2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără...

8
2007 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul şi importatorul nu-şi asumă răspunderea pentru nici o eroare de tipărire. • Dolby, Dolby Surround, Pro Logic şi simbolul double-D sunt mărci comerciale ale Dolby Laboratories. • dts este o marcă comercială a Digital Theater Systems, Inc. • iPod şi iTunes sunt autorizate numai pentru copiere legală sau autorizată de proprietar. Nu furaţi muzică. • iPod şi iTunes sunt o marcă comercială a Apple Computer, Inc. înregistrată în S.U.A. şi în alte ţări. • Marca comercială şi logoul Bluetooth sunt deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi utilizarea acestor mărci comerciale de către Clarion se face pe bază de licenţă. • DivX, DivX Certified şi logourile asociate sunt mărci comerciale ale DivX, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă. • Toate celelalte mărci comerciale sunt deţinute de proprietarii respectivi. • Toate unităţile din acest catalog sunt destinate în primul rând instalării în maşinile pentru pasageri. Utilizarea în camioane, tractoare, vehicule de teren, maşini de construcţii, bărci (cu excepţia produselor maritime) şi alte vehicule cu uz special sau pe motociclete nu este recomandată. • Nu există garanţia că toate unităţile din acest catalog pot reda CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW şi DVD. • Afişajele LCD folosesc componente de înaltă tehnologie de ultimă oră şi se mândresc cu o rată a pixelilor de 99,99%. Reţineţi totuşi faptul că până la 0,01% din pixeli pot prezenta defecţiuni. Distribuitorul Clarion vă poate oferi mai multe detalii. Tipărit în UE pe hârtie fără conţinut de cloruri. CLARION Europa GmbH Hessenring 19-21 64546 Mörfelden-Walldorf GERMANIA Tel.: +49 6105/977-0 Fax: +49 6105/977-200 www.clarion.com ROMÂNIA AQUILA ELECTRONICS Splaiul Independentei 319B Tel: +4031.228.40.11; +4031.228.40.10 Fax: +4021.316.52.05 e-mail: [email protected]

Transcript of 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără...

Page 1: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

2007 – 2008

• Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare.

• Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul şi importatorul nu-şi asumă răspunderea pentru nici o eroare de tipărire.

• Dolby, Dolby Surround, Pro Logic şi simbolul double-D sunt mărci comerciale ale Dolby Laboratories.

• dts este o marcă comercială a Digital Theater Systems, Inc.

• iPod şi iTunes sunt autorizate numai pentru copiere legală sau autorizată de proprietar. Nu furaţi muzică.

• iPod şi iTunes sunt o marcă comercială a Apple Computer, Inc. înregistrată în S.U.A. şi în alte ţări.

• Marca comercială şi logoul Bluetooth sunt deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi utilizarea acestor mărci comerciale de către Clarion se face pe bază de licenţă.

• DivX, DivX Certified şi logourile asociate sunt mărci comerciale ale DivX, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă.

• Toate celelalte mărci comerciale sunt deţinute de proprietarii respectivi.

• Toate unităţile din acest catalog sunt destinate în primul rând instalării în maşinile pentru pasageri. Utilizarea în camioane, tractoare, vehicule de teren, maşini de construcţii, bărci (cu excepţia produselor maritime) şi alte vehicule cu uz special sau pe motociclete nu este recomandată.

• Nu există garanţia că toate unităţile din acest catalog pot reda CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW şi DVD.

• Afişajele LCD folosesc componente de înaltă tehnologie de ultimă oră şi se mândresc cu o rată a pixelilor de 99,99%. Reţineţi totuşi faptul că până la 0,01% din pixeli pot prezenta defecţiuni.

Distribuitorul Clarion vă poate oferi mai multe detalii.

Tipărit în UE pe hârtie fără conţinut de cloruri.

CLARION Europa GmbHHessenring 19-2164546 Mörfelden-WalldorfGERMANIATel.: +49 6105/977-0Fax: +49 6105/977-200

www.clarion.com

ROMÂNIAAQUILA ELECTRONICSSplaiul Independentei 319BTel: +4031.228.40.11; +4031.228.40.10Fax: +4021.316.52.05e-mail: [email protected]

Page 2: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

VRX878RVDUNITATE MULTIMEDIA DVD CU CeNET & COMANDĂ PE PANOU TACTIL DE 7 INCI

MAX973HDNAVIGARE HDD & UNITATE MULTIMEDIA DVD CU COMANDĂ PE PANOU TACTIL

ITALDESIGN-GIUGIARO“Moray”, maşina prototip H.M.I. Clarion creată în Italia de GIUGIARO, una dintre firmele lider în design industrial din lume.

Jay Kay (Jamiroquai)“Jay Kay”, solistul vocal al formaţiei de jazz funk cunoscute în întreaga lume Jamiroquai.

Prezentarea Moray – maşina prototip concepută pentru a reflecta H.M.I.de la Clarion Aceasta este lumea în care trăieşte Jay Kay. Un loc în care mobilitatea, muzica, media şi stilul se întrepătrund neîncetat.Lasă-te purtat de Clarion la un nou nivel de incitare şi satisfacţie – în lumea Clarion Azzurro.

Clarion H.M.I. “Feel So Good.”

Tehnologia multimedia

Tehnologia unităţii principale

MUZICĂ, VIDEO ŞI INFORMAŢII … STILUL DE VIAŢĂ PE CARE ŢI-L DOREŞTI E CHIAR AICI

Convorbiri sigure fără mâini şi satisfacţia folosirii iPod cu Bluetooth Linia ’07 foloseşte receptoare Bluetooth pentru o experienţă de şofat mai sigură şi mai inteligentă. Standardul de comunicaţii wireless din următoarea generaţie oferă comunicaţii la 1 Mbps cu interferenţă redusă. Cu un telefon mobil echipat cu Bluetooth, nu aveţi nevoie de cabluri peste tot în maşină, puteţi auzi vocea de la celălalt capăt al firu-lui prin difuzoarele din maşină şi puteţi vorbi fără mâini pentru a conduce în condiţii de siguranţă sporită. Şi conexiunile wireless la unităţile de redare portabile echipate cu Blue-tooth înseamnă bucuria nelimitată a muzicii în maşină şi în afara ei.

Sistemul multimedia de la Clarion: Funcţii de navigare excelente şi performanţă AV de calitate pentru o experienţă de şofat mai implicatăFuncţiile AV şi de navigare avansate sunt bine integrate în unitate. Acest lucru vă oferă o înaltă performanţă de navigare cu date de hărţi care acoperă 30 de ţări, ghidare voce în 9 limbi şi recunoaşterea vocii în 6 limbi, compatibilitate RDS-TMC, informaţii despre trafic FM multiplex, video DVD de înaltă calitate pe monitor de înaltă rezoluţie şi funcţie 2 zone pentru surse de divertisment diferite la scaunele din faţă şi din spate. Cu toate aceste elemente, maşina dvs. se transformă într-un spaţiu mai incitant şi reconfortant.

O alegere de unitate hard disk încorporat şi conectabil pentru unităţi de navigare & AV

Alegerea dvs de unităţi AV cu capacitate de format larg şi conexiuni USB

Redarea de înaltă calitate audio pe suporturi multiple este răspundul Clarion la nevoile de performanţă ale şoferuluiMenţinând pasul cu noile tehnilogii care integrează totul, Clarion are ca obiectiv cea mai înaltă calitate a sunetului. Această filo-sofie funcţionează puternic în cazul modelu-lui digitalizat de linie ’07. Noi aducem alături în vehicul divertismentul şi o varietate de suporturi muzicale. Vi se oferă video DVD pentru a reda muzică la performanţe live, WMA, MP3 şi AAC (prin conector USB la VRX578RUSB şi VRX378RUSB) audio compresat pe CD-R-uri şi RW-uri pe lângă CD-uri cu muzică şi control iPod.

MAX973HD

MAX678RVD

VRX878RVD

VRX578RUSB VRX378RUSB

NAX973HD

LEGĂTURA DINTRE DVS ŞI MUZICA DVS

Bornă AUX (Intrare) în faţă pentru conectare rapidă cu aparate portabile de redare a muziciiConectaţi şi demaraţi! Conectează orice dispozitiv portabil video sau audio. Intrarea auxiliară a panoului frontal amplasată pe mai multe unităţi sursă oferă conectivitate cu claritate.

Comenzi iPod pe unitatea principalăInterfaţa EA1276 ridică integrarea iPod la un alt nivel. Aceasta cuprinde capacitatea de navigare prin liste de redare, similar cu schimbarea melodiilor pe un CD. EA1276 va încărca bateria din iPod în timp ce ascultaţi, pentru a fi gata de pornire atunci când ajungeţi la destinaţie.

Bornă USB pentru a mări conectivitatea pentru diverse dispozitive perifericeCopiere şi alipire – este tot ce va trebui să faceţi pentru a copia întreaga colecţie de muzictă pe un stick de memorie USB. Apoi conectaţi dispozitivul la unitatea Clarion echipată cu USB şi ascultaţi ore nenumărate muzica dvs preferată. Pentru 2007, radiouri-le echipate cu USB de la Clarion vă permit să accesaţi mai mult de 65.000 de melodii de pe un singur dispozitiv şi să vedeţi informaţii din fişierul ID3 pentru a putea şti ce ascultaţi.

