Top 30 cele mai iubite marci tech - Tech Intelligence Conference (Hotel Howard Johnson, 2014.04.04)

3
Top 30 cele mai iubite marci tech Revista Biz a prezentat pentru al doilea an consecutiv topul Cele mai iubite marci tech realizat de Unlock Market Research Pe primele locuri in Top 30 cele mai iubite marci tech se afla Samsung, urmat de Apple, Sony, Google, Microsoft, HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips. Pentru al doilea an consecutiv Samsung ocupa primul loc in topul celor mai iubite branduri tech de catre romani, eforturile de marketing combinate cu oferta variata a brandului spunandu-si din nou cuvantul. Apple a urcat pe 2, punctand foarte mult la capitolul aspirational si din cercetarea Unlock Marketing Research a rezultat faptul ca produsele gigantului american sunt tot mai folosite de catre romani. Pe locul trei este Sony, brand aflat in plina redefinire a portofoliului de produse – a renuntat recent la gama de PC-uri Vaio si vrea sa devina un jucator important in zona de smartphone si tablete. Pe locul 4 intra primul concurent din zona de software, Google. Gigantul internetului nu avea cum sa nu fie un brand apreciat de romani, avand in vedere ca-i ajuta sa navigheze prin lumea tot mai complexa din online. Microsoft vine pe 5, lucru asteptat avand in vedere popularitatea sistemului de operare Windows pe piata locala. Urmeaza HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips. Intregul clasament, metodologia si concluziile topului se gasesc pe www.revistabiz.ro. Rezultatele studiului pot fi citite integral in revista Biz nr. 262 disponibila la vanzare in reteaua Inmedio. Studiul a fost lansat in cadrul Tech Intelligence Conference, eveniment ce a avut loc astazi, 4 aprilie 2014, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti. ***

description

Tech Intelligence Conference, organizat de revista Biz, si a avut loc la data de 4 aprilie 2014 la Hotel Howard Johnson, sala Platinum, Bucuresti. Tech Intelligence Conference este un eveniment recomandat deopotriva companiilor si specialistilor din domeniul IT si telecomunicatii. Despre eveniment - tehnologia modeleaza continuu nu doar mediul de afaceri, ci si lumea in care traim, dictand progresul la nivel global. Conectivitatea permanenta a devenit esentiala pentru companii, iar mobilitatea sporita adusa de progresele tehnologice ale ultimilor ani aduce oportunitati uriase. La linkul de mai jos, fotografii + înregistrarea video a evenimentului: http://olivian.ro/biztech/

Transcript of Top 30 cele mai iubite marci tech - Tech Intelligence Conference (Hotel Howard Johnson, 2014.04.04)

Page 1: Top 30 cele mai iubite marci tech - Tech Intelligence Conference (Hotel Howard Johnson, 2014.04.04)

Top 30 cele mai iubite marci tech

Revista Biz a prezentat pentru al doilea an consecutiv topul Cele mai iubite marci tech realizat de Unlock Market Research

Pe primele locuri in Top 30 cele mai iubite marci tech se afla Samsung, urmat de Apple, Sony, Google, Microsoft, HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips.

Pentru al doilea an consecutiv Samsung ocupa primul loc in topul celor mai iubite branduri tech de catre romani, eforturile de marketing combinate cu oferta variata a brandului spunandu-si din nou cuvantul.

Apple a urcat pe 2, punctand foarte mult la capitolul aspirational si din cercetarea Unlock Marketing Research a rezultat faptul ca produsele gigantului american sunt tot mai folosite de catre romani. Pe locul trei este Sony, brand aflat in plina redefinire a portofoliului de produse – a renuntat recent la gama de PC-uri Vaio si vrea sa devina un jucator important in zona de smartphone si tablete.

Pe locul 4 intra primul concurent din zona de software, Google. Gigantul internetului nu avea cum sa nu fie un brand apreciat de romani, avand in vedere ca-i ajuta sa navigheze prin lumea tot mai complexa din online. Microsoft vine pe 5, lucru asteptat avand in vedere popularitatea sistemului de operare Windows pe piata locala. Urmeaza HP, Facebook, Yahoo, YouTube, Philips.

Intregul clasament, metodologia si concluziile topului se gasesc pe www.revistabiz.ro. Rezultatele studiului pot fi citite integral in revista Biz nr. 262 disponibila la vanzare in reteaua Inmedio.Studiul a fost lansat in cadrul Tech Intelligence Conference, eveniment ce a avut loc astazi, 4 aprilie 2014, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti.

***

Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera proiecte jurnalistice creative, continut viu si abordari unice asupra mediului de business local si international. Lansata in anul 2000, Biz a fost prima revista de afaceri din Romania, impunandu-se prin premiere in print, evenimente de business, proiecte speciale si cautand mereu sa abordeze mediul de afaceri dintr-o perspectiva inedita si interesanta pentru cititori. Cu o aparitie bilunara, are ca public-tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate de BRAT. Se distribuie in zonele urbane din tara. Incepand din 2009, revista Biz este condusa de Marta Usurelu, redactor-sef si actionar majoritar.

www.revistabiz.ro

Page 2: Top 30 cele mai iubite marci tech - Tech Intelligence Conference (Hotel Howard Johnson, 2014.04.04)

Despre Unlock Market Research

Unlock Market Research este o companie de cercetare de piata din Romania formata dintr-o echipa de 23 de profesionisti, specializati in sociologie, statistica-matematica si marketing. Serviciile Unlock Market Research includ designul si desfasurarea de studii de cercetare calitative si cantitative pentru obiective specifice strategice de brand si categorie: pozitionare de brand, planificare de portofoliu, audit de brand, extensii de brand, comunicare de brand, segmentare motivationala, segmentare pe baza ocaziilor de consum, generare de insight, determinarea performantei ambalajelor sau produselor, precum si ateliere explorative pentru generarea de insight-uri, pozitionare sau dezvoltare de concept de produs sau de comunicare. Incepand cu 2011, Unlock opereaza prin parteneri in Europa Centrala si de Est, oferind clientilor sai suport regional. Unlock a fost si prima companie de cercetare cu capital 100% romanesc care a participat ca expozant la cel mai mare targ de cercetare de piata si marketing din Europa – Insight Show, in 2011 (Londra).

***

Pentru detalii, va rugam contactati Gabriela Mateie-mail [email protected], telefon – 0371.32.32.32.