Cum.ne.Inscriem.pe.Moodle

Post on 06-Sep-2015

214 views 1 download

description

Tutorial Moodle

Transcript of Cum.ne.Inscriem.pe.Moodle

Here is your FOURTH orientation email

Cum s accesm spaiul online al Comunitii Prienteni MoodleAcesta este un mesaj cu privire la aspectele TECHNICE care v vor orienta pentru nceput n spaiul online al comunitii noastre. n acest document vei gsi informaii despre modul n care s v nscriei pe pagina web, precum i o scurt prezentare a aspectelor tehnice care v vor ghida n cadrul platformei online. De aceea, v rugm s SALVAI ACEST DOCUMENT.Comunitatea noastr virtual utilizeaz ca suport platforma Moodle. In continuare, va prezentam pasii de urmat pentru inscrierea pe platforma.

Pasul 1

Accesati platfroma Moodle a Centrului de invatare la distanta, ISE la adresa urmtoare: http://training.ise.ro. Prima pagina deschisa la adresa indicata este pagina de start a Centrului de Invatare Online Institutul de Stiinte ale Educatiei.Pasul 2

Din lista de Categorii de cursuri, faceti primul click pe titlul Alte cursuri (vezi sgeata roie).

Pasul 3Dupa ce ati facut click pe titilul cursului, se va deschide o pagina cu o lista de cursuri disponibile. Faceti click pe titlul Comunitatea Virtuala Prieteni Moodle (vezi sageata rosie).

Pasul 4Dupa ce ati facut click pe titilul Comunitatea virtuala Prieteni Moodle, se va deshide o pagina care va solicita s v deschidei un cont personal. Imaginea pe care o vei vedea imediat ce vei accesa adresa cursului este urmtoare.

Facei un Click pe csua Incepe acum deschiznd un nou cont, aflat n dreapta paginii (vezi sgeata roie).

Pasul 5Alegei un nume de utilizator i o parol (usor de retinut) i introducei cteva informaii despre dumneavoastr. Apoi, facei un click pe csua creaz un nou cont pentru mine.

Pasul 6 Verificai apoi casuta dumneavoastra de e-mail (adresa pe care ati indicat-o in creearea contului). Aici vei gsi un mesaj automat din partea administratorului Moodle. n acest mesaj se afl un link care confirm nregistrarea dvs. Facei un click pe link-ul web care apare n mesaj.

Contul dvs. va fi confirmat i vei putea accesa cursul. Vei primi, de asemenea, un e-mail de confirmare produs automat de sistem.Dup confirmare, accesati din nou http://training.ise.ro si alegei link-ul comunitatii noastre pe firul Alte cursuri/Comunitatea virtuala Moodle Grupa I sau Grupa II.Pasul 7O data ce ati accesat spatiul virtual al comunitatii noastre, facei un click pe csua doresc s m nscriu la acest curs. (vezi sageata rosie)

De aici nainte, pentru a accesa cursul vei avea nevoie doar s introducei numele de utilizator i parola. Dac avei dificulti cu accesul la platforma online, ncercai nc o dat i nu uitai s v notai undeva strile prin care trecei (confuzie, iritare, dezamgire etc.) i care ar putea fi posibilele bariere ale acestei nereuite. Feedbackul dumneavoastr cu privire la aceast etap a cursului este extrem de util pentru a nelege mai bine posibilele experiene pe care viitorii nostri cursanti le-ar pute trai la inscrierea pe platfroma. Puine instrumente de tip online sunt 100% fr probleme! Pentru asisten tehnic, v rog sa ma contactati.SUCCES!

Magda Balica

magda.balica@ise.roskype ID magda.balica

http://cercetez.blogspot.com

0722 317 475PAGE 5