca Mama voastra Divina, K

    undalini Shakti, sa se ocupe de dezvoltarea tuturor Chakrelor n mod pozitiv.Activarea corecta a Chakrelor trebuie ncredintata Mamei Divine. Ea stie ceea ce face. Voi multumiti-va sa vocalizati. Faceti ceea ce face gradinarul: el uda n fie

  • 7/29/2019 52822666 Sunetul Si Chakrele

    13/13

    care zi gradina pna ce florile cresc; Mama Natura le face sa creasca, Mama Naturadeschide petalele trandafirilor etc.Astfel, voi udati n fiecare zi gradina, cultivati trandafirul, n timp ce Ea, Binecuvntata Zeita-Mama, va face sa se roteasca Chakrele voastrensa, NU NCETATI NICIODATA N A PRACTICA. Aceste exercitii trebuie sa le practicam toata viata; trebuie sa ne obisnuim cu aceste exercitii ca si cu micul dejun. Dacan viata unii sunt att de atrasi de vicii, daca n viata multi iau viciul alcoolului

    , viciul tigarii, etc., de ce noi n-am putea, dupa propria vointa, sa ne obisnuim cu practicarea, cu siguranta foarte sanatoasa, a acestor exercitii care sunt cu mult mai bune dect toate aceste viciiFiti tenaci, prieteni, fiti tenaci! Vocalizati, meditati si practicati rugaciunea intens. Acesta este sfatul pe care vi-l dau

    22

    valoroase ale ntelepciunii Universale.

    23