33402489 Tobias Saltul Cuantic

download 33402489 Tobias Saltul Cuantic

of 211

Transcript of 33402489 Tobias Saltul Cuantic

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  1/211

  MATERIALELE LUI TOBIAS - Seria Saltului Cuantic

  SHOUD 1: "Demonii va apartin"/ Demonii sunt ai votri realizat de Tobias

  4 august 2007

  Si asa este! Este o mare bucurie sa fiu aici, cu fiecare dintre voi, la inceputul acestei serii noi! Iau unmoment ca sa intru, cu adevarat, in acest spatiu, sa vin cat mai aproape de fiecare dintre voi, in timp ceimi permiteti acest lucru, in acest moment. Este posibil sa stau langa voi, in spatele vostru, chiar sa fiu in

  corpul vostru fizic.

  Am trecut impreuna prin multi, multi ani lungi, prin multe, multe vieti! Stam impreuna ca Familia Stancii.Este familia stabilitatii, a echilibrului iar acum, e familia inspirarii constiintei, pe Pamant. Iau acestmoment, ca sa va simt si sa va miros, pe fiecare dintre voi. Fie ca stati aici astazi, pe varful acestui munte,fie ca va aflati in alta parte a lumii, noi putem aduna toate energiile noastre, la un loc.

  Vom atinge astazi unele subiecte reale. Vom trece de la un nivel, care a determinat unele blocaje, la altnivel, care va permite constiintei sa continuie sa se extina. Asa cum am spus inainte, voi sunteti PionieriiContiintei Noi. Nu spun asta ca sa va flatez, va spun asta deoarece sta scris peste voi. Sta scris pe frunteavoastra, este aproape tatuat acolo Pionierii Constiintei Noi. Astazi vom trece de un nivel de constiinta,care este foarte, foarte greoi, foarte, foarte dificil. Unii dintre voi il acceptati. O mare parte din aceasta

  este reprezentata de constiinta de masa, de constiinta umana, insa aceasta este pregatita sa elibereze acestnivel.

  Pregatiri pentru invitatul de astazi

  In timp ce incepem shoudul de astazi, incetisor, vom aduce aici energiile invitatului nostru. Va cerem sasimtiti energiile, insa nu incercati sa-l ghiciti! Doar simtiti-le! Exista o mare diferenta! A ghici este unproces ce provine din minte si reprezinta incearcarea de a interpreta rolul unui detectiv psihic. Mintea nuare capacitatea de a fi psihica. Ea doar pretinde ca este psihica. Este vorba despre esenta voastra, despredivinitatea voastra, care este psihica, cu adevarat toate acestea insemana ca voi puteti simti si percepe.Puteti fi constienti de energii, la multe nivele, nu doar in dimensiunea 3D liniara, in care va aflati.

  In timp ce ne pregatim pentru ziua de azi, va voi invita ca din nou, sa respirati profund, sa respirati cu acearespiratie, care vi-i aduce pe toti Tu, impreuna. Noi am vorbit despre tu in Shoudul anterior despretoate aspectele diferite, despre toate partile si fragmentele, despre cele pe care le cunoasteti si despremulte altele, de care ati uitat toate sunt parti ale lui Tu. Toate au un numitor comun, un componentcare este asemanator fiecaruia dintre ele. In fiecare dintre ele numitorul comun esti Tu, esenta ta, fiintata.

  Tu

  Este interesant ca fiinta voastra, esenta voastra nu se afla inafara, stand pe un nor, in prezent, cantand laharpa. (unii rad) Nu este dusa de curent la intamplare, in eter, desi ati facut asta in trecut. Nu sta intr-o

  pozitie de guru, in varful unui munte, meditand la ce va urma. Ea se afla aici ei bine, da, pe munte cacivoi va aflati aici, in Acum. Voi sunteti Voi! Ce afirmatie simpla, profunda, dar care poate suna chiar putinstupid, daca ati impartasi-o cu altii. Voi sunteti Voi! Pare evident, insa chiar in aceasta, exista multenivele.

  Cine esti Tu? Cine sunteti Voi? Totul se intoarce inapoi, pornind de la aceasta intrebare esentiala. Cinesunteti Voi? Ati explorat aceasta intrebare, dupa ce ati plecat de Acasa. St. Germain acopera acestsubiect in Scoala DreamWalker despre Ascensiune urmarea intrebarii Cine sunt Eu? Dar acum, acumeste momentul intelegerii. Voi sunteti voi Voi sunteti voi. Voi sunteti toate aceste componente, toateaceste aspecte, toate vietile trecute. Toate imaginatiile avute, toate calatoriile si toate visele cu ochiideschisi, toate sunteti Voi.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  2/211

  Unii dintre voi va luptati, intrebandu-va, Dar cine sunt eu? Care este adevarul meu? Mai intai de toate,este dincolo de toate acestea. Dincolo de toate acestea! Voi sunteti fiecare dintre aceste aspecte, fiecaredintre aceste creatii. Sunteti un creator atat de mare, incat puteti sta aici, in acest moment si va putetiimagina doar pentru o clipa, doar jucandu-va va puteti imagina ca sunteti rau, cu adevarat, ca sunteti ofiinta vrednica de dispret, necinstita si corupta? Pentru unii dintre voi, nu este prea dificil sa va imaginati!(rasete) Insa, imaginati-va asta pentru un moment! Nu va temeti, imaginati-va si cum vedeti voi ca secreaza acest lucru, deoarece este o parte din voi. Este vorba despre o intrebare din interior, care spune,Ma intreb, cum este sa fiu total demn de dispret, total rau? Cum este?

  Pot juca acest rol cu voi, deoarece toti l-ati jucat inainte. La un moment dat sau altul, v-ati intrebat acestlucru, in multe vieti. Unii l-ati jucat cu adevarat, in realitatea fizica, altii l-ati jucat in alte taramuri. Uniidintre voi va duceti pe marea scena din universul fizic, numita Arcturienii. Este un fel de grupareplanetara. Este foarte interesant sa ajungi acolo! Este o scena eterica ceea ce ati numi o scena angelica,pentru a derula lucrurile cu mare intensitate si cu drama. Exista un punct energetic, un fel de portalmagnetic, care va permite sa ajungeti pe acea scena eterica si sa le activati, fie cu altii, fie de unul singur.

  Unii dintre voi va puteti juca oriunde, oricand. Va gasiti un loc in taramuri non-fizice si va jucati cugandurile, cu dorintele, in acele nivele. Multi dintre voi le activati aici, in corp uman, in aceasta realitate.Activandu-le in alta parte au consecinte diferite, au diferite implicatii si desigur, au energii diferite. Esteun fel de energie, care se simte ca fiind foarte reala, care poate avea tendinta de a pune stapanire pe voi.

  Acea influenta, acea creatie poate veni aici si poate pune stapanire pe cine sunteti voi. Dar, toate aceste parti si fragmente sunteti Voi. Toate sunt parti ale adevarului vostru. Niciuna nu este ireala.Este posibil ca unele dintre ele, sa nu va placa, in comparatie cu altele. Unele dintre acestea suntdeplorabile pentru Voi cel Uman, care este doar un aspect din Voi. Voi Umanul nu va iubiti unele aspecte,deoarece acestea calca pe fericirea, pe bucuria si pe abundenta voastra, a Umanului. Astfel, unul dintreaceste aspecte ale voastre pe care l-ati creat, pare sa-l scoata in evidenta pe voi, Micul sine Uman, carevrea doar siguranta si confort, ce naiba! Micul sine Uman vrea doar oh, noi auzim asta mereu, Vrea cadoar sa fiu fericit! Auzim acestea tot timpul si impartasesc un secret cu voi: Eu nu rad, insa St. Germainrade atunci cand va aude spunand asta!(unii rad) Acesta este Micul Voi.

  Iata ce face Micul Voi, Ma tem de toata aceasta lume rea. Sunt victima realitatii 3D. Sunt un om slab.Totul se afla dincolo de controlul meu. Eu doresc doar fericirea. Asa este tot. Draga Doamne, vreau doarfericire! Acesta este Micul aspect Uman, care striga. Fiinta Divina, mareata, care sunteti nu are nevoie defericire. O arunca pe fereastra! Este un concept fals, intr-un fel. Este un concept impovarat.Fericirea daca observati si simtiti energia umana ce inconjoara acest concept aceasta este foarteimpovarata, deoarece este conditionata, este foarte conditionata. Voi fi fericit cand Si apoi incepeti satreceti in revista o lista de lucruri, care v-ar face fericiti. Acele lucruri sunt de neatins, in principiu. Listanici macar nu este realizabila, nici chiar pentru Micul sine Uman. In acel moment, fericirea tinde sa aibaatat de multe conditii, incat nu se va implini niciodata.

  Omul Divin care sunteti iar Micul sine Uman este o parte din acesta Omul Divin nu are nevoie defericire. Omul Divin care sta pe scaune, in prezent, doar este! Doar este! Micul sine Uman spune, Dar ceeste? Defineste-l! Segmenteaza-l! El doar este! Este ceea ce ati numi multumit. El permite intotalitate. Amintiti-va, in unul din primele channel-uri s-a spus: Accept toate lucrurile, asa cum sunt!Omul Divin intelege starea de este, de acceptare. Micul sine Uman ii spune celui Divin, Dar acestlucru suna plictisitor. Pare ca si cum ai ramane acolo. Omul Divin il priveste pe Micul sine Uman sispune, Tu nu intelegi, cu adevarat. Esti atat de prins in drama, in dualitate, esti atat de prins in luptele sieforturile tale, incat gandesti ca ai nevoie de acestea, ca sa supravietuiesti! Omul Divin, Tu, intelege caEl este. Intelege ca El este implinire, El este completarea. El este toate lucrurile. El isi asumaresponsabilitatea totala fata de sine.

  Din nou, ne-am putea juca cu semantica si cu cuvintele, iar Micul sine Uman va continua, incercand sareziste, sa nege, ca si un copilas care isi plictiseste parintii cu intrebari nesfarsite. Pana la urma este vorba

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  3/211

  doar despre: Ai putea ca doar sa experimentezi starea ta de Este? Voi toti, fiecare parte din voi, revenitila aceasta reuniune, numita momentul Acum. Prin integrarea divina, fiecare parte este acceptata, insaniciuna nu va va controla, nu va va conduce sau nu va va abate de la adevarul vostru.Chiar acum, in aceste momente de declin ale Energie Vechi, ceea ce se va intampla intai cu voi Shaumbra,este ca veti privi adevarul vostru. Care este adevarul vostru? Toti ati privit in fata chestiunea adevarului,timp de multi ani, insa mai ales in ultimele treizeci de zile. Cine sunteti? Nu sunteti cine credeti ca sunteti,deoarece sunteti mult mai mult, decat atat. Atunci, cine sunteti voi?

  Ati cautat un adevar de baza, ceva pe care sa va puteti odihni, ceva pe care sa puteti conta, cum ar fi,Acesta este adevarul meu. Acesta sunt eu. De pe aceasta fundatie voi pasi inainte, in Energia Noua. Si,ghiciti ce se intampla? Nu puteti gasi acea fundatie. Ati cautat adevarul vostru, pe durata ultimelor catevaluni. Cine esti Tu? Unde te gasesti tu? Care este conceptia ta despre bine si rau? Nu-l puteti gasi. Si nu-lveti gasi, deoarece, in parte, voi il priviti prin ochii Energiei Vechi si prin judecatile Energiei Vechi. Pe dealta parte, ati ajuns la intelegerea ca nu exista un singur Adevar. Nu exista o singura filozofie, nu existanici o religie si nici vreun grup spiritual, care sa reprezinte Adevarul. Nu exista doar un Adevar despreVoi. Voi sunteti multe, multe, multe adevaruri! Si chiar si deceptiile voastre legate de voi si prin ele-insele, reprezinta adevarul.

  Daca ar fi existat un singur adevar, acesta ar merge inapoi la Este, la EU SUNT. Ar merge inapoi la ceva

  foarte important, la ceva ce ati auzit timp de mii de ani. Acesta este dj in voi. Orice aveti nevoie seafla dj in voi! Vindecarea este dj in voi. Cunoasterea infinita, dincolo mult de minte;discernamantul, reprezinta o parte integrala a intuitiei voastre. Se afla acolo. Doar trebuie sa le folositi.Abilitatea de a lucra cu energia este un lucru natural pentru voi. Ati facut asta, din momentul in care atiparasit taramul de Acasa. Sunteti un adept al lucrului si al miscarii energiei, insa uneori, va place sa negatiaceste lucruri. Va place sa stati pe loc. Totul si Yeshua a spus asta, de foarte multe ori totul dj existain voi!

