SCLAVIA MODERNĂ ESTE MAI APROAPE DECÂT …...MAI APROAPE DECÂT CREZI 0800 0121 700 Apelurile sunt...

1
VICTIMELE SCLAVIEI MODERNE AR PUTEA MUNCI PE UN ȘANTIER DE CONSTRUCȚII SAU VĂ POT AJUTA LA PAVAREA PARCĂRII. Victimele sunt traficate deseori și, prin teroare și constrângere, forțate să muncească pentru bani puțini sau deloc. Câteodată, victimele sunt exploatate sexual sau forțate să comită infracțiuni. Se întâmplă peste tot în lume, inclusiv în Marea Britanie. Dacă ești o victimă sau cunoști pe cineva care ar putea fi, vizitează modernslavery.co.uk, sau pentru a cere ajutor sau a raporta cazuri de sclavie sună la linia de asistență. SCLAVIA MODERNĂ ESTE MAI APROAPE DECÂT CREZI 0800 0121 700 Apelurile sunt gratuite din rețeaua de telefonie fixă și din majoritatea rețelelor mobile.

Transcript of SCLAVIA MODERNĂ ESTE MAI APROAPE DECÂT …...MAI APROAPE DECÂT CREZI 0800 0121 700 Apelurile sunt...

Page 1: SCLAVIA MODERNĂ ESTE MAI APROAPE DECÂT …...MAI APROAPE DECÂT CREZI 0800 0121 700 Apelurile sunt gratuite din rețeaua de telefonie fixă și din majoritatea rețelelor mobile.

VICTIMELE SCLAVIEI MODERNE AR PUTEA MUNCI PE UN ȘANTIER DE CONSTRUCȚII SAU VĂ POT AJUTA LA PAVAREA PARCĂRII.Victimele sunt traficate deseori și, prin teroare și constrângere, forțate să muncească pentru bani puțini sau deloc. Câteodată, victimele sunt exploatate sexual sau forțate să comită infracțiuni. Se întâmplă peste tot în lume, inclusiv în Marea Britanie.

Dacă ești o victimă sau cunoști pe cineva care ar putea fi, vizitează modernslavery.co.uk, sau pentru a cere ajutor sau a raporta cazuri de sclavie sună la linia de asistență.

SCLAVIA MODERNĂ ESTE MAI APROAPE DECÂT CREZI

0800 0121 700Apelurile sunt gratuite din rețeaua de telefonie fixă și din majoritatea rețelelor mobile.