Scenariul Revelionului 2013

2
Scenariul Revelionului 2013 Se începe cu scenetă Autorul : ’’ În fiecare an vă spun aceeaşi poveste, vine iarna şi toată lumea aşteaptă Crăciunul. Ce frumos e Crăciunul , e cea mai fericită sărbătoare , mai ales pentru copii, cum aşteaptă ei ca Moşul să le aducă cadouri.Sărbătoarea Căciunului e plină de farmec şi minune , ea îndeplineşte orice dorinţă, aduce lumină şi pace în sufletul fiecăruia . Într-un mic orăşel pe nume .................., în strada Florilor este o căsuţă, unde la geam cu nerăbdare o mică fetiţa aşteaptă sosirea lui Moş Crăciun.” Fetiţa (şezînd la geam): Nu mai vine Moşul, nu mai vine . Oare ce s-a întîmplat? O fi căzut de pe sanie , o fi nimerit în troiene ? O să cînt un cîntec şi Moşul mă va auzi , şi atunci neapărat o să vină. Cîntecul – Cleopatra şi Pavel Strătan După cîntec fetiţa adoarme . În acest timp , sub sunete de zurgălăi ,vine Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada însoţiţi de crăciuniţe si crăciunei , ducînd în spate cu greu un cadou mare. După :urmează dansul ’’Crăciunţelor ’’ , între timp Moşul duce cadoul pe scenă , îl scoate pe Ghiţă din cutie şi îl aşează pe scaunul de lîngă patul fetiţei. După dans fetiţa este trezită de Ghiţă , ea văzindu-l îl îmbrăţişează. După ce se sfîrşeşte dansul vorbeşte Moşul şi Alba ca Zăpada . Prezentatorii : 1.Bună seara tuturor ! Bine aţi venit la această sărbătoare minunată, care ne-a adunat în localul liceului. Deci să ne lăsăm duşi de farmecul momentului şi de feeria sărbătorilor de iarnă ! 2. Trăim un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare.Ascultă-ţi vocea sufletului, alungaţi frigul din el, fiţi deasupra liniştei creată de dansul fulgilor de nea. 3. Să savurăm clipele ajunului de Crăciun într-o atmosferă caldă şi veselă, în aşteptarea surprizelor dorite. 4.Ştim cu toţii că sărbătorile de iarnă sînt împodobite de numeroase obiceiuri şi tradiţii frumoase moştenite din străbuni. Invităm în scenă clasa a X-a R cu o frumoasă colindă de Crăciun. 5.Dansul nu are frontiere, el necesită o cunoaştere dar totodata şi un talent. Lucrul acesta ne vor demonstra clasa a VIII-a cu dansul ..... 6. E o seară deosebită în care luna luceşte mai tare ce de obicei şi în văzduh se strecoară bucuria încununată de dragoste. Atmosfera dată ne pătrunde în suflet şi devii ostatic a visului feeric de iarnă. Clasa a XII-a R vine cu o scenetă 7. Se zice că fiecare sunet de clopoţel îţi aduce în casă bucurie şi căldură sufletească. Să întîlnim ,dar băieţiii din clasa a XI-a cu o urare de bine ce ne va aduce fericire în anul ce vine .

Transcript of Scenariul Revelionului 2013

Page 1: Scenariul Revelionului 2013

Scenariul Revelionului 2013

Se începe cu scenetă

Autorul : ’’ În fiecare an vă spun aceeaşi poveste, vine iarna şi toată lumea aşteaptă Crăciunul. Ce frumos e Crăciunul , e cea mai fericită sărbătoare , mai ales pentru copii, cum aşteaptă ei ca Moşul să le aducă cadouri.Sărbătoarea Căciunului e plină de farmec şi minune , ea îndeplineşte orice dorinţă, aduce lumină şi pace în sufletul fiecăruia . Într-un mic orăşel pe nume .................., în strada Florilor este o căsuţă, unde la geam cu nerăbdare o mică fetiţa aşteaptă sosirea lui Moş Crăciun.”

Fetiţa (şezînd la geam): Nu mai vine Moşul, nu mai vine . Oare ce s-a întîmplat? O fi căzut de pe sanie , o fi nimerit în troiene ? O să cînt un cîntec şi Moşul mă va auzi , şi atunci neapărat o să vină.

Cîntecul – Cleopatra şi Pavel Strătan

După cîntec fetiţa adoarme . În acest timp , sub sunete de zurgălăi ,vine Moş Crăciun şi Alba ca Zăpada însoţiţi de crăciuniţe si crăciunei , ducînd în spate cu greu un cadou mare. După :urmează dansul ’’Crăciunţelor ’’ , între timp Moşul duce cadoul pe scenă , îl scoate pe Ghiţă din cutie şi îl aşează pe scaunul de lîngă patul fetiţei.După dans fetiţa este trezită de Ghiţă , ea văzindu-l îl îmbrăţişează.

După ce se sfîrşeşte dansul vorbeşte Moşul şi Alba ca Zăpada .

Prezentatorii :1.Bună seara tuturor ! Bine aţi venit la această sărbătoare minunată, care ne-a adunat în localul liceului. Deci să ne lăsăm duşi de farmecul momentului şi de feeria sărbătorilor de iarnă !

2. Trăim un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare.Ascultă-ţi vocea sufletului, alungaţi frigul din el, fiţi deasupra liniştei creată de dansul fulgilor de nea.

3. Să savurăm clipele ajunului de Crăciun într-o atmosferă caldă şi veselă, în aşteptarea surprizelor dorite.

4.Ştim cu toţii că sărbătorile de iarnă sînt împodobite de numeroase obiceiuri şi tradiţii frumoase moştenite din străbuni. Invităm în scenă clasa a X-a R cu o frumoasă colindă de Crăciun.

5.Dansul nu are frontiere, el necesită o cunoaştere dar totodata şi un talent. Lucrul acesta ne vor demonstra clasa a VIII-a cu dansul .....

6. E o seară deosebită în care luna luceşte mai tare ce de obicei şi în văzduh se strecoară bucuria încununată de dragoste. Atmosfera dată ne pătrunde în suflet şi devii ostatic a visului feeric de iarnă. Clasa a XII-a R vine cu o scenetă

7. Se zice că fiecare sunet de clopoţel îţi aduce în casă bucurie şi căldură sufletească. Să întîlnim ,dar băieţiii din clasa a XI-a cu o urare de bine ce ne va aduce fericire în anul ce vine .

8. Veselia fără dans este imposibilă. Să ne veselim împreună cu clasa a IX-a, cu dansul ......

9.Deschideţi uşa şi lăsaţi spiritul crăciunului să vă intre în casă ! Deschideţi şi lăsaţi bucuria şi împlinirea să vă pătrundă în suflet.

Clopoţeii de crăciun să sune frumos, să-ţi ureze noroc, An Nou sănătos şi-n inimă un soare călduros . Şe invită în scenă clasa a X-a U cu sceneta .....

10. Vă mulţumim că ne-aţi primit

Acum în inimile voastre

Vă aşteptăm şi-n noul an

Să vă-ncîntăm cu de-ale noastre !

În final crăciuniţele clasei a XI-a vă vor bucura cu un cîntec frumos de crăciun . (Cîntecul Anul Nou)