Thk

Post on 11-Sep-2015

213 views 1 download

description

ThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThkThk

Transcript of Thk

THK Sistem de izolare seismc

S-au combinat mai multe tehnologii pentru a produce sisteme de susinere fiabile.Sistemele de izolaie seismic THK ncorporeaz produsele de baz, inclusiv Ghidajele LM. Aceste sisteme au fost dezvoltate ca aplicaii ale produselor THK i reflect fiabilitatea, experiena, creativitatea i expertiza tehnologic THK.

Ghidaj linear CLB

Ghidajul linear CLB este un sistem de izolaie seismic care susine o sarcin ridicat susinut cu for fricional extrem de redus, deoarece bilele din Ghidajul LM se rotesc pe calea de rulare din ina LM n timp ce circul prin bloc. Deoarece blocul LM este echipat cu o in i bile LM, i rulmenii pot susine o sarcin de traciune.

Sistem de amortizare vscoas RDT

Acest sistem absoarbe fora cutremurului transmis ctre cldire prin rezistena oferit de o substan vscoas. Sistemul de amortizare vscoas RDT are o structur n care micarea linear este transformat n micare rotativ printr-o piuli a urubului cu bile. O for de forfecare este aplicat substanei vscoase ntre tubul interior care se conecteaz la piuli i un tub exterior fix.

Sistem de recuperare

Cnd are loc un cutremur, casele cu baze izolate se pot mica liber fa de fundaiile acestora n orice direcie orizontal. Prin urmare, nu necesit revenire la poziiile originale cnd se ncheie cutremurul. n acest sens, sunt echipate cu acest sistem de recuperare, care ncorporeaz cauciuc laminat i alte materiale.

Plan izolaie THK, model TSD

n cazul unui cutremur, chiar dac nu este afectat cldirea, oamenii pot fi rnii n accidente. Bunuri valoroase pot cdea i se pot distruge. Pentru a preveni astfel de distrugeri, este foarte important s avei n vedere o modalitate de mpiedicare a micrii spaiului interior. THK a utilizat cunotinele implicate de tehnologia de izolare pentru reedine pentru a crea msuri de izolare la interior