Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

36
[ [ pentru închiderea spațiilor industriale soluții

description

Smilo®Holding produce, în principal, uși de garaj și usi industriale doorTECK® și operează, prin distribuitorii săi, pe tot teritoriul național, precum și la export. De asemenea, Smilo®Holding oferă și alte categorii de produse: accesorii porți, automatizări, bariere, rulouri, feronerie, rampe de egalizare, porți industriale, uși frigorifice, obturatoare termice, uși și perdele PVC, sisteme de control acces, grilaje metalice, uși rezistente la foc, uși rapide, automatizări industriale, trape de fum și altele.

Transcript of Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

Page 1: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

[ [pentru închiderea spațiilor industrialesoluții

Page 2: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

Smilo®Holding produce, în principal, uși de garaj și usi industriale doorTECK® și operează, prin distribuitorii săi, pe tot teritoriul național, precum și la export.De asemenea, Smilo®Holding oferă și alte categorii de produse: accesorii porți, automatizări, bariere, rulouri, feronerie, rampe de egalizare, porți industriale, uși frigorifice, obturatoare termice, uși și perdele PVC, sisteme de control acces, grilaje metalice, uși rezistente la foc, uși rapide, automatizări industriale, trape de fum și altele.

FIABILITATE, CALITATE, ACCESIBILITATE!

Smilo®Holding reprezintă un grup de firme care activează pe piața producătorilor de uși de garaj începând cu anul 2003 și are la baza producția și distribuția ușilor de garaj doorTECK®. Grupul are capital integral românesc și este proprietarul brand-ului de uși de garaj doorTECK®, uși recunoscute la nivel național și, începând cu anul 2010, și pe piața externă (Italia, Germania, Ungaria).Anul 2010 marchează finalizarea noului nostru sediu, încorporând una dintre cele mai mari hale de producție din piața de profil.Datorită varietății domeniilor de activitate, dar și extinderii business-ului, 2011 marchează începutul colaborării cu cel mai cunoscut brand european de ferestre și uși din lemn, aluminiu si PVC – Internorm®Austria (detalii pe www.ferestreinternorm-smilo.ro)Într-o piață diversă, în care posibilitățile sunt multiple din toate punctele de vedere, iar oferta este atat de diferită, mai ales din punct de vedere calitativ, Smilo®Holding iși propune să rămană în continuare în segmentul producătorilor care oferă un produs finit de înaltă calitate pentru client.Toate produsele comercializate de către Smilo®Holding sunt de calitate superioară, de la furnizori de prestigiu din domeniu și respectă normele europene, într-un raport calitate – preț competitiv. Smilo operează cu termene de livrare minimale și flexibile, în deplină concordanță cu nevoile distribuitorilor și clienților, oferind acestora know-how și asistență permanentă.

UȘI SECȚIONALE INDUSTRIALE

UȘI REZISTENTE LA FOC

UȘI RAPIDE

GRILAJE METALICE ȘI RULOURI

UȘI FRIGORIFICE

PORȚI INDUSTRIALE

RAMPE DE EGALIZARE

OBTURATOARE TERMICE

UȘI ȘI PERDELE PVC

SISTEME DE CONTROL ACCES

UȘI AUTOMATE

Page 3: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016
Page 4: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

4 | 36

Uși industriale secționale doorTECK®

Ușile industriale secționale doorTECK® reprez-intă soluția optima și cea mai des adoptată în mediul industrial, pentru accesul în clădirile de mari dimensiuni.Ușile secționale industriale doorTECK® sunt în conformitate cu standardele europene de calitate și siguranță în exploatare. Confortul, durabilitatea și siguranța unei uși industriale doorTECK® fac din aceasta produsul ideal pentru sediul dumneavoastra.

Ușile industriale secționale au aproximativ același mod de funcționare și caracteristici cu cele din segmentul rezidențial. Atu-ul ușilor industriale secționale cu ridicare rapidă este viteza de ridicare/coborâre. Este ideal pentru închiderea spațiilor neîncălzite și intens circulate. Acestea se găsesc într-o gamă variată: uși indus-triale secționale pline, uși industriale secționale vitrate, uși industriale secționale de andocare.