Tratament al sunetului Sound Restorer pentru a compensa conţinutul de sunet pierdut în timpul compresieiCând fişierele audio sunt compresate în for-mat MP3, WMA sau AAC, se fac toate efor-turile pentru a îndepărta numai informaţiile care nu se aud uşor. Aceasta se numeşte codificare perceptivă. Rezultatul este că frecvenţele de peste 10 kHz sunt adesea pierdute sau distorsionate. Tratamentul exclusiv al sunetului “Sound Restorer” de la Clarion recreează acele nuanţe şi armonii subtile la înregistrare. Fişierele de muzică compresate nu vor mai suna ca şi cum ar fi compresate.

SR dezactivat SR activat

02 03

Page 3: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

• MAX973HD este compatibil cu MP3/WMA în formaturi media DVD±R/DVD±RW/ CD-R/RW. Capacitate maximă de redare: 512 piese (255 foldere cu maxim. 512 de piese pe folder)

• Panoul LCD foloseşte componente tehnologice de ultimă oră şi atinge o rată de eficienţă a pixelilor de 99,99%. Reţineţi totuşi faptul că până la 0,01% din pixeli pot prezenta defecţiuni.

• AVERTISMENT: Şoferului îi este interzis prin lege să vizioneze un semnal video pe orice monitor interior în timp ce vehiculul este în mişcare.

• Nu există garanţia că toate unităţile din acest catalog pot reda CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW şi DVD±R/RW.

* Lista de redare cu fişiere de muzică şi filme nu poate fi redată pe unităţilor compatibile iPod Video.

* iTMC, V-Trafic şi TMC-Pro sunt mărci comerciale ale ITIS, Mediamobile şi T-System.

MAX973HDNAVIGARE HDD & UNITATE MULTIMEDIA DVD CU PANOU DE CONTROL TACTIL DE 7 INCI

• Panou de control motorizat înclinat cu monitor color LCD QVGA de 7 inci • Operare pe ecran tactil şi acces rapid la Meniul cu comenzi rapide • Unitate centrală de 400 MHz • Unitate hard disk de 30 GO • Tuner RDS-TMC încorporat pentru informaţii de trafic • Senzor giratoriu 2D încorporat • Intrare AUX cu 1 canal video şi 2 canale audio • 1 linie ieşire video şi 2 preieşiri audio cu 2 canale pentru divertisment 2 zone • Microfon pentru recunoaşterea vocii • Control CeNET pentru: tuner TV şi adaptor de interfaţă Bluetooth BLT573 • DVD±R/DVD±RW/CD-R/CD-RW • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON cu lărgime de bandă variabilă • Convertor C/A 24 de biţi • Slot de card SD pentru redare MP3/WMA şi instalare de date folosind “Managerul NAVI Clarion” cu aplicaţie pe PC • “Music Catcher” încorporat cu serviciu de recunoaştere a muzicii Gracenote® (Viteză de extracţie audio: maxim de 8 ori, Capacitate de stocare: maxim 4.000 de cântece) • Adaptor pentru interfaţă Bluetooth CeNET BLT573 pentru interfaţă mâini libere; profil acceptat: HFP (Profil mâini libere) şi HSP (Profil set câşti) • Egalizor parametric cu 3 benzi • Îmbunătăţire dinamică a başilor MAGNA BASS EX • Amplificare MOS-FET cu 4 canale × 53 waţi • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM • Control şi conectare directă iPod • Intrare cameră CCD • Acoperire hartă: [Europa Occidentală] Andorra,

Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Portugalia, San Marino, Spania, Suedia, UK, Vatican; [Europa de Est] Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Ungaria • Recunoaştere voce şi text vorbit: engleză britanică, franceză, germană, italiană, olandeză, spaniolă • Ghidare voce şi text pe ecran: daneză, engleză, franceză, germană, italiană, olandeză, portugheză, spaniolă, suedeză • Afişaj în mod 3D cu unghi reglabil • Scară hărţi: 25 m/50 m/100 m/200 m/500 m/1 km/2 km/4 km/16 km/64 km/256 km • Modificare culoare hartă zi/noapte: automată şi manuală • Grafică indicatoare de înaltă rezoluţie pentru autostradă la intersecţii cu mod de separare ecran • Funcţie de căutare după adresă, inclusiv căutare după codul poştal, căutare după numărul casei, căutare după numele POI, căutare după categorie şi căutare după împrejurimi • Meniu 3D: Lista de elemente frecvente şi favorite ale utilizatorului • Calculare multiplă a rutei: cea mai scurtă, cea mai rapidă, minimizare autostrăzi şi setare mai în detaliu (drum cu taxă, restricţie de timp, zonă de evitat, feribot) • Informaţii despre rută: următoarea manevră, informaţii despre trafic, informaţii de ghidare, repetare ghidare şi afişare destinaţie • Auto-rerutare • Calcularea rutei folosind informaţiile despre trafic • Informaţii de trafic pop-up • Ghidare rută: Timp

Aplicaţie PC “Clarion NAVI Manager”Music catcher pentru MAX973HD poate actualiza informaţiile despre titlul CD-ului pentru fiecare cântec automat după redarea cântecului pe HDD. În cazul în care baza de date nu are disponibile informaţii despre titlul dvs, software-ul NAVI manager sincronizează datele de pe site-ul web Gracenote de pe internet şi actualizează informaţiile despre titlu de pe HDD, iar în plus software-ul vă permite să vedeţi şi imaginea preferată sau coperta albumului pe unitate.

Music Catcher: Înregistrare la viteză ridicată şi capacitate de stocare enormă Music Catcher este o funcţie care le permite ascul-tătorilor să stocheze melodiile şi albumele prefera-te pe hard disk-ul încorporat. Vă puteţi bucura de redarea de lungă durată a muzicii de pe hard disk alcătuind propria “colecţie preferată” de muzică. Viteză de extracţie audio: Înregistrare maxim de 8 oriCapacitate de stocare: Maxim 4.000 melodii Format de extracţie audio: Înregistrare maxim de 8 ori

Conversaţia telefonică fără mâini cu receptor Bluetooth promovează conducerea maşinii în condiţii de siguranţăAdaptorul de interfaţă Bluetooth opţional conectează unitatea principală la tele-foanele mobile echipate cu Bluetooth fără cabluri fizice pentru a vă permite să vorbiţi la telefon fără mâini. Când se primeşte apelul, reproducerea muzicală este întreruptă şi vocea apelantului se aude din difuzoarele sistemului audio al maşinii. Nu trebuie să ţineţi telefonul în mână – doar să vorbiţi în microfon.

BLT573ADAPTOR INTERFAŢĂ Bluetooth CeNET

• Compatibil cu MAX973HD • Profil cu căşti şi fără mâini • Controlează cartea de telefoane celulare direct de pe ecranul tactil: 500 persoane, 5 numere pentru o persoană* • Afişează numele / număr apelant / apeluri efectuate / apeluri pierdute* • Funcţie de primire automată* • Funcţie de reapelare* • Comandă recunoaştere voce* • Informaţii pe ecran privind nivelul bateriei telefonului puterea semnalului recepţionat* * Depinde de telefon

estimat de sosire, Numele drumului pentru următoarea manevră şi Intrare pe autostradă • Mod de afişare Listă de întoarcere • Stocare locaţie şi editare locaţie: maxim 200 de puncte • Funcţie profil utilizator: elementele ajustate pot fi stocate pentru 4 utilizatori diferiţi • Afişaj RDS-TMC: TMC plată, pictograme pe hartă, Informaţii în format text, Evenimente de trafic cu afişare instantanee, Rerutare recomandată cu afişare instantanee, Filtrare evenimente TMC şi setare Întoarcere

Pentru informaţii mai detaliate privind posibilităţile de instalare, consultaţi CIP (Clarion Installer Program) la pagina 11.

Afişajul meniului este realizat pe baza unui concept de design derivat din filosofia H.M.I. a Clarion. Afişajul 3D al meniurilor este dispus într-un cerc pentru a permite selectarea rapidă şi intuitivă a funcţiei dorite.

Afişaj meniu 3D cu un nou concept

Se pot căuta diferite moduri de a se ajunge la destinaţia dorită, care pot fi afişate pe ecran în foarte scurt timp. Căutările sunt posibile după adresa cunoscută, fie prin apropierea cu afişare de la o ţară la alta, fie prin introducerea destinaţiei cu cifre şi litere pe ecranul de introducere a adresei.

Un ecranul cu zoom încrucişat automat vă ghidează prin sensuri unice, sensuri giratorii şi intersecţii în care este uşor să vă pierdeţi drumul. Ilustraţiile de intersecţii folosesc un afişaj 3D cu direcţii şi nume clare spre care să vă îndreptaţi. Mai mult, “listele de întoarcere” şi “modul întoarcere după întoarcere” vă ghidează fără efort până la destinaţie.

* Graficele pentru indicatoarele de pe autostrăzi sunt disponibile pentru următoarele ţări: Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia şi UK.

Comenzile inteligente de pe panoul tactil fac orice operaţie posibilă prin simpla atingere a ecranului monitorului. Machetele sunt concepute pentru a permite afişarea instananee a informaţiilor dorite, iar informaţiile detaliate pot fi solicitate rapid cu o atingere a degetelor.

Modelele de pictogra-me şi fundaluri pot fi personalizate pentru a corespunde gustului dvs. şi imaginii maşinii.

Navigare HDD Clarion: disponibilă în 3 modele; unitate AV & Navigare integrată sau unitate hideawayPosibilitate de alegere dintre 3 modele excelente: unitatea drapel MAX973HD, o unitate integrată AV & Navigare cu HDD de 30 GO şi calcule de navigare de

Pot fi selectate ecrane de afişaj 2D şi 3D pentru recunoaştere sau ecran divizat 2D + 2D sau 2D + 3D. Ghidarea inteligentă se realizează arătând poziţia maşinii dvs. pe un subafişaj cu ilustrarea intersecţiilor şi a panourilor de semnalizare.

