Privind Înainte – În Vizor Anul 2015

download Privind Înainte – În Vizor Anul 2015

of 4

description

initiere

Transcript of Privind Înainte – În Vizor Anul 2015

Privind nainte n vizor 2015

n ianuarie 2014, am scris despre cum am perceput contiina colectiv uman, ca fiind mult mai puternic. Ce nsemna aceasta este c indiferent dac oamenii erau trezii sau adormii, erau mult mai capabili s fac lucruri, s afecteze i s-i influeneze propriul mediu, oamenii din viaa i din jurul lor.n 2015 simt foarte puternic c trebuie s ne asumm responsabilitatea pentru propria putere. Nu ne putem atepta ca masele adormite s preia respon-sabilitatea (abilitatea de a rspunde), deoarece se afl prinse mai degrab ntr-un cerc de reacie, dect de rspuns, dar nu putem spune acelai lucru despre noi nine.Prin urmare, despre ce fel de lucruri vorbim? Ei bine, permitei-mi s citez din nregistrarea mp3 Dezvoltarea abilitilor mistice, pentru viaa de zi cu zi: Aud frecvent despre oameni care spun c li se pare c devin mai sensibili la energiile din grupurile de oameni, din magazine i alte locuri publice sau mai sensibili la energiile oamenilor de la locul de munc, din familie sau din grupul de prieteni. Este adevrat. ns ce se se mai ntmpl, de asemenea, este c oamenii din jurul lor, toi oamenii de pe planet, devin mai puternici. Devin mai capabili s-i transmit energia, s-i transmit gndurile, fricile, inteniile, dorinele, stresul, bucuria orice v vine n minte, ei emit de o mie de ori mai puternic dect obinuiau s o fac n trecut.

n acelai timp, ei sunt, de asemenea, mai capabili s-i influeneze mediul, inclusiv pe noi, pentru a ne ncadra n realitatea pe care o creeaz zi de zi. Care, din pcate, este n cea mai mare parte creat prin programe i stimuli externi i manipulare. Cu alte cuvinte, ei creeaz realiti care se conformeaz regulilor societii i modelelor imaginate de conductori: programe, sisteme de credine, religii. i, n mare parte, prin frici.

Pe de alt parte, i noi suntem mai puternici. Noi toi cei care ne-am hotrt s ne trezim n prezent. Nu numai c eti mai puternic, dar eti mai puternic tocmai datorit faptului c acum putem alege, n mod contient, ce dorim s facem cu vieile noastre, n funcie de propriile noastre decizii i nu n funcie de decizii luate pe baza programelor sociale i culturale, cauzate de traume sau frici sau din manipulri egotice, fie c este vorba de ego-ul nostru sau al altor oameni.

Cu aceast putere vine i o mare responsabilitate. Reinei: responsabilitatea nu nseamn vin. Este doar capacitatea de a rspunde. ns, de asemenea, vine cu o cerin de a deveni mai contieni cu privire la modul n care ne folosim energia, la cum ne folosim gndurile i inteniile i corpurile emoionale.

Ce nseamn asta? Ei bine. nseamn n esen c afectm cmpurile energetice, minile, gndurile i procesele creatoare ale celor din jurul nostru.

Dac nu suntem contieni de acest lucru, nseamn c mergem printre oameni ca un pui de elefant, ntr-un magazin de porelanuri.

Prin urmare, primul lucru de care trebuie s ne ocupm este cum s ne gestionm puterea. Cum ne gestionm cmpul energetic i gndurile.

Nu e vorba despre a le suprima sau de a nu avea un cmp de energie. Nu e vorba despre a ne reprima sau cenzura gndurile. E vorba despre gestionare.Ca atunci cnd eram bebelui i am nvat cum s vorbim, am nvat cnd s plngem, cnd s strigm i s ipm, cnd s optim, cnd s vorbim normal, cnd s vorbim cu un zmbet, cnd s vorbim bosumflai Este acelai lucru. nseamn s devenim contieni de cmpurile noastre energetice, contieni de ct de extinse, ct de mari le facem i asupra cui le proiectm. i apoi s nvm s reglm volumul i dimensiunea, ca atunci cnd am nvat s ne reglm vocea i limbajul trupului, pe vremea cnd eram bebelui.

