Ro catalogue IPC - 2898172

36
PENTRU O VIAŢĂ MAI BUNĂ / PRODUSE NOI PENTRU UN NOU DECENIU / TAHITIAN NONI INTERNATIONAL / CATALOG 2010

description

se utilizeaza referinta IPC - 2898172 accesare online www.morinda.com/2898172 www.truage.eu.com/2898172

Transcript of Ro catalogue IPC - 2898172

Page 1: Ro catalogue IPC - 2898172

PENTRU O VIAŢĂ MAI BUNĂ / PRODUSE NOI PENTRU UN NOU DECENIU / TAhITIAN NONI INTERNATIONAl / CATAlOG 2010

Page 2: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom2

Probabil nu l-aţi văzut sau gustat niciodată. Probabil nici nu ştiţi de unde vine. Totuşi, acest fruct tropical a fost utilizat de generaţii în insulele din Polinezia Franceză.

Tahitian Noni International (TNI) este liderul mondial în domeniul cercetării noni. Noi deţinem şi operăm unicul laborator din lume dedicat în totalitate plantei noni. Nici o altă companie nu a realizat mai multe studii despre Noni şi Tahitian Noni™ Original.

S-a dovedit că un element natural numit mangan este unul dintre compuşii esenţiali din Tahitian Noni™ Original. De asemenea, cercetările noastre au descoperit iridoidele în fructul noni.

UIMITORUl FRUCT NONI

Am identificat manganul în noni, care este unul dintre compuşii esenţiali din Tahitian Noni™ Original. Manganul ajută la protejarea celulelor contra daunelor oxidative. De asemenea, contribuie la întărirea oaselor, menţinerea randamentului energetic şi dezvoltarea unui metabolism normal. TAHITIAN NONI™ Original este o sursă naturală de mangan. Consumaţi zilnic 60 ml şi veţi simţi diferenţa.

Prin intermediul cercetărilor noastre efectuate în colaborare cu diferiţi oameni de ştiinţă şi universităţi independente, am ajuns de asemenea la concluzia că, iridoidele constituie una dintre substanţele cele mai remarcabile produse de fructul

noni. Prezenţa acestor componente, nivelul şi cantitate acestora, reprezintă indicatorul cel mai important de calitate al unui produs noni.

•Rareorisegăsescînfructeobişnuite•Suntdiferitedeflavonoide,caresegăsescîntoatefructele

•Suntfitochimicalelemajoredinfructulnoni

•Suntfoartestabileşirezistenteladegradareadintimpulprelucrăriişidepozitării

•SuntindicatoriicalităţiiBăuturilorTahitianNoni

Pe Scurt despre Iridoide

UN MIC FRUCT, CARE POATESChIMBA VIAŢA DUMNEAVOASTRĂ

Page 3: Ro catalogue IPC - 2898172

04 16 34

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 3

Viteza zilelor noastre a ajuns la limită. De aceea menţinerea unui stil de viaţă sănătos poate fi o adevărată provocare în aceste timpuri moderne. Alegeţi un mod de viaţă sănătos prin Băuturile Tahitian Noni™. Printr-o singură încercare puteţi vedea ce poate face pentru dumneavoastră această băutură.

Noi menţinem produsele noastre la standardele de calitate cele mai ridicate, fără excepţii. De fapt, suntem atât de siguri de produsul nostru încât vă oferim o garanţie de 90 zile de restituire a contravalorii. Dacă nu sunteţi mulţumit 100%, vă vom rambursa 100% preţul de achiziţie. Această garanţie de satisfacţie a clienţilor este valabilă şi pentru dumneavoastră. Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultaţi Termenii şi Condiţiile Generale care sunt menţionate în acest catalog, sau consultaţi site-ul nostru www.TahitianNoni.eu.com.

Urmaţi un stil de viaţă sănătos a tot cuprinzător. Bucuraţi-vă de timpul liber, simţiţi-vă mai energic şi trăiţi mai conştient. Băuturile Tahitian Noni™ sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu acesta!

Trăiţi-văviaţalamaxim.

NUTRIŢIA ANIMAlElOR

ÎNGRIJIREA PERSONAlĂ

BĂUTURI

CONŢINUT

SOlUŢIA POTRIVITĂ STIlUlUI DE VIAŢĂ

UN MIC FRUCT, CARE POATESChIMBA VIAŢA DUMNEAVOASTRĂ

Page 4: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom4

Acesta poate fi cel mai valoros lucru din frigiderul dumneavoastră.TAHITIAN NONI™ Juice, acum numit Băutura Bioactivă™ Tahitian Noni™ Original, este singura băutură originală de noni de pe piaţa Europeană. Fiind prima companie care a obţinut aprobarea Novel Food în 2003, TNI este punctul de referinţă şi etalonul cu care orice nou producător de juice de Noni va fi măsurat în Europa. Tahitian Noni™ Original conţine mangan natural, care ajută la protejarea celulelor contra daunelor oxidative, contribuie la întărirea oaselor, menţinerea randamentului energetic şi dezvoltarea unui metabolism normal. Prin urmare,Tahitian Noni™ Original, promovează sănătatea şi bunăstarea generală.

ZIlNIC PENTRU TOATĂ

LUMEA

CARE BĂUTURĂ BIOACTIVĂ TAhITIAN NONI MI SE POTRIVEŞTE?Oamenii diferiţi au preferinţe diferite. De aceea, am dezvoltat o gamă de băuturi

Tahitian Noni™ - fiecare cu propria formulă - pentru a deservi nevoile fiecăruia.

BĂUTU

RI BIO

ACTIVE

Tahitian Noni este Diferenţa!

BăuturileTahitianNoni™suntalegereaidealăpentrutoţiceicareîncearcăsămenţinăunstildeviaţăactivşiechilibrat,întimpceseconfruntăcuprovocărilevieţiimoderne.

Alimentaţia variată, regimul alimentar echilibrat, precum şi menţinerea unui stil de viaţă activ sunt de asemenea vitale pentru sănătatea şi bunăstarea dumneavoastră.

TahitianNoni™Family

TahitianNoni™

Original

TahitianNoni™Extra

TahitianNoni™Pure

Iridoide per 60ml

15mg 30mg 60mg 72mg

Utilizare Pentru întreaga familie: copii,

adolescenți, adulți. Pentru toate vârstele

Toate vârstele, persoanele cu un

nivel ridicat de activitate

Băutură concentrată pentru purişti

Conţinut Noni

Page 5: Ro catalogue IPC - 2898172

AB

C

D

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 5

C. TahiTian noni™ original Quad

Viaţa dumneavoastră este din ce în ce mai rapidă şi mai exigentă! Bucuraţi-vă de Tahitian Noni™ Original, acum disponibil într-o cutie practică de 4 litri, uşor de folosit şi transportat. Protejaţi natura, înlocuiţi sticla şi promovaţi responsabil wellnessul.

A. TAhiTiAn noni™ originAl

New Look, sticlă nouă - aceeași băutură clasică consumată de milioane de oameni din întreaga lume! Tahitian Noni™ Original este singura băutură originală de noni din Europa. Conţine mangan natural, care ajută la protejarea celulelor contra daunelor oxidative, contribuie la întărirea oaselor, menţinerea randamentului energetic şi dezvoltarea unui metabolism normal. Promovează prin urmare, sănătatea şi bunăstarea generală. Tahitian Noni™ Original furnizează 30mg de iridoide per 60 ml. Consumaţi 60 ml de Tahitian Noni™ Original în fiecare zi şi bucuraţi-vă de beneficiile sale.