Usi secționale plineMaterial Culoarea exterioara

Alb-gri RAL9002, Aluminiu RAL9006, Gri Antracit RAL7016, Albastru RAL5010, roșu RAL3000

Finisaj exterior stucco

Izolatia panourilor poliuretan rezistent la coroziune

Etanseitatea etanșare cu cauciuc pe partea inferioară, superioară, lateral și între panouri

Grosimea panourilor 40 mm

Grosimea tablei 0,5mm

Coeficient de izolare (K) 0,5 W/m2

Conditii de utilizare L: 2200 – 8000 mm, H: 1830 – 6710 mm

Siguranta protecție la rupere cablu și arc

Variante de panouri tradițional, precum și cu siguranță la prinderea degetelor

Page 5: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

5 | 36

Uși industriale panoramice Material Culoarea exterioara

Alb-gri RAL9002, Aluminiu RAL9006, Gri Antracit RAL7016, Albastru RAL5010, roșu RAL3000

Finisaj exterior stucco

Izolatia panourilor poliuretan rezistent la coroziune

Etanseitatea etanșare cu cauciuc pe partea inferioară, superioară, lateral și între panouri

Grosimea panourilor 40 mm

Grosimea tablei 0,5mm

Coeficient de izolare (K) 0,5 W/m2

Conditii de utilizare L: 2200 – 8000 mm, H: 1830 – 6710 mm

Siguranta protecție la rupere cablu și arc

Variante de panouri tradițional, precum și cu siguranță la prinderea degetelor

Page 6: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

6 | 36

Uși secționale andocare Material Culoarea exterioara

Alb-gri RAL9002, Aluminiu RAL9006, Gri Antracit RAL7016, Albastru RAL5010, rosu RAL3000

Finisaj exterior stucco

Izolatia panourilor poliuretan rezistent la coroziune

Etanseitatea etanșare cu cauciuc pe partea inferioară, superioară, lateral și între panouri

Grosimea panourilor 40 mm

Grosimea tablei 0,5mm

Coeficient de izolare (K) 0,5 W/m2

Conditii de utilizare L: 2500 – 4000 mm, H: 2500 – 4000 mm

Siguranta protecție la rupere cablu și arc

Variante de panouri tradițional, precum și cu siguranța la prinderea degetelor

Page 7: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

7 | 36

Pentru uși industriale secționale cu o suprafață de până laa 40 mp². Motoreductor electromecanic ireversibil.

Se pot personaliza în funcție de cerințele clientului(dimensiune, funcționalitate etc.)

Page 8: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

8 | 36

Uși rezistente la foc

Ușile rezistente la foc au proprietăți care le fac să se transoforme în adevărate bariere în calea focului. Sunt folosite în special în mediul industri-al, sanitar sau cu flux mare de persoane (restaurante, hale industriale, spații comerciale, spații de birouri, spitale)Ușile antifoc au o rezistență ridicată, sunt durabile mecanic, etanse și prote-jează împotriva focului direct, a fumului cald și a gazelor toxice. Vă vor ajuta să scădeți costurile, având în același timp suport tehnic excepțional și nive-luri de servicii evoluate.

Ușă metalică cu un canat

Page 9: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

9 | 36

Rulouri rezistente la foc – pot fi instalate in diferite variante si situatii de montaj, cu diferite destinații și funcții (depozite, centre comerciale, muzee și altele)Necesită relativ puțin loc pentru montare, constituind însă o protecție antiincendiu perfectă.Sunt concepute pentru un număr mare de cicluri de a porții (deschidere si inchidere minim 10.000 de ori)

Ușile batante rezistente la foc – au aviz tehnic și agrement de la pompieri, valabile în România. După clasa de rezistență pot fi rezistente la foc 60”si 120” cu 1/2 canat(e) (in)egale. Ușile batante rezistente la foc sunt complet galvanizate inclusiv părțile ,,ascunse”‘. Fabricat din oțel zincat cu protecție împotriva coroziunii chiar și în margi-nile tăiate de oțel. Rezistență excelentă indicată de testele la coroziune. Efectuate la peste 500 de ore în spray cu sare. Intangibilităţi la variatii climatice puternice, a demonstrate de testele efectuate la 2000 ore de cicluri, la intervale de -10° la +60° și umiditate de +75%

Ușile culisante rezistente la foc – ca sens de deschidere pot fi cu deschidere pe stânga, pe dreapta în unul sau doua canate.Uși culisante rezistente la foc pot fi de 60” sau 120”, sau cu 1/2 canat(e). Ușa este alcatuita din 2 foi de tablă de cca 0.8 mm grosime. Greutatea de cca 60 kg/mp (necesită cadru metalic pentru montaj sau un perete cu o portantă corespunzătoare);

Pot fi conectate la sistemul de alarmare la incendiu cu senzori de fum și căldură. În acest caz se monteaza pe ușă un electromagnet care eliberează ușa.