Am putea s numim aceasta, etichet mistic.i aceasta este situaia. Eticheta mistic n anii trecui era ceva ce doar misticii cu experien tiau sau au fost antrenai s foloseasc. Astzi noi toi avem nevoie s avem la purttor noiuni de etichet mistic. Nu doar pentru binele nostru ci i pentru binele celor din jurul nostru. Nu este deloc complicat s nvm cum s gestionm energiile, emoiile, gndurile, inteniile i manifestrile proprii i ale altor oameni DAR este foarte important.

De ce este att de important? Specia noastr uman, contiina colectiv uman, a luat nite decizii cu adevrat importante. Natura acestor decizii se refer la cine pleac i cine rmne pe calea noastr evolutiv. Iar modul n care e aplicat aceast decizie, este pe baza acordurilor colective i de co-creare a realitii.

Lucruri foarte simple, ca de exemplu dac unele persoane subscriu s fie vaccinate la fiecare cteva luni, mpotriva unei boli sau a alteia, atunci i dau acordul pentru ca sistemul lor imun s fie compromis, calitatea vieii s le fie deteriorat i durata vieii s le fie scurtat n mod dramatic. Ei fac aceasta din fric i de asemenea, dintr-o poziie de cedare a propriei puteri n favoarea oamenilor care tiu mai bine. n acelai timp, aceste persoane vor transmite pe toate frecvenele, nu doar verbal, ci i emoional, mental i energetic, propria fric pe care o simt n faa decesului. Frica este o energie de vibraie foarte joas, i, din moment ce i ei sunt mult mai puternici, aceast energie va influena cmpul nostru energetic. Dac nu ne-am antrenat s identificm ce e al nostru i ce e al altcuiva, ne poate trimite rapid ntr-o spiral descendent, de vibraii joase.

Cu toii am experimentat acest tip de situaie, la un moment dat. Lucruri pe care le-am procesat i pe care le-am rezolvat, apar brusc, fr nici un motiv aparent Ei bine, nu sunt ale noastre. DAR ne afecteaz pentru c suntem conectai i facem parte din contiina colectiv uman.

Soluia mea? nvm cum s gestionm, cum s lucrm i s-i dm putere propriei emisii energetice, mentale, emoionale i fizice, precum i s nvm s rspundem i s gestionm, n mod contient, modul n care suntem afectai de emisiile i influenele altor oameni. Exist o cantitate imens de informaii, pe site-ul meu web, precum i pe Internet, despre cum se face aceasta. Luna asta am pus la un loc cteva instrumente i informaii de uz imediat, ntr-un mp3 numit Dezvoltarea abilitilor mistice pentru fiecare zi, care se adreseaz special acestor aspecte.

Unul dintre lucrurile pe care le-am observat a fost c a aprut acest tip de maturizare de la Schimbare. i pot s vd, cu adevrat, c oameni care sunt trezii, oameni care se trezesc i preiau responsabilitatea propriei evoluii, fcnd lucruri pentru ei lucruri care duc la creterea propriei vibraii... ascult emisiunea voastr i altele de acest fel... chiar intr n scen. Iar perioada n care o persoan trebuie s nvee cum s-i gestioneze puterea a nceput, deoarece toat lumea devine mai puternic. Atunci cnd i asumi puterea, devii mai puternic, prin urmare, apare o nevoie de a nva i o cutare de noi moduri de gestionare a propriei energii... de a gestiona emisia corpului emoional, propriile gnduri... intenia proprie... toate aceste lucruri... Cred c este unul dintre acele lucruri care au nceput anul acesta. Este ca i cum am terminat grdinia i acum am nceput coala adevrat?. Inelia Benz la emisiunea Hundredth Monkey Radio Show

www.TheReconnection.com

The treasure that you are seeking is inside you. ~ Tom KenyonComoara pe care o cauti se afla in interiorul tau.Knowing yourself, you know God. Loving yourself, you love God.

Cunoscandu-te pe tine, il cunosti pe Dumnezeu. Iubindu-te pe tine, il iubesti pe Dumnezeu.https://ascension101.com/ro/home/free-articles/101-january-2015/544-looking-ahead-2015-in-view.html