D. TahiTian noni™ n-Core

Sunteţi deja un fan al Băuturii Bioactive™ Tahitian Noni™ Original, dar vă place varietatea? Vă sugerăm să încercaţi Tahitian Noni™ n-Core. Aceasta oferă aceeaşi calitate şi conţinut de noni precum Tahitian Noni™ Original - cu un gust extraordinar de fructe! Tahitian Noni™ n-Core combină avantajele băuturii originale cu beneficiile sucurilor de coacăze negre şi alte fructe naturale. 1 Litru.

B. TAhITIAN NONI™ ORIgINALSTIClĂ ClASICĂ

Tahitian Noni™ Original în sticlă clasică. Această sticlă distinctivă fără îndoială, va deveni un element de colecţie. 1 Litru.

TahitianNoni™Family

TahitianNoni™

Original

TahitianNoni™Extra

TahitianNoni™Pure

Iridoide per 60ml

15mg 30mg 60mg 72mg

Utilizare Pentru întreaga familie: copii,

adolescenți, adulți. Pentru toate vârstele

Toate vârstele, persoanele cu un

nivel ridicat de activitate

Băutură concentrată pentru purişti

Conţinut Noni

Page 6: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom6

PE GUSTUl

FAMILIEI TALE!

Acesta poate fi cel mai delicios lucru din frigiderul dumneavoastră.

TahitianNoni™Familyafostspecialdezvoltatpentrutinerişibătrânideopotrivă-pentruîntreagafamilie.Puteţialegedindouăaromedelicioase:Mere-Mango-MaracujasauStruguri.

Omodalitatedeavăbucuradenonişideungustextraordinar,toateîntr-obăutură!Toatălumea-inclusivceipretențioşişiextremderăsfăţaţi-voradoraTahitianNoni™Family.

Despre Fructe ...

MărulMerelesuntfructelecelemaicultivatepescarălargăastăzi,suntfructelearboreluiMalusdomesticadinfamiliaRosaceae.StrămoşulsălbaticalacesteiplanteşioriginileacestuiasegăsescînAsiaCentrală.Merelemodernesuntmaidulciîngeneral,faţădesoiurilemaivechi,iargusturileauvariatde-alungultimpului.

MangoMangoaufostcultivateînsubcontinentulIndiandemiideani.Cultivatînmulteregiunitropicaleşisubtropicaledinîntreagalume,mangoastăziesteunuldintrefructelecelemailargutilizatepentrualimenteşisucuridatorităgustuluideliciosdulcearomatşiculoriistrălucitoare.

Fructul PasiuniiFructulpasiunii,deasemenea,numitmaracuja,esteoriginardinBrazilia,ParaguayşiArgentina.Esterotunddeoformăovală,galbensaupurpuriuînchislaculoare.Interiorulsuculentesteplincuseminţenumeroase.Suculdemaracujaesteadeseaadăugatlaaltesucuridefructepentruasporiaroma.

StruguriiStrugurii-fructulzeilor.Viţadevie(VitisVinifera)esteoplantăcultivatăpentrufructelesale,maialesînzonelededeal.Struguriipotficonsumaţiproaspeţisauutilizaţipentrugem,suc,jeleu,oţet,vin,extractedeseminţedestruguri,stafideşiuleidinseminţedestruguri.

BĂUTU

RI

Page 7: Ro catalogue IPC - 2898172

C

A B

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 7

C. TAhITIAN NONI™ FAMILy qUAd

Această băutură delicioasă şi echilibrată este de asemenea disponibilă în ultra-convenabila cutie de 4 litri, pe măsura frigiderului şi cu un acces facil şi abil. De fiecare dată când veţi deschide frigiderul, veţi dori o explozie colosală cu gust de noni.

Struguri sau Mango

Cutie de 4 Litri

A-B. TAhITIAN NONI™ FAMILy

Tahitian Noni™ Family oferă un gust extraordinar - Zilnic Pentru Toată Lumea. Am dezvoltat două arome fantastice ca să vă oferim posibilitatea de a alege: Mere-Mango-Fructul Pasiunii în sticle de culoare portocalie şi Struguri în purpuriu. Întreaga familie va adora această băutură pentru gustul său, dar şi pentru aspectul acesteia. Gama de produse Family furnizează 15mg de iridoide per 60 ml. Mai multe informaţii pe www.TahitianNoni.eu.com.

Struguri

sticlă de 750 ml

2-PK 750 ml

4-PK 750 ml

Mango

sticlă de 750 ml

2-PK 750 ml

4-PK 750 ml

Page 8: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom88

CEVA ÎN PlUS PENTRU

FIECARE ZI

Alegerea perfectă pentru cei care doresc ceva Extra!

Tahitian Noni™ Extra nu conţine zahăr sau îndulcitori. După cum sugerează şi numele, produsul oferă de asemenea un mare plus: extract de frunze de măslin! Bucuraţi-vă de această băutură foarte specială în sticlă de culoare verde luminoasă. Este o modalitate foarte bună de a da organismului zilnic un pic de extra energie în fiecare zi, atunci când trăiţi viaţa din plin.

Bucuraţi-vă de Calitatea Extra!

Întimpcemăslineleşiuleiuldemăslinesuntbine-cunoscutepentruaromalorşivarietatealargădeutilizări,extractuldefrunzedemăslinestederivatdinfrunzedemăslin(Oleaeuropaea)şiestepedepartemaipuţincunoscut.TahitianNoni™Extraacumvăoferăacesteingredientedeînaltăcalitate!

FructulnoniafostutilizatînmodtradiţionalîndiferitescopuriînPolineziaFranceză

BĂUTU

RI

Page 9: Ro catalogue IPC - 2898172

B

A

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 99

A. TAhiTiAn noni™ ExTrA

Am dezvoltat Tahitian Noni™ Extra pentru cei cu un nivel de activitate ridicat şi celor care sunt în căutarea lucrurilor speciale, un pic extra - extractul din frunze de măslin. Trăiţi-vă viaţa la maxim şi Bucuraţi-vă de calitatea extra! Tahitian Noni™ Extra furnizează 60 mg de iridoide per 60 ml. Mai multe informaţii pe www.TahitianNoni.eu.com.

sticlă de 750 ml

B. TahiTian noni™ ExTra QUaD

Extra vă oferă o calitate extra. Viaţa dumneavoastră este mai rapidă şi mai exigentă decât oricând. Sprijiniţi-vă organismul cu această băutură specială, acum într-o cutie de 4 litri mai uşor de accesat.

Cutie de 4 Litri

Page 10: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom10

ABSOlUT

PUR

ŞtiaţicăfrumoaseleinsuledinPolineziaFrancezăsuntdefaptcompusedinşasegrupurideinsule,iarceamaimareşiceamaipopulatădintreacesteaesteTahiti?

Acestegrupurideinsulesunt:InsuleleAustral,InsuleleBass,InsuleleGambier,InsuleleMarchize,ArhipelagulSocietăţii(inclusivTahiti)şiArhipelagulTuamoto.Alteimportanteatolisiinsulesunt:Ahe,BoraBora,Huahine,Moorea,NukuHivaşiRaiatea.