  Prin urmare, in timp ce inaintam in Energia Noua, acestea reprezinta chestiuni, care vor iesi la suprafata,din nou, cat timp le veti permite sa va tina pe loc. Le aveti in interior. Acestea dj exista acolo.In aceasta zi, sa respiram profund impreuna!

  Multe Fatete

  Exista o dinamica interesanta, in energia de astazi. Nu este fascinanta, in special, din punct de vederenumerologic, (unii rad) desi noi incepem noua noastra Serie. Astazi este un inceput. Vom utiliza un titlupentru aceasta serie il vom explica mai tarziu evident, este Seria Saltului Cuantic. Avem si o altasugestie, insa vom ajunge la asta, mai tarziu. Titlul: Seria Saltului Cuantic.

  Asa ca, astazi este un inceput. Este foarte interesant, foarte potrivit faptul ca acest Shoud, care esteinceputul noii Serii, este si ultimul din Energia Veche. Este un inceput si un sfarsit, in acelasi timp. Esteun punct de plecare si unul de sosire. Este foarte evident, pentru ceea ce veti continua sa vedeti, dupa datade 18 Septembrie, care va veni curand.

  Am dori sa-l folosim ca prim exemplu, la unul dintre punctele noastre principale de astazi, din acestShoud: Totul este multi-fatetat! Din nou, pare foarte simplu, insa este un lucru foarte important, pe care savi-l reamintiti, in timp ce vom intra in Energia Noua, deoarece exista iluzia pe Pamant, in acest moment,ca lucrurile au doar o fateta.

  Voi priviti un copac. Este un copac. Aceasta este o fateta a sa. Imaginati-va pentru o clipa, un pom perensau un pin! Acolo, exista multe, multe fatete. Majoritatea oamenilor iau de bun, ceea ce vad cu propriiochi. Ei vad un copac ce iese din pamant. Ceea ce nu vad insa, care reprezinta o parte integrala a acestuiobiect multi-fatetat, este ceea ce se afla dedesubt radacinile. Nu vad radacinile care hranesc si potolesc

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  4/211

  setea, a ceea ce exista la suprafata. Ceea ce nu vad ochii este interiorul copacului, prin scoarta catre lemn,interiorul acelor(frunzelor) pinului.

  Totul exista acolo. El este multifatetat. Exista si alte parti: acelasi copac exista si inafara realitatii fizice.Ati putea spune ca exista mii de subcomponente ale acelui copac, care nu sunt de atins, de vazut sau desimtit, deoarece acestea exista intr-un fel de coridor sau ou energetic, care inconjoara acel copac. Acesteasunt reale, toate sunt componente, insa majoritatea oamenilor nu vor trece niciodata, dincolo de a privicopacul si rareori, il vor atinge sau il vor mirosi.

  Acesta este un lucru foarte important, in timp ce patrundem in Energia Noua. Totul este multi-fatetat. Vavom incuraja pe toti, sa incepeti sa observati, nu doar ce se petrece la suprafata, ci si orice altceva. Kryonare un mod de a spune asta: Lucrurile nu sunt intotdeauna, asa cum par sa fie! Acest lucru inseamna caaceasta aschie/tandara de realitate, pe care o percepeti, nu reprezinta povestea intreaga. Asa cum vaasumati ca stati aici in scaune, picotind de somn, intrebandu-va cand voi ajunge la esenta, gandind ce caldeste aici si acesta este chiar Cauldre! Nici macar nu este vorba despre voi! (hohote de ras, Tobiaszambeste) Voi percepeti doar un aspect si este posibil ca acesta sa fie Micul sine Uman, care este o parteintegrala din Voi, insa nu este Tot ceea ce sunteti Voi.

  In timp ce Energia Noua intra pe scena, veti fi capabili sa percepeti parti din aceasta si manifestari ale

  partilor sale, cu ajutorul perceptiilor omului vechi cu ochii, cu urechile, cu creierul cu mijloacele pecare le-ati utilizat, ca sa aduceti informatii, sa miscati lucrurile si sa le interpretati. Dar, ceea ce se schimbain Energia Noua, este dimensiunea multi-fatetata, in special, a lucrurilor care vor veni in realitate, dupadata de 18 Septembrie.

  Copii nascuti dupa aceasta data, un copac nou ce va creste dupa aceasta data, ceva ce va fi creat si vacreste dupa acea data, va incepe sa poarte componentele Energiei Noi. In timp ce majoritatea oamenilorvor percepe fatetele Energiei Vechi sau doar unul dintre atributele sale dimensionale, voi ca Shaumbra,puteti incepe sa observati fatetele multi-dimensionale. Puteti incepe sa vedeti dincolo, de ce se afla lasuprafata si puteti incepe sa vedeti si dedesubt, sa priviti de deasupra, din locuri si directii diferite.Puteti face asta, in mod simplu, prin alegere si prin recunoasterea faptului ca totul este multi-fatetat. Totul

  are multe, multe nivele sau fatete. Aceste fatete diferite va vor oferi o imagine mai complete, a naturiituturor realitatilor si veti capata, in special, o mai buna intelegere despre Voi, despre toate fatetele voastre.In timp ce veti explora natura multi-fatetata a oricarui lucru, permiteti-va ca sa nu priviti podeaua doar capodea! Exista ceva dedesubtul ei. Exista ceva alaturi de podea. Podeaua exista in 3D, insa nu ar puteaexista aici, daca nu ar exista simultan, in alte noua sute de dimensiuni. Apropo, dimensiunile nu suntlinare. Ele nu trec de la 1 la 2, la 3, la 4, la 5. Dimensiunile se spiraleaza, se misca si se transforma, tottimpul. Ele se intersecteaza, una cu alta. Uneori ele pot fi identice, una cu alta, desi erau diferite inainte;ele se despart si merg pe calea lor.

  In timp ce deveniti foarte, foarte buni observatori al naturii multidimensionale nu vorbim despre lucrurifara substanta, ci vorbim despre fizica Energie Noi! Cand faceti o alegere, fiti constienti de fatetelemultidimensionale, pentru a trece dincolo, unde veti incepe sa va vedeti aspectele proprii, despre care amvorbit in ultimul Shoud, care se intorc acum acasa. Nu va veti mai percepe ca fiind Micul sine Uman, cunevoile, dramele si nevoia lui de a fi fericit ceea ce inseamna a supravietui fara dureri. (rasete)Veti incepe sa vedeti cine sunteti, cu adevarat si in Energia Noua veti fi ca o floare magnifica, careinfloreste, se deschide, realizand, cum ar spune Kuthumi, cat de prostuti ati fost in privinta unor lucruri,deoarece Micul sine Uman a fost singura fateta, caruia i s-a acordat atentie, care a avut abilitatea de a crearealitatea, pe care o percepeti. Veti incepe sa vedeti cat de magnifici sunteti, prin creatiile voastre, ca numai trebuie sa va luptati cu acestea, ca nu mai trebuie sa suferiti datorita creatiilor voastre. Nu va maitrebui sa fiti atat de plictisiti de ele. Pot fi realizate foarte usor si mult mai elocvent.Insa veti ajunge la o intrebare foarte interesanta, in interiorul vostru si acesta este momentul in care vetiaduna la un loc, consiliul lui Voi intregului Voi. Nu doar Micul sine Uman, caci este un consiliu slab.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  5/211

  (rasete) Veti aduna toate aspectele voastre, care includ si aspectele vietilor voastre trecute. Ele detin oimensa intelepciune, asa cum bine stiti. Este momentul sa le readuceti inapoi, ca sa observati: Ce esteimportant pentru voi, acum?

  Micul sine Uman v-a carat nevoile, dorintele, listele voastre, legate de ceea ce v-ar face fericiti, insa nurealizati voi, ca ceea ce l-ar face pe Micul sine Uman fericit, n-ar face Sufletul fericit? Vedeti, adesea,Micul sine Uman isi face planurile sale si isi alege telurile, isi intocmeste hartile si determina cum artrebui sa arate fiecare zi a Micului sine Uman. Si apoi, acestea nu au loc. Atunci, Micul sine Uman ajunge

  total stresat si se intreaba ce a gresit.

  In acel moment, Micul sine Uman revine la, Ei bine, sunt doar Micul sine Uman. Ma voi ruga laDumnezeul cu D mare, care exista undeva, insa nu face parte din mine. Micul sine Uman incepe sanegocieze cu Dumnezeu si nici asta nu functioneaza, cu adevarat. Apoi, Micul Om se deprima. Nu sesimte ca fiind un suflet. Sufletul nu pare sa-l auda. Nu mai stie daca sa creada in Dumnezeu, insa este alnaibi de infricosat, asa ca va crede putin in Dumnezeu. De fapt, Micul sine Uman este dezamagit deDumnezeu. Dumnezeu nu-l asculta. Dumnezeu nu ii acorda favoruri, astazi. Poate ca Micul sine Uman vaincerca maine, din nou. Dupa un timp, Micul sine Uman oboseste, din cauza acestui joc. Micul sine Umanva incepe sa faca unele lucruri rele si distorsionate, pentru a-i atrage atentia lui Dumnezeu sau altcuiva, casa-l asculte parintilor, prietenilor, sefilor, guvernelor, ofiterilor de politie, militarilor (rasete) va face

  orice pentru a atrage atentia cuiva, deoarece Micul sine Uman nu se simte in siguranta. Micul sine Umannu este fericit.

  Cu siguranta, Sufletul Total al Micului sine Uman este perturbat si distras de manipularile si controlulexercitat de Micul sine Uman. Dumnezeul cu D mare nu exista, prin urmare cum sa-i pese luiDumnezeu, in termenii in care va ganditi voi la Dumnezeu. Dumnezeu cu D mare este Sufletul Total. Eldj este acolo, este dj o parte din voi. Insa Micul sine Umana a cheltuit atat de mult imp si a cerutmulta atentie! El a cerut ca totul sa fie acordat, pentru a atrage atentia catre fateta sa, insa el este doar ofateta. Nu este Voi este o parte din Voi, insa nu este Voi.

  In timp ce intrati in Energia Noua, veti incepe sa observati ce este important pentru Voi, nu pentru Micul

  voi. Va veti simti iritat, cu adevarat, atunci cand veti realiza cat stress si cate probleme V-a creat.Incepeti sa realizati, Shaumbra, in timp ce intrati in Energia Noua, ca totul are multe fatete, inclusiv Voi.Incepeti sa va deschideti spre celelalte fatete ale voastre, in timp ce acestea incep sa vina acasa, in Acum,in acest moment al noii constiinte. Incepeti sa va observati Sufletul vostru, pe voi din vietile trecute, pevoi cel spiritual, pe voi nespiritualul! Toate acestea sunt parti din Voi si cand incepeti sa va distrati si sava jucati cu acestea, cand veti incepe sa realizati ca sunteti mult mai mult, decat Micul sine Uman, vetirealiza cat sunteti de magnifici, cu adevarat! Veti realiza ca nu am stat cu voi in ultimii opt ani, doar ca sava hranim cu vorbe, ca sa va facem fericiti, timp de cateva ore. Am privit in Voi, la nestemata, ladiamantul, care are atat de multe fatete, atat de multe aspecte!

  Voi ajungeti la aceasta inteebare, din Noua Energie, in special: Acum, ce este important? Apropo, MiculVoi cand intra in Energia Noua, face doua lucruri. Pe de o parte se revolta. Nu ii place asta, deoareceaceasta implica schimbarea si el uraste schimbarea, deoarece Miciul Voi intelege ca orice schimbare, vaface ca Micul Voi sa nu mai poata fi acel pusti scancitor, (unii rad), acel dictator din Vechea Energie

  Asa ca Micul Voi este cel care opune rezistenta la schimbare, deoarece este ca un copilas, care da dinpicioare, facand o criza. Micului Voi nu-i place schimbarea care apare cate putin, insa in timp ce vadezvaluiti in Energia Noua, incepeti sa observati , Ce este important? Si asa cum dj ati experimentat,primul lucru care se intampla, este ca nimic nu mai pare important. Nimic! Voi vorbiti despre pierdereapasiunii, deoarece pasiunea a constant din dorintele Micului Voi. Ele nu erau pasiuni de loc; era doarMicul Voi, care dorea sa-si mentina micutul sau imperiu. Este foarte greu sa fii pasionat, cu adevarat, inmod constient, atunci cand esti limitat la lista cu caracteristicile fericirii Micului Voi.Veti observa ca

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  6/211

  atunci cand urmati intrebarea Ce vreau sa fac? Ce aleg? Veti simti un gol pentru un timp, pana vetiincepe sa realizati cine sunteti, sa constientizati potentialele pe care le aveti, faptul ca nu este nevoie saincercati sa va protejati sau ca nu trebuie sa ascultati la ce va spune Micul Voi. Telurile voastre primare,in aceasta viata, nu vor mai fi hrana, imbracamintea si acoperisul. Se poate patrunde in zone mult, multmai grandioase.

