Precizari bac 2010

1
Ministerul EducaŃiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului Centrul NaŃional de Evaluare şi Examinare Proba de evaluare a competenŃelor digitale PRECIZĂRI PRIVIND ACORDAREA NIVELULUI DE COMPETENłĂ Stabilirea nivelului de competenŃă digitală se va face pe baza punctajului final al fiecărui candidat, calculat ca media aritmetică a punctajelor profesorilor evaluatori, rotunjită la cel mai apropiat întreg (conform Art. 65 alin.(3) şi (4) din Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat 2010). PRECIZĂRI PRIVIND BAREMUL DE EVALUARE ŞI DE NOTARE PENTRU ELEVII NEVĂZĂTORI Pentru stabilirea nivelului de competenŃă a elevilor nevăzători, profesorii evaluatori utilizează baremul transmis şi redistribuie, de comun acord, în cadrul aceluiaşi subiect, punctajele aferente cerinŃelor care, pentru aceşti elevi, prezintă dificultăŃi majore în rezolvare (de exemplu: lucrul cu imagini, diagrame, grafice etc.).

description

bac precizari

Transcript of Precizari bac 2010

  • Ministerul Educaiei, Cercetrii, Tineretului i Sportului Centrul Naional de Evaluare i Examinare

    Proba de evaluare a competenelor digitale

    PRECIZRI PRIVIND ACORDAREA NIVELULUI DE COMPETEN

    Stabilirea nivelului de competen digital se va face pe baza punctajului final al fiecrui

    candidat, calculat ca media aritmetic a punctajelor profesorilor evaluatori, rotunjit la cel mai apropiat ntreg (conform Art. 65 alin.(3) i (4) din Metodologia de organizare i desfurare a examenului de bacalaureat 2010).

    PRECIZRI PRIVIND BAREMUL DE EVALUARE I DE NOTARE

    PENTRU ELEVII NEVZTORI

    Pentru stabilirea nivelului de competen a elevilor nevztori, profesorii evaluatori utilizeaz baremul transmis i redistribuie, de comun acord, n cadrul aceluiai subiect, punctajele aferente cerinelor care, pentru aceti elevi, prezint dificulti majore n rezolvare (de exemplu: lucrul cu imagini, diagrame, grafice etc.).