Un tuner RDS-TMC este încorporat. Acesta vă oferă informaţii de trafic rapide furnizate de diverse autorităţi şi furnizate prin canalul de maesaje de trafic.

Andorra / Austria / Belgia / Croaţia / Danemarca / Elveţia / Estonia / Finlanda / Franţa / Germania / Irlanda / Italia / Letonia / Liechtenstein / Lituania / Luxemburg / Monaco / Norvegia / Olanda / Polonia / Portugalia / Republica Cehă / San Marino / Slovacia / Slovenia / Spania / Suedia / UK / Ungaria / Vatican

Funcţii de înalt nivel şi ghid cu utilizare ridicată pentru a duce şoferul la destinaţie în siguranţă

mare viteză sau Afişaj pe VRX878RVD sau MAX678RVD cu conectare la unităţi de navigare hideaway discrete.

Căutare pe ecran

Ecran de ghidare

Control inteligent, simplu şi direct pe afişajul cu panou tactil

Modificarea afişajului de hărţi şi ecranele divizate

Tuner RDS-TMC încorporatDate hartă incluse <30 de ţări>

Design cu înveliş modificabil

  MULTIMEDIA

Acum iPod Video Ready

Acest înveliş este o creaţie originală pentru Clarion, realizat de Giugiaro Design (Italia).Pentru a actualiza modelul de navigare HDD, puteţi descărca diferite fişiere de înveliş de la www.clarion.com.

MAX973HD MAX678RVD &NAX973HD

VRX878RVD &NAX973HD

Meniu Music Catcher

3D meniu – Album recent

Aplicaţia pentru PC “Clarion NAVI Manager” cu bază de date Gracenote®

“Clarion NAVI Manager” cu bază de date Gracenote®

http://www.clarion.com

04 05

Page 4: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

• MAX678RVD este compatibil cu MP3/WMA în formaturi media DVD±R/DVD±RW/CD-R/RW. Capacitate maximă de redare: 512 melodii (255 foldere cu max. 512 de melodii pe folder)• Panoul LCD foloseşte componente tehnologice de ultimă oră şi atinge o rată de eficienţă a pixelilor de 99.99%. Reţineţi totuşi faptul că până la 0,01% din pixeli pot prezenta defecţiuni.• AVERTISMENT: Şoferului îi este interzis prin lege să vizioneze un semnal video pe orice monitor interior în timp ce vehiculul este în mişcare.• Nu există garanţia că toate unităţile din acest catalog pot reda CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW şi DVD±R/RW.* Lista de redare cu fişiere de muzică şi filme nu poate fi redată pe unităţilor compatibile iPod Video.

Pentru informaţii mai detaliate privind posibilităţile de instalare, consultaţi CIP (Clarion Installer Program) la pagina 11.

MAX678RVDUNITATE MULTIMEDIA DVD 2-DIN CU CeNET & CONTROL PE PANOU TACTIL DE 7 INCI

• DVD±R/DVD±RW/CD-R/CD-RW • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON DSP cu lungi-me de undă variabilă şi Radio Text • Conectare şi comandă directă iPod • Divertisment 2 zone: control sursă separat faţă şi spate • Convertor C/A 24 de biţi • Egalizator parametric cu 3 benzi • Amplificator MOS-FET cu 4 canale × 50 waţi încorporat • Moni-tor color LCD QVGA de 7 inci complet motorizat • Comandă pe panou tactil cu finisaj rezistent la mur-dărire • Strălucire reglabilă a afişajului • Telefon mute • 1 intrare AUX AV (2 canale audio + video) • 1 linie ieşire video şi 2 preieşiri audio cu 2 canale pentru divertisment 2 zone • Preieşire audio cu 6 canale

• Intare de cameră CCD • Control CeNET pentru: navigare cutie neagră HDD, tuner TV şi magazie de CD-uri cu 6 discuri • Emiţător-receptor AUX Bluetooth audio/telefon mobil BLT373 • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM

Adaptat pentru Bluetooth cu BLT373Conversaţiile fără mâini pe telefoane mobile echipate cu Bluetooth promovează conducerea maşinii în condiţii de siguranţă. Conversaţiile sunt posibile prin conexiune wireless de la telefoane la sistemele audio ale vehiculu-lui. Cu profilul de distribuţie audio A2DP, vă puteţi bucura de reproducerea muzicii pe noile telefoane mobile sau dispozitive de redare mobile şi le puteţi controla prin AVRCP (Profil de control audio video la distanţă).

Prin conectarea unui iPod Video, puteţi accesa biblio-teca sa video şi vă puteţi bucura de redarea muzicii ca şi a clipurilor video pe un ecran larg de monitor. iPod-ul conectat este recunoscut automat şi poate fi controlat de pe afişajul unităţii principale, în timp ce imaginile de fundal de pe afişajul principal pot fi modificate cu cele de pe iPod.• Este necesar un cablu de conectare CCA673 pentru iPod Video.

Adaptat pentru iPod Audio/Video Controlul navigaţiei cu NAX973HDO imensă bază de date cu informaţii actualizate aco-perind 30 de ţări europene integrată cu o unitate hard disk de mare viteză. Meniurile 3D uşor de citit combină afişaje accesibile cu pictograme şi funcţionare uşoară pentru uşurinţă în utilizare. Este o navigare inteligentă care promovează confortul şi îmbunătăţeşte siguranţa în timpul condusului.

Divertisment 2 zoneSatisfacţia de a beneficia de două surse diferite pentru pasagerii din faţă şi din spate, fără a interfera între ele, este posibilă cu sistemul de divertisment 2 zone de la

Clarion. Vă este oferită o nouă experienţă a şofatului în care şoferul şi pasagerul din faţă pot asculta muzică şi pot privi informaţiile de navigare pe o unitate montate pe placa de bord, în timp ce pasagerii din spate se pot bucura de un DVD pe ecranele montate în spate.

DCA 24 de biţiZgomotul generat de DCA-urile convenţionale este dis-tribuit aleator pe un spectru larg, inclusiv spectrul audibil. Pentru a evita acest lucru, Clarion adoptă un DAC de 24 de biţi de înaltă performanţă care se găseşte în mod nor-mal numai în sistemele audio personale scumpe. Acesta nu numai că elimină zgomotul nedorit reducându-l la un nivel de frecvenţă neaudibil, dar extinde şi raportul S/N pentru un sunet mai realist şi mai clar.

• VRX878RVD este compatibil cu MP3/WMA pe formaturi media DVD±R/DVD±RW/CD-R/RW. Capacitate maximă de redare: 512 piese (255 foldere cu maxim. 512 de piese pe folder)• Panoul LCD foloseşte componente tehnologice de ultimă oră şi atinge o rată de eficienţă a pixelilor de 99,99%. Reţineţi totuşi faptul că până la 0,01% din pixeli pot prezenta defecţiuni.• AVERTISMENT: Şoferului îi este interzis prin lege să vizioneze un semnal video pe orice monitor interior în timp ce vehiculul este în mişcare.• Nu există garanţia că toate unităţile din acest catalog pot reda CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW şi DVD±R/DVD±RW.* Lista de redare cu fişiere de muzică şi filme nu poate fi redată pe unităţilor compatibile iPod Video.

* iTMC, V-Trafic şi TMC-Pro sunt mărci comerciale ale ITIS, Mediamobile şi T-System.

NAX973HDSISTEM DE NAVIGAŢIE HDD

Pentru informaţii mai detaliate privind posibilităţile de instalare, consultaţi CIP (Clarion Installer Program) la pagina 11.

VRX878RVDSTAŢIE MULTIMEDIA DVD CU CeNET & CONTROL PE PANOU TACTIL DE 7 INCI

• DVD±R/DVD±RW/CD-R/CD-RW • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON DSP cu largime de bandă variabilă şi afişaj Radio Text • Conectare şi comandă directă iPod • Divertisment 2 zone: control sursă separat faţă şi spate • Convertor C/A 24 de biţi • Egalizator parametric cu 3 benzi • Amplificator MOS-FET cu 4 canale × 50 waţi încorporat • Monitor color LCD QVGA de 7 inci complet motorizat • Comandă pe panou tactil cu finisaj rezistent la murdărire • Strălucire reglabilă a afişajului • Telefon mute • 1 intrare AUX AV (2 canale audio + video) • 1 linie ieşire video şi 2 preieşiri audio cu 2 canale pentru divertisment 2 zone • Preieşi-re audio cu 6 canale • Control CeNET pentru: navigare cutie neagră HDD, tuner TV şi magazie de CD-uri cu 6 discuri • Receptor AUX Bluetooth® audio/telefon mobil BLT373 ready • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM • Intrare cameră CCD prin linie video cu conexiune la pinion marşarier • Panou de control detaşabil

Unitate hard disk de mare capacitate şi procesare de mare vitezăCipul SH-Navi1 LSI asigură calcularea rapidă a rutei şi grafice de viteză mare pentru redare IC, asigurând în mod colectiv o experienţă de navigare a maşinii confortabilă şi o precizie ridicată. Sistemul acceptă Windows Automotive 5.0 pentru actualizare şi poate manipula date complete de cartografiere datorită capacităţii ridicate a unităţii hard disk.