  In plus alaturi de hrana, imbracaminte si acoperis stiti ca exista acel lucru, pe care l-a uitat, existaconstiinta. Constiinta! Oamenii nu o privesc ca pe un element de supravietuire, insa constiinta este asta, in

  mod absolut. Constiinta este ca respiratia. Daca nu respirati, daca incetati sa respirati, incetati sa existati.Cand opriti constiinta curgerea, fluxul natural al constiintei acest fapt opreste viata. Se oprestecurgerea naturala a energiilor Voastre, prin acest coridor, pe care il numiti a trai pe Pamant, in formaumana.

  Insa revenind totul este multi-fatetat, inclusiv voi. Cand recunoasteti asta, cand priviti prin Energia Nouala ceea ce ar trebui sa faceti, la ceea ce este important, primul lucru pe care il veti realiza, este ca nimic nueste important. Stim ca multi dintre voi ati trecut prin asta, in ultimul timp. Lucrurile din viata voastra,tiparele pe care continuati sa le activati mereu, le tot repetati.

  Nu vi s-a parut ca daca continuati sa repetati un tipar, de mai multe ori, acesta nu devine mai bun? Daca

  continuati sa repetati tiparele vechi, ce va face sa credeti ca va apare ceva bun? Este ca si intr-un carusel.Continuati sa va invartiti intr-una. Este momentul in care faceti alegerea sa coborati din carusel, sa iesitidin taramul constiintei Micului Voi, sa faceti o schimbare, sa simtiti o noua pasiune, este momentul incare totul incepe sa se miste.

  Noi stim Shaumbra, voi ati facut asta! Acest mesaj, in parte este pentru voi; pe de alta parte acest mesaj,care vorbeste despre voi, cei care treceti pe calea noii constiinte, pe usa spre Energia Noua, este pentru toticei care vor veni pe aceasta cale si se vor intreba, cum naiba au ajuns acolo. O parte din Shoud-ul deastazi furnizeaza acest mesaj minunat pentru ei, pentru cei care sunt pierduti in Mica lor stare Umana;pentru cei care sufera; pentru cei care cauta; pentru cei care au un picior al dorintei de a merge inaint,e innoua constiinta, in aceasta viata, insa celalalt picior se afla in Vechea Energie, simtind frica avand teama

  de a merge inainte.

  Astazi, voi Shaumbra, scrieti o nota pentru ei. Ar putea sa ajunga aici, ar putea sa se blocheze aici, ceea cemulti fac multi dintre voi ati experimentat cum este iar nota spune, Totul este multi-fatetat! Ceea cepercepti in acest moment, nu este tot ce exista, in prezent. Exista mult mai mult. Ceea ce vedeti in modliniar, sunt fricile voastre, care nu sunt, cu adevarat, ceea ce par sa fie. Voi sunteti Dumnezeu, de asemeni.Puteti alege si crea tot ce doriti. Nu va spunem ca sunteti Micul sine Uman. Va spunem ca suntetiDumnezeu. Voi sunteti Voi.

  In Vizita la Centrul Service Shaumbra

  Acestea fiind spuse, Shaumbra, sa mergem ca grup, in Centrul Service Shaumbra! Toti cei care suntetiaici, toti cei care va adunati impreuna, din lumea intreaga, toti cei care veti citi aceste randuri mai tarziu,tot cei care ajungeti in acest moment, pe calea voastra spirituala care ajungeti in acest punct - alaturati-va noua! Poate ca va veti alatura peste un an sau doi. Poate va fi peste 50 de ani, peste inca cinci vieti,inainte de a a junge aici, insa veniti cu noi, astazi! Vom iesi ca sa exploram unele taramuri noi, astazi!

  Centrul Service Shuambra este un loc care a fost creat, este un loc multidimensional, creat de originaliiShaumbra. Ei l-au construit. Ei au pus la un loc energie, iubire si pasiune adevarata. Este un loc, in care austat inainte de Energia Noua, atunci cand erau raniti, cand sufereau, cand aveau nevoie de refacere si devindecare. Acest grup curajos de pionieri, au creat acest loc numit Centrul Service Shaumbra, unde vainvitam, sa va alaturati noua, acum!

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  7/211

  Unii ati mai fost aici, inainte. Unii ati ajutat la crearea acestui spatiu incredibil, multidimensional. Poateobservati ca in timp ce ne indreptam spre acel loc si apropo, ajungeti acolo prin alegere constienta.Respirati profund, faceti o alegere constienta este atat de simplu! Nu faceti sa fie ceva dificil! Nu vaalcatuti o lista intreaga de indrumari si reguli, pentru a ajunge acolo. Nu trebuie sa fie realizat intr-oanumita zi sau dupa ce ati trecut prin diete speciale sau prin zile de post. Doar faceti o alegere. EnergiaNoua este atat de simpla!

  Prin urmare, ne adunam impreuna cu cei din trecut, din prezent si cu cei care vor veni in viitorul

  potential in acest loc, numit Centrul Service Shaumbra. Este ceea ce ati ales voi sa fie. Ar putea fi mare,ar putea fi mic. Ar putea fi in aer liber si in urmatorul moment sa fie inconjurat de cele mai minunateferestre, pe care le-ati vazut vreodata, ajutand la mentinerea energiei in interior, cel putin pe duratatimpului petrecut de noi, impreuna. Ar putea avea elementul apa si elementul transmutational al focului,elementul pamant si elementul eter. Ar putea avea toate aceste lucruri, orice ati alege voi.Centrul Service Shaumbra este magic, deoarece este locul vostru. Este un loc si pentru alti Shaumbra, insaaici nu avem reguli. Nu trebuie sa va scoateti pantofii la usa. Puteti fuma, daca doriti, nu va deranja penimeni. Puteti manca, medita. Va vom lasa chiar sa va rugati aici, daca doriti! Este orice alegeti voi sa fie.

  Veti observa un aspect interesant, in Centrul Service Shaumbra: nu va trebuie sa va ingrijorati ca incalcatidrepturile celorlalti. Puteti fi aici impreuna cu multi altii, cum suntem noi si in Energia Noua, in special,

  nu veti afecta creatiile sau alegerile nimanui, din jur. Este uimitor cum se deruleaza asta! Este diferit deceea ce se intampla pe Pamant. Acolo trebuie sa fiti constienti mereu, deoarece, fie voi le incalcatidrepturile, probabil mai evident, fie ei va incalca drepturile. Fie ei fac zgomote nostime, eliberand unelemirosuri din corp sau altceva. Exista toate aceste chestiuni de incalcare a drepturilor, insa acestea nuexista aici, in Centrul Service Shaumbra.

  Prin urmare, ne adunam in Centrul Service Shaumbra, in acest Acum minunat, ca grup. Ar fi foarte potrivit ca noi, sa alegem sa respiram profund si sa simtim energiile sigure si sacre.Aici in Centrul Service Shaumbra puteti fi voi. Micul aspect Uman nu trebuie sa va mai dicteze ce arenevoie ca ii este foame, ca trebuie sa mearga la toaleta, ca ii este somn sau are nevoie de mai multi bani sau oricare alte lucruri suparatoare din partea lui. Aici in Centrul Service Shaumbra puteti fi Voi, intotalitate. Iata de ce acest loc este atat de uimitor! El are energii de refacere. De aceea, petrecand cateva

  momente in Centrul Service Shaumbra, v-ar putea schimba cateva vieti.

  Invitatul de Astazi

  In Centrul Service Shaumbra vom introduce acum pe invitatul nostru. Va vom cere fiecaruia dintre voi, sasimtiti energiile, in timp ce noi introducem invitatul nostru, pe Lucifer! (audienta murmura) Acum,simtiti-i energia! Chiar cand rostim numele de Lucifer, nu o facem ca sa va socam, ci ca este momentulsa miscam unele energii!

  Simtiti energia acestei fiinte, pe care multi dintre voi ati cunoscut-o, din zilele de inceput. Lucifer;Diavolul; baiatul rau; ingerul decazut. Interesant! Ingerul decazut! Hmm, ma intreb daca multi dintre voiva puteti identifica cu energia lui Lucifer, deoarece, la un moment dat sau altul, v-ati simtit ca un ingerdecazut.Exista foarte multe mituri despre Lucifer. Sa incepem cu numele sau. Numele de Lucifer deriva dinlatina - pe care nu-l voi spune termenul latin inseamna purtatorul sau aducatorul de lumina. In Biblieaproape ca nu exista referiri la Lucifer. Pentru voi scolarii, daca veti cauta si veti numara, aproape nuexista. Cu toate acestea, energia lui Lucifer, a Diavolului, a baiatului rau a tradatorului, este foarteputernica in constiinta umana, in prezent. Este o reprezentare simbolica a demonului.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  8/211

  Una dintre familiile Ordinului de Arc este Ordinul Luceffa. El inseamna din lumina, adusa sub multeaspecte. Cu alte cuvinte, este lumina, intelepciunea care umbla acum pe Pamant, ca voi. Si acesta a fostcreat sa fie rau, negativ sau decazut. Foarte multi dintre voi ati cazut in aceasta capacana, ca exista aceastafiinta umbland prin preajma, incercand sa va ia sufletul, sa va fure energia. Insa, in esenta sa, Luciferinseamna Purtatorul Luminii sau in Noua Energie, inseamna Expansiunea Constiintei! A fost o parteintegrala a fiecaruia dintre voi si nu exista nimic de care sa va temeti!

  Voi adauga ceva interesant: eu Tobias, concurand indeosebi cu St. Germain, cu Kuthumi si cu Kwan Yin,

  am vrut sa numesc aceasta serie, Seria Lucifer. (audienta rade) Am stat impreuna cu Cauldre mai devreme el a dat vina pe Linda, desigur, spunand ca ea nu ar merge niciodata atat de departe, insa noi stim cineera ingrijorat, cu adevarat. El a adus la suprafata un punct de vedere uman, bun si interesant, pe care nu l-am luat in considerare, deoarece, nu luam prea mult in considerare punctele de vedere umane! (hohote deras, Tobias chicoteste) Faptul de a fi numita Seria lui Lucifer, Seria Purtatorului de Lumina, ar fi pututcauza pagube pproprietatilor materiale fizice, corpului fizic, prin asocierea cu ei, personal si cu CerculCrimson. Asa ca am renuntat si o vom numi (vorbind cu o voce prietenoasa, in mod exagerat) SeriaSaltului Cuantic. (Linda spune, Multumesc! si Tobias chicoteste)

  Insa punctul nostru de vedere este ca era momentul sa ii scuturam pe unii oameni, care sunt blocati, cuadevarat si aceasta este o modalitate de a o face! Ei sunt blocati pe unele dintre caile lor, prin fricile lor,

  prin demonii lor. Ei isi iubesc demonii, de fapt. Oh, asa si voi si de aceea ne aflam astazi, aici. (rasete) Isiiubesc demonii. Demonii lor sunt dumnezeii lor, deoarece acestia ii conduc. Ei ii conduc pe oameni. Asaca, am crezut ca ar fi interesant cum sa spun ar fi dinamic sa numim aceasta serie, Seria Lucifer,deoarece ar fi putut sa-i determine pe unii oameni sa se opreasca, sa observe. Cei care vor veni pe cale sivor ajunge in acest punct si noi observam un anunt mare care spune, Intrarea in Seria lui Lucifer, pentruCercul Crimson, acesta ii va scoate din transa, cel putin. Ii va face sa se opreasca, pentru un moment.

