2015 aprilie - Contractare

11
Contractare – aprilie 2015 PHARMEC CABINET

description

Contractare

Transcript of 2015 aprilie - Contractare

  • Contractare aprilie 2015

    PHARMEC CABINET

  • Contractare 2015 (I)

    A fost introdusa functionalitateapentru contractare. Pentru atrimite contractarea catre serverulCasei, trebuie completatprogramul de lucru sidocumentele specificecontractarii. Fereastra pentrucompletarea programului de lucrupoate fi accesata prin caleaInstrumente Program delucru

  • Contractare 2015 (II)

    In fereastra Program de lucru exista doua categorii: Unitati siAngajati.

  • Contractare 2015 (IV)

    Pentru a adauga un program de lucru pentru oricare dintre acestecategorii, folositi butonul Adauga. La apasarea lui, se va deschide unmeniu in care puteti selecta, in functie de categorie,Unitatea/Angajatul, locul de munca, orarul, zilele lucratoare, etc.

  • Contractare 2015 (V)

    Documentele pentru contractare se vor completa din caleaInstrumente -> Documente contractare.

  • Contractare 2015 (VI)

    La fel ca si in cazul programului de lucru, in fereastra Documentecontractare exista doua categorii pentru documente: Unitati si Angajati.

  • Contractare 2015 (VII)

    Pentru a adauga un document in oricare dintre aceste categorii,folositi butonul Adauga. La apasarea lui, se va deschide un meniu incare puteti selecta, in functie de categorie, Unitatea/Angajatul, tipul sinumarul documentului si perioada de valabilitate.

  • Contractare 2015 (VIII)

    Dupa completarea datelor necesare, accesati operatia pentrutransmiterea catre server a contractarii din calea Instrumente ->Servicii online -> Trimitere ONLINE fisier contractare.

  • Contractare 2015 (IX)

    In fereastra deschisa urmand calea de mai sus exista optiunea de aexporta local fisierul de contractare (Offline), acesta fiind salvat pecalculator in caz ca se doreste verificarea lui inaintea trimiteriicontractarii. Pentru ca fisierul sa fie trimis online, trebuie sa seselecteze optiunea Online.

    Dupa finalizarea tranzactiei, se va primi un cod de referinta, indicandfinalizarea cu succes a procesului pentru trimiterea contractarii.

  • Campuri date bancare si date reprezentant legal

    Au fost introduse campurile necesare pentru a completa datele bancare si datelereprezentantului legal pentru trimiterea contractarii. Campurile se pot completain acelasi loc unde se completeaza si datele necesare pentru intemeiereafacturilor electronice: Instrumente -> Facturi electronice -> Parteneri. Se vafolosi partenerul de tip furnizor (cabinetul medical) pentru introducerea datelorbancare si ale reprezentantului legal.

  • Contractare

    Au fost efectuate modificarile necesare pentru a fiexportate si celelalte tipuri de personal medical.

    A fost ajustat intervalul folosit pentru filtrareadocumentelor si a programului de lucru pentru apreintampina neafisarea lor.

    Contractare: pentru moment, nu se va mai tine cont deintervalul selectat la exportul fisierului de contractare,ci vor fi exportate toate documentele si programele delucru introduse.