  MULTIMEDIA

Acum iPod Video Ready

Acum iPod Video Ready

• Navigaţie HDD de tip hide-away • Unitate hard disk de 30 GO • Receptor GPS cu 12 canale • Senzor giratoriu încorporat şi tuner RDS-TMS pentru informaţii despre tra-fic • Intrare impulsuri viteză vehicul • Interfaţă USB pentru salvarea de siguranţă a datelor utilizatorului şi schimbarea imaginilor de fundal • Funcţionare uşoară cu comandă pe panou tactil prin VRX878RVD/MAX678RVD • Acoperire hărţi (30 de ţări): Europa Occidentală – Andorra, Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Portugalia, San Marino, Spania, Suedia, Vatican; Europa de Est –

Croaţia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Ungaria • Recunoaştere voce şi text vorbit: engleză, franceză, germană, italiană, olandeză, spaniolă • Ghidare vocală şi text pe ecran: daneză, engleză, franceză, germană, italiană, olandeză, portugheză, spaniolă, suedeză • Mod vizualizare 2D şi 3D • Scară hărţi: 25 m/50 m/100 m/200 m/500 m/1 km/ 2 km/4 km/16 km/64 km/256 km • Modificare culoare hartă zi/noapte: automată şi manuală • Zoom încrucişat automat (cu separare ecran) • Zoom încrucişat şi mod cu săgeţi • Grafice cu indicatoare de înaltă rezoluţie pentru autostrăzi la intersecţii cu mod separare ecran • Funcţie de căutare adresă, inclusiv căutare după numărul casei, căutare POI, căutare după categorie, căutare după numărul de telefon, căutare după împrejurimi şi căutare după codul poştal • Condiţii de alegere a rutei: Cea mai rapidă, Cea mai scurtă distanţă, Minimizare drumuri cu taxe, Minimizare autostrăzi • Limite de deviere: 2/5/10 km • Bază de date detaliată de POI (punct de interes) • Simularea drumului şi Lista de întoarcere pot fi afişate • 3D Meniu: Lista de elemente Favorite şi Frecvente ale utilizatorului • Calculare multiplă a rutei: Cea mai scurtă, Cea mai rapidă, şi alte setări mai detaliate (Drum cu taxă, Restricţie de timp, Zonă de evitat,

Feribot) • Informaţii despre rută: Următoarea manevră, Informaţii de trafic, Informaţii de ghidare şi Repetare ghidare • Calcul automat de rerutare cu folosirea informaţiilor de trafic • Ghidare rută: Timp estimat de sosire, Numele drumului pentru următoarea manevră şi Intrare pe autostradă • Mod de afişare Listă de întoarcere • Stocare locaţie şi editare locaţie: maxim 200 de puncte • RDS-TMC display: TMC plată, pictograme pe hartă, Informaţii în format text, Evenimente de trafic cu afişare instantanee, Rerutare recomandată cu afişare instantanee, Filtrare evenimente TMC şi setare Întoarcere INCLUS ÎN PACHET• Antenă GPS • Date de cartografiere NAVTEQ pe unitate hard disk (cu 30 de ţări) • Microfon pentru recunoaşterea vocii şi text vorbit • Cablu CeNET şi cablu RGB • Antenă TMCDIMENSIUNI• 205 (L) × 29 (Î) × 160 (G) mm

NAX973HD NAX963HDVRX878RVD ● ●MAX678RVD ● ●VRX578RUSBVRX378RUSBVRX868RVD ● ●MAX668RVD ● ●

http://www.clarion.com

06 07

Page 5: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

Caracteristicile de aliniere iPod se reunesc pentru a se adapta unei game diversifica-te de dispozitive iPod inclusiv nano iPod, mini iPod şi iPod cu video. Împingeţi simplu dispozitivul iPod în alveola pentru iPod şi setaţi cheia electronică pentru iPod care emite un semnal Bluetooth şi sunteţi gata să ascultaţi muzică de pe iPod pe sistemul stereo al maşinii.

Performanţa ridicată într-un corp compact vă oferă navigare în toate tipurile de situaţii

• Informaţii privind limitările de viteză • Compatibil cu camera pentru imagini retrovizoare* • Vizualizare interactivă hartă 2D & 3D • Tehnologie zoom inteligent • Alegerea rutei extrem de rapidă • Cartografiere în timp real 3D • Alegerea drumului peste frontieră, 50 de categorii de POI

Conexiunea wireless Bluetooth acceptă apelarea fără mâini în condiţii de siguranţă. Aceasta face şofatul mai sigur şi transformă interiorul maşinii într-un spaţiu bogat în dotări. Conectaţi-vă telefonul mobil la MAP770/MAP670 pentru a vedea informaţii despre telefon pe ecran în vederea gestionării apelurilor şi a numerelor apelate dintr-o singură mişcare.

• Compatibil cu fişiere MP3/WMA pe carduri SD/MMC • Manipulează carduri SD/MMC de până la 2 GO • Fişierele MP3/WMA de pe un PC pot fi transferate pe memoria flash a unităţii centrale folosind ActiveSync • Setare de egalizor grafic cu 12 setări predefinite • Listă de redare compatibilă (.m3u)

• Compatibil cu fişiere JPEG & BMP pe carduri SD/MMC • Manipulează carduri SD/MMC de până la 2 GO • Imaginile de pe un PC pot fi transferate pe memoria flash a unităţii centrale folosind ActiveSync • Moduri de vizualizare miniatură şi redare suită de diapozitive

Bluetooth®

Software de navigare

Unitate de redare MP3

Unitate de vizualizare a imaginilor

MAP370 SERIESSISTEM DE NAVIGARE PORTABIL

• LCD color de 3,5" cu control pe panou tactil • Con-trol pe panou tactil cu film rezistiv şi protecţie la razele soarelui • Nand Flash ROM de 512 MO • Unitate centrală de 300 MHz • Acceptă opţional unitate de recepţie RDS-TMC (FM9) • Modul SiRF III GPS cu receptor de 20 de canale • Slot SD / MMC • Redare MP3 de pe card SD / MMC • Unitate de vizualizare a imaginilor de pe card SD / MMC • Conector de căşti

extern de 3,5 mm • Difuzor încorporat • Conexiune USB1.1 pentru actualizare şi încărcare • Acumulator cu până la 4,5 ore de funcţionare la putere maximă • Dimensiune compactă: 113 (L) × 79 (Î) × 25 (G) • Greutate redusă: 180 g • Versiune Microsoft Win-dows CE .NET 4.2 Caracteristici software: • Ghidare voce şi text pe ecran în mai multe limbi • Căutare după codul poştal • Informaţii despre limitările de viteză • Compatibil cu camera pentru imagini retrovizoare* • Vederi hartă 2D şi 3D

MAP770/670 SERIESSISTEM DE NAVIGARE PORTABIL

• LCD color lat de 4,3" cu control pe ecran tactil: 65.536 de culori strălucitoare, contrast excelent, ecran antireflexie pentru protecţie la razele soarelui • Nand Flash ROM de 2 GO (MAP770) / 512 MO (MAP670) • Unitate centrală de 400 MHz • Tuner RDS-TMC încorporat pentru informaţii de trafic • Interfaţă Bluetooth 2.0 încorporată pentru operare fără mâini • Microfon inclus • Modul SiRF III GPS cu receptor cu 20 de canale • Slot SD / MMC • Reda-re MP3 / WMA pe card SD / MMC (în mod de naviga-re) • Unitate de vizualizare imagini pe card SD / MMC • Conector de cască externă de 3,5 mm • Difuzor încorporat • Conexiune USB1.1 pentru actualizare şi încărcare • Baterie reîncărcabilă cu până la 4,5 ore de funcţionare la putere completă • Dimensiune compactă: 130 (L) × 90 (Î) × 20 (G) mm • Greutate redusă: 200 g • Versiune Microsoft Windows CE . -Net 5.0Caracteristici software: • Ghidare voce şi text pe ecran în mai multe limbi • Căutare după codul poştal • Informaţii despre limitele de viteză • Compatibil cu camera pentru imagini retrovizoare* • Vedere hartă interactivă 2D şi 3D • Tehnologie de zoom inteligentAcoperire hărţi MAP770 (28 de ţări): Andorra, Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Fin-landa, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Olanda, Portugalia, Polonia, Regatul Unit, Republica Cehă, San Marino, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria, Vatican

• Compatibil cu MAX973HD • Profil căşti şi utilizare fără mâini • Control al cărţi de telefoane mobile direct de pe ecranul tactil: 500 de persoane, 5 numere pentru fiecare persoană pot fi transferate pe BLT573* • Afişează numele / numărul de apeluri recepţionate / efectuate / pierdute*

MAX973HD

• Profil pentru căşti şi mâini libere • Capacitate de Audio-Streaming şi Control la distanţă (A2DP şi AVRCP) • Emiţător audio Bluetooth DGL373 • Microfon încorporat pentru utilizare fără mâini

EmiţătorTransmite semnalul de la aparatul de redare audio digital prin Bluetooth-Audio-Streaming (A2DP) la receptor. Compatibil cu alveola iPod sau intrarea de minipriză pentru toate tipurile de aparate de redare portabile.