  Dar, ce insemana asta Purtatorul de Lumina, Cel Ce Expansioneaza Constiinta? Nu exista Lucifer.Acolo nu exista un Lucifer, cel putin ca cel descris de biserici si pe care ele il folosesc ca pe un instrumentimpotriva oamenilor. Singurul Lucifer sau Satana este cel care a fost creat in constiinta, de catreorganizatii, de catre biserici sau de cei care vor sa creada in el. Da, ei au creat ceea ce numim unaspect-grup, ca si energia lui Yeshua. Apropo, cu mult timp in urma vorbind despre Iisus sau Yeshuadespre Lucifer si Yeshua, erau termeni care se schimbau intre ei. Simtiti, pentru o clipa! Voi rosti ambelecuvinte si simtiti-le energia:

  Christ!Lucifer!Prin urmare, noi o numim Seria Saltului Cuantic. Toti stim ca ceea ce incercam sa spunem, Estemomentul sa treceti peste demonii vostri. Este momentul. De aceea ne aflam in Centrul ServiceShaumbra, cu Lucifer, ca invitat. Este momentul sa treceti peste demonii vostri!

  Sa vorbim despre asta, pentru un moment! Energia pe care o numiti Lucifer nu exista, cu adevarat. Este unaspect al constiintei de grup, al celor care aleg sa creada in aceasta fiinta atotputernica, care le va consumasufletul, insa nu exista, cu adevarat. Nu exista acolo. Satana Satana este derivat dintr-un cuvant ebraicvechi, care inseamna adversar, cel care se opune. Nu exista Satana care traieste in iad sau in alt loc, insaexista toti demonii cu care ati fost de acord. Multi dintre voi i-ati eliberat, insa, inca aveti demoni in voi,de un fel sau altul.

  Astazi, in Centrul Service Shaumbra, sa observam demonii! Sa observam ce fac ei, de ce se afla acolo, dece i-ati purtat cu voi.

  Demonii

  Desigur, exista o mare varietate de demoni. Le-ati dat diferite nume sau ati creat diferite relatii, prin

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  9/211

  aspectele sau fatetele voastre, insa acestia sunt demonii vostri. Va cerem sa-i confruntati, insemanand sa-irecunoasteti astazi si sa intelegeti de ce i-ati transformat in demoni, sa intelegeti ca va apartin!Unul dintre lucrurile pe care il fac oamenii, consta in faptul ca tind sa-si nege proprii demoni. Vor spuneca apartin altcuiva. Vor afirma, Acesta nu este demonul meu. Acesta este Lucifer, ingerul cazut! Luciferare propriul club; Lucifer, Satana, oricum ati dori sa-l numiti. Asa ca, oamenii dau nume demonilor, iiplaseaza inafara lor, insa realitatea este ca va apartin. Ei va apartin! Acesta este primul aspect dindemonologie (rasete): sa intelegeti ca va apartin. Sa intelgeti ca exista si alte denumiri. Am vorbit despreLucifer si despre Satana, insa exista si alte denumiri. In ultima instanta, ei sunt ai vostri. Ei sunt demonii

  vostri.

  Momentul in care incercati sa spuneti, Dar, ei provin din locul numit iad, unde demonii sunt niste fiintedezincarnate, care s-au atasat de voi si va dreneaza energia, din momentul in care spuneti ca exista demoniextraterestri, din momentul in care le acordati credit, facandu-i mai mari si le acordati mai multa stare deeste, in comparatie cu voi, este momentul in care demonii vor avea control asupra voastra. Ei sunt partidin voi, insa ei va controleaza. Chiar merg dincolo de aspectul Micului sine Uman. Ei nu ii mai permitMicului aspect Uman sa mai atraga intreaga atentie. Ei atrag atentia.

  Demonii sunt ai vostri si va vom cere, in acest moment, in fata acestei usi deschise spre Energia Noua, sarecunoasteti ca ei va apartin! Nu apartin altcuiva.

  Nu exista vreun spirit imens vreun spirit negativ, rau care sa se ataseze de voi. Nu exista grupuri, caresa aiba control demonic asupra voastra. Nu exista vreun guvern care sa manipuleze frecventele radio sauale luminii si nici vreun demon exterior in viata voastra, care sa va faca sa consumati apa de la robinet.(unii rad) Fiecare demon va apartine. Nu exista sisteme financiare care sa va controleze. Fiecare demon vaapartine.

  Vedeti, in momentul in care ii plasati inafara voastra, le acordati o putere imensa. Ei se afla, cu adevarat,in interiorul vostru, insa voi i-ati plasat inafara, deoarece Micul Voi tinde sa creada, ca exteriorul este maimare decat interiorul, ca exteriorul este mult mai puternic. Fiecare demon este al vostru.Sa privim la unii dintre cei, pe care i-ati creat! Demonul mortii, acesta este unul important. Este unul

  dintre cei mai frecventi si infricosatori, deoarece exista foarte putina informatie despre moarte. Moartearerpezinta o gaura intunecata imensa, in care demonii devin foarte infricosatori. Cati ani din viata atipierdut fugind de moarte de demonul mortii? Ati incercat sa evadati, sa o pacaliti, incercand sa vaascundeti de moartea nemiloasa, incercand sa nu aveti suferinte fizice, incercand sa nu ajungeti, sa fiticalcati de o masina. Cate ore din viata voastra ati petrecut, incercand sa pacaliti demonul mortii? Acestdemon este al vostru. Este frica legata de ceea ce se afla dincolo. Este vorba de Micul sine Uman, care nuvrea nici o schimbare, Micul sine Uman care vrea sa traiasca etern.

  Voi ati creat acest demon al mortii, care este mai mare decat viata. Este momentul sa il priviti. Vaapartine. Nu exista moarte. Exista doar tranzitie si evolutie, insa nu exista moarte. Asa ca, de ce va temeti?Stiu de ce va temeti. Voi bea putina apa, inainte de a va spune (rasete, in timp ce Tobias/Cauldre ia oinghititura de apa) exact, de ce ati creat acest demon al mortii si de ce va temeti de el. Va este teama dejudecata. V-ati lasat influentati sa credeti, ca atunci cand muriti, veti fi judecati de Dumnezeul cu D maresi de Marele Iisus (unii rad) si aveti si o frica de voi-insiva. Dar, va veti judeca voi, intr-un fel sau altul. Afost creat acest demon al mortii si el va apartine. Este momentul sa treceti dincolo de acesta.

  Ati creat demonul lipsei. Am mai vorbit despre acesta inainte despre lipsa abundentei, despre lipsarelatiilor, despre lipsa a orice. Ati incercat sa manipulati demonul lipsei. Ati incercat si sa-l negati. Atiincercat sa lucrati din greu, ca sa fiti cu jumatate de pas inaintea demonului lipsei. Este un monstru. El stieca este astfel.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  10/211

  Va temeti de acesta, noaptea, cand incercati sa adormiti. El apare ca o factura neplatita. El apare ca unincasator de taxe. El apare ca o institutie financiara importanta, care va lua totul de la voi. Si l-ati plasatinafara voastra, pretinzand ca nu este al vostru si i-ati acordat o putere incredibila, pana in punctul, in careva controleaza viata. A devenit o lupta continua, o vanatoare nesfarsita dintre Micul Voi si demonul lipsei.Cat timp ati cheltuit, ati risipit cu acest demon?

  Aveti demonul singuratatii, al frici de a fi singuri, temandu-va ca acest demon va va lua cu sine si veti fipierduti intr-un abis profund si intunecat, doar voi singuri, pentru eternitate. Suna foarte infricosator, insa

  este doar un demon, pe care l-ati plasat inafara, deoarece gasiti ca este foarte dificil sa ramaneti cu voi-insiva. Sunteti singuri. Sunteti singuri, nu datorita oamenilor din exterior, ci pentru ca sunteti singuri cuvoi, in interior.

  Micul sine Uman pribegeste singur, incercand sa-si gaseasca prieteni, incercand sa gaseasca pe cinevacare sa-l iubeasca. Iese in exterior, incercand sa se hraneasca din ceilalti oameni. Micul sine Uman nu ar fiavut acest demon, daca el s-ar fi reunit cu toti Voi, daca ati fi venit acasa impreuna, in Acum.Aveti demonul nebuniei multi demoni ai nebuniei temandu-va ca veti innebuni si va pot spune casunteti nebuni (rasete), deoarece nebunia este raportata la modul in care functioneaza mintea. Asa ca, afost creat acest demon, intr-un sens, ca o contraparte a mintii, chiar ca o extensie a mintii. Va intrebatidaca innebuniti si petreceti ore nenumarate, incercand sa va spuneti ca nu sunteti nebuni, fugind de acest

  demon. Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa iesiti din minte, deoarece mintea nu-l poate cuprinde peDumnezeul, care sunteti. Mintea nu poate intelege magnificul, care sunteti. Prin urmare, da, mai devremesau mai tarziu, veti elibera controlul, va veti permite sa innebuniti.

  Demonul nebuniei este cel care tine adevarul departe de voi. El il separa pe Micul sine Uman, deadevaratul Voi. Demonul nebuniei, face asta, ca voi sa nu aveti incredere in cine sunteti. Va face sa vaindoiti de voi. Va face sa va intrebati daca luati decizii corecte, decizii gresite, decizii bune, sau nu luatinici o decizie. El va impiedica sa aveti incredere totala, in voi-insiva.

  Aveti demoni in privinta a orice. Exista demonul ca alti oameni va vor critica. Asa ca il creati si-l plasatiinafara, dand putere acestor oameni sa-i foloseasca energiile, deoarece va temeti ca veti fi ridiculizati. Este

  asa, deoarece Micul Voi isi creaza identitatea de sine, prin fiintele exterioare, prin ceilalti oameni. Astfel,Micul sine Uman incearca sa-si dezvolte constiinta de sine prin lumea exterioara prin reactiile celorlaltioameni, prin relatiile cu ceilalti oameni. Ei creaza demonul de a fi ridiculizat, de a fi de ras, dispretuit,batjocorit. Este un demon, insa el va apartine. Incetati sa dati vina pe ceva dinafara voastra!

  Lista demonilor continua, insa ei va apartin. Nu exista vreo fiinta dinafara, care sa va poata rani, cuadevarat. Nu exista demoni inafara voastra. Si ceilalti oameni isi au demonii lor, insa demonii lor nu ii vordevora pe ai vostri. Demonii va apartin!

  Priviti-va in Fata Demonii

  Este momentul sa ii priviti. Este momentul sa le simtiti energia. Este momentul sa ii invitati acum inCentrul Service Shaumbra, in care ne aflam. Care sunt demonii vostri? De ce va este teama? Va temeti dedurerile fizice? De demonul durerii? Voi credeti ca durerea vine din exterior, ca ea va poate fi impusa decineva, asa ca fugiti de ea. Dar cate ore, zile si ani nenumarati ati petrecut, fugind de dureri? Si durerea,apropo, este o iluzie. Durerea in sine este iluzie.

  Care sunt demonii vostri? In timp ce stati aici, in acest spatiu sigur, puteti sa-i invitati, asa cum l-aminvitat noi, pe Lucifer?

  Este nostim, ca in viata mea trecuta, acest spirit negative, avea un alt nume: Beelzebub. Cat de credibileste acesta, ca spirit deplorabil, primejdios? Bub! (audienta rade) Beelzebub! Ce nume! Evident, trebuia

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  11/211

  sa fie schimbat, poate ca Lucifer este un nume mai potrivit Satana insa cel putin nu mai esteBeelzebub. Nu era necesar un nume de incepator, pentru cel ce se presupunea a fi un demon teribil!

  Care sunt demonii vostri, Shaumbra? Care sunt ei? Luati-i in considerare, acum! Toti se afla aici, putetisa-i simtiti. Este vorba despre sanatate? De ce va este frica?

  Majoritatea aveti un demon nedefinibil, ca ceva va va inghiti ceva dinafara ca va veni si va va devora.Bisericile l-au identificat cu Satana sau Lucifer, cu o fiinta care va va lua sufletul pentru eternitate.

