Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

10
Ediţia a IV-a

Transcript of Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Page 1: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Ediţia a IV-a

Page 2: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Despre Eveniment

SkirtBike este manifestul celei mai mari comunități de bicicliste, un manifest pentru normalitate, un proiect desfășurat în 12 orașe din Româniaşi o sursă de inspirație pentru multe femei din toată lumea.

SkirtBike Alba Iulia se află în acest an la a IV-a ediție. Reușind lafiecare ediție să adune tot mai multe persoane interesate. În fiecare an,evenimentul a avut tematici diferite.

Page 3: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Despre organizator

În primii 2 ani, evenimentul a fost organizat exclusiv din fondurile propriiale celor 3 organizatoare și cu ajutorul donațiilor primite.

Începând din anul 2015, a fost creată Asociația Inventis prin intermediul căreia s-au putut depune proiecte la DJST Alba prin care am acoperit o parte din cheltuielile necesare organizării acestui eveniment. Dar chiar și așa, costurile necesare organizării sunt mult peste finanțarea primită. De aceea, orice ajutor din partea dvs. ne va ajuta să oferim comunității locale un eveniment memorabil.

Page 4: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Audiența

La ediția din 2015 SkirtBike Alba Iulia am avut peste 200 de participanți direcți la parada bicilcletelor, însă publicul adunat în punctul de plecare din Piața Cetății a fost mult mai numeros.

Majoritatea au fost:

Femei cu vârste cuprinse între 17-40 ani Bărbați cu vârste cuprinse între 17-45 ani

- pasionați de mișcare, cu un stil de viață activ- majoritatea din mediul urban

Page 5: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Marketing-ul evenimentului

Beneficiem de ajutorul Agenției de Marketing “Biz Marketing Media” care ne va ajuta să creăm cele mai bune strategii și politici de promovare. Enumerăm doar câteva:

* Promovare eveniment pe paginile de Facebook și site-urile partenerilor.* Colaborare cu bloggeri și personalităţi locale care să promoveze pe paginile proprii evenimentul* Campanie de teasing (postarea periodică a pozelor cu bicicliști și bicicliste din Alba Iulia. • Promovarea unor articole pe blog • Reclame plătite targetate pe Facebook• Campanii de E-mail Marketing• Campanii prin SMS• Reclamă Radio• Comunicate de presă pre/post eveniment și articole în ziarele locale• Flyere care vor fi distribuite în localurile din Alba Iulia• Afișe de promovare• Video post-event• Fotografii profesioniste în cadrul event-ului

Page 6: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Apariții Mass-media 2015Ziarul Unirea, Urbea mea, Herbagetica, ProAlba, Iuliadinalbaiulia.ro, Antrec Alba, Revista de Alba, Stirile AlbaTV, Abnews.ro, Funmaps.ro, business-forum.ro, wherevent.com, bikeevents.ro, pingsipong.ro etc.

Page 7: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Beneficii sponsori și parteneri

Prin faptul că veți deveni partener Skirt Bike Alba Iulia 2016, veți beneficia de numeroase avantaje, printre care :

• VIZIBILITATE MAXIMĂ - Expunerea prin campanii de marketing în faţa unui număr de peste 20.000 de tineri din Alba Iulia, cu vârste intre 14-35 ani;

• PROMOVARE INTENSĂ - evenimentul are numeroși parteneri media online, presa scrisă, radio local și outdoor;• ASOCIEREA BRANDULUI DUMNEAVOASTRĂ CU UN EVENIMENT POZITIV ȘI FRUMOS ;• DEMONSTRAȚII, TESTĂRI, LANSĂRI DE PRODUSE SAU ATELIERE - La sfârșitul fiecărui

Eveniment Skirt Bike Alba Iulia, participanții se reunesc la Framm’s, unde se pot ținediscursuri, lansări de produse, workshop-uri, seminarii, etc.;

• CONTRIBUIȚI LA UN IMPACT POZITIV ASUPRA COMUNITĂȚII LOCALE.

Page 8: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Parteneri SkirtBike Alba Iulia ediţia 2016

Sponsori SkirtBike Alba Iulia ediţia 2016

SkirtBike Alba Iulia editia 2016 este un proiect finanţat de DJST Alba.

Page 9: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

Evenimente anterioare

2013

2014

2015

Page 10: Prezentare Skirt Bike Alba Iulia 2016

www.facebook.com/SkirtBikeAlbaIulia

Vă mulțumim!

Dacă doriți să ne fiți alături la Skirt Bike Alba Iulia, Ediția a IV-a, vă rugăm să ne

scrieți un mesaj la adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul

de telefon: 0745 60 62 36.