DGL373EMIŢĂTOR AUDIO Bluetooth

Fuziunea dintre forma inovatoare şi tehnologia care anunţă intrarea într-o nouă eră

• Slot SD pentru redare muzică • Compatibil MP3 cu afişaj ID3-TAG • Tehnologie wireless Blue-tooth încorporată pentru: Profil căşti şi utilizare fără mâini / Audio-Streaming şi control la distanţă • 18 setări radio FM predefinite • Tuner RDS-EON • Amplificator 4 canale × 50 waţi • Panou de control rabatabil • Design inluminat cu 728 de culori variabile • Intrare auxiliară • Preieşire audio cu 2 canale • Microfon extern inclus

FB278RBTRECEPTOR SD/MP3 Bluetooth

BLT573ADAPTOR INTERFAŢĂ CeNET Blutooth

BLT373Bluetooth AUDIO/TELEFON MOBIL EMIŢĂTOR-RECEPTOR PENTRU INTRARE AUX

• CD-R/RW • Text CD • CeNET • Unghi de montare de la –15˚ la 105˚ • Dimensiuni: 225 (L) × 167 (G) × 63 (Î) mm

DCZ628MAGAZIE CeNET CD cu 6 DISCUrI

RCB187Telecomandă AV în infraroşu pentru MAX973HD

RCB176Telecomandă în infraroşu

RCB147Telecomandă tip joystick în infraroşu

CAA397Magazie pentru 6 discuri pentru DCZ628, DC628 şi VCZ628

ZCA407 Antenă TV cu 4 pini activi, cu protecţie la vânt

ZCP104Antenă TV tip film cu 4 pini activi, cu protecţie la vânt

ZCP100Antenă TV cu 4 pini activi, cu protecţie la vânt

CAA380Generator de impuls viteză (pentru vehicule fără semnal impuls-viteză)

CCA389Cablu adaptor AV, 2,5 m 8 pini ↔ rCA (1 video / 2 audio) Pentru intrare AV VrX848rVD / VrX743r A/V

CCA520Cablu de extensie CeNET, 2,5 m

CCA521Cablu de extensie CeNET, 0,6 m

CCA519Cablu Y multilegătură pentru magazii CeNETEA1251

Cablu de conectare iPod pentru WXZ468rMP, compatibil cu modelele CeNET din 2006 sau ulterioare

Telecomenzi Cabluri

FM863 Modulator FM cu 8 canale

FM modulator

ANTENĂ TVMagazie CD-uri

Magazie CD Accesorii de navigareACCESOrII

iPod® & Bluetooth®

MAX678RVD

VRX878RVD

VRX578RUSB

VRX378RUSB

DXZ778RUSB

DXZ578RUSB

  MULTIMEDIA / Bluetooth® & iPod®

Streaming audio Bluetooth încorporat (A2DP & AVrCP) Dispozitiv fără mâini Bluetooth încorporat (HFP & HSP) redare MP3 prin slotul pentru carduri SD

AlveolăAlveolă de andocare pentru emiţător audio Bluetooth DGL373. Disponibil pentru iPod nano “BC001N”, mini “BC002M” & Video “BC003V”.

BC001N/BC002M/BC003VALVEOLĂ PENTRU iPod nano/mini/Video

CCA670Cablu de conectare iPod Video (numai audio) pentru MAX678rVD & VrX878rVD

Conexiune directă iPod

EA1276Unitate de conectare iPod pentru modele CeNET '07 DXZ778rUSB, DXZ578rUSB, DXZ378rMP, DXZ379rMP, CMD5

Unitate de conectare iPod

CCA691Cablu de conectare iPod audio/video pentru VrX578rUSB & VrX378rUSB

Sursă din următoarea generaţie

CCA692Cablu de conectare iPod audio/video pentru MAX973HD CCA673Cablu de conectare iPod video pentru MAX678rVD & VrX878rVD

• Funcţie de recepţie automată* • Funcţie de reapelare* • Comandă Recunoaştere voce* • Informaţii pe ecran despre nivelul bateriei, puterea semnalului telefonic recepţionat* * În funcţie de telefoane

Tehnologie zoom inteligentTehnologia de zoom inteligent bazată pe un motor pentru 3D cu orientare mobilă pentru jocuri pe calculator. Zoom inteligent în timpul navigării: Când vă apropiaţi de o întoarcere, acesta va apropia şi va ridica unghiul de vedere pentru a permite să recunoaşteţi uşor manevra de la următoarea intersecţie. Dacă următoarea întoarcere este la o anumită distanţă, acesta va depărta şi va coborî unghiul de vedere la nivelul solului pentru a vă permite să vedeţi drumul din faţa dvs sau chiar va comuta în mod de vizualizare 2D pentru a vă permite să urmăriţi poziţia dvs pe hartă. Zoom inteligent la drum lung: Dacă nu este nici un drum activ şi conduceţi pur şi simplu, Zoom-ul inteligent va apropia dacă mergeţi încet şi va depărta dacă mergeţi cu viteză mare.

Bucuraţi-vă de muzică şi imagini datorită slotu-lui pentru carduri de memorie SD şi portului USBUn slot pentru carduri de memorie SD este încorporat pentru o redare uşoară a datelor muzicale. Folosiţi mini portul USB pentru încărcarea bateriei.

Aliniere- & Acoperire hărţiMAP670 Series MAP670NOr MAP670UKI MAP670DEU MAP670FrA MAP670ITA MAP670IBE MAP670EEU

MAP370 Series MAP370NOr MAP370UKI MAP370DEU MAP370FrA MAP370IBE MAP370EEU

Acoperire hărţiNorvegia, Suedia,

Finlanda, Danemar-ca, + drumuri impor-

tante în Europa

Regatul Unit, Irlanda, + drumuri

importante în Europa

Germania, Austria, Olanda, + drumuri

importante în Europa

Franţa, Belgi, Luxemburg, Olan-

da, + drumuri impor-tante în Europa

Italia, Elveţia, Austria, + drumuri

importante în Europa

Spania, Portugalia, Gibraltar, Andorra,

+ drumuri importan-te în Europa

Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Turcia, Grecia, + drumuri

importante în Europa

• Navigare cu ghidare voce & şi texte pe ecran în 23 de limbi: belgiană, catalană, cehă, croată, daneză, ebraică, engleză, finlandeză, franceză, germană, greacă, italiană, maghiară, norvegiană, olandeză, poloneză, portugheză, română, rusă, slovacă, spaniolă, suedeză, turcă.

* Vă rugăm să reţineţi că utilizarea sistemului de avertizare antiradar poate fi ilegală sau interzisă în funcţie de ţară. Unitatea dvs de navigare mobilă poate fi considerată sistem de avertizare antiradar în cazul în care conţine date de cartografiere despre radare.

* Sistemul şi meniurile de setare sunt disponibile numai în 18 limbi.

http://www.clarion.com

08 09

Page 6: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

www.clarion.com/cip

VMA573MONITOR INDEPENDENT/PENTRU TETIERĂ DE 5,6"/16:9

• DivX, DivX Certified şi logourile asociate sunt mărci comerciale ale DivX, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă.• Panoul LCD foloseşte componente tehnologice de ultimă oră şi atinge o rată de eficienţă a pixelilor de 99,99%. Reţineţi totuşi faptul că până la 0,01% din pixeli pot prezenta defecţiuni.• Nu există garanţia că toate unităţile din acest catalog pot reda CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW şi DVD±R/RW.

VRX578RUSBSTAŢIE MULTIMEDIA DVD CU CONTROL PE ECRAN TACTIL DE 7 INCI

• DVD±R/DVD±RW • CD-R/RW • MP3, WMA şi iTunes® AAC (numai USB) compatibil cu afişaj ID3-TAG • Produs certificat ofici-al DivX® • Redă toate versiunile de video DivX® (inclusiv DivX® 6) cu redare standard pentru fişierele media DivX® • Conector USB spate • 18 setări radio predefinite FM şi 12 MW/LW • Conectare şi comandă directă iPod • Memorie rezistentă la şocuri • Convertor C/A 24 de biţi • Control volum difuzor de frecvenţe joase • Divertis-ment pe 2 zone: control sursă separat faţă şi spate • Personalizare a sunetului Z-Enhancer Plus • Egalizor parametric cu 2 benzi • Îmbunătăţire dinamică a başilor MAGNA BASS EX • Filtru încorporat high-pass & low-pass • Anulator amplificator încorporat • Amplificator MOS-FET cu 4 canale × 50 waţi • Monitor color LCD TFT de 7 inci complet motorizat • Control pe panou tactil • Strălucire reglabilă a afişajului • Telefon mute • 1 Intrare AV AUX (audio + video cu 2 canale) • Preieşire audio cu 6 canale • Emiţă-tor-receptor AUX Bluetooth audio/telefon mobil BLT373 • Interfaţă OEM volan la distanţă • Intrare cameră CCD prin linie video cu conexiune la pinion marşarier • Panou de control detaşabil Pentru informaţii mai detaliate privind posibilităţile de instalare, consultaţi CIP (Clarion Installer Program) la pagina 11.

VRX378RUSBSTAŢIE MULTIMEDIA DVD CU MONITOR DE 3,5 INCI

• DVD±R/DVD±RW • CD-R/RW • MP3, WMA şi iTunes® AAC (numai USB) com-patibil cu afişaj ID3-TAG • Produs certificat oficial DivX® • Redă toate versiunile video DivX® (inclusiv DivX® 6) cu redare standard a fişierelor media DivX® • Conector USB spate • 18 setări radio predefinite FM şi 12 MW/LW • Conectare şi control direct iPod • Memorie rezistentă la şocuri • Convertor C/A 24 de biţi • Control de volum difuzor de frecvenţe joase • Divertisment 2 zone: control sursă separat faţă şi spate • Personalizare a sunetului Z-Enhancer Plus • Egalizor parametric cu 2 benzi • Îmbunătăţire dinamică a başilor MAGNA BASS EX • Filtru încorporat high-pass & low-pass • Anulator amplificator încorporat • Amplificator MOS-FET cu 4 canale × 50 waţi • Monitor color LCD TFT de 3,5 inci complet motorizat • Strălucire reglabilă a afişajului • Telefon mute • 1 Intrare AV AUX (audio + video cu 2 canale) • Preieşire audio cu 6 canale • Emiţător-receptor AUX Bluetooth audio/telefon mobil BLT373 • Interfaţă OEM volan la distanţă • Intrare cameră CCD prin linie video cu conexiune la pinion marşarier • Panou de control detaşabil

DivX®

Ambele staţii multimedia Clarion redau fişiere DivX. DivX a devenit cel mai popular format de compresie din lume, care vă permite să aduceţi fişierele video cu dvs oricând şi oriunde doriţi.