  Nici un suflet nu poate lua alt suflet. Nu merge. Pur si simplu, nu functioneaza asa! Da, pentru un timp,puteti crea iluzia, insa in ultima instanta, nimeni nu va poate detine sufletul, pentru eternitate. Nimeni nuvrea asta pentru eternitate! (rasete) Ce vor face cu toate aceste suflete? Sa faca o petrece stupida, cusuflete? (hohote de ras, Tobias chicoteste)

  Vestea buna, Shaumbra, este ca putem sta aici, in Centrul Service sa vorbim despre diavol, despredemoni, despre Lucifer, despre Satana si sa radem. Va dati seama cat de departe am ajuns? Va datiseama ca, nu cu multi ani in urma, inca fugeati de aceste fiinte, fugeati de acesti demoni, risipindu-vaviata? Putem sta aici si spune, Hei, aceia sunt demonii mei! Ce creatii marete erau!Dar, voi stiti, este asemanator cu a scoate aerul dintr-o papusa urata, mare, gonflabila si asta facem noi,acum. Acei demoni care par atat de mari, atat de infricosatori, atat de teribili, care par ca ar putea sa ia

  sufletul pentru eternitate, nu sunt decat baloane mari, cu aer cald. Si, putem scoate aerul, acum. Ca safacem asta, este important sa recunoasteti ca sunt ai vostri. Cand intrati in acele lucruri, conspiratii,extraterestri cand imi spuneti ca aveti o fiinta rea atasata de voi, care se hraneste prin voi, va urmarestepeste tot va trebui sa dau din cap si sa spun, Dar, esti chiar tu! Esti chiar tu o parte din tine, pe carenu o iubesti, o parte din tine, careia i-ai dat putere asupra ta insa esti chiar tu.Cand incepi sa spui, Trebuie ca exista vreun grup din trecut, care imi controleaza viata, care face sa fieimposibil ca sa devin cretiv sau sa am success. Eu va trebui sa-ti spun, Dar, este vorba despre demonultau. Esti tu. Oh, acesta poate fi dintr-o alta viata, poate ca ai avut o experienta proasta candva, de-alungul timpului ti-ai pierdut banii sau ai facut ceva stupid cu ei, i-ai pierdut la carti, i-ai facut cadou saui-ai investit in ceva total nepotrivit insa el iti apartine.

  Momentul in care dai putere si controlul altei entitati dinafara, numita demon, vei ajunge sub controlul ei.In momentul in care Micul sine Uman, simtind frica si avand dorite de supravietuire, ii permite demonuluidin exterior sa fie real in viata sa, acesta chiar devine real. Vei fi urmarit. Ti se vor intampla toate acelelucruri dramatice, conspirative in viata.

  Insa, in momentul in care va opriti, acum, in Centrul Service Shaumbra, fiind inconjurat de mine, deKwan Yin si de Shaumbra si de Lucifer recunoscand ca demonii va apartin, fiecare din cei care au mairamas, recunoasteti ca nu exista influente exterioare, nu are importanta cat de mult vreti sa credeti asta, nuexista influente exterioare, care sa aiba control asupra voastra. Exista perceptia controlului asupra Miculuisine Uman, insa aceasta este doar o perceptie.

  Acceptarea si Eliberarea Demonilor

  Am sa va rog, sa faceti un pas mare, astazi, daca alegeti sa-l faceti totul are de-a face cu alegerea,desigur! Recunoasteti acei demoni si eliberati-i! Lasati-i sa plece! Lasati-i sa plece! Ei sunt doar fatete alevoastre, participand la un joc incredibil de complex sau la o creatie, o creatie care a ajuns atat de mare,atat de complexa si de reala, incat credeti in ea. Voi credeti ca este o fateta, insa reamintiit-va totul estemulti-fatetat! Intoarceti sfera multifatetata a realitatii, pentru o clipa! Incetati sa mai priviti doar o fateta,intoarceti-o! Priviti-o din fiecare perspectiva! Apoi, veti intelege ceea ce spunea Kryon, Lucrurile nu suntintotdeuna, asa cum par sa fie.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  12/211

  Nu exista demoni. Nu exista conspiratii demonice, care sa va inghita, decat daca vreti ca asta sa seintample. Acei demoni sunt ai vostri. Inainte de a intra in Energia Noua, este important sa recunoastetiacest lucru. Recunoasteti, nu doar putini, nu doar multi, ci pe toti! Fiecare demon va apartine!Acum, va pot auzi argumentele. Dar, Tobias dar Tobias Cine vorbeste? Micul sine Uman. EsteMicul Voi care vrea sa creada in aceste lucruri. Este Micul sine Uman, care simte o mare bucurie si omare satisfactie prin existenta demonilor si a mostrilor. Stiti, conceptul de demoni, acorda credibilitateMicului sine Uman. Ii face viata mult mai reala, mai intoxicata, mai dramatica si extrage multa energie.Micul sine Uman extrage energie, demonii ma vor gasi. Toti trebuie sa-l ajute pe Micul sine Uman; el

  incearca sa atraga celelalte fatete si aspecte ale sale, sa creada in calatoria sa, in toata povestea sa.

  Povestile voastre, majoritatea dintre ele, sunt si demonii vostri. Toti aveti povesti. Nimeni nu este la fel demaret ca St. Germain (rasete), insa toti aveti povesti: Povesti din vietile trecute, povesti dinainte de a venipe Pamant, povesti din aceasta viata. Povestile reprezinta parti ale experientei de baza. Nu numai voi,Micul sine Uman, are povesti, ci si fiecare fateta si fiecare aspect are povesti.Micul sine Uman est foarte priceput in a prelua povesti a prelua experiente trecute si a le transforma indemoni, lasand acea poveste necontrolabila, lasand acel aspect sa devina atat de dominator, incat acesta vaprigoneste sau ceea ce ati numi va sufoca pe Voi, din aceasta viata. Sunteti atata de urmariti depovestile vostre, incat ati putea sa le numiti demonii vostri. Sunt povesti care au ajuns atat de mari, inafaracontrolului, atat de seductive, atat de blocate in Energia Veche, incat credeti ca trebuie sa traiti acele

  povesti. Povestea este un demon. Poate ca este momentul sa-l lasati si pe acesta sa plece.

  In timp ce pasim prin usa Energiei Noi, este momentul sa aruncam toate aceste lucruri. Veti descoperi,dupa ce veti faca asta, ca este asemanator cu a saruta o broasca (unii rad). Veti descoperi ca nu era unlucru atat de urat, de fapt. Nu a avut putere sau control, decat cat i-ati permis voi. Veti descoperi ca fiecaredemon al vostru, fiecare poveste contine, de fapt, o perla a Energiei Noi in ea, are o binecuvantarecontinuta in interior, pe care nu veti reusi sa o descoperiti, decat in momentul in care va veti confruntademonii, ca fiind ai vostri.

  Tot ce ati fost, apare noaptea in viesele voastre, pe durata noptii, in intuneric, in timp ce sunteti totalconstienti; fricile avute despre cineva care va vaneaza, care va urmareste; demonii pe care i-ati avut, estemomentul ca acum, Voi nu Micul sine Uman ci Voi, Divinul Uman, care sta pe scaune sa respireadanc! Metaforic, daca alegeti, imaginati-va deblocand aceste energii! Sunt energii vechi blocate. Nudemonul avea cheia, ci voi, tot timpul. Ati fi putut sa le deblocati in orice moment, ati fi ales. O parte dinvoi, Micul sine Uman, s-a distrat de minune cu acest joc!

  Pentru a trece prin aceasta usa, in Energia Noua, este important sa lasati acel joc sa plece, sa lasati energiablocata a demonilor vostri sa plece! Cand veti debloca acea energie a demonilor, cand veti eliberapovestile, nu vor mai fi demonii mari, nu vor mai fi povestile importante. Vor reveni la Voi, la energiavoastra pura, intr-un mod care nu va va diminua energia, nu va vor mai infricosa, nu va vor mai controla,ci vor reveni in energie pura, care va fi prezenta aici, ca sa va serveasca. Va va servi in modul EnergieiNoi.

  Am mentionat mai devreme, in acest Shoud lung, ca lucrurile care se vor naste, vor fi create, imaginatesau dezvoltate, dupa 18 Septembrie 2007, vor avea un component sau un potential al Energiei Noi. Acestfapt include tot ce veti face si voi. Fiecare gand, fiecare vis din noapte, tot ce veti crea cu mainile sau prinvocea voastra, chiar si ceea ce veti crea prin mintea voastra, toate vor avea componente ale Energiei Noi.

  Cand va veti elibera de demonii vostri, cand ii veti recunoaste, cand ii veti confrunta si apoi ii veti elibera,veti deveni stapanul lor. Cand veti intelege ca voi i-ati creat, ii puteti si de-crea. Acest lucru elibereazaimense cantitati de energie, pentru a fi folosita pe cai creative, superioare. Ati putea incepe azi si vetivedea cum va incepe sa functioneze, in doar cateva saptamani.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  13/211

  Cu acestea, Shaumbra, aici in Centrul Service, sa respiram profund, impreuna! Tineti-va respiratia pentruo clipa iar cand eliberati acea respiratie, sa fie ca si cum ati dezumfla baloanele acelor demoni, pe care i-ati creat! Eliberati-i! Eliberati energia! Nu exista demoni; existati doar Voi, toate partile din VoiSa stam aici, doar pentru un scurt moment, in acest Centru Service!

  Voi, Shaumbra, ati ajutat la crearea lui. Vor veni multi, multi altii pe aceasta cale. Poate ca nu il vor numiCentrul Service Shaumbra, insa vor sti ca este un spatiu sigur. Este un spatiu foarte sigur. Este un spatiu incare pot fi ei-insisi. Este un spatiu sigur, pe aceasta cale foarte lunga si foarte provocatoare a noii

  constiinte.

  Sa respiram adanc

  ... eliberati demonii

  ...si cand sunteti pregatiti, spuneti-le lor si lui Lucifer, la revedere!

  Iar noi, sa ne readucem energia aici, de oriunde ati inceput! Sa revenim in scaune, inapoi, in acest momentAcum! Si da, puteti aduce cu voi, aici, energie din Centrul Service Shaumbra!

  Si asa este, prin primul Shoud din Seria Saltului Cuantic !

  MATERIALELE LUI TOBIAS - Celebrarea Saltului Cuantic - Taos, New Mexico,

  Partea 1 realizat de Tobias (Channel 1), 17 Septembrie 2007

  Si asa este, dragi Shaumbra! Si asa este! (audienta se bucura si aplauda)

  Atentiune, va rog! (rasete) Atentiune, va rog! Aceasta este vocea conductorilor vostri Tobias, AdamusSt. Germain si Kuthumi va anuntam acum, ca trenul Energie Vechi va sosi in statia Energiei Noi, dupanoua ore. Va rog, treziti-va Shaumbra, trenul va sosi in statie in aproximativ noua ore!

  Calatoria noastra

  Calatoria cu acest tren a fost lunga, pornind din Ordinul de Arc, calatorind cu acest tren lent uneori, foartedemodat si greoi, alteori. Pare ca a durat eoni, pana sa ajungem in ultima statie impreuna, alegand saplecam intr-o calatorie fara tinta. Am ales sa mergem impreuna, sa ne asociem, sa facem parte din aceastaexperienta incredibila, de a ne expansiona constiinta angelica, prin coborarea energiei noastre in acest locnumit Pamantul, prin coborarea in materia fizica; pornind din statia Ordinului de Arc; mergand alaturi inaceasta calatorie, care a durat atat de mult. Dar acum, in timp ce ne apropiem de statie, sa privim inapoi, lamultele vieti pe care le-am impartasit! Sa privim inapoi, la incercarile si provocarile, care ne-au adus inacest punct!

  Va reamintiti unii puteti de vremurile in care am trecut prin Atlantis? Amintiti-va aventurileincredibile, prin care am invatat cum este sa traim impreuna, sa impartasim impreuna, sa standardizamcorpurile si mintea noastra, sa ne deschidem si sa descoperim mai multe lucruri despre cine eram, maimulte despre a fi om.

  Chiar inainte de asta, unii va puteti reaminti momentul in care acest tren a trecut prin timpurile Lemuriei.Cat de interesant a fost sa privim prin geamurile acestui tren, aflat in trecere, observand specii incredibilede fiinte biologice; imaginandu-ne cum ar fi sa fim o fiinta biologica; apoi afland cum a fost sa fim inunele dintre acele corpuri. Poate ca multi nu va reamintiti acea parte a calatoriei voastre, deoarece autrecut eoni de atunci.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  14/211

  Lucrurile pe care le avem la bordul trenului multidimensional, care este unic, sunt timpul si spatiul. Incompartimentele din acest tren, in care ne aflam, care merge pe un drum foarte liniar, exista dinamicalenta a timpului si acest element foarte stanjenitor, numit spatiul. Dar, impreuna am invatat sa traim inacestea. Am invatat sa descoperim mai multe despre noi si unii despre altii. Am trecut prin Lemuria. Acesttren a trecut prin Atlantis. Impreuna am facut o oprire, care a fost un moment de schimbare a constiintei,aproximativ in anul 630 inainte de Cristos.