Ușă secțională rezistentă la foc – 60”, 120”, 180”. Utilizare pentru trafic normal sau redus. Panourile sunt din profile sintetice (gri sau termin culoare roșie), cu un miez din lemn ignifugat și un produs patenat ignifug. Pot fi dotate cu consolă ,,pas cu pas”/automată Fidelity/pentru acționarea hidraulică a usii/consolă pneumatica (la presiune de lucru 8 bari<ușa se ridică și rămâne deschisă>);

Ușile rezistente la foc pot fi acționate manual sau cu motor, specificație menționată în momentul efectuării comenzii.

Ușă metalică cu două canate

Page 10: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

10 | 36

Uși metalice

Dimensiuni

Material

Culori gama RAL

Izolație

Etanșare

Deschidere

Acționare

Opționale

Siguranță

Silențiozitate deosebită

Flexibilitate maximă

Uși culisante – ușile industriale culisante se deschid prin glisare pe orizontală. Este folosită pentru închiderea spațiilor industriale. Potrivit pentru: hale industriale, hangare pentru elicoptere, hangare de avione. Montarea unei uși culisante se poate realiza pe peretele exterior sau interior al clădirii. Ușile industriale culisante pot fi suspendate sau cu șină terestră, acestea au panourile izolate și sunt etanșate pe toate laturile cu profile din cauciuc cu perii.

pana la maxim 5.000 x 5.000 mm (L x H) (pentru usile cu 1 canat); pana la maxim 8.500 x 6.000 mm (L x H) (pentru usile cu 2 canate);ușa alcătuită din 2 foi de tablă pre-vopsite de culoare gri-alb (cca RAL9002); pe structură de țeavă dreptunghiulara de 50x40x15x2mm; grosime foaie de ușă 52mm

spumă poliuretanică, cu izolaţie de înaltă densitate

prin garnituri pe tot conturul ușii

ușile pot fi cu unul sau două canate, șina de ghidaj superioară de oțel sau cu șină inferioară prinsă în pardosea

manuală sau automată

geamuri, grile de aerisire, uși pietonale, montajul poate fi în interiorul sau pe exteriorul clădirii.

dispozitiv de protecție împotriva impactului lateral

silențiozitate deosebită zgomotul sistemului de închidere / deschidere este insesizabil

permite reconfigurarea rapidă a zonei

Page 11: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

11 | 36

Dimensiuni

Material

Culori

Izolație

Etanșare

Deschidere

Acționare

Opționale

Siguranță

Silențiozitate deosebită

Flexibilitate maximă

Uși armonice – este o soluție eficientă pentru spații industriale. Pot fi realizate la dimensiuni foarte mari, astfel încât sunt pretabile și pentru hangare de avion. Ușile armonice industriale se pot monta pe absolut orice fel de gol de montaj. Ușile armonice industriale pot fi dotate cu: acționare manuală sau electrică, uși pietonale încorporate și vitraje.

până la maxim 12.000 x 5.000 mm (L x H)

uşa alcătuită din 2 foi de tablă pre-vopsite de culoare gri-alb (cca RAL9002); pe structură de ţeavă dreptunghiulară de 50x40x15x2mm , grosime foaie de usa 52 mm

spumă poliuretanică, cu izolaţie de înaltă densitate

gama RAL

prin garnituri pe tot conturul ușii

diverse scheme de deschidere

manuală sau automată

geamuri, grile de aerisire, uși pietonale, montajul poate fi în interiorul sau pe exteriorul clădirii

dispozitiv de protecție împotriva impactului lateral

silențiozitate deosebită zgomotul sistemului de închidere / deschidere este insesizabil

permite reconfigurarea rapidă a zonei

Page 12: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

12 | 36

Uși metalice multifuncționale – ușă metalică galvanizată, incluzând părțile ascunse. Confecționată prin procesul ,,Sendzimir” de galvanizare la cald a foilor de tablă. Potrivit pentru utilizări multiple, datorită robusteții sale. Oferă avantajul utilizării în multiple aplicații, fiind disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, în special ca uși de interior. Este ușor de instalat în orice tip de zidărie cu orice tip de toc (bloc, reglabil etc). Un mare avantaj al ușilor metalice multifuncționale este reversibilitatea, nemaifiind necesar să indicați sensul de deschidere. Este rezistent la coroziune, demonstrată prin testul 500 ore ceață de sare. Posibilitatea de alegere într-o gamă variată de culori RAL. Structura stratului de vopsea este coaja de portocală, anti-zgâriere.Potrivit pentru: firme, magazii, scoli, poduri, birouri.