InsulaTahiti-loculdebaştinăşicasaplantelornoni-cupăduriluxuriante,ploiabundente,râurirapide,pământvulcanic,văineatinse,aimpresionatrapidexploratoriieuropeni,cumarfiLouis-AntoinedeBougainvilleşiJamesCookşiaurămasunadevăratparadischiarşicutrecereatimpului.

TAHITI ŞI POLINEZIA FRANCEZĂ - TĂRÂMUL CALITĂŢII PURE

Ultima Băutură PurăPentru persoanele care doresc ca un element să rămână adevărat, pur concentrat la esenţa sa şi fără diluări.

Tahitian Noni™ Pure este alegerea perfectă!

BĂUTU

RI

Page 11: Ro catalogue IPC - 2898172

A

C

B

D

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 11

A. TAhiTiAn noni™ Pure

Numele spune totul. Tahitian Noni™ Pure este versiunea cea mai concentrată din gama noastră de băuturi, Piure pur de noni cu Infuzie de Frunze de Noni. Acesta nu conţine zaharuri sau îndulcitori - o alegere simplă şi încă puternică pentru toţi cei care doresc să consume 100% un produs pur. Tahitian Noni™ Pure furnizează 72mg de iridoide per 60 ml. Mai multe informaţii pe www.TahitianNoni.eu.com.

Sticlă, 500 ml

B. TahiTian noni™ Pure PLiCuLeŢe

Luaţi cu dumneavoastră o doză de puritate Tahitiană oriunde vă duceţi. Aceste pliculeţe de 15 ml se pot achiziţiona într-o cutie mai mare care conţine zece pliculeţe a 15 ml.

10-PK 15ml

C. FORMULA AUTENTICĂ A FONdATORILOR CEAIFrunze de Noni

Ceaiul nostru original care poartă semnătura noastră artizanală, este fabricat din frunze premium întregi de noni uscate cu grijă. Gustul delicios, corpolent este un rezultat al procesului propriu de producţie. 20 de pliculeţe Fuso Tahitea® (1.5g fiecare) pe cutie (30g).

d. CEAI VERdE NONI IASOMIE Amestec de Frunze de Noni, Iasomie şi Ceai Verde

Acest ceai combină avantajele populare ale ceaiului verde cu extraordinarele frunze de noni şi cu aroma iasomiei. 20 de pliculeţe Fuso Tahitea® (1.5g fiecare) pe cutie (30g).

Sticla de aluminiu de 750 ml - ÎN CURÂND

Page 12: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom12

MAI MULŢI PURTĂTORI dE CUVÂNT PE WWW.TAhITIANNONI.EU.COM

CINE CONSUMĂ TAhITIAN NONI ORIGINAl

TAHITIAN NONI ™

Original este extrem

de popular în rândul a

milioane de oameni din

întreaga lume. Printre

acestia se numără sportivi,

nenumărate celebrităţi şi

oameni de ştiinţă care au

apreciat beneficiile acestui

produs unic. Ei duc o viaţă

foarte activă, au un stil de

viaţă sănătos, conştient şi

wellness, ceea ce explică

pasiunea lor pentru noni.

Nash Jocic, Antrenor Stil de ViaţăNash Jocic a fost implicat în lumea fitnessului din ultimii 30 de ani. Experienţa sa vastă cuprinde ani de formare în greutate, o carieră competitivă în culturism, cu 42 de concursuri internaţionale, cu 16 victorii şi Medalii de Aur, consultanţă în fitness şi în nutriţie, consultanţă în gimnastică şi formare personală şi mai presus de toate, coaching stil de viaţă.

"Am cunoscut Băutura Tahitian Noni™ Original printr-un prieten. În câteva zile după ce am început să consum TAHITIAN NONI™ Juice, am observat că îmi oferă mai multă energie. După ce am consumat Tahitian Noni™ Original timp de trei săptămâni m-am convins în totalitate despre acest produs! De atunci TAHITIAN NONI™ Original a devenit pentru mine produsul Numărul Unu ca urmare a experienţei fenomenale pe care am avut-o. Eu beau în fiecare dimineaţa şi după-amiaza 30 ml. Şi recomand Tahitian Noni™ Original tuturor care vor să facă o diferenţă în viaţă lor. "

PURTĂTO

RI DE C

UVÂ

NT

Page 13: Ro catalogue IPC - 2898172

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 13

Joakim Hykkerud, Jucător de handbal din Top Liga NorvegianăJoakim Hykkerud este unul dintre cei mai buni jucători de handbal din Norvegia. El joacă pentru Drammen HK, campioni ai Ligii norvegiene Top 2010 şi a fost selectat jucătorul anului în 08/09. Ţelul lui Joakim este de a juca în echipa naţională norvegiană. "Am început să consum Băutura Bioactivă Tahitian Noni™ Original în iunie 2009. După o săptămână am observat că am avut mai multă energie, picioarele mele erau mai puţin obosite faţă de cum erau înainte după antrenamentele epuizante. Nu mai era o problemă să mă scol dimineaţa următoare, şi am continuat să am o mulţime de energie pentru a oferi ce e mai bun din mine. M-am simţit mult mai bine şi încrezător în capacităţile mele şi sunt sigur că toate acestea se datorează Băuturii Tahitian Noni™ Original. Consum şi voi continua să consum în fiecare zi Tahitian Noni™."

Geraldine Finegan, Campion Mondial MasterGeraldine Finegan şi-a început cariera atletică la vârsta de 14 ani ca alergătoare de cross country. Ea a urmat paşii vărului ei, fostul campion Irlandez de 400m şi a fost motivată de către tatăl ei, care a fost un boxer în tinereţe. Ea a avut recorduri naţionale la: Javelin, Pole Vault, 100m, 400m, Shot Pune, 80 m garduri, 400 m garduri, săritură în lungime, 2000m cursă cu obstacole. De la vârsta de 16 ani, Geraldine a concurat pentru Irlanda. Ea continuă să concureze pentru ţara ei şi în ultimii 24 de ani a concurat în mai multe ţări din întreaga lume, inclusiv Australia, SUA, Rusia, Japonia şi peste tot în Europa. Ea este una dintre atletele cele mai active din Irlanda, câştigând numeroase premii de prestigiu în întreaga ţară şi a fost onorată, ca ”Cel mai medaliat atlet din Irlanda timp de 7 ani consecutivi”. "Eu trăiesc un vis, sunt liberă, fericită, sănătoasă şi eu atribui acest lucru băuturii TAHITIAN NONI™ Juice care este un supliment extraordinar la dieta mea zilnică. Efectuarea deciziilor corecte în ceea ce priveşte alimentaţia îmi dă energia de care am nevoie pentru a rezista antrenamentelor de 6 ore pe zi, 6 zile pe săptămână şi de asemenea, să petrec cât mai mult timp cu fiica mea, care este ADHD (hiperac-tivă). De asemenea TNJ mă ajută la sprijinirea naturală a corpului. Iar ca cosmetician calificat, de asemenea, am observat că în aprovizionarea organismului cu bunii nutrienţi pe care mi-i oferă Tahitian Noni, unghiile mele au devenit mai lungi şi mai puternice, părul meu a devenit mai strălucitor şi pielea mea mai curată. "

Professor Dr. Johannes Westendorf, Scoala de Medicină de la Universitatea HamburgDl. Dr. Westendorf este un profesor în toxicologie şi farmacologie la Şcoala de Medicină de la Univer-sitatea Hamburg-Eppendorf din Germania. El deţine un Doctorat în Chimie. Munca lui ştiinţifică a contribuit considerabil la aprobarea Novel Food pe care Tahitian Noni International a obţinut-o de la autorităţile Uniunii Europene.