  Vedeti, pe parcursul calatoriei noastre cu trenul, au avut loc schimbari, au fost transformari. Uneori am

  mers pe drumuri laterale, alteori in jos. In anul 630 inainte de Cristos a avut loc o schimbare in constiinta,la care am luat parte cu toti, in acest tren numit Omul Energiei Vechi. Aceasta schimbare in constiinta ne-a adus in urma cu 2000 de ani, in timpul lui Yeshua. O alta schimbare, o alta transformare, una pe care oputeti simti sau v-o puteti reaminti chiar acum, ca si cum ar fi fost ieri, deoarece energia lui Yeshua, dinOrdinul lui Sananda, constituie o parte o parte importanta din acest pas final al calatoriei noastre.

  Cand am trecut prin peisajul constiintei, am experimentat impreuna alte schimbari si transformari; in jurulanilor 1500, apoi 1800 prin Revolutia Industriala. Multi dintre voi ati fost prezenti si acolo. Apoi amobservant o alta transformare in constiinta, la scurt timp dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Candoamenii au ales sa mearga inainte, au ales sa descopere pacea. Ei au ales sa traisca, sa munceasca si sacoopereze unul cu altul, in loc sa se distruga unul pe altul, in loc de a incerca sa cucereasca lumea. Ati

  observant ca acum ar fi imposibil ca o tara, un conducator sau un grup de oameni, sa stapaneasca lumea?Nu mai este posibil, datorita transformarii constiintei, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

  Au avut loc si alte transformari. Ne pregatim sa sosim in Statia Saltului Cuantic, in timp ce voi ati inceputsa va strangeti lucrurile, iar voi va puteti reaminti si alte schimbari. Schimbarile din anii 60 si 70, in caremulti dintre voi ati ales un rol activ: schimbarea constiintei la nivelul ei de esenta! V-ati opus razboiului.V-ati deschis constiinta fata de metode de vindecare alternative, fata de meditatie cativa catre droguridar de fapt, v-ati deschis constiinta! Uneori acestea au facut ca drumul cu trenul sa fie mai putinconfortabil, (rasete), insa mai devreme sau mai tarziu, (Tobias chicoteste) acesta a ajuns la echilibru, inmod natural.

  Transformarea care a aparut la sfarsitul mileniului in 1999 a fost interesanta, Shaumbra! A fostinteresant faptul ca in 1999, in luna august, Shaumbra a inceput sa se adune impreuna. Ne-am adunatimpreuna, pentru ceea ce a fost una dintre cele mai mari transformari ale constiintei, care a aparut in acestiultimi sapte sau opt ani, pe care i-am petrecut impreuna.

  Acum, cand ne apropiem si mai mult de statia Saltului Cuanitc, cand mai sunt doar cateva ore, sa privimaceasta calatorie pe care am impartasit-o impreuna, in special, cand ne-am adunat sub stindardulShaumbrei. Au fost dificultati, desigur, insa ultimul pas al calatoriei, intotdeauna, este cel mai greu,vedeti.

  Cand ati ales sa participati la aceasta calatorie, cand ati pus piciorul in trenul ce parasea Ordinul de Arc sivenea pe Pamant, ah, ce emotii ati avut! Aspiratii, vise, cum ar fi sa fiti in corpuri fizice! Dar, in ultimulsegment al traseului, cand motorul a obosit, cand masinile care calatoreau de-a lungul linie de tren, erauvechi si uzate, scartaiau, dar voi stiati ca nu va mai servesc, voi stiati ca exista ceva mai important caexista o noua tehnologie spirituala! Ati stiu ca este acolo. Aceasta este partea cea mai dificila. De aceea,acesti ultimi zece ani care sunt ca o clipire din ochi, ca un flash/scanteiere, in comparatie cu toatacalatoria, in acest vehicul in care am fost toti au fost cei mai dificili.

  Ati participat la ajungerea din urma a constiintei. Ati stiut ca va aflati in ultimele ore ale acestei calatorii.Ati incercat sa invatati cat de mult ati putut, fiind inca in constiinta Energiei Vechi. Ati ales sa participatila cele mai mari provocari, cand inca va aflati in Energia Veche. Unii dintre voi, care ati indragit foarte

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  15/211

  mult aspecte ale Energiei Vechi, ati incercat sa adunati cat de multe, in aceste ultime ore, stiind calucrurile nu vor mai fi la fel.

  Unii dintre voi ati trecut prin provocari si dificultati in viata, doar pentru a afla cum este sa mergeti panala limita, cum este sa va aflati la limitele vechii constiintei din voi. Altii ati preluat rolurile constiintei NoiiEnergii pentru altii, simtind schimbarile lor, dezvoltarea sinelui lor, schimbarea constiintei lor, pur sisimplu, preluand energia lor. Dar acum, ne aflam aici, Shaumbra, in orele finale ale constiintei VechiiEnergii, de pe Pamant.

  Starea de Constiinta

  Sa intelegem ce reprezinta constiinta, cu adevarat! Constiinta este cunoastere/constientizare. Nu doarcunoastere prin minte, ci prin fiecare parte a voastra. Cati ati simtit-o direct in stomac? Chiar acolo.Aceasta este constiinta. Constiinta afecteaza corpul vostru fizic, caci voi simtiti ceva acolo. Cati atiresimtit-o in umeri? In spate? Cati ati simtit-o in vise? In imaginatia voastra? Toate sunt parti aleconstiintei ale cunoasterii. Cunoasterea! Este vorba despre cunoasterea mediului exterior, cunoastereacelorlalti oameni, iar in stadiul final, cunoasterea sinelui vostru pur!

  In ultimii ani, in special, ati ajuns la limitele importante, invatand despre voi, invatand despre sinele pur,

  despre sinele uman, despre sinele intunecat, despre potentialul sinelui, despre iubirea sinelui si despredezgustul sinelui. Toate aceste lucruri pentru a obtine aceasta cunoastere, pentru aceasta constiinta.

  Ati invatat atat de multe despre voi, in mare viteza, in acesti ultimi ani! Stim ca a fost greu si stim cauneori v-ati suparat rau pe noi, pe conductorii acestui tren, gandind ca ar fi trebuit sa manuim acelelucruri, in locul vostru. Dar, reamintiti-va, v-am spus cand am plecat din statie, ca nu putem face lucrurilein locul vostru. Ne aflam aici pentru a va indruma; sa va confirmam; sa va cumparam biletele; sa vaasiguram ca ne indreptam spre statia Saltului Cuantic din Noua Energie. Dar a fost in functie de voi, sa lerealizati.

  Mecanicul Nostru

  Oh, apropo, mecanicul acestui tren, din momentul in care am parasit Ordinul de Arc, a fost Metatronseful, mecanicul sef al acestui tren al constiintei. El a fost vocea voastra in spirit. A fost voi. El a fostShoud-ul vostru, prin aceasta fiinta numita Metatron, care v-a ajutat, conducand acest tren. El a fost celcare a fost prezent mereu, deoarece el este voi. In doar cateva ore, vom sosi in statia Saltului Cuantic.Metatron nu va merge mai departe. Nu va merge mai departe, deoarece Metatron, vocea voastra in spirit,se va transforma. Vom avea un nou mecanic, care va fi voi, mai mult decat inainte. Si numele acestuimecanic, numit inainte Metatron, este Yo-ham!

  Yo-ham sunteti voi, Dumnezeu! Yo-ham este Omul Divin. Nu veti mai spune, Ei bine, ceea ce este,este!, care pentru conductorii acestui tren este ca unghia pe tabla! (rasete) Ei bine, ceea ce este, este.Acest lucru Este o afirmatie din Energia Veche, deoarece in Noua Energie se spune, Ceea ce eu creez,sunt eu. Ceea ce aleg eu, experimentez. Eu sunt tot ceea ce sunt Nu se mai poate cu afirmatia,Ei bine,ceea ce este, este. Aceasta afirmatie este pentru cei care merg de-a lungul traseului constiintei vechi, doarlasand lucrurile sa se intample. Ei permit constiintei vechi sa-i darame, sa-i calauzeasca, sa le determinecalea, insa fara a fi constienti, fara alegeri, fara a fi creatori.

  Noile Potentiale

  Cand vom ajunge in statie, in foarte putin timp, ce se va intmpla? Ei bine, permiteti-ne sa va dam uneleinformatii! Restul omenirii, nu se va afla in mod necesar, in acest tren. Nu va asteptati ca ei sa se schimbe!Ei se afla in propriul lor tren, ei merg in propriul ritm, ei raman in energia dualitatii. Acestia aleg acest

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  16/211

  lucru si este important sa-i onoram! Este important sa intelegem ca ei aleg acele lucruri, ca parte aexperientei lor. Sa nu aveti aspetari privind lumea Energiei Vechi, din trenul lor! Nu este vorba despre aincerca sa-i schimbam, ci este vorba despre transformarea prin care veti trece voi. Cand vom ajunge instatia Energiei Noi, intelgeti ca potentialele voastre, potentialele voastre vor spori in mod semnificativ!

  Ne face placere sa le privim ca potentiale, in timp ce toate aceste baloane, toate aceste aspecte va suntdisponibile. Nu sunt create de altcineva, ci de voi. Ele sunt viitorul vostru. Ele sunt urmatorul vostrumoment. Nu sunt lucruri care va vor crea inhibitii, care va vor pune la pamant sau va vor trage inapoi. Ele

  sunt potentialele voastre. In trenul Vechii Energii ati lucrat cu un grup limitat de potentiale, cu un grupfoarte limitat si definit, legat de cum vor arata urmatoarele voastre moment, zile si urmatorii vostri ani.Dar in Energia Noua potentialele voastre sunt sporite in mod exponential, interdimensional si minunat!

  La inceput, ati putea sa nu le recunoasteti. Poate veti spune, Despre ce vorbesc ei, ce sunt toate acestepotetniale? Totul imi pare la fel. Dar opriti-va in acest moment, va rog! Opriti-va acum! Respira adanc,Yo-ham, Tu, Dumnezeule! Reamintiti-va ca va puteti extinde inafara sferei potentialelor vechi duale, 3D!Noul set de potentiale, nu poate fi definit. Ele sunt atat de noi! Sunt atat de pretioase! Nu vom incerca saasociem cuvinte umane, cu acestea nici un cuvand liniar!

  Va reamintiti ca in calatoria cu acest tren am vorbit despre fara definitii? Despre: inchide gura si a

  asculta? (Tobias si audienta rad) Permiteti, expansionati-va, treceti dincolo de cuvinte! Cand va veti simti blocati, limitati si marunti, opriti-va, atunci si acolo! Yo-ham respira profund! Reaminteste-ti capotentialele sunt grandioase, ca potentialele ies de pe scara evaluarii modului de a trai ca om! Este vorbadespre potentialul constiintei voastre.

  Sosirea Noastra

  In doar cateva ore, vom sosi in statia Saltului Cuantic. Verificati cutiile cu lucruri, pe care le-ati pus sus!Fiti atenti cand deschideti cutiile, deoarece lucrurile ar fi putut sa fie inlocuite! (rasete, in timp ce Tobiasparafrazeaza instructiunile facute pasagerilor) iar unele dintre el ar putea sa se rostogoleasca peste voi!Verificati-va locurile, verificati toate cutiile si compartimentele din jur! Si, va rog, luati doar bagajele

  voastre! Vedeti, toate bagajele umane tind sa semene(rasete) si mare parte din ele nu va apartin. Ati puteanega experientele altcuiva, privind schimbarea constiintei sale, daca ii veti lua gentile sale. Si credeti-ma,nu aveti nevoie de ele! (rasete) Ati avut destule.

  Luati doar ce va apartine si doar cele cu care alegeti sa maergeti inainte! Unele dintre acestea ar putea saaiba amprenta voastra, dar au fost ale voastre, cu adevarat? Ele va apartin sau apartin unui aspect, careactiona prin voi? N-a fost vorba doar despre o viata trecuta, care inca incerca sa va atraga atentia? N-a fostcumva doar o parte din voi, care a fost ranita profund, de un alt om sau de un grup de oameni, pe care separe ca nu vreti sa o lasati sa plece? Shaumbra, luati doar ceea ce alegeti! Nu trebuie sa luati ranile,limitarile! Ele nu mai functioneaza foarte bine, in Expresul numit Saltul Cauntic. Nu mai luati lucrurilecare sunt grele, invechite si care nu va mai servesc, de loc! Sa nu credeti ca trebuie sa le luati cu voi!

  Vedeti, unii dintre voi v-ati programat pentru urmatorul pas in Expresul Saltului Cuantic, car v-a pleca dinstatie la mijlocul noptii, la ora de munte, dinTaos, New Mehico! Luati cu voi doar ceea ce va tebuie, inaceasta calatorie!