Page 13: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

13 | 36

Uși rapide

Ușile rapide se pretează in locurile cu trafic intens, una dintre cele mai căutate soluții de închidere. Sunt folosite pentru înbunatățirea climatului interior și de economisirea de energie electrică, previne formarea curenților de aer și controlul climei atât în interior cât și pentru închiderea exterioară.Viteza de deschidere a unei uși rapide de interior/exterior este de până la 20 de ori mai mare decât cea a unei uși industriale convenționale. Ușile rapide conțin diverse sisteme de siguranță, cum ar fi sistemul ireversibil static sau mecanic, împiedicând căderea ușii în cazul în care se rupe frâna de motor. Deschiderea ușilor rapide se poate face:

Ușile rapide de exterior – sunt rezistente la vânt ploaie, diferențe de teperatură, sunt ideale pentru spații logis-tice și industriale, hale de producție, spălatorii auto, servicii de curierat. Uși rapide de interior – reprezintă cheia pentru închiderea spațiilor exterioare cu deschideri mari și pentru protecția spațiilor interioare de curenții de aer.

cu consolă cu șnur (deoparte sau ambele părți ale ușii)

radar interior/exterior

buclă de inducție

receptor cu telecomandă

Irmelin Indenbirken

Page 14: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

14 | 36

Grilaje metalice și rulouri

Grilaje metalice – sistemele de grilaje metalice oferă protecție antiefracție, spațiilor comerciale și administra-tive. Grilajele mobile pot fi acționate manual sau electric. Grilajele metalice pot fi executate din mai multe tipuri de aplicații si grade de protecție. Acționarea electrică se poate utiliza oricărui tip de grilaj metalic. Acțion-area manuală se poate utiliza de asemena în cazul tuturor tipurilor de grilaj mobil, este recomandată numai până la anumite dimensiuni ale grilajelor. Sistemele de grilaje metalice sunt ușor de manevrat în ciuda dimensi-unilor mari pe care le pot aborda în funcție de solicitările clientului. Pentru situațiile în care dimensiunile sunt mai mari și greutatea totala a covorului de lamele al sistemului de grilaje depășește 100 de kg, se vor folosi sisteme mecanizate de rulare care sunt automatizate cu ajutorul unui motor lateral de putere mare, în timp ce sistemul de arcuri pretensionate folosit la grilaje obișnuite va fi înlocuit cu un ax dimensionat corespunzător. Ușa rulou izolată/neizolată – este ridicată și coborâtă cu ajutorul unu motor trifazic care garantează siguranța îndelungată la exploatare. Comanda ruloului se face de la cutia de comandă instalată în interiorul halei. Ușa industrială tip rulou este perfectă pentru economie de spațiu, fiabilitate și izolare termică și fonică. Lamela inferioară este un profil rigid din aluminiu prevăzut cu garnitura de etanșare din cauciuc. Sunt potrivite pentru o gamă largă de utilizare, incluzând depozite, centre logistice și sisteme mari de acces pentru șantiere navale.

