Windows magnifier

of 10 /10

Embed Size (px)

description

About Windows Magnifier.

Transcript of Windows magnifier

Page 1: Windows magnifier
Page 2: Windows magnifier

Magnifier este un utilitar de afişare care face ecranul computerului mai uşor de citit de către oamenii care au vizibilitatea mai mică prin crearea unei ferestre separate care afişează o porţiune mărită a ecranului. Lupa oferă un nivel de funcţionalitate pentru persoanele care au uşoare deficienţe vizuale. Această procedură vă spune cum să porniţi şi să folosiţi lupa.

Page 3: Windows magnifier

Aplicaţia Magnifier poate fi accesată din meniul Start→All Programs→Accessories→Accessibility→Magnifier.

De asemenea, aplicaţia mai poate fi accesată din meniul Start, Run (sau apăsăm pe R), apoi tastăm “magnifier”.

Page 4: Windows magnifier

În Windows Vista, Magnifier foloseste WPF, care, la rândul său, foloseşte imagini vectoriale pentru a reda conţinut. Ca urmare, imaginea amplificată este puternică şi nu pixelată. Cu toate acestea, acest lucru este util numai pentru prezentările Windows.

Page 5: Windows magnifier

Sistemul de operare Microsoft Windows 7 include o versiune semnificativ îmbunătăţită a lui Magnifier. Acesta este acum compatibil cu caietul de sarcini şi caracteristici lupa ecran full-screen mărire, care permite unui utilizator să vizualizează jurul ecranului de până la 16 × şi mărire. Cu toate acestea, caracteristica ecran complet a fost de asemenea criticată din cauza incompatibilităţii sale cu schemele de culoare de contrast ridicat găsit în versiune beta pentru Windows 7 . Rămâne în final de lansare Windows 7

Page 6: Windows magnifier
Page 7: Windows magnifier

În afară de aceasta, atunci când dăm zoom, textul deveni neclar datorita fonturilor anti-alias folosite de sistemul de operare de la Vista. Există câteva opţiuni pentru a nu fi de acord anti-alias (sticlos) fonturi la un anumit nivel, dar acest lucru va avea ca rezultat o imagine blocky. Această problemă este rezolvată de alt (a treia parte) dezvoltator de software mărire prin adăugarea unui text de uniformizare / funcţionalitate accesoriu, care Windows 7 Magnifier lipseşte în versiunea finală.

Page 8: Windows magnifier

Magnifier oferă de asemenea un mod obiectiv similar cu cel găsit în versiunea existentă a software-ului. Modul Lens este îmbunătăţit, cu toate acestea, ca şi până acum, fereastra de mărire va urma cursorul pe ecran, mai degrabă decât să rămână în poziţie fixă. În cele din urmă Magnifier este mult mai uşor de accesat cu ajutorul tastei Windows + / - pentru a controla nivelul de zoom, fără necesitatea de a începe prima cerere.

Page 9: Windows magnifier

Microsoft a lansat, de asemenea, un API Mărire pentru a permite ca cererile de tehnologie de asistenţă să poată folosi motorul de lupa.

Concluziile sunt că magnifier este un utilitar de afişare care face ecranul computerului mai uşor de citit de către oameni care au viziune mică prin crearea unei fereastre separate care afişează o porţiune mărită a ecranului.

Page 10: Windows magnifier

Elev: Popa Elena Mădălina Colegiul Naţional Gh. Roşca Codreanu,

Bârlad Profesor: Vlad Giurcanu