  Unii dintre voi ganditi, Ei bine, voi avea nevoie de toate aceste accesorii. Voi avea nevoie defarduri(rasete) Voi avea nevoie de toate aceste haine de schimb. Voi avea nevoie de toate darurile oferitede prieteni si voi avea nevoie de foarte multi bani pe card, deoarece seful de ceremonii mi-a spus ca amnevoie de cardul de credit! (hohote de ras, cand Tobias se refera la Seful de Ceremonii din Taos, care le-a spus bun venit, la deschiderea ceremoniei).

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  17/211

  Voi credeti ca aveti nevoie de facturi, de creditul vostru, de sotii de care ati divortat, de copiii vostri si dealte astfel de lucruri. Dar, inainte de a le lua, opriti-va acum! Yo-ham! Sa respiram profund, impreuna! Dece aveti nevoie, cu adevarat? Nu de prea multe lucruri! Nu de prea multe lucruri! Ceea ce ati invatat, da!De intelepciunea voastra, da! De noul vostru costum, pe care l-ati croit in ultimul timp, cel pe care ilnumim Energia Noua, poate! Este bine sa-l luati nu vrem sa va vedem dezbracat,i in Expresul SaltuluiCauntic! (rasete)

  Dar, priviti acum, in timp ce ne apropiem foarte mult de oprirea finala, a trenului omului Energiei vechi!

  De ce ati avea nevoie, cu adevarat? Este foarte dificil sa decideti, deoarece, ei bine, inca va aflati intr-ooarecare masura, in creierul uman al Vechii Energii. Inca ganditi in termenii Vechii Energii. Va ganditicum a fost calatoria pana a ajunge in acest punct, insa nu stiti cum va fi sa mergeti inainte. Luati doar ceeace va trebuie!

  Atunci cand trenul va sosi in statie, in aceasta noapte, nu vi se va cere sa mergeti in Expresul SalutuluiCuantic. Puteti raamane in statie, cat de mult doriti. Nu va mai puteti intoarce nici un tren nu se maiintoarce! (rasete) Toate trenurile merg inainte. Puteti ramane in statie, atat cat doriti. Poate ca un alt grupde oameni va sosi, mai devreme sau mai tarziu si va va permite sa va alaturati lor. Sau, ati putea sa luatiExpresul Saltului Cuantic, cu noi, in aceasta noapte!

  Oh, noi nu urcam intr-un tren. Nu ne urcam intr-un avion. Nu stim in ce ne vom urca. Nu avem nici oide! (raste) N-am avut cel mai cetos punct de reper? (rasete si apaluze) Dar, acest fapt nu l-a facut sa fiespecial? Nu a preluat plictiseala din el? Nu v-a oferit un motiv sa mergeti la culcare, la noapte si sa vatreziti maine dimineata, ca sa vedeti in ce naiba ati ajuns, de aceasta data?!(hohote de ras)

  Stim ca acolo vor fi mii si mii de Shaumbra, care se vor urca la bord. Vor fi mii de Shaumbra cu emotii:Ce este Energia Noua? Ce este Saltul Cuantic? Unde vom merge cu acestea? Nu stim, dar va pot spuneacum, ca Adamus, St. Germain, Kuthumi, Tobias, Quan Yin si multi altii, vor merge cu voi, in aceastanoapte!

  Nu sunteti singuri, niciodata, Shaumbra!

  Si asa este!

  MATERIALELE LUI TOBIAS - Celebrarea Saltului Cuantic - Taos, New Mexico,

  Partea 2 realizat de Tobias (Channel 2), 17 Septembrie 2007

  Si asa este, doamnelor si domnilor, tineri si varstnici Shaumbra, noi ajungem in partea finala a acesteicalatorii! Ne-a adus din Ordinul de Arc, pana in acest loc numit Statia Saltului Cuantic. Vom ajunge incurand, asa ca, faceti-va ultimele pregatiri!

  Respirati profund si savurati fiecare moment si fiecare amintire din fiecare viata trecuta, fiecare persoana,

  fiecare experienta, fiecare zi si fiecare noapte, fiecare vis pe care l-ati avut vreodata!Respirati profund si permiteti-va sa intelegeti frumusetea a ceea ce ati creat, atat pentru voi, cat si pentruintreaga omenire, pentru copiii de cristal, care vor veni dupa voi, pentru ingerii din toate taramurile, carevor veni dupa ei, pentru energia a Tot Ce A Fost, care vine dupa voi si devine noul Tot Ce Este cu toatepotentialele sale!

  Puneti-va centurile, in timp ce ne apropiem de Statia Saltului Cuantic. Ne cerem scuze pentru oriceturbulenta, care a aparut de-a lungul caii (audienta si Tobias rad), pentru orice accident de tren, pentrupartile, care au lipsit din drum, pentru orice alte obstacole, care au existat pe calea voastra! Vedeti, acestdrum era in constructie. Nimeni nu a mai venit pe aceasta cale. Ati fost doar voi, Shaumbra, care atinetezirt calea, pentru toti cei care vor veni dupa voi.

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  18/211

  Puneti-va centurile, deoarece, in timp ce intram in Energia Noua, in timp ce permitem ca Saltul Cuantic sadevina realitate in viata noastra, veti prelua rolul de invatatori, de lideri si de ghizi pentru ceilalti. Veti fiStandardele Energiei Noi, Standardele omenirii. Poate fi dificil sa acceptati acest fapt, uneori, deoarecesunteti inclinati sa priviti lucrurile pe care le-ati gresit, in loc de a privi lucrurile corect facute. Tindeti sava priviti si sa va intrebati, cum ati putea fi un astfel de exemplu pentru ceilalti, cand atat de multe lucruripar sa fi mers prost pentru voi. Dar, din nou, voi ati invatat in numele tuturor. Ati fost cei care ati trasat cainoi. Voi ati fost cei care au testat caile, ca sa vada cata presiune puteti manui si voi v-ati facut treababine! (rasete) Foarte, foarte bine!

  Celebrarea prin Sunete a Saltului Cuantic.

  In timp ce inaintam in aceste moment finale, ale Energiei voastre Vechi, sa marcam acest moment!Permiteti-ne sa va onoram pe fiecare dintre voi, prin sunete de clopotel simbolice nu avem un fluier, asaca vom folosi clopotei prin sunete de clopotei, care se vor auzi de 22 de ori, urmand traditia de anultrecut, trasata de St. Germain.

  Il putem invita pe Maestrul Sunetelor (rasete, in timp ce Tobias se refera la David McMaster) pentru asuna de 22 de ori. In timp ce veti simti rezonanta fiecarui sunet de clopotel Fecioarelor, va rog, nutrebuie sa numarati, va numara cineva pentru voi (hohote de ras) intelegeti semnificatia numerelor 2

  este prezent in dualitate, 4 este trecerea in Energia Noua. Permiteti fiecarui aspect, fiecarei parti, pe carealegeti sa o duceti inainte in Saltul Cuantic, sa se alature noua, cu fiecare sunet de clopotel!Cu fiecare sunet de clopotel, permiteti-va sa eliberati tot ce nu va apartine! Ceea ce nu va apartine este totceea ce alegeti sa nu mai existe in viata voastra. Puteti face aceasta alegere. Nu trebuie sa luati ceea ce nuvreti sa luati in Energia Noua. Eu, Tobias, in acest ultim moment va atentionez de un singur lucru: Dacaalegeti sa nu luati ceva, acel lucru nu va veni la voi. Nu va fi cu voi. Va pleca din viata voastra. Va fiindepartat. Onorati acel lucru si eliberati-l!

  Prin urmare, Maestre, te rog suna din clopotei, pentru a anunta sosirea noastra finala! (pauza lunga in caresuna clopoteii de 22 de ori)

  Speram ca v-a placut programul nostru antrenant (unii rad), din acest ultim pas al calatoriei! Speram ca v-au placut dansatorii azteci cu ritmul, cu mostenirea lor ancestrala cu amintirile primei natiuni de oameni,de pe Pamant; Taiko drummer-ii cu sunetele, cu miscarea si cu ritmul lor. Totusi trebuie sa spunem cav-am pregatit o mica surpriza, eu, Kuthumi si St. Germain si speram ca nu v-ati suparat dar speram cava veti aminti de reprezentatia focului de artificii. Vedeti, focul de artificii va fi o amintire importanta, intimp ce vom merge mai departe, ca sa observam focurile de artificii din spatele zidului scund, Shaumbra!(hohote de ras si aplauze, Tobias rade) V-am facut sa alergati acolo! (Tobias rade si mai tare)

  (Nota: In orele dinaintea channelului, a avut loc reprezentatia grupului Taiko drummer-i, cat si a unui grupde dansatori azteci, urmate de focurile de artificii. Datorita vremii audienta a privit focurile de artificii dinparcarea hotelului, in locul parcului invecinat, unde a fost planificat initial. Parcarea hotelului erainconjurata de un zid scund)

  Da, focul de artificii va apare zilnic in lumea Energiei Vechi. Vor fi prezente pretutindeni. Uneori, acesteavor fi minunate, asa cum au fost in aceasta noapte. Uneori, var marca o celebrare. Alteori, focurile vor fidrame si hranirea virusului energie sexuale, care va incerca sa va traga inapoi, desi nu va reusi. Veti simtitentaculele sale, incercand sa se agate de voi, din cand in cand, incercand sa va atraga in drame, indualitate si in hranire.

  In acel moment, opriti-va! Yo-ham, amintiti-va sa respirati profund! Sunteti Dumnezeu. Sunteti Tot CeEste. Sunteti inceputul, sfarsitul si totul dintre acestea. Respirati profund, atunci cand veti observa acelefocuri de artificii, de jur imprejurul vostru la membrii de familie, la colaboratori, sotii, chiar si la unele

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  19/211

  animale de companie! Respirati profund si reamintiti-va de experienta simbolica, minunata, pe care amavut-o in aceasta noapte! Puteti ramane in spatele zidului scund, va puteti bucura de experienta si nu vetifi niciodata arsi!

  Inceperea Celebrarii

  In acest moment al pregatirii finale, va cerem sa ascultam putina muzica, pentru distractia voastra. Muzicapoate sa cante oricat veti dori, toata noaptea, daca asta alegeti.

  Chiar in acest moment, in lumea intreaga, majoritatea oamenilor dorm (se aude o muzica blanda in fundal)fara sa stie ca are loc Saltul Cuantic in constiinta, a carui viteza si rata de dezvoltare a constiintei a ajunsintr-un punct de saturatie, incat nu mai poate ramane pe calea veche. Constiinta se schimba. Explodeaza!Devine non-liniara!

  In timp ce multi oameni dorm acum, chiar daca nu sunt constienti ca are loc Saltul Cuantic, potentialelesale exista acolo, daca ei le aleg. Multi altii experimenteaza ceea ce considera a fi o noua zi, in alte partiale lumii. Energia Saltului Cuantic inca nu i-a atins, dar ii va atinge foarte curand. Ceva va inceta, ceva seva intampla in viata lor, determinandu-i sa se opreasca pentru un moment, intrebandu-se ce a fost ceea ceau simtit. Este Energia Noua, este Saltul Cuantic.

  Prin constiinta lor obisnuita s-ar putea sa nu recunoasca ca au la dispozitie un nou set de potentialenedefinite, inexplicabile. Lumea va continua sa se miste ca inainte, insa de acum va exista un nouingredient, care se va adauga: Energia Noua, constiinta total noua!

  Lumea ar putea sa nu inteleaga ce s-a intamplat pe 18 Septembrie 2007, provenind din acest loc numitTaos, New Mehico. Poate nu vor intelege ca samantele au fost plantate si au germinat aici, chiar in acestmoment. Poate vor trece zece ani, cincizeci de ani sau o suta de ani, inainte ca ei sa inceapa sa priveascain urma si sa spuna, Ceva s-a intamplat. Fizica s-a schimbat. Spiritualitatea s-a schimbat si s-aexpansionat. S-ar putea sa se scrie dupa multi, multi ani, de acum incolo, Ceva s-a intamplat undeva, pedata de 18 Septembrie, 2007 Dar, Shaumbra, noi stim, noi stim exact despre ce este vorba. Este vorba

  despre Saltul Cuantic, despre o noua constiinta si despre potentialele noi!