Page 15: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

15 | 36

Page 16: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

16 | 36

Uși frigorifice

Ușile frigorifice oferite de Smilo®Holding sunt proiectate și fabricate având în vedere cerințele industriei frigori�ce și alimentare și dispun de un factor înalt de izolare, �ind realizate cu ajutorul tehnologiei de umplere cu spumă poliuretanică, cu grosimi cuprinse între 40-160 mm, confecționate, în funcție de tip, din plăci din oțel inoxidabil sau cu inveliș poliesteric.Fiecarei uși și ferestre îi este aferent un toc din oțel inoxidabil, iar ușile noastre din domeniul refrigerării sunt prevăzute cu prag care poate � retras sub nivelul podelei și cu un sistem încorporat de încălzire.Pentru uși de dimensiuni reduse și pentru temperaturi normale utilizăm tocuri care pot � montate deosebit de simplu si care pot � folosiți și la închiderea muchiilor panelelor, fără să mai �e necesare contra-tocuri sau închiderea ulterioara a panelelor în timpul montării ușilor. Pentru frigori�ce recomandam utlizarea ușilor batante, culisante, cu una sau doua canate actionate manual, respectiv automat, iar pentru încăperile din industria alimentara care necesită o termoizolare mai mare, recomandăm uși glisante cu grosimea de 40 mm, uși de izolare fără cauciuc pe margini, precum și 3 tipuri de uși suspendate.La cerere, ușile pot � prevăzute cu încuietoare de siguranță cu acționare normală sau pe dinăuntru, fereastra de inspecție, pista superioară în toc, cu protecție mecanică împotriva șocurilor și supapa de egalizare a presi-unilor.

Page 17: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

17 | 36

Porți industriale

Porți culisante – sunt realizate din fier forjat, acesta fiind susținut de role de transport. Sistemul de role asigură închiderea/ deschiderea porții.Poarta culisantă se poate acționa cu ajutorul unui motor electric, deoarece poarta are o masă proprie mare. Automatizarea unei porți culisante necesită o putere de 250 W respectiv 400 W. Porți batante – se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea bratelor se face doar pe interiorul proprietății și necesită un anumit spațiu interior.Portile pot fi automatizate cu sisteme de automatizare corespunzatoare caracteristicilor portilor. Actionarea lor se poate face de la distanta cu telecomanda sau buton de la portar.

Acestea sunt personalizate în funcție de fiecare proiect în parte. Construcțiile pot fi finisate cu: grund anticoro-ziv, vopsire cu câmp electrostatic, vopsire manuală sau zincare termică.

Page 18: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

18 | 36

Page 19: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

19 | 36

Rampe de egalizare

Smilo®Holding oferă o gamă largă de rampe de egalizare, pentru încărcare/descărcare camioane, cu capacitatea de a susține greutăți de până la 12 tone. Sunt acționate hidraulic cu panou de comandă. Suprafață rampei este alcătuită din profile sudate și acoperite cu tablă striată anti-alunecare. Au o structură metalică solidă și indepen-dentă de locul de montare. Au o construcție robusta din oțel astfel încât pot fi compensate fără probleme chiar și sarcini inegale. Aceste rampe de egalizare se pot produce în multe dimensiuni, permit transportul unor greutați mari și prezintă sisteme speciale de protecție pentru a evita accidentele. Sistemul hidraulic este com-plet închis și este astfel protejat împotriva murdăriei, a nisipului și a prafului chiar și în cele mai extreme circum-stanțe. Acestea fac față tuturor situațiilor de încărcare mulțumita sistemelor hidraulice sigure și ușor de acțion-at.

Rampă de egalizare fixăRampă de egalizare fixă

Rampă mobilăRampă mobilă Rampă de egalizare fixă incastratăRampă de egalizare fixă incastrată

Rampă de egalizare fixa incastrataRampă de egalizare fixa incastrata

Rampă portabilă manualăRampă portabilă manuală

Page 20: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

20 | 36

Obturatoare termice

Obturatoarele termice sunt proiectate pentru utilizarea în depozite , centre logistice , precum și orice tip de clădire de producție, avand ca rezultat final economii semnificative de energie și confortul sporit la manevrele de încărcare și descărcare.Obturatoarele termice cu braţ articulat au o structură metalică perimetrală fixată pe peretele halei şi una secundară mobilă completată de un set de prelate din cauciuc, adaptate la dimensiunile remorcilor camionului Structura secundară este retractabilă având ataşate un set de braţe articulate ce unesc rama din faţă cu cea din spate, flexibilitate ce împiedică producerea de daune ca urmare a manevrelor de racordare a remorcilor cu burduful de etanşare. Prelata superioară şi cele laterale înconjoară caroseria, asigurând ermetizarea între caroseria camionului şi clădire, scopul acesteia find de a asigura o etanșare perfectă la momentul de încărcare și descărcare , astfel încât să se realizeze economii semnificative de energie și protecția ulterioară a mărfurilor.