Dr. Westendorf spune: "Am intrat în contact cu noni atunci când un autor german care a scris o carte despre TAHITIAN NONI™ Original mi-a cerut să efectuez câteva teste toxicologice pe acesta. Am făcut testele şi i-am raportat rezultatele. Din păcate, el m-a citat greşit în cartea sa, şi acest lucru a atras atenţia companiei Morinda Inc (acum cunoscută ca Tahitian Noni International), producătorul acestei băuturi. După unele clarificări, mi-au cerut să fac cercetări suplimentare cu privire la toxicologia băutu-rii Tahitian Noni™ Original. Când compania a decis să ceară aprobarea UE "Novel Food", mi-au cerut ca să ne consultăm şi eu am fost de acord. Împreună am trecut prin dificilul proces de aprobare, lung şi costisitor pe care l-am primit în mai 2003.

Pentru mine, ca toxicolog şi farmacolog, a fost surprinzător să aflu că Tahitian Noni™ Original nu a pre-zentat nici o toxicitate. Am început studiile extinse cu privire la efecte, precum şi cu privire la siguranţa noni. Una dintre principalele noastre domenii de interes şi cercetare este acţiunea compusilor prezenţi în plantă asemănătoare hormonilor. Am studiat Tahitian Noni™ Original şi de asemenea frunzele plan-tei noni în modelele noastre experimentale, iar în prezent studiem aceste proprietăţi în detaliu.

Simt că planta noni este cu adevărat fascinantă şi atât mie cât şi altor oameni de ştiinţă ne va da de mun-că pentru încă câţiva ani deoarece mai are multe de divulgat."

Page 14: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom14

BĂUTU

RI

BUN, MAI BUN,

CEL MAI BUN!Bucuraţi-vădeTaHIRO®-băuturărăcoritoareenergizantăcarbogazoasăcunoni.

Cucereşte-ţi lumea!

Sunt oare toate băuturile energizante la fel? Categoric nu!

Nimic nu se compară cu băuturile răcoritoare şi energizante TaHIRO®. Fiecare varietate de băuturi TaHIRO ® oferă prin consolidarea energiei şi vitalităţii surplusul de care aveţi nevoie să lucraţi mai activ să depuneţi un efort fizic mai mare.

Faţă de multe dintre aceste băuturi energizante obişnuite care au mai puţin de 10 calorii pe porție TaHiro® conţine Juice de Noni şi vitamine.

Îmbunătăţiţi-vă viaţa de zi cu zi şi cuceriţi-vă lumea!

Bucuraţi-vă de viaţă!NumitedupăzeullegendarcareaadusfoculînparadisultropicaldinTahiti,băuturileTaHIROsuntosursădediferitevitaminecombinatecuunamestecpebazădejuicenoniautentic.

Page 15: Ro catalogue IPC - 2898172

BA C

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 15

A. TahIRO BĂUTURĂ CARBOgAZOASĂ CU COACĂZE

Bucuraţi-vă de o explozie de fructe. Suc de coacăze amestecate cu juice de mere, struguri şi noni. Această băutură cu un gust 100% de fructe, este o scânteie carbogazoasă răcoritoare care nu conţine coloranţi artificiali, îndulcitori, conservanţi sau cofeină. 250 ml.

C. TahIRO VITALITy

Sprijiniţi-vă sistemul imunitar cu un amestec delicios de noni, vitamina C, vitamina A şi alte vitamine şi minerale valoroase. 250 ml.

B. TahIRO POWER

Este scânteia perfectă pentru criză dumneavoastră de la mijlocul după-amiezii sau de după un antrenament. TaHIRO Power. Este o alternativă a băuturilor energizante şi băuturilor răcoritoare pe bază de zahăr. Este singura băutură de acest gen cu noni, guarana, vitamine B, taurină şi vitamina B12, care contribuie la metabolismul normal de energie. 250 ml.

Page 16: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom16

ÎNG

RIJIREA PERSO

NA

AlEGEREA CORECTĂ PENTRU PIElEA

dUMNEAVOASTRĂ

Un suport pentru pielea dvs.

Componentele noni nu sunt bune doar pentru interiorul dumneavoastră - acestea vor face de asemenea lucruri incredibile pentru pielea şi părul dvs.

Frumuseţea este un bun preţios - este necesar să o păstrăm. Frumuseţea este ceva care vine din interior. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, influenţată şi de factori externi - cu condiţia ca noi să alegem produsele exacte pentru îngrijirea pielii.

Experienţa noastră a demonstrat că sucul obținut şi extras din frunzele de noni, sucul din fructul noni şi uleiul din seminţele plantei Noni (Morinda citrifolia) pot fi folosite împotriva semnelor vizibile asociate cu fenomenul numit micro-umflături.

Datorită cunoştinţelor despre plantele din jurul lor, vechii Tahitieni au creat o societate sănătoasă ce trăia în armonie. Aceste cunoştinţe vechi au devenit deosebit de valoroase în timpurile noastre moderne.

Secretele frumuseţii exotice din Tahiti pentru o piele netedă şi sănătoasă sunt acum ale dumneavoastră - cu produsele noastre unice de îngrijire personală!

Page 17: Ro catalogue IPC - 2898172

A

B

C

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 17

B. ULEI PURIFICAT dIN SEMINŢE dE NONI

Un ulei concentrat pentru hidratarea pielii uscate cu ulei pur din seminţe de noni. Acesta conţine acid linoleic, un acid gras esenţial cu omega-6. Hidratează, protejează şi catifelează pielea. Adăugați în apa de baie, masaţi în mâinile sau picioarele uscate. 6ml.

A. SERUM dIN FRUNZE dE NONI – SPRAy

Extractul din frunze de Noni şi juice, a fost dezvoltat pentru a calma şi a revitaliza pielea uscată. Acest spray vă permite să trataţi zonele afectate. Perfect pe mărimea buzunarului poate fi folosit atât acasă cât şi în timpul călătoriilor. 60 ml.

C. SERUM dE FRUNZE dE NONI – gEL

Unul dintre produsele noastre cele mai populare, acest bogat ser de frunze de noni calmează şi reface pielea afectată de soare, de vânt şi alte condiţii aspre de mediu. Acesta combină extractul autentic de frunze noni şi sucul de frunze de noni. 30 ml.

AlEGEREA CORECTĂ PENTRU PIElEA

dUMNEAVOASTRĂNoni Ingrediente•SeruldinFrunzedeNonicalmează,purificăşihidratează

•UleiuldinseminţedeNonihidratează,catifeleazăşiprotejează

•ExtractuldinFrunzedeNoniatenueazăaspectuldeîmbătrânireameliorândîntimpefectelevizibile

Page 18: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom18

CE TIP DE PIElE

AVEŢI?