• Panoul LCD foloseşte componente tehnologice de ultimă oră şi atinge o rată de eficienţă a pixelilor de 99,99%. Reţineţi totuşi faptul că până la 0,01% din pixeli pot prezenta defecţiuni.

• AVERTISMENT: Şoferului îi este interzis prin lege să vizioneze un semnal video pe orice monitor interior în timp ce vehiculul este în mişcare.

• Nu există garanţia că toate unităţile din acest catalog pot reda CCCD (Copy Control CD), Hybrid SACD (Super Audio CD), CD-R/RW şi DVD±R/RW.

• DivX, DivX Certified şi logourile asociate sunt mărci comerciale ale DivX, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă.

* Lista de redare cu fişiere de muzică şi filme nu poate fi redată pe unităţile iPod Video.

VA463AMPLIFICATOr DISTrIBUŢIE VIDEO• 1 intrare RCA video • 7 ieşiri video RCA tampon • Semnal video stabil pentru până la 7 monitoare LCD • 1 ieşire DC pentru conectarea unui VA463 suplimentar • Dimensiuni: 128,5 (L) × 87 (G) × 26,5 (Î) mm

WH143H: O singură cască pentru utilizare împreună cu monitoarele OHM1073 / OHM773 ca şi pentru VMA773 / VMA573. Recomandabilă atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Întrerupere automată atunci când nu se primeşte semnal timp de 30 sec.WH253H: O singură cască infraroşu wireless cu canal dublu. A se folosi împreună cu sistemele de divertisment din spate pe baza a două VMA573/VMA773. Recomandabil atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Funcţie de oprire automată.

WH143HO SINGUrĂ CASCĂ WIrELESS INFrArOŞU

WH253HO SINGUrĂ CASCĂ WIrELESS CU DOUĂ CANALE INFrArOŞU

TUNEr TV CeNET

TTX752 /TTX7503z

• TTX752 pentru PAL, TTX7503z pentru PAL/SECAM • Comandă CeNET • Sistem tuner de recepţie cu diversitate • Intrare A/V cu cablu CCA389 opţional • 1 intrare cameră • 2 ieşiri video • Dimensiuni: 178 (L) × 100 (G) × 25 (Î) mm (TTX752)

VS778HMMODUL EXTENSIE DVD PENTRU OHM773

• Compatibil DVD±R/RW, CD-R/RW • Com-patibil DivX (5.x)/MPEG4/AVI • Compatibil MP3/WMA (CD/DVD) • Produs certificat oficial DivX® • Redă toate versiunile video DivX® (inclusiv DivX® 6) cu redare standard a fişierelor media DivX® • Dimensiuni: 260,8 (L) × 255,9 (Î) × 31,8 (G) mm

OHM773MONITOR 7" CU FIXARE PE PLAFON

• Modul de extensie DVD opţional VS778HM • Emiţător ieşire audio IR pentru WH143H • Senzor telecomandă IR faţă/spate • 2 intrări A/V (cablu spiralat & panoul spate cu intrare directă) • 1 ieşire A/V • 2 lumini plafon cu control auto/pornit/oprit • Ieşire căşti minipriză • Telecomandă inclusă • Afişaj pe ecran • Control imagine pentru contrast, strălucire şi culoare • Dimensiuni: 247,7 (L) × 211,6 (Î) × 33,9 (G) mm

• 2 intrări A/V (ieşire pentru cablul spiralat şi minipriză de panoul frontal) • Emiţător ieşire IR audio dublă pentru WH253H • Suport de montare pe tetieră inclus • Ieşire pentru căşti minipriză • Carcasă ultracompactă pentru instalare uşoară pe tetieră (160,8 (L) × 111,8 (Î) × 27 (D) mm) • Dimensiuni: 150 (L) × 101 (Î) × 27 (G) mm

• 2 intrări A/V (ieşire pentru cablul spiralat şi minipriză de panoul frontal) • Emiţător ieşire IR audio dublă pentru WH253H • Suport de montare pe tetieră inclus • Ieşire pentru căşti minipriză • Carcasă ultracompactă pentru instalare uşoară pe tetieră (192,7 (L) × 133,5 (Î) × 32,5 (D) mm) • Dimensiuni: 177,8 (L) × 118,5 (Î) × 27,5 (G) mm

VMA773MONITOR INDE-PENDENT/PENTRU TETIERĂ DE 7"/16:9

VS1078HMMODUL EXTENSIE DVD PENTRU OHM1073

• Compatibil DVD±R/RW, CD-R/RW • Compatibil DivX (5.x)/MPEG4/AVI • Compatibil MP3/WMA (CD/DVD) • Pro-dus certificat oficial DivX® • Redă toate versiunile video DivX® (inclusiv DivX® 6) cu redare standard a fişierelor media DivX® • Dimensiuni: 350,7 (L) × 280,8 (Î) × 42,4 (G) mm

Bornă USB spate Conectaţi o cheie USB în VRX578RUSB sau VRX378RUSB pentru a accesa până la 15.000 de melodii în fişiere MP3, WMA sau AAC din iTunes. Vă puteţi bucura şi de datele din file ID3 tag, oferind informaţii despre albumul, artistul sau piesa preferată. Numărul maxim de foldere acceptat este de 255 cu până la 15.000 de melodii pe folder.

  MULTIMEDIA / CIP

OHM1073MONITOR 10,2" CU FIXARE PE PLAFON

• Modul de extensie DVD opţional VS1078HM • Emiţător ieşire audio IR pentru WH143H • Senzor telecomandă IR faţă/spate • 2 intrări A/V (cablu spiralat & panoul spate cu intrare directă) • 1 ieşire A/V • 2 lumini pla-fon cu control auto/pornit/oprit • Ieşire căşti minipriză • Telecomandă inclusă • Afişaj pe ecran • Control imagine pentru contrast, strălucire şi culoare • Dimensiuni: 331,4 (L) × 261,6 (Î) × 36,6 (G) mm

www.clarion.com/cip

Pentru a vedea modelele de maşini pe care se poate instala o unitate principală Clarion 2-DIN, consultaţi site-ul nostru Web la adresa www.clarion.com/cip

Convertor bus CAN

Suport de instalare 2 DIN

Control la distanţă prin volan OEM

Pentru a vedea ce modele de maşini pot comanda o unitate principală Clarion de la volan, consultaţi site-ul nostru Web la adresa www.clarion.com/cip

Pentru a vedea maşinile acceptate pentru convertirea datelor CAN digitale în semnale analogice, consultaţi site-ul nostru Web la adresa www.clarion.com/cip

Pentru informaţii mai detaliate privind posibilităţile de instalare, consultaţi CIP (Clarion Installer Program) la pagina 11.

Acum iPod Video ready

Acum iPod Video ready

Noul CIP (Clarion Installation Programme) oferă cele mai performante accesorii de fixare pentru a conecta dispozitivul Clarion simplu şi sigur pe mai mult de 20 de modele de maşini diferite.

Vizitaţi visit www.clarion.com/cip pentru a vedea gama de accesorii de instalare profesionis-te Clarion online.

http://www.clarion.com

10 11

Page 7: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

FRONTAUX Input

FRONTAUX Input

DB568RUSBRECEPTOR CD/USB/MP3/WMA

• Slot USB în faţă • Personalizare a sunetului Z-Enhancer • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON • Amplificator MOS-FET cu 4 canale × 50 waţi • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • CD-R/RW • Afişaj alb negativ cu contrast mare (13 × 8 cifre) cu economizoare de ecran • Pre-

DXZ578RUSBRECEPTOR CD/USB/MP3/WMA/AAC CU CONTROL CeNET

• CD-R/RW • MP3, WMA şi iTunes® AAC compati-bil cu afişaj ID3-TAG • Conector USB • Capacitate maximă de redare: 65.025 (255 de melodii în 255 de foldere) • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON cu lărgime de bandă variabilă şi afişaj Radio Text • Capacitate de control iPod® prin EA1276 opţional • Control de nivel difuzor de frecvenţe joase • Convertor C/A 24 de biţi • Sound

DXZ778RUSBRECEPTOR CD/USB/MP3/WMA/AAC CU CONTROL CeNET

• CD-R/RW • MP3, WMA şi iTunes® AAC compati-bil cu afişaj ID3-TAG • Conector USB • Capacitate maximă de redare: 65.025 (255 de melodii în 255 de foldere) • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON cu lărgime de bandă variabilă şi afişaj Radio Text • Capacitate de control iPod® prin EA1276 opţional • Control de nivel difuzor de frecvenţă joasă • Convertor C/A 24 de biţi • Sound Restorer • Personalizare a sunetului digitală Z-Enhan-cer • Control al timpului de aliniere digital • Arie de acoperire activă cu 3 căi • Egalizor parametric cu 3 căi • Filtru high-pass & filtru low-pass încorporat • Anu-lator amplificator încorporat • Amplificator MOS-FET

