să ț să ă ț ș să - ProCredit Bank Direct

1
Te-ai gândit îți achizitionezi o ca? Vrei să îți deschizi o afacere și devii antreprenor? Visezi să pleci într-o croazieră? Îți dorești să fii pregatit pentru evenimentele neprevăzute din viața ta? Alege produsele noastre de economisire și te vei bucura de dobânzi avantajoase, flexibilitate și siguranță! Contul de economii, Flex Save, îți ofeacum: o dobândă de 1,30% pe an (variabilă). posibilitatea de a utiliza banii fără a pierde dobanda acumulată până în acel moment! Transferi bani din și în contul de economii simplu și rapid utilizând aplicațiile noastre de Mobile Banking sau Internet Banking! Cu depozitul la termen pe 12 luni, planurile tale devin realizabile! primești o dobândă de 2,25% pe an, fixă pe toadurata depozitului. alegi cea mai buopțiune pentru tine în privința dobânzii! Dobânda acumulată se poate capitaliza sau se poate transfera lunar în contul tău. îți poti deschide depozitul simplu, de oriunde te afli, utilizând aplicațiile de Mobile Banking sau Internet Banking sau poți apela la consilierii noștri dedicați care îți vor oferi suport și te vor îndruma în alegerea celei mai bune soluț ii! Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulț i regulamentul campaniei aici: https://www.procreditbank-direct.com/romania/ro sau să apelezi serviciul informații clienți la numerele de telefon: 0372.100.200 sau 021.201.55.55. Planifică-ți viitorul cu încredere, noi suntem alături de tine!

Transcript of să ț să ă ț ș să - ProCredit Bank Direct

Te-ai gândit să îți achizitionezi o casă? Vrei să îți deschizi o afacere și să devii antreprenor? Visezi să pleci într-o croazieră? Îți dorești să fii pregatit pentru evenimentele neprevăzute din viața ta? Alege produsele noastre de economisire și te vei bucura de dobânzi avantajoase, flexibilitate și siguranță! Contul de economii, Flex Save, îți oferă acum: o dobândă de 1,30% pe an (variabilă).

posibilitatea de a utiliza banii fără a pierde

dobanda acumulată până în acel moment! Transferi bani din și în contul de economii simplu și rapid utilizând aplicațiile noastre de Mobile Banking sau Internet Banking!

Cu depozitul la termen pe 12 luni, planurile tale devin realizabile!

primești o dobândă de 2,25% pe an, fixă pe toată durata depozitului.

alegi cea mai bună opțiune pentru tine în

privința dobânzii! Dobânda acumulată se poate capitaliza sau se poate transfera lunar în contul tău.

îți poti deschide depozitul simplu, de

oriunde te afli, utilizând aplicațiile de Mobile Banking sau Internet Banking sau poți apela la consilierii noștri dedicați care îți vor oferi suport și te vor îndruma în alegerea celei mai bune soluții!

Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți regulamentul campaniei aici: https://www.procreditbank-direct.com/romania/ro sau să apelezi serviciul informații clienți la numerele de telefon: 0372.100.200 sau 021.201.55.55. Planifică-ți viitorul cu încredere, noi suntem alături de tine!