ÎNG

RIJIRE PERSON

AlĂ

Un regim de îngrijire a pielii de zi cu zi constituit din produse pe bază de noni poate fi încununat de succes numai dacă utilizaţi tipul de produse potrivite. Iată cum puteţi selecta doar produsele ideale pentru pielea dumneavoastră.

PIELE NORMALĂ ŞI USCATĂ

1. Pielea ta tinde să se simtă întinsă şi uscată atunci când te

trezeşti dimineaţa?

2. Porii feţei sunt mici sau greu vizibili.

3. Fiecare produs aplicat pe piele este absorbit imediat.

4. În cazul în care umiditatea aerului este scăzută, pielea tinde

să devină uscată.

5. În zonele din jurul ochilor şi a gurii apar riduri uşoare (chiar

şi după ce a fost aplicată crema de hidratare a pielii).

PIELE SENSIBILĂ SAU TEN GRAS

1. Se întâmplă de multe ori ca pielea de pe frunte, nas şi bărbie

să strălucească şi să fie uleioasă.

2. Porii feţei sunt mari sau uşor vizibili.

3. Suferi adesea din cauza impurităţilor din piele

4. Numai la câteva ore după spălare, pielea feţei tale se simte din

nou grasă.

5. Fondul de ten este uşor absorbit de piele şi / sau este nevoie

să aplicaţi în mod repetat în timpul zilei pudră pe faţa

strălucitoare.

Page 19: Ro catalogue IPC - 2898172

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 19

PASUl 1 – DETOXIFICARE ŞI PURIFICARE

PENTRU TEN NORMAL SAU USCAT

PENTRU PIELE SENSIBILĂ SAU TEN GRAS PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

UlEI DE CURĂŢARE Acest produs curăţă uşor şi hidratează pielea cu un amestec special de uleiuri obţinute din seminţe şi flori de nuci. 100 ml.

GEl DE CURĂŢAREAcest produs este o combinație perfectă de ingrediente benefice. Pielea dumneavoastră se va simți odihnită, purificată şi veţi radia de frumusețe. 100 ml.

CREMĂ ABRAZIVĂ Conţine pulbere de bambus şi uleiul din seminţe de noni - pentru o piele sensibilă. 50 ml.

MASCĂ DE ARGIlĂ PENTRU CURĂŢAREA PORIlORNisip negru vulcanic din Tahiti care ajută pielea să arate mai curată şi mai fină şi de asemenea ajută la purificarea porilor. 8 pacheţele, a 10 g fiecare.

PASUl 2 – REPARĂ ŞI PREGĂTEŞTE

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

TONICEste perfect pentru a oferi hidratarea pielii dumneavoastră, prepararea ulterioară pentru produsele de îngrijire a pielii şi protejarea pielii de micro-umflături. Acest tonic reîmprospătează uşor pielea şi ajută la echilibrarea nivelului pH-ului. 100 ml.

PASUl 3 – ÎMBUNĂTAŢEŞTE ŞI MENŢINE

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

TRATAMENT PENTRU

IMPURITĂŢILE PIELII

PRODUSE PENTRU LUMINOZITATEA

PIELIIANTI-AGING ÎNGRIJIREA

OCHILOR MASCĂ FACIALĂ

GEl DE CURĂŢARE PENTRU TEN CU PROBlEME(corectează impurităţile vizibile)

Proprietăţile antioxidante ale fructului noni, combinate cu beneficiile antibacteriene ale acidului salicilic, ajută la calmarea şi purificarea pielii iritate. 25 ml.

EMUlSIE PENTRU IlUMINAREA TENUlUI(Crema hidratantă pentru decolorarea pielii)

Conţine extract de condur care dă luminozitate aspectului pielii. Acest produs protejează pielea şi reduce efectele vizibile ale factorii nefavorabili. 25 ml.

BAlSAM NETEZITOR PENTRU BUZERestabileşte umiditate şi prin hidratare face buzele mai fine. Acest produs de asemenea, reduce apariția liniilor fine. Această formulă specială de umiditate este combinată cu ingrediente calmante. 10 ml.

SER CONCENTRAT DE ÎNTINERIREAjută la susţinerea fermităţii pielii şi reduce apariția liniilor fine şi a ridurilor. 20 ml.

CREMA DE REÎNNOIRE A PIElII Uleiul de seminţe de noni combinat cu cel de nuci de macadamia şi kukui ajută la revitalizarea pielii faciale. Reduce apariția liniilor fine şi a ridurilor. 25 ml.

CREMĂ PENTRU ÎNGRIJIREA OChIlORReduce aspectul de decolorare sub ochi, liniile fine şi umflătura pielii din jurul ochilor. Acest produs ajută la prevenirea semnelor vizibile de îmbătrânire prematură a pielii. 10 ml.

MASCĂ hIDRATANTĂCalmează şi hidratează pielea şi reduce aspectul ocazional de roşeaţă a pielii. 50 ml.

PASUl 4 - hRĂNEŞTE ŞI PROTEJEZĂ

PENTRU TEN NORMAL SAU USCAT PENTRU PIELE SENSIBILĂ SAU TEN GRAS PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

CREMĂ hIDRATANTĂ Conţine antioxidanţi şi ajută la hidratarea pielii. 50 ml.

lOȚIUNE hIDRATANTĂO crema hidratantă care sprijină o strălucire glamour. 50 ml.

PROTECȚIE SPF 20Aceasta cremă unică cu un filtru UVA/UVB asigură o protecţie ideală pentru pielea feţei. 30 ml.

Page 20: Ro catalogue IPC - 2898172

A

B

C

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom20

ÎNG

RIJIRE FACIA

C. CREMĂ hIdRATANTĂ – PENTRU TEN NORMAL SAU USCAT

Hidratarea profundă a pielii. O cremă facială hidratantă cremoasă care conţine extract de frunze de noni, fruct noni, suc de frunze şi de ulei de seminţe noni, plus seminţe de ulei de nuci kukui. Ajută la eliminarea efectelor vizibile ale micro-umflăturilor. 50 ml.

B. CREMĂ dE PROTECŢIE FF20 – PENTRU TOATE TIPURILE dE TEN

Scutul pielii împotriva soarelui şi a altor elemente de mediu. Căutaţi un protector de lungă durată pentru piele? Această formulă exclusiv de suc de frunze de noni şi uleiul din seminţe, combinat cu ingrediente speciale ca rădăcină de tumeric şi extracte de alge roşii au rolul de a calma pielea feţei dvs. - SPF 20 protecţie care durează. 30 ml.

A. ULEI dE CURĂŢARE – PENTRU PIELE NORMALĂ SAU USCATĂ

Lasă pielea curată, moale şi suplă. De mii de ani, tahitienii au folosit un amestec tradiţional de seminţe de noni, seminţe de nuci kukui, seminţe de nuci de macadamia şi uleiuri monoi pentru a ajuta la îndepărtarea impurităţilor şi hidratarea fără înfundarea porilor. Acum puteţi beneficia şi dvs., fără a ieşi din casă. 100 ml.