CM1682ADIFUZOARE COAXIA-LE CU DOUĂ CĂI DE 16,5 CM (6-½") PEN-TRU AMBARCAŢIUNI

CM1680ADIFUZOARE DUBLE CONICE DE 16,5 CM (6-½") PENTRU AMBARCAŢIUNI

M101RXCCABLU DE EXTENSIE DE CONTROLERE PEN-TRU AMBARCAŢIUNI (M301RCE)

M101RYCCABLU Y PENTRU TELECOMENZI MULTIPLE (M301RCE)

CMD5RECEPTOR CD/MP3/WMA REZISTENT LA APĂ PENTRU AMBARCAŢIUNI /CONTROL CeNET

M301RCETELECOMANDĂ CU FIR PENTRU CMD5

Sistem audio ambarcaţiuni

WXZ468RMPUNITATE 2-DIN 6 DISCURI CD/MP3/WMA / COMANDĂ CeNET

• 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON cu lărgime de bandă variabilă • Amplificator MOS-FET cu 4 canale × 50 waţi • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • CD-R/RW • Afişaj VF cu analizor de spectru şi economizoare de ecran • Egalizor grafic cu 9 benzi • CATS: Sistem antifurt cu cod personal • Comandă CeNET pentru: tuner TV, magazie de CD-uri cu 6 discuri şi iPod • Preieşire audio cu 4 canale • Intrare AUX cu 2 canale cu control de nivel • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM • Intrare celular şi Telefon mute • Compatibil cu interfaţa CeNET iPod (este necesar EA1251)

DUB278RMPRECEPTOR 2-DIN CD/USB/MP3/WMA

• CD-R/RW • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • Slot USB faţă (acceptă max 255 de foldere şi max. 15.000 de fişiere în foldere) • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Tuner RDS-EON • Personalizare a sunetului Z-Enhancer • Îmbunătăţire dinamică a başilor MAGNA BASS EX • Amplificator MOS-FET cu 4 canale × 50 waţi • Afişaj cu vizibilitate ridicată cu o singură linie şi economizoare de ecran • Afişaj cu 728 de culori variabile şi taste iluminate • Intrare audio pe panoul frontal cu control de nivel • Preieşire audio cu 4 canale • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM

DXZ378RMPUNITATE CD/MP3/WMA / COMANDĂ CeNET

• CD-R/RW • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Capacitate de control iPod prin EA1276 opţional • Personalizare a sunetului Z-Enhancer • Îmbunătăţire dinamică a başilor MAGNA BASS EX • Anulator amplificator încorporat • 4 canale × 50 waţi • Consolă rabatabilă • Afişaj cu vizibili-tate ridicată, cu 2 linii şi economizoare de ecran • Control de volum rotativ • Telefon mute • Intrare celular prin minipriză • Intrare auxiliară pe panoul frontal cu control de nivel • Preieşire audio cu 4 canale • Control CeNET pentru: tuner TV, magazie CD cu 6 discuri şi iPod® • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM • Panou de comandă detaşabil

DXZ379RMPUNITATE CD/MP3/WMA / COMANDĂ CeNET

Restorer • Personalizarea sunetului digitală Z-Enhan-cer • Egalizor parametric cu 2 benzi • Îmbunătăţire dinamică a başilor MAGNA BASS EX • Filtru high-pass & filtru low-pass încorporat • Anulator de amplificator încorporat • Aplificator MOS-FET cu 4 canale × 53 waţi • Consolă rabatabilă • Afişaj cu vizibilitate ridicată cu 2 linii şi economizoare de ecran • “SLIDETRAK” pentru operare dinamică • Intrare

DB179RGMP/179RMPRECEPTOR CD/MP3/WMA

DB178RMPRECEPTOR CD/MP3/WMA

• CD-R/RW • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • 18 setări radio predefinite FM şi 6 MW/LW • Personalizare a sunetului Z-Enhancer • Îmbunătăţire dinamică a başilor MAGNA BASS EX • 4 canale × 50 waţi • Afişaj cu vizibilitate ridicată, cu linii şi economizoare de ecran • Control de volum rotativ • Telefon mute • Intrare celular prin minipriză • Intrare auxiliară pe panoul frontal cu control de nivel • Preieşire audio cu 2 canale • Capacitate de comandă prin intefaţă cablată la volan OEM • Panou de comandă detaşabil

DB179RGMP

DB179RMP

cu 4 canale × 53 waţi • Consolă rabatabilă motorizată • Afişaj cu 728 de culori variabile şi taste iluminate • Afişaj cu puncte complete cu economizoare de ecran • “SLIDETRAK” pentru funcţionare dinamică • Intrare celulară şi Telefon mute • Intrare auxiliară cu control de nivel • Preieşire audio cu 6 canale / 6 volţi • Control CeNET pentru: tuner TV, magazie CD pentru 6 discuri şi iPod® • Emiţător-receptor AUX Bluetooth BLT373 • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM • Panou de control detaşabil

celular şi Telefon mute • Intrare auxiliară cu control de nivel • Preieşire audio cu 6 canale • Control CeNET pentru: tuner TV, magazie de CD-uri cu 6 discuri şi iPod® • Emiţător-receptor AUX Bluetooth BLT373 • Comandă prin interfaţă cablată la volan OEM • Panou de control detaşabil

Control SLIDETrAK

• CD-R/RW • Compatibil MP3 şi WMA cu afişaj ID3-TAG • 18 setări predefinite FM şi 6 AM • Capacitate de control iPod prin EA1276 opţional • Anulator de amplificator încor-porat • Amplificator cu 4 canale × 50 waţi • Panou de control rabatabil • Afişaj cu vizibilitate ridicată cu 2 căi • Control rotativ al volumului • Intrare auxiliară audio cu control de nivel • Preieşire audio cu 6 canale cu control de volum

fără echilibrare • Control CeNET pentru: tuner TV, magazie de CD-uri cu 6 discuri şi iPod® • Emiţător-receptor AUX Bluetooth audio/telefon mobil BLT373 • Respectă ASTM B117 <Expunere la sare/ceaţă> • Respectă ASTM D4329 <Expunere la UV> • PCB cu înveliş HemiSeal • Cadru din oţel cu înveliş de inox

  UNITĂŢI CENTRALE / SISTEME AUDIO AMBARCAŢIUNI 

Conexiunea USB vă pune muzica la îndemână

ieşire audio cu 4 canale • Intrare AUX cu 2 canale • Capacitate de comandă prin interfaţă cablată la volan OEM • Intrare celular şi Telefon mute • Panou de control detaşabil

(Opţional)

Iluminare comutabilă verde/chihlimbar

Pentru informaţii mai detaliate privind posibilităţile de instalare, consultaţi CIP (Clarion Installer Program) la pagina 11.

http://www.clarion.com

12 13

Page 8: 2007 – 2008...2007 – 2008 • Specificaţiile şi designul sunt supuse modificării fără notificare. • Fotografiile nu implică obligaţii din partea firmei. Producătorul

SRR2036MULTIAXIALE CU 3 CĂI 15 × 23 CM (6" × 9")

SRR1736 SRR1336 SRR6926

SRR1326SRR1726 SRR1028DIFUZOARE COAXIALE PE 10 CĂI 2 CM (4")

SRC1773 SRC1373

SRC1073 SRC1074 SRC1715 SRC1315

SRC1016SRC4616 SRC5715

SRC1015DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 10 CM (4") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 13 × 18 CM (5" × 7") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 10 × 15 CM (4" × 6") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 10 CM (4") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 13 CM (5-¼") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 16,5 CM (6-½") CUSTOM FIT

SRC4673DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 10 × 15 CM (4" × 6") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 10 CM (4") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 10 CM (4") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 13 CM (5-¼") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 16,5 CM (6-½") CUSTOM FIT

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 16,5 CM (6-½")

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 13 CM (5-¼")

DIFUZOARE COAXIALE CU 2 CĂI 15 × 23 CM (6" × 9")

13 CM (5-¼") MULTIAXIALE CU 3 CĂI

MULTIAXIALE CU 3 CĂI 16,5 CM (6-½")

SRR6936MULTIAXIALE CU 3 CĂI 20 CM (8")

SRS1726 SRS1326SISTEME DE COMPONENTE CU 2 CĂI 13 CM (5-¼")

SRX6985 SRX1785 SRX1385SISTEM COMPONENTE CU 2 CĂI 13 CM (5-¼")

SISTEM COMPONENTE CU 2 CĂI 16,5 CM (6-½")

DIFUZOARE COAXIALE PE 2 CĂI 15 × 23 cm (6" × 9")

SISTEME DE COMPONENTE CU 2 CĂI 16,5 CM (6-½")

APA2160AMPLIFICATOR DE PUTERE CU PUNTE 2 × 160 W

• Operare în mod puncte cu 2/1 canale • Ieşire putere maximă: 320 W (2 × 160 W la 4 ohmi) • Ieşire de putere medie continuă: 160 W (2 × 80 W la 4 ohmi) • Ieşire de putere tipică cu punte: 1 × 250 W la 0,2% THD • Ieşire de putere stereo tipică de 2 ohmi: 2 × 125 W la 0,2% THD • Sistem de extindere bass: 0/+15 dB la 45 Hz • Frecvenţă crossover reglabilă (HP/LP): 55 ~ 550 Hz sau 550 ~ 5.500 Hz • Intrare reglabilă de nivel linie 200 mV până la 6 V • Intrări de nivel difuzoare pentru a permite interfaţa uşoară cu sistemele stereo de maşină din fabrică • Circuit soft mute Pornit/Oprit • Difuzor masiv izolat placat cu aur şi conectori pentru sursa de alimentare