Page 21: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

21 | 36

Construcția obturatoarelor termice

Structura: fabricate din țeavă zincată 2 mm unite prin bare galvanizate si acoperite cu o prelată din PVC de 0,8 mm grosime de rezistență ridicată , datorită flexibilitatii poliesterului de la interior. Prelata este atașata de struc-tura cu ajutorul unui profil de aluminiu anodizat.Prelatele: sunt alcatuite din doua tipuri de tesaturi flexibile la interior si acoperite cu un strat de PVC negru cu grosimea de 3 mm , rezistent la impact și zgârieturi. Prelatele laterale sunt prevazute cu marcaje reflectorizante pentru a usura manevrarea camionului.În funcție de construcția halei unde trebuie intalate sau al amplasării modulelor de încărcare, cu sau fără rampă de egalizare, obturatoarele termice au o serie de dimensiuni uzuale cu urmatoarele cote L – lățime obturator termic x H – înălțime obturator termic:

Obturatoarele termice sunt proiectate pe măsura fiecărui client, pentru a dinamiza instalarea unui doc de încăr-care, a îmbunătăţi nivelul de izolaţie internă a halei şi a creşte capacitatea de depozitare a clădirii. Structura de metal ce substituie fosa şi susţine docul de încărcare. Poate fi furnizat în diferite versiuni:Acoperişul unui obturator standard este alcătuit dintr-un panou cu nervuri speciale anti-picurare, având în acelaşi timp o anumită pantă ce evită acumularea de apă, drenând apele pluviale către lăcrimarul frontal.Opţional, se poate adăuga o copertină pentru a optimiza economisirea energiei şi izolaţia termică între clădire şi modul.

Sunt disponibile mai multe tipuri de obturatoare:

Rectractabilă

Fixă

Frigori�că

Gon�abilă

L 3400 mm x H 3400 mm

L 3600 mm x H 3600 mm

L 3400 mm x H 4400 mmL 3600 mm x H 3600 mm

L 3400 mm x H 4000 mm

Page 22: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

22 | 36

Usi și perdele PVC

Page 23: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

23 | 36

Perdele PVC industriale permit trecerea ușoară atat pentru personal, cât și pentru utilajele industriale. Fâșiile PVC care constituie o perdea PVC industrială au marginile rotunjite pentru a evita accidentarea sau rănirea personalului. Design-ul �exibil permite cu ușurință atât trecerea personalului, cât și a motostivuitoarelor sau altor utilaje de încărcare. Perdelele și ușile PVC permit o închidere versatilă a oricarui tip de gol, chiar și de mari dimensiuni, menținând luminozitatea ambientuală. Aceste perdele reduc pierderile de căldură pe durata tranzitului, deoarece fâșiile din PVC permit trecerea rapidă și pe dimensiunea exactă a vehicolului.Acesta facilitează o vedere bună asupra încăperii din partea opusă, iar cadrul metalic garantează o bună rezis-tență în timpul folosirii.

Page 24: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

Perdea montata în fața golului

Perdea culisantă montată în fața golului

Perdea �xă și perdea culisantă

24 | 36

Page 25: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

25 | 36

Sisteme de control acces

Page 26: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

26 | 36

Bariere automate – pentru gestionarea accesului auto vă ușurează viața și vă scutește timpul prețios, având în același timp o funcționare simplă. Vă punem la dispoziție consultanță telefonică, tehnicieni profesioniști precum și o serie de sfaturi și sugestii de înbunătățire a vieții prin folosirea zilnică a unei bare de acces.Funcțiile barierei pot fi programate foarte ușor după modul dorit, în funcție de propriile exigențe și de necesi-tatea de folosire.Comanda barierelor poate fi realizată cu buton, cititor de cartelă, sistem de recunoaștere a numerelor de inma-triculare.Se recomandă la intrarea în: ambasade, fabrici de explozibili, unitați militare, zone industriale, parcări unde accesul este restricționat pe baza identității vehiculelor.Barierele de acces pot fi dotate cu: benzi adezive reflectorizante, fotocelulă, cauciuc de protecție antișoc, teleco-mandă, selector cheie, lampă de semnalizare, suport fix sau mobil pentru bară, lumini de semnalizare cu fixare cu cuplaj pe latură superioară sau inferioară a barei.

Stâlpi retractabili – sunt concepuți pentru a controla sau de a opri traficul drumurilor cu acces privat sau public, parcări. Pot fi comandați de la distantă prin telecomandă, prin telefonul mobil, cartela de proximitate, selector cu cheie. De asemenea, poate fi programat să se deschidă/închidă la anumite ore.