REÎNTINERIŢI-VĂPIElE RADIANTĂ, O PIElE MAI TÂNĂRĂ

Page 21: Ro catalogue IPC - 2898172

FED

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 21

E. gEL dE CURĂŢARE – PENTRU TEN COMBINAT SAU gRAS

Curăţă tenul în mod Tahitian. Iată combinația perfectă de ingrediente calmante. Algele curăţă, suc de fructe de noni purifică şi busuiocul tahitian reîmprospătează pielea. 100 ml.

d. TONIC – PENTRU TOATE TIPURILE dE TEN

Pentru ca pielea să fie mai receptivă la hidratare şi tratament. Acest toner uşor, curăţă, reîmprospătează, în timp ce echilibrează nivelul pH-ului şi reduce efectele vizibile ale micro-umflăturilor. Conține extract de frunze de noni, fruct noni, suc de frunze şi ulei de seminţe de noni, ceea ce face pielea mai receptivă la hidratare şi tratamente. 100 ml.

F. LAPTE hIdRATANT – PENTRU TEN COMBINAT SAU gRAS

Fără ulei, fără strălucire, amestec de lemn de santal, phellodendron, flori de banane cu suc de fructe noni, extract de frunze de noni şi suc de frunze de noni. Sigilii de umiditate sănătoasă, pe termen lung. 50 ml.

g. PAChET PENTRU ÎNgRIJIREA TENULUI – COMBINAŢIE dE TEN COMBINAT-gRAS SAU NORMAL-USCATEconomisiţi atunci când cumpăraţi tot pachetul - tot ce aveţi nevoie pentru a vă menţine tenul cu un aspect sănătos şi frumos.Pachet pentru îngrijirea tenului – Pentru ten normal sau uscat: ulei de curăţare, tonic, loţiune hidratantă şi cremă de protecţie FF20. Pachet pentru îngrijirea tenului – Pentru ten combinat sau gras: Gel de curăţare, tonic, lapte hidratant şi cremă de protecţie FF20.

CUMPĂRĂ PAChETUL ŞI SALVEAZĂ

Page 22: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom22

ÎNG

RIJIRE FACIA

TEPOEMÄ – PENTRU TEN RADIANT ŞI FRUMOS

Beneficii exclusive pentru Faţa dumneavoastră

Datorită muncii de cercetare unice efectuate de către Tahitian Noni International am inclus componentele benefice ale plantei Morinda citrifolia (Noni), în formularea diverselor produse, pentru ca toată lumea, să se bucure pretutindeni de aceste beneficii.

Studiile noastre au condus la dezvoltarea liniei de produse TePoemä specializate în îngrijirea pielii care uneşte toate avantajele oferite de extractele din planta noni. Ne angajăm în mod continuu în noi proiecte de cercetare pentru a dezvolta noi produse şi pentru a îmbunătăţi gama noastră de produse existente.

FrunzadeNoniconțineantioxidanți.Protejeazăpieleaîmpotrivadeshidratăriicauzatedecondiţiiledemediu.

Page 23: Ro catalogue IPC - 2898172

BC

A

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 23

B. MASCĂ hIdRATANTĂ

Calmează pielea uscată cu o cremă care conține extract de frunze de noni, ulei din seminţe de noni, extras de ovăz kernel şi alge de mare. Aceste ingrediente lucrează în armonie pentru a calma şi purifica celulele pielii, prin distribuirea de umiditate bogată şi restabilirea radierii pielii uscate. 50 ml.

C. CREMĂ ABRAZIVĂ

Descoperă pielea naturală, sănătoasă şi luminoasă. Foloseşte această formulă specială de două ori pe săptămână în loc de curăţător, pentru a vedea şi simţi diferenţă noni. Zdrobite fin, nucile de Macadamia şi lemnul de bambus curăţă uşor, exfoliază celulele uscate în timp şi descoperă pielea proaspătă. 50 ml.

A. MASCĂ dE ARgILĂ PENRU CURĂŢAREA PORILOR

Nisipul exotic negru vulcanic de pe plajele virgine din Tahiti înnoieşte şi catifelează pielea, şi îndepărtează impurităţile din pori. Originalul noni absoarbe impurităţile şi curăţă porii, astfel tenul devine curat şi neted cu pori mai puţin largi. Pentru toate tipurile de ten. Opt pachete a 10 ml.

Ingrediente Exclusive

• Ulei din Seminţe de Noni,bogatînacizigraşiesenţialipentruahidrata,împrospătaşiproteja.

• Nisip negru vulcanic exfoliantunicdinTahiticuproprietăţiabsorbantenaturale

Page 24: Ro catalogue IPC - 2898172

B

A

C

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom24

ÎNG

RIJIRE FACIA

ARĂTAŢI CEA MAI BUNĂ FAŢĂ

C. CREMĂ PENTRU ÎNgRIJIREA OChILOR

Reduce aspectul de umflat, liniile fine şi modificările de culoare a pielii de sub ochi. Se aplică uşor 2 picături de acest balsam sub fiecare ochi înainte de hidratare. Combină eficienţa sucului de fructe noni, cu uleiuri de seminţe de nucă de Macadamia, kukui şi moringa. 10 ml.

A. SER dE RESTAURARE A TINEREŢII

O formulă exclusivă care oferă un aspect ferm pielii îmbătrânite, reduce apariția liniilor fine. Mazăre dulce şi extract de bambus. 20 ml.

B. BALSAM NETEZITOR PENTRU BUZE

Redefineşte fermitatea şi definirea reducând în acelaşi timp apariția liniilor fine. Vrei buze mai tinere? Aplică acest balsam de ulei de nucă de cocos şi seminţe de mango pentru a avea buzele mai suple. 10 ml.

Page 25: Ro catalogue IPC - 2898172

D

E

F

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 25

F. gEL dE CURĂŢARE PENTRU TEN CU PROBLEME

Cu proprietăţile frunzelor noni şi suc de fructe, combinate cu beneficiile antibacteriene de acid salicilic, acest gel ajută la calmarea şi purificarea pielii iritate. 25 ml.

E. CREMĂ PENTRU REÎNNOIREA PIELII

Dă fermitate cu ajutorul efectului lifting. Creaţi o nouă imagine cu acest tratament facial pe bază de noni. Conţine amestec de ulei de seminţe de noni, ulei din seminţe de nuci kukui şi macadamia şi ulei de seminţe care hidratează, protejează şi controlează tendinţa de lăsare a pielii faciale şi a micro-umflăturilor. 25 ml.

Ingrediente Exclusive

• Extractul de mazăredulcereduceaspectulliniilorfineşialridurilor

• Sucul de frunze Noni,calmează,purificăşihidratează

d. EMULSIE PENTRU ILUMINAREA TENULUI

Împotriva strălucirii tenului şi pentru echilibrarea colorărilor pielii. Această emulsie include suc de fructe noni, floare de lotus şi strugurii ursului. Pentru a uşura aspectul tenului, masaţi uşor câteva picături pe faţă şi gât înainte de hidratare. 25 ml.

Page 26: Ro catalogue IPC - 2898172

A

B

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom26

OBŢINEŢI UN PĂR

FRUMOS ACASĂ

Atingerea Tahiti care dă strălucire părului dvs.

Frumuseţea femeilor polineziene se datorează şi părului lor natural puternic şi strălucitor. Produsele Moea ® de îngrijire a părului sunt formulate în mod special pe aceeaşi bază de ingrediente pe care tahitienii le-au folosit timp de secole. Veţi beneficia de avantajele acestor produse de calitate superioară de îngrijire a părului, neavând nevoie de un spa local – experimenta-ţi-l, chiar în propria dvs. casă!

