Portal oferta-rca

Post on 14-Apr-2017

87 views 0 download

Transcript of Portal oferta-rca

Sofad Broker de Asigurare SRL Str. I.C.Brătianu, nr 10

Tel: 0357/312.036 Fax: 0357/312.036

Mobil: 0721.439.500 E-mail: contact@oferta-rca.ro Web: http://www.oferta-rca.ro

Proprietarii de autovehicule din Romania pot uita de grija asigurarii RCA

Un ghid de ajutor in alegerea asigurarii rca care vi se potriveste. In urma nu cu foarte mult timp incheierea unei asigurari se putea realiza doar avand contact direct cu clientul. Astazi acest lucru este pe cale disparitie. Tot mai multe companii din domeniul asigurarilor permit incheierea contractelor de asigurare in mediul online, evitand costuri de personal, chirii, deplasari si timp.

Totodata aceste lucruri sunt si in beneficiul clientului care are posibilitatea de a afla in scurt timp preturile tuturor asiguratorilor din piata, facand economii substantiale, poate cumpara asigurarea pe care o doreste de acasa sau de la birou evitand timpul pierdut cu deplasarile si poate achita polita de asigurare online. Putem spune ca acest sistem este unul de tip „Win-Win”, ambele parti implicate au de castigat.

Toate aceste lucruri va sunt puse la dispozitie de Sofad Broker de Asigurare Srl prin intermediul portalului http://www.oferta-rca.ro . Asigurarile rca pentru autovehicule se pot incheia acum mai usor ca niciodata. Ieftin, simplu si rapid. Un rca in avantajul tau. De ce sa nu beneficiezi de toate aceste avantaje. Oferta-Rca.ro si totul este mult mai simplu.

De-asemenea noi am venit in intampinarea clientilor care doresc suport in rezolvarea unor situatii atipice prin crearea unui blog disponibil la adresa http://www.oferta-rca.ro/blog .