  In timp ce trenul Energiei Vechi soseste in statie, va vom cere sa respirati profund, din nou!Somnul vostru din aceasta noapte va fi diferit, decat ianinte. Unii dintre voi veti merge foarte departe.Unii veti simti o neliniste, veti fi incapabili sa aveti parte de ceea ce considerati a fi un somn bun. Opriti-va in acel moment, inainte de a va nelinisti, ca nu puteti adormi. Reamintiti-va, ceva se intampla, chiaracum! Este ceva la care ati participat, ingrijijdu-l si dezvoltandu-l. Este ceva ce ati adus in acest loc, numitPamantul.

  Respirati profund!

  Permiteti-va sa simtiti plinatatea muzicii, care se aude acum! Nu este muzica voastra obisnuita. Nu estemuzica voastra de dans. Nu este pop, nici jazz. Este muzica Energiei Noi!

  Prin mine, Tobias, prin Amir, prin Gerhard (muzicienii), prin Linda, Norma si Garret, prin fiecare dintrevoi, care sunteti prezenti aici, acum, vom aduce energia Saltului Cuantic, transmisa prin muzica, inapoi lafiecare dintre voi si ii vom permite sa radieze pe intreg Pamantul!

  Prin urmare, respirati profund!

  Spuneti bun ramas Energiei Vechi!

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  20/211

  Si permiteti muzicii sa curga, acum!

  Ramaneti pe locuri, cat de mult alegeti! Cauldre si Linda vor pleca de pe scena, imediat. Muzica,transmisia energiei se va intensifica, cat timp veti alege voi sa cante!

  Acesta este ultimul nostru channel vorbit, din Energia Veche.

  Va iubim foarte mult! Trenul soseste in statie!

  Si asa este!

  MATERIALELE LUI TOBIAS - Celebrarea Saltului Cuantic - Taos, New Mexico,

  Partea 3 realizat de Kuthumi lal Singh, 18 Septembrie 2007

  Namaste! Namaste! Namaste in Saltul Cuantic! (audienta raspunde mai tare, Namaste!)

  E o mare incantare sa fiu aici, la Celebrarea Saltului Cuantic! Nu mai am nevoie de glume, de umor,deoarece le-ati ales voi, pana aa ajungeti aici caci energia pe care o experimentam acum, privind

  imaginile cu Shaumbra din lumea intreaga spune totul! Este vorba despre stralucire! Este vorba despreprofunzimea vietii. Este povestea Energiei Vechi si a celei Noi. Este vorba despre voi, prezenti aici, peecran, ca exemple pentru toti oamenii.

  Potentialele Energiei Noi

  As dori sa-mi modific prezentarea, doar putin, deoarece petrecem un moment foarte pretios impreuna!Simtiti energia pe care ati creat-o, in aceasta camera! Este placuta. Este profunda. Este noua. Continemulte potentiale a cine sunteti, a tot ce puteti deveni. Este vorba despre potentialele voastre de vindecare,despre potentialele bucuriei voastre. Este vorba despre potentialul pasiunii voastre ceea ce aduceti voi inaceasta viata, ceea ce va face intreg si complet. Aceste potentiale se afla aici, chiar acum.

  Permiteti-mi sa fiu primul care lucreaza cu voi, pentru a simti Energia Noua, in acest moment! Dar, cumfaceti asta? Doar alegeti! Alegeti, permiteti-va sa va expansionati, in maretia potentialelor Energiei Noi!

  Respirati profund! Inchideti ochii, pentru o clipa! Permiteti imaginatiei sa acceseze toate potentialele careexista aici, chiar acum! Ele sunt prezente. Poate ca mintea voastra nu stie asta. Poate ca va veti spune, Nupot sa-mi imaginez, nu pot sa vizualizez., insa acestea sunt aici. Sunt reale. Voi le-ati creat. Acum,permiteti-va sa va expansionati in ele! Deschideti-va dincolo de orice bariere, pe care poate le aveti!Deschideti-va dincolo de orice limitari, de orice comprimare si doar permiteti-va sa simtiti toatepotentialele! Nu incercati sa le definiti! Nu incercati sa puneti mana pe ele! Nu incercati sa le controlati!Nu mai este necesar, deoarece va apartin.

  Doar simtiti-le, pentru un moment! Simtiti visele, deschiderea, pasiunea! Simtiti-va trecand dincolo, asacum in ultimele zile, multi dintre voi ati sperat sa ajungeti in acele baloane uriase, cu care sa va avantatispre cer. Nu m-ati fi prins pe mine, niciodata, sa fac asta! (audienta rade) Imaginati-va permitandu-va sava avantati in toate aceste potentiale! Simtiti ce se afla in ele si intelegeti ca fiecare dintre ele va apartine!Nu au fost create de alti oameni, nici de alte fiinte angelice; nici de vreun dumnezeu indepartat sinecunoscut, ci de voi.

  Luati un moment, simtiti si respirati in realitatea voastra, din prezent! Nu trebuie sa o definiti. Am maivorbit despre asta inainte fara definitii. In Energia Noua potentialele sunt mult mai grandioase, decat ar putea mintea sa-si imagineze! Cu trecerea timpului, mintea voastra va intelege ce va vapare. Minteavoastra se va extinde ca sa intalneasca noile potentiale din Energia Noua. Dar acum, este vorba despre a

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  21/211

  accepta aceste lucruri pe care le-ati creat ca sunt atat de diferite, caci sunt din Energia Noua!Fiti in acest ocean de potentiale, ca o reamintire a orelor petrecute aici impreuna si chiar ca o amintire aurmatoarelor zile! Si da, vorbesc despre fiecare dintre voi fie ca stati aici, fie ca ascultati prin internetsau ascultati mai tarziu - da, acestea sunt pentru voi! Deschideti acea usa! Deschideti-va! Acestepotentiale sunt pentru voi!

  Expresul Saltului Cuantic

  Trenul Energiei Vechi a sosit in statie, aici in Taos noaptea trecuta, cu majoritatea dintre voi la bord, plinde viata si de stralucire, stiind ca era ultima parte din calatoria veche, insa cu emotii: Cum va fi calatorianoua? Unde vom merge, de aici incolo? Dupa o scurta oprire, aici in Taos, Expresul Saltului Cuantic aplecat din statie, la ora 2 si 22 min. in aceasta dimineata (audienta rade) printre bubuiturile si penele decurrent, din acest oras. Iata ce ati creat, Shaumbra! Priviti ce ati creat!

  Ne avantam acum spre locuri noi, nu in alte galaxii, nu in alte dimensiuni indepartate, ci in locuri noi, deaici si acum. Asa cum a spus Tobias, vehiculul acestui Expres al Saltului Cuantic este nedefinit. Nu stimcum arata. Nu stim cum functioenaza. Nu stim unde merge, dar are vreo importanta? Ne aflam aici!Suntem impreuna!

  Cand o persoana trece de spatiul Energiei Vechi si ajunge in exprimarea Energiei Noi, putem vorbi despreincredere. Este vorba de a va permite sa aveti incredere in voi, sa fiti aici, in acest moment, sa fiti inEnergia Noua. Energia Noua este diferita de cea Veche. Nu exista demonii celei Vechi, despre care amvorbit recent. Nu exista dualitatea Vechii Energii. Aceasta poate exista in oamenii din jur, insa ea nuexista, in mod necesar, in voi. Este vorba despre incredere, asa cum mentioneaza atat de elocvent,Adamus St. Germain. Este vorba despre a avea incredere ca acum impreuna, in mod individual, neavantam in potentialul Energiei Noi.

  Daca cineva intreaba, Ce este Energia Noua?, va spunem ca este foarte dificil de descris. Nu seamanacu nimic din Energia Veche. Nu poate fi masurata, nu poate fi cuantificata. Este foarte dificil sa o punemin cuvinte umane, asa ca reveniti la incredere. Puteti avea incredere in voi, fiind in aceasta Energie Noua,

  chiar acum? Puteti avea incredere ca dj v-ati creat raspunsuri si ca raspunsurile sunt multiple, nu doarunul? Exista un camp de raspusnuri potentiale acolo. Raspusnurile vor veni la voi destul de usor. Ne aflamacum, in acest camp de potentiale, cu toate aceste raspunsuri variate.

  Raspunsurile Energiei Noi

  Puteti-va o intrebare despre potentialele Energiei Noi! Puneti orice intrebare aveti, orice va vine in minte!Intrebati si apoi, lasati acea intrebare sa patrunda in potentiale si apoi ascultati. Ascultati nu cu urechile, inmod necesar, ci cu inima! Ascultati cu intreaga voastra fiinta!

  Puteti-va o intrebare acum, ceva ce v-a trecut prin minte mai inainte, ceva ce v-a necajit! Continuati!Respirati profund! Puteti-va acea intrebare!

  Vedeti, reactia este putin diferita, fata de ati experimentat inainte, in Energia Veche. Intrebarea in sine, inEnergia Veche era limitata si astfel si raspunsul era limitat. Inainte, cand va puneati o intrebare, ingeneral, era insotita de putina neincredere. Intrebarea se baza foarte mult pe ceea ce s-a intamplat inainte,asa ca intrebarea avea un fel de istorie.

  Dar, in timp ce va puneti intrebarea in Energia Noua, poate ca va simtiti putin diferit. Ati simtit odeschidere? O exapnsiune? Daca ati asteptat sa auziti vreun raspuns, nu l-ati primit. Va intrebati daca atiformulat corect intrebarea. Eliberati-va, deoarece esenta a ceea ce intrebati se afla, dj, in intrebare. Nuare importanta cum ati formulat-o. Unii v-ati lasat prinsi, incercand sa fiti foarte specifici privind

 • 8/8/2019 33402489 Tobias Saltul Cuantic

  22/211

  formularea intrebarii. Credeti ca sunteti o persoana stupida, care nu intelege ce intrebare pune? Ati ametitprin aceste lucruri mentale.

  Puneti-va acum o alta intrebare! Respirati profund, Yo-ham! Puneti o intrebare importanta de aceasta data,una foarte importanta!

  Da, poate fi despre voi. Nu va temeti sa puneti intrebari despre voi!

  In Energia Veche poate l-ati intrebat pe Dumnezeu. L-ati intrebat pe St. Germain si cu siguranta, nu ati primit raspunsuri. (unii rad) Poate l-ati intrebat pe Tobias si el v-a dat raspunsuri pline de iubire,superficiale. Poate l-ati intrebat pe Kuthumi, iar eu am ras de voi. (hohote de ras) Dumnezeule, intreaba-tepe tine acum! Intreaba-te! Si nu-l intreba pe vechiul tu, pe care l-ai lasat in statia de tren, noapteatrecuta. Intreaba-Te pe Tine! Puneti o intrebare!

  Oh da, aud cum intrebati, Unde naiba este pasiunea mea? Cand voi intalni pe cineva?(Kuthumi rade)Trebuie sa fiti rabdatori cu asta. (audienta si Kuthumi rad) Acum, simtiti ca acel raspuns este prezent, cavine dintr-un loc diferit, din locul Energiei Noi, dar nu vine neaparat, in cuvinte.Punteti-va a treia intrebare, una diferita, o intrebare importanta despre viata! Respirati profund, Yo-ham!Puneti-va acea intrebare!

  Cativa dintre voi cauta, incercand sa prindeti ceva, anticipand ca ceva se va intampla. Dar, ghiciti ce seintampla? Nimic, cel putin ce se intampla pe calea asteptarilor Energiei Vechi. In acele potentiale se aflaclaritatea in acea supa din care trebuie sa alegeti. Acolo este doar claritate. Voi asteptati reactii.Asteptati sa apara vreo forta, ceva miscare, ceva cuvinte, muzica, dans. Asteptati ceva. Dar, in potentialeleEnergiei Noi este tacere.

  Nu inseamna ca nu sunt raspunsuri acolo. Inseamna ca acolo este claritate si voi nu sunteti obisnuiti sa fieclaritate. Ati fost obisnuti cu neclaritatea. Erati obisnuiti ca lucrurile sa fie dure si dificile. Insa acolo, inaceste potentiale exista claritate.

  Respirati profund si simtiti claritatea!

  In potentialele Energiei Noi exista si usurinta. A trecut mult timp de cand lucrurile erau usoare. Butonul(Linda apasa butonul unei jucarii, care spune, A fost usor! si Kuthumi rade) A trecut mult timp decand (Linda apasa butonul usurintei, din nou, spre distractia lui Kuthumi si a audientei, care rad)Dorinta lui Cauldre este sa iasa de pe scena, acum!(rasete)

  A trecut mult timp de cand lucrurile erau clare si usoare, iar voi va asteptati ca pentru a obtine raspunsuri,trebuie sa fie dificil si sa fie confuz. Dar, acum este vorba despre Energia