Cu produse pentru toate tipurile de păr, Tahitian Noni va umple în fiecare dimineaţă baia dvs. cu aroma insulelor Tahiti - un gram de Tahiti la domiciliu.

ÎNG

RIJIREA PĂ

RUlU

IB. SPRAy dE FINISARE

Păstrează-ţi părul natural, fără ca acesta să pară rigid şi de neatins. Această formulă specială conţine suc de Noni şi ulei din seminţe de noni pentru a oferi o strălucire de lux , un aspect sănătos, o lumină şi un parfum oceanic de mere. 250 ml.

A. gEL dE PĂR

Pentru un păr mai lucios, mai uşor de aranjat şi aspect natural. Păstrează-ţi stilul toată ziua cu un mic ajutor de la acest gel-botanic unic. Acesta combină sucul de Noni autentic şi uleiul din seminţele de noni cu proteine din orez şi soia, plus extract de mere. 150 ml.

Page 27: Ro catalogue IPC - 2898172

E

F

C

D

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 27

d. ŞAMPON ŞI BALSAM hIdRATANT

Hidrataţi părul uscat, aspru sau creţ. Măreşte hidratarea părului şi maleabilitataea cu awapuhi, unt de mango şi alte componente de lux. Şampon cu parfum proaspăt şi formule de balsam hidratant cu ulei de seminţe de noni.

Șampon 350 ml

Balsam 250 ml

C. ŞAMPON ŞI BALSAM REVITALIZANT & REgENERATOR

Redaţi vigoare naturală şi vitalitate părului deteriorat sau îmbătrânit. Şamponul şi balsamul perfect. Combinaţi aceste două formule speciale ca să beneficiaţi de proteine nutritive din orez întărite cu beneficiile uleiului de seminţe de noni pentru a stimula părul lucios, cu aspect tineresc, umed şi să vă bucuraţi de un miros de ananas cremos.

Șampon 350 ml

Balsam 250 ml

E. ŞAMPON ŞI BALSAM PENTRU MĂRIREA VOLUMULUI

Suflaţi viaţă nouă şi plenitudine în părul subţire, fin sau moale. Îndepărtaţi murdăria şi uleiurile care trag părul în jos cu această formulă de şampon special din ulei de seminţe de noni şi alte ingrediente de primă clasă. Balsam uşor pentru mai mult volum, care încântă de asemenea cu un parfum de flori şi fructe.

Șampon 350 ml

Balsam 250 ml

F. POMPĂ

Page 28: Ro catalogue IPC - 2898172

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom28

ÎNG

RIJIREA C

ORPU

lUI

FINAl

ExPERIENŢA SPA

MOéA SpA

Îngrijirea de zi cu zi nimic special dar extraordinarRelaxaţi-vă. Calmaţi-vă. Simţiţi diferența liniştitoare, lăsati gândurile din viața de zi cu zi în spate atunci când vă refugiaţi în luxul Moéa ® - produse de îngrijire corporală. Puteţi avea o experienţă spa răcoritoare şi reîntineritoare la domiciliu.

Aţivisatvreodatădesprerefugiereapeoinsulăparadisiacă,scufundăriîntr-olumeplinădemiresmetropicaleşiplinădeemoție?DacăaveţiproduselenoastreMoéa,acesteavăoferăaceamicăinsulăperfectăderefugiere.Răsfăţaţi-văcorpulşipărulcuprodusedeluxşispa,carecombinăingredientevaloroaseşicaresuntunicepepiaţă.

ArbustuldeNoni(Morindacitrifolia)esteuncadouinestimabilşivalorospentrulumeceprovinedepeInsulaParadisiacăTahiti.Aceastăplantăunicăconţinetreielementeesenţialediferite:fructe,frunzeşi

seminţe.Fiecareelementindividualconţinesubstanţecares-audoveditafiextremdebeneficepentrupiele.

TahitianNoniMoéa®-acestbrandreprezintăonouăexperiențădeîngrijirecorporală,inspiratădefrumusețeaexoticaainsulelorTahitian.Lăsaţigrijilevieţiidezicuziînspateledvs.-cugamalargădeprodusedeluxMoéa.Bucuraţi-vădebeneficiilederelaxareşisimţiţiceeacepoatefaceMoéapentrudvs.

TIME-OUT TAHITIAN PENTRU TINE

Page 29: Ro catalogue IPC - 2898172

C

A

B

DE

F

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 29

A. ABRAZIV dE CORP

Răsfață-ți întregul corp cu exfolierea uşoară furnizată de cristalele de zahăr din trestie şi bucuraţi-vă de parfumul Tahitian de vanilie şi uleiuri exotice, o senzaţie de lux, o aroma-terapie şi spa de calitate. 120 ml.

B. CREMĂ dE CORP (UNT dE CORP)

Hidratare intensă pentru mâinile uscate, călcâie şi genunchi. Proprietăţile de hidratare intensă al uleiului de nucă de cocos cu efectul calmant al uleiului de palmier ajută pielea uscată. Formula calmantă prevede umiditate profundă, lăsând un parfum floral delicat. 113,4 g.

C–F. CREMĂ dE CORP

Bucuraţi-vă de o pielea mai moale, cu această experienţă de aromoterapie exclusivă. O combinaţie de cremă de noni şi ulei de macadamia, unt de seminţe de cacao şi unt de shea. Alegeţi din patru arome înviorătoare. 120 ml.

Vanilie Tahitiană & gardenia

Mango & Bougainvillea

Tahitian Lime & Papaya

Banane & Macadamia

Page 30: Ro catalogue IPC - 2898172

A

inlocuiti cu datele de contact romtelecomPEMTRU COMENZI / Numă Gratuit din reţeaua Romtelecom30

ÎNG

RIJIREA C

ORPU

lUI

RĂSFĂŢAŢI-VĂ

ZI dE ZI

A. PAChET SPA

Alină, mângâie şi păstrează! Pachetul Moéa ® Spa Pack include tot ce ai nevoie pentru aţi crea o experienţă relaxantă şi spa de întinerire la domiciliu. În plus, veţi economisi cu acest pachet. Include cremă de corp, abraziv de corp şi loţiune de corp. Răsfăţaţi-vă!

Vanilie Tahitiană & gardenia

Mango & Bougainvillea

Tahitian Lime & Papaya

Banane & Macadamia

.....................................................................................................................

Noi nu vom folosi nimic altceva!"Întreaga Familie foloseşte Moéa ® Spa-Pack, chiar şi fiul nostru de 21 de ani.

Vom introduce pachetul de spa tuturor oamenilor cu care ne întâlnim. Ne place atât de mult încât nu vom folosi alte produse. "

— Patricia John.....................................................................................................................

Page 31: Ro catalogue IPC - 2898172

B

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 31

B. CREMĂ dE dUŞ

Parfumul exotic de banane şi de macadamia nu este doar un tratament pentru pielea ta, ci şi pentru mintea şi simțurile tale! Moéa ® cremă Body Wash & Sweet Banane & Macadamia calmează pielea dumneavoastră în timp ce faceţi duş. Lăsaţi în urmă problemele zilnice cu Moea®! Acest Duş lasă pielea foarte moale, o senzaţie ce persistă mult timp după ce faceţi duş cu Moea ® Tahitian Lime & Papaya. O curăţare şi hidratare intensă din amestecuri de miere, împreună cu uleiul din seminţele de noni, cu extracte de papaya, ferigă tropicală şi alge. Tahitian lime, papaya şi vanilie întruchipează aromele răcoritoare din Tahiti. 350 ml.