Page 27: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

27 | 36

Uși automate

Ușile automate sunt cele mai solicitate răspunzând cererilor venite din toate sectoarele: industrial, comercial, medical.Ușile culisante automate sunt potrivite oricărei destinații de spațiu comercial/sediu de firmă al cărui acces se dorește a fi rapid, funcțional și estetic. Avantajele folosirii ușilor automate includ asigurarea confortului total al utilizatorului, reducerea costurilor cu energie termică, sunt ușor de instalat.

Ușă automată culisantă liniară STA 20Ușa automată culisantă liniară este o ușă culisantă acționată de un sistem cu funcție de auto-învățare. Ușa automată utilizează aceleași componente de bază periferice și poate fi utilizat pentru toate tipurile de aplicații ale ușii.

Ușă glisantă curbă

Gândite sa fie montate în interiorul circular, deplasarea se face pe conturul de cerc. Utilizarea simplă, configurarea variată și montarea ușoară, sunt caracteristicile aces-tei serii de sisteme. Potrivite pentru toate clădirile utilizate de către public, sunt extrem de versatile, variabile și oferă o mulțime de posibilități de creativitate arhitecturală.

Page 28: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

28 | 36

Ușă automată culisantă liniară STA 22

Ușă automată culisantă liniară telescopică

Ușa automată culisantă liniară telescopică este o ușă culisantă cu sistem de acționare, care permite lățimi mari de deschidere. Ocupă un spațiu redus, sunt eficiente, elegante și moderne. Se potrivește perfect în orice tip de arhitectură a clădirii și oferă posibilități variate de montaj.

Ușa automată culisantă este o ușă robustă, potrivită pentru intrările și aplicațiile speciale care folosesc foi de uși grele pentru intrări. Poate fi utilizată la căile de evac-uare și salvare.

Page 29: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

29 | 36

Page 30: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

Alte produse

Automatizări industriale

Smilo®Holding comercializează și montează orice tip de uși industriale sectionale, acționate manual cu reductor cu lanț sau cu automatizări complete FlexiForce, GfA, LiftMaster.Automatizarile industriale sunt proiectate să funcționeze o perioadă foarte lungă de timp, practic nelimitată din punctul de vedere al utilizatorului.Automatizările industriale oferă un confort deosebit, eliminând efortul uman. Tot ceea ce va rămâne de făcut este să apăsați un buton sau telecomandă.

Page 31: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

Uși speciale

Uși pentru săli de operații din spitale – fiecare din aceste uși fiind special proiectate pentru aplicatii de interior ca uși pentru săli de așteptare, cabinete medicale, saloane pacienți.Ușile de inox pe balamale sau ușile culisante au caracter antibacterian, făcându-le perfecte pentru spațiile de depozi-tare a produselor farmaceutice.Ambele fete sunt executate din oțel inox, înălțimea și lățimea pot fi ușor adaptate la cerințele proiectului. Aceste uși pot fi prevăzute cu acționare automată sau manuală sau îngropate montate aparent în fața peretelui pe un sistem auto-portant. Uși ALA– ușile metalice/obloanele ALA sunt utilizate la intrările în subsolurile construcțiilor civile și industriale ame-najate ca adăposturi de protecție civilă și industriale amenajate ca adaposturi de protecție civilă.Pereții în care sunt instalate ușile ALA, vor fi din beton armat. Deschiderea ușilor ALA și obloanelor se face înspre exte-rior.

Page 32: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

Trape de fum

Trapa de fum este un dispozitiv de evacuare a fumului și a căldurii, integrat intr-un element de construcție care separă interiorul de exteriorul unei clădiri. Acesta vă ofera posibilitatea sa va transformați soluția de lumină natu-rală într-un sistem de evacuare fum și ventilație zilnică eficient. Trapele de fum garantează siguranță maximă la incendiu, sistemul de evacuare oferă de asemenea, posibilități practice de ventilație de zi.

Page 33: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016
Page 34: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016
Page 35: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016
Page 36: Solutii pentru inchiderea spatiilor industriale | Smilo Holding 2016

[email protected]@smilo.rowww.smilo.ro

[email protected]

www.facebook.com/smilo.holding

www.plus.google.com/+SmiloHolding

www.linkedin.com/company/smilo-holding

www.twitter.com/smiloholding

ro.pinterest.com/smilousigaraj

www.youtube.com/c/SmiloHolding

Urmareste-ne pe site-urile de socializare!