APA4320AMPLIFICATOR DE PUTERE CU PUNTE 4 × 160 W

• Mod de operare cu punte cu 4/3/2 canale • Putere maximă de ieşire: 640 W (4 × 160 W la 4 ohmi) • Ieşire de putere medie continuă: 320 W (4 × 80 W la 4 ohmi) • Ieşire de putere tipică cu punte: 2 × 230 W la 0,2% THD • Ieşire de putere stereo tipică de 2 ohmi: 4 × 115 W la 0,2% THD • Sistem de extindere bass: 0/+15 dB la 45 Hz • Frecvenţe crossover reglabile independente faţă/spate (HP/LP): 55 ~ 550 Hz sau 550 ~ 5.500 Hz • Intrare nivel linie reglabilă 200 mV până la 6 V • Intrări de nivel difuzor pentru a permite interfaţa uşoară cu sistemele stereo instalate în maşini din fabrică • Circuit Soft mute Pornit/Oprit • Difuzor masic izolat placat cu aur şi conectori pentru sursă de alimentare

CC2000ECAMERĂ COLOR CCD HEAVY-DUTY (IMAGINE OGLINDĂ)

CC2003ECAMERĂ COLOR CCD HEAVY-DUTY (IMAGINE REALĂ)

CC1030ECAMERĂ COMPACTĂ COLOR CCD (IMAGINE OGLINDĂ)

EA1246ASURSĂ DE PUTERE pentru CJ981E

CC2001ECAMERĂ COLOR CCD HEAVY-DUTY CU DECLANŞATOR (IMAGINE OGLINDĂ)

CJ5600EMONITOR COLOR LCD 5,6"

• Intrare directă pentru două camere (nu este necesară sursă de putere) • Conexiune cu două semnale pentru indicatoare luminoase sau pinion de marşarier • Comu-tare Imagine oglindă / reală • Dimmer manual (Zoom / Iris / Marcajele de distanţă nu sunt disponibile)

CJ981EMonitor color LCD 6,5"

• Zoom / Iris / Marcatoare de distanţă • Intrare video AUX (NTSC/PAL) • Dimmer automat / manual • Este necesară sursă de putere opţională (EA1246A sau EA1232A)

CAA185

Cabluri de conectare pentru camere compacteCCA532 (7 m)CCA533 (10 m)CCA534 (15 m)

CABLUrI PENTrU CAMErE HEAVY DUTYPentru CC2000E, CC2001E & CC2003E

CABLUrI DE EXTENSIE PENTrU CAMErĂPentru camere heavy-duty

CCA416 (5 m)CCA392 (7 m)CCA393 (10 m)CCA435 (13 m)CCA394 (15 m)CCA436 (18 m)CCA395 (20 m)CCA437 (23 m)

CCA439 (0,9 m)CCA391 (5 m)CCA415 (10 m)

ACCESOrII rEMOrCĂCablu “break point” de la remorcă la camerăCCA451 (5 m)CCA452 (20 m)CCA453 (15 m)Cablu de la cabină (monitor) la remorcăCCA-454 (15 m)

CAA188Sursă de putere pentru cameră CCD• Ieşire mini-DIN cu 8 pini pentru MAX973HD/MAX678RVD • Comutator manual pornit/oprit • Compatibil 12 V

CABLUrI PENTrU CAMErE COMPACTEPentru CC2011E & CC1030E

Sursă de putere pentru cameră CCD• Linie ieşire video NTSC cu conectare la pinionul marşarieir pentru VRX878RVD, VRX578RUSB şi VRX378RUSB • Linie ieşire NTSC pentru toate celelalte LCD-uri cu intrare NTSC • Compatibil 12 V

CC2011ECAMERĂ COMPACTĂ COLOR CCD ULTRA (IMAGINE OGLINDĂ)

Difuzoare de frecvenţă joasă / difuzoare de frecvenţă joasă active / difuzoare duble

DifuzoareCoaxiale Faza 1

Explorator sunet

Custom fit

SRM3093HXDIFUZOR DE FRECVENŢE JOASE DE 30 CM (12") SERIA HX

• Difuzor conic MIPP din titaniu metalizat de 30 cm cu surround cauciuc • Magnet stronţiu puternic în două straturi • Structură conică parabolică continuă pentru răspuns dinamic al başilor • Cadru turnat din aluminiu şi depărtător de răcire pentru putere mare • Piesă pentru aerisire spate

SRS1752HXSISTEME DE COMPONENTE CU 2 CĂI 16,5 CM (6-½")

• Difuzor conic din fibră de sticlă de 16,5 cm (6-½") cu surround cauciuc • Cadru turnat din aluminiu pentru putere mare şi distorsiune redusă • Magnet puternic de stronţiu pentru răspuns dinamic al başilor Difuzor dublu pentru plafon de 2 cm (¾") din mătase pură cu magnet dublu de neodymium • Difuzor de plafon cu montare cu 2 căi (montaj cu unghi variabil/montaj pe suprafaţă) • Reproducere a frecvenţei extrem de ridicată 120 kHz • Grad ridicat –12 dB/oct. Reţea crossover cu 2 căi cu atenuator de nivel (0, –3 dB)

SRH292HXDIFUZOR DUBLU PENTRU PLAFON DE 2 CM (¾")

• Difuzor dublu pentru plafon de 2 cm (¾") din mătase pură cu magnet dublu de neodymium • Montaj cu două căi (montaj cu unghi variabil/montaj pe suprafaţă) • Reproducere a frecvenţei extrem de ridicată 120 kHz • Include reţea in-line de –6 dB/oct. in-line cu atenuator de nivel (0, –6 dB, –12 dB)

SW2511UN DIFUZOR DE FRECVENŢE JOASE DE 25 CM (10") CU BOBINĂ VOCE

• Difuzor de frecvenţe joase conic din MIPP metalizat cu surround cauciuc • Magnet mare din ferită cu stronţiu • Structură conică parabolică continuă pentru răspuns dinamic al başilor • Cadru din oţel marcat • Piesă pentru aerisire spate

SW3011UN DIFUZOR DE FRECVENŢE JOASE DE 30 CM (12") CU BOBINĂ VOCE

• Difuzor de frecvenţe joase conic din MIPP metalizat cu surround cauciuc • Magnet mare din ferită cu stronţiu • Structură conică parabolică continuă pentru răspuns dinamic al başilor • Cadru din oţel marcat • Piesă pentru aerisire spate

Telecomandă cu cablu şi stick

SRV313DIFUZOR DE FRECVENŢE JOASE AMPLI-FICAT 17 CM (6-½") ULTRA COMPACT

• Bobină voce dublă • Amplificator de mare putere de 120 W cu filtru low pass • Circuit pentru sistem de îmbunătăţire virtuală a başilor “Maxx Bass” • Difuzor de frecvenţă joasă receptor de 17 cm (6-½") cu magnet dublu de neodymium • Structură de compresie a aerului cu incintă turnată în matriţă din aluminiu • Teleco-mandă pentru control mărit /filtru low pass (selectabil 50/75/100/120 Hz)/selectare fază • Indicator de putere cu LED albastru • Intrare nivel de linie audio/Intrare nivel ridicat difuzor * “Maxx Bass” este un patent al KS-Wares. “Maxx Bass” este o

marcă înregistrată a KS-Wares.

SRV202DIFUZOR DE FRECVENŢE JOASE 20 CM (8")

• Amplificator de putere de 120 W cu filtru low-pass • Difuzor de frecvenţă joasă dublu cu bobină voce şi magnet din stronţiu • Structură de compresie a aerului pentru răspuns dinamic al başilor • Control de nivel difuzor de frecvenţe joase pentru control extins/filtru low-pass (55 ~ 130 Hz)/controale de selecţie faze • Incintă MDF cu finisaj din piele • Intrare nivel linie audio/intrare linie difuzor

SRH206DIFUZOR DE FRECVENŢE ÎNALTE ECHILIBRAT 2,5 CM (1")

• Difuzor dublu cu balans PEI metalizat de 2,5 cm (1") • Montaj pe 2 căi (montaj cu unghi variabil/montaj pe suprafaţă) • Magnet puternic din neodymium • Reţea crossover in-line –6 dB/oct.

Amplificatoare

Seria HX

Sisteme CCD pentru camere & monitorPFW1051UN DIFUZOR DE FRECVENŢE JOASE DE 25 CM (10") CU BOBINĂ VOCE

• Profunzime 75 mm • Difuzor de frecvenţe joase din aluminiu cu înveliş de polipropilenă electrolitică cu copolimer compozit şi surround cu rezistenţă mare • Magnet dublu din ferită cu stronţiu • Structură conică parabolică continuă pentru răspuns dinamic al başilor • Cadru turnat din aluminiu şi răcire S.E.T. (Spider Exhaust Technology) • Piesă de aerisire spate hiperextinsă

EA1232ASURSĂ DE PUTERE pentru CJ981E

• Intrare directă pentru o cameră

  DIFUZOARE / CAMERE CCD & SISTEME DE MONITOARE

* Toate cablurile sunt cabluri de înaltă performanţă pentru calitate optimă a imaginii cu cablu de lungime mare.

rCB174

• Intrări directe pentru trei camere

Telecomandă cu fir pentru EA1246A

http://www.clarion.com

14 15