Banane & Macadamia

Tahitian Lime & Papaya

Pompă

Page 32: Ro catalogue IPC - 2898172

A

B

C

0800 894312 din România sau 0036 1 2482640 din UngariaPEMTRU COMENZI / Număr Gratuit din reţeaua Romtelecom32

TRADIȚIIlE VEChI

REdESCOPERITE

ÎNG

RIJIREA C

ORPU

lUI

A. gEL dE dUŞ

Un gel de duş cu miros proaspăt care este alegerea cea mai bună pentru întreaga familie. Sucul de fructe de Noni şi alte ingrediente benefice îndepărtează impurităţile, iar extractul de frunze de tei vă reîmprospătează. 350 ml.

B. CREMĂ dE CORP FF30 SKIN SUPPLEMENT

Protejează-ţi pielea cu hidratarea uleiului din seminţe de noni şi în acelaşi timp obţineţi o protecţie solară de durată. Aceasta loțiune specială are aceeaşi calitate înaltă ca suplimentele noastre iniţiale plus SPF 30 pentru protecție solară. Hidratează, înmoaie şi protejează. Ideal pentru întreaga familie, chiar şi pentru cei cu pielea sensibilă. 200 ml.

C. CREMĂ dE CORP SKIN SUPPLEMENT

Loțiune de corp skin supliment Original catifelează pielea cu uleiul seminţelor de noni şi alte uleiuri naturale botanice. Uleiurile din plante naturale oferă pielii vitamina A şi E. Deoarece această cremă nu conţine parfum, poate fi folosită şi pe pielea sensibilă. 200 ml.

Page 33: Ro catalogue IPC - 2898172

D

E

F

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 33

E. BALSAM PENTRU BUZE FF15

Dvs. şi familia dvs. aveţi două alegeri foarte bune pentru utilizarea uleiului din seminţe de noni pentru a hidrata, înmuia si proteja buzele. Balsamurile noastre popularele Lip Balm Original sunt combinate cu o aroma delicioasă de ananas dulce. 4,2 g.

Original, Ananas

F. SĂPUNURI NATURALE

Alegeţi din patru formulări unice de săpun natural, toate cu proprietăţile noni. Fulgi de ovăz - absoarb excesul de ulei, curăţă şi exfoliază. Algele marine - curăţă uşor pielea sensibilă. Laptele de cocos - catifelează pielea uscată. Papaya - înmoaie pielea aspră. 2 x 172 g.

Fulgi de ovăz, Algele marine, Papaya, Lapte de nucă de cocos

d. gEL PENTRU BĂRBIERIT

Acest amestec special de suc de fructe noni, extract de frunze de noni, grefe, alge roşii şi alge brune, creează o experienţă cu totul nouă în timpul bărbieritului. Lasă pielea netedă, liniştită şi sănătoasă, cu doar o urmă de parfum proaspăt. 100 ml.

Ingrediente Exclusiv

•Exfoliantuluşordeovăzlasăpieleanetedăşinaturală

• Algele roşiicalmeazăşioferămineraleşimicroelementeesenţiale

•Uleiulextrasdinseminţelenoniestebogatînacizigraşicarehidratează,înmoaieşiprotejează

Fulgi de ovăz

Lapte de nucă de cocos

Algele marine

Papaya

Page 34: Ro catalogue IPC - 2898172

INLOCUITI CU dATELE dE CONTACT PT ROMANIA SI BUdAPESTAPEMTRU COMENZI / Numă Gratuit din reţeaua Romtelecom34

AlIM

ENTA

ŢIA A

NIM

AlElO

R

ŞI ANIMALELE IUBESC NONI!

Nutriţia Animalelor – Alegerea Perfectă pentru Câini şi Cai

TAHITIAN NONI ™ canina Essentials ™ şi Equine Essentials ™ vă oferă două linii unice de produse, deschizând noi perspective în rândul proprietarilor de câini şi de cai.

O mare oportunitate pentru o creştere suplimentară în afacerea dumneavoastră.

Aceste furaje complementare pe bază de suc noni, acizi graşi esenţiali, vitamina E şi alte ingrediente pe care câinele sau calul dvs. le va iubi.

............................................................................................................................................

Noni pentru animale? Dacă folosiţi anumite produse, oare aceasta înseamnă că ele sunt cele mai potrivite

pentru animalele dvs.? Desigur, nu, din contra. Produsele Tahitian Noni™ sunt diferite! Având în vedere formula lor specială pentru animale, liniile de produse

Canine şi Equine Essentials duc beneficiile fructului noni chiar şi câinilor şi cailor! ............................................................................................................................................

Page 35: Ro catalogue IPC - 2898172

A

BC

TAHITIANNONI.EU.COM

PENTRU A COMANDA 35

C. EqUINE ESSENTIALS FLEx

Această compoziţia este special formulată pentru cai atletici şi seniori. Am luat formula originală Equine Essentials™ pe bază de noni şi am adăugat la acesta glucozamină şi sulfat de condroitină pentru o mai mare eficienţă. Un pachet conţine două recipiente de 2.84 litri fiecare.

B. EqUINE ESSENTIALS ORIgINAL

Veterinari, antrenori şi proprietari de cai din întreaga lume vorbesc cu entuziasm despre acest tip de supliment nutritiv lichid. Este uşor de adăugat la hrana animalelor şi are un gust bun. Un pachet conţine două recipiente de 2.84 litri fiecare.

A. CANINE ESSENTIALS (SUPLIMENT NUTRITIV PENTRU CÂINI)

Un câine este într-adevăr cel mai bun prieten al omului, merită mai mult decât alimente de câine. Datorită ingredientelor sale valoroase, cum ar fi omega-3 şi acizii graşi omega-6, Canine Essentials™ Original este unicul supliment nutritiv ce conţine noni şi poate sprijini alimentaţia echilibrată a câinelui dumneavoastră. Pur şi simplu adăugaţi acest produs la mâncarea obişnuită a câinelui dumneavoastră . 946 ml.

Page 36: Ro catalogue IPC - 2898172

Pentru a comanda, sunaţi la numărul gratuit:

0800 0322 665 (UK) 0800 894 312 (RO)

Formular de fax:

0800 032 96 64 (UK)0800 894 313 (RO)

Sau vizitaţi site-ul nostru:

www.TahitianNoni.com/ukwww.TahitianNoni.com/romania

Program Serviciul Clienţi:

luni - Vineri 10am – 17pmSâmbătă şi Duminică Închis

Tahitian Noni International UK.106 Arlington RoadLondon, NW1 7Hp, REGATUL UNIT

RO-302683 ©2010 Tahitian Noni International, Inc.

Mai mult decât un Juice.

ÎNGRIREA FACIAlĂ – pagina 18-25

DIFERITE BĂUTURI TAhITIAN NONI – pagina 4-11 SPA EXPERIENŢĂ FUNDAMENTAlĂ

lA DOMICIlIU – pagina 28-31

Consultantul dumneavoastră independent de produse (IPC) este: